Milojević, Milošević i Krivokapić podržali Igre mladih

Svečano otvaranje Sportskih igara mladih za čitav region, zakazano je za sredu.

Izvor: B92

Utorak, 14.05.2019.

12:59

Milojević, Milošević i Krivokapić podržali Igre mladih
Foto: SIM/Slobodan Ðuriæ

Hala Spens dočekaće goste od 10.00, kada će gradočelnik Miloš Vučević i idejni tvorac SIM Zdravko Marić sezonu proglasiti otvorenom.

Nedavno su fudbaleri Vojvodine, Crvene zvezde i Partizana dali podršku Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih. A to je usledilo i od njihovih trenera, koji su se složili da je sjajno kada deca mogu besplatno da učestvuju na turnirima u čak deset sportova.

Treneri Crvene zvezde Vladan Milojević, Vojvodine Radovan Krivokapić i Partizana Savo Milošević, dobili su majice Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, koje će čuvati za uspomenu.

Oni su nas obavestili da će ukoliko im obaveze dozvole, biti u julu na državnom finalu turnira u malom fudbalu Coca Cola CUP Srbije 2019. Pobednički tim stiče pravo na besplatan put na Međunarodno finale SIM u Splitu, gde će dečaci imati besplatno min četovanje i takmičiti se sa vršnjacima iz Hrvatske i BiH.
Foto: SIM/Slobodan Ðuriæ
B92 je medijski partner Sportskih igara mladih, tako da će deca iz svih gradova u kojima se održavaju Igre, moći da uživaju u vestima o ovoj manifestaciji na našem portalu.

Portal B92 je uvek tu za vas, uvek na licu mesta i sa sjajnim vestima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: