Nova vest
Tenis

Subota, 02.07.2022.

19:00

"Ne smemo da pričamo, ovaj sve razume" FOTO

Novak Đoković je danas trenirao sa Davidom Gofanom, ali i Nenadom Zimonjićem. Međutim, sve je "začinio" jedan nepozvani gost.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: B92/LN

Đoković je trening već privodio kraju, Gofan je odavno napustio teren, a sa druge strane mreže mu je bio Zimonjić, nekadašnji saigrač, mentor i selektor u Dejvis kupu.

Novak je objašnjavao Zimonjiću kako želi da mu riternira. Prvo je hteo "čip" iz bekehenda, pa slajs, pa je prešao na forhend.

I u jednom trenutku je pored terena prošao njegov naredni protivnik, Holanđanin Tim van Rajthoven, sa svojim trenerom Igorom Sijslingom.

"Poznajem njegovog trenera, mama mu je iz Srbije. Znam ga već duže vreme, ista smo generacija. Odrastali smo zajedno igrajući na turnirima za juniore. Pričali smo pre neki dan, ali ga ne poznajem preterano", istakao je Đoković dan ranije na konferenciji.

S obzirom da u pitanju nisu bile samo razmene sa Zimonjićem na treningu, već jasno ciljani zadaci, a Novak je jednim okom snimio Sijslinga, usledio je komentar koji je izazvao smeh.

"Ne smemo da pričamo, ovaj Igor sve razume. Da, da Igor Sijsling"
, našalio se Đoković.

Sijsling se samo nasmejao i nastavio da prolazi pored terena (a sigurno i posmatra šta se dešava).

Nedugo zatim prošao je pored nas srpskih novinara, koji smo gledali Novakov trening, pa nam je dobacio.

"Sve razumem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve