- Komentari -
 1. Pokusacu da objasnim zasto smo sila u kosarci i u vaterpolu na primer, a u fudbalu ne. U fudbalu se vrte velike pare, zato svi lopovi i sljam gledaju da se postave na funkciju u nekom klubu (sto im ocigledno i uspeva). Ne stvaraju prostora za uspeh vec samo da sebi strpaju u dzep sto vise. Partizan, Zvezda, Vojvodina... U svakom nasem klubu postoji lopov kome je taj klub zapravo nebitan. Sada se povecava kapital i u kosarci pa smo svedoci laganog propadanja nase klupske kosarke. Jednostavno smo takav narod da bukvalno volimo da tolerisemo lopove i da ignorisemo to sto unistavaju sve cega se dotaknu. A nije samo u sportu tako.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Metallica7, 13. april 2018 12:04)
  Ne bas tacno. Kada se u nekom sportu vrti ogroman novac kao sto je fudbal onda u siromasnim zemljama klubovima je jednostavno nemoguce da budu u samom vrhu kao sto su najbolji timovi iz LS iz prostog razloga sto su cene karata dosta manje,u shopu retko ko kupuje dok recimo u MU ibrahimovic isplati samog sebe itd., pa makar vodili klubovi najposteniji ljudi nista se nece promeniti, takodje i u kosarci se vrti dosta para ali mnogo manje nego u fudbalu, ali svejedno opet iz istog razloga Srbija ce na svakih 20 godina imati po jednog ucesnika u top4, to sto sledece godine necemo imati predstavnika ne znaci da ce klubska kosarka propasti.
  (..., 17. april 2018 03:46)

  # Link komentara

 2. @Metallica 7
  Otkrio si toplu vodu...
   (Radovan, 17. april 2018 00:02)

  # Link komentara

 3. Grande Milovan, Beara, Olja Petrović i Stojke! To su naši najbolji golmani u istoriji fudbala!
  (Saša, 16. april 2018 19:10)

  # Link komentara

 4. Kad dođu u Zvezdu igrači postaju reprezentativci, makar jednom, dvaput. Kad odu iz Zvezde, svi ih zaborave. Sa igračima Partizana je sasvim suprotno. Tek kad odu svi se sete da nam trebaju dobri igrači da bi pobeđivali ponekad.
   (Paradoksalno, 13. april 2018 17:20)

  # Link komentara

 5. Nadam se da ni on nece dugo . . .
  (Dzigi Bau, 13. april 2018 12:45)

  # Link komentara

 6. imamo mi jos koga za rep iz nase lige samo imaju slabe menadzere.
  @djoka

  Reci Djoko koga npr?
   (Trt Milojka, 13. april 2018 12:32)

  # Link komentara

 7. imamo mi još koga za rep iz naše lige, al imaju slabe menadžere.
   (djoka, 13. april 2018 12:10)

  # Link komentara

 8. Pokusacu da objasnim zasto smo sila u kosarci i u vaterpolu na primer, a u fudbalu ne. U fudbalu se vrte velike pare, zato svi lopovi i sljam gledaju da se postave na funkciju u nekom klubu (sto im ocigledno i uspeva). Ne stvaraju prostora za uspeh vec samo da sebi strpaju u dzep sto vise. Partizan, Zvezda, Vojvodina... U svakom nasem klubu postoji lopov kome je taj klub zapravo nebitan. Sada se povecava kapital i u kosarci pa smo svedoci laganog propadanja nase klupske kosarke. Jednostavno smo takav narod da bukvalno volimo da tolerisemo lopove i da ignorisemo to sto unistavaju sve cega se dotaknu. A nije samo u sportu tako.
   (Metallica7, 13. april 2018 12:04)

  # Link komentara

 9. Stojke legenda!
   (D.T., 13. april 2018 11:52)

  # Link komentara

 10. Pod Hrvatsku ste spomenuli i Bornu Barisica (Osijek(, ali ste ga zaboravili ubrojat pod Hrvatske klubove. Dakle, 4 kluba iz HNL su bila zastupljena u reprezentaciji Hrvatske
  (Daniel, 13. april 2018 11:14)

  # Link komentara