Ponedeljak, 26.07.2021.

11:10

"Sada je jasno – Dončić je najbolji igrač na svetu"

Pohvale za slovenačkog košarkaša Luku Dončića stižu sa svih strana.

Izvor:

"Sada je jasno – Donèiæ je najbolji igraè na svetu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

nema veceg zla od botova Nebojsinog kluba

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) .
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

Kako izmisljas, nije te sramota, ti si cuo da ga Djordjevic nije hteo. Ma Jeretin i Dragicevic ga nisu hteli. Kako Vas vise nije sramota. Toliko nam je doneo i kao igrac i kao selektor.

Aleksandar I

pre 2 godine

(????, 26. jul 2021 15:09)

Sve se slazem sa tvojim komentarom, ali imam jedno pitanje za tebe? Stvarno ne znam ali objasni mi koja je bila vasa drzava i koji ste vi narod pre 1945?

i ćorava koka našla zrno

pre 2 godine

Ima tu dragi moji nekoliko začkoljica:

1. Dončić je vanserijski igrač. Jeste.
2. Logično je da još napreduje.
3. Međitim, sa kim on igra u Denveru. Panj do panja. Da nije tako, igrali bi daleko u plej ofu i bio bi već ove godine MVP. Onda je potpuno logično da je najbolji strelac jer nema ko drugi. I zato davi loptu i pravi asistencije jer nema nikog drugog.
4. Za reprezentaciju je adrenalin. Napaljeno da igraju mogu mnogi na svetu, osim amera.
5. Tu nastaje problem. Slovenija se bez Luke nije kvalifikovala na SP. Za kvalifikacije su dobili spec pozivnicu. Hm.
6. To znači da su bez Luke toliki dunsteri da im nema mere.
7. Zašto je luka postigao 48 poena Argentini (da li će nekom ozbiljnom, videćemo)? Zato što samo on šutira, pa normalno je da će da pogađa. A samo on šutira jer ima 11 balvana pored sebe, ali napaljenih. Za borbenost im svaka čast, za razliku od naših balerina.

Svakako mi je više nego drago da su ameri u velikom problemu zbog igrača iz Evrope. Zbog Luke, Jokare i Janisa.

severnjak

pre 2 godine

Dobar ovaj Slovenac svaka cast. Sjasite sa pricom da je Srbin, dosadni ste. Decko je rekao da je Slovenac, pa jel realno da vi znate bolje od njega? Otac mu jeste Srbin, majka nije, odabrao je zemlju svoje majke i kraj price. I dosadni ste i za Jokica, nek je ziv i zdrav, neka dere u NBA, a jednom kad se zvezde poklope i u reprezentaciji. Koliko jeda u ljudima, ccc …

djere

pre 2 godine

Najjaci su ovi komentatori ovde, sve strucnjak do strucnjaka. Cuj najbolji, hahah. Covek ispada u prvoj rundi plejofa dve godine zaredom i nema ni drugu rundu. Moze bit u top 10. A najbolji zato jer je pobedio neku nebitnu ekipu u prvom kolu olimpijskih igara?

Dag Kristi

pre 2 godine

"Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Đorđević je i na Birču pomislio.

🇲🇰🇸🇮

pre 2 godine

I sta sad ako navija za zvezdu???ja sam rodjen u sloveniji,a roditelji su mi makedonci pa i ja navijam za zvezdu od 91 kad sam imao 8g,to je klub a ne reprezentacija....A kad igraju makedonci ili slovenci sa srbijom nikad necu za vas navijati,iako ste mi dragi i navijam za vas kad igrate protiv bilo koga drugoga.Tako i on navija za zvedzu nece al ne znaci da je vise srbin nego slovenac.Moja zena je srpkinja pa slusa englesku muziku,znaci englezinja jeli...imate se za neke patriote(nebeski narod)svi protiv vas kao,a sve ste manji i manji,kao i uskoro moja🇲🇰,gdje vam je patriotizam na testuri???a do duse toliko ste zalupani da se djelite na grobare i delije.Ja iskreno se nadam da so na forumu vecinoma ovi sa malom iq-jem,jer u suprotnom mi vas je stvarno zao....pozz normalnim i realnim srbima..

Aco

pre 2 godine

@Milan, samo se ti loži na to i sanjaj.., to što je on jednom rekao da ne uvredi navijače a ti sav sretan, joj Luka navija za naš klub :D :D ... Više puta u više stranim intervjuja je rekao, da još uvjek prati i navija za klub u kojeg je došao sa 13 godina i od kojeg je otišao u NBA. Navija za Real Madrid tako u košarki, kao u futbalu.

nnidza

pre 2 godine

@deniro
Sad sam se uplašio... Tri srebra u poslednjih par godina je više nego sve naše komšije za proteklih 30 godina... A niko predviđao nije i nije očekivao te medalje. Sem nas. Još ćemo mi da se ćeramo... Spavaj mirno...

ja ga dobro razumem

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) . E tako neka sada drugi uzivaju i dive se kakvog igraca imaju , a nasi neka takodje uzivaju u kuci kosarke dok propadamo nezaustavljivo . Imali smo priliku i da vidimo kako se igra protiv Argentine i kako ih Slovenci u uraganskom ritmu oduvase . T
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

Kakve su to gluposti, da Đorđević nije hteo Dončića? To nije tačno, već dečko ni u jednom momentu nije ni razmišljao da igra za i jednu drugu reprezentaciju osim Slovenije. Ja ga potpuno razumem, jer kao što je on po majci Slovenac izabrao Sloveniju, tako i ja koji sam po majci Srbin ne bih izabrao ni jednu drugu reprezentaciju, da imam priliku da biram. Rođen je tamo, kao i ja ovde, a po sebi znam da nikada ne bih mogao da se identifikujem ni sa jednim drugim narodom.

Goks

pre 2 godine

Najbolji bez dileme. Bolji je sad nego što je Lebron bio ikad. Uzivanje ga je i privilegija gledati. Na kraju priče biće jedan od 5 najboljih igrača u istoriji košarke.

Del Piero#10

pre 2 godine

“Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Pre svega, kada pričaš o ovakvim igračkim veličinama, kakve su Đorđević i Danilović, koji su bili perjanice naše reprezentativne košarke u njenoj najtrofejnijoj eri i zbog kojih se Srbija i danas smatra košarkaškom velesilom, iako smo od njihovog doba podigli još svega dva trofeja, neumesno je govoriti u posprdnom tonu i sa nepoštovanjem.

Kao drugo, za Jokića su potpuno u pravu, jer onakav mlitavac, bez energije i strasti ne bi ni primirisao reprezentaciji u ono doba, kada se igrala čvrsta i muška košarka. Kada je igračima sukljao plamen iz nozdrva kada obuku reprezentativni dres. Ovaj nema volju ni da obuče taj dres, jer na košarku gleda isključivo kao biznis i svoje znanje čuva isključivo za svoje gazde. To je u redu, snašao se odlično u tom šou biznisu i svaka mu čast na tome.

Ali meni Jokić nikad neće biti klasa Danilovića, Đorđevića, Divca, Paspalja, Bodiroge, Kiće, Moke, Praje... Jer su oni najbolje igrali upravo za reprezentaciju. A igrali su i to kako i donosili, ne jednom, radost i osećaj ponosa čitavoj naciji.

Feran

pre 2 godine

Najbolji bez dileme. Bolji je sad nego što je Lebron bio ikad. Uzivanje ga je i privilegija gledati. Na kraju priče biće jedan od 5 najboljih igrača u istoriji košarke.
(Goks, 26. jul 2021 14:24)



Bolji nego što je Lebron ikada bio, a od Džordana je bolji još iz vremena u Realu!

sasa

pre 2 godine

@deniro

Kme, kme, kme.... vi ste srbi imali, kme, kme, kme.... nikad vise..... kme, kme, kme vi niste nikad ni imali.... kme, kme, kme.... moj tata je jaci od tvoga...

...

pre 2 godine

Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Pa ?

Djordjevic i Danilovic su legende, a Doncic i Jokic jos uvek ipak nisu nista osvojili, ima Doncic ono Ep sa Slovenijom ali u najbitnoj utakmici na prvenstvu kao da nije ni igrao, na stranu sto je Doncic fantasticsn, ali za sada ti to kao sprdanje sa izjavama Djordjevica i Danilovica ne stoji.

Jos on ima puno pasulja da jede, puno trofeja da osvoji sa Slovenijom da bi mogao u istu ravan sa njima

Nemanja

pre 2 godine

Ljudi sa ovih prostora (Tracani)su visoki,jaki i talentovani za sport...ja sam rekao najbolji smo u svim sportovima koje ozbiljno igramo osim u fudbalu gde visina nije bitna..i to je tako.

Panter

pre 2 godine

A nas Jokic mazi konje neka gleda kako se igra za svoju zemlju
(Sremac, 26. jul 2021 13:07)

Otkud znaš šta on radi?
Možda sapunja mačora?
A možda davi zmiju.

Сотир Миливојевић - Ђубре

pre 2 godine

Дуци Симоновић је у праву што се тиче данашњег спорта100%

košarkaški pjesnik

pre 2 godine

118 koševa ukazuje na to da se radi o cheat kodu u igri, logično kad se uvede kompjuterska analitika u sport. Bolje rečeno expolit igrice koja nema patch. Košarka je zbog malog terena na kojem se igra rezultatski u potpunoj ovisnosti o pravilima gdje i najmanje kršenje daje eksponencionalne rezultate. Najbolji košarkaš je onaj koji se tih pravila pridržava, a to nije Dončić. Pikenrol exploit pa step back exploit nisu odlike majstora ni u jednom zanatu nego odlike vještog prevaranta, jer exploiti nemaju manu ili trade-off kompenzaciju kao na slideru kao npr veca visina daje manju brzinu, veca snaga manju izdržljivost i sl. A vidite i sami na snimkama da mu se dopušta naskakivanje na leđa i dosuđuje sve što poželi. To su FIBA reklame za njihova prvenstva.A Dončić je ostavština poretka klanskog krimosa iz Srbije koji nestaje zato što smo mi Hrvati tako odredili. Kako erozija napreduje tako se stiže do sve starijih i sve vrijednijih primjeraka, do kolovođa. Proces se približava pulpi. Kao zub koji boli ili sunce koje treba eksplodirati.
Gotov je.

Zoran.

pre 2 godine

Svaka čast Dončiću, najbolji igrač ali iako je igrao cele godine ne zaboravlja reprezentaciju i tu pokazuje najviše.To je patriota a ne kao neki pojedinci, umorili se kad treba da igraju za svoju zemlju.

Slovenec

pre 2 godine

Biće i utakmica kada Dončiću ne bude išlo. Ali to se događa i najboljima. Ali niko mu neće moći osporiti da je sa svim srcem igrao za svoju domovinu. I to je najvažnije. Gremo Luka, gremo Slovenija!
Pozdrav iz Slovenije!

Japanski car

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas??
(????, 26. jul 2021 12:58)

Napoj konja Stefo...

mate

pre 2 godine

kad bude mwp NBA mozemo pricati da je najbolji na svetu....lik uzme 20 suteva po mecu pa mora ubaciti 48 poena.
(legionar993, 26. jul 2021 11:54)

Susjed -da te pitaju ko je GOAT reko bi Jordan zar ne? (prosjek karijere skoro 23 suta po mecu)...

Deli

pre 2 godine

Nažalost jeste . Šteta sto je Slovenac a ne Srbin ,kako bi bilo normalno da mu otac nije papučar. Bruka . Moj sin bi igrao samo za Srbiju .

Juraj

pre 2 godine

@Stanoje Ima dve mogućnosti: Il će unuku odgovoriti: Ne sviraj..., Nego zaloguj se i pogledaj stanje računa il' će tiho zapevati: Džaba bili konji vranci, vinogradi vinorodni,... Kada nisam s onim(a) koje volem...

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 2 godine

Srbi......da vam nešto objasnim - vi ste zadnju krštenu reprezentaciju imali u Kini 2019.Onda je neki igrač bio uvređen što ga sudije ne tretiraju ko zvezdu.......NIKAD više vi nećete imati približno kvalitetnu ekipu.Još nekoliko dana posle NIKAD.Kraj diskusije.
(deniro, 26. jul 2021 12:34)

Шта си ти, неки врач погађач? Је ли Србине?

Milan

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas🤦🤦

I kao svaki pravi Slovenac - navija za Zvezdu...

etokao

pre 2 godine

Molim ljude da lece frustracije u ustanovama koje su predvidjene za to. Jokara nema nikakve veze sa ovim vestima na koje komentarisete. Nismo se plasirali u sred BG-a protiv Italije;hemije u timu nema i savez je uzasan, plus Jokara je bolji covek od vas hejetera kojo ga nazivate svakakvim imenima i ladovina a ne paljevina i ego manijak. Na njegovom mestu ne bi pomislio da igram za reprezentaciju nakon ovoga.

eto Vam ga...

pre 2 godine

“Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...

Marko

pre 2 godine

Najbolji je, jer za tim daje 100%, a za reprezentaciju 110%. Nesto slicno kao Ronaldo za Portugal. Svako poredjenje sa nasom generacijom mladih igraca je bolno i uznemirujuce.

🇸🇮🇲🇰

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas🤦🤦

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Pa ja to pričam već 3.godine.
Da li neko stvarno misli da je Džordan budala pa klincu daje 100 M$ za reklamiranje njegovog brenda ?
Samo ih lomi Luka srećo tatina.

Marko

pre 2 godine

Kevin Durant je najbolji...Doncic ima loptu u rukama celo vreme, svaki napad ide preko njega uzeo 30 suteva protiv Argentine...nikad se u Evropi nije igrala takva kosarka da svaki napad ide preko jednog igraca.

Irvas

pre 2 godine

Ma covek nije normalan bre. On ne igra,LUKA SE IGRA KOSARKE. Kad on igra to sve izgleda tako lako i jednostavno,kao da se relaksira.Navijam svim srcem za Luku.

wer

pre 2 godine

(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

nemoj da lupetas,
sta kao debeljka treba neko da "ubedjuje" da igra,
kao da mu peva pesmice na uvce i da mu titra?

sta je to radjeno "pogresno od pocetka"?
kao divca, palju, bodirogu, dojedjevica, danilovica neko ubedjivao?

bucka zabole da igra za reprezentaciju to je i slepcu jasno,
svakog leta ide spanska serija oce-kaki nece-kaki,
smucio se bre svima,
neka ide lepo svojim putem: kesh-misko-ugovori

Stanoje

pre 2 godine

Legendarna izjava generala Pattona sa kojom počinje tako zvani film.

Thirty years from now when you're sitting by your fireside with your grandson on your knee and he asks, 'What did you do in the great World War Two?' You won't have to cough and say, 'Well, your granddaddy shoveled shit in Louisiana.'

Neko če morati baš to, da kaže svome unuku, da je on to radio u Vojvodini dok su drugi osvajali medalje u Tokyu.

Goran

pre 2 godine

Jokic je citavu sezonu igrao na najvisem nivou i niko ne moze da mu ospori titulu. Niko ne kaze da Doncic nece, mozda, vec iduce godine biti najbolji, ali ove sezone to je Jokic. Dzaba vam paljevina.

RRX

pre 2 godine

Ma šta zna ovaj argentinski trener.... Valjda naši "komentatori" bolje znaju... Zato nam ide ovako dobro...
(Čiča Miloje, 26. jul 2021 12:11)



Morao je nekako da opravda poraz svoje raspale reprezentacije, logično.

Koji menadžer je beše rekao da je reprezentacija prevaziđena stvar

pre 2 godine

Kokice spremne.
Biće ovo još jedna bitka komentarima.
Kako se neko usudio da ospori MVP nagradu Jokića.
Ja veličinu ljudi delim na one koji ne moraju - a žele i na one koji žele - jer moraju.
Dončićeva zasluga je zato što je u saigrače ulio neverovatnu želju za zalaganjem.
A zalaganje je ono što će nam manjkati u reprezentaciji.
Ne samo našoj.

:D

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju .
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

On je ponosni Slovenac. Kako da igra za Srbiju i da bude ponosni slovenac? A znamo da ga otac napustio dok je bio mali.
A njih dva u istom timu, ali ako se igra s dvije lopte.

Dr Batkovski

pre 2 godine

Fascinantna je kolicina kvaliteta i talenta na ovim prostorima, koja ocigledno nastaje genetskim mesanjem i sukobima mentaliteta balkana. Ovde se prepucavamo ko je najbolji kosarkas sveta dal dolaze iz male bedne slovenije il jos bednije srbijice.
Ljudi ovi su problemi prvog sveta i slatko je da to postoji. Iako smo mi zemlja treceg sveta

Back in Black

pre 2 godine

Pa ne znam sada nebeski strucnjaci su pricali da Luka može tako samo u NBA, po evropskim pravilima ne bi imao 15 poena.Zanimljivo da ga je selektor ostavio do kraja verujem da bi imao 60 poena.I da, Djordjevic i Danilovic su u pravu Luka nije kalibar da igra sa njima.I ako pogledate sta su oni izjavili nije ni cudo što ga onda nije izabrao njihov prijatelj Divac.Nije ga izabrao iz ciste sujete,klasicna srpska posla.

deniro

pre 2 godine

Srbi......da vam nešto objasnim - vi ste zadnju krštenu reprezentaciju imali u Kini 2019.Onda je neki igrač bio uvređen što ga sudije ne tretiraju ko zvezdu.......NIKAD više vi nećete imati približno kvalitetnu ekipu.Još nekoliko dana posle NIKAD.Kraj diskusije.

aca

pre 2 godine

koliko se smorim kad procitam ovakve vesti... em sto nas nema, em sto nas najbolji kosarkas ne daje ni pet para za reprezentaciju, jos Doncic Srbin...

Andrea Djani

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) . E tako neka sada drugi uzivaju i dive se kakvog igraca imaju , a nasi neka takodje uzivaju u kuci kosarke dok propadamo nezaustavljivo . Imali smo priliku i da vidimo kako se igra protiv Argentine i kako ih Slovenci u uraganskom ritmu oduvase . T

aca

pre 2 godine

koliko se smorim kad procitam ovakve vesti... em sto nas nema, em sto nas najbolji kosarkas ne daje ni pet para za reprezentaciju, jos Doncic Srbin...

Marko

pre 2 godine

Najbolji je, jer za tim daje 100%, a za reprezentaciju 110%. Nesto slicno kao Ronaldo za Portugal. Svako poredjenje sa nasom generacijom mladih igraca je bolno i uznemirujuce.

eto Vam ga...

pre 2 godine

“Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...

Andrea Djani

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) . E tako neka sada drugi uzivaju i dive se kakvog igraca imaju , a nasi neka takodje uzivaju u kuci kosarke dok propadamo nezaustavljivo . Imali smo priliku i da vidimo kako se igra protiv Argentine i kako ih Slovenci u uraganskom ritmu oduvase . T

Back in Black

pre 2 godine

Pa ne znam sada nebeski strucnjaci su pricali da Luka može tako samo u NBA, po evropskim pravilima ne bi imao 15 poena.Zanimljivo da ga je selektor ostavio do kraja verujem da bi imao 60 poena.I da, Djordjevic i Danilovic su u pravu Luka nije kalibar da igra sa njima.I ako pogledate sta su oni izjavili nije ni cudo što ga onda nije izabrao njihov prijatelj Divac.Nije ga izabrao iz ciste sujete,klasicna srpska posla.

Stanoje

pre 2 godine

Legendarna izjava generala Pattona sa kojom počinje tako zvani film.

Thirty years from now when you're sitting by your fireside with your grandson on your knee and he asks, 'What did you do in the great World War Two?' You won't have to cough and say, 'Well, your granddaddy shoveled shit in Louisiana.'

Neko če morati baš to, da kaže svome unuku, da je on to radio u Vojvodini dok su drugi osvajali medalje u Tokyu.

:D

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju .
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

On je ponosni Slovenac. Kako da igra za Srbiju i da bude ponosni slovenac? A znamo da ga otac napustio dok je bio mali.
A njih dva u istom timu, ali ako se igra s dvije lopte.

Koji menadžer je beše rekao da je reprezentacija prevaziđena stvar

pre 2 godine

Kokice spremne.
Biće ovo još jedna bitka komentarima.
Kako se neko usudio da ospori MVP nagradu Jokića.
Ja veličinu ljudi delim na one koji ne moraju - a žele i na one koji žele - jer moraju.
Dončićeva zasluga je zato što je u saigrače ulio neverovatnu želju za zalaganjem.
A zalaganje je ono što će nam manjkati u reprezentaciji.
Ne samo našoj.

Irvas

pre 2 godine

Ma covek nije normalan bre. On ne igra,LUKA SE IGRA KOSARKE. Kad on igra to sve izgleda tako lako i jednostavno,kao da se relaksira.Navijam svim srcem za Luku.

wer

pre 2 godine

(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

nemoj da lupetas,
sta kao debeljka treba neko da "ubedjuje" da igra,
kao da mu peva pesmice na uvce i da mu titra?

sta je to radjeno "pogresno od pocetka"?
kao divca, palju, bodirogu, dojedjevica, danilovica neko ubedjivao?

bucka zabole da igra za reprezentaciju to je i slepcu jasno,
svakog leta ide spanska serija oce-kaki nece-kaki,
smucio se bre svima,
neka ide lepo svojim putem: kesh-misko-ugovori

🇲🇰🇸🇮

pre 2 godine

I sta sad ako navija za zvezdu???ja sam rodjen u sloveniji,a roditelji su mi makedonci pa i ja navijam za zvezdu od 91 kad sam imao 8g,to je klub a ne reprezentacija....A kad igraju makedonci ili slovenci sa srbijom nikad necu za vas navijati,iako ste mi dragi i navijam za vas kad igrate protiv bilo koga drugoga.Tako i on navija za zvedzu nece al ne znaci da je vise srbin nego slovenac.Moja zena je srpkinja pa slusa englesku muziku,znaci englezinja jeli...imate se za neke patriote(nebeski narod)svi protiv vas kao,a sve ste manji i manji,kao i uskoro moja🇲🇰,gdje vam je patriotizam na testuri???a do duse toliko ste zalupani da se djelite na grobare i delije.Ja iskreno se nadam da so na forumu vecinoma ovi sa malom iq-jem,jer u suprotnom mi vas je stvarno zao....pozz normalnim i realnim srbima..

Slovenec

pre 2 godine

Biće i utakmica kada Dončiću ne bude išlo. Ali to se događa i najboljima. Ali niko mu neće moći osporiti da je sa svim srcem igrao za svoju domovinu. I to je najvažnije. Gremo Luka, gremo Slovenija!
Pozdrav iz Slovenije!

ja ga dobro razumem

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) . E tako neka sada drugi uzivaju i dive se kakvog igraca imaju , a nasi neka takodje uzivaju u kuci kosarke dok propadamo nezaustavljivo . Imali smo priliku i da vidimo kako se igra protiv Argentine i kako ih Slovenci u uraganskom ritmu oduvase . T
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

Kakve su to gluposti, da Đorđević nije hteo Dončića? To nije tačno, već dečko ni u jednom momentu nije ni razmišljao da igra za i jednu drugu reprezentaciju osim Slovenije. Ja ga potpuno razumem, jer kao što je on po majci Slovenac izabrao Sloveniju, tako i ja koji sam po majci Srbin ne bih izabrao ni jednu drugu reprezentaciju, da imam priliku da biram. Rođen je tamo, kao i ja ovde, a po sebi znam da nikada ne bih mogao da se identifikujem ni sa jednim drugim narodom.

severnjak

pre 2 godine

Dobar ovaj Slovenac svaka cast. Sjasite sa pricom da je Srbin, dosadni ste. Decko je rekao da je Slovenac, pa jel realno da vi znate bolje od njega? Otac mu jeste Srbin, majka nije, odabrao je zemlju svoje majke i kraj price. I dosadni ste i za Jokica, nek je ziv i zdrav, neka dere u NBA, a jednom kad se zvezde poklope i u reprezentaciji. Koliko jeda u ljudima, ccc …

Dr Batkovski

pre 2 godine

Fascinantna je kolicina kvaliteta i talenta na ovim prostorima, koja ocigledno nastaje genetskim mesanjem i sukobima mentaliteta balkana. Ovde se prepucavamo ko je najbolji kosarkas sveta dal dolaze iz male bedne slovenije il jos bednije srbijice.
Ljudi ovi su problemi prvog sveta i slatko je da to postoji. Iako smo mi zemlja treceg sveta

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Pa ja to pričam već 3.godine.
Da li neko stvarno misli da je Džordan budala pa klincu daje 100 M$ za reklamiranje njegovog brenda ?
Samo ih lomi Luka srećo tatina.

Milan

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas🤦🤦

I kao svaki pravi Slovenac - navija za Zvezdu...

etokao

pre 2 godine

Molim ljude da lece frustracije u ustanovama koje su predvidjene za to. Jokara nema nikakve veze sa ovim vestima na koje komentarisete. Nismo se plasirali u sred BG-a protiv Italije;hemije u timu nema i savez je uzasan, plus Jokara je bolji covek od vas hejetera kojo ga nazivate svakakvim imenima i ladovina a ne paljevina i ego manijak. Na njegovom mestu ne bi pomislio da igram za reprezentaciju nakon ovoga.

Panter

pre 2 godine

A nas Jokic mazi konje neka gleda kako se igra za svoju zemlju
(Sremac, 26. jul 2021 13:07)

Otkud znaš šta on radi?
Možda sapunja mačora?
A možda davi zmiju.

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 2 godine

Srbi......da vam nešto objasnim - vi ste zadnju krštenu reprezentaciju imali u Kini 2019.Onda je neki igrač bio uvređen što ga sudije ne tretiraju ko zvezdu.......NIKAD više vi nećete imati približno kvalitetnu ekipu.Još nekoliko dana posle NIKAD.Kraj diskusije.
(deniro, 26. jul 2021 12:34)

Шта си ти, неки врач погађач? Је ли Србине?

Zoran.

pre 2 godine

Svaka čast Dončiću, najbolji igrač ali iako je igrao cele godine ne zaboravlja reprezentaciju i tu pokazuje najviše.To je patriota a ne kao neki pojedinci, umorili se kad treba da igraju za svoju zemlju.

Goran

pre 2 godine

Jokic je citavu sezonu igrao na najvisem nivou i niko ne moze da mu ospori titulu. Niko ne kaze da Doncic nece, mozda, vec iduce godine biti najbolji, ali ove sezone to je Jokic. Dzaba vam paljevina.

Dag Kristi

pre 2 godine

"Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Đorđević je i na Birču pomislio.

Japanski car

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas??
(????, 26. jul 2021 12:58)

Napoj konja Stefo...

Del Piero#10

pre 2 godine

“Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Pre svega, kada pričaš o ovakvim igračkim veličinama, kakve su Đorđević i Danilović, koji su bili perjanice naše reprezentativne košarke u njenoj najtrofejnijoj eri i zbog kojih se Srbija i danas smatra košarkaškom velesilom, iako smo od njihovog doba podigli još svega dva trofeja, neumesno je govoriti u posprdnom tonu i sa nepoštovanjem.

Kao drugo, za Jokića su potpuno u pravu, jer onakav mlitavac, bez energije i strasti ne bi ni primirisao reprezentaciji u ono doba, kada se igrala čvrsta i muška košarka. Kada je igračima sukljao plamen iz nozdrva kada obuku reprezentativni dres. Ovaj nema volju ni da obuče taj dres, jer na košarku gleda isključivo kao biznis i svoje znanje čuva isključivo za svoje gazde. To je u redu, snašao se odlično u tom šou biznisu i svaka mu čast na tome.

Ali meni Jokić nikad neće biti klasa Danilovića, Đorđevića, Divca, Paspalja, Bodiroge, Kiće, Moke, Praje... Jer su oni najbolje igrali upravo za reprezentaciju. A igrali su i to kako i donosili, ne jednom, radost i osećaj ponosa čitavoj naciji.

🇸🇮🇲🇰

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas🤦🤦

Сотир Миливојевић - Ђубре

pre 2 godine

Дуци Симоновић је у праву што се тиче данашњег спорта100%

Nemanja

pre 2 godine

Ljudi sa ovih prostora (Tracani)su visoki,jaki i talentovani za sport...ja sam rekao najbolji smo u svim sportovima koje ozbiljno igramo osim u fudbalu gde visina nije bitna..i to je tako.

mate

pre 2 godine

kad bude mwp NBA mozemo pricati da je najbolji na svetu....lik uzme 20 suteva po mecu pa mora ubaciti 48 poena.
(legionar993, 26. jul 2021 11:54)

Susjed -da te pitaju ko je GOAT reko bi Jordan zar ne? (prosjek karijere skoro 23 suta po mecu)...

Feran

pre 2 godine

Najbolji bez dileme. Bolji je sad nego što je Lebron bio ikad. Uzivanje ga je i privilegija gledati. Na kraju priče biće jedan od 5 najboljih igrača u istoriji košarke.
(Goks, 26. jul 2021 14:24)



Bolji nego što je Lebron ikada bio, a od Džordana je bolji još iz vremena u Realu!

Goks

pre 2 godine

Najbolji bez dileme. Bolji je sad nego što je Lebron bio ikad. Uzivanje ga je i privilegija gledati. Na kraju priče biće jedan od 5 najboljih igrača u istoriji košarke.

deniro

pre 2 godine

Srbi......da vam nešto objasnim - vi ste zadnju krštenu reprezentaciju imali u Kini 2019.Onda je neki igrač bio uvređen što ga sudije ne tretiraju ko zvezdu.......NIKAD više vi nećete imati približno kvalitetnu ekipu.Još nekoliko dana posle NIKAD.Kraj diskusije.

nema veceg zla od botova Nebojsinog kluba

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) .
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

Kako izmisljas, nije te sramota, ti si cuo da ga Djordjevic nije hteo. Ma Jeretin i Dragicevic ga nisu hteli. Kako Vas vise nije sramota. Toliko nam je doneo i kao igrac i kao selektor.

Deli

pre 2 godine

Nažalost jeste . Šteta sto je Slovenac a ne Srbin ,kako bi bilo normalno da mu otac nije papučar. Bruka . Moj sin bi igrao samo za Srbiju .

nnidza

pre 2 godine

@deniro
Sad sam se uplašio... Tri srebra u poslednjih par godina je više nego sve naše komšije za proteklih 30 godina... A niko predviđao nije i nije očekivao te medalje. Sem nas. Još ćemo mi da se ćeramo... Spavaj mirno...

Marko

pre 2 godine

Kevin Durant je najbolji...Doncic ima loptu u rukama celo vreme, svaki napad ide preko njega uzeo 30 suteva protiv Argentine...nikad se u Evropi nije igrala takva kosarka da svaki napad ide preko jednog igraca.

sasa

pre 2 godine

@deniro

Kme, kme, kme.... vi ste srbi imali, kme, kme, kme.... nikad vise..... kme, kme, kme vi niste nikad ni imali.... kme, kme, kme.... moj tata je jaci od tvoga...

Aco

pre 2 godine

@Milan, samo se ti loži na to i sanjaj.., to što je on jednom rekao da ne uvredi navijače a ti sav sretan, joj Luka navija za naš klub :D :D ... Više puta u više stranim intervjuja je rekao, da još uvjek prati i navija za klub u kojeg je došao sa 13 godina i od kojeg je otišao u NBA. Navija za Real Madrid tako u košarki, kao u futbalu.

...

pre 2 godine

Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Pa ?

Djordjevic i Danilovic su legende, a Doncic i Jokic jos uvek ipak nisu nista osvojili, ima Doncic ono Ep sa Slovenijom ali u najbitnoj utakmici na prvenstvu kao da nije ni igrao, na stranu sto je Doncic fantasticsn, ali za sada ti to kao sprdanje sa izjavama Djordjevica i Danilovica ne stoji.

Jos on ima puno pasulja da jede, puno trofeja da osvoji sa Slovenijom da bi mogao u istu ravan sa njima

Aleksandar I

pre 2 godine

(????, 26. jul 2021 15:09)

Sve se slazem sa tvojim komentarom, ali imam jedno pitanje za tebe? Stvarno ne znam ali objasni mi koja je bila vasa drzava i koji ste vi narod pre 1945?

RRX

pre 2 godine

Ma šta zna ovaj argentinski trener.... Valjda naši "komentatori" bolje znaju... Zato nam ide ovako dobro...
(Čiča Miloje, 26. jul 2021 12:11)



Morao je nekako da opravda poraz svoje raspale reprezentacije, logično.

košarkaški pjesnik

pre 2 godine

118 koševa ukazuje na to da se radi o cheat kodu u igri, logično kad se uvede kompjuterska analitika u sport. Bolje rečeno expolit igrice koja nema patch. Košarka je zbog malog terena na kojem se igra rezultatski u potpunoj ovisnosti o pravilima gdje i najmanje kršenje daje eksponencionalne rezultate. Najbolji košarkaš je onaj koji se tih pravila pridržava, a to nije Dončić. Pikenrol exploit pa step back exploit nisu odlike majstora ni u jednom zanatu nego odlike vještog prevaranta, jer exploiti nemaju manu ili trade-off kompenzaciju kao na slideru kao npr veca visina daje manju brzinu, veca snaga manju izdržljivost i sl. A vidite i sami na snimkama da mu se dopušta naskakivanje na leđa i dosuđuje sve što poželi. To su FIBA reklame za njihova prvenstva.A Dončić je ostavština poretka klanskog krimosa iz Srbije koji nestaje zato što smo mi Hrvati tako odredili. Kako erozija napreduje tako se stiže do sve starijih i sve vrijednijih primjeraka, do kolovođa. Proces se približava pulpi. Kao zub koji boli ili sunce koje treba eksplodirati.
Gotov je.

Juraj

pre 2 godine

@Stanoje Ima dve mogućnosti: Il će unuku odgovoriti: Ne sviraj..., Nego zaloguj se i pogledaj stanje računa il' će tiho zapevati: Džaba bili konji vranci, vinogradi vinorodni,... Kada nisam s onim(a) koje volem...

djere

pre 2 godine

Najjaci su ovi komentatori ovde, sve strucnjak do strucnjaka. Cuj najbolji, hahah. Covek ispada u prvoj rundi plejofa dve godine zaredom i nema ni drugu rundu. Moze bit u top 10. A najbolji zato jer je pobedio neku nebitnu ekipu u prvom kolu olimpijskih igara?

i ćorava koka našla zrno

pre 2 godine

Ima tu dragi moji nekoliko začkoljica:

1. Dončić je vanserijski igrač. Jeste.
2. Logično je da još napreduje.
3. Međitim, sa kim on igra u Denveru. Panj do panja. Da nije tako, igrali bi daleko u plej ofu i bio bi već ove godine MVP. Onda je potpuno logično da je najbolji strelac jer nema ko drugi. I zato davi loptu i pravi asistencije jer nema nikog drugog.
4. Za reprezentaciju je adrenalin. Napaljeno da igraju mogu mnogi na svetu, osim amera.
5. Tu nastaje problem. Slovenija se bez Luke nije kvalifikovala na SP. Za kvalifikacije su dobili spec pozivnicu. Hm.
6. To znači da su bez Luke toliki dunsteri da im nema mere.
7. Zašto je luka postigao 48 poena Argentini (da li će nekom ozbiljnom, videćemo)? Zato što samo on šutira, pa normalno je da će da pogađa. A samo on šutira jer ima 11 balvana pored sebe, ali napaljenih. Za borbenost im svaka čast, za razliku od naših balerina.

Svakako mi je više nego drago da su ameri u velikom problemu zbog igrača iz Evrope. Zbog Luke, Jokare i Janisa.

Andrea Djani

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) . E tako neka sada drugi uzivaju i dive se kakvog igraca imaju , a nasi neka takodje uzivaju u kuci kosarke dok propadamo nezaustavljivo . Imali smo priliku i da vidimo kako se igra protiv Argentine i kako ih Slovenci u uraganskom ritmu oduvase . T

deniro

pre 2 godine

Srbi......da vam nešto objasnim - vi ste zadnju krštenu reprezentaciju imali u Kini 2019.Onda je neki igrač bio uvređen što ga sudije ne tretiraju ko zvezdu.......NIKAD više vi nećete imati približno kvalitetnu ekipu.Još nekoliko dana posle NIKAD.Kraj diskusije.

eto Vam ga...

pre 2 godine

“Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...

...

pre 2 godine

Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Pa ?

Djordjevic i Danilovic su legende, a Doncic i Jokic jos uvek ipak nisu nista osvojili, ima Doncic ono Ep sa Slovenijom ali u najbitnoj utakmici na prvenstvu kao da nije ni igrao, na stranu sto je Doncic fantasticsn, ali za sada ti to kao sprdanje sa izjavama Djordjevica i Danilovica ne stoji.

Jos on ima puno pasulja da jede, puno trofeja da osvoji sa Slovenijom da bi mogao u istu ravan sa njima

etokao

pre 2 godine

Molim ljude da lece frustracije u ustanovama koje su predvidjene za to. Jokara nema nikakve veze sa ovim vestima na koje komentarisete. Nismo se plasirali u sred BG-a protiv Italije;hemije u timu nema i savez je uzasan, plus Jokara je bolji covek od vas hejetera kojo ga nazivate svakakvim imenima i ladovina a ne paljevina i ego manijak. Na njegovom mestu ne bi pomislio da igram za reprezentaciju nakon ovoga.

Deli

pre 2 godine

Nažalost jeste . Šteta sto je Slovenac a ne Srbin ,kako bi bilo normalno da mu otac nije papučar. Bruka . Moj sin bi igrao samo za Srbiju .

Marko

pre 2 godine

Kevin Durant je najbolji...Doncic ima loptu u rukama celo vreme, svaki napad ide preko njega uzeo 30 suteva protiv Argentine...nikad se u Evropi nije igrala takva kosarka da svaki napad ide preko jednog igraca.

košarkaški pjesnik

pre 2 godine

118 koševa ukazuje na to da se radi o cheat kodu u igri, logično kad se uvede kompjuterska analitika u sport. Bolje rečeno expolit igrice koja nema patch. Košarka je zbog malog terena na kojem se igra rezultatski u potpunoj ovisnosti o pravilima gdje i najmanje kršenje daje eksponencionalne rezultate. Najbolji košarkaš je onaj koji se tih pravila pridržava, a to nije Dončić. Pikenrol exploit pa step back exploit nisu odlike majstora ni u jednom zanatu nego odlike vještog prevaranta, jer exploiti nemaju manu ili trade-off kompenzaciju kao na slideru kao npr veca visina daje manju brzinu, veca snaga manju izdržljivost i sl. A vidite i sami na snimkama da mu se dopušta naskakivanje na leđa i dosuđuje sve što poželi. To su FIBA reklame za njihova prvenstva.A Dončić je ostavština poretka klanskog krimosa iz Srbije koji nestaje zato što smo mi Hrvati tako odredili. Kako erozija napreduje tako se stiže do sve starijih i sve vrijednijih primjeraka, do kolovođa. Proces se približava pulpi. Kao zub koji boli ili sunce koje treba eksplodirati.
Gotov je.

aca

pre 2 godine

koliko se smorim kad procitam ovakve vesti... em sto nas nema, em sto nas najbolji kosarkas ne daje ni pet para za reprezentaciju, jos Doncic Srbin...

Goran

pre 2 godine

Jokic je citavu sezonu igrao na najvisem nivou i niko ne moze da mu ospori titulu. Niko ne kaze da Doncic nece, mozda, vec iduce godine biti najbolji, ali ove sezone to je Jokic. Dzaba vam paljevina.

:D

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju .
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

On je ponosni Slovenac. Kako da igra za Srbiju i da bude ponosni slovenac? A znamo da ga otac napustio dok je bio mali.
A njih dva u istom timu, ali ako se igra s dvije lopte.

🇸🇮🇲🇰

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas🤦🤦

djere

pre 2 godine

Najjaci su ovi komentatori ovde, sve strucnjak do strucnjaka. Cuj najbolji, hahah. Covek ispada u prvoj rundi plejofa dve godine zaredom i nema ni drugu rundu. Moze bit u top 10. A najbolji zato jer je pobedio neku nebitnu ekipu u prvom kolu olimpijskih igara?

sasa

pre 2 godine

@deniro

Kme, kme, kme.... vi ste srbi imali, kme, kme, kme.... nikad vise..... kme, kme, kme vi niste nikad ni imali.... kme, kme, kme.... moj tata je jaci od tvoga...

i ćorava koka našla zrno

pre 2 godine

Ima tu dragi moji nekoliko začkoljica:

1. Dončić je vanserijski igrač. Jeste.
2. Logično je da još napreduje.
3. Međitim, sa kim on igra u Denveru. Panj do panja. Da nije tako, igrali bi daleko u plej ofu i bio bi već ove godine MVP. Onda je potpuno logično da je najbolji strelac jer nema ko drugi. I zato davi loptu i pravi asistencije jer nema nikog drugog.
4. Za reprezentaciju je adrenalin. Napaljeno da igraju mogu mnogi na svetu, osim amera.
5. Tu nastaje problem. Slovenija se bez Luke nije kvalifikovala na SP. Za kvalifikacije su dobili spec pozivnicu. Hm.
6. To znači da su bez Luke toliki dunsteri da im nema mere.
7. Zašto je luka postigao 48 poena Argentini (da li će nekom ozbiljnom, videćemo)? Zato što samo on šutira, pa normalno je da će da pogađa. A samo on šutira jer ima 11 balvana pored sebe, ali napaljenih. Za borbenost im svaka čast, za razliku od naših balerina.

Svakako mi je više nego drago da su ameri u velikom problemu zbog igrača iz Evrope. Zbog Luke, Jokare i Janisa.

Del Piero#10

pre 2 godine

“Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Pre svega, kada pričaš o ovakvim igračkim veličinama, kakve su Đorđević i Danilović, koji su bili perjanice naše reprezentativne košarke u njenoj najtrofejnijoj eri i zbog kojih se Srbija i danas smatra košarkaškom velesilom, iako smo od njihovog doba podigli još svega dva trofeja, neumesno je govoriti u posprdnom tonu i sa nepoštovanjem.

Kao drugo, za Jokića su potpuno u pravu, jer onakav mlitavac, bez energije i strasti ne bi ni primirisao reprezentaciji u ono doba, kada se igrala čvrsta i muška košarka. Kada je igračima sukljao plamen iz nozdrva kada obuku reprezentativni dres. Ovaj nema volju ni da obuče taj dres, jer na košarku gleda isključivo kao biznis i svoje znanje čuva isključivo za svoje gazde. To je u redu, snašao se odlično u tom šou biznisu i svaka mu čast na tome.

Ali meni Jokić nikad neće biti klasa Danilovića, Đorđevića, Divca, Paspalja, Bodiroge, Kiće, Moke, Praje... Jer su oni najbolje igrali upravo za reprezentaciju. A igrali su i to kako i donosili, ne jednom, radost i osećaj ponosa čitavoj naciji.

RRX

pre 2 godine

Ma šta zna ovaj argentinski trener.... Valjda naši "komentatori" bolje znaju... Zato nam ide ovako dobro...
(Čiča Miloje, 26. jul 2021 12:11)



Morao je nekako da opravda poraz svoje raspale reprezentacije, logično.

Back in Black

pre 2 godine

Pa ne znam sada nebeski strucnjaci su pricali da Luka može tako samo u NBA, po evropskim pravilima ne bi imao 15 poena.Zanimljivo da ga je selektor ostavio do kraja verujem da bi imao 60 poena.I da, Djordjevic i Danilovic su u pravu Luka nije kalibar da igra sa njima.I ako pogledate sta su oni izjavili nije ni cudo što ga onda nije izabrao njihov prijatelj Divac.Nije ga izabrao iz ciste sujete,klasicna srpska posla.

Goks

pre 2 godine

Najbolji bez dileme. Bolji je sad nego što je Lebron bio ikad. Uzivanje ga je i privilegija gledati. Na kraju priče biće jedan od 5 najboljih igrača u istoriji košarke.

🇲🇰🇸🇮

pre 2 godine

I sta sad ako navija za zvezdu???ja sam rodjen u sloveniji,a roditelji su mi makedonci pa i ja navijam za zvezdu od 91 kad sam imao 8g,to je klub a ne reprezentacija....A kad igraju makedonci ili slovenci sa srbijom nikad necu za vas navijati,iako ste mi dragi i navijam za vas kad igrate protiv bilo koga drugoga.Tako i on navija za zvedzu nece al ne znaci da je vise srbin nego slovenac.Moja zena je srpkinja pa slusa englesku muziku,znaci englezinja jeli...imate se za neke patriote(nebeski narod)svi protiv vas kao,a sve ste manji i manji,kao i uskoro moja🇲🇰,gdje vam je patriotizam na testuri???a do duse toliko ste zalupani da se djelite na grobare i delije.Ja iskreno se nadam da so na forumu vecinoma ovi sa malom iq-jem,jer u suprotnom mi vas je stvarno zao....pozz normalnim i realnim srbima..

severnjak

pre 2 godine

Dobar ovaj Slovenac svaka cast. Sjasite sa pricom da je Srbin, dosadni ste. Decko je rekao da je Slovenac, pa jel realno da vi znate bolje od njega? Otac mu jeste Srbin, majka nije, odabrao je zemlju svoje majke i kraj price. I dosadni ste i za Jokica, nek je ziv i zdrav, neka dere u NBA, a jednom kad se zvezde poklope i u reprezentaciji. Koliko jeda u ljudima, ccc …

Stanoje

pre 2 godine

Legendarna izjava generala Pattona sa kojom počinje tako zvani film.

Thirty years from now when you're sitting by your fireside with your grandson on your knee and he asks, 'What did you do in the great World War Two?' You won't have to cough and say, 'Well, your granddaddy shoveled shit in Louisiana.'

Neko če morati baš to, da kaže svome unuku, da je on to radio u Vojvodini dok su drugi osvajali medalje u Tokyu.

Marko

pre 2 godine

Najbolji je, jer za tim daje 100%, a za reprezentaciju 110%. Nesto slicno kao Ronaldo za Portugal. Svako poredjenje sa nasom generacijom mladih igraca je bolno i uznemirujuce.

wer

pre 2 godine

(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

nemoj da lupetas,
sta kao debeljka treba neko da "ubedjuje" da igra,
kao da mu peva pesmice na uvce i da mu titra?

sta je to radjeno "pogresno od pocetka"?
kao divca, palju, bodirogu, dojedjevica, danilovica neko ubedjivao?

bucka zabole da igra za reprezentaciju to je i slepcu jasno,
svakog leta ide spanska serija oce-kaki nece-kaki,
smucio se bre svima,
neka ide lepo svojim putem: kesh-misko-ugovori

Aco

pre 2 godine

@Milan, samo se ti loži na to i sanjaj.., to što je on jednom rekao da ne uvredi navijače a ti sav sretan, joj Luka navija za naš klub :D :D ... Više puta u više stranim intervjuja je rekao, da još uvjek prati i navija za klub u kojeg je došao sa 13 godina i od kojeg je otišao u NBA. Navija za Real Madrid tako u košarki, kao u futbalu.

Feran

pre 2 godine

Najbolji bez dileme. Bolji je sad nego što je Lebron bio ikad. Uzivanje ga je i privilegija gledati. Na kraju priče biće jedan od 5 najboljih igrača u istoriji košarke.
(Goks, 26. jul 2021 14:24)



Bolji nego što je Lebron ikada bio, a od Džordana je bolji još iz vremena u Realu!

Milan

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas🤦🤦

I kao svaki pravi Slovenac - navija za Zvezdu...

Dr Batkovski

pre 2 godine

Fascinantna je kolicina kvaliteta i talenta na ovim prostorima, koja ocigledno nastaje genetskim mesanjem i sukobima mentaliteta balkana. Ovde se prepucavamo ko je najbolji kosarkas sveta dal dolaze iz male bedne slovenije il jos bednije srbijice.
Ljudi ovi su problemi prvog sveta i slatko je da to postoji. Iako smo mi zemlja treceg sveta

Slovenec

pre 2 godine

Biće i utakmica kada Dončiću ne bude išlo. Ali to se događa i najboljima. Ali niko mu neće moći osporiti da je sa svim srcem igrao za svoju domovinu. I to je najvažnije. Gremo Luka, gremo Slovenija!
Pozdrav iz Slovenije!

Koji menadžer je beše rekao da je reprezentacija prevaziđena stvar

pre 2 godine

Kokice spremne.
Biće ovo još jedna bitka komentarima.
Kako se neko usudio da ospori MVP nagradu Jokića.
Ja veličinu ljudi delim na one koji ne moraju - a žele i na one koji žele - jer moraju.
Dončićeva zasluga je zato što je u saigrače ulio neverovatnu želju za zalaganjem.
A zalaganje je ono što će nam manjkati u reprezentaciji.
Ne samo našoj.

mate

pre 2 godine

kad bude mwp NBA mozemo pricati da je najbolji na svetu....lik uzme 20 suteva po mecu pa mora ubaciti 48 poena.
(legionar993, 26. jul 2021 11:54)

Susjed -da te pitaju ko je GOAT reko bi Jordan zar ne? (prosjek karijere skoro 23 suta po mecu)...

Zoran.

pre 2 godine

Svaka čast Dončiću, najbolji igrač ali iako je igrao cele godine ne zaboravlja reprezentaciju i tu pokazuje najviše.To je patriota a ne kao neki pojedinci, umorili se kad treba da igraju za svoju zemlju.

Dag Kristi

pre 2 godine

"Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević...
(eto Vam ga..., 26. jul 2021 12:11)

Đorđević je i na Birču pomislio.

Nemanja

pre 2 godine

Ljudi sa ovih prostora (Tracani)su visoki,jaki i talentovani za sport...ja sam rekao najbolji smo u svim sportovima koje ozbiljno igramo osim u fudbalu gde visina nije bitna..i to je tako.

Japanski car

pre 2 godine

Mati mu je slovenka,otac mu je srbin rodjen u sloveniji,koji ga je napustio dok je bio mali.Odrastao u sloveniji,drustvo,skola sve vezano za sloveniju....al ne po vama bi on morao da bude ponosni srbin i da igra za vas??
(????, 26. jul 2021 12:58)

Napoj konja Stefo...

Panter

pre 2 godine

A nas Jokic mazi konje neka gleda kako se igra za svoju zemlju
(Sremac, 26. jul 2021 13:07)

Otkud znaš šta on radi?
Možda sapunja mačora?
A možda davi zmiju.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Pa ja to pričam već 3.godine.
Da li neko stvarno misli da je Džordan budala pa klincu daje 100 M$ za reklamiranje njegovog brenda ?
Samo ih lomi Luka srećo tatina.

Irvas

pre 2 godine

Ma covek nije normalan bre. On ne igra,LUKA SE IGRA KOSARKE. Kad on igra to sve izgleda tako lako i jednostavno,kao da se relaksira.Navijam svim srcem za Luku.

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 2 godine

Srbi......da vam nešto objasnim - vi ste zadnju krštenu reprezentaciju imali u Kini 2019.Onda je neki igrač bio uvređen što ga sudije ne tretiraju ko zvezdu.......NIKAD više vi nećete imati približno kvalitetnu ekipu.Još nekoliko dana posle NIKAD.Kraj diskusije.
(deniro, 26. jul 2021 12:34)

Шта си ти, неки врач погађач? Је ли Србине?

Сотир Миливојевић - Ђубре

pre 2 godine

Дуци Симоновић је у праву што се тиче данашњег спорта100%

nnidza

pre 2 godine

@deniro
Sad sam se uplašio... Tri srebra u poslednjih par godina je više nego sve naše komšije za proteklih 30 godina... A niko predviđao nije i nije očekivao te medalje. Sem nas. Još ćemo mi da se ćeramo... Spavaj mirno...

nema veceg zla od botova Nebojsinog kluba

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) .
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

Kako izmisljas, nije te sramota, ti si cuo da ga Djordjevic nije hteo. Ma Jeretin i Dragicevic ga nisu hteli. Kako Vas vise nije sramota. Toliko nam je doneo i kao igrac i kao selektor.

ja ga dobro razumem

pre 2 godine

Zamislite samo Jokic i Doncic u istom timu , a moglo je da bude , da je bilo coveka u Savezu koji bi pokusao i jednog i drugog da privoli da igra za Srbiju . Sa prvim je sve uradjeno pogresno od pocetka , a sa drugim se nije ni pokusalo ( koliko sam nacuo zbog Djordjeviceve vizije da nam nije potreban ) . E tako neka sada drugi uzivaju i dive se kakvog igraca imaju , a nasi neka takodje uzivaju u kuci kosarke dok propadamo nezaustavljivo . Imali smo priliku i da vidimo kako se igra protiv Argentine i kako ih Slovenci u uraganskom ritmu oduvase . T
(Andrea Djani, 26. jul 2021 11:58)

Kakve su to gluposti, da Đorđević nije hteo Dončića? To nije tačno, već dečko ni u jednom momentu nije ni razmišljao da igra za i jednu drugu reprezentaciju osim Slovenije. Ja ga potpuno razumem, jer kao što je on po majci Slovenac izabrao Sloveniju, tako i ja koji sam po majci Srbin ne bih izabrao ni jednu drugu reprezentaciju, da imam priliku da biram. Rođen je tamo, kao i ja ovde, a po sebi znam da nikada ne bih mogao da se identifikujem ni sa jednim drugim narodom.

Aleksandar I

pre 2 godine

(????, 26. jul 2021 15:09)

Sve se slazem sa tvojim komentarom, ali imam jedno pitanje za tebe? Stvarno ne znam ali objasni mi koja je bila vasa drzava i koji ste vi narod pre 1945?

Juraj

pre 2 godine

@Stanoje Ima dve mogućnosti: Il će unuku odgovoriti: Ne sviraj..., Nego zaloguj se i pogledaj stanje računa il' će tiho zapevati: Džaba bili konji vranci, vinogradi vinorodni,... Kada nisam s onim(a) koje volem...