Ponedeljak, 30.08.2010.

15:55

Ubedljiva pobeda Srbije nad Jordanom

Košarkaši Srbije savladali su Jordan rezultatom 112:69 (33:20, 24:17, 26:11, 29:19) u trećem kolu grupe A SP koje se održava u Turskoj.

Izvor: MT

Ubedljiva pobeda Srbije nad Jordanom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Sasha

pre 13 godina

(jugo, 31. avgust 2010 00:57)
Slazem se da sem Teodosića i ponekad Bjelice nemamo igrača sa toliko kreacije, ali mi reci koja to reprezentacija pa ima 3-4 kreativna igrača?... Takvi igrači su retkost i u tome i jeste njihova veličina, a naša sreća. Mislim da Markoviću smeta to što se stalno potencira da je drugi plej, jer još uvek nije sazreo dovoljno (mlad je) da shvati da nema potrebe da zbog toga igra u grču. Značajno bolje partije je pružao u Hemofarmu.
Još jednom da ponovim da smo MLADA ekipa i sve loše dane kao protiv Nemačke smatram "dečjim" bolestima koje moraju da se istrpe (setite se Divca) da bi došli do jake reprezentacije. Nezaboravite da su prethodne reprezentacije zemalja u kojima smo živeli uvek imale jak kostur kome je, od takmičenja do takmičenja u rotaciji dodavano po nekoliko novih igrača. Ova reprezentacija je bukvalno krenula od "0". Imate Krstića koji je odigrao jedno takmičenje pa ga na nekoliko nije bilo, Teodosića koji je popunjavao broj na jednom takmičenju kao i Rašića i Kostu. Osim njih ko je još igrao za A reprezentaciju ranije? Mislim da je Duda košarkaška (i ljudska) veličina čije razmere ne shvataju čak i oni koji ga pozitivno komentarišu ovde.... Što je takođe naša sreća!!!! Za mene nije toliko bitno šta će uraditi reprezentacija na ovom takmičenju, kao što nije bilo bitno ni na prošlogodišnjem EP, ali je jako bitno da dobijemo "kostur" tima koji će se eksploatisati u narednoj deceniji ili, zašto ne i decenijama, i pametnim radom, popunjavanjem i podmlađivanjem, pre svega pridodavanjem mladih igrača zadržati reprezentativnu košarku u vrhu (ne neophodno i konstantno na vrhu). Nadam se "pridodavanju" mladih igrača, a ne ponovo formiranju nove reprezentacije. Ključna reč je KONTINUITET. Ne zaboravite, da je vakuum u reprezentativnim uspesima nastupio onda kada je lošom selekcijom (pre svega loših i "malih" ljudi) naša generacija NBA zvezdica odlučila da je mnogo bitnije koliko je pun novčanik, a ne to što si građanin jedne male napaćene zemlje i da bi mogao (ako to nije dužnost) da dobrim uspesima i igrama pružiš malo radosti svom narodu!!! "Prodali su veru za večeru". Sećam se ironije Saleta Obradovića kada je komentarisao to što su svi oni u koje smo se kleli odbili da igraju za reprezentaciju, rekao rečima "da razume te momke, jer ipak nije lako nositi te dresove koje su pre njih nosili jedan Divac, Paspalj, Sale Đorđević i drugi". Nadam se da toga u budućnosti neće biti. Ovo je pravi put i moja bezrezervna podrška i zahvalnost Dušanu Ivkoviću (pre svega, jer je Savez, čini mi se, više smetalo nego rešavač problema). Momci samo napred!!!
Iako se reči kao što je ČAST, PATRIOTIZAM i NACIONALIZAM izvrgavaju ruglu (korišćenjem prefiksa kao što je KVAZI - QUAZI i LAŽNI - odmah kad izgovore jasno mi je o kome se radi) od strane svih onih kvislinga kojima je tuđe bolje nego njihovo, tuđ hleb slađi nego njihov, a tuđa zastava svetinja. Ja nemam nedoumica!!! Vrlo dobro znam šta je ČAST i POŠTENJE!!! Takođe znam šta je PATRIOTIZAM (za one koji neznaju - voleti svoju OTDŽBINU) i šta je NACIONALIZAM (za one koji neznaju, pre svega za mlađe generacije koje su odrastale u poslednjih 20 godina - voleti svoj NAROD - ne mrzeti drugi - Francuzi su ponosni zato što su nacionalisti). Zato još jednom HVALA svim momcima koji su poneli dres reprezentacije i koji ga nose ČASNO i POŠTENO, kao najveće PATRIOTE i NACIONALISTI!!! To zaista nije lako.

Nemanja

pre 13 godina

(zoran, 30. avgust 2010 20:49)

Batice, prvo najosnovnije osnove pravopisa, pa kad uradiš domaći za drugi razred, tek onda pred tv da bistriš košarku.

strucnjak

pre 13 godina

Izivljavanje nad nedoraslim protivnikom, jurnjava da se zabije sto vise poena. Znak nesigurnosti pred odlucujuci duel sa Australijom koja ce nas vrlo verovatno dobiti.

Д

pre 13 godina

10-ак хиљада препорука за коментаре на рачун Миленка Тепића - то је нешто!

DIREKTOR

pre 13 godina

@(zoran, 30. avgust 2010 20:49)
Koliko lajkova imas, a jedva zavrsavas recenicu kako treba! To govori o tome, koliko ovde na ovom forumu ima ljudi koji nikada nisu pratili kosarku! Gospodo ovo, gospodo ono... ti bas pratis "Utisak nedelje"...

jugo

pre 13 godina

Mi sem 2000 na EP u Turskoj i ona generacija na EP u Zagrebu uvek smo gubili po neku utakmicu tako da nije smak sveta narocito kad se sada vracaju Teodosic i Krstic malo vise optimizma nije lose. Mada treba biti i malo realan jer mi sem Teodosica nemamo drugog igraca u kljucnim trenucima tako da do kraja je sve moguce.

a

pre 13 godina

Hvala RTS-u sto ne pusta utakmicu nama iz dijaspore. Nemamo dje gledatu utakmicu... RTCG prenosi neke indijance od slovenaca, hrvata i njemaca.. Nema Srbi da se prenosi... Ove moje ne osudjujem.. Takva je politika televizije.. Ni vaterpolo ne prenose kad je Srbija u pitanju.. Prenosi Albanija-Hrvatska a ne Srbiju.
(Niksicko pivo, 30. avgust 2010 20:32)

Nisi u pravu momce. I znas ti to dobro nego pokusavas da izazoves dodatnu mrznju prema CG. Je li bilo prenosa Srbija-Njemacka na RTVCG? Jeste.

Prenosa meca sa Jordanom nije bilo iz razloga sto se igrao derbi Slovenija-Hrvatska. Svaki normalan ljubitelj kosarke ce radje gledati jedan takav derbi nego utakmicu mnogo jakog i mnogo slabog tima gdje je jedino pitanje konacne razlike. Ali, opet kazem svaki normalan gledalac. To bojim se, tebe ne ukljucuje.

Gaucho Vladimir

pre 13 godina

Za ove nase ljude u dijaspori: ovde mozete pratiti sve tekme sa prvenstva uzivo y preko neta:
http://allsport-live.ru/eng/
Ajmo momci do medalje (bilo koje), svi smo uz vas!!!

Jerez

pre 13 godina

Nikada do sada nisam kritikovao nasu ekipu, pogotovo ne Ivkovica, ali ovo danas je bilo vise solidno, ali ne i dobro! Pojedini igraci su jednostavno izgubljeni na terenu, i u napadu i u odbrani, tako da mislim da odabir igraca nije bas najbolji! Stefan Markovic je decko zalutao na ovo Svetsko prvenstvo! Juce protiv Nemacke nekoliko izgubljenih lopti u odlucujucim trenutcima, danas ocajan, pogubljen, bez igre u odbrani i napadu! Tepic, takodje veoma los, nesto nadoknadjuje igrom u odbrani! Keselj, odlican u napadu, au odbrani katastrofa, on je direktni krivac sto je Dagles dao skoro 20 poena! Kako ce cuvati Duranta ili Navara??? Kosta posebna prica, covek koji ima 2.18, ogromnu snagu, a ne sme da krene na kucanje kad je pod kosem! Sve u svemu, da ne duzim, pojedini igraci moraju da poprave igru u odbrani kako bi to delovalo kako treba, ali i da se aktiviraju u napadu! Ipak da ne bude kako sve kudim, Rasic, Savanovic, Macvan, Teodosic (iako danas malo igrao), Novica odigrali odlicno, pogotovo Rasic i Savanovic koji ce biti otkrovenje sampionata!!!

anbeast

pre 13 godina

Prepun sajt poznavalaca....Ako izvucemo pouku i pristupimo utakmici protiv kengura mnogo cvrsce od samog pocetka, dobijamo sigurno jer smo kvalitetniji. ( Taj kvalitet se, naravno, mora i pokazati na terenu). Ekipa sa Teodosicem (pogotovu) i Krsticem i ekipa bez njih dvojice je mnogo, mnogo drugacija. Od Nemaca smo izgubili jer ih nismo odmah stisli i dozvolili smo da se razigraju (a bogami imali su i srece u sutu). Utakmice pre svega dobija odbrana....

pera

pre 13 godina

Ovaj Rasic je neverovatno dobar! Ajde sto sutira trojke kao lud,nego deli lopte i asistencije a la Teodosic,pa nesto iza ledja,iza glave, pa prodori i iskusno iznudjivanje faulova,kad god se zavuce pod kos,kad mislis da nema kome da baci on izvuce neki pas Perovicu na zakucavenje ili neku povratnu ili neku iza ledja... Znaci sad se setio da udje u formu kada smo vec (Partizan) doveli zamene za njega i maltene sigurno ide. U poslednjoj godini ugovoa ima ogromnu platu (250 000 evra) ali da je bio u ovakvoj formi tokom cele sezone sigurno nebi ni pomisljali da ga puste ili prodaju,ali ko je pre nekih 2 meseca mogao da pomisli da ce on uopste biti u reprezentaciji,a kamoli da u njoj bude jedan od najboljih igraca, to je bila naucna fantastika. Ali ispostavilo se kao tacno ono sto sam i ja i mnogi drugi pisali da je problem samo u njegovoj glavi i da on moze da eksplodira svakog momenta... Ko zna mozda i ostane na kraju,ali onda cemo imati malo gomilanje igraca gde bi svi trebali da imaju dobru minutazu, a jos bi iz ekipe trebao da ispadne Jaramaz koji je kao ekstra potencijal vec planiran za prvih 12.
Australija odvalila Nemacku, sto je donekle dobro jer svi shvatiti da je onaj poraz od Nemaca bio samo jedan veliki kiks na koji je uticalo i to sto smo igrali sa 10 igraca bez dvojice najboljih.Gazimo lagano i Australiju i Argentinu.

Marko

pre 13 godina

Brazil trenutno dere Amere:-)! Bice divno ako ih dobije, onda srbija moze na miru da izgubi obje naredne utakmice i da izbjegne i Spance i Amere do finala:-)))

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 13 godina

samo da protiv "australaca" odigraju rastereceno kao veceras ...oni su prosecna ekipa...o nemcima nemam reci...pogotovu posle ovog dranja od australije!!!

zoran

pre 13 godina

Gospodo Srbi koji se u sve razumete .Cisto da se podsetimo .1990 godine D.Ivkovic je sa Jugoslavijom osvojio svetsko prventstvo .Izgubio je drugu utakmicu od portorika prilicno ubedljivo.Ostale rezultate necemo pominjati do poljske 2009 godine.Do tada je anonimna selekcija sa anonimnim Teodosicem i svetski priznatim Ivkovicem uzela srebro.Tada je Teo iskoristio sansu i postao igrac.Danas Ivkovic to radi sa tepicem i perovicem i ima strpljenja .Srbijaa je danas rangirana kao 5 reprezentacija sveta.Gospodo kriticari srvija nije jedanko ex jug.Svaki plasman do 8 je uspeh na SP.Sve preko togsa je velicanstveno.Budimo ednom realni.Posmatrajuci Ivkovica sigurni je da ce uciniti sve da ovoj srbiji donese medalju.Shvtite da su danas zavrsene pripreme od sitra krece prvenstvo sveta.To je D.Ivkovic. KO u ovoj zemlji posle svega moze da zameri Dudi Ivkovicu?.Niko i nizasta? nije pozvao rakocevica,vijanica,radmanovica, stojakovica i sl...Sta mislite da je on toliko glup da ih nije pozvao za drzavni grb a da je siguran da bi za tu drzavu ginuli a ne za svoj licni interes.Jeste da je istrpeo Tepica pet puta i da mu je dao i petu priliku da resi nebitan mec .Ali je dobio Tepica na duze staze sigurno a ne samo TEA.Usput TEO mora smiri zivce.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Hvala RTS-u sto ne pusta utakmicu nama iz dijaspore. Nemamo dje gledatu utakmicu... RTCG prenosi neke indijance od slovenaca, hrvata i njemaca.. Nema Srbi da se prenosi... Ove moje ne osudjujem.. Takva je politika televizije.. Ni vaterpolo ne prenose kad je Srbija u pitanju.. Prenosi Albanija-Hrvatska a ne Srbiju.

nemam nadimak

pre 13 godina

Ono juce je bio samo los dan... Pogledajte Nemce kako su danas odigrali... To dokazuje da oni ne mogu da odigraju bolju utakmicu od one juce!
Sad se i Krle vraca, bice sve ok.

Nesto nema gospodina "Velikog Nemca" da likuje!? :D

Jebron Lames

pre 13 godina

Dobro je. Ove dve što smo trebali ubedljivo da dobijemo dobili. NAžalost sa NEmačkom se Dudino kockanje sa Mačvanom kao lažnom 5. nije isplatilo, i tu vidim osnovni razlog za poraz protiv Nemačke.
I dalje me brinu skokovi u odbrani i nonšalantno zagrađivanje.
Igra se u naletima, ni to nije dobro.
Van forme Novica i Milenko, a MArković je čudo- stvarno čovek nema osećaja, razumem da se potroši u odbrani, ali imam osećaj kao da ga je Dejan Tomašević učio šutu.
Bjelica se malo povratio, stvarno lepo trči te kontre, ali mora skinuti još lopti i konačno odigrati jako protiv neke ozbiljne ekipe.
Rašić je u formi, mislim da Duda može da računa na njega u specijalnim akcijama za otvoreni šut.
Teodosić je zaista kreativan i baš se lepo snašao. Isto želim i Krstiću, sutra je na protivničkoj strani MArić koga Kosta teško može čuvati.
Paunić je pristojna zamena dok se ključni igrači ne odmore.
Savanović je lepo odigrao, mada i njega čekam da bljesne protiv ozbiljne reprezentacije, ili MAčvan koji će sada na ,ipak, njegovu prirodnu poziciju (bojim se samo da nije ušao u kontra-ritam)
Napred Srbija !!!
Puno Srece !!!

Jako bih voleo da se Novica povrati. Ima želju samo treba nešto da "kvrcne" i biće OK.

zlatko

pre 13 godina

Upravo sam odgledao Australija-Nemačka i tek sad mi nisu jasne dve stvari: 1.kako smo uspeli izgubiti od ovakve Nemačke? 2. kako ćemo pobediti Australijance koji su pregazili Nemce? Treba dobiti jednu od dve da bi izbegli SAD i povratak kući i nekako postajem pesimist. Ivković je veliki trener ali mislim da je kardinalno pogrešio izostavljanjem Raduljice upravo zbog meča s Nemačkom. Aleks Marić ih je demolirao a slično bi radio i Raduljica jer su njihovi centri visoki, tanki ali nedovoljno fizički jaki. Osim toga, za ovaj tim jedan Marković je dovoljan a drugi u liku Paunića je čisti višak.

giga4545

pre 13 godina

Sami smo sebi iskomplikovali situaciju, a evo i zasto:
Australija je razbila Nemacku, tako da nasim porazom od Australije bez obzira na rezultat nase utakmice sa Argentinom u zadnjem kolu mi sigurno zauzimamo 4.mesto u grupi i idemo na Usa u 1/8 finala.
Ukoliko pobedimo Australijance a izgubimo od Argentine mi smo 3. u grupi, dok bi za nas najbolje resenje bilo da pobedimo i Australiju i Argentinu onda smo 1.u grupi :)
Naravno cela matematika se bazira da Jordan i Angola izgube sve utakmice u grupi do kraja

Sergio

pre 13 godina

Ne znam zasto takvo izivljavanje nad nejakim afrikancima. Bojim se da vam se ne vrai protiv Amerike kad vas izlome ko nepismen kredu lol
(a, 30. avgust 2010 17:43)
Koliko si ti nepismen, tj neobrazovan govori podatak da Jordan svrstavaš u afričku selekciju!!! Toliko o tebi analfabeto.
Momci svaka čast uz vas smo i kad id i kad ne ide. Za nas ste najbolji.

Vladimir

pre 13 godina

Mislim da ne treba pricati lose o Jordanu kao protivniku koji ne valja ili da je slab i sl. Jordan je zamalo izgubio od Australije koja je upravo odrala Nemacku. Svaki uspeh treba ceniti, ja iskreno verujem u ove momke koji su ipak buducnosta nase kosarke i ja verujem vrlo svetla. Ovi momci su ipak drugi u Evropi i to se ne sme zaboraviti i da danas svi igraju kosarku. Svaka cast momci ne posustajte i borite se za Srbiju kao i do sada.
GO SERBIA !!!!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Momci bravo za pobedu ali igra nije na nivou na kom treba da bude. Cekaju nas mnogo jace reprezentacije od Angole i Jordana. Videli smo juce kako smo prosli sa jednom malo jacom reprezentacijom. Maksimalno se moramo ouzbiljiti i rpipremiti za predstojece dve utakmice. Eto vraca se i Krstic, imamo i dan odmora, taman da se sve lepo poslozi. Napred Srbija!!!

Nadobols

pre 13 godina

Verujem u ove momke! Vidi se koliko nam treba Teodosic....nebih obrazlagao :).Ups, da ne zaboravim Krstica i on kada se vrati u ekipu - ihaaa.
Sve je ovo lepo i sada da krenemo i protiv ozbiljnijih....
Svidja mi se sto Australija dere Nemce, neka se ispucaju pa da i njih oderemo (15ak razlike)- dosta.
Argentina je sve dobijala na misice i jedva - i nadam se da je to to i da protiv nas nece moci :)

Sve u svemu i mi smo Nece dobili u fudbalu i .....nista, Nemci odose skoro do kraja a mi lepo svojoj kuci - gde nam je i mesto(kada je fudbal u pitanju)

pozarevac

pre 13 godina

pa dobro sta sad, prvenstvo tek pocinje protiv kengura, razvalicemo "australce" pa onda gaucose, prvi u grupi i nemce zaboravljamo! malo sam posmatrao dalji raspored, cak moze biti nebitno koji smo na kraju, 1., 2., 3., u grupi, posle slo. cro. ili bra. u 1/8 finala ceka nas ili turska ili grcka ili spanija u 1/4 finalu! tu se odlucuje ili imas m..a ili ne! najvise bi voleo spance, da im bas mi prekinemo dominaciju! ajd srecno... p.s: TEO FANTAZIJA

nijebitnoime

pre 13 godina

Fantasticna utakmica Keselja sa ona dva zakucavanja me je zadovoljio. O Teodosicu ne bih trosio reci, takva dodavanja i takve asistencije su jednostavno delo genija.. Momci sa Krletom da otresete Australijance (ili po Aci Stojanovicu Australce).
(Posmatrac, 30. avgust 2010 17:24).......... bas mi je drago sto te zadovoljio

Tepicu, samo napred

pre 13 godina

(po obicaju, 30. avgust 2010 17:37)
Taj Milenko Tepic ima sve sama zlata u mladjim kategorijama, reprezentacije, srebro sa EP u Poljskoj,titule prvaka drzave sa Partizanom, igra u jednom od najjacih ekipa Evrope.
I ja bih voleo da nam pleja igra Sale Djordjevic, ali sa 43 godine, koliko sad ima, bilo bi neozbiljno.
Tuzno je sto svi pljujete Tepica, a kad budemo uzeli medalju svi na ta pljuvanja zaboravljate.

NemanjaPunk

pre 13 godina

@ a
Jordan je u Aziji,ali bitno da se napise negativan komentar...-.-
A sto se tice igre,videlo se kako igramo lepo kad je Teo tu!Mnogo tecnije,sigurnije,mada mislim da su nasi podcenili Jordan,pre svega zbog slabe igre u odbrani,sreca,pa je napad funkcionisao besprekorno!Australija je jedva izasla na kraj sa Jordanom,pa se nadam jos jednom dobrom mecu tza nas...a i Krle je tu,napokon!Savanovic konacno na svom nivou,Keselj odlican,Kosta zaista izneo ogroman teret kao jedini pravi centar,Teo ubrzao igru,svi ostali takodje vrlo dobri!

neko

pre 13 godina

Savanovic odlican.Bjelica sve bolji i treba mu dati jos vecu minutazu.Krstic i dalje standardno dobar samo da malo pojaca skok.Teodosic mozak ekipe.
Dobro je.Vraca se Krstic i ocekujem neku od medalja.

Lepotica Daca

pre 13 godina

Ovi kriticari se javljaju samo kada im nesto nije po volji.Da li vi mislite da je danas lako bilo koga pobediti sa 40 i 50 razlike pa makar ko to bio. Evo ovi foliranti preko bare nikog sa vise od trideset razlike nece dobiti. To sto smo izgubili od Nemacke ne mora nista da znaci ali mi smo igrali sa deset igraca znaci za rotaciju premalo i jos bez dva najbolja igraca. Zar ne mislite da je u FIBA lobi radio. Prvi se javio Spanac.A danas ste culi u prenosu da na turniru na Tajvanu pod ingerencijom FIBA tuca Iraana i Jordana i utakmica nije zavrsena i dobili po tehnicku gresku vinovnici tuce. Da li tu ima neke slicnosti ili su te dve ekipe ne bitne za SP. Imamokvalitet za prvo mesto u grupi ito cemo dokazati a onda se vi kriticari pod istim imenom javite

pivljanin

pre 13 godina

Ne znam zasto takvo izivljavanje nad nejakim afrikancima. Bojim se da vam se ne vrai protiv Amerike kad vas izlome ko nepismen kredu lol
(a, 30. avgust 2010 17:43)

Afrikanci? Ajd ti blago meni u školu pa vidi gde je to Jordan.

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Ključna utakmica je protiv Australije koju moramo dobiti ako ne želimo eliminaciju u drugoj fazi u susretu protiv SAD-a. Australija trenutno ima čak 15 poena prednosti protiv Njemačke. To samo govori kakvu smo šansu propustili jučer!

Divan

pre 13 godina

Nedostaje nam centar. Razbijamo sve ekipe koje nemaju bolje centre od nas. Ali smo zato bez veze pukli protiv Nemaca.
Plasim se meceva sa Australijom i Argentinom, jer oni imaju jake cetvorke i petice. Valjda ce Krle da bude dovoljan, da nas ne boli glava kao juce.

Predrag Nedeljkovic

pre 13 godina

Postovani ljubitelji kosarke, sugradjani,zemljaci,
dali je moguce da pljujemo po svemu, da smo toliki pesimisti po pitanju svega, zato nam u zivotu tako i ide. Sve sam strucnjak do strucnjaka, svako bi reklo bi se mogao biti i selektor i najbolji igrac. Toliku kolicinu negativne energije, i prosipanja neke ulicne mudrosti imamo samo mi, i u tome bi sigurno bili prvaci na svetskom nivou.Dajte malo da verujemo u njih na terenu, u sebe u svoj tim, selektora, zastavu, tako cemo im pomoci a i mladjim generacijama koje dolaze olaksati razmisljanje dali da se bore za drzavni tim. Ovakvim komentarima kao pred streljanje udri po svima, napred momci, ima ljudi koji veruju u vas i cene to sto ste borite za boje SRBIJE.

kenny

pre 13 godina

Nemacka dala Australiji 12 poena za poluvreme.. Nesto se razmisljam da nisu nasi pustili Nemce da bi onda u slucaju pobede na Australijom bili ili treci ili prvi u grupi sigurno (u zavisnosti od poslednjeg kola), sto znaci da izbegavamo Amere do finala.. Ili su toliko usrali motiku da ce sa dva poraza zavrsiti poslednji i ici direktno na Amere..

BinSr

pre 13 godina

Samo 43 razlike?! Slabo, slabo...
Nadam se da je Duda imao šta da im kaže posle utakmice. Kako misle da pobede Australiju i Argentinu posle samo 43 nad Jordanom, kada nisu uspeli Nemačku posle 50 razlike protiv Angole?
Moralo je bar 60 da bude.

ponosan

pre 13 godina

daj-te amere da se igramo da se igramo da se igramo.....daj-te amere da se igramo da se igramo da se igramo.......Bodirogu je cekao klek a tebe Tepicu naklon svih onih sto su te ljuce isljuvali...kad donesete zlato......Milenko Tepic----Tepic Milenko-----sa ovim momcima do kraja.....do ZLATA!!!!!!!!!!!!!!

z0

pre 13 godina

Uz sve pozitivne stvari koje su jasno prisutne, meni ipak najveci utisak u ove tri utakmice ostavlja indolencija pojedinih igraca, pre svega Tepica i Bjelice. Ti ljudi kao da glavom nisu na prvenstvu nego ko zna gde.
Greske koje oni prave su totalno pacerske i proizvod ovoga o cemu pricam.
Inace, greske ko greske nikada nisu problem kada u pogledu igraca vidis taj zar i volju za pobedom, al pomenuta dvojica na terenu izgledaju kao depresivni tinejdzeri kojima mama uskracuje nesto.
Mlitave seka-perse.

Kompleksi

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.
(Nenad, 30. avgust 2010 16:22)
Izgubila Hrvatska....

Veliki Srbin

pre 13 godina

"Komentatori": nemate pojma. Bolje vam je da cutite. Veliki pozdrav Velikom Nemcu.
p.s. Cak i onaj ofk bolje zna kosarku od vas
p.p.s. Hrvati: Slovenija je u kosarci bila i ostace TATA za vas; pokrijte se usima i tutanj doma!

dwight

pre 13 godina

Momci svaka cast! Odlicno ste odigrali. Dominirali smo ceo mec sa 11 igraca, i potpuno smo ih zasluzeno pobedili tolikom razlikom. Sledeci mec sa Australijom igramo u punom sastavu i to nam daje dodatno samopouzdanje. Srecno!

bili

pre 13 godina

Joj kako rasturamo velesile Angolu i Jordan! Jos da mozemo da dobijemo koga bar malo jaceg gde bi nam bio kraj. Ali, vec protiv Australije videcemo koliko smo mi jaki, a koliko su pripremne utakmice bile obicna varka. Evo Savanovic je pravi primer - gde je bio juce kada je bilo gusto? Nula poena. A danas Jordanu 20. E takav igrac je alibi igrac.

dr

pre 13 godina

Novica nije dosao na prvenstvo, dosao neki tip koji lici na njega, a misli da ce svima da spadnu gace sto je on na terenu. Treba pokusati dovesti pravog Novicu, trebace za kasnije.

Tepic dosta na klupi, jos uvek nedovoljno treba da jos vise da bude tamo.

007

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.
(Nenad, 30. avgust 2010 16:22)

pa i nije "toliko bolja"
vec je za KLASU bolja

Bez lažne skromnosti , sa Teodosićem u timu , ja ne vidim ko nas moze pobediti .

Posmatrac

pre 13 godina

Fantasticna utakmica Keselja sa ona dva zakucavanja me je zadovoljio. O Teodosicu ne bih trosio reci, takva dodavanja i takve asistencije su jednostavno delo genija.. Momci sa Krletom da otresete Australijance (ili po Aci Stojanovicu Australce).

Inteligentsia

pre 13 godina

Uspeo sam da nadjem u arhivi prognozu naseg poznatog 'strucnjaka' KOSTUNICE o mecu sa Jordanom. Mislim da ovi komentari govore koliko se razume u kosarku, i da je svaki njegov sledeci komentar suvisan. Pozdrav KOSTUNICI i uzivajte u ovim nebulozama.

I STA CES SADA GOSPODINE DUDO DA IZMISLIS? DA NAM JE OVAJ PORAZ TREBAO? Eto kao su nas svi procitali, tako cemo od sada sve da izgubimo. Slovencima smo otkrili nasu igru, i jedva smo ih dobili za samo dva dana. Od Kanade, eeeej da gubimo i po 25 razlike.... STA CE JORDAN DA NAM RADI, AJOOOOJ!!!!! JEDVA CEKAM, JEDVA!
(KOSTUNICA, 18. avgust 2010 20:05)

I STA SAM JA REKAO? PA NULA SMO, OCAJNA IGRA, OCAJNA! Dudo, poslednji napad igras na trapavog Tepica, koji nam je resio dilemu definitivno, koga je trebalo izbaciti sa spiska umesto Raduljice! Jadna Nemacka da vasa dobije, auuu…uu ! Ne pomazu nasima ni Teodosic ni Krstic, nema hemije u ovom timu! Jordan nas tuce isto!
(KOSTUNICA, 29. avgust 2010 20:33)

Kol

pre 13 godina

Dobro nije lose za sad, neverovatno koliko nam znaci teodosic tacno se vidi kako igra ide tecnije i kako su ostali igraci opusteniji i igraju bolje jos kad se krle vrati bice super!

Nenad

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.

Kol

pre 13 godina

Dobro nije lose za sad, neverovatno koliko nam znaci teodosic tacno se vidi kako igra ide tecnije i kako su ostali igraci opusteniji i igraju bolje jos kad se krle vrati bice super!

Posmatrac

pre 13 godina

Fantasticna utakmica Keselja sa ona dva zakucavanja me je zadovoljio. O Teodosicu ne bih trosio reci, takva dodavanja i takve asistencije su jednostavno delo genija.. Momci sa Krletom da otresete Australijance (ili po Aci Stojanovicu Australce).

zoran

pre 13 godina

Gospodo Srbi koji se u sve razumete .Cisto da se podsetimo .1990 godine D.Ivkovic je sa Jugoslavijom osvojio svetsko prventstvo .Izgubio je drugu utakmicu od portorika prilicno ubedljivo.Ostale rezultate necemo pominjati do poljske 2009 godine.Do tada je anonimna selekcija sa anonimnim Teodosicem i svetski priznatim Ivkovicem uzela srebro.Tada je Teo iskoristio sansu i postao igrac.Danas Ivkovic to radi sa tepicem i perovicem i ima strpljenja .Srbijaa je danas rangirana kao 5 reprezentacija sveta.Gospodo kriticari srvija nije jedanko ex jug.Svaki plasman do 8 je uspeh na SP.Sve preko togsa je velicanstveno.Budimo ednom realni.Posmatrajuci Ivkovica sigurni je da ce uciniti sve da ovoj srbiji donese medalju.Shvtite da su danas zavrsene pripreme od sitra krece prvenstvo sveta.To je D.Ivkovic. KO u ovoj zemlji posle svega moze da zameri Dudi Ivkovicu?.Niko i nizasta? nije pozvao rakocevica,vijanica,radmanovica, stojakovica i sl...Sta mislite da je on toliko glup da ih nije pozvao za drzavni grb a da je siguran da bi za tu drzavu ginuli a ne za svoj licni interes.Jeste da je istrpeo Tepica pet puta i da mu je dao i petu priliku da resi nebitan mec .Ali je dobio Tepica na duze staze sigurno a ne samo TEA.Usput TEO mora smiri zivce.

pivljanin

pre 13 godina

Ne znam zasto takvo izivljavanje nad nejakim afrikancima. Bojim se da vam se ne vrai protiv Amerike kad vas izlome ko nepismen kredu lol
(a, 30. avgust 2010 17:43)

Afrikanci? Ajd ti blago meni u školu pa vidi gde je to Jordan.

Tepicu, samo napred

pre 13 godina

(po obicaju, 30. avgust 2010 17:37)
Taj Milenko Tepic ima sve sama zlata u mladjim kategorijama, reprezentacije, srebro sa EP u Poljskoj,titule prvaka drzave sa Partizanom, igra u jednom od najjacih ekipa Evrope.
I ja bih voleo da nam pleja igra Sale Djordjevic, ali sa 43 godine, koliko sad ima, bilo bi neozbiljno.
Tuzno je sto svi pljujete Tepica, a kad budemo uzeli medalju svi na ta pljuvanja zaboravljate.

Inteligentsia

pre 13 godina

Uspeo sam da nadjem u arhivi prognozu naseg poznatog 'strucnjaka' KOSTUNICE o mecu sa Jordanom. Mislim da ovi komentari govore koliko se razume u kosarku, i da je svaki njegov sledeci komentar suvisan. Pozdrav KOSTUNICI i uzivajte u ovim nebulozama.

I STA CES SADA GOSPODINE DUDO DA IZMISLIS? DA NAM JE OVAJ PORAZ TREBAO? Eto kao su nas svi procitali, tako cemo od sada sve da izgubimo. Slovencima smo otkrili nasu igru, i jedva smo ih dobili za samo dva dana. Od Kanade, eeeej da gubimo i po 25 razlike.... STA CE JORDAN DA NAM RADI, AJOOOOJ!!!!! JEDVA CEKAM, JEDVA!
(KOSTUNICA, 18. avgust 2010 20:05)

I STA SAM JA REKAO? PA NULA SMO, OCAJNA IGRA, OCAJNA! Dudo, poslednji napad igras na trapavog Tepica, koji nam je resio dilemu definitivno, koga je trebalo izbaciti sa spiska umesto Raduljice! Jadna Nemacka da vasa dobije, auuu…uu ! Ne pomazu nasima ni Teodosic ni Krstic, nema hemije u ovom timu! Jordan nas tuce isto!
(KOSTUNICA, 29. avgust 2010 20:33)

dr

pre 13 godina

Novica nije dosao na prvenstvo, dosao neki tip koji lici na njega, a misli da ce svima da spadnu gace sto je on na terenu. Treba pokusati dovesti pravog Novicu, trebace za kasnije.

Tepic dosta na klupi, jos uvek nedovoljno treba da jos vise da bude tamo.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Hvala RTS-u sto ne pusta utakmicu nama iz dijaspore. Nemamo dje gledatu utakmicu... RTCG prenosi neke indijance od slovenaca, hrvata i njemaca.. Nema Srbi da se prenosi... Ove moje ne osudjujem.. Takva je politika televizije.. Ni vaterpolo ne prenose kad je Srbija u pitanju.. Prenosi Albanija-Hrvatska a ne Srbiju.

dwight

pre 13 godina

Momci svaka cast! Odlicno ste odigrali. Dominirali smo ceo mec sa 11 igraca, i potpuno smo ih zasluzeno pobedili tolikom razlikom. Sledeci mec sa Australijom igramo u punom sastavu i to nam daje dodatno samopouzdanje. Srecno!

nemam nadimak

pre 13 godina

Ono juce je bio samo los dan... Pogledajte Nemce kako su danas odigrali... To dokazuje da oni ne mogu da odigraju bolju utakmicu od one juce!
Sad se i Krle vraca, bice sve ok.

Nesto nema gospodina "Velikog Nemca" da likuje!? :D

Sergio

pre 13 godina

Ne znam zasto takvo izivljavanje nad nejakim afrikancima. Bojim se da vam se ne vrai protiv Amerike kad vas izlome ko nepismen kredu lol
(a, 30. avgust 2010 17:43)
Koliko si ti nepismen, tj neobrazovan govori podatak da Jordan svrstavaš u afričku selekciju!!! Toliko o tebi analfabeto.
Momci svaka čast uz vas smo i kad id i kad ne ide. Za nas ste najbolji.

Jebron Lames

pre 13 godina

Dobro je. Ove dve što smo trebali ubedljivo da dobijemo dobili. NAžalost sa NEmačkom se Dudino kockanje sa Mačvanom kao lažnom 5. nije isplatilo, i tu vidim osnovni razlog za poraz protiv Nemačke.
I dalje me brinu skokovi u odbrani i nonšalantno zagrađivanje.
Igra se u naletima, ni to nije dobro.
Van forme Novica i Milenko, a MArković je čudo- stvarno čovek nema osećaja, razumem da se potroši u odbrani, ali imam osećaj kao da ga je Dejan Tomašević učio šutu.
Bjelica se malo povratio, stvarno lepo trči te kontre, ali mora skinuti još lopti i konačno odigrati jako protiv neke ozbiljne ekipe.
Rašić je u formi, mislim da Duda može da računa na njega u specijalnim akcijama za otvoreni šut.
Teodosić je zaista kreativan i baš se lepo snašao. Isto želim i Krstiću, sutra je na protivničkoj strani MArić koga Kosta teško može čuvati.
Paunić je pristojna zamena dok se ključni igrači ne odmore.
Savanović je lepo odigrao, mada i njega čekam da bljesne protiv ozbiljne reprezentacije, ili MAčvan koji će sada na ,ipak, njegovu prirodnu poziciju (bojim se samo da nije ušao u kontra-ritam)
Napred Srbija !!!
Puno Srece !!!

Jako bih voleo da se Novica povrati. Ima želju samo treba nešto da "kvrcne" i biće OK.

nijebitnoime

pre 13 godina

Fantasticna utakmica Keselja sa ona dva zakucavanja me je zadovoljio. O Teodosicu ne bih trosio reci, takva dodavanja i takve asistencije su jednostavno delo genija.. Momci sa Krletom da otresete Australijance (ili po Aci Stojanovicu Australce).
(Posmatrac, 30. avgust 2010 17:24).......... bas mi je drago sto te zadovoljio

jugo

pre 13 godina

Mi sem 2000 na EP u Turskoj i ona generacija na EP u Zagrebu uvek smo gubili po neku utakmicu tako da nije smak sveta narocito kad se sada vracaju Teodosic i Krstic malo vise optimizma nije lose. Mada treba biti i malo realan jer mi sem Teodosica nemamo drugog igraca u kljucnim trenucima tako da do kraja je sve moguce.

pera

pre 13 godina

Ovaj Rasic je neverovatno dobar! Ajde sto sutira trojke kao lud,nego deli lopte i asistencije a la Teodosic,pa nesto iza ledja,iza glave, pa prodori i iskusno iznudjivanje faulova,kad god se zavuce pod kos,kad mislis da nema kome da baci on izvuce neki pas Perovicu na zakucavenje ili neku povratnu ili neku iza ledja... Znaci sad se setio da udje u formu kada smo vec (Partizan) doveli zamene za njega i maltene sigurno ide. U poslednjoj godini ugovoa ima ogromnu platu (250 000 evra) ali da je bio u ovakvoj formi tokom cele sezone sigurno nebi ni pomisljali da ga puste ili prodaju,ali ko je pre nekih 2 meseca mogao da pomisli da ce on uopste biti u reprezentaciji,a kamoli da u njoj bude jedan od najboljih igraca, to je bila naucna fantastika. Ali ispostavilo se kao tacno ono sto sam i ja i mnogi drugi pisali da je problem samo u njegovoj glavi i da on moze da eksplodira svakog momenta... Ko zna mozda i ostane na kraju,ali onda cemo imati malo gomilanje igraca gde bi svi trebali da imaju dobru minutazu, a jos bi iz ekipe trebao da ispadne Jaramaz koji je kao ekstra potencijal vec planiran za prvih 12.
Australija odvalila Nemacku, sto je donekle dobro jer svi shvatiti da je onaj poraz od Nemaca bio samo jedan veliki kiks na koji je uticalo i to sto smo igrali sa 10 igraca bez dvojice najboljih.Gazimo lagano i Australiju i Argentinu.

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 13 godina

samo da protiv "australaca" odigraju rastereceno kao veceras ...oni su prosecna ekipa...o nemcima nemam reci...pogotovu posle ovog dranja od australije!!!

Predrag Nedeljkovic

pre 13 godina

Postovani ljubitelji kosarke, sugradjani,zemljaci,
dali je moguce da pljujemo po svemu, da smo toliki pesimisti po pitanju svega, zato nam u zivotu tako i ide. Sve sam strucnjak do strucnjaka, svako bi reklo bi se mogao biti i selektor i najbolji igrac. Toliku kolicinu negativne energije, i prosipanja neke ulicne mudrosti imamo samo mi, i u tome bi sigurno bili prvaci na svetskom nivou.Dajte malo da verujemo u njih na terenu, u sebe u svoj tim, selektora, zastavu, tako cemo im pomoci a i mladjim generacijama koje dolaze olaksati razmisljanje dali da se bore za drzavni tim. Ovakvim komentarima kao pred streljanje udri po svima, napred momci, ima ljudi koji veruju u vas i cene to sto ste borite za boje SRBIJE.

pozarevac

pre 13 godina

pa dobro sta sad, prvenstvo tek pocinje protiv kengura, razvalicemo "australce" pa onda gaucose, prvi u grupi i nemce zaboravljamo! malo sam posmatrao dalji raspored, cak moze biti nebitno koji smo na kraju, 1., 2., 3., u grupi, posle slo. cro. ili bra. u 1/8 finala ceka nas ili turska ili grcka ili spanija u 1/4 finalu! tu se odlucuje ili imas m..a ili ne! najvise bi voleo spance, da im bas mi prekinemo dominaciju! ajd srecno... p.s: TEO FANTAZIJA

Vladimir

pre 13 godina

Mislim da ne treba pricati lose o Jordanu kao protivniku koji ne valja ili da je slab i sl. Jordan je zamalo izgubio od Australije koja je upravo odrala Nemacku. Svaki uspeh treba ceniti, ja iskreno verujem u ove momke koji su ipak buducnosta nase kosarke i ja verujem vrlo svetla. Ovi momci su ipak drugi u Evropi i to se ne sme zaboraviti i da danas svi igraju kosarku. Svaka cast momci ne posustajte i borite se za Srbiju kao i do sada.
GO SERBIA !!!!!!

a

pre 13 godina

Hvala RTS-u sto ne pusta utakmicu nama iz dijaspore. Nemamo dje gledatu utakmicu... RTCG prenosi neke indijance od slovenaca, hrvata i njemaca.. Nema Srbi da se prenosi... Ove moje ne osudjujem.. Takva je politika televizije.. Ni vaterpolo ne prenose kad je Srbija u pitanju.. Prenosi Albanija-Hrvatska a ne Srbiju.
(Niksicko pivo, 30. avgust 2010 20:32)

Nisi u pravu momce. I znas ti to dobro nego pokusavas da izazoves dodatnu mrznju prema CG. Je li bilo prenosa Srbija-Njemacka na RTVCG? Jeste.

Prenosa meca sa Jordanom nije bilo iz razloga sto se igrao derbi Slovenija-Hrvatska. Svaki normalan ljubitelj kosarke ce radje gledati jedan takav derbi nego utakmicu mnogo jakog i mnogo slabog tima gdje je jedino pitanje konacne razlike. Ali, opet kazem svaki normalan gledalac. To bojim se, tebe ne ukljucuje.

Lepotica Daca

pre 13 godina

Ovi kriticari se javljaju samo kada im nesto nije po volji.Da li vi mislite da je danas lako bilo koga pobediti sa 40 i 50 razlike pa makar ko to bio. Evo ovi foliranti preko bare nikog sa vise od trideset razlike nece dobiti. To sto smo izgubili od Nemacke ne mora nista da znaci ali mi smo igrali sa deset igraca znaci za rotaciju premalo i jos bez dva najbolja igraca. Zar ne mislite da je u FIBA lobi radio. Prvi se javio Spanac.A danas ste culi u prenosu da na turniru na Tajvanu pod ingerencijom FIBA tuca Iraana i Jordana i utakmica nije zavrsena i dobili po tehnicku gresku vinovnici tuce. Da li tu ima neke slicnosti ili su te dve ekipe ne bitne za SP. Imamokvalitet za prvo mesto u grupi ito cemo dokazati a onda se vi kriticari pod istim imenom javite

Gaucho Vladimir

pre 13 godina

Za ove nase ljude u dijaspori: ovde mozete pratiti sve tekme sa prvenstva uzivo y preko neta:
http://allsport-live.ru/eng/
Ajmo momci do medalje (bilo koje), svi smo uz vas!!!

anbeast

pre 13 godina

Prepun sajt poznavalaca....Ako izvucemo pouku i pristupimo utakmici protiv kengura mnogo cvrsce od samog pocetka, dobijamo sigurno jer smo kvalitetniji. ( Taj kvalitet se, naravno, mora i pokazati na terenu). Ekipa sa Teodosicem (pogotovu) i Krsticem i ekipa bez njih dvojice je mnogo, mnogo drugacija. Od Nemaca smo izgubili jer ih nismo odmah stisli i dozvolili smo da se razigraju (a bogami imali su i srece u sutu). Utakmice pre svega dobija odbrana....

Kompleksi

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.
(Nenad, 30. avgust 2010 16:22)
Izgubila Hrvatska....

007

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.
(Nenad, 30. avgust 2010 16:22)

pa i nije "toliko bolja"
vec je za KLASU bolja

Bez lažne skromnosti , sa Teodosićem u timu , ja ne vidim ko nas moze pobediti .

Nadobols

pre 13 godina

Verujem u ove momke! Vidi se koliko nam treba Teodosic....nebih obrazlagao :).Ups, da ne zaboravim Krstica i on kada se vrati u ekipu - ihaaa.
Sve je ovo lepo i sada da krenemo i protiv ozbiljnijih....
Svidja mi se sto Australija dere Nemce, neka se ispucaju pa da i njih oderemo (15ak razlike)- dosta.
Argentina je sve dobijala na misice i jedva - i nadam se da je to to i da protiv nas nece moci :)

Sve u svemu i mi smo Nece dobili u fudbalu i .....nista, Nemci odose skoro do kraja a mi lepo svojoj kuci - gde nam je i mesto(kada je fudbal u pitanju)

bili

pre 13 godina

Joj kako rasturamo velesile Angolu i Jordan! Jos da mozemo da dobijemo koga bar malo jaceg gde bi nam bio kraj. Ali, vec protiv Australije videcemo koliko smo mi jaki, a koliko su pripremne utakmice bile obicna varka. Evo Savanovic je pravi primer - gde je bio juce kada je bilo gusto? Nula poena. A danas Jordanu 20. E takav igrac je alibi igrac.

NemanjaPunk

pre 13 godina

@ a
Jordan je u Aziji,ali bitno da se napise negativan komentar...-.-
A sto se tice igre,videlo se kako igramo lepo kad je Teo tu!Mnogo tecnije,sigurnije,mada mislim da su nasi podcenili Jordan,pre svega zbog slabe igre u odbrani,sreca,pa je napad funkcionisao besprekorno!Australija je jedva izasla na kraj sa Jordanom,pa se nadam jos jednom dobrom mecu tza nas...a i Krle je tu,napokon!Savanovic konacno na svom nivou,Keselj odlican,Kosta zaista izneo ogroman teret kao jedini pravi centar,Teo ubrzao igru,svi ostali takodje vrlo dobri!

Veliki Srbin

pre 13 godina

"Komentatori": nemate pojma. Bolje vam je da cutite. Veliki pozdrav Velikom Nemcu.
p.s. Cak i onaj ofk bolje zna kosarku od vas
p.p.s. Hrvati: Slovenija je u kosarci bila i ostace TATA za vas; pokrijte se usima i tutanj doma!

z0

pre 13 godina

Uz sve pozitivne stvari koje su jasno prisutne, meni ipak najveci utisak u ove tri utakmice ostavlja indolencija pojedinih igraca, pre svega Tepica i Bjelice. Ti ljudi kao da glavom nisu na prvenstvu nego ko zna gde.
Greske koje oni prave su totalno pacerske i proizvod ovoga o cemu pricam.
Inace, greske ko greske nikada nisu problem kada u pogledu igraca vidis taj zar i volju za pobedom, al pomenuta dvojica na terenu izgledaju kao depresivni tinejdzeri kojima mama uskracuje nesto.
Mlitave seka-perse.

ponosan

pre 13 godina

daj-te amere da se igramo da se igramo da se igramo.....daj-te amere da se igramo da se igramo da se igramo.......Bodirogu je cekao klek a tebe Tepicu naklon svih onih sto su te ljuce isljuvali...kad donesete zlato......Milenko Tepic----Tepic Milenko-----sa ovim momcima do kraja.....do ZLATA!!!!!!!!!!!!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Momci bravo za pobedu ali igra nije na nivou na kom treba da bude. Cekaju nas mnogo jace reprezentacije od Angole i Jordana. Videli smo juce kako smo prosli sa jednom malo jacom reprezentacijom. Maksimalno se moramo ouzbiljiti i rpipremiti za predstojece dve utakmice. Eto vraca se i Krstic, imamo i dan odmora, taman da se sve lepo poslozi. Napred Srbija!!!

Divan

pre 13 godina

Nedostaje nam centar. Razbijamo sve ekipe koje nemaju bolje centre od nas. Ali smo zato bez veze pukli protiv Nemaca.
Plasim se meceva sa Australijom i Argentinom, jer oni imaju jake cetvorke i petice. Valjda ce Krle da bude dovoljan, da nas ne boli glava kao juce.

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Ključna utakmica je protiv Australije koju moramo dobiti ako ne želimo eliminaciju u drugoj fazi u susretu protiv SAD-a. Australija trenutno ima čak 15 poena prednosti protiv Njemačke. To samo govori kakvu smo šansu propustili jučer!

zlatko

pre 13 godina

Upravo sam odgledao Australija-Nemačka i tek sad mi nisu jasne dve stvari: 1.kako smo uspeli izgubiti od ovakve Nemačke? 2. kako ćemo pobediti Australijance koji su pregazili Nemce? Treba dobiti jednu od dve da bi izbegli SAD i povratak kući i nekako postajem pesimist. Ivković je veliki trener ali mislim da je kardinalno pogrešio izostavljanjem Raduljice upravo zbog meča s Nemačkom. Aleks Marić ih je demolirao a slično bi radio i Raduljica jer su njihovi centri visoki, tanki ali nedovoljno fizički jaki. Osim toga, za ovaj tim jedan Marković je dovoljan a drugi u liku Paunića je čisti višak.

Nenad

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.

kenny

pre 13 godina

Nemacka dala Australiji 12 poena za poluvreme.. Nesto se razmisljam da nisu nasi pustili Nemce da bi onda u slucaju pobede na Australijom bili ili treci ili prvi u grupi sigurno (u zavisnosti od poslednjeg kola), sto znaci da izbegavamo Amere do finala.. Ili su toliko usrali motiku da ce sa dva poraza zavrsiti poslednji i ici direktno na Amere..

DIREKTOR

pre 13 godina

@(zoran, 30. avgust 2010 20:49)
Koliko lajkova imas, a jedva zavrsavas recenicu kako treba! To govori o tome, koliko ovde na ovom forumu ima ljudi koji nikada nisu pratili kosarku! Gospodo ovo, gospodo ono... ti bas pratis "Utisak nedelje"...

neko

pre 13 godina

Savanovic odlican.Bjelica sve bolji i treba mu dati jos vecu minutazu.Krstic i dalje standardno dobar samo da malo pojaca skok.Teodosic mozak ekipe.
Dobro je.Vraca se Krstic i ocekujem neku od medalja.

Jerez

pre 13 godina

Nikada do sada nisam kritikovao nasu ekipu, pogotovo ne Ivkovica, ali ovo danas je bilo vise solidno, ali ne i dobro! Pojedini igraci su jednostavno izgubljeni na terenu, i u napadu i u odbrani, tako da mislim da odabir igraca nije bas najbolji! Stefan Markovic je decko zalutao na ovo Svetsko prvenstvo! Juce protiv Nemacke nekoliko izgubljenih lopti u odlucujucim trenutcima, danas ocajan, pogubljen, bez igre u odbrani i napadu! Tepic, takodje veoma los, nesto nadoknadjuje igrom u odbrani! Keselj, odlican u napadu, au odbrani katastrofa, on je direktni krivac sto je Dagles dao skoro 20 poena! Kako ce cuvati Duranta ili Navara??? Kosta posebna prica, covek koji ima 2.18, ogromnu snagu, a ne sme da krene na kucanje kad je pod kosem! Sve u svemu, da ne duzim, pojedini igraci moraju da poprave igru u odbrani kako bi to delovalo kako treba, ali i da se aktiviraju u napadu! Ipak da ne bude kako sve kudim, Rasic, Savanovic, Macvan, Teodosic (iako danas malo igrao), Novica odigrali odlicno, pogotovo Rasic i Savanovic koji ce biti otkrovenje sampionata!!!

giga4545

pre 13 godina

Sami smo sebi iskomplikovali situaciju, a evo i zasto:
Australija je razbila Nemacku, tako da nasim porazom od Australije bez obzira na rezultat nase utakmice sa Argentinom u zadnjem kolu mi sigurno zauzimamo 4.mesto u grupi i idemo na Usa u 1/8 finala.
Ukoliko pobedimo Australijance a izgubimo od Argentine mi smo 3. u grupi, dok bi za nas najbolje resenje bilo da pobedimo i Australiju i Argentinu onda smo 1.u grupi :)
Naravno cela matematika se bazira da Jordan i Angola izgube sve utakmice u grupi do kraja

Marko

pre 13 godina

Brazil trenutno dere Amere:-)! Bice divno ako ih dobije, onda srbija moze na miru da izgubi obje naredne utakmice i da izbjegne i Spance i Amere do finala:-)))

BinSr

pre 13 godina

Samo 43 razlike?! Slabo, slabo...
Nadam se da je Duda imao šta da im kaže posle utakmice. Kako misle da pobede Australiju i Argentinu posle samo 43 nad Jordanom, kada nisu uspeli Nemačku posle 50 razlike protiv Angole?
Moralo je bar 60 da bude.

Sasha

pre 13 godina

(jugo, 31. avgust 2010 00:57)
Slazem se da sem Teodosića i ponekad Bjelice nemamo igrača sa toliko kreacije, ali mi reci koja to reprezentacija pa ima 3-4 kreativna igrača?... Takvi igrači su retkost i u tome i jeste njihova veličina, a naša sreća. Mislim da Markoviću smeta to što se stalno potencira da je drugi plej, jer još uvek nije sazreo dovoljno (mlad je) da shvati da nema potrebe da zbog toga igra u grču. Značajno bolje partije je pružao u Hemofarmu.
Još jednom da ponovim da smo MLADA ekipa i sve loše dane kao protiv Nemačke smatram "dečjim" bolestima koje moraju da se istrpe (setite se Divca) da bi došli do jake reprezentacije. Nezaboravite da su prethodne reprezentacije zemalja u kojima smo živeli uvek imale jak kostur kome je, od takmičenja do takmičenja u rotaciji dodavano po nekoliko novih igrača. Ova reprezentacija je bukvalno krenula od "0". Imate Krstića koji je odigrao jedno takmičenje pa ga na nekoliko nije bilo, Teodosića koji je popunjavao broj na jednom takmičenju kao i Rašića i Kostu. Osim njih ko je još igrao za A reprezentaciju ranije? Mislim da je Duda košarkaška (i ljudska) veličina čije razmere ne shvataju čak i oni koji ga pozitivno komentarišu ovde.... Što je takođe naša sreća!!!! Za mene nije toliko bitno šta će uraditi reprezentacija na ovom takmičenju, kao što nije bilo bitno ni na prošlogodišnjem EP, ali je jako bitno da dobijemo "kostur" tima koji će se eksploatisati u narednoj deceniji ili, zašto ne i decenijama, i pametnim radom, popunjavanjem i podmlađivanjem, pre svega pridodavanjem mladih igrača zadržati reprezentativnu košarku u vrhu (ne neophodno i konstantno na vrhu). Nadam se "pridodavanju" mladih igrača, a ne ponovo formiranju nove reprezentacije. Ključna reč je KONTINUITET. Ne zaboravite, da je vakuum u reprezentativnim uspesima nastupio onda kada je lošom selekcijom (pre svega loših i "malih" ljudi) naša generacija NBA zvezdica odlučila da je mnogo bitnije koliko je pun novčanik, a ne to što si građanin jedne male napaćene zemlje i da bi mogao (ako to nije dužnost) da dobrim uspesima i igrama pružiš malo radosti svom narodu!!! "Prodali su veru za večeru". Sećam se ironije Saleta Obradovića kada je komentarisao to što su svi oni u koje smo se kleli odbili da igraju za reprezentaciju, rekao rečima "da razume te momke, jer ipak nije lako nositi te dresove koje su pre njih nosili jedan Divac, Paspalj, Sale Đorđević i drugi". Nadam se da toga u budućnosti neće biti. Ovo je pravi put i moja bezrezervna podrška i zahvalnost Dušanu Ivkoviću (pre svega, jer je Savez, čini mi se, više smetalo nego rešavač problema). Momci samo napred!!!
Iako se reči kao što je ČAST, PATRIOTIZAM i NACIONALIZAM izvrgavaju ruglu (korišćenjem prefiksa kao što je KVAZI - QUAZI i LAŽNI - odmah kad izgovore jasno mi je o kome se radi) od strane svih onih kvislinga kojima je tuđe bolje nego njihovo, tuđ hleb slađi nego njihov, a tuđa zastava svetinja. Ja nemam nedoumica!!! Vrlo dobro znam šta je ČAST i POŠTENJE!!! Takođe znam šta je PATRIOTIZAM (za one koji neznaju - voleti svoju OTDŽBINU) i šta je NACIONALIZAM (za one koji neznaju, pre svega za mlađe generacije koje su odrastale u poslednjih 20 godina - voleti svoj NAROD - ne mrzeti drugi - Francuzi su ponosni zato što su nacionalisti). Zato još jednom HVALA svim momcima koji su poneli dres reprezentacije i koji ga nose ČASNO i POŠTENO, kao najveće PATRIOTE i NACIONALISTI!!! To zaista nije lako.

Д

pre 13 godina

10-ак хиљада препорука за коментаре на рачун Миленка Тепића - то је нешто!

Nemanja

pre 13 godina

(zoran, 30. avgust 2010 20:49)

Batice, prvo najosnovnije osnove pravopisa, pa kad uradiš domaći za drugi razred, tek onda pred tv da bistriš košarku.

strucnjak

pre 13 godina

Izivljavanje nad nedoraslim protivnikom, jurnjava da se zabije sto vise poena. Znak nesigurnosti pred odlucujuci duel sa Australijom koja ce nas vrlo verovatno dobiti.

Nenad

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.

bili

pre 13 godina

Joj kako rasturamo velesile Angolu i Jordan! Jos da mozemo da dobijemo koga bar malo jaceg gde bi nam bio kraj. Ali, vec protiv Australije videcemo koliko smo mi jaki, a koliko su pripremne utakmice bile obicna varka. Evo Savanovic je pravi primer - gde je bio juce kada je bilo gusto? Nula poena. A danas Jordanu 20. E takav igrac je alibi igrac.

a

pre 13 godina

Hvala RTS-u sto ne pusta utakmicu nama iz dijaspore. Nemamo dje gledatu utakmicu... RTCG prenosi neke indijance od slovenaca, hrvata i njemaca.. Nema Srbi da se prenosi... Ove moje ne osudjujem.. Takva je politika televizije.. Ni vaterpolo ne prenose kad je Srbija u pitanju.. Prenosi Albanija-Hrvatska a ne Srbiju.
(Niksicko pivo, 30. avgust 2010 20:32)

Nisi u pravu momce. I znas ti to dobro nego pokusavas da izazoves dodatnu mrznju prema CG. Je li bilo prenosa Srbija-Njemacka na RTVCG? Jeste.

Prenosa meca sa Jordanom nije bilo iz razloga sto se igrao derbi Slovenija-Hrvatska. Svaki normalan ljubitelj kosarke ce radje gledati jedan takav derbi nego utakmicu mnogo jakog i mnogo slabog tima gdje je jedino pitanje konacne razlike. Ali, opet kazem svaki normalan gledalac. To bojim se, tebe ne ukljucuje.

zlatko

pre 13 godina

Upravo sam odgledao Australija-Nemačka i tek sad mi nisu jasne dve stvari: 1.kako smo uspeli izgubiti od ovakve Nemačke? 2. kako ćemo pobediti Australijance koji su pregazili Nemce? Treba dobiti jednu od dve da bi izbegli SAD i povratak kući i nekako postajem pesimist. Ivković je veliki trener ali mislim da je kardinalno pogrešio izostavljanjem Raduljice upravo zbog meča s Nemačkom. Aleks Marić ih je demolirao a slično bi radio i Raduljica jer su njihovi centri visoki, tanki ali nedovoljno fizički jaki. Osim toga, za ovaj tim jedan Marković je dovoljan a drugi u liku Paunića je čisti višak.

dr

pre 13 godina

Novica nije dosao na prvenstvo, dosao neki tip koji lici na njega, a misli da ce svima da spadnu gace sto je on na terenu. Treba pokusati dovesti pravog Novicu, trebace za kasnije.

Tepic dosta na klupi, jos uvek nedovoljno treba da jos vise da bude tamo.

Jerez

pre 13 godina

Nikada do sada nisam kritikovao nasu ekipu, pogotovo ne Ivkovica, ali ovo danas je bilo vise solidno, ali ne i dobro! Pojedini igraci su jednostavno izgubljeni na terenu, i u napadu i u odbrani, tako da mislim da odabir igraca nije bas najbolji! Stefan Markovic je decko zalutao na ovo Svetsko prvenstvo! Juce protiv Nemacke nekoliko izgubljenih lopti u odlucujucim trenutcima, danas ocajan, pogubljen, bez igre u odbrani i napadu! Tepic, takodje veoma los, nesto nadoknadjuje igrom u odbrani! Keselj, odlican u napadu, au odbrani katastrofa, on je direktni krivac sto je Dagles dao skoro 20 poena! Kako ce cuvati Duranta ili Navara??? Kosta posebna prica, covek koji ima 2.18, ogromnu snagu, a ne sme da krene na kucanje kad je pod kosem! Sve u svemu, da ne duzim, pojedini igraci moraju da poprave igru u odbrani kako bi to delovalo kako treba, ali i da se aktiviraju u napadu! Ipak da ne bude kako sve kudim, Rasic, Savanovic, Macvan, Teodosic (iako danas malo igrao), Novica odigrali odlicno, pogotovo Rasic i Savanovic koji ce biti otkrovenje sampionata!!!

BinSr

pre 13 godina

Samo 43 razlike?! Slabo, slabo...
Nadam se da je Duda imao šta da im kaže posle utakmice. Kako misle da pobede Australiju i Argentinu posle samo 43 nad Jordanom, kada nisu uspeli Nemačku posle 50 razlike protiv Angole?
Moralo je bar 60 da bude.

Veliki Srbin

pre 13 godina

"Komentatori": nemate pojma. Bolje vam je da cutite. Veliki pozdrav Velikom Nemcu.
p.s. Cak i onaj ofk bolje zna kosarku od vas
p.p.s. Hrvati: Slovenija je u kosarci bila i ostace TATA za vas; pokrijte se usima i tutanj doma!

giga4545

pre 13 godina

Sami smo sebi iskomplikovali situaciju, a evo i zasto:
Australija je razbila Nemacku, tako da nasim porazom od Australije bez obzira na rezultat nase utakmice sa Argentinom u zadnjem kolu mi sigurno zauzimamo 4.mesto u grupi i idemo na Usa u 1/8 finala.
Ukoliko pobedimo Australijance a izgubimo od Argentine mi smo 3. u grupi, dok bi za nas najbolje resenje bilo da pobedimo i Australiju i Argentinu onda smo 1.u grupi :)
Naravno cela matematika se bazira da Jordan i Angola izgube sve utakmice u grupi do kraja

Inteligentsia

pre 13 godina

Uspeo sam da nadjem u arhivi prognozu naseg poznatog 'strucnjaka' KOSTUNICE o mecu sa Jordanom. Mislim da ovi komentari govore koliko se razume u kosarku, i da je svaki njegov sledeci komentar suvisan. Pozdrav KOSTUNICI i uzivajte u ovim nebulozama.

I STA CES SADA GOSPODINE DUDO DA IZMISLIS? DA NAM JE OVAJ PORAZ TREBAO? Eto kao su nas svi procitali, tako cemo od sada sve da izgubimo. Slovencima smo otkrili nasu igru, i jedva smo ih dobili za samo dva dana. Od Kanade, eeeej da gubimo i po 25 razlike.... STA CE JORDAN DA NAM RADI, AJOOOOJ!!!!! JEDVA CEKAM, JEDVA!
(KOSTUNICA, 18. avgust 2010 20:05)

I STA SAM JA REKAO? PA NULA SMO, OCAJNA IGRA, OCAJNA! Dudo, poslednji napad igras na trapavog Tepica, koji nam je resio dilemu definitivno, koga je trebalo izbaciti sa spiska umesto Raduljice! Jadna Nemacka da vasa dobije, auuu…uu ! Ne pomazu nasima ni Teodosic ni Krstic, nema hemije u ovom timu! Jordan nas tuce isto!
(KOSTUNICA, 29. avgust 2010 20:33)

zoran

pre 13 godina

Gospodo Srbi koji se u sve razumete .Cisto da se podsetimo .1990 godine D.Ivkovic je sa Jugoslavijom osvojio svetsko prventstvo .Izgubio je drugu utakmicu od portorika prilicno ubedljivo.Ostale rezultate necemo pominjati do poljske 2009 godine.Do tada je anonimna selekcija sa anonimnim Teodosicem i svetski priznatim Ivkovicem uzela srebro.Tada je Teo iskoristio sansu i postao igrac.Danas Ivkovic to radi sa tepicem i perovicem i ima strpljenja .Srbijaa je danas rangirana kao 5 reprezentacija sveta.Gospodo kriticari srvija nije jedanko ex jug.Svaki plasman do 8 je uspeh na SP.Sve preko togsa je velicanstveno.Budimo ednom realni.Posmatrajuci Ivkovica sigurni je da ce uciniti sve da ovoj srbiji donese medalju.Shvtite da su danas zavrsene pripreme od sitra krece prvenstvo sveta.To je D.Ivkovic. KO u ovoj zemlji posle svega moze da zameri Dudi Ivkovicu?.Niko i nizasta? nije pozvao rakocevica,vijanica,radmanovica, stojakovica i sl...Sta mislite da je on toliko glup da ih nije pozvao za drzavni grb a da je siguran da bi za tu drzavu ginuli a ne za svoj licni interes.Jeste da je istrpeo Tepica pet puta i da mu je dao i petu priliku da resi nebitan mec .Ali je dobio Tepica na duze staze sigurno a ne samo TEA.Usput TEO mora smiri zivce.

DIREKTOR

pre 13 godina

@(zoran, 30. avgust 2010 20:49)
Koliko lajkova imas, a jedva zavrsavas recenicu kako treba! To govori o tome, koliko ovde na ovom forumu ima ljudi koji nikada nisu pratili kosarku! Gospodo ovo, gospodo ono... ti bas pratis "Utisak nedelje"...

Niksicko pivo

pre 13 godina

Hvala RTS-u sto ne pusta utakmicu nama iz dijaspore. Nemamo dje gledatu utakmicu... RTCG prenosi neke indijance od slovenaca, hrvata i njemaca.. Nema Srbi da se prenosi... Ove moje ne osudjujem.. Takva je politika televizije.. Ni vaterpolo ne prenose kad je Srbija u pitanju.. Prenosi Albanija-Hrvatska a ne Srbiju.

007

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.
(Nenad, 30. avgust 2010 16:22)

pa i nije "toliko bolja"
vec je za KLASU bolja

Bez lažne skromnosti , sa Teodosićem u timu , ja ne vidim ko nas moze pobediti .

Predrag Nedeljkovic

pre 13 godina

Postovani ljubitelji kosarke, sugradjani,zemljaci,
dali je moguce da pljujemo po svemu, da smo toliki pesimisti po pitanju svega, zato nam u zivotu tako i ide. Sve sam strucnjak do strucnjaka, svako bi reklo bi se mogao biti i selektor i najbolji igrac. Toliku kolicinu negativne energije, i prosipanja neke ulicne mudrosti imamo samo mi, i u tome bi sigurno bili prvaci na svetskom nivou.Dajte malo da verujemo u njih na terenu, u sebe u svoj tim, selektora, zastavu, tako cemo im pomoci a i mladjim generacijama koje dolaze olaksati razmisljanje dali da se bore za drzavni tim. Ovakvim komentarima kao pred streljanje udri po svima, napred momci, ima ljudi koji veruju u vas i cene to sto ste borite za boje SRBIJE.

kenny

pre 13 godina

Nemacka dala Australiji 12 poena za poluvreme.. Nesto se razmisljam da nisu nasi pustili Nemce da bi onda u slucaju pobede na Australijom bili ili treci ili prvi u grupi sigurno (u zavisnosti od poslednjeg kola), sto znaci da izbegavamo Amere do finala.. Ili su toliko usrali motiku da ce sa dva poraza zavrsiti poslednji i ici direktno na Amere..

Kompleksi

pre 13 godina

Igra se nije popravila mnogo od juče. Jordan nije toliko jak protivnik i luksuz je olako gubljenje lopti i protiv takvog protivnika. Gledam susret Slovenije i Hrvatske i čini mi se da Srbija nije toliko bolja od njih. Barem po dosad prikazanom. Hrvatska vodi čitavo vrijeme protiv Slovenije.
(Nenad, 30. avgust 2010 16:22)
Izgubila Hrvatska....

Marko

pre 13 godina

Brazil trenutno dere Amere:-)! Bice divno ako ih dobije, onda srbija moze na miru da izgubi obje naredne utakmice i da izbjegne i Spance i Amere do finala:-)))

ponosan

pre 13 godina

daj-te amere da se igramo da se igramo da se igramo.....daj-te amere da se igramo da se igramo da se igramo.......Bodirogu je cekao klek a tebe Tepicu naklon svih onih sto su te ljuce isljuvali...kad donesete zlato......Milenko Tepic----Tepic Milenko-----sa ovim momcima do kraja.....do ZLATA!!!!!!!!!!!!!!

jugo

pre 13 godina

Mi sem 2000 na EP u Turskoj i ona generacija na EP u Zagrebu uvek smo gubili po neku utakmicu tako da nije smak sveta narocito kad se sada vracaju Teodosic i Krstic malo vise optimizma nije lose. Mada treba biti i malo realan jer mi sem Teodosica nemamo drugog igraca u kljucnim trenucima tako da do kraja je sve moguce.

Tepicu, samo napred

pre 13 godina

(po obicaju, 30. avgust 2010 17:37)
Taj Milenko Tepic ima sve sama zlata u mladjim kategorijama, reprezentacije, srebro sa EP u Poljskoj,titule prvaka drzave sa Partizanom, igra u jednom od najjacih ekipa Evrope.
I ja bih voleo da nam pleja igra Sale Djordjevic, ali sa 43 godine, koliko sad ima, bilo bi neozbiljno.
Tuzno je sto svi pljujete Tepica, a kad budemo uzeli medalju svi na ta pljuvanja zaboravljate.

neko

pre 13 godina

Savanovic odlican.Bjelica sve bolji i treba mu dati jos vecu minutazu.Krstic i dalje standardno dobar samo da malo pojaca skok.Teodosic mozak ekipe.
Dobro je.Vraca se Krstic i ocekujem neku od medalja.

pivljanin

pre 13 godina

Ne znam zasto takvo izivljavanje nad nejakim afrikancima. Bojim se da vam se ne vrai protiv Amerike kad vas izlome ko nepismen kredu lol
(a, 30. avgust 2010 17:43)

Afrikanci? Ajd ti blago meni u školu pa vidi gde je to Jordan.

pera

pre 13 godina

Ovaj Rasic je neverovatno dobar! Ajde sto sutira trojke kao lud,nego deli lopte i asistencije a la Teodosic,pa nesto iza ledja,iza glave, pa prodori i iskusno iznudjivanje faulova,kad god se zavuce pod kos,kad mislis da nema kome da baci on izvuce neki pas Perovicu na zakucavenje ili neku povratnu ili neku iza ledja... Znaci sad se setio da udje u formu kada smo vec (Partizan) doveli zamene za njega i maltene sigurno ide. U poslednjoj godini ugovoa ima ogromnu platu (250 000 evra) ali da je bio u ovakvoj formi tokom cele sezone sigurno nebi ni pomisljali da ga puste ili prodaju,ali ko je pre nekih 2 meseca mogao da pomisli da ce on uopste biti u reprezentaciji,a kamoli da u njoj bude jedan od najboljih igraca, to je bila naucna fantastika. Ali ispostavilo se kao tacno ono sto sam i ja i mnogi drugi pisali da je problem samo u njegovoj glavi i da on moze da eksplodira svakog momenta... Ko zna mozda i ostane na kraju,ali onda cemo imati malo gomilanje igraca gde bi svi trebali da imaju dobru minutazu, a jos bi iz ekipe trebao da ispadne Jaramaz koji je kao ekstra potencijal vec planiran za prvih 12.
Australija odvalila Nemacku, sto je donekle dobro jer svi shvatiti da je onaj poraz od Nemaca bio samo jedan veliki kiks na koji je uticalo i to sto smo igrali sa 10 igraca bez dvojice najboljih.Gazimo lagano i Australiju i Argentinu.

z0

pre 13 godina

Uz sve pozitivne stvari koje su jasno prisutne, meni ipak najveci utisak u ove tri utakmice ostavlja indolencija pojedinih igraca, pre svega Tepica i Bjelice. Ti ljudi kao da glavom nisu na prvenstvu nego ko zna gde.
Greske koje oni prave su totalno pacerske i proizvod ovoga o cemu pricam.
Inace, greske ko greske nikada nisu problem kada u pogledu igraca vidis taj zar i volju za pobedom, al pomenuta dvojica na terenu izgledaju kao depresivni tinejdzeri kojima mama uskracuje nesto.
Mlitave seka-perse.

Sergio

pre 13 godina

Ne znam zasto takvo izivljavanje nad nejakim afrikancima. Bojim se da vam se ne vrai protiv Amerike kad vas izlome ko nepismen kredu lol
(a, 30. avgust 2010 17:43)
Koliko si ti nepismen, tj neobrazovan govori podatak da Jordan svrstavaš u afričku selekciju!!! Toliko o tebi analfabeto.
Momci svaka čast uz vas smo i kad id i kad ne ide. Za nas ste najbolji.

Jebron Lames

pre 13 godina

Dobro je. Ove dve što smo trebali ubedljivo da dobijemo dobili. NAžalost sa NEmačkom se Dudino kockanje sa Mačvanom kao lažnom 5. nije isplatilo, i tu vidim osnovni razlog za poraz protiv Nemačke.
I dalje me brinu skokovi u odbrani i nonšalantno zagrađivanje.
Igra se u naletima, ni to nije dobro.
Van forme Novica i Milenko, a MArković je čudo- stvarno čovek nema osećaja, razumem da se potroši u odbrani, ali imam osećaj kao da ga je Dejan Tomašević učio šutu.
Bjelica se malo povratio, stvarno lepo trči te kontre, ali mora skinuti još lopti i konačno odigrati jako protiv neke ozbiljne ekipe.
Rašić je u formi, mislim da Duda može da računa na njega u specijalnim akcijama za otvoreni šut.
Teodosić je zaista kreativan i baš se lepo snašao. Isto želim i Krstiću, sutra je na protivničkoj strani MArić koga Kosta teško može čuvati.
Paunić je pristojna zamena dok se ključni igrači ne odmore.
Savanović je lepo odigrao, mada i njega čekam da bljesne protiv ozbiljne reprezentacije, ili MAčvan koji će sada na ,ipak, njegovu prirodnu poziciju (bojim se samo da nije ušao u kontra-ritam)
Napred Srbija !!!
Puno Srece !!!

Jako bih voleo da se Novica povrati. Ima želju samo treba nešto da "kvrcne" i biće OK.

nijebitnoime

pre 13 godina

Fantasticna utakmica Keselja sa ona dva zakucavanja me je zadovoljio. O Teodosicu ne bih trosio reci, takva dodavanja i takve asistencije su jednostavno delo genija.. Momci sa Krletom da otresete Australijance (ili po Aci Stojanovicu Australce).
(Posmatrac, 30. avgust 2010 17:24).......... bas mi je drago sto te zadovoljio

Gaucho Vladimir

pre 13 godina

Za ove nase ljude u dijaspori: ovde mozete pratiti sve tekme sa prvenstva uzivo y preko neta:
http://allsport-live.ru/eng/
Ajmo momci do medalje (bilo koje), svi smo uz vas!!!

Kol

pre 13 godina

Dobro nije lose za sad, neverovatno koliko nam znaci teodosic tacno se vidi kako igra ide tecnije i kako su ostali igraci opusteniji i igraju bolje jos kad se krle vrati bice super!

dwight

pre 13 godina

Momci svaka cast! Odlicno ste odigrali. Dominirali smo ceo mec sa 11 igraca, i potpuno smo ih zasluzeno pobedili tolikom razlikom. Sledeci mec sa Australijom igramo u punom sastavu i to nam daje dodatno samopouzdanje. Srecno!

Nadobols

pre 13 godina

Verujem u ove momke! Vidi se koliko nam treba Teodosic....nebih obrazlagao :).Ups, da ne zaboravim Krstica i on kada se vrati u ekipu - ihaaa.
Sve je ovo lepo i sada da krenemo i protiv ozbiljnijih....
Svidja mi se sto Australija dere Nemce, neka se ispucaju pa da i njih oderemo (15ak razlike)- dosta.
Argentina je sve dobijala na misice i jedva - i nadam se da je to to i da protiv nas nece moci :)

Sve u svemu i mi smo Nece dobili u fudbalu i .....nista, Nemci odose skoro do kraja a mi lepo svojoj kuci - gde nam je i mesto(kada je fudbal u pitanju)

Posmatrac

pre 13 godina

Fantasticna utakmica Keselja sa ona dva zakucavanja me je zadovoljio. O Teodosicu ne bih trosio reci, takva dodavanja i takve asistencije su jednostavno delo genija.. Momci sa Krletom da otresete Australijance (ili po Aci Stojanovicu Australce).

Bez_Cenzure

pre 13 godina

Ključna utakmica je protiv Australije koju moramo dobiti ako ne želimo eliminaciju u drugoj fazi u susretu protiv SAD-a. Australija trenutno ima čak 15 poena prednosti protiv Njemačke. To samo govori kakvu smo šansu propustili jučer!

strucnjak

pre 13 godina

Izivljavanje nad nedoraslim protivnikom, jurnjava da se zabije sto vise poena. Znak nesigurnosti pred odlucujuci duel sa Australijom koja ce nas vrlo verovatno dobiti.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Momci bravo za pobedu ali igra nije na nivou na kom treba da bude. Cekaju nas mnogo jace reprezentacije od Angole i Jordana. Videli smo juce kako smo prosli sa jednom malo jacom reprezentacijom. Maksimalno se moramo ouzbiljiti i rpipremiti za predstojece dve utakmice. Eto vraca se i Krstic, imamo i dan odmora, taman da se sve lepo poslozi. Napred Srbija!!!

pozarevac

pre 13 godina

pa dobro sta sad, prvenstvo tek pocinje protiv kengura, razvalicemo "australce" pa onda gaucose, prvi u grupi i nemce zaboravljamo! malo sam posmatrao dalji raspored, cak moze biti nebitno koji smo na kraju, 1., 2., 3., u grupi, posle slo. cro. ili bra. u 1/8 finala ceka nas ili turska ili grcka ili spanija u 1/4 finalu! tu se odlucuje ili imas m..a ili ne! najvise bi voleo spance, da im bas mi prekinemo dominaciju! ajd srecno... p.s: TEO FANTAZIJA

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 13 godina

samo da protiv "australaca" odigraju rastereceno kao veceras ...oni su prosecna ekipa...o nemcima nemam reci...pogotovu posle ovog dranja od australije!!!

anbeast

pre 13 godina

Prepun sajt poznavalaca....Ako izvucemo pouku i pristupimo utakmici protiv kengura mnogo cvrsce od samog pocetka, dobijamo sigurno jer smo kvalitetniji. ( Taj kvalitet se, naravno, mora i pokazati na terenu). Ekipa sa Teodosicem (pogotovu) i Krsticem i ekipa bez njih dvojice je mnogo, mnogo drugacija. Od Nemaca smo izgubili jer ih nismo odmah stisli i dozvolili smo da se razigraju (a bogami imali su i srece u sutu). Utakmice pre svega dobija odbrana....

Divan

pre 13 godina

Nedostaje nam centar. Razbijamo sve ekipe koje nemaju bolje centre od nas. Ali smo zato bez veze pukli protiv Nemaca.
Plasim se meceva sa Australijom i Argentinom, jer oni imaju jake cetvorke i petice. Valjda ce Krle da bude dovoljan, da nas ne boli glava kao juce.

NemanjaPunk

pre 13 godina

@ a
Jordan je u Aziji,ali bitno da se napise negativan komentar...-.-
A sto se tice igre,videlo se kako igramo lepo kad je Teo tu!Mnogo tecnije,sigurnije,mada mislim da su nasi podcenili Jordan,pre svega zbog slabe igre u odbrani,sreca,pa je napad funkcionisao besprekorno!Australija je jedva izasla na kraj sa Jordanom,pa se nadam jos jednom dobrom mecu tza nas...a i Krle je tu,napokon!Savanovic konacno na svom nivou,Keselj odlican,Kosta zaista izneo ogroman teret kao jedini pravi centar,Teo ubrzao igru,svi ostali takodje vrlo dobri!

Lepotica Daca

pre 13 godina

Ovi kriticari se javljaju samo kada im nesto nije po volji.Da li vi mislite da je danas lako bilo koga pobediti sa 40 i 50 razlike pa makar ko to bio. Evo ovi foliranti preko bare nikog sa vise od trideset razlike nece dobiti. To sto smo izgubili od Nemacke ne mora nista da znaci ali mi smo igrali sa deset igraca znaci za rotaciju premalo i jos bez dva najbolja igraca. Zar ne mislite da je u FIBA lobi radio. Prvi se javio Spanac.A danas ste culi u prenosu da na turniru na Tajvanu pod ingerencijom FIBA tuca Iraana i Jordana i utakmica nije zavrsena i dobili po tehnicku gresku vinovnici tuce. Da li tu ima neke slicnosti ili su te dve ekipe ne bitne za SP. Imamokvalitet za prvo mesto u grupi ito cemo dokazati a onda se vi kriticari pod istim imenom javite

Vladimir

pre 13 godina

Mislim da ne treba pricati lose o Jordanu kao protivniku koji ne valja ili da je slab i sl. Jordan je zamalo izgubio od Australije koja je upravo odrala Nemacku. Svaki uspeh treba ceniti, ja iskreno verujem u ove momke koji su ipak buducnosta nase kosarke i ja verujem vrlo svetla. Ovi momci su ipak drugi u Evropi i to se ne sme zaboraviti i da danas svi igraju kosarku. Svaka cast momci ne posustajte i borite se za Srbiju kao i do sada.
GO SERBIA !!!!!!

nemam nadimak

pre 13 godina

Ono juce je bio samo los dan... Pogledajte Nemce kako su danas odigrali... To dokazuje da oni ne mogu da odigraju bolju utakmicu od one juce!
Sad se i Krle vraca, bice sve ok.

Nesto nema gospodina "Velikog Nemca" da likuje!? :D

Д

pre 13 godina

10-ак хиљада препорука за коментаре на рачун Миленка Тепића - то је нешто!

Nemanja

pre 13 godina

(zoran, 30. avgust 2010 20:49)

Batice, prvo najosnovnije osnove pravopisa, pa kad uradiš domaći za drugi razred, tek onda pred tv da bistriš košarku.

Sasha

pre 13 godina

(jugo, 31. avgust 2010 00:57)
Slazem se da sem Teodosića i ponekad Bjelice nemamo igrača sa toliko kreacije, ali mi reci koja to reprezentacija pa ima 3-4 kreativna igrača?... Takvi igrači su retkost i u tome i jeste njihova veličina, a naša sreća. Mislim da Markoviću smeta to što se stalno potencira da je drugi plej, jer još uvek nije sazreo dovoljno (mlad je) da shvati da nema potrebe da zbog toga igra u grču. Značajno bolje partije je pružao u Hemofarmu.
Još jednom da ponovim da smo MLADA ekipa i sve loše dane kao protiv Nemačke smatram "dečjim" bolestima koje moraju da se istrpe (setite se Divca) da bi došli do jake reprezentacije. Nezaboravite da su prethodne reprezentacije zemalja u kojima smo živeli uvek imale jak kostur kome je, od takmičenja do takmičenja u rotaciji dodavano po nekoliko novih igrača. Ova reprezentacija je bukvalno krenula od "0". Imate Krstića koji je odigrao jedno takmičenje pa ga na nekoliko nije bilo, Teodosića koji je popunjavao broj na jednom takmičenju kao i Rašića i Kostu. Osim njih ko je još igrao za A reprezentaciju ranije? Mislim da je Duda košarkaška (i ljudska) veličina čije razmere ne shvataju čak i oni koji ga pozitivno komentarišu ovde.... Što je takođe naša sreća!!!! Za mene nije toliko bitno šta će uraditi reprezentacija na ovom takmičenju, kao što nije bilo bitno ni na prošlogodišnjem EP, ali je jako bitno da dobijemo "kostur" tima koji će se eksploatisati u narednoj deceniji ili, zašto ne i decenijama, i pametnim radom, popunjavanjem i podmlađivanjem, pre svega pridodavanjem mladih igrača zadržati reprezentativnu košarku u vrhu (ne neophodno i konstantno na vrhu). Nadam se "pridodavanju" mladih igrača, a ne ponovo formiranju nove reprezentacije. Ključna reč je KONTINUITET. Ne zaboravite, da je vakuum u reprezentativnim uspesima nastupio onda kada je lošom selekcijom (pre svega loših i "malih" ljudi) naša generacija NBA zvezdica odlučila da je mnogo bitnije koliko je pun novčanik, a ne to što si građanin jedne male napaćene zemlje i da bi mogao (ako to nije dužnost) da dobrim uspesima i igrama pružiš malo radosti svom narodu!!! "Prodali su veru za večeru". Sećam se ironije Saleta Obradovića kada je komentarisao to što su svi oni u koje smo se kleli odbili da igraju za reprezentaciju, rekao rečima "da razume te momke, jer ipak nije lako nositi te dresove koje su pre njih nosili jedan Divac, Paspalj, Sale Đorđević i drugi". Nadam se da toga u budućnosti neće biti. Ovo je pravi put i moja bezrezervna podrška i zahvalnost Dušanu Ivkoviću (pre svega, jer je Savez, čini mi se, više smetalo nego rešavač problema). Momci samo napred!!!
Iako se reči kao što je ČAST, PATRIOTIZAM i NACIONALIZAM izvrgavaju ruglu (korišćenjem prefiksa kao što je KVAZI - QUAZI i LAŽNI - odmah kad izgovore jasno mi je o kome se radi) od strane svih onih kvislinga kojima je tuđe bolje nego njihovo, tuđ hleb slađi nego njihov, a tuđa zastava svetinja. Ja nemam nedoumica!!! Vrlo dobro znam šta je ČAST i POŠTENJE!!! Takođe znam šta je PATRIOTIZAM (za one koji neznaju - voleti svoju OTDŽBINU) i šta je NACIONALIZAM (za one koji neznaju, pre svega za mlađe generacije koje su odrastale u poslednjih 20 godina - voleti svoj NAROD - ne mrzeti drugi - Francuzi su ponosni zato što su nacionalisti). Zato još jednom HVALA svim momcima koji su poneli dres reprezentacije i koji ga nose ČASNO i POŠTENO, kao najveće PATRIOTE i NACIONALISTI!!! To zaista nije lako.