Huawei P30 Pro [podcast,foto]

Najbolja kamera i najkomplikovaniji odnosi današnjice.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 05.07.2019.

00:37

Huawei P30 Pro [podcast,foto]
Foto: Ivan Jeliæ/B92

U senci veličine Amerike i Kine bavimo se Huaweijem P30 Pro. Uređaj koji ima kameru i probleme kakve niko drugi nema bio je kod nas na testu, pustili da vreme prođe u nadi da će se bilateralni čvor razvezati. Kako P30 Pro izgleda ako bismo zamislili svet u kome nema politike i kakvu dozu realnosti ta politika vraća u priču saznajte u minutima koji slede, a fotografije pogledajte ispod. Sve izjave u vezi sa Huaweijem posle sastanka Donald Trmup - Xi Jinping na marginama samita G20 pogledajte ovde.

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, preko Apple Podcastsa ili Google Podcastsa, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Autori: Aleksandar Miladinović i Ivan Jelić

Uređaj na test ustupio Huawei.
Foto: Ivan Jeliæ/B92
Foto: Ivan Jeliæ/B92
Foto: Ivan Jeliæ/B92
Foto: Ivan Jeliæ/B92
Foto: Ivan Jeliæ/B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: