Nedelja, 17.06.2018.

16:12

ANKETA: Sve se otvorilo – može li Srbija u nokaut fazu?

Izvor: B92

ANKETA: Sve se otvorilo – može li Srbija u nokaut fazu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Najrealnije

pre 5 godina

Cemu euforija?Pobedili smo ono sto smo morali,slabiju reprezentaciju od nas i to zasluzeno ali uz ne tako ubedljivu igru.Da nije bio gol iz slobodnjaka,ne bi smo ga dali do treceg dnevnika.Protiv Brazila nemamo ni teoretske sanse a ne verujem ni protiv Svajcarske da mozemo vise od boda.Danas su briljirali SMS i Tosic u odbrani,ostalo je bilo samo solidno i nista vise.Generalno,mozemo uz dozu srece da odemo dalje ali vec prvi stepenik u nokaut fazi bi nam bio kraj,sto je i realno kakve igrace imamo.

Dare

pre 5 godina

Ne znam zasto neki Kostariku naziva amayerima.To je tim koji redovnije od nas igra velika takmicenja, tim koji je prosao medju 8 na proslom SP, i sve mpgu biti, samo ne amateri.Ako su oni amateri, sta smo onda mi.

Kalkulacije

pre 5 godina

Kad bi večeras Brazil pobedio Švajcarsku, a mi igrami nerešeno sa oba.
Ili pobedi i nas i Švajcarce ali Švajcarce sa većom razlikom.

put od 1000 koraka

pre 5 godina

Mislim da ćemo taj odgovor imati večeras nakon utakmice u 20. Do sad što sam video nismo ništa lošiji od ostalih učesnika. Prođemo li grupu proćićemo i osminu finala

Jugoslav

pre 5 godina

Steta sto Nemacka gubi...moja prognoza je bila da u osmini finala bas nemce dobijamo sa 1:0 i to golom Kolarova iz slobodnjaka.Sa Meksikom bice teze za nas...steta sto nemamo extra spic, ostalo je manje vise dobro popunjeno.Ivanovic mora desno, Ljajic mora iza spica...ja bi probao sa Jovicen u spicu.

dominus

pre 5 godina

Ne bulaznite aman. JEDINO I ISKLJUČIVO o čemu treba sada razmišljati je Švajcarska. A večeras ćemo videti koliko su jaki (sve osim pobede Brazila od nekoliko golova razlike će biti veliko iznenađanje). Treba izvući pouke iz ove utakmice - dobre i loše. Mitrović mora mnogo bolje. Mislim da Prijoviću i Radonjiću treba dati šansu u drugom kolu, ako ne od starta onda kao dzokere, ali ne u 87 minuti, već dosta ranije. Naročito ako rezultat ne bi išao u korist nama. Kako protiv Švajcaraca? Na "krv i nož" i nikako drugačije. Odigrati sa njima najbolje moguće i razbiti ih. Pobeda i samo pobeda, ubedljiva ako ikako može. Sa Brazilom ćemo lako - tu nemamo šta izgubiti, potpuno rasterećeno. Važno je ne primiti više od 1-2 gola, a ako se ukaže prilika, dati neki. Ponavljam, ovi momci mogu mnogo. Poslednje što nam treba jeste euforija. Zato oladite svi sa kalkulacijama. Biće što biti mora. Nadam se da će Krstajić znati iskontrolisati ekipu.

Dare

pre 5 godina

Moze, ako pobedi Svajcarsku, ili eventualno odigra nereseno, a da se poklope i drugi rezultati.Glupa je anketa. moze se i proci, ali i ispasti, 3 boda nista je znace, imali smo o u Africi 3 boda, pa ispali.

sta bre?

pre 5 godina

Sta se, bre, otvorilo. Sledece dve utakmice u grupi su bitne - Brazil mora da pobedi Svajcarce, a potom i Kostariku, da bi protiv nas igrali lagano. Ako izgube od Svajcarske, sve se jako komplikuje, a protiv nas bi igrali za prolaz.

Pedja

pre 5 godina

Ako Brazil pobedi Svajcarsku oni ce biti extra motivisani da nas pobede. A ako remiziraju sa Svajcarskom ili izgube onda ce igrati iz petnih zila protiv nas.
(Vlada, 17. jun 2018 16:54)
Pa valjda cemo i mi igrati iz petnih zila i protiv jednih i protiv drugih. Na SP svi znaju da igraju fudbal, svi trce, sutiraju, stipaju, biju, pljuju... Svi se bore. Samo ne sme strah da bude prisutan i nervoza. Ne znam sto bi se plasili Brazila, najgore sto moze da se desi je da izgubis, neces poginuti nije rat ali ako pokazes zube i ti onda i ti imas sansu. Isto i sa Svajcarskom. Bice tesko, ali i njima ce biti isto tesko.

mag

pre 5 godina

Mnogo cemo bolje igrati u sledece dve utakmice. Sad je bio ogroman pritisak + 14h sati ne znam koliko je tacno u Rusiji ali najgori termin. Sledece dve utakmice igramo uvece i igra ce biti mnogo bolja. Protiv Svajcaraca 2:0 a onda protiv Brazila igra rezevni tim :)

Bijela

pre 5 godina

dobiješ Kostariku, okay, ideš na Švajcarsku i šta ako izgubiš, Švajcarci idu na Kostariku koja ima dva poraza, i posle Brazila nebitnu treću tekmu, a mi na Brazil... utakmica protiv Švajcarske je najbitnija

pera kojot super genije

pre 5 godina

mozemo da prodjemo grupu,treba odigrati pametno naredne dve utakmice.u svakon slucaju momci treba samo da se bore kao tosic danas.

zoran

pre 5 godina

Auuu ala ste realni..jedva gol dadosmo i to iz prekida ekipi koja veze nema a vi vec racunate na osminu finala? Ko jos ugra tako sto da jedan gol a onda se povuce i ceka da primi gol? Samo Srbija. Ovo je nas realno domet-Kostarika i trece nesto i grupi. Sa Brazilom i Svajcarskom ovakvom igrom mozemo samo da posluzimo za gol razliku

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

Drugoplasirani, u slučaju jednakog bodovnog učinka, ovisti će o golovima postignutim na utakmicama s Costa Ricom. Treba biti realan, i Švicarska i Brazil će napuniti ove amatere.
(morski, 17. jun 2018 16:57)

Zašto bi zavisilo samo od te utakmice, valjda i od broja golova protiv Brazila.
I nije CR toliko loša, tako igraju, prepuste inicijativu protivniku. A pored toga imali su dosta tj. jednak broj šuteva kao mi.
Mi smo imali zrelije prilike, istina, ali pobeda je bitna. Ne bih se složio da će SUI biti lako vs CR, sve je moguće i u tom meču.

R9

pre 5 godina

Ovo je skoro bilo 4-4-2 zbog Sergejevog konstantnog pritiska i ofanzive,Matic i Milivojevic su fantasticni i skroz su ga rasteretili,Ljajicu treba vise prostora sto ce i imati u narednim utakmicama,Kostic je hteo najbolje ali ga je ubio pritisak.
Tadic,Tosic,Bane,Milenkovic i Kolarov ciste 10ke.

room 1408

pre 5 godina

Pa nema tu mnogo logike ako pobede Svajcarce u sledecem kolu biće protiv Brazila revijalna utakmica.Jedino da kalkulisu šta je bolje u nokaut fazi.Ako ne pobede onda je moguće svašta.Sve se otvara.Dosta će se znati posle večerašnje utakmice.Po meni je bolje da Brazil lagano večeras dobije.Bar po nas,...

Vlada

pre 5 godina

Ako Brazil pobedi Svajcarsku oni ce biti extra motivisani da nas pobede. A ako remiziraju sa Svajcarskom ili izgube onda ce igrati iz petnih zila protiv nas.

Drekovaccc

pre 5 godina

Pa... Ako izgubimo od Švajcarske...gotova priča... Ako remiziramo sa Švajcarskom... 50:50...ako pobedimo Švajcarsku idemo dalje 101%...Eto sve sam rekao, sledeća utakmica je presudna.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Ja ne znam samo na osnovu cega igra ovaj Kostic pre Radonjica....Decko se za 20.min nije video na terenu....A Ljajic posebna prica....

BOSS

pre 5 godina

Kako ne mozemo u osminufinala,u finale idemo sigurno....
osmin finala Juzna Korea 2-1 za nas
cetvrtfinale Iran 2-0 za nas
polufinale Australija 1-0 za nas
i finale Island 6-5 na penale

bob

pre 5 godina

realan rezultat sa kostarikom je 0:0 puka sreca i dadosmo doduse odlican gol iz slobodnog udarca,a da ga nije bilo nikad ne bi da li gol,sve u svemu jedna osrednja utakmica obe reprezentacije i ne treba sad ovu srecnu pobedu dizati u nebesa

JPR24

pre 5 godina

Naravno da moze. Ako veceras Brazil odradi sto se ocekuje... Na Svajcarce maksimalno, borbeno, i ici na pobedu, kakvu god, ali na pobedu, i to je to. Mora ipak bolje od ovog danas, u realizaciji, u konstrukciji na sredini, i nikako one pocetne greske u odbrani da se ponove. Ovi nisu znali kasniti, drugi ce znati. Fokus kao u nastavku, i jos jace. I Kosticu objasniti da kad ides u kontru 3 na jedan, dodaj bre, mogao je kamion da proturi kolegama ! Milenkovicu svaka cast u odbrani ! Tosicu za borbu.

Miodrag

pre 5 godina

Lose smo otvorili mec. Igralo se nepovezano, nismo mogli da iznesemo loptu. Generalno, ni ostatak meca nije bio puno bolji od onoga sto smo standarno navikli od nasih, ALI sa jednom velikom razlikom! Ginuli su na terenu. To je prevagnulo. Mogli smo da im damo jos koji. Fakat je i da Kostarika nije puno pokazala i mislim da ce protiv jacih ekipa trebati mnogo vise od borbenosti. Ali da ne kvarim trenutak, uzivajmo u pobedi i bodovima i nadajmo se najboljem protiv Svajcaraca.

morski

pre 5 godina

U nogometu od pobjede većeg i vrijednijeg nema. Srbija je pokazala da je za klasu bolja od Costa Rice. Dobro smišljena taktika i disciplina dovela je do rezultata. A rezultat je minimalan i to je jedina loša strana ove zaslužen pobjede. Cost Rica je iznenadila svojom nekvalitetom, ipak je to reprezentacija s kontinenta koji zna igrati nogomet. Gotovo je sigurno da ovaj turnir završavaju bez bodova, a to znači da je bilo potrebno pobjediti ih što većom gol razlikom. Drugoplasirani, u slučaju jednakog bodovnog učinka, ovisti će o golovima postignutim na utakmicama s Costa Ricom. Treba biti realan, i Švicarska i Brazil će napuniti ove amatere.

Nada umire zadnja

pre 5 godina

Ovo je repriza meca Maroko-Iran. Pobednik moze sanjati da ce preskociti Spaniju ili Portugal. Tako i ovde, moze se sanjati da ce ce se preskociti Brazil i Svajcarsku. Sve ce se to videti u sledecem mecu. Znam da cu dobiti minuse, ali setite se ovoga za 5 dana!

Naum

pre 5 godina

Polako sa anketama, momci su zasluzeno pobedili. Utakmica sa Svajcarskom ce biti najvaznija i ako uzmemo 3 boda mozemo dalje. Samo polako...

Kojot

pre 5 godina

Aj polako ljudi, pobedili jesmo Kostariku, ali imamo sledece dve utakmuce sa ekipama koje su daleko kvalitetnije od Kostarike, a i od nas.Tek posle utakmice sa Svajcarskom cemo znati na cemu smo, ovako jos nista naravno nije gotovo.Secam se euforije nakon pobede nad Nemackim u Africi, isto ovako ankete, radovanje, a na kraju nista i posle toga potop reprezentativnog fudbala.

Aleksa

pre 5 godina

ljudi, ja razumem da smo svi srecni sada, ali odmah ste izbacili anketu, neka malo, da uzivamo... ni posle sledece nista nece biti gotovo... evo vam rezultat ankete: verujemo, verovali smo i verovacemo... =)

fancy

pre 5 godina

Moze, da Kostic vise nije prva izmena i da kad cuvamo rezultat ne dupliramo bekovske pozicije kao danas sa ulaskom Rukavine! Igraj ko covek . Do tog trenutka sve cestitke, tj igracima svakako sve cestitke!

BOSS

pre 5 godina

I posle ove pobjede stanje nam je kao da na samom pocetku SP.
Ako izgubimo od Svajcarske,ispadamo
Ako dobijemo,idemo sigurno dalje
A ako bude nerijeseno,mislim da ispadamo...

Trollston

pre 5 godina

Nasa matematika je sada jednostavna, navijamo da Brazil dobije Svajcarsku sa sto vecom razlikom, posto nam onda i eventualni remi sa Svajcarcima donosi prolaz, ukoliko od Brazila izgubimo minimalnom razlikom, pa na osnovu gol razlike prodjemo dalje. Sve ovo, pod predpostavkom da ce Svajcarska dobiti Kostariku. Jasno, pobeda nad Svakcarskom nas vodi dalje bez obzira na mec sa Brazilom.

Aleksa

pre 5 godina

ljudi, ja razumem da smo svi srecni sada, ali odmah ste izbacili anketu, neka malo, da uzivamo... ni posle sledece nista nece biti gotovo... evo vam rezultat ankete: verujemo, verovali smo i verovacemo... =)

R9

pre 5 godina

Ovo je skoro bilo 4-4-2 zbog Sergejevog konstantnog pritiska i ofanzive,Matic i Milivojevic su fantasticni i skroz su ga rasteretili,Ljajicu treba vise prostora sto ce i imati u narednim utakmicama,Kostic je hteo najbolje ali ga je ubio pritisak.
Tadic,Tosic,Bane,Milenkovic i Kolarov ciste 10ke.

JPR24

pre 5 godina

Naravno da moze. Ako veceras Brazil odradi sto se ocekuje... Na Svajcarce maksimalno, borbeno, i ici na pobedu, kakvu god, ali na pobedu, i to je to. Mora ipak bolje od ovog danas, u realizaciji, u konstrukciji na sredini, i nikako one pocetne greske u odbrani da se ponove. Ovi nisu znali kasniti, drugi ce znati. Fokus kao u nastavku, i jos jace. I Kosticu objasniti da kad ides u kontru 3 na jedan, dodaj bre, mogao je kamion da proturi kolegama ! Milenkovicu svaka cast u odbrani ! Tosicu za borbu.

Drekovaccc

pre 5 godina

Pa... Ako izgubimo od Švajcarske...gotova priča... Ako remiziramo sa Švajcarskom... 50:50...ako pobedimo Švajcarsku idemo dalje 101%...Eto sve sam rekao, sledeća utakmica je presudna.

Naum

pre 5 godina

Polako sa anketama, momci su zasluzeno pobedili. Utakmica sa Svajcarskom ce biti najvaznija i ako uzmemo 3 boda mozemo dalje. Samo polako...

Miodrag

pre 5 godina

Lose smo otvorili mec. Igralo se nepovezano, nismo mogli da iznesemo loptu. Generalno, ni ostatak meca nije bio puno bolji od onoga sto smo standarno navikli od nasih, ALI sa jednom velikom razlikom! Ginuli su na terenu. To je prevagnulo. Mogli smo da im damo jos koji. Fakat je i da Kostarika nije puno pokazala i mislim da ce protiv jacih ekipa trebati mnogo vise od borbenosti. Ali da ne kvarim trenutak, uzivajmo u pobedi i bodovima i nadajmo se najboljem protiv Svajcaraca.

Kojot

pre 5 godina

Aj polako ljudi, pobedili jesmo Kostariku, ali imamo sledece dve utakmuce sa ekipama koje su daleko kvalitetnije od Kostarike, a i od nas.Tek posle utakmice sa Svajcarskom cemo znati na cemu smo, ovako jos nista naravno nije gotovo.Secam se euforije nakon pobede nad Nemackim u Africi, isto ovako ankete, radovanje, a na kraju nista i posle toga potop reprezentativnog fudbala.

BOSS

pre 5 godina

Kako ne mozemo u osminufinala,u finale idemo sigurno....
osmin finala Juzna Korea 2-1 za nas
cetvrtfinale Iran 2-0 za nas
polufinale Australija 1-0 za nas
i finale Island 6-5 na penale

Bijela

pre 5 godina

dobiješ Kostariku, okay, ideš na Švajcarsku i šta ako izgubiš, Švajcarci idu na Kostariku koja ima dva poraza, i posle Brazila nebitnu treću tekmu, a mi na Brazil... utakmica protiv Švajcarske je najbitnija

fancy

pre 5 godina

Moze, da Kostic vise nije prva izmena i da kad cuvamo rezultat ne dupliramo bekovske pozicije kao danas sa ulaskom Rukavine! Igraj ko covek . Do tog trenutka sve cestitke, tj igracima svakako sve cestitke!

room 1408

pre 5 godina

Pa nema tu mnogo logike ako pobede Svajcarce u sledecem kolu biće protiv Brazila revijalna utakmica.Jedino da kalkulisu šta je bolje u nokaut fazi.Ako ne pobede onda je moguće svašta.Sve se otvara.Dosta će se znati posle večerašnje utakmice.Po meni je bolje da Brazil lagano večeras dobije.Bar po nas,...

Trollston

pre 5 godina

Nasa matematika je sada jednostavna, navijamo da Brazil dobije Svajcarsku sa sto vecom razlikom, posto nam onda i eventualni remi sa Svajcarcima donosi prolaz, ukoliko od Brazila izgubimo minimalnom razlikom, pa na osnovu gol razlike prodjemo dalje. Sve ovo, pod predpostavkom da ce Svajcarska dobiti Kostariku. Jasno, pobeda nad Svakcarskom nas vodi dalje bez obzira na mec sa Brazilom.

Nada umire zadnja

pre 5 godina

Ovo je repriza meca Maroko-Iran. Pobednik moze sanjati da ce preskociti Spaniju ili Portugal. Tako i ovde, moze se sanjati da ce ce se preskociti Brazil i Svajcarsku. Sve ce se to videti u sledecem mecu. Znam da cu dobiti minuse, ali setite se ovoga za 5 dana!

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Ja ne znam samo na osnovu cega igra ovaj Kostic pre Radonjica....Decko se za 20.min nije video na terenu....A Ljajic posebna prica....

Pedja

pre 5 godina

Ako Brazil pobedi Svajcarsku oni ce biti extra motivisani da nas pobede. A ako remiziraju sa Svajcarskom ili izgube onda ce igrati iz petnih zila protiv nas.
(Vlada, 17. jun 2018 16:54)
Pa valjda cemo i mi igrati iz petnih zila i protiv jednih i protiv drugih. Na SP svi znaju da igraju fudbal, svi trce, sutiraju, stipaju, biju, pljuju... Svi se bore. Samo ne sme strah da bude prisutan i nervoza. Ne znam sto bi se plasili Brazila, najgore sto moze da se desi je da izgubis, neces poginuti nije rat ali ako pokazes zube i ti onda i ti imas sansu. Isto i sa Svajcarskom. Bice tesko, ali i njima ce biti isto tesko.

morski

pre 5 godina

U nogometu od pobjede većeg i vrijednijeg nema. Srbija je pokazala da je za klasu bolja od Costa Rice. Dobro smišljena taktika i disciplina dovela je do rezultata. A rezultat je minimalan i to je jedina loša strana ove zaslužen pobjede. Cost Rica je iznenadila svojom nekvalitetom, ipak je to reprezentacija s kontinenta koji zna igrati nogomet. Gotovo je sigurno da ovaj turnir završavaju bez bodova, a to znači da je bilo potrebno pobjediti ih što većom gol razlikom. Drugoplasirani, u slučaju jednakog bodovnog učinka, ovisti će o golovima postignutim na utakmicama s Costa Ricom. Treba biti realan, i Švicarska i Brazil će napuniti ove amatere.

Dare

pre 5 godina

Moze, ako pobedi Svajcarsku, ili eventualno odigra nereseno, a da se poklope i drugi rezultati.Glupa je anketa. moze se i proci, ali i ispasti, 3 boda nista je znace, imali smo o u Africi 3 boda, pa ispali.

sta bre?

pre 5 godina

Sta se, bre, otvorilo. Sledece dve utakmice u grupi su bitne - Brazil mora da pobedi Svajcarce, a potom i Kostariku, da bi protiv nas igrali lagano. Ako izgube od Svajcarske, sve se jako komplikuje, a protiv nas bi igrali za prolaz.

pera kojot super genije

pre 5 godina

mozemo da prodjemo grupu,treba odigrati pametno naredne dve utakmice.u svakon slucaju momci treba samo da se bore kao tosic danas.

BOSS

pre 5 godina

I posle ove pobjede stanje nam je kao da na samom pocetku SP.
Ako izgubimo od Svajcarske,ispadamo
Ako dobijemo,idemo sigurno dalje
A ako bude nerijeseno,mislim da ispadamo...

Dare

pre 5 godina

Ne znam zasto neki Kostariku naziva amayerima.To je tim koji redovnije od nas igra velika takmicenja, tim koji je prosao medju 8 na proslom SP, i sve mpgu biti, samo ne amateri.Ako su oni amateri, sta smo onda mi.

zoran

pre 5 godina

Auuu ala ste realni..jedva gol dadosmo i to iz prekida ekipi koja veze nema a vi vec racunate na osminu finala? Ko jos ugra tako sto da jedan gol a onda se povuce i ceka da primi gol? Samo Srbija. Ovo je nas realno domet-Kostarika i trece nesto i grupi. Sa Brazilom i Svajcarskom ovakvom igrom mozemo samo da posluzimo za gol razliku

bob

pre 5 godina

realan rezultat sa kostarikom je 0:0 puka sreca i dadosmo doduse odlican gol iz slobodnog udarca,a da ga nije bilo nikad ne bi da li gol,sve u svemu jedna osrednja utakmica obe reprezentacije i ne treba sad ovu srecnu pobedu dizati u nebesa

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

Drugoplasirani, u slučaju jednakog bodovnog učinka, ovisti će o golovima postignutim na utakmicama s Costa Ricom. Treba biti realan, i Švicarska i Brazil će napuniti ove amatere.
(morski, 17. jun 2018 16:57)

Zašto bi zavisilo samo od te utakmice, valjda i od broja golova protiv Brazila.
I nije CR toliko loša, tako igraju, prepuste inicijativu protivniku. A pored toga imali su dosta tj. jednak broj šuteva kao mi.
Mi smo imali zrelije prilike, istina, ali pobeda je bitna. Ne bih se složio da će SUI biti lako vs CR, sve je moguće i u tom meču.

mag

pre 5 godina

Mnogo cemo bolje igrati u sledece dve utakmice. Sad je bio ogroman pritisak + 14h sati ne znam koliko je tacno u Rusiji ali najgori termin. Sledece dve utakmice igramo uvece i igra ce biti mnogo bolja. Protiv Svajcaraca 2:0 a onda protiv Brazila igra rezevni tim :)

put od 1000 koraka

pre 5 godina

Mislim da ćemo taj odgovor imati večeras nakon utakmice u 20. Do sad što sam video nismo ništa lošiji od ostalih učesnika. Prođemo li grupu proćićemo i osminu finala

dominus

pre 5 godina

Ne bulaznite aman. JEDINO I ISKLJUČIVO o čemu treba sada razmišljati je Švajcarska. A večeras ćemo videti koliko su jaki (sve osim pobede Brazila od nekoliko golova razlike će biti veliko iznenađanje). Treba izvući pouke iz ove utakmice - dobre i loše. Mitrović mora mnogo bolje. Mislim da Prijoviću i Radonjiću treba dati šansu u drugom kolu, ako ne od starta onda kao dzokere, ali ne u 87 minuti, već dosta ranije. Naročito ako rezultat ne bi išao u korist nama. Kako protiv Švajcaraca? Na "krv i nož" i nikako drugačije. Odigrati sa njima najbolje moguće i razbiti ih. Pobeda i samo pobeda, ubedljiva ako ikako može. Sa Brazilom ćemo lako - tu nemamo šta izgubiti, potpuno rasterećeno. Važno je ne primiti više od 1-2 gola, a ako se ukaže prilika, dati neki. Ponavljam, ovi momci mogu mnogo. Poslednje što nam treba jeste euforija. Zato oladite svi sa kalkulacijama. Biće što biti mora. Nadam se da će Krstajić znati iskontrolisati ekipu.

Najrealnije

pre 5 godina

Cemu euforija?Pobedili smo ono sto smo morali,slabiju reprezentaciju od nas i to zasluzeno ali uz ne tako ubedljivu igru.Da nije bio gol iz slobodnjaka,ne bi smo ga dali do treceg dnevnika.Protiv Brazila nemamo ni teoretske sanse a ne verujem ni protiv Svajcarske da mozemo vise od boda.Danas su briljirali SMS i Tosic u odbrani,ostalo je bilo samo solidno i nista vise.Generalno,mozemo uz dozu srece da odemo dalje ali vec prvi stepenik u nokaut fazi bi nam bio kraj,sto je i realno kakve igrace imamo.

Vlada

pre 5 godina

Ako Brazil pobedi Svajcarsku oni ce biti extra motivisani da nas pobede. A ako remiziraju sa Svajcarskom ili izgube onda ce igrati iz petnih zila protiv nas.

Kalkulacije

pre 5 godina

Kad bi večeras Brazil pobedio Švajcarsku, a mi igrami nerešeno sa oba.
Ili pobedi i nas i Švajcarce ali Švajcarce sa većom razlikom.

Jugoslav

pre 5 godina

Steta sto Nemacka gubi...moja prognoza je bila da u osmini finala bas nemce dobijamo sa 1:0 i to golom Kolarova iz slobodnjaka.Sa Meksikom bice teze za nas...steta sto nemamo extra spic, ostalo je manje vise dobro popunjeno.Ivanovic mora desno, Ljajic mora iza spica...ja bi probao sa Jovicen u spicu.

Nada umire zadnja

pre 5 godina

Ovo je repriza meca Maroko-Iran. Pobednik moze sanjati da ce preskociti Spaniju ili Portugal. Tako i ovde, moze se sanjati da ce ce se preskociti Brazil i Svajcarsku. Sve ce se to videti u sledecem mecu. Znam da cu dobiti minuse, ali setite se ovoga za 5 dana!

bob

pre 5 godina

realan rezultat sa kostarikom je 0:0 puka sreca i dadosmo doduse odlican gol iz slobodnog udarca,a da ga nije bilo nikad ne bi da li gol,sve u svemu jedna osrednja utakmica obe reprezentacije i ne treba sad ovu srecnu pobedu dizati u nebesa

zoran

pre 5 godina

Auuu ala ste realni..jedva gol dadosmo i to iz prekida ekipi koja veze nema a vi vec racunate na osminu finala? Ko jos ugra tako sto da jedan gol a onda se povuce i ceka da primi gol? Samo Srbija. Ovo je nas realno domet-Kostarika i trece nesto i grupi. Sa Brazilom i Svajcarskom ovakvom igrom mozemo samo da posluzimo za gol razliku

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Ja ne znam samo na osnovu cega igra ovaj Kostic pre Radonjica....Decko se za 20.min nije video na terenu....A Ljajic posebna prica....

BOSS

pre 5 godina

Kako ne mozemo u osminufinala,u finale idemo sigurno....
osmin finala Juzna Korea 2-1 za nas
cetvrtfinale Iran 2-0 za nas
polufinale Australija 1-0 za nas
i finale Island 6-5 na penale

morski

pre 5 godina

U nogometu od pobjede većeg i vrijednijeg nema. Srbija je pokazala da je za klasu bolja od Costa Rice. Dobro smišljena taktika i disciplina dovela je do rezultata. A rezultat je minimalan i to je jedina loša strana ove zaslužen pobjede. Cost Rica je iznenadila svojom nekvalitetom, ipak je to reprezentacija s kontinenta koji zna igrati nogomet. Gotovo je sigurno da ovaj turnir završavaju bez bodova, a to znači da je bilo potrebno pobjediti ih što većom gol razlikom. Drugoplasirani, u slučaju jednakog bodovnog učinka, ovisti će o golovima postignutim na utakmicama s Costa Ricom. Treba biti realan, i Švicarska i Brazil će napuniti ove amatere.

Najrealnije

pre 5 godina

Cemu euforija?Pobedili smo ono sto smo morali,slabiju reprezentaciju od nas i to zasluzeno ali uz ne tako ubedljivu igru.Da nije bio gol iz slobodnjaka,ne bi smo ga dali do treceg dnevnika.Protiv Brazila nemamo ni teoretske sanse a ne verujem ni protiv Svajcarske da mozemo vise od boda.Danas su briljirali SMS i Tosic u odbrani,ostalo je bilo samo solidno i nista vise.Generalno,mozemo uz dozu srece da odemo dalje ali vec prvi stepenik u nokaut fazi bi nam bio kraj,sto je i realno kakve igrace imamo.

fancy

pre 5 godina

Moze, da Kostic vise nije prva izmena i da kad cuvamo rezultat ne dupliramo bekovske pozicije kao danas sa ulaskom Rukavine! Igraj ko covek . Do tog trenutka sve cestitke, tj igracima svakako sve cestitke!

Miodrag

pre 5 godina

Lose smo otvorili mec. Igralo se nepovezano, nismo mogli da iznesemo loptu. Generalno, ni ostatak meca nije bio puno bolji od onoga sto smo standarno navikli od nasih, ALI sa jednom velikom razlikom! Ginuli su na terenu. To je prevagnulo. Mogli smo da im damo jos koji. Fakat je i da Kostarika nije puno pokazala i mislim da ce protiv jacih ekipa trebati mnogo vise od borbenosti. Ali da ne kvarim trenutak, uzivajmo u pobedi i bodovima i nadajmo se najboljem protiv Svajcaraca.

Kojot

pre 5 godina

Aj polako ljudi, pobedili jesmo Kostariku, ali imamo sledece dve utakmuce sa ekipama koje su daleko kvalitetnije od Kostarike, a i od nas.Tek posle utakmice sa Svajcarskom cemo znati na cemu smo, ovako jos nista naravno nije gotovo.Secam se euforije nakon pobede nad Nemackim u Africi, isto ovako ankete, radovanje, a na kraju nista i posle toga potop reprezentativnog fudbala.

Jugoslav

pre 5 godina

Steta sto Nemacka gubi...moja prognoza je bila da u osmini finala bas nemce dobijamo sa 1:0 i to golom Kolarova iz slobodnjaka.Sa Meksikom bice teze za nas...steta sto nemamo extra spic, ostalo je manje vise dobro popunjeno.Ivanovic mora desno, Ljajic mora iza spica...ja bi probao sa Jovicen u spicu.

R9

pre 5 godina

Ovo je skoro bilo 4-4-2 zbog Sergejevog konstantnog pritiska i ofanzive,Matic i Milivojevic su fantasticni i skroz su ga rasteretili,Ljajicu treba vise prostora sto ce i imati u narednim utakmicama,Kostic je hteo najbolje ali ga je ubio pritisak.
Tadic,Tosic,Bane,Milenkovic i Kolarov ciste 10ke.

Aleksa

pre 5 godina

ljudi, ja razumem da smo svi srecni sada, ali odmah ste izbacili anketu, neka malo, da uzivamo... ni posle sledece nista nece biti gotovo... evo vam rezultat ankete: verujemo, verovali smo i verovacemo... =)

Drekovaccc

pre 5 godina

Pa... Ako izgubimo od Švajcarske...gotova priča... Ako remiziramo sa Švajcarskom... 50:50...ako pobedimo Švajcarsku idemo dalje 101%...Eto sve sam rekao, sledeća utakmica je presudna.

BOSS

pre 5 godina

I posle ove pobjede stanje nam je kao da na samom pocetku SP.
Ako izgubimo od Svajcarske,ispadamo
Ako dobijemo,idemo sigurno dalje
A ako bude nerijeseno,mislim da ispadamo...

sta bre?

pre 5 godina

Sta se, bre, otvorilo. Sledece dve utakmice u grupi su bitne - Brazil mora da pobedi Svajcarce, a potom i Kostariku, da bi protiv nas igrali lagano. Ako izgube od Svajcarske, sve se jako komplikuje, a protiv nas bi igrali za prolaz.

JPR24

pre 5 godina

Naravno da moze. Ako veceras Brazil odradi sto se ocekuje... Na Svajcarce maksimalno, borbeno, i ici na pobedu, kakvu god, ali na pobedu, i to je to. Mora ipak bolje od ovog danas, u realizaciji, u konstrukciji na sredini, i nikako one pocetne greske u odbrani da se ponove. Ovi nisu znali kasniti, drugi ce znati. Fokus kao u nastavku, i jos jace. I Kosticu objasniti da kad ides u kontru 3 na jedan, dodaj bre, mogao je kamion da proturi kolegama ! Milenkovicu svaka cast u odbrani ! Tosicu za borbu.

room 1408

pre 5 godina

Pa nema tu mnogo logike ako pobede Svajcarce u sledecem kolu biće protiv Brazila revijalna utakmica.Jedino da kalkulisu šta je bolje u nokaut fazi.Ako ne pobede onda je moguće svašta.Sve se otvara.Dosta će se znati posle večerašnje utakmice.Po meni je bolje da Brazil lagano večeras dobije.Bar po nas,...

Naum

pre 5 godina

Polako sa anketama, momci su zasluzeno pobedili. Utakmica sa Svajcarskom ce biti najvaznija i ako uzmemo 3 boda mozemo dalje. Samo polako...

mag

pre 5 godina

Mnogo cemo bolje igrati u sledece dve utakmice. Sad je bio ogroman pritisak + 14h sati ne znam koliko je tacno u Rusiji ali najgori termin. Sledece dve utakmice igramo uvece i igra ce biti mnogo bolja. Protiv Svajcaraca 2:0 a onda protiv Brazila igra rezevni tim :)

Dare

pre 5 godina

Moze, ako pobedi Svajcarsku, ili eventualno odigra nereseno, a da se poklope i drugi rezultati.Glupa je anketa. moze se i proci, ali i ispasti, 3 boda nista je znace, imali smo o u Africi 3 boda, pa ispali.

Trollston

pre 5 godina

Nasa matematika je sada jednostavna, navijamo da Brazil dobije Svajcarsku sa sto vecom razlikom, posto nam onda i eventualni remi sa Svajcarcima donosi prolaz, ukoliko od Brazila izgubimo minimalnom razlikom, pa na osnovu gol razlike prodjemo dalje. Sve ovo, pod predpostavkom da ce Svajcarska dobiti Kostariku. Jasno, pobeda nad Svakcarskom nas vodi dalje bez obzira na mec sa Brazilom.

Pedja

pre 5 godina

Ako Brazil pobedi Svajcarsku oni ce biti extra motivisani da nas pobede. A ako remiziraju sa Svajcarskom ili izgube onda ce igrati iz petnih zila protiv nas.
(Vlada, 17. jun 2018 16:54)
Pa valjda cemo i mi igrati iz petnih zila i protiv jednih i protiv drugih. Na SP svi znaju da igraju fudbal, svi trce, sutiraju, stipaju, biju, pljuju... Svi se bore. Samo ne sme strah da bude prisutan i nervoza. Ne znam sto bi se plasili Brazila, najgore sto moze da se desi je da izgubis, neces poginuti nije rat ali ako pokazes zube i ti onda i ti imas sansu. Isto i sa Svajcarskom. Bice tesko, ali i njima ce biti isto tesko.

put od 1000 koraka

pre 5 godina

Mislim da ćemo taj odgovor imati večeras nakon utakmice u 20. Do sad što sam video nismo ništa lošiji od ostalih učesnika. Prođemo li grupu proćićemo i osminu finala

čuvar lopte u letnjem periodu

pre 5 godina

Drugoplasirani, u slučaju jednakog bodovnog učinka, ovisti će o golovima postignutim na utakmicama s Costa Ricom. Treba biti realan, i Švicarska i Brazil će napuniti ove amatere.
(morski, 17. jun 2018 16:57)

Zašto bi zavisilo samo od te utakmice, valjda i od broja golova protiv Brazila.
I nije CR toliko loša, tako igraju, prepuste inicijativu protivniku. A pored toga imali su dosta tj. jednak broj šuteva kao mi.
Mi smo imali zrelije prilike, istina, ali pobeda je bitna. Ne bih se složio da će SUI biti lako vs CR, sve je moguće i u tom meču.

pera kojot super genije

pre 5 godina

mozemo da prodjemo grupu,treba odigrati pametno naredne dve utakmice.u svakon slucaju momci treba samo da se bore kao tosic danas.

Vlada

pre 5 godina

Ako Brazil pobedi Svajcarsku oni ce biti extra motivisani da nas pobede. A ako remiziraju sa Svajcarskom ili izgube onda ce igrati iz petnih zila protiv nas.

Bijela

pre 5 godina

dobiješ Kostariku, okay, ideš na Švajcarsku i šta ako izgubiš, Švajcarci idu na Kostariku koja ima dva poraza, i posle Brazila nebitnu treću tekmu, a mi na Brazil... utakmica protiv Švajcarske je najbitnija

dominus

pre 5 godina

Ne bulaznite aman. JEDINO I ISKLJUČIVO o čemu treba sada razmišljati je Švajcarska. A večeras ćemo videti koliko su jaki (sve osim pobede Brazila od nekoliko golova razlike će biti veliko iznenađanje). Treba izvući pouke iz ove utakmice - dobre i loše. Mitrović mora mnogo bolje. Mislim da Prijoviću i Radonjiću treba dati šansu u drugom kolu, ako ne od starta onda kao dzokere, ali ne u 87 minuti, već dosta ranije. Naročito ako rezultat ne bi išao u korist nama. Kako protiv Švajcaraca? Na "krv i nož" i nikako drugačije. Odigrati sa njima najbolje moguće i razbiti ih. Pobeda i samo pobeda, ubedljiva ako ikako može. Sa Brazilom ćemo lako - tu nemamo šta izgubiti, potpuno rasterećeno. Važno je ne primiti više od 1-2 gola, a ako se ukaže prilika, dati neki. Ponavljam, ovi momci mogu mnogo. Poslednje što nam treba jeste euforija. Zato oladite svi sa kalkulacijama. Biće što biti mora. Nadam se da će Krstajić znati iskontrolisati ekipu.

Dare

pre 5 godina

Ne znam zasto neki Kostariku naziva amayerima.To je tim koji redovnije od nas igra velika takmicenja, tim koji je prosao medju 8 na proslom SP, i sve mpgu biti, samo ne amateri.Ako su oni amateri, sta smo onda mi.

Kalkulacije

pre 5 godina

Kad bi večeras Brazil pobedio Švajcarsku, a mi igrami nerešeno sa oba.
Ili pobedi i nas i Švajcarce ali Švajcarce sa većom razlikom.