Nova vest
Fudbal

Petak, 13.07.2018.

14:00

Kin: Engleska se zanela pričom "It's coming home"

Bivši kapiten fudbalera Mančester junajteda Roj Kin rekao je da se Engleska zanela pričom o plasmanu u finale Svetskog prvenstva, zbog čega je zaboravila na realnost i polufinalnu utakmicu sa Hrvatskom.

Izvor: B92

Autor:B92

Kin: Engleska se zanela pričom
Foto: Getty Images

Engleska je sinoć posle produžetaka izgubila od Hrvatske sa 1:2, u polufinalu Svetskog prvenstva, pa će u subotu od 16 časova igrati protiv Belgije utakmicu za treće mesto.

Kako je turnir odmicao u Engleskoj se sve više pričalo o plasmanu u finale i osvajanju Mundijala i vladala je prava euforija medju navijačima.

"I pre utakmice samo se pričalo o finalu. Znam da je pre nekoliko nedelja sa sloganom 'It's coming home' sve počelo kroz šalu, ali treba se koncentrisati na svaku narednu utakmicu. Mislim da ste se zaneli", rekao je Kin dok je analizirao utakmicu kao stručni konsultant, preneli su britanski mediji.

"Planirali ste finale, svuda je bilo slavlja. Trebalo je da pogledate kakva je realnost. Kada dođeš u finale, onda možeš da budeš uzbuđen, ali ovo je polufinale. Samo se radilo o finalu, a znate koliko je teško igrati u velikim finalima, ili čak plasirati se na Svetsko prvenstvo", naveo je Kin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu