Broj komentara: 5

 1. Bravo majstore!!!
  Gledala sam ga i na prolšim OI u Torinu, tada je bio nadrealan, a bogami to je i sada.
  Svaka čast čoveku koji se povukao iz ovako teškog i zahtevnog sporta i onda se vratio kao da pauze nije ni bilo. Nije isto povratak u umetničko klizanje i neki drugi sport. Ovde moraš da imaš program, tj koreografiju, gde se svaki minut programa uvežbava mesecima, za tenis, rekla bih, vratiš se u formu, izvežbaš udarce ito je to. Niko od njih nije zaboravio da vozi bicikl ili da igra tenis, kao što ni on nije zaboravio da kliza, ali ja mislim da je njegov povratak fenomen.
  I mislim da su sudije bile perfidne prilikom ocenjivanja, onaj Japanac je bio dobar,ali da ima samo 0.55 poena manje od Pluščenka?!?!
  Više sam volela ranije ocenjivanje, tamo je bilo izvesno da će te sudija iz Istočne Nemačke sahraniti, ma kako klizao.
  (Arkadija, 18. februar 2010 09:12)

  # Link komentara

 2. Covjek je fenomen! Uzvam svaki put kada ga gledam! Nije mi jasno kako njegovim protivnicima ne dosadi da se takmice protiv njega kada niko ne moze da ga pobjedi, jednostavno je najbolji! Nikada ni u jednom sportu nisam vidio nekoga tako superiornog kao Pluscenka
  (Marko, 17. februar 2010 22:46)

  # Link komentara

 3. Majstor ostaje majstor, bravo doktore!!! Radio sam u Moskvi kad je nastupao na Krilatskome u Ledenom dom, 4 km od mog stana, pored njega su bili i Irina Slutskaja, Tikhonov i Petrova u paru, Maxim i Tatijana-svi su oni proslavljali uglavnom zlatne medalje na OI koje su bile 2 mjeseca pre toga. Nazalost nisam mogao da dobijem kartu jer sve je bilo popunjeno Ruskim dzet setom tako da za nas smrtnike nije bilo mjesta...:)
  (Tiho Herceg-Novi, 17. februar 2010 19:38)

  # Link komentara

 4. čojek je fenomenalan.gledala sam ga na evropskom prvenstvu i kao da nije pravio pauzu.odlični skokovi, savršeno klizanje i scenski nastup.po eleganciji kojom kliže podsjeća me na federera u tenisu.
  p.s. ne znam kakva je to moda u sportskom svijetu da se svi vraćaju? armstrong,enan,klajsters,pluščanko....
  (milica, 17. februar 2010 11:37)

  # Link komentara

 5. Fenomenalan kratki program za muskarce. Bilo je za uzivanje gledati,prava velika konkurencija za zlato. Ali samo je jedan Plushenko!!!!
  (Jelena Jankovic, 17. februar 2010 11:14)

  # Link komentara

nedelja 19. septembar 2021.

Medalje

  Država Zlatne medalje Srebrne medalje Bronzane medalje Ukupno
1. Kanada Kanada 14 7 5 26
2. Nemačka Nemačka 10 13 7 30
3. Sjedinjene Američke Države Sjedinjene Američke Države 9 15 13 37
4. Norveška Norveška 9 8 6 23
5. Južna Koreja Južna Koreja 6 6 2 14