Nova vest
Tenis

Četvrtak, 06.01.2022.

11:47

"Brzo ste zaboravili koliko nam je Novak pomogao"

Mnogi podržavaju stav australijske vlade u vezi sa Novakom Đokovićem, ali srpskog tenisera ipak podržavaju i brojni Australijanci.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Profimedia

U jeku njegovog zatvaranja na aerodromu i imigrantskom hotelu zbog problema sa vizom, pojedini su se setili koliko im je Đoković pomogao kada im je bilo najteže.

Tako je jedna korisnica društvene mreže Instagram prisetila Đokovićeve pomoći tokom velikih požara koji su uništavali najmanji kontinent sveta pre samo dve godine.

"Za one sa kratkim pamćenjem koji misle da je OK ovo što se Novaku dešava.. Kako se brzo zaboravi doprinos koji je dao našoj emlji. Ovde nije reč samo o tome kroz šta on prolazi, već nepravda koja mu se čini trenutno u našoj zemlji. Ovakvi trenuci će biti ključni u našoj istoriji, kada pogledamo unazad i vidimo kako smo tretirali ljude i kako smo stajali sa strane i nismo radili ništa dok se ove nepravde dešavaju", napisala je Džodi-Meri Ruso uz "skrinšot" akcije u kojoj je Đoković donirao novac Australiji tokom požara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu