- Komentari -
 1. Zaista neverovatno, toliko je neočekivano bilo da ni druge biciklistkinje nisu shvatile da je ispred.

  To je čar Olimpijskih igara. Ove gluposti sa superstarovima koji hoće-neće, sa političkim igricama, sa monetizacijom sporta i ko zna čim su nas naterali da malo zaboravimo na prave stvari i postanemo cinični, ali ovo je olimpijski duh.

  Žena je rekla sebi ja imam šansu da ostvarim svoj san i nije usporila ni na sekund dok su neki favoriti nešto kalkulisali i organizovali.
  (za pamćenje, definitivno, 25. jul 2021 18:15)

  # Link komentara

 2. Ovde jako malo ljudi prati biciklizam, ženski pogotovo, pa će ova priča ostati ispod radara mnogih. Ali ovo će verovatno biti najlepša pobeda na ovim OI. Cura krenula od starta na sve ili ništa. I pobedila. Bilo je tu i drugih okolnosti (izgleda da u vodećoj grupi niko nije bio obavešten o njenoj prednosti i odličnom tempu pošto na OI kao i na SP radio komunikacija timova ka biciklistima nije dozvoljena - drugoplasirana Holanđanka je tek nakon proslaska cilja shvatila da nije prva!!!), ali to nimalo ne umanjuje Aninu pobedu. David protiv Golijata, i to ne jednog. Svaka čast.
  (Miha, 25. jul 2021 13:14)

  # Link komentara

 3. devojka inace radi kao profesorka matematike i amaterka je. cak je i predsednik AOK iznenadjen njenim uspehom :-D
  (nkd, 25. jul 2021 12:48)

  # Link komentara

 4. Master na Kembridžu pa doktorat iz matematike sa 25 godina na Universitat Polit?cnica de Catalunya i sad zlatna medalja na OI... not too bad!
  (Njamburg, 25. jul 2021 10:50)

  # Link komentara

 5. Divna prica. Dala je bukvalno sve od sebe, od pocetka trke, pa sta bude. I eto, sada je olimpijska sampionka!
  (Linet Masai, 25. jul 2021 10:39)

  # Link komentara