Radnički: Terzić urušava srpski fudbal

Radnički iz Niša ocenio je da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić urušava srpski fudbal.

Izvor:

Četvrtak, 02.03.2017.

21:27

Radnički: Terzić urušava srpski fudbal
WikiCommons

Nišlije su i pozvale sve klubove da podrže Fudbalski savez Srbije i osude svaki pokušaj mešanja u rad institucija.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je upitao FSS zašto predstojeći večiti derbi ne sudi Milorad Mažić već Majo Vujović, potom su se oglasili i predstavnici Sudijske komisije FSS, Partizan i Čukarički.

Saopštenje Radničkog prenosimo u celosti:

"FK Radnički izražava bojazan da najnoviji pokušaj Zvezdana Terzića da utiče na izbor sudija dodatno urušava srpski fudbal. Uostalom, celokupno dosadašnje ponašanje generalnog direktora prema našem klubu i način na koji je dovodio u pitanje naše poštenje, pokazuje da je to njegov generalni odnos prema svim fudbalskim klubovima i sportskoj javnosti. Žao nam je što vidimo da nije doveden u pitanje samo naš integritet, nego da se broj tih "spornih" povećava. Istovremeno smo zabrinuti jer vidimo da se radi na podrivanju institucija srpskog fudbala, a sve samo da bi se dobio alibi i za eventualni lični neuspeh okrivio neko drugi. U ovom slučaju FSS, u drugom biće Radnički, u trećem bilo ko. Zato pozivamo sve klubove da podrže FSS i osude svaki pokušaj mešanja i
narušavanja onog što bi trebalo da predstavlja srž svakog sporta, a to je fer igra

Potpredsenik FK Radnički Niš, Dejan Propadalo
".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: