Nova vest
Tenis

Petak, 15.05.2020.

12:00

"Đokovićeve priče su zabrinjavajuće"

Bivši američki teniser Endi Rodik smatra da su pojedini stavovi koji dolaze od Novaka Đokovića i ljudi iz njegovog kampa i okruženja zabrinjavajući.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images

Najbolji srpski sportista je tokom pandemije koronavirusa organizovao Instagram lajvove tokom kojih je dosta pričao o stvarima koje nisu usko vezane za njegovu profesiju.

"Pojedine priče koje izlaze iz Đokovićevog kampa su u najmanju ruku zabrinjavajuće, a posebno ona o pretvaranju otrovne vode u pijaću uz pomoć misli i molitve. To je pritom možda druga ili treća alarmantna tvrdnja koja je stigla odatle prethodnih nedelja", rekao je Rodik.

Ipak, Rodik ističe da ono što Đoković na terenu radi je neverovatno, a konstatovao je da srpski teniser ima velike šanse da bude GOAT.

"Ono što priča i ono što radi na terenu su dve suprotne stvari, a ono što čini na terenu je neverovatno. Iako se sa nekim ne slažeš na ličnom nivou, možeš da uživaš u njegovoj igri. On ima šansu da bude najbolji svih vremena", dodao je Rodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu