Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 13.03.2023.

10:35

Italijani zovu Đokovića: Nole, dođi na čelendžer!

Novak Đoković neće igrati pre aprila, jer mu nije dozvoljen ulaz u SAD, ali ga zato žele na mnogim terenima u Evropi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Italijani zovu Đokovića: Nole, dođi na čelendžer!
Foto: Profimedia

Novak će uskoro krenuti sa pripremena za sezonu igranja na šljaci, a kako stvari stoje, prvi turnir na kom bi se pojavio mogao bi da bude Masters u Monte Karlu.

Međutim, iz Italije stižu vesti da Novaka žele da vide na jednom manjem turniru, čelendžeru u San Remu koji počinje 26. marta, u vreme kada će se igrati Masters u Majamiju.

Tako je TK San Remo započeo kampanju na društvenim mrežama, kako bi ubedio svetskog broja jedan da dođe i takmiči se kod njih, u sklopu priprema za prolećnu seriju turnira na najsporijoj podlozi.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je Novak u maju 2005. godine, samo nekoliko dana pre nego što je napunio 18 godina, igrao na ovom čelendžeru i osvojio titulu.

To j bio turnir sa nagradom od 25.000 dolara, a Novak je tada radio sa Italijanom, Rikardom Pjatijem.

Zato sada u san Remu žele da vide Novaka ponovo, pa su mu poslali poruku na Instagramu.

"Novače, imamo poziv za tebe, dođi na San Remo Tenis kup! Raovali bismo se da te vidimo od 26. marta na turniru koji si osvojio pre 18 godina, a koji će sada prvi put biti ATP čelendžer 125. I dalje čuvamo tvoj trofej, čekamo te da ti ga uručimo uz nadu da ćemo te opet videti na našim terenima. Nole, dođi u San Remo! Rezervisali smo ti vajld kartu, uvereni smo da ćeš doći", poručili su iz TK San Remo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu