Jelenić: Nek ispraćaj bude vaterpolistima dodatni igrač

Predsednik VSS Viktor Jelenić oceni je da bi svečani ispraćaj reprezentacije na Evropsko prvenstvo u Barseloni ekipi mogao da znači kao dodatni igrač.

Izvor: B92
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Bio je to dan za igrače i sve što bi mi, funkcioneri, rekli moglo bi da bude suvišno. Muška ekipa je otputovala, u petak će i devojke i onakav ispraćaj može samo da im predstavlja, kako mi to vaterpolisti kažemo, igrača više. 'Unika' i SC Milan Gale Muškatirović su dali veliki doprinos da čitava priča protekne u najboljem redu", rekao je Jelenić.

Vaterpolo reprezentacija Srbije otputovala je juče za Barselonu, gde će od 16. jula učestvovati na Evropskom prvenstvu, a Jelenić od muške selekcije očekuje osvajanje medalje, dok kod žena očekuje plasman među osam ekipa.

"Kod muškaraca borba za medalju, devojke bi volele plasman među osam. Mislim da imamo šanse da to uradimo. Verujem u oba sastava da će dati svoj maksimum. Nije lako obezbediti željene uslove, tek je ova ekipa dva i po meseca na čelu saveza koji ima veliki dug. Borimo se na više frontova. Podrška publike stigla je u pravi čas", rekao je Jelenić.