Nova vest
Tenis

Sreda, 05.07.2017.

19:50

Đoković prvi na programu, ali ne na Centralnom terenu

Srpski teniser Novak Đoković otvoriće četvrti dan Vimbldona pošto će protiv Adama Plavaseka zaigrati prvi na terenu broj 1.

Izvor: SM

Autor: SM

Đoković prvi na programu, ali ne na Centralnom terenu
Getty Images

Taj meč počinje od 14 časova po srednjoevropskom vremenu.

Drugi srpski predstavnik Dušan Lajović i Rodžer Federer izaći će na Centralni teren ne pre 17.30 jer su postavljeni kao treći na programu.

Đoković je u utorak prošao u drugo kolu 131. izdanja najvećeg teniskog turnira posle predaje Slovaka Martina Kližana u drugom setu, dok je Lajović na startu Vimbldona bez većih problema savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa tri puta po 6:4.

Srbija je na startu najprestižnijeg takmičenja imala pet predstavnika, ali zbog problema sa povredama u naredno kolo nisu prošli Viktor Trocki, Janko Tipsarević i Jelena Janković.

Troicki je zbog bola u leđima predao meč Nemcu Florijanu Majeru pri rezultatu 1:6, dok je zbog istog problema i jedina srpska predstavnica uženskoj konkurenciji Jelena Janković završila takmičenje, iako je do samog kraja smogla snage i izdržala u porazu od Agnješke Radvanjske.

Janko Tipsarević je posle 16 minuta igre zbog bola u desnoj butini predao meč Džeredu Donaldsonu posle vođstva Amerikanca od 5:0 u prvom setu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu