WhatsApp uvodi i pozive

Najveći svetski servis za razmenu poruka WhatsApp, koji je od pre neki dan u vlasništvu Facebooka, omogućiće svojim korisnicima da obavljaju i pozive u drugom kvartalu ove godine, najavio je danas izvršni direktor Jan Koum.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.02.2014.

14:34

Default images

WhatsApp je u žiži IT javnosti od trenutka kada je objavljeno da je kompanija Marka Zakerberga spremila vrtoglavih 19 mililjardi dolara za novu akviziciju, a informacija da će 450 miliona korisnika moći i da koristi glasovnu komunikaciju će biti dovoljna da tako ostane još neko vreme.

Ovaj potez će svakako zabrinuti operatere mobilne telefonije, kojima su IM servisi već iz džepa izbili projektovane milione od SMS poruka.

"Naša misija je da ljudi mogu da ostanu u kontaktu bilo gde i da im to bude pristupačno. Naš cilj je da budemo na svakom telefonu na svetu", rekao je Koum na MWC-u u Barseloni.

Koum je naveo da ulazak Facebooka u priču neće skrenuti WhatsApp sa zacrtanog puta da dostigne milijardu korisnika i da ne uvodi reklame na svoj servis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: