Posle Kobija Brajanta – Rasel Vestbruk

Rasel Vestbruk je u noći iza nas izjednačio rekord legendarnog Kobija Brajanta.

Izvor: SN

Subota, 29.01.2022.

17:30

Posle Kobija Brajanta – Rasel Vestbruk
Foto: Tanjug/AP Photo/Jacob Kupferman

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su protiv Šarlot Hornetsa igrali bez Entonija Dejvisa i Lebrona Džejmsa i poraženi su rezultatom 117:114.

Najbolji pojedinac poraženog tima bio je plejmejker Rasel Vestbruk koji je meč završio sa 35 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

30 od 35 poena je Rasel Vestbruk postigao u drugom poluvremenu i tako postao prvi igrač posle Kobija Brajanta kome je to pošlo za rukom.

Legendarni Kobi je u svom poslednjem meču ubacio 38 poena za poluvreme i otkako se penzionisao nijedan igrač Lejkersa nije uspeo da ubaci 30 poena za poluvreme, do Rasela Vestbruka.

Kobi Brajant je 2016. godine otišao u penziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: