Aktuelno 8

09.07.2024.

21:38

"Ne mogu više": Jutjuber platio papreno štetu koju prave njegovi fanovi VIDEO

Striming zvezda IShowSpeed otkrio je zapanjujuću količinu novca koju je potrošio nakon što su navijači oštetili vozila tokom njegove haotične turneje za vreme trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Izvor: B92

"Ne mogu više": Jutjuber platio papreno štetu koju prave njegovi fanovi VIDEO
Profimedia/Eibner-Pressefoto/Florian Wiegand

Podeli:

IShowSpeed je jedan od najpopularnijih jutjubera - toliko je popularan da su ga fanovi u nekoliko navrata "opkoljavali" tokom njegovog putovanja u Evropu.

Jedan od njegovih "najstrašnijih" susreta sa fanovima dogodio se tokom boravka u Oslu, gde se gomila gledalaca okupila ispred prodavnice suvenira u nadi da će stupiti u kontakt sa njim.

Gomila je odmah pojurila na influensera kada je napustio prodavnicu, a jedan od ljudi je čak skočio sa krova njegovog automobila.

Snimak ove situacije se brzo prioširila internetom, a Speed je rekao da se "nikada neće vratiti u Norvešku". Nekoliko dana kasnije, otkrio je koliko je odštete platio jer su njegovi fanovi oštetili okolne automobile.

"Ako razbiju vrata, ja to moram da platim. Dao sam oko 50.000 dolara iz svog džepa zbog fanova koji su razbijali automobile. Ne mogu više to da radim", rekao je jutjuber.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: