Nova vest
Tenis

Petak, 09.06.2023.

23:00

Novak objavio Alkarasovu sliku i poslao mu jaku poruku FOTO

Novak Đoković se plasirao u finale Rolan Garosa preko Karlosa Alkarasa (3:1) u meču koji su obeležili grčevi mladog španskog tenisera.

Izvor: SS

Autor: SS

Novak objavio Alkarasovu sliku i poslao mu jaku poruku FOTO
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Od 1:1 u trećem setu više nije bio isti jer su mu grčevi napravili tolike probleme da je Đoković osvojio 10 uzastopnih gemova i rešio meč u svoju korist.

Ipak, uprkos takvom ishodu, oba tenisera su posle meča pokazala veliko poštovanje jedan prema drugom, kako na konferencijama za medije, tako i na društvenim mrežama.

Đoković je objavio sliku Alkarasa na svom Instagram storiju i napisao mu jaku poruku i iskrenu želju:

"Brz oporavak Karlose, odlična borba", napisao je Đoković.

Ubrzo se oglasio i Karlos Alkaras koji je uzvratio lepe reči i želje u svojoj oproštajnoj objavi sa ovogodišnjeg Rolan Garosa.

"Hvala Parizu na podršci! Čestitke Novaku na pobedi i srećno u finalu u nedelju! Vidimo se sledeće godine", napisao je Alkaras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

19 h

U fokusu

Vidi sve