Subota, 31.07.2021.

08:10

Srbija izgubila klasik sa Hrvatskom – drugi poraz na OI!

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Hrvatske 14:12 (5:3, 1:1, 4:4, 4:4) u derbiju 4. kola B grupe Olimpijskih igara u Tokiju.

Izvor: MS

Srbija izgubila klasik sa Hrvatskom – drugi poraz na OI! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Bob

pre 2 godine

S obzirom da nemamo pet zatvorenih bazena u Srbiji,veliki je uspeh što i učestvujemo na olimpijadi.A što se tiče izgleda za medalju, Srbija je uvek favorit.

Hover ghost

pre 2 godine

Unistili ste najbolju skolu vaterpola u Evropi,VK Partizan,da bi lecili komplekse i frustracije,sad uzivajte u plodovima svoga rada.

pustite mi komentar vise

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno
(stevica, 31. jul 2021 08:43)

U kom univerzumu vi zivite? pa to rasadnik talenata znaci samo da vi imate prava na bazen i najtalentovanije igrace .Jel zvezda kriva ponovo?Pa ovo su najbolji igrači kakve veze ima sa klupska scena A ne misliš samo na vaterpolo u vasoj glavi samo partizan sme da bude šampion i niko drugi živi. Jako je strasno kako manipulisete svaki put kada igra reprezentacija i ostavljate ovakve klubaske komentare

dodo

pre 2 godine

Mi već nekoliko godina igramo dosta loše. Trebalo je do sada napraviti neku promenu. Da li na selektorskoj poziciji, da li podmladiti tim, ne znam ni sam, ali je potrebna neka promena.
Pritom, ovi nasi vaterpolisti svi nagojeni i teški i onda su dosta spori. Slabo igraju odbranu, bez neke ideje u napadu.

Ratko

pre 2 godine

Ha ha, dobri su mi komentari da je utakmica nebitna. Ma svaka je bitna, zato smo i pobijedili. Onda kad izgubite medalju zbog nebitne utakmice ko će biti kriv?

Ljuba

pre 2 godine

Srbija mnogo pametnije iskoristila ovu utakmicu - uigravala igraca manje sa krilima. Bijac igrac citavog turnira po onome sto je pokazao veceras - svaka cast majstore!!!

Zoran KŠ

pre 2 godine

Koliko su nas puta vaterpolisti oduševili olimpijski svetski evropski šampioni zbog jednog poraza ih ne smeno vređati. Vaterpolo je naš daleko najuspešniji sport i hvala im na svemu. Hrvatska je dobra ekipa imali bolje strelce pogotovo golmana naši promašivali danas zasluženo izgubili sad na CG dobiti pa u 1/4finale.

Lakic

pre 2 godine

Gde se dede srpski vaterpolo zadnje 3 god. Bas smo losi, prvenstveno odbrana. Inace golmani su naj slabija karika ove ekipe uvek bili. Svi znaju da pjetlovic brani zbog brata inace nizerazredni golman, sto bi klinci rekli zna da pliva i to je to. Hrvati verovatno uzimaju zlato na odbranu i vec vidjeno u sportu jedva se kvalifikujes i onda uzmes. Ako mi naletimo na Italiju u cetvrtfin. Verovatno ispadamo.

NikolaBg

pre 2 godine

Umoran sam više od toga da Srbija mora da osvoji bilo kakvu medalju. Jer na političkoj i ekonomskoj sceni, standardu i malim platama, a da ne govorim o ekologiji smo na samom dnu Evrope.

Pejke

pre 2 godine

Odlična utakmica i zaslužena pobjeda Hrvatske...razlika je danas bila u Bijaču i što je Maro napokon uzeo odgovornost u svoje ruke a ne nekakvi Miloši, Garcie...Prlainović neprepoznatljiv a golmanu Srbije biće ovo zadnja utakmica na turniru kolko vidim...e sad...Hrvatska može tući i Španjolce ali četvrtfinale je ključ...tu je Srbija najjača.. proradi inat plus sportska drskost i onda se gazi sve redom...a kod Hrvatske sve bude dobro i u ključnoj utakmici black out... malodušnost i razočarenje...živi bili pa vidjeli...realno Hrvatska četvrtfinale, Srbija finale...iako bi osobno volio finale HR-SRB

Zo

pre 2 godine

Kao sto je neko rekao, koliko se ulaze u vaterpolo, ovi momci i ne moraju osvojiti nista. Naosvajali su se medalja i medalja. Isto mislim i za mnoge druge sportiste npr. Djokovica, sta je to drzava ulozila u njega da bi se on mrcvario za nju. Ova drzava samo ocekuje od svih nas da joj sluzimo a sta nam je dala? Nekima jeste mnogo, ali mnogima nije nista.

Bane

pre 2 godine

Pisao sam posle euforije zbog zlatne Milice da su:
Želje: Tenis zlato i eventualno jedna medalja. Vaterpolo-odbojka-košarka zlato i eventualno jos jedna. Ostali neka od medalja i eventualno još jedna.
Realnost: zlato tenis, verovatno još jedna medalja u tenisu, vat-odb-koš jedna, i ostali još jedna medalja.
Izgleda da sam se prevario jer pitanje da li ćemo osvojiti još makar jednu medalju!

Ćulijev Dimnjak

pre 2 godine

Čestitke Hrvatima. Zasluženo. Možda upada u oči broj isključenja u našu korist al Hrvati bi trebali biti zadnji koji se na to žale. U svim medjusobnim mečevima uvijek, ali uvijek su imali ubjedljivo veći broj igrača više u odnosu na nas. Golmani odlučili. Bijač je jednostavno kvalitetniji od naše dvojice. Još ako odbrana ne pomaže, izgleda kao na streljani. Još ih ne otpisujem, jer su to zaslužili u zadnjih 10 i više godina. Kako god završi, za mene će ostati najveća srpska reprezentativna ekipa svih vremena.

Kosjan

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno
(stevica, 31. jul 2021 )

Ma opusteno, sada posle smene generacija kada dodju momci stasali u Zvezdi, Radnickom, Sapcu i NBGu ima da dominiramo kao i do sada. Bitno je samo da je zli Partizan ugasen da nas vise ne bruka.
(gm, 31. jul 2021 08:42)

Koliko ste vi ostrasceni .... auuu covece

Milos

pre 2 godine

Kako je krenulo, ima da oborimo rekord po drvenim medaljama na ovim OI. Srebro je za nas naucna fantastika, a za zlato moras biti Milica Mandic.

MunZ

pre 2 godine

Pravi favoriti na Igrama su Španci i Italijani. Ako Srbija ili Hrvatska osvoje bilo koju medalju, to je vrhunski uspeh. A Srbija je trenutno slabija od Hrvatske, što ne znači da neće Srbija pobediti ako igraju ponovo.

bojan

pre 2 godine

Ovaj poraz je odličan.
Treba sačekati duel mađarska i Italija. Ukoliko Italijani dobiju, prvi su u grupi i onda ne izgubiti od Crne Gore i na Grčku u četvrtfinalu.
Ukoliko Mađari dobiju, pustiti Crnogorcima da nas ubiju, odmorimo se za četvrtfinale i onda na Grke

Verovatno to i naši imaju u glavama, najvažnija utakmica je četvrtfinale i nadam se da ćemo tada biti pravi

Živadin J.

pre 2 godine

Čitam ove komentare i uvek isto-dižemo u nebesa kad pobeđujemo i pljujemo kad gubimo kao niko na svetu, čast realnim izuzecima.

MilanSM

pre 2 godine

Ma ovim momcima ne treba ni reč reći, sve živo poosvajaše i sad kada ne ide su najgori...e sad što ima kompleksaša i redovnih dušebrižnika to je već u našem mentalitetu...a hrvatskoj čestitam, večiti klasik.

posmatrac

pre 2 godine

Nebitna utakmica, kao i sledeca sa Crnom Gorom. Srbiji jedino treba da bude bitno cetvrtfinale, a to ide za koji dan jer smo prosli dalje, pa cemo da vidimo. Pratim vaterpolo odavno, i kad u grupi zgazimo sve, obicno nas neki indijanci kasnije iznenade. Secam se finala OI protiv Amerikanaca, dalje Spanci, Italijani. Bolje ovako

cito

pre 2 godine

Treba da se ponosimo svim reprezentacijama sta su postigle i napravile nakon raspada YU, naravno, sa izuzetkom fudbala! Zivi bili svi, i samo da se navija!

c c c

pre 2 godine

Igramo jednu od najgorih odbrana na turniru, a i golmani ne blistaju, mnogo primljenih golova čim nadje neka jača ekipa. Daj bože da stignemo do bronze, ali ovaj put jako teško do medalje, ne zaslužuje o igrom

zgtom

pre 2 godine

Mislim da nakon dugo vremena uopće nije bitno da li si u grupi prvi, drugi ,treći ili četvrti, u onoj drugoj skupini je svejedno na koga se naleti, svi su jaki, tako da je moguće da se vidimo i u finalu, nisam gledao kostur ždrijeba.

Beli Vuk

pre 2 godine

Mislim da će i na ovoj olimpijadi kraj biti isti , kao i na prosloj, a to je zlato za nas. U nokaut fazi dizemo formu, lupamo sve redom do zlata :)

Jednoruki Krstivoje

pre 2 godine

Golman u vaterpolu je maltene trećina tima, naši golmani očajni. Ukoliko ne pobedimo CG( remi ili poraz) idemo na Italijane a to je bojim se kraj, znajući da oni uvek imaju vetar u leđa od strane sudija. Inače smo realno loši, iako ovim momcima ne smemo ništa da zamerimo.

Marko

pre 2 godine

Ispravak, igraju vaterpolo i Grčka, Australija, SAD, Rusija, Nemačka, ne samo republike bivše Jugoslavije, Italija, Španija, Mađarska, Holandija,Brazil....to je već lepa konkurencija, zar ne?

Stefke

pre 2 godine

Slobodno Pjetlovicu smeš da odbranis bar nesto. Izmedju ekipa nije velima razlika, ali Hrvatski golman brani sve zivo, nas ništa, eventualno je imao jednu odbranu 1 na 1,al vise ga je Hrvat pogodio, nego sto je on odbranio.

makibl

pre 2 godine

Da se Savic i cela reprezentacija izvini sampionima iz komentar, koji su nam iz Ria donjeli po tuce zlatnih medalja..insistiram ! Ajde momcci , nije kraj sveta , idemo dalje kao u RIo , a sta god napravite bice super.

Danica

pre 2 godine

Obožavam ovaj sport pogotovo kad igrači još ne udju u vodu melem za naše ženske oči ovaj sport samo ne vole iskompleksirani muškarci

Whitesnake

pre 2 godine

Komican sport, srbija 19 puta igrac vise, hrvatska 10... Pa to je skoro duplo

Hrvatska dobije 4 iskljucenja u najobicnijem vracanju u obranu

Drim

pre 2 godine

Sa jedne strane ovi momci su već osvojili zlato na OI i najveću moguću nacionalnu penziju. Sa druge strane sram ih bilo! Kome će Aca da organizuje doček? I da se hvali kao da je on nešto osvojio.

Dare

pre 2 godine

Hvala ovima što su godinama uništavali i gasili Partizan, nikada više se vaterpolo sport neće vratiti na staze stare slave. Nešto što se gradi decenijama, ovde se sa uspehom ugasi za 6 godina. I posle potop sve zarad uspeha kluba koji nije postojao u Yu okvirima.

Andrej

pre 2 godine

U vaterpolu suci imaju veci utjecaj nego u bilo kom drugom sportu, ali ovakvo skandalozno sudjenje odavno nije vidjeno u bazenima. Hrvatska gotovo doslovce cijelu utakmicu igra s igracem manje.

goblin

pre 2 godine

Savić je odlučio da derbi sa Hrvatima igramo bez prvog golmana, nestvarno...Treba nam makar nerešeno u meču sa Crnogorcima za 3 mesto u grupi ,što bi moglo da nam donese Grčku, a mislim da to naši i žele. Samo se nadam da ćemo izbeći Italiju u četvrtfinalu.

1-2 1-2 proba

pre 2 godine

Ne brinem se ja za vaterpoliste, za njih turnir ppcinje od 1/4 finala. Ocekujem sigurnu medalju od njih, ne nuzno zlato, ali bronza bi bila isto ok.

Ilija Čvorović

pre 2 godine

Potpuno zasluzena pobeda Hrvata, treba cestitati boljem. Kod nas nista ne funkcionise, golman očajan, Prlainović zaboravio da igra.

veliki strumf

pre 2 godine

Hrvatska Australiji za ceo meč dala 8 golova, nama 5 za 6 minuta. Pjetlovic 3 komada primi sa 10 metara. To reprezentativni golman??? Komendija.

stevica

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno

gm

pre 2 godine

Ma opusteno, sada posle smene generacija kada dodju momci stasali u Zvezdi, Radnickom, Sapcu i NBGu ima da dominiramo kao i do sada. Bitno je samo da je zli Partizan ugasen da nas vise ne bruka.

Bjelovar

pre 2 godine

Ne pratim baš nešto vaterpolo, ali kako nema ničeg drugog na televiziji, ajde da i to vidim. Iako vodimo 5:1 meni je to teško za gledat. Usporeni sport, pa kad dođu od jednog kraja bazena do drugog, pa se potapaju...ugasio TV i otišao voćke u vrtu špricat

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Kao da je bitno. Balkanski sport i još 2, 3 zemlje na smenu u borbi za 3 medalje. Iskreno smešan sport, tj konkurencija u istom, iako imamo masu medalja za isti.
(bVb, 31. jul 2021 08:24)

Izuzetno težak i zahtevan sport, ne smešan. Zato što je težak i zahtevan, a nije ispativ, zato se slabo i trenira...i bude tu po jedna generacija koja se izbaci iz SAD ili Brazila, ali zbog težine nema kontinuiteta. Inače vaterpolo igraju Španija, Italija, Mađarska, SAD, Rusija, Brazil, Holandija...ali nema kontinuiteta, pa ti izgleda kao da igra samo Balkan.

anica velickovic

pre 2 godine

Momci za svako postovanje...normalni, veliki sportisti, nenametljivi...melem za zenske oci, toliko nam radosti donose godinama...srecnoooo

Tvorzan Guzletić

pre 2 godine

Mi posle Šefika nemamo golmana. A ovo neozbiljno ispucavanje Dedovića i Jakšića za 10 metara, krajnje neozbiljno. Evo 1 :5.

bVb

pre 2 godine

Kao da je bitno. Balkanski sport i još 2, 3 zemlje na smenu u borbi za 3 medalje. Iskreno smešan sport, tj konkurencija u istom, iako imamo masu medalja za isti.

stevica

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno

gm

pre 2 godine

Ma opusteno, sada posle smene generacija kada dodju momci stasali u Zvezdi, Radnickom, Sapcu i NBGu ima da dominiramo kao i do sada. Bitno je samo da je zli Partizan ugasen da nas vise ne bruka.

Bjelovar

pre 2 godine

Ne pratim baš nešto vaterpolo, ali kako nema ničeg drugog na televiziji, ajde da i to vidim. Iako vodimo 5:1 meni je to teško za gledat. Usporeni sport, pa kad dođu od jednog kraja bazena do drugog, pa se potapaju...ugasio TV i otišao voćke u vrtu špricat

Dare

pre 2 godine

Hvala ovima što su godinama uništavali i gasili Partizan, nikada više se vaterpolo sport neće vratiti na staze stare slave. Nešto što se gradi decenijama, ovde se sa uspehom ugasi za 6 godina. I posle potop sve zarad uspeha kluba koji nije postojao u Yu okvirima.

Andrej

pre 2 godine

U vaterpolu suci imaju veci utjecaj nego u bilo kom drugom sportu, ali ovakvo skandalozno sudjenje odavno nije vidjeno u bazenima. Hrvatska gotovo doslovce cijelu utakmicu igra s igracem manje.

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Kao da je bitno. Balkanski sport i još 2, 3 zemlje na smenu u borbi za 3 medalje. Iskreno smešan sport, tj konkurencija u istom, iako imamo masu medalja za isti.
(bVb, 31. jul 2021 08:24)

Izuzetno težak i zahtevan sport, ne smešan. Zato što je težak i zahtevan, a nije ispativ, zato se slabo i trenira...i bude tu po jedna generacija koja se izbaci iz SAD ili Brazila, ali zbog težine nema kontinuiteta. Inače vaterpolo igraju Španija, Italija, Mađarska, SAD, Rusija, Brazil, Holandija...ali nema kontinuiteta, pa ti izgleda kao da igra samo Balkan.

NikolaBg

pre 2 godine

Umoran sam više od toga da Srbija mora da osvoji bilo kakvu medalju. Jer na političkoj i ekonomskoj sceni, standardu i malim platama, a da ne govorim o ekologiji smo na samom dnu Evrope.

Whitesnake

pre 2 godine

Komican sport, srbija 19 puta igrac vise, hrvatska 10... Pa to je skoro duplo

Hrvatska dobije 4 iskljucenja u najobicnijem vracanju u obranu

veliki strumf

pre 2 godine

Hrvatska Australiji za ceo meč dala 8 golova, nama 5 za 6 minuta. Pjetlovic 3 komada primi sa 10 metara. To reprezentativni golman??? Komendija.

Ilija Čvorović

pre 2 godine

Potpuno zasluzena pobeda Hrvata, treba cestitati boljem. Kod nas nista ne funkcionise, golman očajan, Prlainović zaboravio da igra.

Stefke

pre 2 godine

Slobodno Pjetlovicu smeš da odbranis bar nesto. Izmedju ekipa nije velima razlika, ali Hrvatski golman brani sve zivo, nas ništa, eventualno je imao jednu odbranu 1 na 1,al vise ga je Hrvat pogodio, nego sto je on odbranio.

anica velickovic

pre 2 godine

Momci za svako postovanje...normalni, veliki sportisti, nenametljivi...melem za zenske oci, toliko nam radosti donose godinama...srecnoooo

Milos

pre 2 godine

Kako je krenulo, ima da oborimo rekord po drvenim medaljama na ovim OI. Srebro je za nas naucna fantastika, a za zlato moras biti Milica Mandic.

MilanSM

pre 2 godine

Ma ovim momcima ne treba ni reč reći, sve živo poosvajaše i sad kada ne ide su najgori...e sad što ima kompleksaša i redovnih dušebrižnika to je već u našem mentalitetu...a hrvatskoj čestitam, večiti klasik.

Jednoruki Krstivoje

pre 2 godine

Golman u vaterpolu je maltene trećina tima, naši golmani očajni. Ukoliko ne pobedimo CG( remi ili poraz) idemo na Italijane a to je bojim se kraj, znajući da oni uvek imaju vetar u leđa od strane sudija. Inače smo realno loši, iako ovim momcima ne smemo ništa da zamerimo.

Ratko

pre 2 godine

Ha ha, dobri su mi komentari da je utakmica nebitna. Ma svaka je bitna, zato smo i pobijedili. Onda kad izgubite medalju zbog nebitne utakmice ko će biti kriv?

Lakic

pre 2 godine

Gde se dede srpski vaterpolo zadnje 3 god. Bas smo losi, prvenstveno odbrana. Inace golmani su naj slabija karika ove ekipe uvek bili. Svi znaju da pjetlovic brani zbog brata inace nizerazredni golman, sto bi klinci rekli zna da pliva i to je to. Hrvati verovatno uzimaju zlato na odbranu i vec vidjeno u sportu jedva se kvalifikujes i onda uzmes. Ako mi naletimo na Italiju u cetvrtfin. Verovatno ispadamo.

Kosjan

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno
(stevica, 31. jul 2021 )

Ma opusteno, sada posle smene generacija kada dodju momci stasali u Zvezdi, Radnickom, Sapcu i NBGu ima da dominiramo kao i do sada. Bitno je samo da je zli Partizan ugasen da nas vise ne bruka.
(gm, 31. jul 2021 08:42)

Koliko ste vi ostrasceni .... auuu covece

c c c

pre 2 godine

Igramo jednu od najgorih odbrana na turniru, a i golmani ne blistaju, mnogo primljenih golova čim nadje neka jača ekipa. Daj bože da stignemo do bronze, ali ovaj put jako teško do medalje, ne zaslužuje o igrom

Drim

pre 2 godine

Sa jedne strane ovi momci su već osvojili zlato na OI i najveću moguću nacionalnu penziju. Sa druge strane sram ih bilo! Kome će Aca da organizuje doček? I da se hvali kao da je on nešto osvojio.

Marko

pre 2 godine

Ispravak, igraju vaterpolo i Grčka, Australija, SAD, Rusija, Nemačka, ne samo republike bivše Jugoslavije, Italija, Španija, Mađarska, Holandija,Brazil....to je već lepa konkurencija, zar ne?

zgtom

pre 2 godine

Mislim da nakon dugo vremena uopće nije bitno da li si u grupi prvi, drugi ,treći ili četvrti, u onoj drugoj skupini je svejedno na koga se naleti, svi su jaki, tako da je moguće da se vidimo i u finalu, nisam gledao kostur ždrijeba.

MunZ

pre 2 godine

Pravi favoriti na Igrama su Španci i Italijani. Ako Srbija ili Hrvatska osvoje bilo koju medalju, to je vrhunski uspeh. A Srbija je trenutno slabija od Hrvatske, što ne znači da neće Srbija pobediti ako igraju ponovo.

Živadin J.

pre 2 godine

Čitam ove komentare i uvek isto-dižemo u nebesa kad pobeđujemo i pljujemo kad gubimo kao niko na svetu, čast realnim izuzecima.

Zo

pre 2 godine

Kao sto je neko rekao, koliko se ulaze u vaterpolo, ovi momci i ne moraju osvojiti nista. Naosvajali su se medalja i medalja. Isto mislim i za mnoge druge sportiste npr. Djokovica, sta je to drzava ulozila u njega da bi se on mrcvario za nju. Ova drzava samo ocekuje od svih nas da joj sluzimo a sta nam je dala? Nekima jeste mnogo, ali mnogima nije nista.

cito

pre 2 godine

Treba da se ponosimo svim reprezentacijama sta su postigle i napravile nakon raspada YU, naravno, sa izuzetkom fudbala! Zivi bili svi, i samo da se navija!

Bane

pre 2 godine

Pisao sam posle euforije zbog zlatne Milice da su:
Želje: Tenis zlato i eventualno jedna medalja. Vaterpolo-odbojka-košarka zlato i eventualno jos jedna. Ostali neka od medalja i eventualno još jedna.
Realnost: zlato tenis, verovatno još jedna medalja u tenisu, vat-odb-koš jedna, i ostali još jedna medalja.
Izgleda da sam se prevario jer pitanje da li ćemo osvojiti još makar jednu medalju!

Pejke

pre 2 godine

Odlična utakmica i zaslužena pobjeda Hrvatske...razlika je danas bila u Bijaču i što je Maro napokon uzeo odgovornost u svoje ruke a ne nekakvi Miloši, Garcie...Prlainović neprepoznatljiv a golmanu Srbije biće ovo zadnja utakmica na turniru kolko vidim...e sad...Hrvatska može tući i Španjolce ali četvrtfinale je ključ...tu je Srbija najjača.. proradi inat plus sportska drskost i onda se gazi sve redom...a kod Hrvatske sve bude dobro i u ključnoj utakmici black out... malodušnost i razočarenje...živi bili pa vidjeli...realno Hrvatska četvrtfinale, Srbija finale...iako bi osobno volio finale HR-SRB

goblin

pre 2 godine

Savić je odlučio da derbi sa Hrvatima igramo bez prvog golmana, nestvarno...Treba nam makar nerešeno u meču sa Crnogorcima za 3 mesto u grupi ,što bi moglo da nam donese Grčku, a mislim da to naši i žele. Samo se nadam da ćemo izbeći Italiju u četvrtfinalu.

Ćulijev Dimnjak

pre 2 godine

Čestitke Hrvatima. Zasluženo. Možda upada u oči broj isključenja u našu korist al Hrvati bi trebali biti zadnji koji se na to žale. U svim medjusobnim mečevima uvijek, ali uvijek su imali ubjedljivo veći broj igrača više u odnosu na nas. Golmani odlučili. Bijač je jednostavno kvalitetniji od naše dvojice. Još ako odbrana ne pomaže, izgleda kao na streljani. Još ih ne otpisujem, jer su to zaslužili u zadnjih 10 i više godina. Kako god završi, za mene će ostati najveća srpska reprezentativna ekipa svih vremena.

Zoran KŠ

pre 2 godine

Koliko su nas puta vaterpolisti oduševili olimpijski svetski evropski šampioni zbog jednog poraza ih ne smeno vređati. Vaterpolo je naš daleko najuspešniji sport i hvala im na svemu. Hrvatska je dobra ekipa imali bolje strelce pogotovo golmana naši promašivali danas zasluženo izgubili sad na CG dobiti pa u 1/4finale.

Ljuba

pre 2 godine

Srbija mnogo pametnije iskoristila ovu utakmicu - uigravala igraca manje sa krilima. Bijac igrac citavog turnira po onome sto je pokazao veceras - svaka cast majstore!!!

bVb

pre 2 godine

Kao da je bitno. Balkanski sport i još 2, 3 zemlje na smenu u borbi za 3 medalje. Iskreno smešan sport, tj konkurencija u istom, iako imamo masu medalja za isti.

Tvorzan Guzletić

pre 2 godine

Mi posle Šefika nemamo golmana. A ovo neozbiljno ispucavanje Dedovića i Jakšića za 10 metara, krajnje neozbiljno. Evo 1 :5.

posmatrac

pre 2 godine

Nebitna utakmica, kao i sledeca sa Crnom Gorom. Srbiji jedino treba da bude bitno cetvrtfinale, a to ide za koji dan jer smo prosli dalje, pa cemo da vidimo. Pratim vaterpolo odavno, i kad u grupi zgazimo sve, obicno nas neki indijanci kasnije iznenade. Secam se finala OI protiv Amerikanaca, dalje Spanci, Italijani. Bolje ovako

Danica

pre 2 godine

Obožavam ovaj sport pogotovo kad igrači još ne udju u vodu melem za naše ženske oči ovaj sport samo ne vole iskompleksirani muškarci

Beli Vuk

pre 2 godine

Mislim da će i na ovoj olimpijadi kraj biti isti , kao i na prosloj, a to je zlato za nas. U nokaut fazi dizemo formu, lupamo sve redom do zlata :)

1-2 1-2 proba

pre 2 godine

Ne brinem se ja za vaterpoliste, za njih turnir ppcinje od 1/4 finala. Ocekujem sigurnu medalju od njih, ne nuzno zlato, ali bronza bi bila isto ok.

bojan

pre 2 godine

Ovaj poraz je odličan.
Treba sačekati duel mađarska i Italija. Ukoliko Italijani dobiju, prvi su u grupi i onda ne izgubiti od Crne Gore i na Grčku u četvrtfinalu.
Ukoliko Mađari dobiju, pustiti Crnogorcima da nas ubiju, odmorimo se za četvrtfinale i onda na Grke

Verovatno to i naši imaju u glavama, najvažnija utakmica je četvrtfinale i nadam se da ćemo tada biti pravi

dodo

pre 2 godine

Mi već nekoliko godina igramo dosta loše. Trebalo je do sada napraviti neku promenu. Da li na selektorskoj poziciji, da li podmladiti tim, ne znam ni sam, ali je potrebna neka promena.
Pritom, ovi nasi vaterpolisti svi nagojeni i teški i onda su dosta spori. Slabo igraju odbranu, bez neke ideje u napadu.

makibl

pre 2 godine

Da se Savic i cela reprezentacija izvini sampionima iz komentar, koji su nam iz Ria donjeli po tuce zlatnih medalja..insistiram ! Ajde momcci , nije kraj sveta , idemo dalje kao u RIo , a sta god napravite bice super.

Hover ghost

pre 2 godine

Unistili ste najbolju skolu vaterpola u Evropi,VK Partizan,da bi lecili komplekse i frustracije,sad uzivajte u plodovima svoga rada.

pustite mi komentar vise

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno
(stevica, 31. jul 2021 08:43)

U kom univerzumu vi zivite? pa to rasadnik talenata znaci samo da vi imate prava na bazen i najtalentovanije igrace .Jel zvezda kriva ponovo?Pa ovo su najbolji igrači kakve veze ima sa klupska scena A ne misliš samo na vaterpolo u vasoj glavi samo partizan sme da bude šampion i niko drugi živi. Jako je strasno kako manipulisete svaki put kada igra reprezentacija i ostavljate ovakve klubaske komentare

Bob

pre 2 godine

S obzirom da nemamo pet zatvorenih bazena u Srbiji,veliki je uspeh što i učestvujemo na olimpijadi.A što se tiče izgleda za medalju, Srbija je uvek favorit.

stevica

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno

bVb

pre 2 godine

Kao da je bitno. Balkanski sport i još 2, 3 zemlje na smenu u borbi za 3 medalje. Iskreno smešan sport, tj konkurencija u istom, iako imamo masu medalja za isti.

Bjelovar

pre 2 godine

Ne pratim baš nešto vaterpolo, ali kako nema ničeg drugog na televiziji, ajde da i to vidim. Iako vodimo 5:1 meni je to teško za gledat. Usporeni sport, pa kad dođu od jednog kraja bazena do drugog, pa se potapaju...ugasio TV i otišao voćke u vrtu špricat

gm

pre 2 godine

Ma opusteno, sada posle smene generacija kada dodju momci stasali u Zvezdi, Radnickom, Sapcu i NBGu ima da dominiramo kao i do sada. Bitno je samo da je zli Partizan ugasen da nas vise ne bruka.

Dare

pre 2 godine

Hvala ovima što su godinama uništavali i gasili Partizan, nikada više se vaterpolo sport neće vratiti na staze stare slave. Nešto što se gradi decenijama, ovde se sa uspehom ugasi za 6 godina. I posle potop sve zarad uspeha kluba koji nije postojao u Yu okvirima.

posmatrac

pre 2 godine

Nebitna utakmica, kao i sledeca sa Crnom Gorom. Srbiji jedino treba da bude bitno cetvrtfinale, a to ide za koji dan jer smo prosli dalje, pa cemo da vidimo. Pratim vaterpolo odavno, i kad u grupi zgazimo sve, obicno nas neki indijanci kasnije iznenade. Secam se finala OI protiv Amerikanaca, dalje Spanci, Italijani. Bolje ovako

Beli Vuk

pre 2 godine

Mislim da će i na ovoj olimpijadi kraj biti isti , kao i na prosloj, a to je zlato za nas. U nokaut fazi dizemo formu, lupamo sve redom do zlata :)

Pejke

pre 2 godine

Odlična utakmica i zaslužena pobjeda Hrvatske...razlika je danas bila u Bijaču i što je Maro napokon uzeo odgovornost u svoje ruke a ne nekakvi Miloši, Garcie...Prlainović neprepoznatljiv a golmanu Srbije biće ovo zadnja utakmica na turniru kolko vidim...e sad...Hrvatska može tući i Španjolce ali četvrtfinale je ključ...tu je Srbija najjača.. proradi inat plus sportska drskost i onda se gazi sve redom...a kod Hrvatske sve bude dobro i u ključnoj utakmici black out... malodušnost i razočarenje...živi bili pa vidjeli...realno Hrvatska četvrtfinale, Srbija finale...iako bi osobno volio finale HR-SRB

1-2 1-2 proba

pre 2 godine

Ne brinem se ja za vaterpoliste, za njih turnir ppcinje od 1/4 finala. Ocekujem sigurnu medalju od njih, ne nuzno zlato, ali bronza bi bila isto ok.

Kosjan

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno
(stevica, 31. jul 2021 )

Ma opusteno, sada posle smene generacija kada dodju momci stasali u Zvezdi, Radnickom, Sapcu i NBGu ima da dominiramo kao i do sada. Bitno je samo da je zli Partizan ugasen da nas vise ne bruka.
(gm, 31. jul 2021 08:42)

Koliko ste vi ostrasceni .... auuu covece

Andrej

pre 2 godine

U vaterpolu suci imaju veci utjecaj nego u bilo kom drugom sportu, ali ovakvo skandalozno sudjenje odavno nije vidjeno u bazenima. Hrvatska gotovo doslovce cijelu utakmicu igra s igracem manje.

bojan

pre 2 godine

Ovaj poraz je odličan.
Treba sačekati duel mađarska i Italija. Ukoliko Italijani dobiju, prvi su u grupi i onda ne izgubiti od Crne Gore i na Grčku u četvrtfinalu.
Ukoliko Mađari dobiju, pustiti Crnogorcima da nas ubiju, odmorimo se za četvrtfinale i onda na Grke

Verovatno to i naši imaju u glavama, najvažnija utakmica je četvrtfinale i nadam se da ćemo tada biti pravi

anica velickovic

pre 2 godine

Momci za svako postovanje...normalni, veliki sportisti, nenametljivi...melem za zenske oci, toliko nam radosti donose godinama...srecnoooo

Whitesnake

pre 2 godine

Komican sport, srbija 19 puta igrac vise, hrvatska 10... Pa to je skoro duplo

Hrvatska dobije 4 iskljucenja u najobicnijem vracanju u obranu

cito

pre 2 godine

Treba da se ponosimo svim reprezentacijama sta su postigle i napravile nakon raspada YU, naravno, sa izuzetkom fudbala! Zivi bili svi, i samo da se navija!

pustite mi komentar vise

pre 2 godine

Evo sta se desi kad jedan ludak umesa prste u sport.
Smetao je Partizan, rasadnik talenata...
Bitnija je Zvezda od reprezentacije..
Ne mislim samo na veterpolo, pametni i odrasli ce razumeti, a klinci nek lupaju minuse.
Jako strasno
(stevica, 31. jul 2021 08:43)

U kom univerzumu vi zivite? pa to rasadnik talenata znaci samo da vi imate prava na bazen i najtalentovanije igrace .Jel zvezda kriva ponovo?Pa ovo su najbolji igrači kakve veze ima sa klupska scena A ne misliš samo na vaterpolo u vasoj glavi samo partizan sme da bude šampion i niko drugi živi. Jako je strasno kako manipulisete svaki put kada igra reprezentacija i ostavljate ovakve klubaske komentare

Danica

pre 2 godine

Obožavam ovaj sport pogotovo kad igrači još ne udju u vodu melem za naše ženske oči ovaj sport samo ne vole iskompleksirani muškarci

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Kao da je bitno. Balkanski sport i još 2, 3 zemlje na smenu u borbi za 3 medalje. Iskreno smešan sport, tj konkurencija u istom, iako imamo masu medalja za isti.
(bVb, 31. jul 2021 08:24)

Izuzetno težak i zahtevan sport, ne smešan. Zato što je težak i zahtevan, a nije ispativ, zato se slabo i trenira...i bude tu po jedna generacija koja se izbaci iz SAD ili Brazila, ali zbog težine nema kontinuiteta. Inače vaterpolo igraju Španija, Italija, Mađarska, SAD, Rusija, Brazil, Holandija...ali nema kontinuiteta, pa ti izgleda kao da igra samo Balkan.

Milos

pre 2 godine

Kako je krenulo, ima da oborimo rekord po drvenim medaljama na ovim OI. Srebro je za nas naucna fantastika, a za zlato moras biti Milica Mandic.

Ćulijev Dimnjak

pre 2 godine

Čestitke Hrvatima. Zasluženo. Možda upada u oči broj isključenja u našu korist al Hrvati bi trebali biti zadnji koji se na to žale. U svim medjusobnim mečevima uvijek, ali uvijek su imali ubjedljivo veći broj igrača više u odnosu na nas. Golmani odlučili. Bijač je jednostavno kvalitetniji od naše dvojice. Još ako odbrana ne pomaže, izgleda kao na streljani. Još ih ne otpisujem, jer su to zaslužili u zadnjih 10 i više godina. Kako god završi, za mene će ostati najveća srpska reprezentativna ekipa svih vremena.

veliki strumf

pre 2 godine

Hrvatska Australiji za ceo meč dala 8 golova, nama 5 za 6 minuta. Pjetlovic 3 komada primi sa 10 metara. To reprezentativni golman??? Komendija.

Lakic

pre 2 godine

Gde se dede srpski vaterpolo zadnje 3 god. Bas smo losi, prvenstveno odbrana. Inace golmani su naj slabija karika ove ekipe uvek bili. Svi znaju da pjetlovic brani zbog brata inace nizerazredni golman, sto bi klinci rekli zna da pliva i to je to. Hrvati verovatno uzimaju zlato na odbranu i vec vidjeno u sportu jedva se kvalifikujes i onda uzmes. Ako mi naletimo na Italiju u cetvrtfin. Verovatno ispadamo.

MunZ

pre 2 godine

Pravi favoriti na Igrama su Španci i Italijani. Ako Srbija ili Hrvatska osvoje bilo koju medalju, to je vrhunski uspeh. A Srbija je trenutno slabija od Hrvatske, što ne znači da neće Srbija pobediti ako igraju ponovo.

zgtom

pre 2 godine

Mislim da nakon dugo vremena uopće nije bitno da li si u grupi prvi, drugi ,treći ili četvrti, u onoj drugoj skupini je svejedno na koga se naleti, svi su jaki, tako da je moguće da se vidimo i u finalu, nisam gledao kostur ždrijeba.

makibl

pre 2 godine

Da se Savic i cela reprezentacija izvini sampionima iz komentar, koji su nam iz Ria donjeli po tuce zlatnih medalja..insistiram ! Ajde momcci , nije kraj sveta , idemo dalje kao u RIo , a sta god napravite bice super.

NikolaBg

pre 2 godine

Umoran sam više od toga da Srbija mora da osvoji bilo kakvu medalju. Jer na političkoj i ekonomskoj sceni, standardu i malim platama, a da ne govorim o ekologiji smo na samom dnu Evrope.

Marko

pre 2 godine

Ispravak, igraju vaterpolo i Grčka, Australija, SAD, Rusija, Nemačka, ne samo republike bivše Jugoslavije, Italija, Španija, Mađarska, Holandija,Brazil....to je već lepa konkurencija, zar ne?

Drim

pre 2 godine

Sa jedne strane ovi momci su već osvojili zlato na OI i najveću moguću nacionalnu penziju. Sa druge strane sram ih bilo! Kome će Aca da organizuje doček? I da se hvali kao da je on nešto osvojio.

Ratko

pre 2 godine

Ha ha, dobri su mi komentari da je utakmica nebitna. Ma svaka je bitna, zato smo i pobijedili. Onda kad izgubite medalju zbog nebitne utakmice ko će biti kriv?

Tvorzan Guzletić

pre 2 godine

Mi posle Šefika nemamo golmana. A ovo neozbiljno ispucavanje Dedovića i Jakšića za 10 metara, krajnje neozbiljno. Evo 1 :5.

Bane

pre 2 godine

Pisao sam posle euforije zbog zlatne Milice da su:
Želje: Tenis zlato i eventualno jedna medalja. Vaterpolo-odbojka-košarka zlato i eventualno jos jedna. Ostali neka od medalja i eventualno još jedna.
Realnost: zlato tenis, verovatno još jedna medalja u tenisu, vat-odb-koš jedna, i ostali još jedna medalja.
Izgleda da sam se prevario jer pitanje da li ćemo osvojiti još makar jednu medalju!

Ljuba

pre 2 godine

Srbija mnogo pametnije iskoristila ovu utakmicu - uigravala igraca manje sa krilima. Bijac igrac citavog turnira po onome sto je pokazao veceras - svaka cast majstore!!!

Jednoruki Krstivoje

pre 2 godine

Golman u vaterpolu je maltene trećina tima, naši golmani očajni. Ukoliko ne pobedimo CG( remi ili poraz) idemo na Italijane a to je bojim se kraj, znajući da oni uvek imaju vetar u leđa od strane sudija. Inače smo realno loši, iako ovim momcima ne smemo ništa da zamerimo.

Hover ghost

pre 2 godine

Unistili ste najbolju skolu vaterpola u Evropi,VK Partizan,da bi lecili komplekse i frustracije,sad uzivajte u plodovima svoga rada.

Zo

pre 2 godine

Kao sto je neko rekao, koliko se ulaze u vaterpolo, ovi momci i ne moraju osvojiti nista. Naosvajali su se medalja i medalja. Isto mislim i za mnoge druge sportiste npr. Djokovica, sta je to drzava ulozila u njega da bi se on mrcvario za nju. Ova drzava samo ocekuje od svih nas da joj sluzimo a sta nam je dala? Nekima jeste mnogo, ali mnogima nije nista.

Zoran KŠ

pre 2 godine

Koliko su nas puta vaterpolisti oduševili olimpijski svetski evropski šampioni zbog jednog poraza ih ne smeno vređati. Vaterpolo je naš daleko najuspešniji sport i hvala im na svemu. Hrvatska je dobra ekipa imali bolje strelce pogotovo golmana naši promašivali danas zasluženo izgubili sad na CG dobiti pa u 1/4finale.

c c c

pre 2 godine

Igramo jednu od najgorih odbrana na turniru, a i golmani ne blistaju, mnogo primljenih golova čim nadje neka jača ekipa. Daj bože da stignemo do bronze, ali ovaj put jako teško do medalje, ne zaslužuje o igrom

dodo

pre 2 godine

Mi već nekoliko godina igramo dosta loše. Trebalo je do sada napraviti neku promenu. Da li na selektorskoj poziciji, da li podmladiti tim, ne znam ni sam, ali je potrebna neka promena.
Pritom, ovi nasi vaterpolisti svi nagojeni i teški i onda su dosta spori. Slabo igraju odbranu, bez neke ideje u napadu.

goblin

pre 2 godine

Savić je odlučio da derbi sa Hrvatima igramo bez prvog golmana, nestvarno...Treba nam makar nerešeno u meču sa Crnogorcima za 3 mesto u grupi ,što bi moglo da nam donese Grčku, a mislim da to naši i žele. Samo se nadam da ćemo izbeći Italiju u četvrtfinalu.

Živadin J.

pre 2 godine

Čitam ove komentare i uvek isto-dižemo u nebesa kad pobeđujemo i pljujemo kad gubimo kao niko na svetu, čast realnim izuzecima.

MilanSM

pre 2 godine

Ma ovim momcima ne treba ni reč reći, sve živo poosvajaše i sad kada ne ide su najgori...e sad što ima kompleksaša i redovnih dušebrižnika to je već u našem mentalitetu...a hrvatskoj čestitam, večiti klasik.

Bob

pre 2 godine

S obzirom da nemamo pet zatvorenih bazena u Srbiji,veliki je uspeh što i učestvujemo na olimpijadi.A što se tiče izgleda za medalju, Srbija je uvek favorit.

Stefke

pre 2 godine

Slobodno Pjetlovicu smeš da odbranis bar nesto. Izmedju ekipa nije velima razlika, ali Hrvatski golman brani sve zivo, nas ništa, eventualno je imao jednu odbranu 1 na 1,al vise ga je Hrvat pogodio, nego sto je on odbranio.

Ilija Čvorović

pre 2 godine

Potpuno zasluzena pobeda Hrvata, treba cestitati boljem. Kod nas nista ne funkcionise, golman očajan, Prlainović zaboravio da igra.