Ponedeljak, 10.09.2018.

10:01

"This is Spaaarta" – Novak i slavni glumac ukrali šou FOTO/VIDEO

Novak Đoković posle osvajanja titule na US openu otišao je do boksa da proslavi ovaj uspeh, a među ljudima u njegovoj loži bio je i glumac Džerard Batler.

Izvor: PT

"This is Spaaarta" – Novak i slavni glumac ukrali šou FOTO/VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Zurkolomac

pre 5 godina

Eto, Novak je ipak miljenik zapada haha
(CroFed, 10. septembar 2018 19:16)

Malo si zalutao. Ovde se ne prodaju karte za koncert tvog tomsona u vasoj predivnoj...

mali radojica

pre 5 godina

Aleksandre nisi u pravu. Svako od danasnje osmorice bi bez problema sa tri nula i po kojim krompiricem zbrisao i Samprasa i Borga i Konorsa i sve ostale. Lendla ni ne spominjem jer bi njega i Nishikori razbio ko mali dete. Svako vreme ima svoj stil a danasnji je daleko daleko jaci kvalitetniji i opasniji od onog pre 2000. Smesno je da se o tome raspravlja. Danasnja nasa nesretna fudbalska repka bi Argentinu iz 78 sa sve Kempesom razbucala sa 5::0 tako da je bezpredmetno uopste praviti takva poredjenja.

Bajro Zupic

pre 5 godina

Eh da nas je bar 10% ovakvih kao sto je Novak...Srbija bi bila velesila!
(Kovalski, 10. septembar 2018 10:15)

Tebra da nas ima 600.000 (10% od 6 mil) superiornih u svetu, svako u svojoj struci, kao sto je to Novak, bili bismo intergalakticki imperatori a ne velesila. :-D

Aleksandar

pre 5 godina

(Igor, 10. septembar 2018 13:52)

Ja sam samo rekao da nikada u tenisu nije postojala toliko velika konkurencija kao iz 90tih kada bi skoro svako mogao da pobedi bilo koga. 20 igrača i više tada koji su osvojili GS (namerno nisam naveo I mnogobrojne masterse, jer broj GS dokazuje sve) I sada trojica igrača I još neki, 2,3 da nam nije dosadno, samo za promenu. Samo oni uglavnom osvajaju trofeje. I pokušavaš da me ubediš da sadašnja era sa mnogo manjom konkurencijom je bolja. I kao treće, nisam hejter Novaka, ali nisam napisao ni da je Federer najbolji svih vremena, ili Nadal. Rekao sam da Federer je najbolji ove ere. Može i Nadal da ga stigne ili Đoković. Ali da su najbolji svih vremena, to ne. Osvojivši 14 GS sa takvom paklenom konkurencijom iz 90 tih koliko imaju sada Đoković i Nadal je veliki, najveći podvig, i Sampras je uspeo da postane najbolji majstor ove igre. Lupanje minusa je nebitno, kada ispisana istorija i ispisani brojevi tirula starih tenisera kažu druge stvari. Na kraju krajeva, ja se nadam da će u budućnosti Đoković postati najbolji teniser ove ere i da će biti toliko velika konkurencija kao u STAROJ ZLATNOJ ERI tenisa. Toliko od mene. Sportski pozdrav.

Aleksandar

pre 5 godina

Kao prvo imam 50 godina i stalno sam pratio mečeve iz 80tih i 90tih. Niko ne osvaja 14 GS samo servisom i volejom. Ali i da je bilo tako (što nije) Sampras nikoga nije smorio osim valjda tebe I niko nije mogao da ga zaustavi. Ti ne bi platio ulaznicu da gledaš Samprasa uživo, ali Đoković kome je Sampras idol, kako je Novak rekao. bi ga rado platio da mu postane trener. Sampras nije prihvatio posao, jer nije hteo da stalno putuje. Kao drugo, kažeš da bi Vavrinka, Delpo, Marej i neki ostali sadašnji deklasirali tadašnje tenisere. Po istoj logici, kao da kažeš da pošto se košarka menjala i postala brza i jača, Lebron je definitivno najbolji košarkaš svih vremena i ne Džordan. Ili Mesi je bolji fudbaler od Maradone koji je skoro sam vodio sve ekipe a kamoli argentinsku reprezentaciju što nije uradio Mesi. Ili da je bolji od Pelea. Ili sadašnji NBA igrači bi deklasirali tadašnji Drim Tim iz 90tih. Razmisli o tome. Ali ja nisam rekao ovo.

matori

pre 5 godina

@(Igor, 10. septembar 2018 13:52)

tebi svaka čast, ali ovi što misle kako se pre igrao extra tenis, treba, a mogu na YT da pogledaju koji snimak.
ne kažem da ti teniseri u ovoj eri ne bi bili bolji, konkurencija bi ih terala, ali ovo što se danas igra, pa to je drugi sport.....jedan Nišikori bi razbio prvih pet od pre 20 godina.

lucho

pre 5 godina

Carevi! Koliko sportskih laika ima u Srbiji to je strasno, juce su bukvalno sahranjivali Novaka a covek se vratio jaci nego ikad i svima zapusio usta za sva vremena!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Šta ocekivati od pantera
(Kiza PFC, 10. septembar 2018 10:53)

Ligu sampiona...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (severac, 10. septembar 2018 15:43)

Auuuu kakvo ZAKOPAVANJE ! Severac ga odjavio za vijek vjekova...

Kock

pre 5 godina

Harise....pa naravno da je tada navijao za Marija jer je Mari za tvoju informaciju Škot !!! Inače Batler odavno gotivi Novaka i Srbe generalno,ako nisi znao.
(ALADIN, 10. septembar 2018 14:21)
Keva mu iz Cacka.Komsinica majke Roberta Prosineckog.

ALADIN

pre 5 godina

Harise....pa naravno da je tada navijao za Marija jer je Mari za tvoju informaciju Škot !!! Inače Batler odavno gotivi Novaka i Srbe generalno,ako nisi znao.

Aca

pre 5 godina

Ovaj Bodibond je 24h na Novakovim vestima, i vi umesto da ga kulirate vi mu odgovarate, lik nema zivot a vi mu pravite drustvo, gori ste od njega.

ja

pre 5 godina

@ (vlada, 10. septembar 2018 10:05)

A Divac? Čovek je na prst u d**e sa kompletnim sportsko-medijskim establišmentom u SAD. Ima jedno 100 kg medalja sa reprezentacijom i voljen je i poštovan koliko i Nole u Srbiji, a u svetu vreovatno i više...

Vlada

pre 5 godina

Ko nije gledao film Law Abiding Citizen od Batlera neka pogleda OBAVEZNO, hteo sam da kazem da nismo svesni koja je velicina ustvari Novak, da je Djokovic Hrvat budite ubedjeni da bi on vec imao ulicu, postujemo i mi Novaka ali ne dovoljno, Hrvati to mnogo bolje rade.

ALADIN

pre 5 godina

....i po ovome se vidi kakve momčine i koje zvezde podržavaju Novaka....a ne neki blazirani i plastični holivudski likovi-Bravo za Džeralda i naravno Novaka !?

tamo negde

pre 5 godina

Aleksandre logika ti nije jaca strana. Igraci 90tih su dobijali GS trofeje zato sto nije bilo velike trojke. Od 2004 do sada zna se ko caruje. Vavrinka i Del Potro i Murray bi tukli vecinu igraca 90tih. Na tvom mestu ne bih ostavljao vise komentara

Skocko

pre 5 godina

Samo jedno potanje ako neko zna da odgovori... zasto vise nema Novakovih roditelja, evo veceras smo videli Jelenine...
Ne znam kada sam poslednji lut video Novakovi majku ili oca da ga bodre, uvej je stric sa njim?
Da li zna neko zasto?

jolly

pre 5 godina

Zasto neki Srbi mrze Noleta? Zato sto im je stalni podsetnik da su njihovi izgovori za njihovu luzersku sudbinu lazni. On im je pdsetnik da ne moras da budes bandit ili politicar u Srbiji da bi uspeo i dokazao da se. Moze i talentom, lepotom, znanjem, borbom da nadjes snage u sebi kad su svi protiv tebe (osim jedne male loze). E da, ali za ovo drugo moras da se suocis sa samim sobom, sa svojim demonima, da promenis tradicionalnu ishranu, tradicionalni pogled na svet, a to taman posla da ti Srbi urade. Zato biraju ono prvo, jer tu ne moras nista da menjas kod sebe. Ili ne biraju nista pa tajno kukaju nad sobom, a javno hejtuju i pljuju one koji su nesto od sebe napravili bez fantomke i politicarenja.

Aleksandar

pre 5 godina

Tokom devedesetih je konkurencija bila ogromna I prava. Kakvi doktori tenisa su igrali tada. Pit Sampras je najveći majstor ove igre. Ima 14 GM koliko imaju sada Đoković i Nadal, ali sa ogromnom paklenom konkurencijom. Tada je svaki drugi duel bio derbi i ne kao danas, kada uglavnom “sveta trojica” osvaja trofeje. I Roger Federer je najveći majstor današnje ere. Top 10 danas..uhh. Cilić, Thiem, Zverev, Dimitrov, Anderson, Isner...smešno. Koliko imaju ukupno GM. Samo da vidimo koliko GM imaju drugi teniseri osim “svete trojice“ i kakvi su igrači i sve će nam biti jasno. Toliko o današnjoj “zlatnoj eri” u tenisu. Onaj ko je gledao tenis u STAROJ ZLATNOJ ERI zna.
90tih
Pete Sampras: 14 GM I još dva puta u finalu.
Ivan Lendl: 8 GM I još 11 puta u finalu
Andre Agassi: 8 GM I još 4 puta u finalu
Stefan Endberg: 6 GM I još tri puta u finalu
John McEnroe: 7 GM I još 4 puta u finalu
Boris Becker: 6 GM I još 4 puta u finalu
Yevgeny Kafelnikov: 4 GM I još jedan put u finalu
Jim Courier: 4 GM I još 3 puta u finalu
Gustavo Kuerten: 3 GM
Patrick Rafter: 2 GM I još 2 puta u finalu
Sergi Bruguera: 2 GM I još 1 put u finalu
Goran Ivanišević: 1 GM I još 3 puta u finalu
Michael Chang: 1 GM I još 3 puta u finalu
Carlos Moya: 1 GM I još 1 put u finalu
Cédric Pioline: 2 puta u finalu
Thomas Muster: 1 GM
Michael Stich: 1 GM I još 2 puta u finalu
Marcelo Rios: 1 put u finalu
Petr Korda: 1 GM I još 1 put u finalu
Todd Martin: 2 puta u finalu
Andrés Gómez: 1 GM

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

@ Bodibond: Da imas malo mozga i obraza, promenio bi nadimak jer brukas ime velikog srpskog kosarkasa Dejana Bodiroge, koji sigurno ceni i postuje Noletova vrhunske teniske rezultate.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Harise,kako si zaboravio finale US Opena 2015. kada je Novak u paklu Artur Eša pobedio Federera i došao do svog boksa i isto vikao sa Batlerom "This is Sparta"?Novak se i tada izborio protiv publike i 23 brejk lopte,e zato je to stvarno bila Sparta.

turgidson

pre 5 godina

Ne pratim tenis (a ni ne volim kao sport), ali sam se veoma obradovao povratku Đokovića tamo gde mu je i mesto. Znam da je to individualan sport, ali on je naš i najmanje što možemo je da ga podržimo (čak i ako imamo druge favorite). Ime naše zemlje i naša zastava su pored njegovog imena...

Ono što me zaprepaštava je stav i komentari naših čitalaca. Da li je moguće ljudi da vi toliko ne možete da podnesete tuđi uspeh? Pa čak i ako ne volite Đokovića kao osobu ili jednostavno ne navijate za njega, zar ne možete bar toliko da se iskontrolišete i suzdržite od komentarisanja? Ako nemaš nešto lepo napisati, nemoj ni pisati, zašto trošiš vreme.

Ovi što ga prozivaju za plaćanje poreza su mi najbolji, sigurno uredno prijave carini garderobu i tehniku koju kupe u inostranstvu... Au, kakvi smo... nama je još i super...

Папи

pre 5 godina

Да ли се то појављивање глумаца у ложи плаћа, или само добије бесплатну карту?

Igor

pre 5 godina

(Aleksandar, 10. septembar 2018 13:26)
Imam 40 i kusur godina, obišao sam pola sveta gledajući tenis, odgledao svaki GS unazad 25 godina, slušao sam svakakve gluposti ali ovakve još nisam čuo. Ti si sa neke planete hejtera, jel? A koliko GS treba da imaju ostali današnji teniseri, i kako, kada su prva trojica vanzemaljaca uzela 50 GM ukupno za 15 poslednjih godina?
Vavrinka, Marej, Delpo, Čilić i ostali, kojima se podsmevaš bez ikakvog opravdanog razloga, deklasirali bi svakog igrača od 5. pozicije pa naviše koji su igrali tokom 90-ih godina. Današnji tenis je brži, agresivniji, zahtevniji...Pričaš o Samprasu, ja ne bih platio ulaznicu da gledam taj tenis, samo servis i volej. Eno ih Raonić i Izner, pa uživaj. Svako vreme je imalo neke svoje asove, ali 95% teniskog sveta se slaže da poslednjih 10 godina gledamo 3 najveća tenisera ikada. Ali ti valjda bolje znaš od njih..

to je samo sport

pre 5 godina

i to engleski i pritom preplaćen, kao i fudbal, košarka itd.Spartanci su heroji sa Košara i ostalih sličnih tragičnih mesta, a sportisti su samo to- sportisti.

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@tagore
Vaš komentar je 100% tačan ali ste zaboravili samo jednu "sitnicu" a to je da se obraćate polupismenim balkanskim plemenima.

Dobar deo vašeg komentara neki odavde i ne razumeju, značenja nekih reči.

Šta mislite kakav status bi Marej imao u VB da je ostvario ovo što je Nole (retoričko pitanje)

Živimo u zemlji gde ljudskost degradira iz minuta u minut.

Nemojte očekivati da Srbi (pa i svi ostali sa ovih prostora) shvate značaj i veličinu onoga što je Novak učinio samim tim što se deklariše kao Srbin...

HanSolo

pre 5 godina

Otkad Batler navija za Djokovica? Ja se sjecam onog finala na Vimbldonu sa Marijem, kada je Batler iz sveg glasa navijao za Endija.
(HARIS, 10. septembar 2018 10:36)

Teško ti je da pročitaš text.. Bože..

Goran Vidovic

pre 5 godina

"tagore"
vaš komentar sam kopirao i spremio uz sve one fraze vec poznate svima raznih svjetskih književnika i filozofa. da nas je više ovakvih. Bravo za Noleta i tagora!

toni bandera

pre 5 godina

@само кажем

У праву си, али ипак при додели трофеја Новак је оставио тако јак утисак на водитељку, она то стварно није успела да обузда на прави начин, мислим на дивљење, иако и она свакако припада тој уроти која се води против Ђоковића на сваком кораку. Да будем прецизнији, мислим на њену реакцију када се Ноле као победник обратио свом пријатеау ког је управо онемогућио да уради оно што овај највише жели. True champion.

danny

pre 5 godina

Uvek mi je bio drag ovaj glumac Dzerard Batler, velika lafčina! A šta reći za Noleta? Samo to da sam znala i verovala da će osvojiti US OPEN! Veliko BRAVO Nole?

grm

pre 5 godina

Ovaj uzvik Ovo je Sparta je stvarno u skladu sa realnom situacijom. Kao nekad kad je Leonida stao sa svojih 300 spartanaca da brani svoj narod i drzavu od znatn o jaceg protivnika tiranina. Idemooo Ovo je Sparta!

prosto ko pasulj

pre 5 godina

Igram tenis od 70ih. I pratim ga sa pauzama. Ne secam se napornijeg turnira. Prvo kolo bar 10 predaja zbog vremena. Nadal predao. Fed odustao.
Sudije, publika, uslovi.
Stvarno spartanski.

sparta?

pre 5 godina

"Србија је Спарта захваљујући Новаку!
(Ђура, 10. septembar 2018 10:13)"

Brate Đuro, voleo bih da jeste. Po kom kriterijumu ceniš?

Henry Chinasky

pre 5 godina

Ova pobeda mnogo znači Srbiji i narodu u nebeskom smislu. U stvarnom realnom životu ne znači baš ništa, osim ako je neko dobio na kladži.

Sport

pre 5 godina

Neverovatno koliko radi za ugled Srbije! Ovaj marketing se ne može platiti. Ljudi znaju za Srbiju samo zbog njega! Ogroman broj ljudi ili nije znao za nas ili je znao zbog Milosevica i Kosova, a sada mnogi povezuju Srbiju sa Djokovicem i to nas stavlja u mnogo pozitivnije svetlo. Svaka čast Novače za sve sto radiš!

Zoran

pre 5 godina

Novače kraljino voli te tvoja Crna Gora!
(Djuka Cg, 10. septembar 2018 10:49)

Mislio si "Novače, Srbine, kraljino, voli te tvoja Crna Gora".

"Ja sam Srbskog roda iz plemena Crnogorskog" (P.P. Njegoš) Uh, izvini. Crnogorci su na korak od izbacivanja Njegoša i Gorskog vijenca iz udžebenika i istorije.

Stex

pre 5 godina

Savremeni predator-gladijator ovaj naš Nole... Covek ih bre dere ko malu decu, sinoc se bas videlo raspaljuje jako forhend kao Del Potro, jednostavno se vratio u formu, predobar je za njih. Nije cudo sto su mnogi posle wimboldona rekli da je 1 favorit za us open.... svi ga se plaše, a tako i bi.
Rodjeni sampion jedan od najboljih sportista 21 veka zasigurno a nas najbolji ikada... uzivajmo dok jos igra.

kobaja

pre 5 godina

it’s my life,.... A zašto je on ispred svoje zemlje toliko daleko? Jel sto igra dobro tenis, ili ima mnogo para, ili sto se druži sa Batlerom?! Ja znam dosta ljudi sto se ne bi onako ponašalo tokom meča , je li ono to sto ga izdvaja ispred nas da psuje i vredja nedužne ljude oko sebe?!Da se razumemo navijao sam i gledao svaki meč, ali Novak je samo dobar teniser i ništa drugo posebno. I ti si sigurno u nečemu bolji od njega. Gledaj kako da ti bude lepo i uživaš u životu a mani se generalizacije kako smo svi mi “nepoznati” ništavni.

ja

pre 5 godina

Imas svoje licne fore sa Gerrardom Butlerom, 14 GS, u direktnim duelima meljes i Rodju i Rafu i Endija, pa dodje neko i prica lose o tebi. Novak je najveci sportista kog smo imali ikada.
(vlada, 10. septembar 2018 10:05)


Aaa pa, kako da ne, vrhunac njihove karijere je da žickaju od mame i tate za pivo i doručak u 30oj. Da se razumemo, partizanu sve najgore od mene, ali Divcu, Đorđeviću, Daniloviću kapa do poda zauvek od okorelog zvezdaša. Čak i da kažu nešto ružno za zvezdu oprostio bih jer su dali neizmerno mnogo za moju Srbiju. I ja ne volim noletove tikove tipa imaz i deljenje srca, ali na svakom aerodromu i granici na svetu me prepoznaju po njemu, tako da ne moramo svi da ga, voliko i ovoj zemlji, ima onih koji više vole Džeku od Tošića ili Čilića od Noleta, ali ko voli Srbiju ne treba da ga pljuje.

Zdenko

pre 5 godina

Što bi rekao jedan patetični lik, za sve su krivi Jeremić, Đilas, Janković i Obradović, pa i za ovaj Novakov uspeh. Ej Srbijo, kad ćeš biti zemlja bez ubogih ljudi?

tagore

pre 5 godina

Zasto dok velicate Novakov uspeh omalozavate Srbiju?
Srbija je tu gde jeste upravo zbog takvih kao sto ste vi, koji se hrane tudjim uspesima, ne svojim, koji su tu samo da ismevaju i provociraju.
Svaka cast Novaku, veliki uspeh u igri kojom se bavi, ali ne moramo svi biti uspesni da bi nam zivot bio lep i ispunjen, dovoljno je da budemo ljudi, vaspitani, moralni, sa izrazenom empatijom prema drugima, sa filantropskim uverenjima, obrazovani. Novakov uspeh nije ucinio Srbiju boljom zemljom. Kada shvatimo da su nacije nesto sto razdvaja ljude, da je biti Srbin, Albanac, Hrvat samo prepreka na putu uzdizanja coveka do dobrog i kulturnog bica, onda cemo shvatiti da je Srbija tu gde jeste, jer njeni gradjani ne mogu savladati tu jednostavnu prepreku sovinisticke prirode.
Svako dobro.

Само кажем

pre 5 godina

Сећам се како је некад Еуроспорт у сваких пола сата зумирао Шона Конерија током завршнице УС Опена.А онда се десио референдум у Шкотској.Након тога су га приказали само пар пута и то у другом плану (ако би до њега била нека друга позната личност).Мислим да задње двије године чак није ни долазио.Нешто слично се догађа и са Батлером.Гле чуда и он је Шкот...Само не знам да ли га кулирају зато што је и он подржао независност или зато што се налази на погрешном седишту и навија за "погрешног" човека ! Знам да су Мерил Стрип која је здушно навијала за Делпа и Чеви Чејса (нисам баш сигуран да ли се тако изговара) који је навијао за Надала приказивали на сваких 15 минута...

Pera

pre 5 godina

Eh da nas je bar 10% ovakvih kao sto je Novak...Srbija bi bila velesila!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovalski, 10. septembar 2018 10:15)

Naravno, da se drzimo zajedno i borimo za ovu zemlju do poslednje kapi, a ne da bezimo i trazimo izgovore!

marija

pre 5 godina

Kakva slika, kakav šou...

Novak dragi, pola Srbije je jutros kasnilo na posao, uključujući i mene.
Vredelo je.
Čestitke Njegovoj Ekselenciji Ambasadoru Srbije No1.

vlada

pre 5 godina

Imas svoje licne fore sa Gerrardom Butlerom, 14 GS, u direktnim duelima meljes i Rodju i Rafu i Endija, pa dodje neko i prica lose o tebi. Novak je najveci sportista kog smo imali ikada.

Woody Woodpecker

pre 5 godina

Novak se spartanski vratio na drugo mesto GOAT Liste, prestigao Nadala za 1 poen: http://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList

igor

pre 5 godina

Reditelj prenosa nije u toku meca obratio paznju na Batlera. Meril Strip je bila u centru paznje. Greska! Medjutim, svi poznavaoci tenisa su kazali pred US open da ce ovde da se resi ko je najbolji ove godine, jer je velika trojka imala po jedan slem. Dakle, Nole je najbolji u 2018!

Mile idiot 83%

pre 5 godina

Hvala ti Nole što smo moja deca, žena i ja imali priliku da te gledamo i živimo u tvom vremenu. Hvala ti za sve radosti i tuge.

vlada

pre 5 godina

Imas svoje licne fore sa Gerrardom Butlerom, 14 GS, u direktnim duelima meljes i Rodju i Rafu i Endija, pa dodje neko i prica lose o tebi. Novak je najveci sportista kog smo imali ikada.

prosto ko pasulj

pre 5 godina

Igram tenis od 70ih. I pratim ga sa pauzama. Ne secam se napornijeg turnira. Prvo kolo bar 10 predaja zbog vremena. Nadal predao. Fed odustao.
Sudije, publika, uslovi.
Stvarno spartanski.

marija

pre 5 godina

Kakva slika, kakav šou...

Novak dragi, pola Srbije je jutros kasnilo na posao, uključujući i mene.
Vredelo je.
Čestitke Njegovoj Ekselenciji Ambasadoru Srbije No1.

igor

pre 5 godina

Reditelj prenosa nije u toku meca obratio paznju na Batlera. Meril Strip je bila u centru paznje. Greska! Medjutim, svi poznavaoci tenisa su kazali pred US open da ce ovde da se resi ko je najbolji ove godine, jer je velika trojka imala po jedan slem. Dakle, Nole je najbolji u 2018!

Mile idiot 83%

pre 5 godina

Hvala ti Nole što smo moja deca, žena i ja imali priliku da te gledamo i živimo u tvom vremenu. Hvala ti za sve radosti i tuge.

Sport

pre 5 godina

Neverovatno koliko radi za ugled Srbije! Ovaj marketing se ne može platiti. Ljudi znaju za Srbiju samo zbog njega! Ogroman broj ljudi ili nije znao za nas ili je znao zbog Milosevica i Kosova, a sada mnogi povezuju Srbiju sa Djokovicem i to nas stavlja u mnogo pozitivnije svetlo. Svaka čast Novače za sve sto radiš!

Само кажем

pre 5 godina

Сећам се како је некад Еуроспорт у сваких пола сата зумирао Шона Конерија током завршнице УС Опена.А онда се десио референдум у Шкотској.Након тога су га приказали само пар пута и то у другом плану (ако би до њега била нека друга позната личност).Мислим да задње двије године чак није ни долазио.Нешто слично се догађа и са Батлером.Гле чуда и он је Шкот...Само не знам да ли га кулирају зато што је и он подржао независност или зато што се налази на погрешном седишту и навија за "погрешног" човека ! Знам да су Мерил Стрип која је здушно навијала за Делпа и Чеви Чејса (нисам баш сигуран да ли се тако изговара) који је навијао за Надала приказивали на сваких 15 минута...

Stex

pre 5 godina

Savremeni predator-gladijator ovaj naš Nole... Covek ih bre dere ko malu decu, sinoc se bas videlo raspaljuje jako forhend kao Del Potro, jednostavno se vratio u formu, predobar je za njih. Nije cudo sto su mnogi posle wimboldona rekli da je 1 favorit za us open.... svi ga se plaše, a tako i bi.
Rodjeni sampion jedan od najboljih sportista 21 veka zasigurno a nas najbolji ikada... uzivajmo dok jos igra.

ja

pre 5 godina

Imas svoje licne fore sa Gerrardom Butlerom, 14 GS, u direktnim duelima meljes i Rodju i Rafu i Endija, pa dodje neko i prica lose o tebi. Novak je najveci sportista kog smo imali ikada.
(vlada, 10. septembar 2018 10:05)


Aaa pa, kako da ne, vrhunac njihove karijere je da žickaju od mame i tate za pivo i doručak u 30oj. Da se razumemo, partizanu sve najgore od mene, ali Divcu, Đorđeviću, Daniloviću kapa do poda zauvek od okorelog zvezdaša. Čak i da kažu nešto ružno za zvezdu oprostio bih jer su dali neizmerno mnogo za moju Srbiju. I ja ne volim noletove tikove tipa imaz i deljenje srca, ali na svakom aerodromu i granici na svetu me prepoznaju po njemu, tako da ne moramo svi da ga, voliko i ovoj zemlji, ima onih koji više vole Džeku od Tošića ili Čilića od Noleta, ali ko voli Srbiju ne treba da ga pljuje.

tagore

pre 5 godina

Zasto dok velicate Novakov uspeh omalozavate Srbiju?
Srbija je tu gde jeste upravo zbog takvih kao sto ste vi, koji se hrane tudjim uspesima, ne svojim, koji su tu samo da ismevaju i provociraju.
Svaka cast Novaku, veliki uspeh u igri kojom se bavi, ali ne moramo svi biti uspesni da bi nam zivot bio lep i ispunjen, dovoljno je da budemo ljudi, vaspitani, moralni, sa izrazenom empatijom prema drugima, sa filantropskim uverenjima, obrazovani. Novakov uspeh nije ucinio Srbiju boljom zemljom. Kada shvatimo da su nacije nesto sto razdvaja ljude, da je biti Srbin, Albanac, Hrvat samo prepreka na putu uzdizanja coveka do dobrog i kulturnog bica, onda cemo shvatiti da je Srbija tu gde jeste, jer njeni gradjani ne mogu savladati tu jednostavnu prepreku sovinisticke prirode.
Svako dobro.

Zoran

pre 5 godina

Novače kraljino voli te tvoja Crna Gora!
(Djuka Cg, 10. septembar 2018 10:49)

Mislio si "Novače, Srbine, kraljino, voli te tvoja Crna Gora".

"Ja sam Srbskog roda iz plemena Crnogorskog" (P.P. Njegoš) Uh, izvini. Crnogorci su na korak od izbacivanja Njegoša i Gorskog vijenca iz udžebenika i istorije.

HanSolo

pre 5 godina

Otkad Batler navija za Djokovica? Ja se sjecam onog finala na Vimbldonu sa Marijem, kada je Batler iz sveg glasa navijao za Endija.
(HARIS, 10. septembar 2018 10:36)

Teško ti je da pročitaš text.. Bože..

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Harise,kako si zaboravio finale US Opena 2015. kada je Novak u paklu Artur Eša pobedio Federera i došao do svog boksa i isto vikao sa Batlerom "This is Sparta"?Novak se i tada izborio protiv publike i 23 brejk lopte,e zato je to stvarno bila Sparta.

Igor

pre 5 godina

(Aleksandar, 10. septembar 2018 13:26)
Imam 40 i kusur godina, obišao sam pola sveta gledajući tenis, odgledao svaki GS unazad 25 godina, slušao sam svakakve gluposti ali ovakve još nisam čuo. Ti si sa neke planete hejtera, jel? A koliko GS treba da imaju ostali današnji teniseri, i kako, kada su prva trojica vanzemaljaca uzela 50 GM ukupno za 15 poslednjih godina?
Vavrinka, Marej, Delpo, Čilić i ostali, kojima se podsmevaš bez ikakvog opravdanog razloga, deklasirali bi svakog igrača od 5. pozicije pa naviše koji su igrali tokom 90-ih godina. Današnji tenis je brži, agresivniji, zahtevniji...Pričaš o Samprasu, ja ne bih platio ulaznicu da gledam taj tenis, samo servis i volej. Eno ih Raonić i Izner, pa uživaj. Svako vreme je imalo neke svoje asove, ali 95% teniskog sveta se slaže da poslednjih 10 godina gledamo 3 najveća tenisera ikada. Ali ti valjda bolje znaš od njih..

jolly

pre 5 godina

Zasto neki Srbi mrze Noleta? Zato sto im je stalni podsetnik da su njihovi izgovori za njihovu luzersku sudbinu lazni. On im je pdsetnik da ne moras da budes bandit ili politicar u Srbiji da bi uspeo i dokazao da se. Moze i talentom, lepotom, znanjem, borbom da nadjes snage u sebi kad su svi protiv tebe (osim jedne male loze). E da, ali za ovo drugo moras da se suocis sa samim sobom, sa svojim demonima, da promenis tradicionalnu ishranu, tradicionalni pogled na svet, a to taman posla da ti Srbi urade. Zato biraju ono prvo, jer tu ne moras nista da menjas kod sebe. Ili ne biraju nista pa tajno kukaju nad sobom, a javno hejtuju i pljuju one koji su nesto od sebe napravili bez fantomke i politicarenja.

Pera

pre 5 godina

Eh da nas je bar 10% ovakvih kao sto je Novak...Srbija bi bila velesila!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovalski, 10. septembar 2018 10:15)

Naravno, da se drzimo zajedno i borimo za ovu zemlju do poslednje kapi, a ne da bezimo i trazimo izgovore!

Zdenko

pre 5 godina

Što bi rekao jedan patetični lik, za sve su krivi Jeremić, Đilas, Janković i Obradović, pa i za ovaj Novakov uspeh. Ej Srbijo, kad ćeš biti zemlja bez ubogih ljudi?

Aca

pre 5 godina

Ovaj Bodibond je 24h na Novakovim vestima, i vi umesto da ga kulirate vi mu odgovarate, lik nema zivot a vi mu pravite drustvo, gori ste od njega.

ALADIN

pre 5 godina

Harise....pa naravno da je tada navijao za Marija jer je Mari za tvoju informaciju Škot !!! Inače Batler odavno gotivi Novaka i Srbe generalno,ako nisi znao.

Vlada

pre 5 godina

Ko nije gledao film Law Abiding Citizen od Batlera neka pogleda OBAVEZNO, hteo sam da kazem da nismo svesni koja je velicina ustvari Novak, da je Djokovic Hrvat budite ubedjeni da bi on vec imao ulicu, postujemo i mi Novaka ali ne dovoljno, Hrvati to mnogo bolje rade.

toni bandera

pre 5 godina

@само кажем

У праву си, али ипак при додели трофеја Новак је оставио тако јак утисак на водитељку, она то стварно није успела да обузда на прави начин, мислим на дивљење, иако и она свакако припада тој уроти која се води против Ђоковића на сваком кораку. Да будем прецизнији, мислим на њену реакцију када се Ноле као победник обратио свом пријатеау ког је управо онемогућио да уради оно што овај највише жели. True champion.

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@tagore
Vaš komentar je 100% tačan ali ste zaboravili samo jednu "sitnicu" a to je da se obraćate polupismenim balkanskim plemenima.

Dobar deo vašeg komentara neki odavde i ne razumeju, značenja nekih reči.

Šta mislite kakav status bi Marej imao u VB da je ostvario ovo što je Nole (retoričko pitanje)

Živimo u zemlji gde ljudskost degradira iz minuta u minut.

Nemojte očekivati da Srbi (pa i svi ostali sa ovih prostora) shvate značaj i veličinu onoga što je Novak učinio samim tim što se deklariše kao Srbin...

grm

pre 5 godina

Ovaj uzvik Ovo je Sparta je stvarno u skladu sa realnom situacijom. Kao nekad kad je Leonida stao sa svojih 300 spartanaca da brani svoj narod i drzavu od znatn o jaceg protivnika tiranina. Idemooo Ovo je Sparta!

turgidson

pre 5 godina

Ne pratim tenis (a ni ne volim kao sport), ali sam se veoma obradovao povratku Đokovića tamo gde mu je i mesto. Znam da je to individualan sport, ali on je naš i najmanje što možemo je da ga podržimo (čak i ako imamo druge favorite). Ime naše zemlje i naša zastava su pored njegovog imena...

Ono što me zaprepaštava je stav i komentari naših čitalaca. Da li je moguće ljudi da vi toliko ne možete da podnesete tuđi uspeh? Pa čak i ako ne volite Đokovića kao osobu ili jednostavno ne navijate za njega, zar ne možete bar toliko da se iskontrolišete i suzdržite od komentarisanja? Ako nemaš nešto lepo napisati, nemoj ni pisati, zašto trošiš vreme.

Ovi što ga prozivaju za plaćanje poreza su mi najbolji, sigurno uredno prijave carini garderobu i tehniku koju kupe u inostranstvu... Au, kakvi smo... nama je još i super...

sparta?

pre 5 godina

"Србија је Спарта захваљујући Новаку!
(Ђура, 10. septembar 2018 10:13)"

Brate Đuro, voleo bih da jeste. Po kom kriterijumu ceniš?

Woody Woodpecker

pre 5 godina

Novak se spartanski vratio na drugo mesto GOAT Liste, prestigao Nadala za 1 poen: http://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

@ Bodibond: Da imas malo mozga i obraza, promenio bi nadimak jer brukas ime velikog srpskog kosarkasa Dejana Bodiroge, koji sigurno ceni i postuje Noletova vrhunske teniske rezultate.

danny

pre 5 godina

Uvek mi je bio drag ovaj glumac Dzerard Batler, velika lafčina! A šta reći za Noleta? Samo to da sam znala i verovala da će osvojiti US OPEN! Veliko BRAVO Nole?

tamo negde

pre 5 godina

Aleksandre logika ti nije jaca strana. Igraci 90tih su dobijali GS trofeje zato sto nije bilo velike trojke. Od 2004 do sada zna se ko caruje. Vavrinka i Del Potro i Murray bi tukli vecinu igraca 90tih. Na tvom mestu ne bih ostavljao vise komentara

ALADIN

pre 5 godina

....i po ovome se vidi kakve momčine i koje zvezde podržavaju Novaka....a ne neki blazirani i plastični holivudski likovi-Bravo za Džeralda i naravno Novaka !?

Bajro Zupic

pre 5 godina

Eh da nas je bar 10% ovakvih kao sto je Novak...Srbija bi bila velesila!
(Kovalski, 10. septembar 2018 10:15)

Tebra da nas ima 600.000 (10% od 6 mil) superiornih u svetu, svako u svojoj struci, kao sto je to Novak, bili bismo intergalakticki imperatori a ne velesila. :-D

ja

pre 5 godina

@ (vlada, 10. septembar 2018 10:05)

A Divac? Čovek je na prst u d**e sa kompletnim sportsko-medijskim establišmentom u SAD. Ima jedno 100 kg medalja sa reprezentacijom i voljen je i poštovan koliko i Nole u Srbiji, a u svetu vreovatno i više...

lucho

pre 5 godina

Carevi! Koliko sportskih laika ima u Srbiji to je strasno, juce su bukvalno sahranjivali Novaka a covek se vratio jaci nego ikad i svima zapusio usta za sva vremena!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Šta ocekivati od pantera
(Kiza PFC, 10. septembar 2018 10:53)

Ligu sampiona...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (severac, 10. septembar 2018 15:43)

Auuuu kakvo ZAKOPAVANJE ! Severac ga odjavio za vijek vjekova...

Kock

pre 5 godina

Harise....pa naravno da je tada navijao za Marija jer je Mari za tvoju informaciju Škot !!! Inače Batler odavno gotivi Novaka i Srbe generalno,ako nisi znao.
(ALADIN, 10. septembar 2018 14:21)
Keva mu iz Cacka.Komsinica majke Roberta Prosineckog.

matori

pre 5 godina

@(Igor, 10. septembar 2018 13:52)

tebi svaka čast, ali ovi što misle kako se pre igrao extra tenis, treba, a mogu na YT da pogledaju koji snimak.
ne kažem da ti teniseri u ovoj eri ne bi bili bolji, konkurencija bi ih terala, ali ovo što se danas igra, pa to je drugi sport.....jedan Nišikori bi razbio prvih pet od pre 20 godina.

Henry Chinasky

pre 5 godina

Ova pobeda mnogo znači Srbiji i narodu u nebeskom smislu. U stvarnom realnom životu ne znači baš ništa, osim ako je neko dobio na kladži.

kobaja

pre 5 godina

it’s my life,.... A zašto je on ispred svoje zemlje toliko daleko? Jel sto igra dobro tenis, ili ima mnogo para, ili sto se druži sa Batlerom?! Ja znam dosta ljudi sto se ne bi onako ponašalo tokom meča , je li ono to sto ga izdvaja ispred nas da psuje i vredja nedužne ljude oko sebe?!Da se razumemo navijao sam i gledao svaki meč, ali Novak je samo dobar teniser i ništa drugo posebno. I ti si sigurno u nečemu bolji od njega. Gledaj kako da ti bude lepo i uživaš u životu a mani se generalizacije kako smo svi mi “nepoznati” ništavni.

Goran Vidovic

pre 5 godina

"tagore"
vaš komentar sam kopirao i spremio uz sve one fraze vec poznate svima raznih svjetskih književnika i filozofa. da nas je više ovakvih. Bravo za Noleta i tagora!

Skocko

pre 5 godina

Samo jedno potanje ako neko zna da odgovori... zasto vise nema Novakovih roditelja, evo veceras smo videli Jelenine...
Ne znam kada sam poslednji lut video Novakovi majku ili oca da ga bodre, uvej je stric sa njim?
Da li zna neko zasto?

to je samo sport

pre 5 godina

i to engleski i pritom preplaćen, kao i fudbal, košarka itd.Spartanci su heroji sa Košara i ostalih sličnih tragičnih mesta, a sportisti su samo to- sportisti.

Aleksandar

pre 5 godina

Tokom devedesetih je konkurencija bila ogromna I prava. Kakvi doktori tenisa su igrali tada. Pit Sampras je najveći majstor ove igre. Ima 14 GM koliko imaju sada Đoković i Nadal, ali sa ogromnom paklenom konkurencijom. Tada je svaki drugi duel bio derbi i ne kao danas, kada uglavnom “sveta trojica” osvaja trofeje. I Roger Federer je najveći majstor današnje ere. Top 10 danas..uhh. Cilić, Thiem, Zverev, Dimitrov, Anderson, Isner...smešno. Koliko imaju ukupno GM. Samo da vidimo koliko GM imaju drugi teniseri osim “svete trojice“ i kakvi su igrači i sve će nam biti jasno. Toliko o današnjoj “zlatnoj eri” u tenisu. Onaj ko je gledao tenis u STAROJ ZLATNOJ ERI zna.
90tih
Pete Sampras: 14 GM I još dva puta u finalu.
Ivan Lendl: 8 GM I još 11 puta u finalu
Andre Agassi: 8 GM I još 4 puta u finalu
Stefan Endberg: 6 GM I još tri puta u finalu
John McEnroe: 7 GM I još 4 puta u finalu
Boris Becker: 6 GM I još 4 puta u finalu
Yevgeny Kafelnikov: 4 GM I još jedan put u finalu
Jim Courier: 4 GM I još 3 puta u finalu
Gustavo Kuerten: 3 GM
Patrick Rafter: 2 GM I još 2 puta u finalu
Sergi Bruguera: 2 GM I još 1 put u finalu
Goran Ivanišević: 1 GM I još 3 puta u finalu
Michael Chang: 1 GM I još 3 puta u finalu
Carlos Moya: 1 GM I još 1 put u finalu
Cédric Pioline: 2 puta u finalu
Thomas Muster: 1 GM
Michael Stich: 1 GM I još 2 puta u finalu
Marcelo Rios: 1 put u finalu
Petr Korda: 1 GM I još 1 put u finalu
Todd Martin: 2 puta u finalu
Andrés Gómez: 1 GM

mali radojica

pre 5 godina

Aleksandre nisi u pravu. Svako od danasnje osmorice bi bez problema sa tri nula i po kojim krompiricem zbrisao i Samprasa i Borga i Konorsa i sve ostale. Lendla ni ne spominjem jer bi njega i Nishikori razbio ko mali dete. Svako vreme ima svoj stil a danasnji je daleko daleko jaci kvalitetniji i opasniji od onog pre 2000. Smesno je da se o tome raspravlja. Danasnja nasa nesretna fudbalska repka bi Argentinu iz 78 sa sve Kempesom razbucala sa 5::0 tako da je bezpredmetno uopste praviti takva poredjenja.

Aleksandar

pre 5 godina

Kao prvo imam 50 godina i stalno sam pratio mečeve iz 80tih i 90tih. Niko ne osvaja 14 GS samo servisom i volejom. Ali i da je bilo tako (što nije) Sampras nikoga nije smorio osim valjda tebe I niko nije mogao da ga zaustavi. Ti ne bi platio ulaznicu da gledaš Samprasa uživo, ali Đoković kome je Sampras idol, kako je Novak rekao. bi ga rado platio da mu postane trener. Sampras nije prihvatio posao, jer nije hteo da stalno putuje. Kao drugo, kažeš da bi Vavrinka, Delpo, Marej i neki ostali sadašnji deklasirali tadašnje tenisere. Po istoj logici, kao da kažeš da pošto se košarka menjala i postala brza i jača, Lebron je definitivno najbolji košarkaš svih vremena i ne Džordan. Ili Mesi je bolji fudbaler od Maradone koji je skoro sam vodio sve ekipe a kamoli argentinsku reprezentaciju što nije uradio Mesi. Ili da je bolji od Pelea. Ili sadašnji NBA igrači bi deklasirali tadašnji Drim Tim iz 90tih. Razmisli o tome. Ali ja nisam rekao ovo.

Папи

pre 5 godina

Да ли се то појављивање глумаца у ложи плаћа, или само добије бесплатну карту?

Aleksandar

pre 5 godina

(Igor, 10. septembar 2018 13:52)

Ja sam samo rekao da nikada u tenisu nije postojala toliko velika konkurencija kao iz 90tih kada bi skoro svako mogao da pobedi bilo koga. 20 igrača i više tada koji su osvojili GS (namerno nisam naveo I mnogobrojne masterse, jer broj GS dokazuje sve) I sada trojica igrača I još neki, 2,3 da nam nije dosadno, samo za promenu. Samo oni uglavnom osvajaju trofeje. I pokušavaš da me ubediš da sadašnja era sa mnogo manjom konkurencijom je bolja. I kao treće, nisam hejter Novaka, ali nisam napisao ni da je Federer najbolji svih vremena, ili Nadal. Rekao sam da Federer je najbolji ove ere. Može i Nadal da ga stigne ili Đoković. Ali da su najbolji svih vremena, to ne. Osvojivši 14 GS sa takvom paklenom konkurencijom iz 90 tih koliko imaju sada Đoković i Nadal je veliki, najveći podvig, i Sampras je uspeo da postane najbolji majstor ove igre. Lupanje minusa je nebitno, kada ispisana istorija i ispisani brojevi tirula starih tenisera kažu druge stvari. Na kraju krajeva, ja se nadam da će u budućnosti Đoković postati najbolji teniser ove ere i da će biti toliko velika konkurencija kao u STAROJ ZLATNOJ ERI tenisa. Toliko od mene. Sportski pozdrav.

Zurkolomac

pre 5 godina

Eto, Novak je ipak miljenik zapada haha
(CroFed, 10. septembar 2018 19:16)

Malo si zalutao. Ovde se ne prodaju karte za koncert tvog tomsona u vasoj predivnoj...

kobaja

pre 5 godina

it’s my life,.... A zašto je on ispred svoje zemlje toliko daleko? Jel sto igra dobro tenis, ili ima mnogo para, ili sto se druži sa Batlerom?! Ja znam dosta ljudi sto se ne bi onako ponašalo tokom meča , je li ono to sto ga izdvaja ispred nas da psuje i vredja nedužne ljude oko sebe?!Da se razumemo navijao sam i gledao svaki meč, ali Novak je samo dobar teniser i ništa drugo posebno. I ti si sigurno u nečemu bolji od njega. Gledaj kako da ti bude lepo i uživaš u životu a mani se generalizacije kako smo svi mi “nepoznati” ništavni.

Aleksandar

pre 5 godina

Tokom devedesetih je konkurencija bila ogromna I prava. Kakvi doktori tenisa su igrali tada. Pit Sampras je najveći majstor ove igre. Ima 14 GM koliko imaju sada Đoković i Nadal, ali sa ogromnom paklenom konkurencijom. Tada je svaki drugi duel bio derbi i ne kao danas, kada uglavnom “sveta trojica” osvaja trofeje. I Roger Federer je najveći majstor današnje ere. Top 10 danas..uhh. Cilić, Thiem, Zverev, Dimitrov, Anderson, Isner...smešno. Koliko imaju ukupno GM. Samo da vidimo koliko GM imaju drugi teniseri osim “svete trojice“ i kakvi su igrači i sve će nam biti jasno. Toliko o današnjoj “zlatnoj eri” u tenisu. Onaj ko je gledao tenis u STAROJ ZLATNOJ ERI zna.
90tih
Pete Sampras: 14 GM I još dva puta u finalu.
Ivan Lendl: 8 GM I još 11 puta u finalu
Andre Agassi: 8 GM I još 4 puta u finalu
Stefan Endberg: 6 GM I još tri puta u finalu
John McEnroe: 7 GM I još 4 puta u finalu
Boris Becker: 6 GM I još 4 puta u finalu
Yevgeny Kafelnikov: 4 GM I još jedan put u finalu
Jim Courier: 4 GM I još 3 puta u finalu
Gustavo Kuerten: 3 GM
Patrick Rafter: 2 GM I još 2 puta u finalu
Sergi Bruguera: 2 GM I još 1 put u finalu
Goran Ivanišević: 1 GM I još 3 puta u finalu
Michael Chang: 1 GM I još 3 puta u finalu
Carlos Moya: 1 GM I još 1 put u finalu
Cédric Pioline: 2 puta u finalu
Thomas Muster: 1 GM
Michael Stich: 1 GM I još 2 puta u finalu
Marcelo Rios: 1 put u finalu
Petr Korda: 1 GM I još 1 put u finalu
Todd Martin: 2 puta u finalu
Andrés Gómez: 1 GM

Henry Chinasky

pre 5 godina

Ova pobeda mnogo znači Srbiji i narodu u nebeskom smislu. U stvarnom realnom životu ne znači baš ništa, osim ako je neko dobio na kladži.

to je samo sport

pre 5 godina

i to engleski i pritom preplaćen, kao i fudbal, košarka itd.Spartanci su heroji sa Košara i ostalih sličnih tragičnih mesta, a sportisti su samo to- sportisti.

Папи

pre 5 godina

Да ли се то појављивање глумаца у ложи плаћа, или само добије бесплатну карту?

vlada

pre 5 godina

Imas svoje licne fore sa Gerrardom Butlerom, 14 GS, u direktnim duelima meljes i Rodju i Rafu i Endija, pa dodje neko i prica lose o tebi. Novak je najveci sportista kog smo imali ikada.

Aleksandar

pre 5 godina

(Igor, 10. septembar 2018 13:52)

Ja sam samo rekao da nikada u tenisu nije postojala toliko velika konkurencija kao iz 90tih kada bi skoro svako mogao da pobedi bilo koga. 20 igrača i više tada koji su osvojili GS (namerno nisam naveo I mnogobrojne masterse, jer broj GS dokazuje sve) I sada trojica igrača I još neki, 2,3 da nam nije dosadno, samo za promenu. Samo oni uglavnom osvajaju trofeje. I pokušavaš da me ubediš da sadašnja era sa mnogo manjom konkurencijom je bolja. I kao treće, nisam hejter Novaka, ali nisam napisao ni da je Federer najbolji svih vremena, ili Nadal. Rekao sam da Federer je najbolji ove ere. Može i Nadal da ga stigne ili Đoković. Ali da su najbolji svih vremena, to ne. Osvojivši 14 GS sa takvom paklenom konkurencijom iz 90 tih koliko imaju sada Đoković i Nadal je veliki, najveći podvig, i Sampras je uspeo da postane najbolji majstor ove igre. Lupanje minusa je nebitno, kada ispisana istorija i ispisani brojevi tirula starih tenisera kažu druge stvari. Na kraju krajeva, ja se nadam da će u budućnosti Đoković postati najbolji teniser ove ere i da će biti toliko velika konkurencija kao u STAROJ ZLATNOJ ERI tenisa. Toliko od mene. Sportski pozdrav.

Skocko

pre 5 godina

Samo jedno potanje ako neko zna da odgovori... zasto vise nema Novakovih roditelja, evo veceras smo videli Jelenine...
Ne znam kada sam poslednji lut video Novakovi majku ili oca da ga bodre, uvej je stric sa njim?
Da li zna neko zasto?

tagore

pre 5 godina

Zasto dok velicate Novakov uspeh omalozavate Srbiju?
Srbija je tu gde jeste upravo zbog takvih kao sto ste vi, koji se hrane tudjim uspesima, ne svojim, koji su tu samo da ismevaju i provociraju.
Svaka cast Novaku, veliki uspeh u igri kojom se bavi, ali ne moramo svi biti uspesni da bi nam zivot bio lep i ispunjen, dovoljno je da budemo ljudi, vaspitani, moralni, sa izrazenom empatijom prema drugima, sa filantropskim uverenjima, obrazovani. Novakov uspeh nije ucinio Srbiju boljom zemljom. Kada shvatimo da su nacije nesto sto razdvaja ljude, da je biti Srbin, Albanac, Hrvat samo prepreka na putu uzdizanja coveka do dobrog i kulturnog bica, onda cemo shvatiti da je Srbija tu gde jeste, jer njeni gradjani ne mogu savladati tu jednostavnu prepreku sovinisticke prirode.
Svako dobro.

Zoran

pre 5 godina

Novače kraljino voli te tvoja Crna Gora!
(Djuka Cg, 10. septembar 2018 10:49)

Mislio si "Novače, Srbine, kraljino, voli te tvoja Crna Gora".

"Ja sam Srbskog roda iz plemena Crnogorskog" (P.P. Njegoš) Uh, izvini. Crnogorci su na korak od izbacivanja Njegoša i Gorskog vijenca iz udžebenika i istorije.

sparta?

pre 5 godina

"Србија је Спарта захваљујући Новаку!
(Ђура, 10. septembar 2018 10:13)"

Brate Đuro, voleo bih da jeste. Po kom kriterijumu ceniš?

ja

pre 5 godina

@ (vlada, 10. septembar 2018 10:05)

A Divac? Čovek je na prst u d**e sa kompletnim sportsko-medijskim establišmentom u SAD. Ima jedno 100 kg medalja sa reprezentacijom i voljen je i poštovan koliko i Nole u Srbiji, a u svetu vreovatno i više...

jolly

pre 5 godina

Zasto neki Srbi mrze Noleta? Zato sto im je stalni podsetnik da su njihovi izgovori za njihovu luzersku sudbinu lazni. On im je pdsetnik da ne moras da budes bandit ili politicar u Srbiji da bi uspeo i dokazao da se. Moze i talentom, lepotom, znanjem, borbom da nadjes snage u sebi kad su svi protiv tebe (osim jedne male loze). E da, ali za ovo drugo moras da se suocis sa samim sobom, sa svojim demonima, da promenis tradicionalnu ishranu, tradicionalni pogled na svet, a to taman posla da ti Srbi urade. Zato biraju ono prvo, jer tu ne moras nista da menjas kod sebe. Ili ne biraju nista pa tajno kukaju nad sobom, a javno hejtuju i pljuju one koji su nesto od sebe napravili bez fantomke i politicarenja.

ja

pre 5 godina

Imas svoje licne fore sa Gerrardom Butlerom, 14 GS, u direktnim duelima meljes i Rodju i Rafu i Endija, pa dodje neko i prica lose o tebi. Novak je najveci sportista kog smo imali ikada.
(vlada, 10. septembar 2018 10:05)


Aaa pa, kako da ne, vrhunac njihove karijere je da žickaju od mame i tate za pivo i doručak u 30oj. Da se razumemo, partizanu sve najgore od mene, ali Divcu, Đorđeviću, Daniloviću kapa do poda zauvek od okorelog zvezdaša. Čak i da kažu nešto ružno za zvezdu oprostio bih jer su dali neizmerno mnogo za moju Srbiju. I ja ne volim noletove tikove tipa imaz i deljenje srca, ali na svakom aerodromu i granici na svetu me prepoznaju po njemu, tako da ne moramo svi da ga, voliko i ovoj zemlji, ima onih koji više vole Džeku od Tošića ili Čilića od Noleta, ali ko voli Srbiju ne treba da ga pljuje.

Aleksandar

pre 5 godina

Kao prvo imam 50 godina i stalno sam pratio mečeve iz 80tih i 90tih. Niko ne osvaja 14 GS samo servisom i volejom. Ali i da je bilo tako (što nije) Sampras nikoga nije smorio osim valjda tebe I niko nije mogao da ga zaustavi. Ti ne bi platio ulaznicu da gledaš Samprasa uživo, ali Đoković kome je Sampras idol, kako je Novak rekao. bi ga rado platio da mu postane trener. Sampras nije prihvatio posao, jer nije hteo da stalno putuje. Kao drugo, kažeš da bi Vavrinka, Delpo, Marej i neki ostali sadašnji deklasirali tadašnje tenisere. Po istoj logici, kao da kažeš da pošto se košarka menjala i postala brza i jača, Lebron je definitivno najbolji košarkaš svih vremena i ne Džordan. Ili Mesi je bolji fudbaler od Maradone koji je skoro sam vodio sve ekipe a kamoli argentinsku reprezentaciju što nije uradio Mesi. Ili da je bolji od Pelea. Ili sadašnji NBA igrači bi deklasirali tadašnji Drim Tim iz 90tih. Razmisli o tome. Ali ja nisam rekao ovo.

Kock

pre 5 godina

Harise....pa naravno da je tada navijao za Marija jer je Mari za tvoju informaciju Škot !!! Inače Batler odavno gotivi Novaka i Srbe generalno,ako nisi znao.
(ALADIN, 10. septembar 2018 14:21)
Keva mu iz Cacka.Komsinica majke Roberta Prosineckog.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Šta ocekivati od pantera
(Kiza PFC, 10. septembar 2018 10:53)

Ligu sampiona...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (severac, 10. septembar 2018 15:43)

Auuuu kakvo ZAKOPAVANJE ! Severac ga odjavio za vijek vjekova...

Pera

pre 5 godina

Eh da nas je bar 10% ovakvih kao sto je Novak...Srbija bi bila velesila!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovalski, 10. septembar 2018 10:15)

Naravno, da se drzimo zajedno i borimo za ovu zemlju do poslednje kapi, a ne da bezimo i trazimo izgovore!

Sport

pre 5 godina

Neverovatno koliko radi za ugled Srbije! Ovaj marketing se ne može platiti. Ljudi znaju za Srbiju samo zbog njega! Ogroman broj ljudi ili nije znao za nas ili je znao zbog Milosevica i Kosova, a sada mnogi povezuju Srbiju sa Djokovicem i to nas stavlja u mnogo pozitivnije svetlo. Svaka čast Novače za sve sto radiš!

marija

pre 5 godina

Kakva slika, kakav šou...

Novak dragi, pola Srbije je jutros kasnilo na posao, uključujući i mene.
Vredelo je.
Čestitke Njegovoj Ekselenciji Ambasadoru Srbije No1.

prosto ko pasulj

pre 5 godina

Igram tenis od 70ih. I pratim ga sa pauzama. Ne secam se napornijeg turnira. Prvo kolo bar 10 predaja zbog vremena. Nadal predao. Fed odustao.
Sudije, publika, uslovi.
Stvarno spartanski.

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@tagore
Vaš komentar je 100% tačan ali ste zaboravili samo jednu "sitnicu" a to je da se obraćate polupismenim balkanskim plemenima.

Dobar deo vašeg komentara neki odavde i ne razumeju, značenja nekih reči.

Šta mislite kakav status bi Marej imao u VB da je ostvario ovo što je Nole (retoričko pitanje)

Živimo u zemlji gde ljudskost degradira iz minuta u minut.

Nemojte očekivati da Srbi (pa i svi ostali sa ovih prostora) shvate značaj i veličinu onoga što je Novak učinio samim tim što se deklariše kao Srbin...

Mile idiot 83%

pre 5 godina

Hvala ti Nole što smo moja deca, žena i ja imali priliku da te gledamo i živimo u tvom vremenu. Hvala ti za sve radosti i tuge.

Zdenko

pre 5 godina

Što bi rekao jedan patetični lik, za sve su krivi Jeremić, Đilas, Janković i Obradović, pa i za ovaj Novakov uspeh. Ej Srbijo, kad ćeš biti zemlja bez ubogih ljudi?

Vlada

pre 5 godina

Ko nije gledao film Law Abiding Citizen od Batlera neka pogleda OBAVEZNO, hteo sam da kazem da nismo svesni koja je velicina ustvari Novak, da je Djokovic Hrvat budite ubedjeni da bi on vec imao ulicu, postujemo i mi Novaka ali ne dovoljno, Hrvati to mnogo bolje rade.

Само кажем

pre 5 godina

Сећам се како је некад Еуроспорт у сваких пола сата зумирао Шона Конерија током завршнице УС Опена.А онда се десио референдум у Шкотској.Након тога су га приказали само пар пута и то у другом плану (ако би до њега била нека друга позната личност).Мислим да задње двије године чак није ни долазио.Нешто слично се догађа и са Батлером.Гле чуда и он је Шкот...Само не знам да ли га кулирају зато што је и он подржао независност или зато што се налази на погрешном седишту и навија за "погрешног" човека ! Знам да су Мерил Стрип која је здушно навијала за Делпа и Чеви Чејса (нисам баш сигуран да ли се тако изговара) који је навијао за Надала приказивали на сваких 15 минута...

tamo negde

pre 5 godina

Aleksandre logika ti nije jaca strana. Igraci 90tih su dobijali GS trofeje zato sto nije bilo velike trojke. Od 2004 do sada zna se ko caruje. Vavrinka i Del Potro i Murray bi tukli vecinu igraca 90tih. Na tvom mestu ne bih ostavljao vise komentara

Stex

pre 5 godina

Savremeni predator-gladijator ovaj naš Nole... Covek ih bre dere ko malu decu, sinoc se bas videlo raspaljuje jako forhend kao Del Potro, jednostavno se vratio u formu, predobar je za njih. Nije cudo sto su mnogi posle wimboldona rekli da je 1 favorit za us open.... svi ga se plaše, a tako i bi.
Rodjeni sampion jedan od najboljih sportista 21 veka zasigurno a nas najbolji ikada... uzivajmo dok jos igra.

HanSolo

pre 5 godina

Otkad Batler navija za Djokovica? Ja se sjecam onog finala na Vimbldonu sa Marijem, kada je Batler iz sveg glasa navijao za Endija.
(HARIS, 10. septembar 2018 10:36)

Teško ti je da pročitaš text.. Bože..

Misevi se sakrili, Nole se vratio

pre 5 godina

@ Bodibond: Da imas malo mozga i obraza, promenio bi nadimak jer brukas ime velikog srpskog kosarkasa Dejana Bodiroge, koji sigurno ceni i postuje Noletova vrhunske teniske rezultate.

turgidson

pre 5 godina

Ne pratim tenis (a ni ne volim kao sport), ali sam se veoma obradovao povratku Đokovića tamo gde mu je i mesto. Znam da je to individualan sport, ali on je naš i najmanje što možemo je da ga podržimo (čak i ako imamo druge favorite). Ime naše zemlje i naša zastava su pored njegovog imena...

Ono što me zaprepaštava je stav i komentari naših čitalaca. Da li je moguće ljudi da vi toliko ne možete da podnesete tuđi uspeh? Pa čak i ako ne volite Đokovića kao osobu ili jednostavno ne navijate za njega, zar ne možete bar toliko da se iskontrolišete i suzdržite od komentarisanja? Ako nemaš nešto lepo napisati, nemoj ni pisati, zašto trošiš vreme.

Ovi što ga prozivaju za plaćanje poreza su mi najbolji, sigurno uredno prijave carini garderobu i tehniku koju kupe u inostranstvu... Au, kakvi smo... nama je još i super...

Igor

pre 5 godina

(Aleksandar, 10. septembar 2018 13:26)
Imam 40 i kusur godina, obišao sam pola sveta gledajući tenis, odgledao svaki GS unazad 25 godina, slušao sam svakakve gluposti ali ovakve još nisam čuo. Ti si sa neke planete hejtera, jel? A koliko GS treba da imaju ostali današnji teniseri, i kako, kada su prva trojica vanzemaljaca uzela 50 GM ukupno za 15 poslednjih godina?
Vavrinka, Marej, Delpo, Čilić i ostali, kojima se podsmevaš bez ikakvog opravdanog razloga, deklasirali bi svakog igrača od 5. pozicije pa naviše koji su igrali tokom 90-ih godina. Današnji tenis je brži, agresivniji, zahtevniji...Pričaš o Samprasu, ja ne bih platio ulaznicu da gledam taj tenis, samo servis i volej. Eno ih Raonić i Izner, pa uživaj. Svako vreme je imalo neke svoje asove, ali 95% teniskog sveta se slaže da poslednjih 10 godina gledamo 3 najveća tenisera ikada. Ali ti valjda bolje znaš od njih..

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Harise,kako si zaboravio finale US Opena 2015. kada je Novak u paklu Artur Eša pobedio Federera i došao do svog boksa i isto vikao sa Batlerom "This is Sparta"?Novak se i tada izborio protiv publike i 23 brejk lopte,e zato je to stvarno bila Sparta.

Woody Woodpecker

pre 5 godina

Novak se spartanski vratio na drugo mesto GOAT Liste, prestigao Nadala za 1 poen: http://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList

grm

pre 5 godina

Ovaj uzvik Ovo je Sparta je stvarno u skladu sa realnom situacijom. Kao nekad kad je Leonida stao sa svojih 300 spartanaca da brani svoj narod i drzavu od znatn o jaceg protivnika tiranina. Idemooo Ovo je Sparta!

Aca

pre 5 godina

Ovaj Bodibond je 24h na Novakovim vestima, i vi umesto da ga kulirate vi mu odgovarate, lik nema zivot a vi mu pravite drustvo, gori ste od njega.

mali radojica

pre 5 godina

Aleksandre nisi u pravu. Svako od danasnje osmorice bi bez problema sa tri nula i po kojim krompiricem zbrisao i Samprasa i Borga i Konorsa i sve ostale. Lendla ni ne spominjem jer bi njega i Nishikori razbio ko mali dete. Svako vreme ima svoj stil a danasnji je daleko daleko jaci kvalitetniji i opasniji od onog pre 2000. Smesno je da se o tome raspravlja. Danasnja nasa nesretna fudbalska repka bi Argentinu iz 78 sa sve Kempesom razbucala sa 5::0 tako da je bezpredmetno uopste praviti takva poredjenja.

igor

pre 5 godina

Reditelj prenosa nije u toku meca obratio paznju na Batlera. Meril Strip je bila u centru paznje. Greska! Medjutim, svi poznavaoci tenisa su kazali pred US open da ce ovde da se resi ko je najbolji ove godine, jer je velika trojka imala po jedan slem. Dakle, Nole je najbolji u 2018!

toni bandera

pre 5 godina

@само кажем

У праву си, али ипак при додели трофеја Новак је оставио тако јак утисак на водитељку, она то стварно није успела да обузда на прави начин, мислим на дивљење, иако и она свакако припада тој уроти која се води против Ђоковића на сваком кораку. Да будем прецизнији, мислим на њену реакцију када се Ноле као победник обратио свом пријатеау ког је управо онемогућио да уради оно што овај највише жели. True champion.

matori

pre 5 godina

@(Igor, 10. septembar 2018 13:52)

tebi svaka čast, ali ovi što misle kako se pre igrao extra tenis, treba, a mogu na YT da pogledaju koji snimak.
ne kažem da ti teniseri u ovoj eri ne bi bili bolji, konkurencija bi ih terala, ali ovo što se danas igra, pa to je drugi sport.....jedan Nišikori bi razbio prvih pet od pre 20 godina.

Goran Vidovic

pre 5 godina

"tagore"
vaš komentar sam kopirao i spremio uz sve one fraze vec poznate svima raznih svjetskih književnika i filozofa. da nas je više ovakvih. Bravo za Noleta i tagora!

Zurkolomac

pre 5 godina

Eto, Novak je ipak miljenik zapada haha
(CroFed, 10. septembar 2018 19:16)

Malo si zalutao. Ovde se ne prodaju karte za koncert tvog tomsona u vasoj predivnoj...

danny

pre 5 godina

Uvek mi je bio drag ovaj glumac Dzerard Batler, velika lafčina! A šta reći za Noleta? Samo to da sam znala i verovala da će osvojiti US OPEN! Veliko BRAVO Nole?

ALADIN

pre 5 godina

Harise....pa naravno da je tada navijao za Marija jer je Mari za tvoju informaciju Škot !!! Inače Batler odavno gotivi Novaka i Srbe generalno,ako nisi znao.

lucho

pre 5 godina

Carevi! Koliko sportskih laika ima u Srbiji to je strasno, juce su bukvalno sahranjivali Novaka a covek se vratio jaci nego ikad i svima zapusio usta za sva vremena!

Bajro Zupic

pre 5 godina

Eh da nas je bar 10% ovakvih kao sto je Novak...Srbija bi bila velesila!
(Kovalski, 10. septembar 2018 10:15)

Tebra da nas ima 600.000 (10% od 6 mil) superiornih u svetu, svako u svojoj struci, kao sto je to Novak, bili bismo intergalakticki imperatori a ne velesila. :-D

ALADIN

pre 5 godina

....i po ovome se vidi kakve momčine i koje zvezde podržavaju Novaka....a ne neki blazirani i plastični holivudski likovi-Bravo za Džeralda i naravno Novaka !?