Broj komentara: 3

 1. kao svaki srbin zeleo bi da vidim lep tenis nase srpknje ali nista nije sigurno na sljaci jer svako moze imate svoj dan !!! tako da jarko zelim viditi to najavljeno cetvrt-finala jelena protiv ane drzim im palceve pa cemo viditi sta sudbina kaze cao svima pozdrav iz prova
  (dragisa, 26. maj 2010 17:44)

  # Link komentara

 2. Iako mnogi tipuju na Jelenu, mislim da je žreb (ne govorim povoljan) nego, više legao Ani. Prva rivalka –prvi put na velikom takmičenju, Klejbanova duže povedjena, a šljaka joj ne leži, Radvanska-jeste da je medju prvih 10, ali izrazito loši rezultati na šljaci u ovoj sezoni (lično mislim da i neće proći Erani), a zatim Safina – posle povrede ledja nije povratila ni formu ni samopouzdanje, vrlo loše partije u poslednje vreme. S obzirom na formu, velike šanse su na Aninoj strani i morala bi da ih iskoristi.
  Za razliku od Ane, Jelena igra sa igračicama koje joj ne “leže”. Molik (4:2 za Molik- ni jedan meč se nije igrao u 3 seta), ako je u iole formi biće to prva “mina” za Jelenu. Druga protivnica Kanepi jeste 115. na listi ali prikazuje dobre partije u poslednje vreme (u kvalif. je počistila Manasijevu sa 6:0, 6:0), a i ne leži Jeleni (1:0 za Kanepi). Sa Hantuhovom znamo kako je prošla u poslednja dva meča. Osim toga, iako je u dobroj formi, od Jelene se mnogo očekuje, biće pod velikim pritiskom i neće biti tako lako, kako neki misle, proći 3-4 kola.
  Želim devojkama da doguraju što dalje, a kako sam veliki Jelenin navijač, želim da joj se ostvari njena želja i da osvoji gren slem.
  (Susedna ulica, 23. maj 2010 00:08)

  # Link komentara

 3. Serena Vilijams – Šahar Per
  Žistin Enan – Samanta Stosur
  Jelena Janković – Karla Suares Navaro
  Dinara Safina – Ana Ivanović.

  hmmm?? Hajde da ovo zapamtimo. Nece biti ni pola njih, u opkladu !
  (m., 22. maj 2010 19:09)

  # Link komentara