Nothing Phone (1) krije brojne zanimljivosti ispod providnog kućišta VIDEO

Nakon što se nedavno našao na testu izdržljivosti, došao je trenutak da Nothing Phone (1) bude rastavljen i da zavirimo u njegovu unutrašnjost.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.08.2022.

10:10

Default images

Nakon što se nedavno našao na testu izdržljivosti, došao je trenutak da Nothing Phone (1) bude rastavljen i da zavirimo u njegovu unutrašnjost.

Rastavljanje uređaja je uvek zanimljiv proces, jer nam daje uvid u sve one sitne i na prvi pogled neprimetne sitnice koje jedan uređaj čine funkcionalnim.

Tu su različiti senzori, zaštitni elementi, pa sve do standardnih delova kao što su ploča, memorija, skladište, baterija ili ekran.

Zak, sa popularnog kanala JerryRigEverything, nam je omogućio da vidimo one delove Nothing Phone (1) modela koji nisu vidljici spolja (iako telefon krasi providna poleđina).

Takođe, možemo videti kako je Nothing Phone (1) sastavljen, a jutjuber se obavezao i da će izbrojati koliko LED lampica čini traku ispod providnog stakla na poleđini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: