Petak, 22.06.2018.

22:20

Krstajić: Rizikovali smo, ali smo primili gol iz kontre

Izvor: B92

Krstajiæ: Rizikovali smo, ali smo primili gol iz kontre IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

John 3:16

pre 5 godina

Najinteresantniji su ovi komentari oko Sergeja, koji uzgred loptu nije ni video 90 minuta, zato što smo između ostalog igrali celu utakmicu kao Fulham, preskakajući sredinu terena. A dragi moji poznavaoci fudbala kako je sinoć, recimo odigrao čuveni Matić ? Pa ako niko to ne sme da kaže, evo ja ću - Odigrao je sramotno loše. I ne samo sinoć, odigrao je loše i protiv Kostarike. Ali čovek peva himnu sa 3 prsta u srcu pa niko ne sme da mu prigovori osim Svevišnjeg. O fantastičnom Filipu Kostiću da i ne govori. I na kraju...Da li je iko ikada video u svom životu, da neka ekipa dobije gol iz kontre posle gol auta ????

leo

pre 5 godina

Само бих волео да неки новинар, неки нешто, пита Крстајића и играче... ЗАШТО СТЕ СЕ ПОВУКЛИ ПОСЛЕ ДАТОГ ГОЛА???????? 
Шта је то са нашим тренерима? 
Онај из звезде игра на 0:0 
Ђукић из Партизана 1:0 поведе и после му екипа до краја не пређе центар 
Муслин исто, Петковић исто... 
Играјте фудбал!!!!!!!!!
(mladi ja, 22. jun 2018 22:46)

Ti stvarno verujes da su se oni povuki?? Nisu, vec ne znaju! Cim ih protivnik pritisne oni ne znaju! Ova Svajcarska nije nimalo bolja po kvalitetu ali svetlosnim godinama po uigranosti. Oni su zajedno dugo, godinama se TAKMICE, igraju velike utakmice i pobedjuju. Imaju pravog trenera za slektora.
Mi smo razbijena banda od saveza, menadzera, 'strucnog staba' i sabana na klupi, do igraca. Igraci su pali posle 60 minuta Tadic jedva stoji na nogama, to je do lose taktike, presinga koji nije doneo nista, verovatno i kondicionih trenera. Sve struka po principu brat od ujaka.

sasa jokic

pre 5 godina

I najveci laici su znali da nam treba pobeda da bi prosli, a onda da imas imalo znanja, sastavis napadacku formaciju i brze odbrambene igrace zbog kontri. Sto ce reci, Prijovica uz Mitrovica, i Baneta (sporog) napolje. Pa onda ako das dva gola, povuces se i ubacujes odbrambene i vezne. To se zove rizik, i plus imas jos jednu utakmicu da se vadis.
A ti branis 1:0 90 minuta!?
Sto se Sergeja tice, SP je najbolji pokazatelj da li si ili nisi “lav”-zvezda. Svi najveci fudbaleri su na SP nesto pokazali. Brazil mu je poslednja prilika, ako i tu omane kao protiv Svajcarske.....znaci da je izvikan. Inace nenormalno sporo kretanje, prosto bode oci, cak i u inace sporoj reprezentaciji Srbije, posebno bez lopte.

Miodrag

pre 5 godina

Boljka naseg fudbala je sto sto svi misle da bilo ko moze da bude selektor, samo je potrebno da se sastavi 11 igraca i stave se ruke u dzepove. Nas jedini ozbiljan trener je bio Radomir Antic, pa i Muslin. Svi ostali pokusaji tipa Santrac, Petkovic i ostali amateri su nam se obili o glavu. Da nas je na ovom takmicenju vodio neko ko je trener po profesiji, pa ne mora da bude ni vrhunski, mi bi prosli grupu, garantujem. Dovoljan je neki prvoligaski trener tipa Vladan Milojevic, Marko Nikolic. Krstajic nikada nece biti trener po profesiji, videcete za par godina, nece postojati u tom smislu. Nije vazno da na terenu bude 11 najboljih, vec da znaju sta rade. Kosarkasi su oravi primer. Medalje su se osvajale i sa Lukovskim, Scepanovicem, i raznoraznim prosecnim igracima. Ali strucnjaci su nam bez premca i njihova je poslednja.

Carlito

pre 5 godina

Kad pored 7 igraca iz italijanske i engleske lige ti nemas jednu akciju u dve utakmice to znaci da si promasio profesiju.realno ovaj covek je kriv za sve.nista ne zna i da ima imalo obraza otisao bi odmah veceras jer je na mesto selektora dosao ne zna ni on kako

.

pre 5 godina

Ne znam sta smo rizikovali na gol nismo sutnuli zbog taktike da sa pola terena saljemo loptu na Mitrovica sto ocigledno nije uspevalo. Kapiram da imamo tu prednost, ali ako nisi skapirao da nece da nam svira faul blizu kaznenog na Mitrovicu celu utakmicu, i ako nisi provalio da nismo napali zadnjih pola sata i da si morao da zamenis Mitrovica nema sta da komentarises onda...

Djordjevic Bec

pre 5 godina

Najveci rizik je bio ti kao trener i nije se isplatio.Onda rizik uvodi SMS i pravi rizik da ode transfer od 100.m.!?Sa tolkim rizicima se ne dobija utakmica!

Tezak poraz

pre 5 godina

Nama 1:1 nije bilo dovoljno, ali smo i tada stajali slabo, kamoli kad jos da krenemo ofanzivnije. Trebalo se ipak misliti na tezinu eventualnog poraza u psiholoskom smislu.

Aleksandar

pre 5 godina

Rizikuje se pri rezultatu 1:0 kad si svež i protivniku stvaras probleme. Tad se kreće po drugi gol jer je rizik prihvatljiv. Kod rezultata 1:1, kad nemaš igru niti snagu i tim je razbijen, tad ne rizikujes jer je rizik neprihvatljiv. Zelen si Mladene i najgori uz Baneta danas (koji je kriv za oba gola - pretrčao 80m, otvorio prostor iza sebe i ubacuje nikome).

Ivan

pre 5 godina

Sta imas da kazes o drugom golu? Onakav gol od ispucavanja golmana da igrac udje jedan na jedan sa golmanom se vidja samo u petlicima u mladjim kategorijama, a mi takav gol primamo na SP sa sve igracima profesionalcima.

don

pre 5 godina

Prva stvar koja mi je pala napamet kad smo poveli je to da još niko nije izgubio nakon što je poveo 1:0 i uplašio sam se da bi to mogli biti mi. Povlačenje u 5. minutu se mora obiti o glavu, takva panika u odbrani se može videti samo u našoj reprezentaciji. Sve utakmice na svetskom budu tvrde sa 2-3 šanse jedino na našoj protivnik stvori 5 mrtvih šansi. Čoveče onaj Urugvaj kad povede ne možeš im prići golu, a ne stvoriti šansu. Druga stvar je naš vezni red koji nam treba biti najbolji deo tima, kako ti igrači ne mogu sačuvati nijednu loptu, posed lopte 35% je sramota uz to imamo najviše pogrešnih dodavanja na celom prvenstvu. Matića jako cenim, ali to što on igra u reprezentaciji zadnje 2 godine nema veze sa fudbalom koji on igra u klubovima. Krstajić ne sme vaditi Sergeja, a ovaj najgori na terenu. Dobio je ocenu 5.2 što je najmanja ocena nekog veznog igrača do sada, izgubio je 10 lopti, od 24 duela, osvojio je 4, a to mu je najveći adut u igri i kako onda očekivati neku igru, kad ti 2 najbolja igrača tako odigraju?

canak

pre 5 godina

koja je logika da juris pobedu po svaku cenu...oni se povukli,bili su zadovoljni bodom...trebali smo i mi cuvati nereseno...ima jos jedno kolo,pa sta bude...ovako izvedes milivojevica,uvodis radonjica...mislim da bi vise prijovic mogao da uradi...ali...sad idemo na karioke...mozemo ih dobiti...napred orlovi

kvrga

pre 5 godina

nismo slepi. ne da niste rizikovali, nego ste se do poslednjeg minuta na svaki prekid vukli po terenu kao da vodite 2:0.
ostavka, odmah. novi selektor za brazil.

zex

pre 5 godina

Radonjić je morao ranije decko je brz kao zver izuzetan igrac, brzina pobednike.Šaciri nas razbio kao da je on Mesi.Srbiju je trebalo da vodi Vladan Milojevic.

satelit

pre 5 godina

GLAVU GORE,remi je bio realan rez(ali opet nedovoljno za prolaz)... Nama su trebala 3 boda iz dve utakmice.. U sredu na Brazil za slavu,pred celim svetom.. Bar dostojanstveno da odemo ,a mozda i skokiramo

mladi ja

pre 5 godina

Само бих волео да неки новинар, неки нешто, пита Крстајића и играче... ЗАШТО СТЕ СЕ ПОВУКЛИ ПОСЛЕ ДАТОГ ГОЛА????????
Шта је то са нашим тренерима?
Онај из звезде игра на 0:0
Ђукић из Партизана 1:0 поведе и после му екипа до краја не пређе центар
Муслин исто, Петковић исто...
Играјте фудбал!!!!!!!!!

marko

pre 5 godina

Имамо дакле 4 играча у одбрани, 2 задња везна, Костића који помаже Коларву да затворе страну ( питам се само кога су затварали), и остаје нам напред Сергеј, који и није баш неки пакар, затим Тадић и Митровић, и поставља се питање шта је ризик са овако дефанзивном поставом, и како уопште мисли да да неки гол са Тадићем, и Митровићем у нападу. Дакле више је него јасно да стручни штаб нема петљу и знање за неку тактику и те нејасноће се преносе на играче и одале нам конфузна игра без петље и става. Игра би била а не ризик да се уместо Миливојвића убаци Љајић или Костић, а уместо Костића да игра Пријовић. Ми једноставно морамо да играмо са два нападача. Па и Уругвај има Суареза и Каваанија, Француска Мбапеа и Гризмана, Бразил Габријела и Нејмара, а ми хоћемо да дајемо голове само са Митром. Па како аман, Дакле на Бразил Стојковић, Тошић (код контре крив), Бане, Миленковић, Коларов, Матић, Милинковић, Тадић, Костић (Љајић), Митровић, Пријовић.

Dragan BL

pre 5 godina

Krstajiću, promašio si igrače, formaciju...kad je loše krenulo 2.poluvreme ništa ne menjaš u igri...psihički nepripremljeni igrači, imamo rezultat i padamo...ali, kako si ti selektor tako je sve!

reflektor

pre 5 godina

Ne,nismo rizikovali.Ljudi su nas inicijativom,taktikom,iskustvom i zeljom da IGRAJU do kraja pobedili.To je poenta i to je kljuc.Sto nismo isto igrali posle naseg prvog gola?Ajde njihov sa 20m se desava ok,ali da Saciri primi loptu i ide ka golu?!?!Sam sa jednim nasim koji ga juri.Pa takav igrac ce da da gol.Sto smo to dozvolili...

Bobiska

pre 5 godina

sta ti je trebalo da rizikukes?Imao si jedan nula pauzu a ti maistore nijedan otpadak nisi pokupio.Matic ne moze da ide po zemlji udavi.Odlican fudbaler ali mora da igra jednostavnije a to moras to da mu kazes.Tosic pravi ofsajd na protivnickoj polovini i gubi dragocen trenutak.Morao je da pravi prekrsaj ,kada si video da posle naseg prekida se sporo vracamo.To su trebale da budu tvoje sugestije,ali sta da se radi kada ti i tvoji pomocnici to ne vidite.Sergej ti je u drugom poluvremenu ostao visoko i imali smo manjak na Tadicevoj strani gde smo ga izgubili u kreaciji.To si morao da vidis.

DzoSu

pre 5 godina

Zamenio Luku za Radonju.
Poslao Sergeja na Lukinu poziciju.
Ljajica poslao na Sergejovu.
Radonju poslao na Ljajicevu.

O kakvom riziku ti selektore pricas? Pa mi sa malo mozga i fudbalskog znanja vidimo da si bio kukavica. 85 minuta su bili bolji i bilo je pitanje kada cemo da pokleknemo.

ko o čemu

pre 5 godina

Moj Krstajiću, naravno da nebi Muslinu lenština sms bio celi meč na terenu, menjaš izgubljenog Kostića sa zalutalim Ljajićem, posle vadiš jedinog koji je igrao Luku a ne potrošenog Tadića, time slabiš ekipu kao da nam bod nebi odgovarao, sad moraš pobediti Brazil....smešno.....

deks

pre 5 godina

Лоша тактика нашег тренера. Да некажем глупа. Водимо и играмо катастрофални пресинг, где они протуре олако лопту према нападу и стално си у гол шанси.

P

pre 5 godina

U jedno sam ubeđen: Muslin, kakav god da je, nikad ne bi na ovakav način izgubio utakmicu - naročito ovaj drugi gol da njegova ekipa primi, to je naučna fantastika.

Miki

pre 5 godina

Bježi kući ,nije to za tebe!!!!vidje li ti šta onaj kloc (150000000mileona,haha)uradi za devedeset minuta.Da si njega zamjenio onda bi napravio nešto .da ali ti to nisi smjeo uraditi.Kuci,nije fudbal za nas!!!

R9

pre 5 godina

Borili smo se i izgubili iz glupih sotuacija,Raodnja je trebao od starta prizivalo ga je ovde mnogo ljudi ali eto... Ipak podrska momcima pokazali su opasnu zelju u oba meca na zalost vise nisu mogli u ovom videlo se i da nam fali snage...
A nasi kriticari jedva ste docekali!!!
Posle Kostarike sve sjajno i bajno asad udri po svim igracima, U PORAZU SE NE PONIZI U POBEDI SE NE PONESI!!!!

ej bre

pre 5 godina

Onog momenta kada je usao Radonjic nismo ljudki presli centar. Nadam se da su menadzer i Terzic zadovoljni.
Inace amater je hteo da brani vodjstvo od petog minuta... Kada je primio prvi onda se setio da kaze ekipi da igra jer mu neko javio da nereseno nije dovoljno. U finisu sa 10 igraca Srbija nije mogla bolje. Mozda da je usao Rodic?

MilankoX

pre 5 godina

Druze Krstajic imao si sansu protiv Svice, nisi je iskoristio. Brazil neces pobediti taman da igraju Mesi i Ronaldo za nas. Prvo sto si trener pocetnik, drugo sto nisi sam sastavljao tim.. Sad se vidi danak menadzerskoj reprezentaciji kao u ostalom zadnjih 50g. Kolarov,Tosic,Ivanovic, Rukavina-odavno su trebali u reprezentativnu penziju. Matic totalno van forme (za srpskog igraca je prosao zenit). Apsolutno ste trebali da forsirate U19 generaciju iz 2013 sa sve Drulovicem. Mi nemamo vrhunske igrace ali mozemo da imamo kompaktan tim.

Aleksandar KG

pre 5 godina

Krstajiću, samo nekim čudom ti si postao selektor.Danas si pokazao da nemaš blage veze i doktorirao si neznanje. Meč je pripremljen katastrofalno.Apsolutno je tačno da su oni više želeli pobedu. Kidali su za svaku loptu, oni su poginuli, a naši smušeni, pogubljeni, bez ideje šta da rade. Posle gola smo se povukli, a to je tvoja krivica. Na kraju neobjašnjiva izmena sa Radonjićem i Milivojevićem i upravo kroz tu prazninu koju si stvorio izlaskom milivojevića primamo gol. Treba da te je sramota. Ali, kad sada malo smirenije pogledam i treba da ispadnemo. Da tebe i sve one pored tebe više ne gledamo. Medjutim, kako mi se čini ti ćeš ostati na tom mestu. Kakva zemlja takav je i naš fudbal.Jad i beda.Ti si pravi selektor za ovu jadnu reprezentaciju.

room 1408

pre 5 godina

Krstajicu nisi ti kriv sto ne znaš.Krivi su oni sto su dozvolili da ti vodiš reprezentaciju a nisi vodio ni amaterski klub iz nekog sela.Eto npr.da si u svom mestu trenirao neke ljude koji pokušavaju da igraju fudbal.Mislim da smo uz onu nesreću sto trenira Argentinu najlošije reprezentacija sa strukom na klupi.Opet kazem nema trunka tvoje krivice već isključivo onog koji te tu doveo.Srecno u nastavku karijere.Nadam se da nećeš u budućnosti preskakati stepenike i poći da treniraš od svog lokanog kluba.Za jedno 15-20 godina da nam opet dodjes kada se dobro izvezbas,...

optimus prime

pre 5 godina

Momci su se borili koliko su mogli, fudbal je igra, izgubili smo danas u toj igri i ne treba tugovati. Jedino sad treba odigrati dobro protiv Brazila i da se časno oprostimo od Svetskog prvenstva. Podrška Krstajiću i fudbalerima, gledaćemo meč sa Brazilom u sredu i navijati.

Stasi

pre 5 godina

Ma, da... Kako da ne! Ostala je još jedna izmena ukoliko si već hteo da ideš na pobedu!

Pritom, ne kapiram zašto je izgledalo kao da se čuva 1:1 kada nam je faktički maltene isto da li je nerešeno ili gubimo tekmu budući da u tom slučaju svakako moramo ići da dobijemo Brazil... ?

Takođe, Krstajić je loše postavio taktiku: dali smo gol na prepad, tako što je Mitro nadskočio čoveka, a onda smo do kraja utakmice "bunarili", iako nam to nije donosilo rezultate, umesto da smirimo na sredini terena i pokušamo da zapravo stvorimo neku akciju. Prosto mi je neverovatno da sa imenima na sredini terena (SMS-Milivojević-Matić) mi tu sredinu uopšte ne kontrolišemo...

milan

pre 5 godina

krstajic ne zna.

covek nema veze sa vezom, sve rupa do rupe.

verujem da bi pola nas bilo bolji selektori od njega.

makar znao bih koga da izvedem iz igre kada ne zna da igra kako treba.

P

pre 5 godina

U jedno sam ubeđen: Muslin, kakav god da je, nikad ne bi na ovakav način izgubio utakmicu - naročito ovaj drugi gol da njegova ekipa primi, to je naučna fantastika.

kvrga

pre 5 godina

nismo slepi. ne da niste rizikovali, nego ste se do poslednjeg minuta na svaki prekid vukli po terenu kao da vodite 2:0.
ostavka, odmah. novi selektor za brazil.

Dragan BL

pre 5 godina

Krstajiću, promašio si igrače, formaciju...kad je loše krenulo 2.poluvreme ništa ne menjaš u igri...psihički nepripremljeni igrači, imamo rezultat i padamo...ali, kako si ti selektor tako je sve!

Ivan

pre 5 godina

Sta imas da kazes o drugom golu? Onakav gol od ispucavanja golmana da igrac udje jedan na jedan sa golmanom se vidja samo u petlicima u mladjim kategorijama, a mi takav gol primamo na SP sa sve igracima profesionalcima.

Miodrag

pre 5 godina

Boljka naseg fudbala je sto sto svi misle da bilo ko moze da bude selektor, samo je potrebno da se sastavi 11 igraca i stave se ruke u dzepove. Nas jedini ozbiljan trener je bio Radomir Antic, pa i Muslin. Svi ostali pokusaji tipa Santrac, Petkovic i ostali amateri su nam se obili o glavu. Da nas je na ovom takmicenju vodio neko ko je trener po profesiji, pa ne mora da bude ni vrhunski, mi bi prosli grupu, garantujem. Dovoljan je neki prvoligaski trener tipa Vladan Milojevic, Marko Nikolic. Krstajic nikada nece biti trener po profesiji, videcete za par godina, nece postojati u tom smislu. Nije vazno da na terenu bude 11 najboljih, vec da znaju sta rade. Kosarkasi su oravi primer. Medalje su se osvajale i sa Lukovskim, Scepanovicem, i raznoraznim prosecnim igracima. Ali strucnjaci su nam bez premca i njihova je poslednja.

DzoSu

pre 5 godina

Zamenio Luku za Radonju.
Poslao Sergeja na Lukinu poziciju.
Ljajica poslao na Sergejovu.
Radonju poslao na Ljajicevu.

O kakvom riziku ti selektore pricas? Pa mi sa malo mozga i fudbalskog znanja vidimo da si bio kukavica. 85 minuta su bili bolji i bilo je pitanje kada cemo da pokleknemo.

Carlito

pre 5 godina

Kad pored 7 igraca iz italijanske i engleske lige ti nemas jednu akciju u dve utakmice to znaci da si promasio profesiju.realno ovaj covek je kriv za sve.nista ne zna i da ima imalo obraza otisao bi odmah veceras jer je na mesto selektora dosao ne zna ni on kako

don

pre 5 godina

Prva stvar koja mi je pala napamet kad smo poveli je to da još niko nije izgubio nakon što je poveo 1:0 i uplašio sam se da bi to mogli biti mi. Povlačenje u 5. minutu se mora obiti o glavu, takva panika u odbrani se može videti samo u našoj reprezentaciji. Sve utakmice na svetskom budu tvrde sa 2-3 šanse jedino na našoj protivnik stvori 5 mrtvih šansi. Čoveče onaj Urugvaj kad povede ne možeš im prići golu, a ne stvoriti šansu. Druga stvar je naš vezni red koji nam treba biti najbolji deo tima, kako ti igrači ne mogu sačuvati nijednu loptu, posed lopte 35% je sramota uz to imamo najviše pogrešnih dodavanja na celom prvenstvu. Matića jako cenim, ali to što on igra u reprezentaciji zadnje 2 godine nema veze sa fudbalom koji on igra u klubovima. Krstajić ne sme vaditi Sergeja, a ovaj najgori na terenu. Dobio je ocenu 5.2 što je najmanja ocena nekog veznog igrača do sada, izgubio je 10 lopti, od 24 duela, osvojio je 4, a to mu je najveći adut u igri i kako onda očekivati neku igru, kad ti 2 najbolja igrača tako odigraju?

Aleksandar KG

pre 5 godina

Krstajiću, samo nekim čudom ti si postao selektor.Danas si pokazao da nemaš blage veze i doktorirao si neznanje. Meč je pripremljen katastrofalno.Apsolutno je tačno da su oni više želeli pobedu. Kidali su za svaku loptu, oni su poginuli, a naši smušeni, pogubljeni, bez ideje šta da rade. Posle gola smo se povukli, a to je tvoja krivica. Na kraju neobjašnjiva izmena sa Radonjićem i Milivojevićem i upravo kroz tu prazninu koju si stvorio izlaskom milivojevića primamo gol. Treba da te je sramota. Ali, kad sada malo smirenije pogledam i treba da ispadnemo. Da tebe i sve one pored tebe više ne gledamo. Medjutim, kako mi se čini ti ćeš ostati na tom mestu. Kakva zemlja takav je i naš fudbal.Jad i beda.Ti si pravi selektor za ovu jadnu reprezentaciju.

room 1408

pre 5 godina

Krstajicu nisi ti kriv sto ne znaš.Krivi su oni sto su dozvolili da ti vodiš reprezentaciju a nisi vodio ni amaterski klub iz nekog sela.Eto npr.da si u svom mestu trenirao neke ljude koji pokušavaju da igraju fudbal.Mislim da smo uz onu nesreću sto trenira Argentinu najlošije reprezentacija sa strukom na klupi.Opet kazem nema trunka tvoje krivice već isključivo onog koji te tu doveo.Srecno u nastavku karijere.Nadam se da nećeš u budućnosti preskakati stepenike i poći da treniraš od svog lokanog kluba.Za jedno 15-20 godina da nam opet dodjes kada se dobro izvezbas,...

Stasi

pre 5 godina

Ma, da... Kako da ne! Ostala je još jedna izmena ukoliko si već hteo da ideš na pobedu!

Pritom, ne kapiram zašto je izgledalo kao da se čuva 1:1 kada nam je faktički maltene isto da li je nerešeno ili gubimo tekmu budući da u tom slučaju svakako moramo ići da dobijemo Brazil... ?

Takođe, Krstajić je loše postavio taktiku: dali smo gol na prepad, tako što je Mitro nadskočio čoveka, a onda smo do kraja utakmice "bunarili", iako nam to nije donosilo rezultate, umesto da smirimo na sredini terena i pokušamo da zapravo stvorimo neku akciju. Prosto mi je neverovatno da sa imenima na sredini terena (SMS-Milivojević-Matić) mi tu sredinu uopšte ne kontrolišemo...

mladi ja

pre 5 godina

Само бих волео да неки новинар, неки нешто, пита Крстајића и играче... ЗАШТО СТЕ СЕ ПОВУКЛИ ПОСЛЕ ДАТОГ ГОЛА????????
Шта је то са нашим тренерима?
Онај из звезде игра на 0:0
Ђукић из Партизана 1:0 поведе и после му екипа до краја не пређе центар
Муслин исто, Петковић исто...
Играјте фудбал!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 5 godina

Rizikuje se pri rezultatu 1:0 kad si svež i protivniku stvaras probleme. Tad se kreće po drugi gol jer je rizik prihvatljiv. Kod rezultata 1:1, kad nemaš igru niti snagu i tim je razbijen, tad ne rizikujes jer je rizik neprihvatljiv. Zelen si Mladene i najgori uz Baneta danas (koji je kriv za oba gola - pretrčao 80m, otvorio prostor iza sebe i ubacuje nikome).

zex

pre 5 godina

Radonjić je morao ranije decko je brz kao zver izuzetan igrac, brzina pobednike.Šaciri nas razbio kao da je on Mesi.Srbiju je trebalo da vodi Vladan Milojevic.

milan

pre 5 godina

krstajic ne zna.

covek nema veze sa vezom, sve rupa do rupe.

verujem da bi pola nas bilo bolji selektori od njega.

makar znao bih koga da izvedem iz igre kada ne zna da igra kako treba.

satelit

pre 5 godina

GLAVU GORE,remi je bio realan rez(ali opet nedovoljno za prolaz)... Nama su trebala 3 boda iz dve utakmice.. U sredu na Brazil za slavu,pred celim svetom.. Bar dostojanstveno da odemo ,a mozda i skokiramo

reflektor

pre 5 godina

Ne,nismo rizikovali.Ljudi su nas inicijativom,taktikom,iskustvom i zeljom da IGRAJU do kraja pobedili.To je poenta i to je kljuc.Sto nismo isto igrali posle naseg prvog gola?Ajde njihov sa 20m se desava ok,ali da Saciri primi loptu i ide ka golu?!?!Sam sa jednim nasim koji ga juri.Pa takav igrac ce da da gol.Sto smo to dozvolili...

ko o čemu

pre 5 godina

Moj Krstajiću, naravno da nebi Muslinu lenština sms bio celi meč na terenu, menjaš izgubljenog Kostića sa zalutalim Ljajićem, posle vadiš jedinog koji je igrao Luku a ne potrošenog Tadića, time slabiš ekipu kao da nam bod nebi odgovarao, sad moraš pobediti Brazil....smešno.....

.

pre 5 godina

Ne znam sta smo rizikovali na gol nismo sutnuli zbog taktike da sa pola terena saljemo loptu na Mitrovica sto ocigledno nije uspevalo. Kapiram da imamo tu prednost, ali ako nisi skapirao da nece da nam svira faul blizu kaznenog na Mitrovicu celu utakmicu, i ako nisi provalio da nismo napali zadnjih pola sata i da si morao da zamenis Mitrovica nema sta da komentarises onda...

ej bre

pre 5 godina

Onog momenta kada je usao Radonjic nismo ljudki presli centar. Nadam se da su menadzer i Terzic zadovoljni.
Inace amater je hteo da brani vodjstvo od petog minuta... Kada je primio prvi onda se setio da kaze ekipi da igra jer mu neko javio da nereseno nije dovoljno. U finisu sa 10 igraca Srbija nije mogla bolje. Mozda da je usao Rodic?

MilankoX

pre 5 godina

Druze Krstajic imao si sansu protiv Svice, nisi je iskoristio. Brazil neces pobediti taman da igraju Mesi i Ronaldo za nas. Prvo sto si trener pocetnik, drugo sto nisi sam sastavljao tim.. Sad se vidi danak menadzerskoj reprezentaciji kao u ostalom zadnjih 50g. Kolarov,Tosic,Ivanovic, Rukavina-odavno su trebali u reprezentativnu penziju. Matic totalno van forme (za srpskog igraca je prosao zenit). Apsolutno ste trebali da forsirate U19 generaciju iz 2013 sa sve Drulovicem. Mi nemamo vrhunske igrace ali mozemo da imamo kompaktan tim.

Miki

pre 5 godina

Bježi kući ,nije to za tebe!!!!vidje li ti šta onaj kloc (150000000mileona,haha)uradi za devedeset minuta.Da si njega zamjenio onda bi napravio nešto .da ali ti to nisi smjeo uraditi.Kuci,nije fudbal za nas!!!

Bobiska

pre 5 godina

sta ti je trebalo da rizikukes?Imao si jedan nula pauzu a ti maistore nijedan otpadak nisi pokupio.Matic ne moze da ide po zemlji udavi.Odlican fudbaler ali mora da igra jednostavnije a to moras to da mu kazes.Tosic pravi ofsajd na protivnickoj polovini i gubi dragocen trenutak.Morao je da pravi prekrsaj ,kada si video da posle naseg prekida se sporo vracamo.To su trebale da budu tvoje sugestije,ali sta da se radi kada ti i tvoji pomocnici to ne vidite.Sergej ti je u drugom poluvremenu ostao visoko i imali smo manjak na Tadicevoj strani gde smo ga izgubili u kreaciji.To si morao da vidis.

Djordjevic Bec

pre 5 godina

Najveci rizik je bio ti kao trener i nije se isplatio.Onda rizik uvodi SMS i pravi rizik da ode transfer od 100.m.!?Sa tolkim rizicima se ne dobija utakmica!

Tezak poraz

pre 5 godina

Nama 1:1 nije bilo dovoljno, ali smo i tada stajali slabo, kamoli kad jos da krenemo ofanzivnije. Trebalo se ipak misliti na tezinu eventualnog poraza u psiholoskom smislu.

marko

pre 5 godina

Имамо дакле 4 играча у одбрани, 2 задња везна, Костића који помаже Коларву да затворе страну ( питам се само кога су затварали), и остаје нам напред Сергеј, који и није баш неки пакар, затим Тадић и Митровић, и поставља се питање шта је ризик са овако дефанзивном поставом, и како уопште мисли да да неки гол са Тадићем, и Митровићем у нападу. Дакле више је него јасно да стручни штаб нема петљу и знање за неку тактику и те нејасноће се преносе на играче и одале нам конфузна игра без петље и става. Игра би била а не ризик да се уместо Миливојвића убаци Љајић или Костић, а уместо Костића да игра Пријовић. Ми једноставно морамо да играмо са два нападача. Па и Уругвај има Суареза и Каваанија, Француска Мбапеа и Гризмана, Бразил Габријела и Нејмара, а ми хоћемо да дајемо голове само са Митром. Па како аман, Дакле на Бразил Стојковић, Тошић (код контре крив), Бане, Миленковић, Коларов, Матић, Милинковић, Тадић, Костић (Љајић), Митровић, Пријовић.

deks

pre 5 godina

Лоша тактика нашег тренера. Да некажем глупа. Водимо и играмо катастрофални пресинг, где они протуре олако лопту према нападу и стално си у гол шанси.

canak

pre 5 godina

koja je logika da juris pobedu po svaku cenu...oni se povukli,bili su zadovoljni bodom...trebali smo i mi cuvati nereseno...ima jos jedno kolo,pa sta bude...ovako izvedes milivojevica,uvodis radonjica...mislim da bi vise prijovic mogao da uradi...ali...sad idemo na karioke...mozemo ih dobiti...napred orlovi

R9

pre 5 godina

Borili smo se i izgubili iz glupih sotuacija,Raodnja je trebao od starta prizivalo ga je ovde mnogo ljudi ali eto... Ipak podrska momcima pokazali su opasnu zelju u oba meca na zalost vise nisu mogli u ovom videlo se i da nam fali snage...
A nasi kriticari jedva ste docekali!!!
Posle Kostarike sve sjajno i bajno asad udri po svim igracima, U PORAZU SE NE PONIZI U POBEDI SE NE PONESI!!!!

optimus prime

pre 5 godina

Momci su se borili koliko su mogli, fudbal je igra, izgubili smo danas u toj igri i ne treba tugovati. Jedino sad treba odigrati dobro protiv Brazila i da se časno oprostimo od Svetskog prvenstva. Podrška Krstajiću i fudbalerima, gledaćemo meč sa Brazilom u sredu i navijati.

leo

pre 5 godina

Само бих волео да неки новинар, неки нешто, пита Крстајића и играче... ЗАШТО СТЕ СЕ ПОВУКЛИ ПОСЛЕ ДАТОГ ГОЛА???????? 
Шта је то са нашим тренерима? 
Онај из звезде игра на 0:0 
Ђукић из Партизана 1:0 поведе и после му екипа до краја не пређе центар 
Муслин исто, Петковић исто... 
Играјте фудбал!!!!!!!!!
(mladi ja, 22. jun 2018 22:46)

Ti stvarno verujes da su se oni povuki?? Nisu, vec ne znaju! Cim ih protivnik pritisne oni ne znaju! Ova Svajcarska nije nimalo bolja po kvalitetu ali svetlosnim godinama po uigranosti. Oni su zajedno dugo, godinama se TAKMICE, igraju velike utakmice i pobedjuju. Imaju pravog trenera za slektora.
Mi smo razbijena banda od saveza, menadzera, 'strucnog staba' i sabana na klupi, do igraca. Igraci su pali posle 60 minuta Tadic jedva stoji na nogama, to je do lose taktike, presinga koji nije doneo nista, verovatno i kondicionih trenera. Sve struka po principu brat od ujaka.

John 3:16

pre 5 godina

Najinteresantniji su ovi komentari oko Sergeja, koji uzgred loptu nije ni video 90 minuta, zato što smo između ostalog igrali celu utakmicu kao Fulham, preskakajući sredinu terena. A dragi moji poznavaoci fudbala kako je sinoć, recimo odigrao čuveni Matić ? Pa ako niko to ne sme da kaže, evo ja ću - Odigrao je sramotno loše. I ne samo sinoć, odigrao je loše i protiv Kostarike. Ali čovek peva himnu sa 3 prsta u srcu pa niko ne sme da mu prigovori osim Svevišnjeg. O fantastičnom Filipu Kostiću da i ne govori. I na kraju...Da li je iko ikada video u svom životu, da neka ekipa dobije gol iz kontre posle gol auta ????

sasa jokic

pre 5 godina

I najveci laici su znali da nam treba pobeda da bi prosli, a onda da imas imalo znanja, sastavis napadacku formaciju i brze odbrambene igrace zbog kontri. Sto ce reci, Prijovica uz Mitrovica, i Baneta (sporog) napolje. Pa onda ako das dva gola, povuces se i ubacujes odbrambene i vezne. To se zove rizik, i plus imas jos jednu utakmicu da se vadis.
A ti branis 1:0 90 minuta!?
Sto se Sergeja tice, SP je najbolji pokazatelj da li si ili nisi “lav”-zvezda. Svi najveci fudbaleri su na SP nesto pokazali. Brazil mu je poslednja prilika, ako i tu omane kao protiv Svajcarske.....znaci da je izvikan. Inace nenormalno sporo kretanje, prosto bode oci, cak i u inace sporoj reprezentaciji Srbije, posebno bez lopte.

optimus prime

pre 5 godina

Momci su se borili koliko su mogli, fudbal je igra, izgubili smo danas u toj igri i ne treba tugovati. Jedino sad treba odigrati dobro protiv Brazila i da se časno oprostimo od Svetskog prvenstva. Podrška Krstajiću i fudbalerima, gledaćemo meč sa Brazilom u sredu i navijati.

zex

pre 5 godina

Radonjić je morao ranije decko je brz kao zver izuzetan igrac, brzina pobednike.Šaciri nas razbio kao da je on Mesi.Srbiju je trebalo da vodi Vladan Milojevic.

P

pre 5 godina

U jedno sam ubeđen: Muslin, kakav god da je, nikad ne bi na ovakav način izgubio utakmicu - naročito ovaj drugi gol da njegova ekipa primi, to je naučna fantastika.

ej bre

pre 5 godina

Onog momenta kada je usao Radonjic nismo ljudki presli centar. Nadam se da su menadzer i Terzic zadovoljni.
Inace amater je hteo da brani vodjstvo od petog minuta... Kada je primio prvi onda se setio da kaze ekipi da igra jer mu neko javio da nereseno nije dovoljno. U finisu sa 10 igraca Srbija nije mogla bolje. Mozda da je usao Rodic?

satelit

pre 5 godina

GLAVU GORE,remi je bio realan rez(ali opet nedovoljno za prolaz)... Nama su trebala 3 boda iz dve utakmice.. U sredu na Brazil za slavu,pred celim svetom.. Bar dostojanstveno da odemo ,a mozda i skokiramo

MilankoX

pre 5 godina

Druze Krstajic imao si sansu protiv Svice, nisi je iskoristio. Brazil neces pobediti taman da igraju Mesi i Ronaldo za nas. Prvo sto si trener pocetnik, drugo sto nisi sam sastavljao tim.. Sad se vidi danak menadzerskoj reprezentaciji kao u ostalom zadnjih 50g. Kolarov,Tosic,Ivanovic, Rukavina-odavno su trebali u reprezentativnu penziju. Matic totalno van forme (za srpskog igraca je prosao zenit). Apsolutno ste trebali da forsirate U19 generaciju iz 2013 sa sve Drulovicem. Mi nemamo vrhunske igrace ali mozemo da imamo kompaktan tim.

kvrga

pre 5 godina

nismo slepi. ne da niste rizikovali, nego ste se do poslednjeg minuta na svaki prekid vukli po terenu kao da vodite 2:0.
ostavka, odmah. novi selektor za brazil.

Miki

pre 5 godina

Bježi kući ,nije to za tebe!!!!vidje li ti šta onaj kloc (150000000mileona,haha)uradi za devedeset minuta.Da si njega zamjenio onda bi napravio nešto .da ali ti to nisi smjeo uraditi.Kuci,nije fudbal za nas!!!

mladi ja

pre 5 godina

Само бих волео да неки новинар, неки нешто, пита Крстајића и играче... ЗАШТО СТЕ СЕ ПОВУКЛИ ПОСЛЕ ДАТОГ ГОЛА????????
Шта је то са нашим тренерима?
Онај из звезде игра на 0:0
Ђукић из Партизана 1:0 поведе и после му екипа до краја не пређе центар
Муслин исто, Петковић исто...
Играјте фудбал!!!!!!!!!

R9

pre 5 godina

Borili smo se i izgubili iz glupih sotuacija,Raodnja je trebao od starta prizivalo ga je ovde mnogo ljudi ali eto... Ipak podrska momcima pokazali su opasnu zelju u oba meca na zalost vise nisu mogli u ovom videlo se i da nam fali snage...
A nasi kriticari jedva ste docekali!!!
Posle Kostarike sve sjajno i bajno asad udri po svim igracima, U PORAZU SE NE PONIZI U POBEDI SE NE PONESI!!!!

marko

pre 5 godina

Имамо дакле 4 играча у одбрани, 2 задња везна, Костића који помаже Коларву да затворе страну ( питам се само кога су затварали), и остаје нам напред Сергеј, који и није баш неки пакар, затим Тадић и Митровић, и поставља се питање шта је ризик са овако дефанзивном поставом, и како уопште мисли да да неки гол са Тадићем, и Митровићем у нападу. Дакле више је него јасно да стручни штаб нема петљу и знање за неку тактику и те нејасноће се преносе на играче и одале нам конфузна игра без петље и става. Игра би била а не ризик да се уместо Миливојвића убаци Љајић или Костић, а уместо Костића да игра Пријовић. Ми једноставно морамо да играмо са два нападача. Па и Уругвај има Суареза и Каваанија, Француска Мбапеа и Гризмана, Бразил Габријела и Нејмара, а ми хоћемо да дајемо голове само са Митром. Па како аман, Дакле на Бразил Стојковић, Тошић (код контре крив), Бане, Миленковић, Коларов, Матић, Милинковић, Тадић, Костић (Љајић), Митровић, Пријовић.

Miodrag

pre 5 godina

Boljka naseg fudbala je sto sto svi misle da bilo ko moze da bude selektor, samo je potrebno da se sastavi 11 igraca i stave se ruke u dzepove. Nas jedini ozbiljan trener je bio Radomir Antic, pa i Muslin. Svi ostali pokusaji tipa Santrac, Petkovic i ostali amateri su nam se obili o glavu. Da nas je na ovom takmicenju vodio neko ko je trener po profesiji, pa ne mora da bude ni vrhunski, mi bi prosli grupu, garantujem. Dovoljan je neki prvoligaski trener tipa Vladan Milojevic, Marko Nikolic. Krstajic nikada nece biti trener po profesiji, videcete za par godina, nece postojati u tom smislu. Nije vazno da na terenu bude 11 najboljih, vec da znaju sta rade. Kosarkasi su oravi primer. Medalje su se osvajale i sa Lukovskim, Scepanovicem, i raznoraznim prosecnim igracima. Ali strucnjaci su nam bez premca i njihova je poslednja.

Stasi

pre 5 godina

Ma, da... Kako da ne! Ostala je još jedna izmena ukoliko si već hteo da ideš na pobedu!

Pritom, ne kapiram zašto je izgledalo kao da se čuva 1:1 kada nam je faktički maltene isto da li je nerešeno ili gubimo tekmu budući da u tom slučaju svakako moramo ići da dobijemo Brazil... ?

Takođe, Krstajić je loše postavio taktiku: dali smo gol na prepad, tako što je Mitro nadskočio čoveka, a onda smo do kraja utakmice "bunarili", iako nam to nije donosilo rezultate, umesto da smirimo na sredini terena i pokušamo da zapravo stvorimo neku akciju. Prosto mi je neverovatno da sa imenima na sredini terena (SMS-Milivojević-Matić) mi tu sredinu uopšte ne kontrolišemo...

Aleksandar KG

pre 5 godina

Krstajiću, samo nekim čudom ti si postao selektor.Danas si pokazao da nemaš blage veze i doktorirao si neznanje. Meč je pripremljen katastrofalno.Apsolutno je tačno da su oni više želeli pobedu. Kidali su za svaku loptu, oni su poginuli, a naši smušeni, pogubljeni, bez ideje šta da rade. Posle gola smo se povukli, a to je tvoja krivica. Na kraju neobjašnjiva izmena sa Radonjićem i Milivojevićem i upravo kroz tu prazninu koju si stvorio izlaskom milivojevića primamo gol. Treba da te je sramota. Ali, kad sada malo smirenije pogledam i treba da ispadnemo. Da tebe i sve one pored tebe više ne gledamo. Medjutim, kako mi se čini ti ćeš ostati na tom mestu. Kakva zemlja takav je i naš fudbal.Jad i beda.Ti si pravi selektor za ovu jadnu reprezentaciju.

ko o čemu

pre 5 godina

Moj Krstajiću, naravno da nebi Muslinu lenština sms bio celi meč na terenu, menjaš izgubljenog Kostića sa zalutalim Ljajićem, posle vadiš jedinog koji je igrao Luku a ne potrošenog Tadića, time slabiš ekipu kao da nam bod nebi odgovarao, sad moraš pobediti Brazil....smešno.....

canak

pre 5 godina

koja je logika da juris pobedu po svaku cenu...oni se povukli,bili su zadovoljni bodom...trebali smo i mi cuvati nereseno...ima jos jedno kolo,pa sta bude...ovako izvedes milivojevica,uvodis radonjica...mislim da bi vise prijovic mogao da uradi...ali...sad idemo na karioke...mozemo ih dobiti...napred orlovi

Tezak poraz

pre 5 godina

Nama 1:1 nije bilo dovoljno, ali smo i tada stajali slabo, kamoli kad jos da krenemo ofanzivnije. Trebalo se ipak misliti na tezinu eventualnog poraza u psiholoskom smislu.

room 1408

pre 5 godina

Krstajicu nisi ti kriv sto ne znaš.Krivi su oni sto su dozvolili da ti vodiš reprezentaciju a nisi vodio ni amaterski klub iz nekog sela.Eto npr.da si u svom mestu trenirao neke ljude koji pokušavaju da igraju fudbal.Mislim da smo uz onu nesreću sto trenira Argentinu najlošije reprezentacija sa strukom na klupi.Opet kazem nema trunka tvoje krivice već isključivo onog koji te tu doveo.Srecno u nastavku karijere.Nadam se da nećeš u budućnosti preskakati stepenike i poći da treniraš od svog lokanog kluba.Za jedno 15-20 godina da nam opet dodjes kada se dobro izvezbas,...

Dragan BL

pre 5 godina

Krstajiću, promašio si igrače, formaciju...kad je loše krenulo 2.poluvreme ništa ne menjaš u igri...psihički nepripremljeni igrači, imamo rezultat i padamo...ali, kako si ti selektor tako je sve!

reflektor

pre 5 godina

Ne,nismo rizikovali.Ljudi su nas inicijativom,taktikom,iskustvom i zeljom da IGRAJU do kraja pobedili.To je poenta i to je kljuc.Sto nismo isto igrali posle naseg prvog gola?Ajde njihov sa 20m se desava ok,ali da Saciri primi loptu i ide ka golu?!?!Sam sa jednim nasim koji ga juri.Pa takav igrac ce da da gol.Sto smo to dozvolili...

Bobiska

pre 5 godina

sta ti je trebalo da rizikukes?Imao si jedan nula pauzu a ti maistore nijedan otpadak nisi pokupio.Matic ne moze da ide po zemlji udavi.Odlican fudbaler ali mora da igra jednostavnije a to moras to da mu kazes.Tosic pravi ofsajd na protivnickoj polovini i gubi dragocen trenutak.Morao je da pravi prekrsaj ,kada si video da posle naseg prekida se sporo vracamo.To su trebale da budu tvoje sugestije,ali sta da se radi kada ti i tvoji pomocnici to ne vidite.Sergej ti je u drugom poluvremenu ostao visoko i imali smo manjak na Tadicevoj strani gde smo ga izgubili u kreaciji.To si morao da vidis.

DzoSu

pre 5 godina

Zamenio Luku za Radonju.
Poslao Sergeja na Lukinu poziciju.
Ljajica poslao na Sergejovu.
Radonju poslao na Ljajicevu.

O kakvom riziku ti selektore pricas? Pa mi sa malo mozga i fudbalskog znanja vidimo da si bio kukavica. 85 minuta su bili bolji i bilo je pitanje kada cemo da pokleknemo.

milan

pre 5 godina

krstajic ne zna.

covek nema veze sa vezom, sve rupa do rupe.

verujem da bi pola nas bilo bolji selektori od njega.

makar znao bih koga da izvedem iz igre kada ne zna da igra kako treba.

Djordjevic Bec

pre 5 godina

Najveci rizik je bio ti kao trener i nije se isplatio.Onda rizik uvodi SMS i pravi rizik da ode transfer od 100.m.!?Sa tolkim rizicima se ne dobija utakmica!

Carlito

pre 5 godina

Kad pored 7 igraca iz italijanske i engleske lige ti nemas jednu akciju u dve utakmice to znaci da si promasio profesiju.realno ovaj covek je kriv za sve.nista ne zna i da ima imalo obraza otisao bi odmah veceras jer je na mesto selektora dosao ne zna ni on kako

Aleksandar

pre 5 godina

Rizikuje se pri rezultatu 1:0 kad si svež i protivniku stvaras probleme. Tad se kreće po drugi gol jer je rizik prihvatljiv. Kod rezultata 1:1, kad nemaš igru niti snagu i tim je razbijen, tad ne rizikujes jer je rizik neprihvatljiv. Zelen si Mladene i najgori uz Baneta danas (koji je kriv za oba gola - pretrčao 80m, otvorio prostor iza sebe i ubacuje nikome).

don

pre 5 godina

Prva stvar koja mi je pala napamet kad smo poveli je to da još niko nije izgubio nakon što je poveo 1:0 i uplašio sam se da bi to mogli biti mi. Povlačenje u 5. minutu se mora obiti o glavu, takva panika u odbrani se može videti samo u našoj reprezentaciji. Sve utakmice na svetskom budu tvrde sa 2-3 šanse jedino na našoj protivnik stvori 5 mrtvih šansi. Čoveče onaj Urugvaj kad povede ne možeš im prići golu, a ne stvoriti šansu. Druga stvar je naš vezni red koji nam treba biti najbolji deo tima, kako ti igrači ne mogu sačuvati nijednu loptu, posed lopte 35% je sramota uz to imamo najviše pogrešnih dodavanja na celom prvenstvu. Matića jako cenim, ali to što on igra u reprezentaciji zadnje 2 godine nema veze sa fudbalom koji on igra u klubovima. Krstajić ne sme vaditi Sergeja, a ovaj najgori na terenu. Dobio je ocenu 5.2 što je najmanja ocena nekog veznog igrača do sada, izgubio je 10 lopti, od 24 duela, osvojio je 4, a to mu je najveći adut u igri i kako onda očekivati neku igru, kad ti 2 najbolja igrača tako odigraju?

John 3:16

pre 5 godina

Najinteresantniji su ovi komentari oko Sergeja, koji uzgred loptu nije ni video 90 minuta, zato što smo između ostalog igrali celu utakmicu kao Fulham, preskakajući sredinu terena. A dragi moji poznavaoci fudbala kako je sinoć, recimo odigrao čuveni Matić ? Pa ako niko to ne sme da kaže, evo ja ću - Odigrao je sramotno loše. I ne samo sinoć, odigrao je loše i protiv Kostarike. Ali čovek peva himnu sa 3 prsta u srcu pa niko ne sme da mu prigovori osim Svevišnjeg. O fantastičnom Filipu Kostiću da i ne govori. I na kraju...Da li je iko ikada video u svom životu, da neka ekipa dobije gol iz kontre posle gol auta ????

Ivan

pre 5 godina

Sta imas da kazes o drugom golu? Onakav gol od ispucavanja golmana da igrac udje jedan na jedan sa golmanom se vidja samo u petlicima u mladjim kategorijama, a mi takav gol primamo na SP sa sve igracima profesionalcima.

sasa jokic

pre 5 godina

I najveci laici su znali da nam treba pobeda da bi prosli, a onda da imas imalo znanja, sastavis napadacku formaciju i brze odbrambene igrace zbog kontri. Sto ce reci, Prijovica uz Mitrovica, i Baneta (sporog) napolje. Pa onda ako das dva gola, povuces se i ubacujes odbrambene i vezne. To se zove rizik, i plus imas jos jednu utakmicu da se vadis.
A ti branis 1:0 90 minuta!?
Sto se Sergeja tice, SP je najbolji pokazatelj da li si ili nisi “lav”-zvezda. Svi najveci fudbaleri su na SP nesto pokazali. Brazil mu je poslednja prilika, ako i tu omane kao protiv Svajcarske.....znaci da je izvikan. Inace nenormalno sporo kretanje, prosto bode oci, cak i u inace sporoj reprezentaciji Srbije, posebno bez lopte.

deks

pre 5 godina

Лоша тактика нашег тренера. Да некажем глупа. Водимо и играмо катастрофални пресинг, где они протуре олако лопту према нападу и стално си у гол шанси.

.

pre 5 godina

Ne znam sta smo rizikovali na gol nismo sutnuli zbog taktike da sa pola terena saljemo loptu na Mitrovica sto ocigledno nije uspevalo. Kapiram da imamo tu prednost, ali ako nisi skapirao da nece da nam svira faul blizu kaznenog na Mitrovicu celu utakmicu, i ako nisi provalio da nismo napali zadnjih pola sata i da si morao da zamenis Mitrovica nema sta da komentarises onda...

leo

pre 5 godina

Само бих волео да неки новинар, неки нешто, пита Крстајића и играче... ЗАШТО СТЕ СЕ ПОВУКЛИ ПОСЛЕ ДАТОГ ГОЛА???????? 
Шта је то са нашим тренерима? 
Онај из звезде игра на 0:0 
Ђукић из Партизана 1:0 поведе и после му екипа до краја не пређе центар 
Муслин исто, Петковић исто... 
Играјте фудбал!!!!!!!!!
(mladi ja, 22. jun 2018 22:46)

Ti stvarno verujes da su se oni povuki?? Nisu, vec ne znaju! Cim ih protivnik pritisne oni ne znaju! Ova Svajcarska nije nimalo bolja po kvalitetu ali svetlosnim godinama po uigranosti. Oni su zajedno dugo, godinama se TAKMICE, igraju velike utakmice i pobedjuju. Imaju pravog trenera za slektora.
Mi smo razbijena banda od saveza, menadzera, 'strucnog staba' i sabana na klupi, do igraca. Igraci su pali posle 60 minuta Tadic jedva stoji na nogama, to je do lose taktike, presinga koji nije doneo nista, verovatno i kondicionih trenera. Sve struka po principu brat od ujaka.