Anderson: Moj posao je sve što Marina traži od mene

Košarkašica reprezentacije Srbije Ivon Anderson sumirala je utiske posle pobede nad Japanom.

Izvor: SN

Petak, 23.09.2022.

08:35

Anderson: Moj posao je sve što Marina traži od mene
Foto: FIBA

Srbija se trgla nakon poraza od Kanade u prvom kolu i u drugom bila bolja od Japana što je ostavlja u trci za plasman u narednu rundi Svetskog prvenstva.

Ivon Anderson je odigrala odličan meč i ubacila 12 poena uz čak 8 podeljenih asistencija.

"Izašle smo znajući da je ovo velika utakmica za nas, da će svaka sledeća biti krucijalna i da nema mnogo vremena za ne uraditi sve što možeš. Pre utakmice smo imali sastanak i znale smo da moramo da budemo fokusirane. Znala sam i da moram da budem bolja, ali mlađe igračice su sada istupile i pokazale sve ono što smo radile ovog leta, a radili smo super teško. Svi su bili uključeni i zato smo došli do rezultata. Moj posao je da uradim sve što je timu potrebno, što Marina traži od mene. Iako nisam pogađala, znala sam da moramo da uradim nešto pozitivno i tražila sam druge. Dobro je da smo sada imali igračice koji su mogli da pogode. Mnogo je odbrane bilo fokusirano na men, i bio je trenutak da asistiram. Ovo je rezultat timskog napora", rekla je Ivon Anderson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: