Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2022.

19:24

Utakmica Francuska – Engleska već počela u medijima

Nekoliko bilborda engleskih fudbalera osvanulo je na ulicama Pariza zahvaljujući reklamnoj kampanji koju je pokrenuo engleski tabloid "San".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Utakmica Francuska – Engleska već počela u medijima
Foto: Profimedia

Sve to uoči četvrtfinalne utakmice Engleske i Francuske na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Francuski mediji ocenili su, prenoseći fotografije ulica Pariza sa reklamnim panoima britanskog lista, da je "igra provokacija" počela pre meča.

Na bilbordima su engleski igrači medju kojima Hari Kejn i Kajl Voker sa natpisima "Zbogom Gali" i "Gde ste pečena govedino".

Na nekim bilbordima su i reči pesme engleskih navijača "It’s coming home", preneo je sajt Hafpost (Huffpost) na francuskom.

"Francuska štampa je proglasila krilnog igrača francuske reprezentacije Kilijana Mbapea za svog kralja. Ali dajemo im do znanja da je kapiten Engleske Hari zaista veličanstven i da će naš defanzivac Kajl Voker biti vodeći kada se suočimo sa Francuskom u Kataru", naveo je San.

Ostali britanski mediji su prenosili igre reči, preuzimajući pretežno slogan bivšeg američkog predsednika Baraka Obame "Yes, We Can" pretvarajući ga u "Yes, Oui Can".

Utakmica Francuska-Engleska počinje u 20.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu