Ponedeljak, 10.09.2018.

08:10

Poklonite se kralju Njujorka

Njujork važi za najbolji grad na svetu, a narednih godinu dana kralj u "Velikoj jabuci" biće ni manje ni više nego Srbin – Novak Đoković.

Izvor: Petar Tadiæ

Poklonite se kralju Njujorka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

trenerzg

pre 5 godina

Moram da pozdravim sve one sto mrze naseg Novaka (da nekazem komsije) i sto svaku njegovu utakmicu gledaju do kraja i kojima zestoko smeta sto se Srpska zastava vijori opet i u Americi i sirom sveta!Verujem da im sada nije svejedno. Umesto tolike mrznje volite se ljudi. ljubav! Mir! :*

Brate, pusti nas "komšije", slavi ovu veliku pobjedu i ovog velikog šampiona. Nemoj sam sebi smetati:;
Novače, doktore, legendo, svaka čast na ovom povratku! Pozdrav iz sportskog Zagreba.

D

pre 5 godina

Nakon završnoga GS-a ove sezone, potpuno zaslužene Đokovićeve pobjede, valja se ponovno poigrati brojkama i opovrgnuti tvrdnje da je Rafael Nadal jednodimenzionalni igrač koji bez Rolanda Garrosa ne bi bio među trojicom najboljih u povijesti.

Nadal je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 6 GS-turnira (4 beton, 2 trava). To je, znajući li se da je na betonu najslabije snalazi, 23.5 posto uspješnosti (4/17). Možda će neki reći da je trava njegova najslabija podloga, stoga treba spomenuti da je u Wimbledonu osvojio 2 naslova. A to je 11,7 posto uspješnosti (2/17). Zanimljivo je spomenuti da na travi (1 prilika svake godine) ima 2 naslova, a na betonu (2 prilike svake godine) ima 4 naslova. Dakle, konstantan je na slabijim podlogama.

Federer je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 9 GS-turnira (8 trava, 1 zemlja) ili 12 turnira (11 beton, 1 zemlja). To je, znajući da se na zemlji najslabije snalazi, 5 posto uspješnosti (1/20).

Đoković je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 7 GS-turnira (4 trava, 1 zemlja). To je, znajući da se na zemlji najslabije snalazi, 7.1 posto uspješnosti (1/14).

Mare

pre 5 godina

(Aleksandar, 10. septembar 2018 13:27)

Znas li zasto se ovo zove zlatna era tenisa? Zato sto igraju trojca, po misljenju svih teniskih strucnjaka i bivsih i sadasnjih tenisera, najkomletnijig igraca na ATP turu ikada. Ako u jednoj eri mnogo razlicitih tenisera osvaja GS, to znaci da je konkurencija tu negde, a ne da je nesto preterano jaka (pogledati primer zenskog tenisa). Pomenuta trojca koji danas zauzimaju prva tri mesta rang liste su doneli novi nivo tenisa, koji ostali teniseri njihovi savremenici nisu u stanju da prate. Zbog toga i imamo situaciju da nemamo puno tenisera sa osvojenim GS u ovoj eri.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic ima po 15 pobeda nad Delpom, Cilicem, Nisikorijem, a manje od 10 poraza ukupno od ove trojice top 10 igraca, bilo koj igrac iz Francuske, zemlje sa najvise igraca u Top 100, nije ga pobedio 8 godina, sa Wawrinkom 19-6, Murray em 25-11, na Grand slamu je samo jednom (RG 2018) izgubio od igraca van Top 50, a ima bolji skor od Federera i Nadala. Ako ovo napred navedeno nije dovoljno da bi bio nazvan kraljem ATP tenisa, ja stvarno ne znam sta jeste.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic ima po 15 pobeda nad Delpom, Cilicem, Nisikorijem, a manje od 10 poraza ukupno od ove trojice top 10 igraca, bilo koj igrac iz Francuske, zemlje sa najvise igraca u Top 100, nije ga pobedio 8 godina, sa Wawrinkom 19-6, Murray em 25-11, na Grand slamu je samo jednom (RG 2018) izgubio od igraca van Top 50, a ima bolji skor od Federera i Nadala. Ako ovo napred navedeno nije dovoljno da bi bio nazvan kraljem ATP tenisa, ja stvarno ne znam sta jeste.

antiDebil

pre 5 godina

(Toto-ko-tunjo, 10. septembar 2018 10:30)

Dulo Vujosevic ih je psihicki potpuno osakatio i ostavio ih bez buducnosti. Naterao ih je da navijaju za jedan klub i da se prave da je to neki potpuno drugi klub. Usput ih je naterao da ukradu pehar i time ih je zigosao za sva vremena, kao hrvati kada su pobegli sa postolja...To sto je Nolo nabio komplekse komsijama i slicnim pojava, to je laka prehlada u odnosu na ono sto je Dulo uradio ovima !

Dulo i Nolo imaju nesto zajednicko, obojica su legende Partizana !

jovan

pre 5 godina

@(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Hahaha kako pljuste frustracija i kompleksi iz tebe sine pa to je smehotres. Kao cestitas a u stvari naglasavas da smo mi slaba sportska nacija dok ste vi "vicesampioni" sveta u "najbitnijem" sportu. Hahahaha. Pod jedan fudbal je meni, kao i mnogima drugima, poslednja rupa na svirali. Pitaj Amere koliko im je bitan sport i koji je na rang listi popularnosti. Pitaj i Kineze, Azijate, Australijance, Japance, itd. To sto je tebi bitan to je individualna stvar. Drugo, jedna srebrna medalja i jedna bronza pre 20 godina na svetskim te ne cine nikakvom velesilom u fudbalu. Gde su vam uspesi na Evropskim prvenstvima, u Evroligi, Ligi Sampiona? Ne postojite. Zvezda je bila evropski prvak, Srbija U20 SVETSKI prvak. Kraj price. To sto vam se jednom pogodio srecni zreb i na penale jedva prosli Ruse i Dance, ne znaci apsolutno nista. Ono sto se gleda u fudbalu i sportu uopste je KONTINUITET a vi to nikada niste imali. Obican "lucky run" dok niste nalateli na prvog ozbiljnijeg protivnika. Isto tako bi vas pocistili i Brazilci i Belgijanci. Ma bicete bukvalno nevidljivi u fudbalu u narednih bar 50 godina i ti to vrlo dobro znas. Najbitniji igraci Modric i Rakitic vam polaku idu u penziju i tu se vasa prica zavrsava.

A ove "sporadicne" kosarkaske uspehe i "mozda" odbojka, ne bih komentarisao uopste. Vidi se da si u bolu ne trebam ti ja dosipati so na ranu.

Budimo realni iako smo Srbi

pre 5 godina

Cestitke Noletu. Covek je institucija u svakom smislu reci. A ovi pljuvaci, milogorci, hrvati, bosnjaci i srbi koji hejtuju po portalima treba da se zapitaju sta su oni u zivotu postigli i kako zive u svojim malim zabitima.

Aleksandar

pre 5 godina

Tokom devedesetih je konkurencija bila ogromna I prava. Kakvi doktori tenisa su igrali tada. Pit Sampras je najveći majstor ove igre. Ima 14 GM koliko imaju sada Đoković i Nadal, ali sa ogromnom paklenom konkurencijom. Tada je svaki drugi duel bio derbi i ne kao danas, kada uglavnom “sveta trojica” osvaja trofeje. I Roger Federer je najveći majstor današnje ere. Top 10 danas..uhh. Cilić, Thiem, Zverev, Dimitrov, Anderson, Isner...smešno. Koliko imaju ukupno GM. Samo da vidimo koliko GM imaju drugi teniseri osim “svete trojice“ i kakvi su igrači i sve će nam biti jasno. Toliko o današnjoj “zlatnoj eri” u tenisu. Onaj ko je gledao tenis u STAROJ ZLATNOJ ERI zna.
90tih
Pete Sampras: 14 GM I još dva puta u finalu.
Ivan Lendl: 8 GM I još 11 puta u finalu
Andre Agassi: 8 GM I još 4 puta u finalu
Stefan Endberg: 6 GM I još tri puta u finalu
John McEnroe: 7 GM I još 4 puta u finalu
Boris Becker: 6 GM I još 4 puta u finalu
Yevgeny Kafelnikov: 4 GM I još jedan put u finalu
Jim Courier: 4 GM I još 3 puta u finalu
Gustavo Kuerten: 3 GM
Patrick Rafter: 2 GM I još 2 puta u finalu
Sergi Bruguera: 2 GM I još 1 put u finalu
Goran Ivanišević: 1 GM I još 3 puta u finalu
Michael Chang: 1 GM I još 3 puta u finalu
Carlos Moya: 1 GM I još 1 put u finalu
Cédric Pioline: 2 puta u finalu
Thomas Muster: 1 GM
Michael Stich: 1 GM I još 2 puta u finalu
Marcelo Rios: 1 put u finalu
Petr Korda: 1 GM I još 1 put u finalu
Todd Martin: 2 puta u finalu
Andrés Gómez: 1 GM

Sasa

pre 5 godina

Kako mi je krivo sto je odpustio Vajdu i Austrijanca pre 2 godine.Sad bi verovatno vec imao 16.17 GS,neznam zasto je to uradio
(Marko, 10. septembar 2018 10:27)

Ne bi imao jijedan slem vise niti ih je otpustio. Dogovorili su se da prekinu saradnju jer su se zasitili jedni drugih. Verujem da ti je sad glupo da kukas za meso i da se zalis na Imasa. Videlo se zadnjih meseci da Novak moze da osvaja sve i bez mesa i sa Pepeom i sa slanjem srca. Uvek je sve bilo do njega, a ne do okoline kako je vecina komentatora pokusala da opravda njegove neuspehe.

zemunian

pre 5 godina

Apsolutno fenomenalno ! Osvojiti 14-tu GS titulu i vratiti se na ovakav moćan način je naprosto nestvaran uspeh. Mi još ne shvatamo kakvu sportsku veličinu imamo i kakvim istorijskim uspesima prisustvujemo … čini mi se da ćemo toga postati svesni tek kada Novak završi tenisku karijeru. Uz sve najiskrenije častitke za ovakav fantastičan uspeh, moram da mu se zahvalim i na tome što je juče u srpskim medijima bacio u drugi plan onog hiperpatetičnog Kralja Ibija i njegovu poludelu gebelsovsku propagandnu mašineriju. To može samo Novak !

taki p.

pre 5 godina

Ocekivan rezultat u finalu,pratio sam strane sajtove,njihove prognoze o neizvesnom mecu bile su projekcije Rafinih i Fedovih navijaca koji su navijali za Delpa.Videlo se da iz meca u mec igra sve sigurnije,da najbolje cuva za kraj,to mu je zaostavstina iz vremena Bekera kao i mentalna disciplina,samo je jedanput pao na provokacije iz publike.Nivo njegovog tenisa nece mnogo da poraste,ali sigurnost i samopuzdanje idu do neba,naredne 2 godine zakljucno sa olimpijadom bice njegove,motivacija je prisutna,samo da ga posluzi zdravlje.Zalosno je vise citati bljuvotine koje frustrirani pojedinci pisu,slobodno navijajte za koga hocete,ali molim vas idite na njihove sajtove pa im se tamo divite,Novaka pustite na miru zasluzio je.

комша

pre 5 godina

što volim sto u drugom setu publici nije slao srca već im je "pozdravljao" majke i rodbinu..to Nolee 
(SUNĐER BOB, 10. septembar 2018 08:14) 

Zato što to volimo, zato smo poslednjih 30 godina toliko ratovali i izgubili, i zbog toga nismo Švajcarska. Njemu su nadošle emocije i sigurno ni sam nije ponosam zbog toga, ali je strašno što većina voli to Noletovo najgore izdanje.
(brm, 10. septembar 2018 11:18)

Ратовали смо због псовања? Ајде молим те не лупај...

K.G.

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)


Nisu srbi pljuvali po Novaku dok je bio povređen. To ste napravili vi hrvati, bosnjaci, Milovi crnogorci i svi oni koji mrze sve sto je srpsko. Uzimali ste srpska imena i danima trolovali po forumima pljujuci Novaka. Evo i tvoj komentar je upravo takav. To je za tebe samo još jedna prilika da pljuneš nekaznjeno po celoj Srbiji i svim srbima. Nećeš zbog komentara dobiti po nosu ali ce ti se to vratiti na neki drugi način.

brm

pre 5 godina

što volim sto u drugom setu publici nije slao srca već im je "pozdravljao" majke i rodbinu..to Nolee
(SUNĐER BOB, 10. septembar 2018 08:14)

Zato što to volimo, zato smo poslednjih 30 godina toliko ratovali i izgubili, i zbog toga nismo Švajcarska. Njemu su nadošle emocije i sigurno ni sam nije ponosam zbog toga, ali je strašno što većina voli to Noletovo najgore izdanje.

duh koji hoda

pre 5 godina

Nole bi trebao da organizuje egzibicioni turnir u Beogradu,Arena,25000 ljudi.Da pozove Delpa(najbolji prijatelj i uz to ljudina),Rafu(najzesci rival) I Endija (posto su prve korake u tenisu zajedno napravili).Rodju totalno izignorisati sto bi doticnog naduvenka unistilo.

pozdrav od sportske VELESILE

pre 5 godina

@zeus kad mi ne budemo imali Djokovica ,vi necete imati nikoga jer taj fudbal ce vam kratko da traje hahahahah, ubuduce umesto ovakvog komentara napisi samo : KME KME KME

jedan zahvalan Noletov navijač

pre 5 godina

Trebalo bi se posebno zahvaliti najboljoj publici u najboljem gradu na svetu a i šire, kao i komentarima najboljeg teniskog komentatora na svetu Matsa Vilandera za veliku motivaciju Noleta da i dalje pobeđuje.

jel tako kompleksas

pre 5 godina

@zeus 2 , pa i to ce biti dovoljno da budemo za vas velesila, vi nogomet nece nikad ponoviti ,rukomet vam je proslost, ostalo ni nemate, brojat cete bronce u vaterpolu, a sto se tice Novaka zasluzili smo ga vise nego vi , posebno kada se vidi kako vas boli njegov uspjeh

realno

pre 5 godina

@zeus 2 tvoj komentar samo govori koliko koliko patite za Djokovicem , brini ti vise za svoje ,vi necete nista da imate za par godina

za vas smo uvek velesila, s Noletom ili bez njega

pre 5 godina

@zeus 2 tipicni hrvatski kompleksas , celo leto pisete kako mi nemamo nista vi neki viceprvaci ,a u medjuvremenu nasi sportisti se ko na traci menjaju sa uspesima, a vi jos pricate o viceprvacima, i tako cete i sljedecih 10 godina, Novak ce da bude mozda i najveci , imat cemo nove generacije superstarova, a vi cete pisati o 2018. hahahhaha

boris

pre 5 godina

zeus
vidi se da se bas razumes u srpski sport
morao bi podrobnije da se informises o srpskom sportu i da uneses malo analiticnosti i vise podataka kako bi ovo tvoje naklapanje pocelo da lici na komentar..takodje mozes konsultovati index hr koji ti moze pomoci u tome....
ps. Srbija je nekada imala klupskog svetskog i evropskog prvaka u fudbalu...tako vicesampioni....sampioni ogromna je tu razlika...je li tako?

kompleksi su cudo

pre 5 godina

@zeus 2 i to ce da bude sasvim dovoljno da budemo sportska sila ,posebno u usporedbi s vama koji imate rupu vec godinama, fudbal ste postigli na srecu ,a u buducnosti necete ni to imati

Maчko

pre 5 godina

Sada ove "kikiriki" turnire (za njega) iz serije 500 i 1000 treba da igra lagano, neka gura dokle moze, u suprotnom nista strasno ako ispadne.
Tempiranje forme za GS turnire i tako do 40-te godine.
Samo pametno u glavi, strast u srcu i mir u dusi, balans u svemu i svemir je granica.

Miodrag

pre 5 godina

Mi smo stvarno,nenormalni,nerealni i nezahvalni.... bar50 posto.
sad postavljamoNovaku zadatke.da do kraja godine uzme sve turnire.da dodje na mesto br.1 i da do kraja karijere osvoji bar jos 7 GS.
Stvarno ljudi prestanite sa glupostima.a ponosite se Novakom što je naš,izuzetan neponovljiv i u grupi najboljih u istoriji. Uzivajte u njegovim igrama i borbama. Nemoj da mu brojimo zaradjene milione ,nego pokusajmo da nasa deca od njega nesto nauce. za ove statisticare sedite za kompjuter igrajte igrice i osvohite 25GS.
Pozdrav svim realnim ljudima i posebno onima koji sa sportom zive.

pati luzeru

pre 5 godina

@zeus2 kako se vidi da vas peru kompleksi ,godinama ste iza nas u sportu i sad kao kompenzirate s fudbalom i samo to spominjete, svaki dan se javljaju kompleksasi ovde i samo to spominju, ne brini ti za nas mi imamo jako puno odlicnih sportista, brini ti za svoje ,jer fudbal necete ponoviti ,a osim toga nemate nista

koliko jadan moras biti da siris komplekse na srpskom sajtu

pre 5 godina

@zeus 2 kada nam to susjed kaze da nismo zasluzili Djokovica pokazuje samo kako ste iskompleksirani , a sto se tice buducnosti nakon Djokovica ne brini ti za nas , imamo mi jako puno sportista koji su svetski vrh, a vi s druge strane nista, niti cete imati ista ,a niti to zasluzujete, uzivaj u fudbalu jer i to ce da bude samo fusnota za par godina

Tor

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!!

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

A da li bi nam nabrojao Rodikove protivnike iz tih finala ?! :-)

Napetp napeto.... ha ha ha ... pa imas negde na guglu garant

za vas cemo uvijek biiti sportska sila

pre 5 godina

@zeus 2 a sto je s vama , to srebro necete vise nikad ponoviti, u rukometu ste vec nekoliko godina truba, vaterpolo cete uvijek gubiti od Srbije, ostaje vam jedino Perkovic i Sinkovici a oni ce trajati krace od Novaka , brini se ti vise za svoje , da nije bilo ovog nogometa vi bi vec godinama bili praznina

CATAPA

pre 5 godina

Nebitno mi je šta jei koliko će još da osvoji Novak. Bitno je da je saanirao povredu i prebrodio krizu. I što je i ovaj iscrpljujući turnir završio bez posledica.
Jedina titula koja čoveku ostane kad izgubi zdravlje je titula pacijenta.

Novak treba da redukuje broj turnira i naprotiv možda da i propušta ovakve kao ovaj US Open.

KoleCZ

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Srbin sam i ovo u vezi Novaka je ziva istina nazalost

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Donekle se slazem sa prvom recenicom jer ovaj portal je veoma popularan i u bivsim SFRJ republikama, pa se samim tim ne moze svesti na pricu da to pisu samo Srbi. Naravno, i na mnoge Srbe su Vujosevic i slicni magovi ostavili svojim istupima upecatljiv trag u glavi kad je Novak u pitanju, ali to je ipak sve mali broj ljudi koji mnogo pisu pod razlicitim imenima. Kad smo kod najbitnijeg sporta, nemojte propustiti da pratite i bivseg prvaka Evrope i sveta u LS. A i uvek mozete, kad ste u prolazu, da navratite i protrljate naseg Usatog za srecu.

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

DANAS MI JE DIVAN DAN
S PEHAROM - No1E MI ČESTITAO ROĐENDAN!
HVALA TI No1e SINE
SRBINE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25 OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAA

markokrle

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47
tako je, kontinuirane vicesampione sveta, olimpijade i evrope (steta sto nismo bili u punom sastavu), nemamo ni kosarkasice, ni odbojkasice, nemamo ni Spanovicku u atletici, ni Mandicku u tekvondou, nismo imali ni u streljastvu uspeha nikad... i to sve sa ne znam, 6 miliona ljudi... Jedino u fudbalu nikad nista...

4k4.Dex

pre 5 godina

@zeus
je l se ti salis? Nabroja covek Noleta i jos 3 najbitnija kolektivna sporta i kaze nije to nesto... Ja stvarno ne verujem ko sve komentarise.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ma Del Potro je bio odlican ali kad Nole igra ovako dobro odbranu poeni sami dolaze. A ponovo ima i one vamos tamos udarce kao nekad. A deluje da moze i bolje da ih pogadja. Mislim da je sada na 90% full potencijala. Ako doda jos 5% niko ga opet nece pobediti cele godine.

nisammeznamkakosamzavršioosnovnuškolu

pre 5 godina

(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)
ti ništa ne kontaš on se i vratio iz inata a da su ga Srbi oplakivali propio bi se!

milos

pre 5 godina

Ma kako jedan vegan vraca onako razorne udarce mesozdera ? Molim da mi se objasni kako jedan biljojed moze sve ovo. Idemoooooo !!! Mani te se Vajdine izjave, Nole je to demantovao.

opozicionar do smrti.

pre 5 godina

Ja i dalje sumnjam da se Novak vratio :) kada osvoji završni masters, AO i RG sledeće godine verovaću.
Napred No1e!

ilke

pre 5 godina

@zeus 2, 10. septembar 2018 08:47. Sporadicni uspesi u kosarci hahaha, dobar si, dobar. Od vaseg vice mi osvojili dva grendslema, kompletirali zlatni masters, postali evropski sampioni u vaterpolu, usli u Ligu sampiona a vi se jos vicate. I koga ste vi to pobedili u eliminacionoj fazi, tri neresena i poraz? Neko ceo zivot sampion neko vicesampion, sta ces sudbina. Ali dobro tu je bacanje tanjira, gadjanje tanjira, pustanje brodica i picigin.

Gde ja živim

pre 5 godina

Nole, za ovo u proteklih par meseci kapa dole. Svaka čast. Kada si u vinklu ne može ti niko ništa. Samo kontinuitet još par sezona pa da odeš u penziju kao NAJVEĆI. Možeš, ali mora još dosta toga da se uradi. Samo napred.

P. S. Što se tiče moje smanjene produktivnosti danas to će se objasnimo :))

Bosanac

pre 5 godina

Čudno da niko Vajdu ne spominje...A da ne pričam u pljuvanju domaće publike u proteklom vremenu.Šta ćeš, takvi ste vi Srbi.Nole, čestitke tebi i tvom timu i sve najbolje u nastavku karijere...

bgcity

pre 5 godina

@Zeus, druze sta tebe tera da komentarises ovde osim ozlojadjenosti ja ne znam. Mnogo smo jaki u onome u cemu smo jaki, a puno je to, toliko puno da ja ne vidim kako uopste mozete da nam se priblizite. Nabrojao si sve glavne sportove osim fudbala u kojima imamo buducnost. A imamo je i u fudbalu ako uzmes generaciju prvaka sveta koja se cheka. Ja ne znam iskreno sta cete vi posle ove generacije fudbalera, a u nijednom sportu nemate dominaciju poput nas u kosarci, vaterpolu, tenisu pa i odbojci u masu navrata...bljesnete u vaterpolu, rukometu i imate srebro i bronzu u fudbalu u 30 godina haha...mos mislit

Hmhm

pre 5 godina

@zeus, upravu si da su ga ljudi pljuvali, ne svi, ali glasna manjina. Za zemlju naše veličine i nije lako uzimati hiljade medalja, nije lako ni Hrvatskoj iako verovatno impliciraš kako osvajte više u pojedinacnim sportovima sto je donekle upitno dok god je Novak tu. Ja ne vidim ni vašu svetlu budućnost nažalost jer nemate naslednika niti novih osvajača u mnogim sportovima već rabite stare šampione idalje. Sa 50 hiljada koji se seli svake godine kod vas 80 hiljada kod nas neće ni biti buducih šampiona. Ja sam digao sidro odavno pa gledam sa ove daljine koliko njih dolazi sto Srba tako i Hrvata i Bosanaca...

Srbin

pre 5 godina

Postujte:
1. Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.
2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
5. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.
9. Не сведочи лажно на ближњега свога.
10. Не пожели ништа што је туђе.

Vladimir Rolovic

pre 5 godina

@zeus,
Mislis sportska nacija kao vi?
Svakih 10 god. corava koka ubode nešto?
Ili si mislio na vas omiljeni sport? Znas ono, ruke iza ledja zicom vezane?

Izgledalo bi čudno napadati greške

pre 5 godina

Bez napada, ceka Huanitove greške.
(cxygfds, 10. septembar 2018 08:16)

Znači.. ako Huanito?? greši, ovaj nema šta da napada!

svakom prema zasluzi

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Na jednog "Nolo propo si, jedi mesa, plati porez" dolazi 5-10 reakcija. I jedne i druge komentare uglavnom pišu trolovi i deca. Ni jedni ni drugi ne oslikavaju raspoloženje šireg kruga ljudi.

pAVLE

pre 5 godina

@ZEUS
Nije mi bas jasna ovakva cestitka, niti deluje dobronamerno. Ne postoje "sportske" i "nesportske" nacije. Postoje ljudi koji razumeju sport i oni koji vide u tome puko takmicenje. Dozvoli da te podsetim sta nesportsko ponasanje donosi. '95 je vas nacionalni tim sisaao sa postolja u Atini i time ponizio Jugoslovensku reprezentaciju. Epilog je da se nikid niste vratili na to postolje. E vidis tu lezi pouka, a to je da sport nije samo pobeda i ponizavanje protivnika vec i postovanje istog a i cestitka boljem od sebe. Ako si stvarno gledao Novaka do sada onda si to mogao i da naucis. "Sporadicni" uspesi u kosarci, odbojci i vaterpolu nisu bas sporadicni nego su plod velikog rada u jednoj siromasnoj zemlji i zasluzuju samo pocast i divljenje. Sve cestitke vasoj fudbalskoj reprezentaciji, sa nadom da cete biti jos bolji i jednom i osvojiti svetsko prvenstvo.

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

Nego, videste li kakvo uzajamno poštovanje između rivala?
Neki tamo iz neke tamo Argentine i neki tamo iz još dalje, neke tamo Srbije.
Kakav bi to tek fer plej bio da su iz Amerike, pa gde bi im bio kraj...

Eh kako je sve dobro bilo do 2008me

pre 5 godina

Sve je bilo u redu do 2008me, izgledas Vesti na RTS u pola 11 si u krevet, ustanes u pola sedam, poso kuca kuca posao....i tad se pojavio Nole ...i evo legnes u pola pet a ujutro treba da stanes u pola 6, BIORITAM si nam promeni bre Novacheeeee, uspori maloooooooo, Pita smo smaknuli, La Kukaracha je sljedeca i on ce pasti, a za deda Rodzera je tesko. Samo sta je ovo u tenisu, od 2005te u svako finale igraju Rodza, Novak ili Rafa, osim onog US Opena kad su igrali Chila i Nishikori! Jel su ovi mladi sve bre netalentovani? Ako sum nam buducnost, Kirgios, grk Zorba i Zverev s lancicima, ne hvala, odoh da gledam bochanje

Antiprotivan

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Hrvat, ko si ti da govoriš šta mi zaslužujemo? Osim fudbala ništa od sporta nemate, ama baš ništa, nula.... Ti nekome govoriš šta je zaslužio, tugo nesrećo.

Agent

pre 5 godina

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Ima ali izgubljenih :-)

Kakav genije iz paralelnog univerzuma. Vise ovakvih komentara.

Da okrenemo malo i na salu ;-))

Kupac diplome

pre 5 godina

Baš vidim da je EuroSport u onoj svojoj emisiji stavio Samprasa pre Đokovića? Đoković je već sada ispred Samprasa jer je osvojio sva četiri Slema, a Amerikanac nije.

draganTenis

pre 5 godina

Nije Nole tu da bi se mi radovali njegovim pobedama, niti da on zgrne milione, pa ni da bude GOAT, nego ga je Visa sila stvorili bas medju nama da celom svetu pokaze pravo dobro lice Srbije i Srba. Da nama pokaze kako svako od nas treba da se trudu za svoje bliznje i okruzenje, da bude svetao primer koliko god ga muke pritiskale, da se bori da mu zemlja bude na dobrom glasu a ne da je mrzi i nju i sebe. Jer nije sve u materijlnom, nego u duhu, a to je ono sto Nole ima vise od ostalih.

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@zeus
Dadoh vam veliki plus!
Sve što ste napisali je surova istina, ponajviše deo o Novaku i našem odnosu prema Njemu.
Uzdravlje!

Ćobi Brajan

pre 5 godina

(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Ništa ti ne brini za sportski život Srbije i za naše odnose sa sportistima. Nego, pazi ti da ne propustiš proslavu početkom avgusta, to su važne stvari kod vas tamo... Kakav sport, kakvi bakrači... Pa vi ništa više da ne osvajate, imate avgust da slavite. Srećno... Trebaće vam...

Никола

pre 5 godina

Новаче...СВАКА ТИ ЧАСТ МАЈСТОРЕ!!!!

Навикао сам на твоје победе и надам се да ме нећете погрешно разумети, мени је главни утисак прелепа мајица коју је носио Дел Потро!!!!

Можда и најлепша мајица коју сам икада видео на тениским теренима.
Волео бих да купим једну такву...

kakav ritern

pre 5 godina

kaze BM Knindza ...
mali narod a veliko srce ponovo nas ogrijalo Sunce...
istina je ljudi nije sala Nole opet zgazio Nadala..

Zagor

pre 5 godina

@zeus 2: Tenis, kosarka, odbojka, vaterpolo... Malo li je? Ne znam sta vi vise imate od fudbala, u ovim navedenim sportovima uglavnom kasnite. Tako da ti nemoj previse da se uzbudjujes. Mala Srbija je sto se tice sporta u velikom drustvu. A za vas me ne interesuje.

Limar nece doci.

pre 5 godina

Nole hvala ti za sve divne i lepe trenutke koje si nam poklonio, za toliko radosti i srece. Mlade generacije u Srbiji ipak imaju na koga da se ugledaju, mogu da vide da postoji i nesto drugacije i pozitivnije od svih gluposti kojima ih zrace preko tv kanala.
Po tebi smo postali prepoznatljivi u svetu i niko nas nikad nije tako pozitivno predstavljao kao ti.
I da ne zaboravim, milioni navijaca Crvene Zvezde su presrecne sto si deo velike crveno-bele porodice.

dr.kadzija

pre 5 godina

Gde li je Pepe sad? Jel siti ljubav i dalje? Eto kako neki diletanti mogu da upropaste nekog samo ako im se dozvoli. A na zalost mi smo u Stbiji dozvolili...

Smilica

pre 5 godina

No1E SVE PRED SOBOM MRVI
USKORO ĆE OPET BITI PRVI!

PLUVAČI JER VAS NIJE STID?
No1E JE OPET ZIDDDD!
TO I VILANDER IZUSTI
I UMALO DUŠU NE ISPUSTI.
HAHAHAHAA

srednji bloker

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)
Prijatelju, Novak Đoković je nešto što vi nemate niti ćete ikada imati. A što se fudbala tiče pamte se samo šampioni. Holanđani su tri puta bili vicešampioni sveta pa ko se toga još seća.

A.

pre 5 godina

Bravo Novače! Želim ti puno zdravlja i još mnogo uspeha.

Sviđa mi se ideja za sliku koju je postavio ESPN. U pozadini imena (preko cele slike) fotografija Novaka. Ali, zašto foto kao iz horora?

Aleks

pre 5 godina

Nole je sada na 90% svojih mogucnosti, a kada je tako, moze Nadal da mu parira i naprave neizvestan mec... i to je to.
Kada je na 100%, cisto brijanje, obrije bilo koga na suvo, tupim ziletom.

Vladimir

pre 5 godina

E Novače šta napravi!? Sad zbog tebe moraju u vestima da smanje predsdniku minutažu.
Šala na stranu, hvala ti Novače što nam bar malo skloni onog sa ekrana.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Hahahaa, st juce rece "Kad ga Delpo razvuce forhendom...'" ... Kolio se ti ne rzumes u sve ovo, a.opet uporno saljes i saljes komentre.. Na dve stvari, stvarno covek treba da ti oda priznanje, na gluposti i upornosti

Clevelandyeahyeah

pre 5 godina

Moram da pozdravim sve one sto mrze naseg Novaka (da nekazem komsije) i sto svaku njegovu utakmicu gledaju do kraja i kojima zestoko smeta sto se Srpska zastava vijori opet i u Americi i sirom sveta!Verujem da im sada nije svejedno. Umesto tolike mrznje volite se ljudi. ljubav! Mir! :*

HanSolo

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol 

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!! 

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Hahahaaa, ja se pitam koji je tvoj H2H sa životom.. Nisi stavio ni sobstvenu prst tamo gde je mrak, a dolaziš da "kritikuješ" Novaka..

Milan Stepanović

pre 5 godina

Mladi čoveče, nahrani ovaj narod onim što mu tako nedostaje - uspesima, samopoštovanjem i ponosom. A osim tebe, malo ih je koji to mogu danas da učine. Kakav čudesan povratak za svega dva meseca. Kao feniks iz pepela. Bravo, Nole, hvala, Nole!

Gohan

pre 5 godina

Kralj u Njujorku je prvo svaki igrač Niksa, Džajantsa, Jenkija i ostali. Pa tek onda Novak. Zna se da u Americi NBA, NFL, NHL i bejzbol dolaze pre svega.

E sad da je Novak njihov čovek to bi bila druga stvar. Mislim da bi već sada bio najbolji svih vremena. Mada će ako ga obiće onaj period iz 2016. i 2017. to i biti za koju godinu.

rot

pre 5 godina

Sad polako mec po mec na svakom GS-u pa dokle dogura. Nije daleko ni Rafa ni Federer ali nema potrebe za razmišljanjem kada ce prestići njih dvojicu. Vazno je da zna da je najbolji i da ima vremena

dr. Roddick

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!!

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!

coi

pre 5 godina

Opet je Nole masina koju deluje nepogresivo.Utisak je da jos nije na 100%, ali to je ono sto je zastrasujuce.Velika je sansa da se zgrabi prvo mesto do kraja godine, ali ono sto je najludje je sto ukoliko osvoji Australian open, a velike su sanse za to, eto opet istorije na RG.Sva 4 GS za redom osvajati dva puta u karijeri je za vjek i vjekova, jednostavno da se smrznes.Vajdina reakcija posle poslednjeg poena je pokazatelj koliko su gladni, a kad su gladni, ne biraju, sam Bog zna koje su granice

Ratko

pre 5 godina

Svaka čast! Pokazao je ono u čemu je trenutno najbolji, a to je mentalna snaga. Vratiti se nakon onoliko lutanja prethodnih godina, to stvarno ne može svatko. Bravo Novak Đoković. Pozdrav iz Hrvatske.

neko_iz_mase

pre 5 godina

Ovo je već sada život koji zaslužuje da se o njemu napravi film. Početak Srbija 1999. godina, na kraj će se čekati još nekoliko godina.

Zurkolomac

pre 5 godina

Ako bude, zdrav i skoncentrisan Nole uzima sve GS-ove i 2019. i 2020. To ce biti rekord svih rekorda. A onda se mozda bez pritiska proseta kroz 2021. Bice uglavnom zestoko ponizavanje protivnika i jos zesce ubijanje u pojam domacih hejtera koji ce masovno traziti pomoc lekara i specijalista...

Dragan

pre 5 godina

A gde su sada oni likovi sa pocetka sezone ? Najjace mi je sto su neki stvarno mislili da Novak nece da se vrati ahahaha... Krece dominacija part 3 poyy

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol 

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!! 

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Mala poduka o hejtovanju. Preskočiš pokoji članak jer si ofiran skroz. Malo proguglaš kako sastaviti novu zanimljivu rečenicu jer sa stara je izlizana baš, a sam nemaš kapaciteta za tako nešto....

Conan

pre 5 godina

NOVAČE SVAKA ČAST!!!

14 GS titula - neveorvatan uspeh. Da mi je neko posle poraza protiv Čekinat u četvrtfinalu RG rekao da će da uzme WB, Sinsi i US Open, poslao bih tog čoveka na psihijatriju. Nisam verovao u to, priznajem, ali najbitnije je da je Novak verovao.
On jednostavno ne može da izgubi kada je motivisan. Da je preko puta bio Nadal, ne sumnjam da bi ga pobedio. Da je Delpo igrao (znatno) bolje, rezultat bi opet bio isto. Novaku ne radi servis u 2 od 3 seta, nema bekend paralele veći deo meča, ogroman broj poena odigra tako što se nalazi metar i po do dva i više od osnovne linije, i opet nađe načina da pobedi. To može samo on i niko drugi u zato je njegov nivo tenisa do sada neviđen.
Na kraju, vidim da se mnogo priča / piše o stizanju / prestizanju Nadala i Federera. Mogu samo da kažem da treba uživati u ovom trenutku. Novakov kraj 2016-te, 2017-ta i prva polovina 2018-te su nas valjda naučili nečemu. On može da osvoji 10 GS do krajakarijere, a može da ne osvoji više nijedan. Znači sve kockice treba da se poklope da bi se jedan, a pogotovo više GS osvojili. Prvenstveno da on bude zdrav, a zatim motivisan. Kapiram da će tada biti novih velikih uspeha!

zeus 2

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu

Ђенерал

pre 5 godina

Волимо те Ноле, али и волели смо те и кад си губио у првом колу.
Сада чекамо 15. ГС.

t-BL

pre 5 godina

Dragi Nole, da samo znas koliko nas cinis srecnim i ponosnim! Budni do ranih jutarnjih sati, a ustajanje u pola 7 na posao. Banja Luka te voli!

Kovalski

pre 5 godina

Prvo mesto verovatno izvesno na kraju godine,a sad da se uzmu ova 2 mastersa (Sangaj i Pariz) i zavrsni u Londonu i da se ponovo zasedne na prvo mesto po broju osvojenih mastersa(trenutno Nadal 33,Novak 31)...A u januaru Australija i ispisivanje nove stranice teniske istorije...Mozes ti to Novace,mi verujemo u tebe!

it’s my life

pre 5 godina

Nije samo on kralj Njujorka.On je kralj i Londona a vrlo uskoro i Pariza i Melburna.Ljudi moji kakvog šampiona imamo.Pa on do 37 samo po jednom da osvaja godišnje slem do Federerovih godina ga stiže,...Čekamo 20+!!!!

it’s my life

pre 5 godina

Nije samo on kralj Njujorka.On je kralj i Londona a vrlo uskoro i Pariza i Melburna.Ljudi moji kakvog šampiona imamo.Pa on do 37 samo po jednom da osvaja godišnje slem do Federerovih godina ga stiže,...Čekamo 20+!!!!

t-BL

pre 5 godina

Dragi Nole, da samo znas koliko nas cinis srecnim i ponosnim! Budni do ranih jutarnjih sati, a ustajanje u pola 7 na posao. Banja Luka te voli!

coi

pre 5 godina

Opet je Nole masina koju deluje nepogresivo.Utisak je da jos nije na 100%, ali to je ono sto je zastrasujuce.Velika je sansa da se zgrabi prvo mesto do kraja godine, ali ono sto je najludje je sto ukoliko osvoji Australian open, a velike su sanse za to, eto opet istorije na RG.Sva 4 GS za redom osvajati dva puta u karijeri je za vjek i vjekova, jednostavno da se smrznes.Vajdina reakcija posle poslednjeg poena je pokazatelj koliko su gladni, a kad su gladni, ne biraju, sam Bog zna koje su granice

Ratko

pre 5 godina

Svaka čast! Pokazao je ono u čemu je trenutno najbolji, a to je mentalna snaga. Vratiti se nakon onoliko lutanja prethodnih godina, to stvarno ne može svatko. Bravo Novak Đoković. Pozdrav iz Hrvatske.

Conan

pre 5 godina

NOVAČE SVAKA ČAST!!!

14 GS titula - neveorvatan uspeh. Da mi je neko posle poraza protiv Čekinat u četvrtfinalu RG rekao da će da uzme WB, Sinsi i US Open, poslao bih tog čoveka na psihijatriju. Nisam verovao u to, priznajem, ali najbitnije je da je Novak verovao.
On jednostavno ne može da izgubi kada je motivisan. Da je preko puta bio Nadal, ne sumnjam da bi ga pobedio. Da je Delpo igrao (znatno) bolje, rezultat bi opet bio isto. Novaku ne radi servis u 2 od 3 seta, nema bekend paralele veći deo meča, ogroman broj poena odigra tako što se nalazi metar i po do dva i više od osnovne linije, i opet nađe načina da pobedi. To može samo on i niko drugi u zato je njegov nivo tenisa do sada neviđen.
Na kraju, vidim da se mnogo priča / piše o stizanju / prestizanju Nadala i Federera. Mogu samo da kažem da treba uživati u ovom trenutku. Novakov kraj 2016-te, 2017-ta i prva polovina 2018-te su nas valjda naučili nečemu. On može da osvoji 10 GS do krajakarijere, a može da ne osvoji više nijedan. Znači sve kockice treba da se poklope da bi se jedan, a pogotovo više GS osvojili. Prvenstveno da on bude zdrav, a zatim motivisan. Kapiram da će tada biti novih velikih uspeha!

Kovalski

pre 5 godina

Prvo mesto verovatno izvesno na kraju godine,a sad da se uzmu ova 2 mastersa (Sangaj i Pariz) i zavrsni u Londonu i da se ponovo zasedne na prvo mesto po broju osvojenih mastersa(trenutno Nadal 33,Novak 31)...A u januaru Australija i ispisivanje nove stranice teniske istorije...Mozes ti to Novace,mi verujemo u tebe!

Ђенерал

pre 5 godina

Волимо те Ноле, али и волели смо те и кад си губио у првом колу.
Сада чекамо 15. ГС.

rot

pre 5 godina

Sad polako mec po mec na svakom GS-u pa dokle dogura. Nije daleko ni Rafa ni Federer ali nema potrebe za razmišljanjem kada ce prestići njih dvojicu. Vazno je da zna da je najbolji i da ima vremena

Milan Stepanović

pre 5 godina

Mladi čoveče, nahrani ovaj narod onim što mu tako nedostaje - uspesima, samopoštovanjem i ponosom. A osim tebe, malo ih je koji to mogu danas da učine. Kakav čudesan povratak za svega dva meseca. Kao feniks iz pepela. Bravo, Nole, hvala, Nole!

Zurkolomac

pre 5 godina

Ako bude, zdrav i skoncentrisan Nole uzima sve GS-ove i 2019. i 2020. To ce biti rekord svih rekorda. A onda se mozda bez pritiska proseta kroz 2021. Bice uglavnom zestoko ponizavanje protivnika i jos zesce ubijanje u pojam domacih hejtera koji ce masovno traziti pomoc lekara i specijalista...

zeus 2

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu

Dragan

pre 5 godina

A gde su sada oni likovi sa pocetka sezone ? Najjace mi je sto su neki stvarno mislili da Novak nece da se vrati ahahaha... Krece dominacija part 3 poyy

neko_iz_mase

pre 5 godina

Ovo je već sada život koji zaslužuje da se o njemu napravi film. Početak Srbija 1999. godina, na kraj će se čekati još nekoliko godina.

Gohan

pre 5 godina

Kralj u Njujorku je prvo svaki igrač Niksa, Džajantsa, Jenkija i ostali. Pa tek onda Novak. Zna se da u Americi NBA, NFL, NHL i bejzbol dolaze pre svega.

E sad da je Novak njihov čovek to bi bila druga stvar. Mislim da bi već sada bio najbolji svih vremena. Mada će ako ga obiće onaj period iz 2016. i 2017. to i biti za koju godinu.

duh koji hoda

pre 5 godina

Nole bi trebao da organizuje egzibicioni turnir u Beogradu,Arena,25000 ljudi.Da pozove Delpa(najbolji prijatelj i uz to ljudina),Rafu(najzesci rival) I Endija (posto su prve korake u tenisu zajedno napravili).Rodju totalno izignorisati sto bi doticnog naduvenka unistilo.

Miodrag

pre 5 godina

Mi smo stvarno,nenormalni,nerealni i nezahvalni.... bar50 posto.
sad postavljamoNovaku zadatke.da do kraja godine uzme sve turnire.da dodje na mesto br.1 i da do kraja karijere osvoji bar jos 7 GS.
Stvarno ljudi prestanite sa glupostima.a ponosite se Novakom što je naš,izuzetan neponovljiv i u grupi najboljih u istoriji. Uzivajte u njegovim igrama i borbama. Nemoj da mu brojimo zaradjene milione ,nego pokusajmo da nasa deca od njega nesto nauce. za ove statisticare sedite za kompjuter igrajte igrice i osvohite 25GS.
Pozdrav svim realnim ljudima i posebno onima koji sa sportom zive.

K.G.

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)


Nisu srbi pljuvali po Novaku dok je bio povređen. To ste napravili vi hrvati, bosnjaci, Milovi crnogorci i svi oni koji mrze sve sto je srpsko. Uzimali ste srpska imena i danima trolovali po forumima pljujuci Novaka. Evo i tvoj komentar je upravo takav. To je za tebe samo još jedna prilika da pljuneš nekaznjeno po celoj Srbiji i svim srbima. Nećeš zbog komentara dobiti po nosu ali ce ti se to vratiti na neki drugi način.

zemunian

pre 5 godina

Apsolutno fenomenalno ! Osvojiti 14-tu GS titulu i vratiti se na ovakav moćan način je naprosto nestvaran uspeh. Mi još ne shvatamo kakvu sportsku veličinu imamo i kakvim istorijskim uspesima prisustvujemo … čini mi se da ćemo toga postati svesni tek kada Novak završi tenisku karijeru. Uz sve najiskrenije častitke za ovakav fantastičan uspeh, moram da mu se zahvalim i na tome što je juče u srpskim medijima bacio u drugi plan onog hiperpatetičnog Kralja Ibija i njegovu poludelu gebelsovsku propagandnu mašineriju. To može samo Novak !

комша

pre 5 godina

što volim sto u drugom setu publici nije slao srca već im je "pozdravljao" majke i rodbinu..to Nolee 
(SUNĐER BOB, 10. septembar 2018 08:14) 

Zato što to volimo, zato smo poslednjih 30 godina toliko ratovali i izgubili, i zbog toga nismo Švajcarska. Njemu su nadošle emocije i sigurno ni sam nije ponosam zbog toga, ali je strašno što većina voli to Noletovo najgore izdanje.
(brm, 10. septembar 2018 11:18)

Ратовали смо због псовања? Ајде молим те не лупај...

Antiprotivan

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Hrvat, ko si ti da govoriš šta mi zaslužujemo? Osim fudbala ništa od sporta nemate, ama baš ništa, nula.... Ti nekome govoriš šta je zaslužio, tugo nesrećo.

Eh kako je sve dobro bilo do 2008me

pre 5 godina

Sve je bilo u redu do 2008me, izgledas Vesti na RTS u pola 11 si u krevet, ustanes u pola sedam, poso kuca kuca posao....i tad se pojavio Nole ...i evo legnes u pola pet a ujutro treba da stanes u pola 6, BIORITAM si nam promeni bre Novacheeeee, uspori maloooooooo, Pita smo smaknuli, La Kukaracha je sljedeca i on ce pasti, a za deda Rodzera je tesko. Samo sta je ovo u tenisu, od 2005te u svako finale igraju Rodza, Novak ili Rafa, osim onog US Opena kad su igrali Chila i Nishikori! Jel su ovi mladi sve bre netalentovani? Ako sum nam buducnost, Kirgios, grk Zorba i Zverev s lancicima, ne hvala, odoh da gledam bochanje

taki p.

pre 5 godina

Ocekivan rezultat u finalu,pratio sam strane sajtove,njihove prognoze o neizvesnom mecu bile su projekcije Rafinih i Fedovih navijaca koji su navijali za Delpa.Videlo se da iz meca u mec igra sve sigurnije,da najbolje cuva za kraj,to mu je zaostavstina iz vremena Bekera kao i mentalna disciplina,samo je jedanput pao na provokacije iz publike.Nivo njegovog tenisa nece mnogo da poraste,ali sigurnost i samopuzdanje idu do neba,naredne 2 godine zakljucno sa olimpijadom bice njegove,motivacija je prisutna,samo da ga posluzi zdravlje.Zalosno je vise citati bljuvotine koje frustrirani pojedinci pisu,slobodno navijajte za koga hocete,ali molim vas idite na njihove sajtove pa im se tamo divite,Novaka pustite na miru zasluzio je.

jovan

pre 5 godina

@(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Hahaha kako pljuste frustracija i kompleksi iz tebe sine pa to je smehotres. Kao cestitas a u stvari naglasavas da smo mi slaba sportska nacija dok ste vi "vicesampioni" sveta u "najbitnijem" sportu. Hahahaha. Pod jedan fudbal je meni, kao i mnogima drugima, poslednja rupa na svirali. Pitaj Amere koliko im je bitan sport i koji je na rang listi popularnosti. Pitaj i Kineze, Azijate, Australijance, Japance, itd. To sto je tebi bitan to je individualna stvar. Drugo, jedna srebrna medalja i jedna bronza pre 20 godina na svetskim te ne cine nikakvom velesilom u fudbalu. Gde su vam uspesi na Evropskim prvenstvima, u Evroligi, Ligi Sampiona? Ne postojite. Zvezda je bila evropski prvak, Srbija U20 SVETSKI prvak. Kraj price. To sto vam se jednom pogodio srecni zreb i na penale jedva prosli Ruse i Dance, ne znaci apsolutno nista. Ono sto se gleda u fudbalu i sportu uopste je KONTINUITET a vi to nikada niste imali. Obican "lucky run" dok niste nalateli na prvog ozbiljnijeg protivnika. Isto tako bi vas pocistili i Brazilci i Belgijanci. Ma bicete bukvalno nevidljivi u fudbalu u narednih bar 50 godina i ti to vrlo dobro znas. Najbitniji igraci Modric i Rakitic vam polaku idu u penziju i tu se vasa prica zavrsava.

A ove "sporadicne" kosarkaske uspehe i "mozda" odbojka, ne bih komentarisao uopste. Vidi se da si u bolu ne trebam ti ja dosipati so na ranu.

Maчko

pre 5 godina

Sada ove "kikiriki" turnire (za njega) iz serije 500 i 1000 treba da igra lagano, neka gura dokle moze, u suprotnom nista strasno ako ispadne.
Tempiranje forme za GS turnire i tako do 40-te godine.
Samo pametno u glavi, strast u srcu i mir u dusi, balans u svemu i svemir je granica.

koliko jadan moras biti da siris komplekse na srpskom sajtu

pre 5 godina

@zeus 2 kada nam to susjed kaze da nismo zasluzili Djokovica pokazuje samo kako ste iskompleksirani , a sto se tice buducnosti nakon Djokovica ne brini ti za nas , imamo mi jako puno sportista koji su svetski vrh, a vi s druge strane nista, niti cete imati ista ,a niti to zasluzujete, uzivaj u fudbalu jer i to ce da bude samo fusnota za par godina

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic ima po 15 pobeda nad Delpom, Cilicem, Nisikorijem, a manje od 10 poraza ukupno od ove trojice top 10 igraca, bilo koj igrac iz Francuske, zemlje sa najvise igraca u Top 100, nije ga pobedio 8 godina, sa Wawrinkom 19-6, Murray em 25-11, na Grand slamu je samo jednom (RG 2018) izgubio od igraca van Top 50, a ima bolji skor od Federera i Nadala. Ako ovo napred navedeno nije dovoljno da bi bio nazvan kraljem ATP tenisa, ja stvarno ne znam sta jeste.

Agent

pre 5 godina

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Ima ali izgubljenih :-)

Kakav genije iz paralelnog univerzuma. Vise ovakvih komentara.

Da okrenemo malo i na salu ;-))

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Donekle se slazem sa prvom recenicom jer ovaj portal je veoma popularan i u bivsim SFRJ republikama, pa se samim tim ne moze svesti na pricu da to pisu samo Srbi. Naravno, i na mnoge Srbe su Vujosevic i slicni magovi ostavili svojim istupima upecatljiv trag u glavi kad je Novak u pitanju, ali to je ipak sve mali broj ljudi koji mnogo pisu pod razlicitim imenima. Kad smo kod najbitnijeg sporta, nemojte propustiti da pratite i bivseg prvaka Evrope i sveta u LS. A i uvek mozete, kad ste u prolazu, da navratite i protrljate naseg Usatog za srecu.

Aleks

pre 5 godina

Nole je sada na 90% svojih mogucnosti, a kada je tako, moze Nadal da mu parira i naprave neizvestan mec... i to je to.
Kada je na 100%, cisto brijanje, obrije bilo koga na suvo, tupim ziletom.

dr. Roddick

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!!

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!

Vladimir Rolovic

pre 5 godina

@zeus,
Mislis sportska nacija kao vi?
Svakih 10 god. corava koka ubode nešto?
Ili si mislio na vas omiljeni sport? Znas ono, ruke iza ledja zicom vezane?

Zagor

pre 5 godina

@zeus 2: Tenis, kosarka, odbojka, vaterpolo... Malo li je? Ne znam sta vi vise imate od fudbala, u ovim navedenim sportovima uglavnom kasnite. Tako da ti nemoj previse da se uzbudjujes. Mala Srbija je sto se tice sporta u velikom drustvu. A za vas me ne interesuje.

pozdrav od sportske VELESILE

pre 5 godina

@zeus kad mi ne budemo imali Djokovica ,vi necete imati nikoga jer taj fudbal ce vam kratko da traje hahahahah, ubuduce umesto ovakvog komentara napisi samo : KME KME KME

Budimo realni iako smo Srbi

pre 5 godina

Cestitke Noletu. Covek je institucija u svakom smislu reci. A ovi pljuvaci, milogorci, hrvati, bosnjaci i srbi koji hejtuju po portalima treba da se zapitaju sta su oni u zivotu postigli i kako zive u svojim malim zabitima.

pAVLE

pre 5 godina

@ZEUS
Nije mi bas jasna ovakva cestitka, niti deluje dobronamerno. Ne postoje "sportske" i "nesportske" nacije. Postoje ljudi koji razumeju sport i oni koji vide u tome puko takmicenje. Dozvoli da te podsetim sta nesportsko ponasanje donosi. '95 je vas nacionalni tim sisaao sa postolja u Atini i time ponizio Jugoslovensku reprezentaciju. Epilog je da se nikid niste vratili na to postolje. E vidis tu lezi pouka, a to je da sport nije samo pobeda i ponizavanje protivnika vec i postovanje istog a i cestitka boljem od sebe. Ako si stvarno gledao Novaka do sada onda si to mogao i da naucis. "Sporadicni" uspesi u kosarci, odbojci i vaterpolu nisu bas sporadicni nego su plod velikog rada u jednoj siromasnoj zemlji i zasluzuju samo pocast i divljenje. Sve cestitke vasoj fudbalskoj reprezentaciji, sa nadom da cete biti jos bolji i jednom i osvojiti svetsko prvenstvo.

trenerzg

pre 5 godina

Moram da pozdravim sve one sto mrze naseg Novaka (da nekazem komsije) i sto svaku njegovu utakmicu gledaju do kraja i kojima zestoko smeta sto se Srpska zastava vijori opet i u Americi i sirom sveta!Verujem da im sada nije svejedno. Umesto tolike mrznje volite se ljudi. ljubav! Mir! :*

Brate, pusti nas "komšije", slavi ovu veliku pobjedu i ovog velikog šampiona. Nemoj sam sebi smetati:;
Novače, doktore, legendo, svaka čast na ovom povratku! Pozdrav iz sportskog Zagreba.

srednji bloker

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)
Prijatelju, Novak Đoković je nešto što vi nemate niti ćete ikada imati. A što se fudbala tiče pamte se samo šampioni. Holanđani su tri puta bili vicešampioni sveta pa ko se toga još seća.

Ćobi Brajan

pre 5 godina

(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Ništa ti ne brini za sportski život Srbije i za naše odnose sa sportistima. Nego, pazi ti da ne propustiš proslavu početkom avgusta, to su važne stvari kod vas tamo... Kakav sport, kakvi bakrači... Pa vi ništa više da ne osvajate, imate avgust da slavite. Srećno... Trebaće vam...

jel tako kompleksas

pre 5 godina

@zeus 2 , pa i to ce biti dovoljno da budemo za vas velesila, vi nogomet nece nikad ponoviti ,rukomet vam je proslost, ostalo ni nemate, brojat cete bronce u vaterpolu, a sto se tice Novaka zasluzili smo ga vise nego vi , posebno kada se vidi kako vas boli njegov uspjeh

Mare

pre 5 godina

(Aleksandar, 10. septembar 2018 13:27)

Znas li zasto se ovo zove zlatna era tenisa? Zato sto igraju trojca, po misljenju svih teniskih strucnjaka i bivsih i sadasnjih tenisera, najkomletnijig igraca na ATP turu ikada. Ako u jednoj eri mnogo razlicitih tenisera osvaja GS, to znaci da je konkurencija tu negde, a ne da je nesto preterano jaka (pogledati primer zenskog tenisa). Pomenuta trojca koji danas zauzimaju prva tri mesta rang liste su doneli novi nivo tenisa, koji ostali teniseri njihovi savremenici nisu u stanju da prate. Zbog toga i imamo situaciju da nemamo puno tenisera sa osvojenim GS u ovoj eri.

svakom prema zasluzi

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Na jednog "Nolo propo si, jedi mesa, plati porez" dolazi 5-10 reakcija. I jedne i druge komentare uglavnom pišu trolovi i deca. Ni jedni ni drugi ne oslikavaju raspoloženje šireg kruga ljudi.

za vas smo uvek velesila, s Noletom ili bez njega

pre 5 godina

@zeus 2 tipicni hrvatski kompleksas , celo leto pisete kako mi nemamo nista vi neki viceprvaci ,a u medjuvremenu nasi sportisti se ko na traci menjaju sa uspesima, a vi jos pricate o viceprvacima, i tako cete i sljedecih 10 godina, Novak ce da bude mozda i najveci , imat cemo nove generacije superstarova, a vi cete pisati o 2018. hahahhaha

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol 

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!! 

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Mala poduka o hejtovanju. Preskočiš pokoji članak jer si ofiran skroz. Malo proguglaš kako sastaviti novu zanimljivu rečenicu jer sa stara je izlizana baš, a sam nemaš kapaciteta za tako nešto....

opozicionar do smrti.

pre 5 godina

Ja i dalje sumnjam da se Novak vratio :) kada osvoji završni masters, AO i RG sledeće godine verovaću.
Napred No1e!

4k4.Dex

pre 5 godina

@zeus
je l se ti salis? Nabroja covek Noleta i jos 3 najbitnija kolektivna sporta i kaze nije to nesto... Ja stvarno ne verujem ko sve komentarise.

realno

pre 5 godina

@zeus 2 tvoj komentar samo govori koliko koliko patite za Djokovicem , brini ti vise za svoje ,vi necete nista da imate za par godina

Smilica

pre 5 godina

No1E SVE PRED SOBOM MRVI
USKORO ĆE OPET BITI PRVI!

PLUVAČI JER VAS NIJE STID?
No1E JE OPET ZIDDDD!
TO I VILANDER IZUSTI
I UMALO DUŠU NE ISPUSTI.
HAHAHAHAA

bgcity

pre 5 godina

@Zeus, druze sta tebe tera da komentarises ovde osim ozlojadjenosti ja ne znam. Mnogo smo jaki u onome u cemu smo jaki, a puno je to, toliko puno da ja ne vidim kako uopste mozete da nam se priblizite. Nabrojao si sve glavne sportove osim fudbala u kojima imamo buducnost. A imamo je i u fudbalu ako uzmes generaciju prvaka sveta koja se cheka. Ja ne znam iskreno sta cete vi posle ove generacije fudbalera, a u nijednom sportu nemate dominaciju poput nas u kosarci, vaterpolu, tenisu pa i odbojci u masu navrata...bljesnete u vaterpolu, rukometu i imate srebro i bronzu u fudbalu u 30 godina haha...mos mislit

draganTenis

pre 5 godina

Nije Nole tu da bi se mi radovali njegovim pobedama, niti da on zgrne milione, pa ni da bude GOAT, nego ga je Visa sila stvorili bas medju nama da celom svetu pokaze pravo dobro lice Srbije i Srba. Da nama pokaze kako svako od nas treba da se trudu za svoje bliznje i okruzenje, da bude svetao primer koliko god ga muke pritiskale, da se bori da mu zemlja bude na dobrom glasu a ne da je mrzi i nju i sebe. Jer nije sve u materijlnom, nego u duhu, a to je ono sto Nole ima vise od ostalih.

jedan zahvalan Noletov navijač

pre 5 godina

Trebalo bi se posebno zahvaliti najboljoj publici u najboljem gradu na svetu a i šire, kao i komentarima najboljeg teniskog komentatora na svetu Matsa Vilandera za veliku motivaciju Noleta da i dalje pobeđuje.

HanSolo

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol 

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!! 

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Hahahaaa, ja se pitam koji je tvoj H2H sa životom.. Nisi stavio ni sobstvenu prst tamo gde je mrak, a dolaziš da "kritikuješ" Novaka..

markokrle

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47
tako je, kontinuirane vicesampione sveta, olimpijade i evrope (steta sto nismo bili u punom sastavu), nemamo ni kosarkasice, ni odbojkasice, nemamo ni Spanovicku u atletici, ni Mandicku u tekvondou, nismo imali ni u streljastvu uspeha nikad... i to sve sa ne znam, 6 miliona ljudi... Jedino u fudbalu nikad nista...

Kupac diplome

pre 5 godina

Baš vidim da je EuroSport u onoj svojoj emisiji stavio Samprasa pre Đokovića? Đoković je već sada ispred Samprasa jer je osvojio sva četiri Slema, a Amerikanac nije.

ilke

pre 5 godina

@zeus 2, 10. septembar 2018 08:47. Sporadicni uspesi u kosarci hahaha, dobar si, dobar. Od vaseg vice mi osvojili dva grendslema, kompletirali zlatni masters, postali evropski sampioni u vaterpolu, usli u Ligu sampiona a vi se jos vicate. I koga ste vi to pobedili u eliminacionoj fazi, tri neresena i poraz? Neko ceo zivot sampion neko vicesampion, sta ces sudbina. Ali dobro tu je bacanje tanjira, gadjanje tanjira, pustanje brodica i picigin.

Clevelandyeahyeah

pre 5 godina

Moram da pozdravim sve one sto mrze naseg Novaka (da nekazem komsije) i sto svaku njegovu utakmicu gledaju do kraja i kojima zestoko smeta sto se Srpska zastava vijori opet i u Americi i sirom sveta!Verujem da im sada nije svejedno. Umesto tolike mrznje volite se ljudi. ljubav! Mir! :*

Tor

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!!

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

A da li bi nam nabrojao Rodikove protivnike iz tih finala ?! :-)

Napetp napeto.... ha ha ha ... pa imas negde na guglu garant

Sasa

pre 5 godina

Kako mi je krivo sto je odpustio Vajdu i Austrijanca pre 2 godine.Sad bi verovatno vec imao 16.17 GS,neznam zasto je to uradio
(Marko, 10. septembar 2018 10:27)

Ne bi imao jijedan slem vise niti ih je otpustio. Dogovorili su se da prekinu saradnju jer su se zasitili jedni drugih. Verujem da ti je sad glupo da kukas za meso i da se zalis na Imasa. Videlo se zadnjih meseci da Novak moze da osvaja sve i bez mesa i sa Pepeom i sa slanjem srca. Uvek je sve bilo do njega, a ne do okoline kako je vecina komentatora pokusala da opravda njegove neuspehe.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Hahahaa, st juce rece "Kad ga Delpo razvuce forhendom...'" ... Kolio se ti ne rzumes u sve ovo, a.opet uporno saljes i saljes komentre.. Na dve stvari, stvarno covek treba da ti oda priznanje, na gluposti i upornosti

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

Nego, videste li kakvo uzajamno poštovanje između rivala?
Neki tamo iz neke tamo Argentine i neki tamo iz još dalje, neke tamo Srbije.
Kakav bi to tek fer plej bio da su iz Amerike, pa gde bi im bio kraj...

4k4.Dex

pre 5 godina

Ma Del Potro je bio odlican ali kad Nole igra ovako dobro odbranu poeni sami dolaze. A ponovo ima i one vamos tamos udarce kao nekad. A deluje da moze i bolje da ih pogadja. Mislim da je sada na 90% full potencijala. Ako doda jos 5% niko ga opet nece pobediti cele godine.

Limar nece doci.

pre 5 godina

Nole hvala ti za sve divne i lepe trenutke koje si nam poklonio, za toliko radosti i srece. Mlade generacije u Srbiji ipak imaju na koga da se ugledaju, mogu da vide da postoji i nesto drugacije i pozitivnije od svih gluposti kojima ih zrace preko tv kanala.
Po tebi smo postali prepoznatljivi u svetu i niko nas nikad nije tako pozitivno predstavljao kao ti.
I da ne zaboravim, milioni navijaca Crvene Zvezde su presrecne sto si deo velike crveno-bele porodice.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic ima po 15 pobeda nad Delpom, Cilicem, Nisikorijem, a manje od 10 poraza ukupno od ove trojice top 10 igraca, bilo koj igrac iz Francuske, zemlje sa najvise igraca u Top 100, nije ga pobedio 8 godina, sa Wawrinkom 19-6, Murray em 25-11, na Grand slamu je samo jednom (RG 2018) izgubio od igraca van Top 50, a ima bolji skor od Federera i Nadala. Ako ovo napred navedeno nije dovoljno da bi bio nazvan kraljem ATP tenisa, ja stvarno ne znam sta jeste.

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

DANAS MI JE DIVAN DAN
S PEHAROM - No1E MI ČESTITAO ROĐENDAN!
HVALA TI No1e SINE
SRBINE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25 OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAA

Vladimir

pre 5 godina

E Novače šta napravi!? Sad zbog tebe moraju u vestima da smanje predsdniku minutažu.
Šala na stranu, hvala ti Novače što nam bar malo skloni onog sa ekrana.

kompleksi su cudo

pre 5 godina

@zeus 2 i to ce da bude sasvim dovoljno da budemo sportska sila ,posebno u usporedbi s vama koji imate rupu vec godinama, fudbal ste postigli na srecu ,a u buducnosti necete ni to imati

Srbin

pre 5 godina

Postujte:
1. Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.
2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
5. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.
9. Не сведочи лажно на ближњега свога.
10. Не пожели ништа што је туђе.

Hmhm

pre 5 godina

@zeus, upravu si da su ga ljudi pljuvali, ne svi, ali glasna manjina. Za zemlju naše veličine i nije lako uzimati hiljade medalja, nije lako ni Hrvatskoj iako verovatno impliciraš kako osvajte više u pojedinacnim sportovima sto je donekle upitno dok god je Novak tu. Ja ne vidim ni vašu svetlu budućnost nažalost jer nemate naslednika niti novih osvajača u mnogim sportovima već rabite stare šampione idalje. Sa 50 hiljada koji se seli svake godine kod vas 80 hiljada kod nas neće ni biti buducih šampiona. Ja sam digao sidro odavno pa gledam sa ove daljine koliko njih dolazi sto Srba tako i Hrvata i Bosanaca...

boris

pre 5 godina

zeus
vidi se da se bas razumes u srpski sport
morao bi podrobnije da se informises o srpskom sportu i da uneses malo analiticnosti i vise podataka kako bi ovo tvoje naklapanje pocelo da lici na komentar..takodje mozes konsultovati index hr koji ti moze pomoci u tome....
ps. Srbija je nekada imala klupskog svetskog i evropskog prvaka u fudbalu...tako vicesampioni....sampioni ogromna je tu razlika...je li tako?

nisammeznamkakosamzavršioosnovnuškolu

pre 5 godina

(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)
ti ništa ne kontaš on se i vratio iz inata a da su ga Srbi oplakivali propio bi se!

Gde ja živim

pre 5 godina

Nole, za ovo u proteklih par meseci kapa dole. Svaka čast. Kada si u vinklu ne može ti niko ništa. Samo kontinuitet još par sezona pa da odeš u penziju kao NAJVEĆI. Možeš, ali mora još dosta toga da se uradi. Samo napred.

P. S. Što se tiče moje smanjene produktivnosti danas to će se objasnimo :))

Izgledalo bi čudno napadati greške

pre 5 godina

Bez napada, ceka Huanitove greške.
(cxygfds, 10. septembar 2018 08:16)

Znači.. ako Huanito?? greši, ovaj nema šta da napada!

pati luzeru

pre 5 godina

@zeus2 kako se vidi da vas peru kompleksi ,godinama ste iza nas u sportu i sad kao kompenzirate s fudbalom i samo to spominjete, svaki dan se javljaju kompleksasi ovde i samo to spominju, ne brini ti za nas mi imamo jako puno odlicnih sportista, brini ti za svoje ,jer fudbal necete ponoviti ,a osim toga nemate nista

za vas cemo uvijek biiti sportska sila

pre 5 godina

@zeus 2 a sto je s vama , to srebro necete vise nikad ponoviti, u rukometu ste vec nekoliko godina truba, vaterpolo cete uvijek gubiti od Srbije, ostaje vam jedino Perkovic i Sinkovici a oni ce trajati krace od Novaka , brini se ti vise za svoje , da nije bilo ovog nogometa vi bi vec godinama bili praznina

KoleCZ

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Srbin sam i ovo u vezi Novaka je ziva istina nazalost

brm

pre 5 godina

što volim sto u drugom setu publici nije slao srca već im je "pozdravljao" majke i rodbinu..to Nolee
(SUNĐER BOB, 10. septembar 2018 08:14)

Zato što to volimo, zato smo poslednjih 30 godina toliko ratovali i izgubili, i zbog toga nismo Švajcarska. Njemu su nadošle emocije i sigurno ni sam nije ponosam zbog toga, ali je strašno što većina voli to Noletovo najgore izdanje.

CATAPA

pre 5 godina

Nebitno mi je šta jei koliko će još da osvoji Novak. Bitno je da je saanirao povredu i prebrodio krizu. I što je i ovaj iscrpljujući turnir završio bez posledica.
Jedina titula koja čoveku ostane kad izgubi zdravlje je titula pacijenta.

Novak treba da redukuje broj turnira i naprotiv možda da i propušta ovakve kao ovaj US Open.

kakav ritern

pre 5 godina

kaze BM Knindza ...
mali narod a veliko srce ponovo nas ogrijalo Sunce...
istina je ljudi nije sala Nole opet zgazio Nadala..

milos

pre 5 godina

Ma kako jedan vegan vraca onako razorne udarce mesozdera ? Molim da mi se objasni kako jedan biljojed moze sve ovo. Idemoooooo !!! Mani te se Vajdine izjave, Nole je to demantovao.

Никола

pre 5 godina

Новаче...СВАКА ТИ ЧАСТ МАЈСТОРЕ!!!!

Навикао сам на твоје победе и надам се да ме нећете погрешно разумети, мени је главни утисак прелепа мајица коју је носио Дел Потро!!!!

Можда и најлепша мајица коју сам икада видео на тениским теренима.
Волео бих да купим једну такву...

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@zeus
Dadoh vam veliki plus!
Sve što ste napisali je surova istina, ponajviše deo o Novaku i našem odnosu prema Njemu.
Uzdravlje!

A.

pre 5 godina

Bravo Novače! Želim ti puno zdravlja i još mnogo uspeha.

Sviđa mi se ideja za sliku koju je postavio ESPN. U pozadini imena (preko cele slike) fotografija Novaka. Ali, zašto foto kao iz horora?

antiDebil

pre 5 godina

(Toto-ko-tunjo, 10. septembar 2018 10:30)

Dulo Vujosevic ih je psihicki potpuno osakatio i ostavio ih bez buducnosti. Naterao ih je da navijaju za jedan klub i da se prave da je to neki potpuno drugi klub. Usput ih je naterao da ukradu pehar i time ih je zigosao za sva vremena, kao hrvati kada su pobegli sa postolja...To sto je Nolo nabio komplekse komsijama i slicnim pojava, to je laka prehlada u odnosu na ono sto je Dulo uradio ovima !

Dulo i Nolo imaju nesto zajednicko, obojica su legende Partizana !

Aleksandar

pre 5 godina

Tokom devedesetih je konkurencija bila ogromna I prava. Kakvi doktori tenisa su igrali tada. Pit Sampras je najveći majstor ove igre. Ima 14 GM koliko imaju sada Đoković i Nadal, ali sa ogromnom paklenom konkurencijom. Tada je svaki drugi duel bio derbi i ne kao danas, kada uglavnom “sveta trojica” osvaja trofeje. I Roger Federer je najveći majstor današnje ere. Top 10 danas..uhh. Cilić, Thiem, Zverev, Dimitrov, Anderson, Isner...smešno. Koliko imaju ukupno GM. Samo da vidimo koliko GM imaju drugi teniseri osim “svete trojice“ i kakvi su igrači i sve će nam biti jasno. Toliko o današnjoj “zlatnoj eri” u tenisu. Onaj ko je gledao tenis u STAROJ ZLATNOJ ERI zna.
90tih
Pete Sampras: 14 GM I još dva puta u finalu.
Ivan Lendl: 8 GM I još 11 puta u finalu
Andre Agassi: 8 GM I još 4 puta u finalu
Stefan Endberg: 6 GM I još tri puta u finalu
John McEnroe: 7 GM I još 4 puta u finalu
Boris Becker: 6 GM I još 4 puta u finalu
Yevgeny Kafelnikov: 4 GM I još jedan put u finalu
Jim Courier: 4 GM I još 3 puta u finalu
Gustavo Kuerten: 3 GM
Patrick Rafter: 2 GM I još 2 puta u finalu
Sergi Bruguera: 2 GM I još 1 put u finalu
Goran Ivanišević: 1 GM I još 3 puta u finalu
Michael Chang: 1 GM I još 3 puta u finalu
Carlos Moya: 1 GM I još 1 put u finalu
Cédric Pioline: 2 puta u finalu
Thomas Muster: 1 GM
Michael Stich: 1 GM I još 2 puta u finalu
Marcelo Rios: 1 put u finalu
Petr Korda: 1 GM I još 1 put u finalu
Todd Martin: 2 puta u finalu
Andrés Gómez: 1 GM

dr.kadzija

pre 5 godina

Gde li je Pepe sad? Jel siti ljubav i dalje? Eto kako neki diletanti mogu da upropaste nekog samo ako im se dozvoli. A na zalost mi smo u Stbiji dozvolili...

Bosanac

pre 5 godina

Čudno da niko Vajdu ne spominje...A da ne pričam u pljuvanju domaće publike u proteklom vremenu.Šta ćeš, takvi ste vi Srbi.Nole, čestitke tebi i tvom timu i sve najbolje u nastavku karijere...

D

pre 5 godina

Nakon završnoga GS-a ove sezone, potpuno zaslužene Đokovićeve pobjede, valja se ponovno poigrati brojkama i opovrgnuti tvrdnje da je Rafael Nadal jednodimenzionalni igrač koji bez Rolanda Garrosa ne bi bio među trojicom najboljih u povijesti.

Nadal je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 6 GS-turnira (4 beton, 2 trava). To je, znajući li se da je na betonu najslabije snalazi, 23.5 posto uspješnosti (4/17). Možda će neki reći da je trava njegova najslabija podloga, stoga treba spomenuti da je u Wimbledonu osvojio 2 naslova. A to je 11,7 posto uspješnosti (2/17). Zanimljivo je spomenuti da na travi (1 prilika svake godine) ima 2 naslova, a na betonu (2 prilike svake godine) ima 4 naslova. Dakle, konstantan je na slabijim podlogama.

Federer je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 9 GS-turnira (8 trava, 1 zemlja) ili 12 turnira (11 beton, 1 zemlja). To je, znajući da se na zemlji najslabije snalazi, 5 posto uspješnosti (1/20).

Đoković je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 7 GS-turnira (4 trava, 1 zemlja). To je, znajući da se na zemlji najslabije snalazi, 7.1 posto uspješnosti (1/14).

dr. Roddick

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!!

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!

zeus 2

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu

Gohan

pre 5 godina

Kralj u Njujorku je prvo svaki igrač Niksa, Džajantsa, Jenkija i ostali. Pa tek onda Novak. Zna se da u Americi NBA, NFL, NHL i bejzbol dolaze pre svega.

E sad da je Novak njihov čovek to bi bila druga stvar. Mislim da bi već sada bio najbolji svih vremena. Mada će ako ga obiće onaj period iz 2016. i 2017. to i biti za koju godinu.

brm

pre 5 godina

što volim sto u drugom setu publici nije slao srca već im je "pozdravljao" majke i rodbinu..to Nolee
(SUNĐER BOB, 10. septembar 2018 08:14)

Zato što to volimo, zato smo poslednjih 30 godina toliko ratovali i izgubili, i zbog toga nismo Švajcarska. Njemu su nadošle emocije i sigurno ni sam nije ponosam zbog toga, ali je strašno što većina voli to Noletovo najgore izdanje.

Aleksandar

pre 5 godina

Tokom devedesetih je konkurencija bila ogromna I prava. Kakvi doktori tenisa su igrali tada. Pit Sampras je najveći majstor ove igre. Ima 14 GM koliko imaju sada Đoković i Nadal, ali sa ogromnom paklenom konkurencijom. Tada je svaki drugi duel bio derbi i ne kao danas, kada uglavnom “sveta trojica” osvaja trofeje. I Roger Federer je najveći majstor današnje ere. Top 10 danas..uhh. Cilić, Thiem, Zverev, Dimitrov, Anderson, Isner...smešno. Koliko imaju ukupno GM. Samo da vidimo koliko GM imaju drugi teniseri osim “svete trojice“ i kakvi su igrači i sve će nam biti jasno. Toliko o današnjoj “zlatnoj eri” u tenisu. Onaj ko je gledao tenis u STAROJ ZLATNOJ ERI zna.
90tih
Pete Sampras: 14 GM I još dva puta u finalu.
Ivan Lendl: 8 GM I još 11 puta u finalu
Andre Agassi: 8 GM I još 4 puta u finalu
Stefan Endberg: 6 GM I još tri puta u finalu
John McEnroe: 7 GM I još 4 puta u finalu
Boris Becker: 6 GM I još 4 puta u finalu
Yevgeny Kafelnikov: 4 GM I još jedan put u finalu
Jim Courier: 4 GM I još 3 puta u finalu
Gustavo Kuerten: 3 GM
Patrick Rafter: 2 GM I još 2 puta u finalu
Sergi Bruguera: 2 GM I još 1 put u finalu
Goran Ivanišević: 1 GM I još 3 puta u finalu
Michael Chang: 1 GM I još 3 puta u finalu
Carlos Moya: 1 GM I još 1 put u finalu
Cédric Pioline: 2 puta u finalu
Thomas Muster: 1 GM
Michael Stich: 1 GM I još 2 puta u finalu
Marcelo Rios: 1 put u finalu
Petr Korda: 1 GM I još 1 put u finalu
Todd Martin: 2 puta u finalu
Andrés Gómez: 1 GM

KoleCZ

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Srbin sam i ovo u vezi Novaka je ziva istina nazalost

Zurkolomac

pre 5 godina

Ako bude, zdrav i skoncentrisan Nole uzima sve GS-ove i 2019. i 2020. To ce biti rekord svih rekorda. A onda se mozda bez pritiska proseta kroz 2021. Bice uglavnom zestoko ponizavanje protivnika i jos zesce ubijanje u pojam domacih hejtera koji ce masovno traziti pomoc lekara i specijalista...

antiDebil

pre 5 godina

(Toto-ko-tunjo, 10. septembar 2018 10:30)

Dulo Vujosevic ih je psihicki potpuno osakatio i ostavio ih bez buducnosti. Naterao ih je da navijaju za jedan klub i da se prave da je to neki potpuno drugi klub. Usput ih je naterao da ukradu pehar i time ih je zigosao za sva vremena, kao hrvati kada su pobegli sa postolja...To sto je Nolo nabio komplekse komsijama i slicnim pojava, to je laka prehlada u odnosu na ono sto je Dulo uradio ovima !

Dulo i Nolo imaju nesto zajednicko, obojica su legende Partizana !

it’s my life

pre 5 godina

Nije samo on kralj Njujorka.On je kralj i Londona a vrlo uskoro i Pariza i Melburna.Ljudi moji kakvog šampiona imamo.Pa on do 37 samo po jednom da osvaja godišnje slem do Federerovih godina ga stiže,...Čekamo 20+!!!!

D

pre 5 godina

Nakon završnoga GS-a ove sezone, potpuno zaslužene Đokovićeve pobjede, valja se ponovno poigrati brojkama i opovrgnuti tvrdnje da je Rafael Nadal jednodimenzionalni igrač koji bez Rolanda Garrosa ne bi bio među trojicom najboljih u povijesti.

Nadal je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 6 GS-turnira (4 beton, 2 trava). To je, znajući li se da je na betonu najslabije snalazi, 23.5 posto uspješnosti (4/17). Možda će neki reći da je trava njegova najslabija podloga, stoga treba spomenuti da je u Wimbledonu osvojio 2 naslova. A to je 11,7 posto uspješnosti (2/17). Zanimljivo je spomenuti da na travi (1 prilika svake godine) ima 2 naslova, a na betonu (2 prilike svake godine) ima 4 naslova. Dakle, konstantan je na slabijim podlogama.

Federer je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 9 GS-turnira (8 trava, 1 zemlja) ili 12 turnira (11 beton, 1 zemlja). To je, znajući da se na zemlji najslabije snalazi, 5 posto uspješnosti (1/20).

Đoković je, ne računajući njegovu najuspješniju podlogu, osvojio 7 GS-turnira (4 trava, 1 zemlja). To je, znajući da se na zemlji najslabije snalazi, 7.1 posto uspješnosti (1/14).

Kovalski

pre 5 godina

Prvo mesto verovatno izvesno na kraju godine,a sad da se uzmu ova 2 mastersa (Sangaj i Pariz) i zavrsni u Londonu i da se ponovo zasedne na prvo mesto po broju osvojenih mastersa(trenutno Nadal 33,Novak 31)...A u januaru Australija i ispisivanje nove stranice teniske istorije...Mozes ti to Novace,mi verujemo u tebe!

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@zeus
Dadoh vam veliki plus!
Sve što ste napisali je surova istina, ponajviše deo o Novaku i našem odnosu prema Njemu.
Uzdravlje!

t-BL

pre 5 godina

Dragi Nole, da samo znas koliko nas cinis srecnim i ponosnim! Budni do ranih jutarnjih sati, a ustajanje u pola 7 na posao. Banja Luka te voli!

Dragan

pre 5 godina

A gde su sada oni likovi sa pocetka sezone ? Najjace mi je sto su neki stvarno mislili da Novak nece da se vrati ahahaha... Krece dominacija part 3 poyy

neko_iz_mase

pre 5 godina

Ovo je već sada život koji zaslužuje da se o njemu napravi film. Početak Srbija 1999. godina, na kraj će se čekati još nekoliko godina.

coi

pre 5 godina

Opet je Nole masina koju deluje nepogresivo.Utisak je da jos nije na 100%, ali to je ono sto je zastrasujuce.Velika je sansa da se zgrabi prvo mesto do kraja godine, ali ono sto je najludje je sto ukoliko osvoji Australian open, a velike su sanse za to, eto opet istorije na RG.Sva 4 GS za redom osvajati dva puta u karijeri je za vjek i vjekova, jednostavno da se smrznes.Vajdina reakcija posle poslednjeg poena je pokazatelj koliko su gladni, a kad su gladni, ne biraju, sam Bog zna koje su granice

Bosanac

pre 5 godina

Čudno da niko Vajdu ne spominje...A da ne pričam u pljuvanju domaće publike u proteklom vremenu.Šta ćeš, takvi ste vi Srbi.Nole, čestitke tebi i tvom timu i sve najbolje u nastavku karijere...

Srbin

pre 5 godina

Postujte:
1. Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.
2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
5. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.
9. Не сведочи лажно на ближњега свога.
10. Не пожели ништа што је туђе.

Milan Stepanović

pre 5 godina

Mladi čoveče, nahrani ovaj narod onim što mu tako nedostaje - uspesima, samopoštovanjem i ponosom. A osim tebe, malo ih je koji to mogu danas da učine. Kakav čudesan povratak za svega dva meseca. Kao feniks iz pepela. Bravo, Nole, hvala, Nole!

rot

pre 5 godina

Sad polako mec po mec na svakom GS-u pa dokle dogura. Nije daleko ni Rafa ni Federer ali nema potrebe za razmišljanjem kada ce prestići njih dvojicu. Vazno je da zna da je najbolji i da ima vremena

duh koji hoda

pre 5 godina

Nole bi trebao da organizuje egzibicioni turnir u Beogradu,Arena,25000 ljudi.Da pozove Delpa(najbolji prijatelj i uz to ljudina),Rafu(najzesci rival) I Endija (posto su prve korake u tenisu zajedno napravili).Rodju totalno izignorisati sto bi doticnog naduvenka unistilo.

Ratko

pre 5 godina

Svaka čast! Pokazao je ono u čemu je trenutno najbolji, a to je mentalna snaga. Vratiti se nakon onoliko lutanja prethodnih godina, to stvarno ne može svatko. Bravo Novak Đoković. Pozdrav iz Hrvatske.

Conan

pre 5 godina

NOVAČE SVAKA ČAST!!!

14 GS titula - neveorvatan uspeh. Da mi je neko posle poraza protiv Čekinat u četvrtfinalu RG rekao da će da uzme WB, Sinsi i US Open, poslao bih tog čoveka na psihijatriju. Nisam verovao u to, priznajem, ali najbitnije je da je Novak verovao.
On jednostavno ne može da izgubi kada je motivisan. Da je preko puta bio Nadal, ne sumnjam da bi ga pobedio. Da je Delpo igrao (znatno) bolje, rezultat bi opet bio isto. Novaku ne radi servis u 2 od 3 seta, nema bekend paralele veći deo meča, ogroman broj poena odigra tako što se nalazi metar i po do dva i više od osnovne linije, i opet nađe načina da pobedi. To može samo on i niko drugi u zato je njegov nivo tenisa do sada neviđen.
Na kraju, vidim da se mnogo priča / piše o stizanju / prestizanju Nadala i Federera. Mogu samo da kažem da treba uživati u ovom trenutku. Novakov kraj 2016-te, 2017-ta i prva polovina 2018-te su nas valjda naučili nečemu. On može da osvoji 10 GS do krajakarijere, a može da ne osvoji više nijedan. Znači sve kockice treba da se poklope da bi se jedan, a pogotovo više GS osvojili. Prvenstveno da on bude zdrav, a zatim motivisan. Kapiram da će tada biti novih velikih uspeha!

K.G.

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)


Nisu srbi pljuvali po Novaku dok je bio povređen. To ste napravili vi hrvati, bosnjaci, Milovi crnogorci i svi oni koji mrze sve sto je srpsko. Uzimali ste srpska imena i danima trolovali po forumima pljujuci Novaka. Evo i tvoj komentar je upravo takav. To je za tebe samo još jedna prilika da pljuneš nekaznjeno po celoj Srbiji i svim srbima. Nećeš zbog komentara dobiti po nosu ali ce ti se to vratiti na neki drugi način.

milos

pre 5 godina

Ma kako jedan vegan vraca onako razorne udarce mesozdera ? Molim da mi se objasni kako jedan biljojed moze sve ovo. Idemoooooo !!! Mani te se Vajdine izjave, Nole je to demantovao.

Limar nece doci.

pre 5 godina

Nole hvala ti za sve divne i lepe trenutke koje si nam poklonio, za toliko radosti i srece. Mlade generacije u Srbiji ipak imaju na koga da se ugledaju, mogu da vide da postoji i nesto drugacije i pozitivnije od svih gluposti kojima ih zrace preko tv kanala.
Po tebi smo postali prepoznatljivi u svetu i niko nas nikad nije tako pozitivno predstavljao kao ti.
I da ne zaboravim, milioni navijaca Crvene Zvezde su presrecne sto si deo velike crveno-bele porodice.

комша

pre 5 godina

što volim sto u drugom setu publici nije slao srca već im je "pozdravljao" majke i rodbinu..to Nolee 
(SUNĐER BOB, 10. septembar 2018 08:14) 

Zato što to volimo, zato smo poslednjih 30 godina toliko ratovali i izgubili, i zbog toga nismo Švajcarska. Njemu su nadošle emocije i sigurno ni sam nije ponosam zbog toga, ali je strašno što većina voli to Noletovo najgore izdanje.
(brm, 10. septembar 2018 11:18)

Ратовали смо због псовања? Ајде молим те не лупај...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Donekle se slazem sa prvom recenicom jer ovaj portal je veoma popularan i u bivsim SFRJ republikama, pa se samim tim ne moze svesti na pricu da to pisu samo Srbi. Naravno, i na mnoge Srbe su Vujosevic i slicni magovi ostavili svojim istupima upecatljiv trag u glavi kad je Novak u pitanju, ali to je ipak sve mali broj ljudi koji mnogo pisu pod razlicitim imenima. Kad smo kod najbitnijeg sporta, nemojte propustiti da pratite i bivseg prvaka Evrope i sveta u LS. A i uvek mozete, kad ste u prolazu, da navratite i protrljate naseg Usatog za srecu.

Ђенерал

pre 5 godina

Волимо те Ноле, али и волели смо те и кад си губио у првом колу.
Сада чекамо 15. ГС.

pAVLE

pre 5 godina

@ZEUS
Nije mi bas jasna ovakva cestitka, niti deluje dobronamerno. Ne postoje "sportske" i "nesportske" nacije. Postoje ljudi koji razumeju sport i oni koji vide u tome puko takmicenje. Dozvoli da te podsetim sta nesportsko ponasanje donosi. '95 je vas nacionalni tim sisaao sa postolja u Atini i time ponizio Jugoslovensku reprezentaciju. Epilog je da se nikid niste vratili na to postolje. E vidis tu lezi pouka, a to je da sport nije samo pobeda i ponizavanje protivnika vec i postovanje istog a i cestitka boljem od sebe. Ako si stvarno gledao Novaka do sada onda si to mogao i da naucis. "Sporadicni" uspesi u kosarci, odbojci i vaterpolu nisu bas sporadicni nego su plod velikog rada u jednoj siromasnoj zemlji i zasluzuju samo pocast i divljenje. Sve cestitke vasoj fudbalskoj reprezentaciji, sa nadom da cete biti jos bolji i jednom i osvojiti svetsko prvenstvo.

zemunian

pre 5 godina

Apsolutno fenomenalno ! Osvojiti 14-tu GS titulu i vratiti se na ovakav moćan način je naprosto nestvaran uspeh. Mi još ne shvatamo kakvu sportsku veličinu imamo i kakvim istorijskim uspesima prisustvujemo … čini mi se da ćemo toga postati svesni tek kada Novak završi tenisku karijeru. Uz sve najiskrenije častitke za ovakav fantastičan uspeh, moram da mu se zahvalim i na tome što je juče u srpskim medijima bacio u drugi plan onog hiperpatetičnog Kralja Ibija i njegovu poludelu gebelsovsku propagandnu mašineriju. To može samo Novak !

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

DANAS MI JE DIVAN DAN
S PEHAROM - No1E MI ČESTITAO ROĐENDAN!
HVALA TI No1e SINE
SRBINE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25 OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAA

bgcity

pre 5 godina

@Zeus, druze sta tebe tera da komentarises ovde osim ozlojadjenosti ja ne znam. Mnogo smo jaki u onome u cemu smo jaki, a puno je to, toliko puno da ja ne vidim kako uopste mozete da nam se priblizite. Nabrojao si sve glavne sportove osim fudbala u kojima imamo buducnost. A imamo je i u fudbalu ako uzmes generaciju prvaka sveta koja se cheka. Ja ne znam iskreno sta cete vi posle ove generacije fudbalera, a u nijednom sportu nemate dominaciju poput nas u kosarci, vaterpolu, tenisu pa i odbojci u masu navrata...bljesnete u vaterpolu, rukometu i imate srebro i bronzu u fudbalu u 30 godina haha...mos mislit

kakav ritern

pre 5 godina

kaze BM Knindza ...
mali narod a veliko srce ponovo nas ogrijalo Sunce...
istina je ljudi nije sala Nole opet zgazio Nadala..

Vladimir

pre 5 godina

E Novače šta napravi!? Sad zbog tebe moraju u vestima da smanje predsdniku minutažu.
Šala na stranu, hvala ti Novače što nam bar malo skloni onog sa ekrana.

Tor

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!!

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

A da li bi nam nabrojao Rodikove protivnike iz tih finala ?! :-)

Napetp napeto.... ha ha ha ... pa imas negde na guglu garant

koliko jadan moras biti da siris komplekse na srpskom sajtu

pre 5 godina

@zeus 2 kada nam to susjed kaze da nismo zasluzili Djokovica pokazuje samo kako ste iskompleksirani , a sto se tice buducnosti nakon Djokovica ne brini ti za nas , imamo mi jako puno sportista koji su svetski vrh, a vi s druge strane nista, niti cete imati ista ,a niti to zasluzujete, uzivaj u fudbalu jer i to ce da bude samo fusnota za par godina

Sasa

pre 5 godina

Kako mi je krivo sto je odpustio Vajdu i Austrijanca pre 2 godine.Sad bi verovatno vec imao 16.17 GS,neznam zasto je to uradio
(Marko, 10. septembar 2018 10:27)

Ne bi imao jijedan slem vise niti ih je otpustio. Dogovorili su se da prekinu saradnju jer su se zasitili jedni drugih. Verujem da ti je sad glupo da kukas za meso i da se zalis na Imasa. Videlo se zadnjih meseci da Novak moze da osvaja sve i bez mesa i sa Pepeom i sa slanjem srca. Uvek je sve bilo do njega, a ne do okoline kako je vecina komentatora pokusala da opravda njegove neuspehe.

trenerzg

pre 5 godina

Moram da pozdravim sve one sto mrze naseg Novaka (da nekazem komsije) i sto svaku njegovu utakmicu gledaju do kraja i kojima zestoko smeta sto se Srpska zastava vijori opet i u Americi i sirom sveta!Verujem da im sada nije svejedno. Umesto tolike mrznje volite se ljudi. ljubav! Mir! :*

Brate, pusti nas "komšije", slavi ovu veliku pobjedu i ovog velikog šampiona. Nemoj sam sebi smetati:;
Novače, doktore, legendo, svaka čast na ovom povratku! Pozdrav iz sportskog Zagreba.

Smilica

pre 5 godina

No1E SVE PRED SOBOM MRVI
USKORO ĆE OPET BITI PRVI!

PLUVAČI JER VAS NIJE STID?
No1E JE OPET ZIDDDD!
TO I VILANDER IZUSTI
I UMALO DUŠU NE ISPUSTI.
HAHAHAHAA

opozicionar do smrti.

pre 5 godina

Ja i dalje sumnjam da se Novak vratio :) kada osvoji završni masters, AO i RG sledeće godine verovaću.
Napred No1e!

draganTenis

pre 5 godina

Nije Nole tu da bi se mi radovali njegovim pobedama, niti da on zgrne milione, pa ni da bude GOAT, nego ga je Visa sila stvorili bas medju nama da celom svetu pokaze pravo dobro lice Srbije i Srba. Da nama pokaze kako svako od nas treba da se trudu za svoje bliznje i okruzenje, da bude svetao primer koliko god ga muke pritiskale, da se bori da mu zemlja bude na dobrom glasu a ne da je mrzi i nju i sebe. Jer nije sve u materijlnom, nego u duhu, a to je ono sto Nole ima vise od ostalih.

Antiprotivan

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Hrvat, ko si ti da govoriš šta mi zaslužujemo? Osim fudbala ništa od sporta nemate, ama baš ništa, nula.... Ti nekome govoriš šta je zaslužio, tugo nesrećo.

Zagor

pre 5 godina

@zeus 2: Tenis, kosarka, odbojka, vaterpolo... Malo li je? Ne znam sta vi vise imate od fudbala, u ovim navedenim sportovima uglavnom kasnite. Tako da ti nemoj previse da se uzbudjujes. Mala Srbija je sto se tice sporta u velikom drustvu. A za vas me ne interesuje.

Budimo realni iako smo Srbi

pre 5 godina

Cestitke Noletu. Covek je institucija u svakom smislu reci. A ovi pljuvaci, milogorci, hrvati, bosnjaci i srbi koji hejtuju po portalima treba da se zapitaju sta su oni u zivotu postigli i kako zive u svojim malim zabitima.

Mare

pre 5 godina

(Aleksandar, 10. septembar 2018 13:27)

Znas li zasto se ovo zove zlatna era tenisa? Zato sto igraju trojca, po misljenju svih teniskih strucnjaka i bivsih i sadasnjih tenisera, najkomletnijig igraca na ATP turu ikada. Ako u jednoj eri mnogo razlicitih tenisera osvaja GS, to znaci da je konkurencija tu negde, a ne da je nesto preterano jaka (pogledati primer zenskog tenisa). Pomenuta trojca koji danas zauzimaju prva tri mesta rang liste su doneli novi nivo tenisa, koji ostali teniseri njihovi savremenici nisu u stanju da prate. Zbog toga i imamo situaciju da nemamo puno tenisera sa osvojenim GS u ovoj eri.

Clevelandyeahyeah

pre 5 godina

Moram da pozdravim sve one sto mrze naseg Novaka (da nekazem komsije) i sto svaku njegovu utakmicu gledaju do kraja i kojima zestoko smeta sto se Srpska zastava vijori opet i u Americi i sirom sveta!Verujem da im sada nije svejedno. Umesto tolike mrznje volite se ljudi. ljubav! Mir! :*

srednji bloker

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)
Prijatelju, Novak Đoković je nešto što vi nemate niti ćete ikada imati. A što se fudbala tiče pamte se samo šampioni. Holanđani su tri puta bili vicešampioni sveta pa ko se toga još seća.

dr.kadzija

pre 5 godina

Gde li je Pepe sad? Jel siti ljubav i dalje? Eto kako neki diletanti mogu da upropaste nekog samo ako im se dozvoli. A na zalost mi smo u Stbiji dozvolili...

Vladimir Rolovic

pre 5 godina

@zeus,
Mislis sportska nacija kao vi?
Svakih 10 god. corava koka ubode nešto?
Ili si mislio na vas omiljeni sport? Znas ono, ruke iza ledja zicom vezane?

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Hahahaa, st juce rece "Kad ga Delpo razvuce forhendom...'" ... Kolio se ti ne rzumes u sve ovo, a.opet uporno saljes i saljes komentre.. Na dve stvari, stvarno covek treba da ti oda priznanje, na gluposti i upornosti

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

Nego, videste li kakvo uzajamno poštovanje između rivala?
Neki tamo iz neke tamo Argentine i neki tamo iz još dalje, neke tamo Srbije.
Kakav bi to tek fer plej bio da su iz Amerike, pa gde bi im bio kraj...

Ćobi Brajan

pre 5 godina

(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Ništa ti ne brini za sportski život Srbije i za naše odnose sa sportistima. Nego, pazi ti da ne propustiš proslavu početkom avgusta, to su važne stvari kod vas tamo... Kakav sport, kakvi bakrači... Pa vi ništa više da ne osvajate, imate avgust da slavite. Srećno... Trebaće vam...

Никола

pre 5 godina

Новаче...СВАКА ТИ ЧАСТ МАЈСТОРЕ!!!!

Навикао сам на твоје победе и надам се да ме нећете погрешно разумети, мени је главни утисак прелепа мајица коју је носио Дел Потро!!!!

Можда и најлепша мајица коју сам икада видео на тениским теренима.
Волео бих да купим једну такву...

Gde ja živim

pre 5 godina

Nole, za ovo u proteklih par meseci kapa dole. Svaka čast. Kada si u vinklu ne može ti niko ništa. Samo kontinuitet još par sezona pa da odeš u penziju kao NAJVEĆI. Možeš, ali mora još dosta toga da se uradi. Samo napred.

P. S. Što se tiče moje smanjene produktivnosti danas to će se objasnimo :))

Hmhm

pre 5 godina

@zeus, upravu si da su ga ljudi pljuvali, ne svi, ali glasna manjina. Za zemlju naše veličine i nije lako uzimati hiljade medalja, nije lako ni Hrvatskoj iako verovatno impliciraš kako osvajte više u pojedinacnim sportovima sto je donekle upitno dok god je Novak tu. Ja ne vidim ni vašu svetlu budućnost nažalost jer nemate naslednika niti novih osvajača u mnogim sportovima već rabite stare šampione idalje. Sa 50 hiljada koji se seli svake godine kod vas 80 hiljada kod nas neće ni biti buducih šampiona. Ja sam digao sidro odavno pa gledam sa ove daljine koliko njih dolazi sto Srba tako i Hrvata i Bosanaca...

4k4.Dex

pre 5 godina

@zeus
je l se ti salis? Nabroja covek Noleta i jos 3 najbitnija kolektivna sporta i kaze nije to nesto... Ja stvarno ne verujem ko sve komentarise.

pati luzeru

pre 5 godina

@zeus2 kako se vidi da vas peru kompleksi ,godinama ste iza nas u sportu i sad kao kompenzirate s fudbalom i samo to spominjete, svaki dan se javljaju kompleksasi ovde i samo to spominju, ne brini ti za nas mi imamo jako puno odlicnih sportista, brini ti za svoje ,jer fudbal necete ponoviti ,a osim toga nemate nista

Maчko

pre 5 godina

Sada ove "kikiriki" turnire (za njega) iz serije 500 i 1000 treba da igra lagano, neka gura dokle moze, u suprotnom nista strasno ako ispadne.
Tempiranje forme za GS turnire i tako do 40-te godine.
Samo pametno u glavi, strast u srcu i mir u dusi, balans u svemu i svemir je granica.

realno

pre 5 godina

@zeus 2 tvoj komentar samo govori koliko koliko patite za Djokovicem , brini ti vise za svoje ,vi necete nista da imate za par godina

Miodrag

pre 5 godina

Mi smo stvarno,nenormalni,nerealni i nezahvalni.... bar50 posto.
sad postavljamoNovaku zadatke.da do kraja godine uzme sve turnire.da dodje na mesto br.1 i da do kraja karijere osvoji bar jos 7 GS.
Stvarno ljudi prestanite sa glupostima.a ponosite se Novakom što je naš,izuzetan neponovljiv i u grupi najboljih u istoriji. Uzivajte u njegovim igrama i borbama. Nemoj da mu brojimo zaradjene milione ,nego pokusajmo da nasa deca od njega nesto nauce. za ove statisticare sedite za kompjuter igrajte igrice i osvohite 25GS.
Pozdrav svim realnim ljudima i posebno onima koji sa sportom zive.

pozdrav od sportske VELESILE

pre 5 godina

@zeus kad mi ne budemo imali Djokovica ,vi necete imati nikoga jer taj fudbal ce vam kratko da traje hahahahah, ubuduce umesto ovakvog komentara napisi samo : KME KME KME

taki p.

pre 5 godina

Ocekivan rezultat u finalu,pratio sam strane sajtove,njihove prognoze o neizvesnom mecu bile su projekcije Rafinih i Fedovih navijaca koji su navijali za Delpa.Videlo se da iz meca u mec igra sve sigurnije,da najbolje cuva za kraj,to mu je zaostavstina iz vremena Bekera kao i mentalna disciplina,samo je jedanput pao na provokacije iz publike.Nivo njegovog tenisa nece mnogo da poraste,ali sigurnost i samopuzdanje idu do neba,naredne 2 godine zakljucno sa olimpijadom bice njegove,motivacija je prisutna,samo da ga posluzi zdravlje.Zalosno je vise citati bljuvotine koje frustrirani pojedinci pisu,slobodno navijajte za koga hocete,ali molim vas idite na njihove sajtove pa im se tamo divite,Novaka pustite na miru zasluzio je.

jovan

pre 5 godina

@(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Hahaha kako pljuste frustracija i kompleksi iz tebe sine pa to je smehotres. Kao cestitas a u stvari naglasavas da smo mi slaba sportska nacija dok ste vi "vicesampioni" sveta u "najbitnijem" sportu. Hahahaha. Pod jedan fudbal je meni, kao i mnogima drugima, poslednja rupa na svirali. Pitaj Amere koliko im je bitan sport i koji je na rang listi popularnosti. Pitaj i Kineze, Azijate, Australijance, Japance, itd. To sto je tebi bitan to je individualna stvar. Drugo, jedna srebrna medalja i jedna bronza pre 20 godina na svetskim te ne cine nikakvom velesilom u fudbalu. Gde su vam uspesi na Evropskim prvenstvima, u Evroligi, Ligi Sampiona? Ne postojite. Zvezda je bila evropski prvak, Srbija U20 SVETSKI prvak. Kraj price. To sto vam se jednom pogodio srecni zreb i na penale jedva prosli Ruse i Dance, ne znaci apsolutno nista. Ono sto se gleda u fudbalu i sportu uopste je KONTINUITET a vi to nikada niste imali. Obican "lucky run" dok niste nalateli na prvog ozbiljnijeg protivnika. Isto tako bi vas pocistili i Brazilci i Belgijanci. Ma bicete bukvalno nevidljivi u fudbalu u narednih bar 50 godina i ti to vrlo dobro znas. Najbitniji igraci Modric i Rakitic vam polaku idu u penziju i tu se vasa prica zavrsava.

A ove "sporadicne" kosarkaske uspehe i "mozda" odbojka, ne bih komentarisao uopste. Vidi se da si u bolu ne trebam ti ja dosipati so na ranu.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic ima po 15 pobeda nad Delpom, Cilicem, Nisikorijem, a manje od 10 poraza ukupno od ove trojice top 10 igraca, bilo koj igrac iz Francuske, zemlje sa najvise igraca u Top 100, nije ga pobedio 8 godina, sa Wawrinkom 19-6, Murray em 25-11, na Grand slamu je samo jednom (RG 2018) izgubio od igraca van Top 50, a ima bolji skor od Federera i Nadala. Ako ovo napred navedeno nije dovoljno da bi bio nazvan kraljem ATP tenisa, ja stvarno ne znam sta jeste.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic ima po 15 pobeda nad Delpom, Cilicem, Nisikorijem, a manje od 10 poraza ukupno od ove trojice top 10 igraca, bilo koj igrac iz Francuske, zemlje sa najvise igraca u Top 100, nije ga pobedio 8 godina, sa Wawrinkom 19-6, Murray em 25-11, na Grand slamu je samo jednom (RG 2018) izgubio od igraca van Top 50, a ima bolji skor od Federera i Nadala. Ako ovo napred navedeno nije dovoljno da bi bio nazvan kraljem ATP tenisa, ja stvarno ne znam sta jeste.

HanSolo

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol 

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!! 

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Hahahaaa, ja se pitam koji je tvoj H2H sa životom.. Nisi stavio ni sobstvenu prst tamo gde je mrak, a dolaziš da "kritikuješ" Novaka..

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 5 godina

Hahaha koji protivnici.. del potro, kevin anderson, a o GS-u osvojen protiv tsonge da i ne pricamo lol 

Andy Roddick je za ove igrace DOKTOR tenisa !!! 

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Mala poduka o hejtovanju. Preskočiš pokoji članak jer si ofiran skroz. Malo proguglaš kako sastaviti novu zanimljivu rečenicu jer sa stara je izlizana baš, a sam nemaš kapaciteta za tako nešto....

markokrle

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47
tako je, kontinuirane vicesampione sveta, olimpijade i evrope (steta sto nismo bili u punom sastavu), nemamo ni kosarkasice, ni odbojkasice, nemamo ni Spanovicku u atletici, ni Mandicku u tekvondou, nismo imali ni u streljastvu uspeha nikad... i to sve sa ne znam, 6 miliona ljudi... Jedino u fudbalu nikad nista...

nisammeznamkakosamzavršioosnovnuškolu

pre 5 godina

(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)
ti ništa ne kontaš on se i vratio iz inata a da su ga Srbi oplakivali propio bi se!

Eh kako je sve dobro bilo do 2008me

pre 5 godina

Sve je bilo u redu do 2008me, izgledas Vesti na RTS u pola 11 si u krevet, ustanes u pola sedam, poso kuca kuca posao....i tad se pojavio Nole ...i evo legnes u pola pet a ujutro treba da stanes u pola 6, BIORITAM si nam promeni bre Novacheeeee, uspori maloooooooo, Pita smo smaknuli, La Kukaracha je sljedeca i on ce pasti, a za deda Rodzera je tesko. Samo sta je ovo u tenisu, od 2005te u svako finale igraju Rodza, Novak ili Rafa, osim onog US Opena kad su igrali Chila i Nishikori! Jel su ovi mladi sve bre netalentovani? Ako sum nam buducnost, Kirgios, grk Zorba i Zverev s lancicima, ne hvala, odoh da gledam bochanje

Kupac diplome

pre 5 godina

Baš vidim da je EuroSport u onoj svojoj emisiji stavio Samprasa pre Đokovića? Đoković je već sada ispred Samprasa jer je osvojio sva četiri Slema, a Amerikanac nije.

Izgledalo bi čudno napadati greške

pre 5 godina

Bez napada, ceka Huanitove greške.
(cxygfds, 10. septembar 2018 08:16)

Znači.. ako Huanito?? greši, ovaj nema šta da napada!

A.

pre 5 godina

Bravo Novače! Želim ti puno zdravlja i još mnogo uspeha.

Sviđa mi se ideja za sliku koju je postavio ESPN. U pozadini imena (preko cele slike) fotografija Novaka. Ali, zašto foto kao iz horora?

svakom prema zasluzi

pre 5 godina

niste zaslužili imati ovakvog šampiona nakon svega što ste mu priredili kada je zbog ozljede patio, ...teško zamišljam sportski život Srbije poslije Noleta...sporadične košarkaške , kontinuirane vaterpolo medalje i možda odbojka i tu vaša priča završava...da bi bili jaka sportska nacija treba vam puno više...uživajte dok možete i čestitike za 14 naslov navijaču vicešampiona svijeta u najbitnijem sportu
(zeus 2, 10. septembar 2018 08:47)

Na jednog "Nolo propo si, jedi mesa, plati porez" dolazi 5-10 reakcija. I jedne i druge komentare uglavnom pišu trolovi i deca. Ni jedni ni drugi ne oslikavaju raspoloženje šireg kruga ljudi.

ilke

pre 5 godina

@zeus 2, 10. septembar 2018 08:47. Sporadicni uspesi u kosarci hahaha, dobar si, dobar. Od vaseg vice mi osvojili dva grendslema, kompletirali zlatni masters, postali evropski sampioni u vaterpolu, usli u Ligu sampiona a vi se jos vicate. I koga ste vi to pobedili u eliminacionoj fazi, tri neresena i poraz? Neko ceo zivot sampion neko vicesampion, sta ces sudbina. Ali dobro tu je bacanje tanjira, gadjanje tanjira, pustanje brodica i picigin.

Aleks

pre 5 godina

Nole je sada na 90% svojih mogucnosti, a kada je tako, moze Nadal da mu parira i naprave neizvestan mec... i to je to.
Kada je na 100%, cisto brijanje, obrije bilo koga na suvo, tupim ziletom.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ma Del Potro je bio odlican ali kad Nole igra ovako dobro odbranu poeni sami dolaze. A ponovo ima i one vamos tamos udarce kao nekad. A deluje da moze i bolje da ih pogadja. Mislim da je sada na 90% full potencijala. Ako doda jos 5% niko ga opet nece pobediti cele godine.

Agent

pre 5 godina

Ima vise GS finala, bio 1. na Atp,ima osvojen GS, i ono najvaznije ima bolji H2h sa nasim nolom sto ga cini boljim teniserom !!!
(dr. Roddick, 10. septembar 2018 08:33)

Ima ali izgubljenih :-)

Kakav genije iz paralelnog univerzuma. Vise ovakvih komentara.

Da okrenemo malo i na salu ;-))

jedan zahvalan Noletov navijač

pre 5 godina

Trebalo bi se posebno zahvaliti najboljoj publici u najboljem gradu na svetu a i šire, kao i komentarima najboljeg teniskog komentatora na svetu Matsa Vilandera za veliku motivaciju Noleta da i dalje pobeđuje.

boris

pre 5 godina

zeus
vidi se da se bas razumes u srpski sport
morao bi podrobnije da se informises o srpskom sportu i da uneses malo analiticnosti i vise podataka kako bi ovo tvoje naklapanje pocelo da lici na komentar..takodje mozes konsultovati index hr koji ti moze pomoci u tome....
ps. Srbija je nekada imala klupskog svetskog i evropskog prvaka u fudbalu...tako vicesampioni....sampioni ogromna je tu razlika...je li tako?

za vas cemo uvijek biiti sportska sila

pre 5 godina

@zeus 2 a sto je s vama , to srebro necete vise nikad ponoviti, u rukometu ste vec nekoliko godina truba, vaterpolo cete uvijek gubiti od Srbije, ostaje vam jedino Perkovic i Sinkovici a oni ce trajati krace od Novaka , brini se ti vise za svoje , da nije bilo ovog nogometa vi bi vec godinama bili praznina

jel tako kompleksas

pre 5 godina

@zeus 2 , pa i to ce biti dovoljno da budemo za vas velesila, vi nogomet nece nikad ponoviti ,rukomet vam je proslost, ostalo ni nemate, brojat cete bronce u vaterpolu, a sto se tice Novaka zasluzili smo ga vise nego vi , posebno kada se vidi kako vas boli njegov uspjeh

CATAPA

pre 5 godina

Nebitno mi je šta jei koliko će još da osvoji Novak. Bitno je da je saanirao povredu i prebrodio krizu. I što je i ovaj iscrpljujući turnir završio bez posledica.
Jedina titula koja čoveku ostane kad izgubi zdravlje je titula pacijenta.

Novak treba da redukuje broj turnira i naprotiv možda da i propušta ovakve kao ovaj US Open.

za vas smo uvek velesila, s Noletom ili bez njega

pre 5 godina

@zeus 2 tipicni hrvatski kompleksas , celo leto pisete kako mi nemamo nista vi neki viceprvaci ,a u medjuvremenu nasi sportisti se ko na traci menjaju sa uspesima, a vi jos pricate o viceprvacima, i tako cete i sljedecih 10 godina, Novak ce da bude mozda i najveci , imat cemo nove generacije superstarova, a vi cete pisati o 2018. hahahhaha

kompleksi su cudo

pre 5 godina

@zeus 2 i to ce da bude sasvim dovoljno da budemo sportska sila ,posebno u usporedbi s vama koji imate rupu vec godinama, fudbal ste postigli na srecu ,a u buducnosti necete ni to imati