Nova vest
Tenis

Subota, 28.07.2018.

22:35

Izner nastavlja da dominira u Atlanti – osmo finale za Amerikanca

Džon Izner, najbolji američki teniser, plasirao se u novo finale ATP turnira u Atlanti pobedom nad Metjuom Ebdenom u tri odigrana seta.

Izvor: LN

Autor: LN

Izner nastavlja da dominira u Atlanti – osmo finale za Amerikanca
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Izner je Australijanca savladao posle dva časa i dva minuta igre rezultatom 6:4, 6:7(6), 6:1.

Visoki teniser iz SAD je tako nastavio nestvaran niz igranja u Atlanti. Naime, ovaj turnir je prebačen u taj američki grad 2010. godine, a od tad Džon je propustio samo jedno finale, 2012. kada je u polufinalu poražen od šampiona Endija Rodika.

Sem te godine, Izner je učestvovao u svakom finalu Atlante, a titulu je osvojio četiri puta, ujedno i prošle godine kada je u finalu savladao Rajana Harisona.

Izner je tako potvrdio i fantastičnu formu ove godine, koje je osvojio prvu Masters titulu u Majamiju, a nedavno igrao i polufinale Vimbldona, gde je u nestvarnom meču izgubio od Kevina Andersona.

On će se u velikom finalu Atlante, u borbi za svoju petu titulu, sastati sa boljim iz duela između Amerikanca Rajana Harisona i Britanca Kamerona Norija, koji je na programu u noći između subote i nedelje, od 01.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu