Zajedno za život: Saletov dres i traka za Draganovu operaciju

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić poklonio je dres i kapitensku traku Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" u sklopu nastavka akcije.

Izvor:

Petak, 09.02.2018.

12:00

Zajedno za život: Saletov dres i traka za Draganovu operaciju
Facebook@Jovan Simiæ

Sav prihod od prodaje biće usmeren za operaciju vilice i lica simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život", na čelu sa JOovanom Simićem, a u saradnji sa Partizanom, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake igrača sa najviše nastupa u istoriji u crno-belom dresu.

"Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u ledja. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču i da budemo uz njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju", rekao je Ilić.

Dres i kapitenska traka Saše Ilića biće na internet aukciji dostupnoj svima do nedelje uveče u akciji sa ciljem da se skupi 9.000 evra za još jednu operaciju Pajića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: