Nothing Phone (1) na testu izdržljivosti – sve ili ništa VIDEO

Jedan od najzanimljivijih telefona, koji su se pojavili u poslednje vreme, je Nothing Phone (1). Došao je trenutak da se i ovaj uređaj nađe na testu izdržljivosti.

Izvor: B92, JerryRigEverything
Podeli

Popularni YouTube kanal JerryRigEverything je na svom nekonvencionalnom tesatu izdržljivosti imao Nothing Phone (1). Zak, sa pomenutog kanala je telefon podvrgao svojim uobičajenim testovima grebanja i paljenja ekrana, kao i glavnom testu savijanja.

Kada je u pitanju grebanje ekrana, sve je "normalno". Displej prikazuje ogrebotine od šestog nivoa Mosove skale, uz deblje ureze na sedmom nivou. Telefon ima Gorilla Glass zaštitu i s prednje strane i na poleđini, a ovo štiti i kamere na uređaju.

Displej od 6,5 inča ima stopu osvežavanja od 120Hz i OLED je tipa. Nakon izlaganja plamenu upaljača, ekran pobeli ali se oporavlja u najvećoj meri.

Tokom najzanimljivijeg dela testa, savijanja rukama, Nothing Phone (1) je pokazao da je izdržljiv. Ipak, postoji bojazan da može doći do lomljenja uređaja pod većim pritiskom, posebno u delu gde su smeštene antene.

U svakom slučaju, Nothing Phone (1) je pokazao da nije "ništa", mada ima potencijala za poboljšanja. Očekuje se da će kompanija Nothing u sledćim verzijama svog uređaja načiniti odgovarajuća poboljšanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.