Nova vest
Tenis

Petak, 08.12.2017.

09:44

Povratak najbolje: Serena brani titulu u Melburnu

Američka teniserka Serena Vilijams braniće titulu na Australijan Openu u Melburnu, potvrdili su organizatori prvog Grend slema.

Izvor: B92

Autor:B92

Povratak najbolje: Serena brani titulu u Melburnu
Getty Images

Jedna od najuspešnijih teniserki svih vremena koja je osvojila šest od poslednjih deset Grend Slem titula, posle pauze zbog trudnoće vraća se tenisu.

Vilijams je, prošle sezone, titulom u Melburnu u januaru, koju je osvojila iako je bila u drugom stanju, prestigla legendarnu Štefi Graf i izdvojila se na prvom mestu po broju osvojenih turnira na četiri najveća takmičenja u open eri, dok u generalnom poretku Margaret Kort ima trofej više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Tenis

Iga silovito do treće runde Rima

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u treće kolo turnira u Rimu, pošto je pobedila 77. teniserku sveta Amerikanku Bernardu Peru posle dva seta, 6:0, 6:2.

Beta

23:08

9 h

Tenis

Poznato kada Đoković izlazi na teren

Srpski teniser Novak Đoković će meč drugog kola mastersa u Rimu protiv Francuza Korentana Mutea igrati u petak uveče posle 19 časova, saopšteno je na sajtu turnira.

Tanjug

20:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu