Nedelja, 04.12.2022.

10:57

Sudijski eksperti tvrde – bio je penal za Srbiju VIDEO

Utakmica između Švajcarske i Srbije je i dalje aktuelna tema, a jedan detalj je promakao pažnji.

Izvor:

Sudijski eksperti tvrde – bio je penal za Srbiju VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Kontras

pre 1 godinu

@David

Sta pricas ti?

Rumuni nas vole u fenomenalnim odnosima oduvek, Grci nas vole iako nismo direktno komsije, sa severnim makedoncima i bugarima korektni odnosi...

Sa madjarima trenutno odlicni odnosi.

Ne prolaze te vase price vise.

veljko

pre 1 godinu

Da, plus pravac i jacina vetra su bili nepovoljni po nas, kao i tip trave na stadionu, primetio sam da je bio i poneki komarac, koji je napadao samo nase. Jednostavno nismo imali srece, priroda se urotila protiv nas, univerzum nas ne voli.
(Hanibal, 04. decembar 2022 11:01)
А ја сам приметио да ти ликујеш, над било каквом несрећом твога народа. Надам се да ниси припадник тога народа, јер што каже неко, поред оваквих пријатеља, непријатељи нам нису потребни.

Pobeda je pobeda makar i lazna

pre 1 godinu

.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.
(Ivane, 4. decembar 2022 14:52)

Neka je pa sta. Bolje i lazne nego nikakve.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Sve i da su svirali penal, i da smo dali go, opet bi izgubili. Jednostavno, sa onakvom odbranom bi izgubilinod svakoga, pa i od Katara.
(vlada, 4. decembar 2022 15:26)

Zamisli, dva puta smo ih lagano pobedili 4-0 sa tom istom odbranom, smesna tvrdnja sa tvoje strane. I ne kaze se go nego gol.

čko

pre 1 godinu

Meni je ful drago sta ste ispali. Puni ste mrznje, nitko od susjeda vas ne voli.
(David, 4. decembar 2022 13:53)
Pa neka uživaj i mrzi!!!!

Uvek protiv juvea, reala i zvezde

pre 1 godinu

Nije tacno. S Madjarima smo u fenomenalnim odnosima kao nikad u istoriji,a s Rumunima i Bugarima u vise nego korektnim. Dakle, imamo dovoljno dobrih suseda,a oni bivsi iz Jugoslavije nas ne interesuju i uopste nam ne trebaju. Da se ja pitam,izgradio bih prelepe betonske zidove prema vama.
(Oliver, 4. decembar 2022 14:53)

Samo u vise nego korektnim odnosima sa Rumunima? Samo nemoj Rumune i bugare u istu recenicu, molim te.

Pobeda je pobeda makar i lazna

pre 1 godinu

.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.
(Ivane, 4. decembar 2022 14:52)

Neka je pa sta. Bolje i lazne nego nikakve.

veljko

pre 1 godinu

Na nemačkoj televiziji su odmah rekli da je zbog ruke penal za Srbiju (nisu ni pominjali prekršaj).
Realno gledano, zbog pada u igri, to bi nam slabo pomoglo.
Idemo dalje za iste pare.
(AdONIS, 04. decembar 2022 11:11)
Реално ниси приметио да није био пад, него су се Швајцарци повукли и бранили вођство од 3:2 (а иначе су можда једна од дефанзивно најјачих екипа), на 3:3 не верујем да би играли онако деструктивно.

Ostin a

pre 1 godinu

I da smo ih pobedili, ne bi prošli dalje. Srbiji je trebalo još 3 gola za prolaz. A da ih ne primi više.

Realno, da je njima sviran penal za to, cela Srbija bi se digla na noge objašnjavajući šta je "prirodan položaj ruke", šta je "namera igrača", "prilikom čega i koliko je lopta skrenula putanju"... Ovo bi se možda sviralo u Linglong ligi, ali definitivno ne u nekim ozbiljnim takmičenjima.

copa_cabana

pre 1 godinu

"Decko, sa dva dobra beka Srbija je reprezentacija u rangu Holandije, Francuske i tako tih. Hrvatsku bi npr. pojela za uzinu pa bi posle otisla da jede npr Holandiju."
(Mare, 4. decembar 2022 13:18)

Ovdje je problem u tome što vi nikako da shvatite da niste dovoljno dobri da biste igrali s Hrvatskom. To ti je otprilike kao da Napredak iz Surdulice kaže kako bi za užinu pojeo Barcelonu.
Na Euru se sve namjesti da igramo u skupini i šta se desi ? Vaš kapetan napuni gaće kad treba pucati odlučujući penal i Škoti vas otresu usred Beograda.
Evo sad se namjesti da se nađemo u četvrtfinalu a vi naravno doživite gangbang u grupi i idete doma nakon prvog kruga.
Bahrein i Solomunsko Otočje je vaš nivo, ne spominji reprezentacije kojima ne možete ni kopačke čistiti.

BRE

pre 1 godinu

Kad god smo se nalozili pred neko takmicenje, znamo kako smo prosli. Isto je bilo i za kosarkase na Evropskom prvenstvu. Mi smo mislima vec uzimali zlatnu medalju, jer eto imamo Jokica. Mnogo smo se nalozili i za fudbal, jer eto ako su hrvati mogli pre 4 godine, mozemo i mi isto stici do finala. Nismo zasluzili ni onaj bod protiv Kameruna. Sportski pozdrav.

Ivane

pre 1 godinu

A šta su eksperti rekli za Ronaldov gol u kvalifikacijama.Po njima Srbija nebi ni vidila svjetsko prvenstvo.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.

Milan

pre 1 godinu

Dosta više sa kukanjem. Ispali smo jer smo imali selekrora amatera za trenerski posao, nespremnu ekipu i baš amatersku odbranu i taktičku postavku tima. Primili smo 8 golova, mogli još bar 5, i sad je sudija kriv. Nemamo kvalitet koji mislimo da imamo, naša klasična mitomanija.

Srdjan

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 04. decembar 2022 13:16)

Ni O od ofsajda nije bilo. Napadac se nalazio iza linije asistenta za gol. Da je bio blizi na liniji koja je bliza golmanu od linije na kojoj je asistent onda bi bio ofsajd. Igrali smo napadacki, ali bez zastite svog gola. Nemamo balans u ekipi, bezveze smo se lozili, nismo bili svesni svojih nedostataka koji su ogoljeni na SP. To ne znaci da ne znamo da igramo fudbal, da je potrebno da pljujemo po reprezentaciji, vec da moramo da menjamo nesto. Ili formaciju ili da neki drugi igraci zauzmu pojedine pozicije. Dalje, nemamo adekvatnu zamenu za Tadica, a odigrao je dobro samo protiv Svajcarske. Mitrogol je cist gol-igrac. U polju bolje kombinuje Vlahovic, pa cak i Luka Jovic. Ne bi trebalo traziti od igraca nesto sto ne umeju, nego iskoristiti ono sto znaju. Embolo nije skakac kao Mitrovic, ali ucestvuje u kreiranju igre nekoliko puta bolje. Kostic je odlican u kontranapadu, nema koristi u pozicionoj igri. Zivkovic nema defanzivu nikakvu. Dakle, moze da igra samo ako ima beka iza sebe. Radonjic je supertalentovan, ali bez discipline (sut Zuniora kod prvog gola Brazila je morao da pokusa da izblokira) i nazalost sa manjkom inteligencije. Moramo da napravimo desnog beka. Milenkovic je to povremeno igrao u Fiorentini. Levo moze Ristic, samo je potrebno malo da poboljsa minutazu u klubu. Potrebno je da ekipa i selektor rastu kroz kvalifikacije za EP i A grupu Lige nacija, kada odmere snage sa najjacim timovima. Dosta je bilo prijateljskih utakmica sa Bahreinom i slicnim ekipama. Potrebno nam je da igramo prijateljske protiv Spanije, Holandije, Francuske, Nemacke, Italije i sl.

Fifimifi

pre 1 godinu

Prošla baba s kolačima.

Bio sudac, bio VAR... i, istina, usprkos tome ima grešaka. I što sad?

Pa to je tek jedan detalj koji ne može pokriti hrpu ostalih propusta. Za utjehu ostaju teorije zavjere a one uvijek opadaju na plodno tlo.

Šta bi bilo da je bilo

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 04. decembar 2022 11:55)

Ne biste prošli grupu da belgijski invalid nije triput promašivao prazan gol iz peterca.

Khal

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti
(Antivegetarijanac, 04. decembar 2022 12:53

O mogucem penalu su pricali Nemci prvo koliko vidim, kod nas do sinoc niko rec nije rekao.
Mozes li da pojasnis rec habitat? Na sta tacno mislis? Jasenovac? Jastrebarsko? To su zaista bili habitati. U suprotnom, slobodno sa svojom familijom poseti neki habitat, hijenice tisucljetna.
Stavljam pet kovanica sa Teslom (kome ste pobili familiju i spalili rodnu kucu) da ne znas tacno sta to znaci.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Sta je bilo, bilo je. Prosli smo po zasluzi i ja sam tu stranicu zatvorio.
Buducnost je ono sto me interesuje, a to je LN i sudar sa najjacima. To nam treba u najvecim kolicinama. Prijateljske utakmice gde smo favoriti protiv slabijih ne pomazu nista, ev. jedna uz dobru finansijsku ponudu za savez jer od toga se zivi. Moliti najvece da igraju sa nama, ako treba. Mislim da bi pristali jer smo ipak podigli rejting.
Poraditi na taktici, kako cuvati rezultat i uvek imati plan 'B', pa i 'C', ako zatreba.

Generalno, momci nisu losi, s zeljom su dosli da odigraju, oznojili se posteno, ali i pokazali naivnost u pristupu. Tesi me da se to moze dosta promeniti. Temelj je dubok dovoljno, na tome se moze graditi.

Rts

pre 1 godinu

Treba da trazimo da se ponisti prvenstvo ali nemamo predsednika fss???!!!...kakav penal, losi smo, dekadentni, nemamo nikakvo razumevanje u kom pravcu ide fudbal niti imamo ikakav sistem. I ono najvaznije, tragicno, zalosno, zaprepascujuce smo spori a bez brzine kolektivni sportovi se ne mogu igrati...tako da ostavite se penala i gluposti. Po onome sto smo pokazali zasluzeno smo ispali i to je to

...

pre 1 godinu

Dakle, u grupi je svako svakoga mogao da pobedi, sem nas koji, po običaju, nismo mogli nikog da pobedimo, i onda nam kriv jedan ofsajd ili penal u tri utakmice?

Za ozbiljnu ekipu, svetsko prvenstvo počinje u nokaut fazi; za nas se tad završava odmor i letovanje. I šta onda više iščekujemo ta velika takmičenja?

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Meni je ful drago sta ste ispali. Puni ste mrznje, nitko od susjeda vas ne voli.
(David, 4. decembar 2022 13:53)

A ti si toliko prepun ljubavi, vidi se, nema ni trunke zlobe u tvom bicu.

Oliver

pre 1 godinu

@david

Nije tacno. S Madjarima smo u fenomenalnim odnosima kao nikad u istoriji,a s Rumunima i Bugarima u vise nego korektnim. Dakle, imamo dovoljno dobrih suseda,a oni bivsi iz Jugoslavije nas ne interesuju i uopste nam ne trebaju. Da se ja pitam,izgradio bih prelepe betonske zidove prema vama.

123123

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 04. decembar 2022 13:16)
Niko nije registrovao jer ga nije bilo, a ti si video ofsajd jer ne znas sta je ofsajd

flavio

pre 1 godinu

Penal je cist kao suza. Svajcarski igrac je prakticno izboksovao loptu, mozda ne namerno ali to ne menja stvar. I ovo nema veze sa tim kako je igrala Srbija. Srbija je igrala lose, ali je ovo penal koji nije dosudjen zbog lose upotrebe VAR-a. A kako bi se nakon toga zavrsila utakmica, to niko ne moze da zna, jer to je iz domena sta bi bilo kad bi bilo.

sale

pre 1 godinu

Nikakva zluradost,nikakva sumnja u odnos Terza-FSS,Erakovic je decko zasluzio da ide na SP,samo jedno pitanje:zasto Urosevic iz Partizana nije ni u snu nije u kobinaciji kod Piksija,mislim da je sasvim korektan bek,ima centarsut,ima sut,pozitivno bezobrazan i jak ko stena

Lepa Lori

pre 1 godinu

Ma šta komplikujete. trebalo je napisati da smo žestoko pokradeni i da je taj nedosuđeni penal razlog šta nismo osvojili svetsko prvenstvo.

Mile 0407

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.

KKK-666

pre 1 godinu

Da mu nije poništen gol, prošli bi svejedno kroz baraž. Tako da ne tupi bez veze
(iskreno, 4. decembar 2022 12:26)

Isto kak ste dosli i do finala.

Lord

pre 1 godinu

Penal je 50-50%.
S obzirom sta je protiv nas svirano 2010., kada udaranje rukom nije tako rigorozno kaznjavano, ovo je mogao biti penal.
Nego da vas podjestim, nama je bilo potrebna pobjeda od 5:3, gdje da iskopamo jos 2, s obzirom da u drugom nismo napravili polusansu?

Александар

pre 1 godinu

Код нас у комшилуку тврде,да смо требали директно да идемо у финале.Чему толико глупости,били смо најгора екипа и то је све.Потрудимо се следећи пут да играмо боље,а увек је неко крив,за нешто.

Mare

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti
(Antivegetarijanac, 4. decembar 2022 12:53)
Decko, sa dva dobra beka Srbija je reprezentacija u rangu Holandije, Francuske i tako tih. Hrvatsku bi npr. pojela za uzinu pa bi posle otisla da jede npr Holandiju. Tvoj rezon je dubinski nefudbalski i autosovinisticki. Vas takve treba bacati u vodu na rodjenju. Vi ste kuga.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 4. decembar 2022 13:16)

Aman, ko je bio u ofsajdu, koji njihov igrac?! Da je bio ofsajd, gol ne bi bio priznat (ono protiv Kameruna je izuzetak, to verovatno nikad ni necemo rascivijati), niko osim vas dvojice to ne spominje jer ofsajd nije postojao.

Bosko

pre 1 godinu

Desi nam se mogucnost da ispravimo greske iz proslosti… ipak, mi odlucimo da ih ponovimo i to jos uz naprednu verziju… dva puta ista greska, to mogu samo idioti, normalan tesko… sto rece Pera Bozovic „dno nije samo ispod, dno je svuda gde pogledas…“ hvala na svim “najvecim pobedama u istoriji“ ali ja se kao srbin nikada nisam ponizenije osecao, a pretero sam od slobe, dva rata… pa na ovamo.

Dr. House

pre 1 godinu

To nije istina! Ja sam pratio direktno te njemačke eksperte i oni su doslovno rekli da je mogao biti penal da je odmah posle kontakta Mitrović pao, ali kako je on to sve loše odglumio ispao je smešan!

brka

pre 1 godinu

I sa penalom i bez njega, loši smo... Dok drugi igraju balet, mi se mučimo... Osrednja smo fudbalska nacija i mislim da je vreme da to napokon i shvatimo. I ne treba kriviti ni igrače ni trenera. Jer oni uradili su sve što su mogli i znali...

don

pre 1 godinu

Ми можемо само да претпоставимо где би утакмица отишла да је свиран пенал који је сада евидентно постојао. Чист пропуст VAR-a. У другој ситуацији се као радило о процени интензитета, мада се када се рука противника нађе тамо где се нашла Митру свира пенал. И ту су могли да реагују, али нису. Нас је победа од 2 гола водила даље, велико је питање да ли би је остварили, али да је ток утакмице промењен драстично, јесте.
(my way, 4. decembar 2022 11:42

Zašto smo uopšte dozvolili sebi da nam se ponavlja situacija iz Rusije protiv istog protivnika? Pogrešan pristup, pogrešno sve...morali smo biti mudriji. Tako nam je u svemu, ne samo fudbalu.

Antivegetarijanac

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti

Jože

pre 1 godinu

(kraja, 4. decembar 2022 11:56)

Jeste patologija. Da li ste se zapitali zašto i kada to počinje? Naš problem je što nikada ne razmišljamo i pričamo o razlozima već samo o posledicama.
U normalnoj sredini nema napretka bez konstruktivne kritike.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Ovo je pokušaj iznude penala i gluma kao u trecoj Južnobanatskoj ligi istok.
(Eric Cartman, 04. decembar 2022 11:00)

A da lepo pročitaš, uđeš na tekst, na snimak, pa da vidiš zbog čega je trebalo da se sudi penal, a ne da mlatiš praznu slamu?
(Dag Kristi, 04. decembar 2022 11:32)

Ne da mi se da slušam Nedovica ni da mi plate.

Maradona

pre 1 godinu

Besmisleno je sada pričati o tome ako sudija i var sistem nije to zabeležio kad je trebalo onda nema više potrebe o tome pričati.

bpbp

pre 1 godinu

Да је Швајцарској требао још који гол, дали би нам,таква нам је одбрана.
Али ја вјерујем у овај тим,бар да будемо редовни учесници великих такмичења.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Pobogu, ljudi....ako je ovo penal....???
(Tom Starin, 4. decembar 2022 12:11)

Nego sta je?! Dobro je jedan covek napisao, toliko autosovinizma, toliko slepila kod dosta vas, nije ni cudo sto smo ovako lose prosli kada ne vidite cak ni ono sto je sasvim ocigledno.

Ferije će potrajati

pre 1 godinu

U ovom timu ne postoji igrač koji ume da predribla igrača. Igraju jednostavan "seoski" fudbal, pravih akcija nema, prosečna ekipa bez pravih talenata.

nadrealista

pre 1 godinu

Ne smarajte, oducili nas od igre, mi se hvatamo za penal, i bice do 2026. isto tako jedino sto pamtimo sa prethodnog SP iz Rusije opet penal protiv Svajcarste, a i tada nas oducili.

Boki

pre 1 godinu

Lopta se ODBILA od Mitrovica, ruka je bila iza lopte koja se odbila....ni P P P od penala, ostavite sada slamku, sto niste busili sa 5 6 komada pa da lete, a u stvari poleteli ste svi vi igraci sa pesmom " Majko Srbija zove"...

bibi

pre 1 godinu

Stručni konsultant Dejan Nedić, koji ide po šou programima po nacionalnoj televiziji i glumi idiota i Rade Bogdanović propali fudbaler koji je odjednom postao ekspert iz svih oblasti i idol omladine.

karoka

pre 1 godinu

Najgore od svega je to sto nismo ostali dostojanstveni u porazu. Nego smo naseli na ulicarske provakacije Sacirija i Dzake.Obrukali se i igraci i klupa da nas po tome pamte.Ali opet vreme ce da izleci sve pa i ovu bruku a na nama je da je ne ponovimo.

lemi

pre 1 godinu

Dosta bre vise bio penal nije bio,utakmica traje 90 min a ne 30 min,pa sami ste videli da jedva igraci Srbije se kretali,steta sto Svajcarski trener povukao Sacirija,treba da ostavi i da vas napune golove,jer ste coravi zar ne vidite da Srbija nema igrace,sa igracima trece lige,nema uspeha u svetskoj areni,

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 4. decembar 2022 11:55)

Em smo i mi oštećeni na toj utakmici jer nam ni tada nije bio dosuđen čist penal zbog igranja rukom, em je posle toga Portugal išao u baraž i igrao protiv turske i Makedonije, ko kaže da se ne bismo plasirali na taj način, Kadišonu?

Djordje

pre 1 godinu

Ljudi izgubili smo. Nije nam sudija kriv što u drugom poluvremenu igrači nisu mogli da trče i što Piksi sa izmjenama nista nije uradio.

Deda

pre 1 godinu

Da smo dali taj gol iz penala, primili bi posle jos dva. Ljudi, ne zaludjujte se. Nikada gora odbrana, nikada gora fizicka sprema, taktika, piksi trema, preznojavanje. Profesionalizam izostao kod svih. Moramo shvatiti da je bio problem u nama - i to mnogo vise nego sto je neko tamo zaisfa bio bolji od nas.

Gledalac

pre 1 godinu

Iako smo igrali nereseno sa Kamerunom, Srbija je vec tada
bila kandidat za ispadanje, jer nije pobedila.
Sada mozete analizirati i pricati sta hocete.

Edward Sanchez

pre 1 godinu

Zao mi je momci, nismo zasluzili prolaz
Ne bih voleo ni nereseno da je bilo, jer me Kamerun razocarao sa onim valjanjem na terenu i odugovlacenjem u 30. minutu utakmice protiv nas, nikakve simpatije ne gajim tu
Zivot je to, malo srece malo tuge, nade pa razocarenja, sve je to normalna stvar
Mi svakako nismo svetska sila pa da se ubijamo sad sto smo ispali.. momcima hvala svakako, boljih nemamo

Bojan

pre 1 godinu

Ne interesuje me “
Sta bi bilo kad bi bilo”, niti “
Dal je neko zasluzio pobedu”…. Zelim samo da se postuju zvanicni propisi i da taj WAR bude WAR, kako za sve tako i za nas…. Niko nije video gol Kameruna na stadionu, pa ni sam igrac ali WAR je video nesto sto se ne vidi na ibicnom prenosu ili sto sudija ne vidi … Samo zelim da to isto vazi i kada smo mi u pitanju, posle utakmice da fikozofiramo ko je sta zasluzio….

Blaki

pre 1 godinu

Vi što pričate da je bio penal opet bi nam dali gol niste nikad igrali fudbal savka ozbiljna ekipa se povuče kad im rezultat odgovara(HRV-BEL od 75min) ova scena je bila u 63 minutu možda bi i nama dala vetar u leđa mi smo isto dali gol portugalu pri 1:1 u 89 minut kad nam je trebalo, tako da naravno da je uticalo na rezultat u var sobi imaš petoro koji gledaju sporne situacije, kad su dosudili mesiju penal pazi sad kad je golman poljak iso na loptu(a ne igrač) i posle odigranje lopte glavom u aut od mesija, ipak je dosuđen penal, ovde je igrač zakačio malo lice plus je pomerio loptu znači igranje rukom, zato i nije pala nego je odletela malo dalje od Mitrovica svakako je morao da reaguje var, ista pravila važe valjda za svakog

Rob74

pre 1 godinu

Pa sta ako je bio, nije dosudjen i cao zdravo. A opet, ako je bio, igramo ponovo? hahaha, stalno smo mi neke zrtve, ovi nas ugazili drugo poluvreme, 1 bod iz 3 utakmice, debakl.

kimi

pre 1 godinu

Da li je u Katar otisao i Erakovic? Ako jeste, zasto nije igrao bar par minuta u bilo kojoj utakmici i da li je to rezultat sukoba na relaciji selektor- Zvezda? Uvek kad izgubimo krenu teorije zavere. Opet su nas sudije ostetile kad smo svo vreme igrali bez ideje, koncepcije i kondicije. Trazimo krivca za nas neuspeh i ocajno igranje a "slepi smo kod ociju" jer ne vidimo da je krivica u nama. Nama, Srbima je uvek neko drugi kriv, mi smo uvek bezgresni!

Bojan

pre 1 godinu

Ne interesuje me “
Sta bi bilo kad bi bilo”, niti “
Dal je neko zasluzio pobedu”…. Zelim samo da se postuju zvanicni propisi i da taj WAR bude WAR, kako za sve tako i za nas…. Niko nije video gol Kameruna na stadionu, pa ni sam igrac ali WAR je video nesto sto se ne vidi na ibicnom prenosu ili sto sudija ne vidi … Samo zelim da to isto vazi i kada smo mi u pitanju, posle utakmice da fikozofiramo ko je sta zasluzio….

iskreno

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 04. decembar 2022 11:55)

Da mu nije poništen gol, prošli bi svejedno kroz baraž. Tako da ne tupi bez veze

Sima Iz Kosmosa

pre 1 godinu

Na ovo bi najvise mogli da se zale Kamerunci, nama i tako ne bi bilo dovoljno za prolaz.

Zanimljivo kako su nemacki strucnjaci izvukli, sto ne izvukose kad je sudio njihov Brih pre 4 godine, aaaa pa da, tada im nije odgovaralo.

Pall Mall

pre 1 godinu

I da su dobili ne jedan vec dva penala opet bi nasi manekeni prokockali i izgubili. Zato molim vas nemojte se zanositi tim glupostima. Jednostavno nismo fudbalska nacija ne umemo ne ide nam ovaj sport. Nemamo nista odbrana suplja vezni red ne postoji imamo dva spica dva sidrasa koji ne igraju presing u fazi odbrane ne učestvuju. Samo se zavaravamo evo tolike godine decenije prodjose tolika takmičenja turniri od osamostaljenja reprezentacija Srbije nikad nista da obraduje naciju.Ubedljivo najgori kolektivni sport kod nas. Pa jeste li videli kako trče igraci Australije sinoc a nemaju imena u ekipi vec timski ginu za zemlju. Mi možemo da trčimo samo 35-40 minuta. Posle toga kao rekreativci na terminu.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Ovo je pokušaj iznude penala i gluma kao u trecoj Južnobanatskoj ligi istok.
(Eric Cartman, 04. decembar 2022 11:00)

A da lepo pročitaš, uđeš na tekst, na snimak, pa da vidiš zbog čega je trebalo da se sudi penal, a ne da mlatiš praznu slamu?

Zrb

pre 1 godinu

Sve što je Tarmi trebao da uradi je teatralni pad čim je osetio Šarovu ruku na sebi i niko ne bi zamerio ništa, čist prekršaj, a ne da padne 3 minuta posle, ispao je smešan ovako, korpulentna ljudina pada ko snajperom pokošen a nigde nikog, klasična zakasnela reakcija.
Glavu gore, biće bolje.

N1vaders

pre 1 godinu

Mislim da je vrijeme da priznamo da smo dohvatili trenutni maksimum. Da su nam svirali 7 penala ovi kad god su krenuli ozbiljnije naprijed gol je visio u vazduhu. Ajmo za promjenu pogledati prema sebi da popravimo šta se da popraviti a ne da kacimo opravdanja po šablonima.

kraja

pre 1 godinu

"I da je dosudjen penal, i da smo dali gol, oni bi opet dali jos jedan vise."

...ovo je vec patologija, on zna sta bi bilo da je bilo...
...ovakvu kolicinu kolektivnog mazohizma nisam odavno video...
...ovakvu zluradost kad nasi izgube, u bilo cemu...
...pa i kad dobiju, opet ne valja, samo se malo ucute do sledece prilike kad se najavljuje propast...
...nije cudo sto nasi nemaju motivaciju ni u jednom sportu, sta god da urade, ceka ih pregrst uvreda, ponizenja, pljuvanja...
...fuj, bre...

my way

pre 1 godinu

Mi smo i svakako bi ispali jer je Brazil izgubio.
Svaka dalja diskusija je nepotrebna.
Naš najveći problem je što nemamo oba beka a to vidimo i u našim klubovima koji igraju u Evropi.
(robby, 04. decembar 2022 11:28)

Ми можемо само да претпоставимо где би утакмица отишла да је свиран пенал који је сада евидентно постојао. Чист пропуст VAR-a. У другој ситуацији се као радило о процени интензитета, мада се када се рука противника нађе тамо где се нашла Митру свира пенал. И ту су могли да реагују, али нису. Нас је победа од 2 гола водила даље, велико је питање да ли би је остварили, али да је ток утакмице промењен драстично, јесте.

Master Yoda

pre 1 godinu

Bili smo losi, lose pripremljeni psiholoski za utakmicu, a i narod se lozio da idemo do polufinala.
Veliki je uspeh biti tamo, proci grupu je ozbiljan poduhvat, a sve vise od toga je ravno svetskom cudu.

estiar

pre 1 godinu

I da jeste, Švajcarci bi dali gol više. Da im je trebalo dali bi nam još tri. Jedino mi je krivo što nije bilo nerešeno pa da puknu od muke.

Hanibal

pre 1 godinu

Da, plus pravac i jacina vetra su bili nepovoljni po nas, kao i tip trave na stadionu, primetio sam da je bio i poneki komarac, koji je napadao samo nase. Jednostavno nismo imali srece, priroda se urotila protiv nas, univerzum nas ne voli.

Sergio

pre 1 godinu

I da je dosudjen penal, i da smo dali gol, oni bi opet dali jos jedan vise. Ma sta taj jedan, da smo im jos 5 uvalili, oni bi nama uvalili onda 7. Svako ko je gledao utakmicu je mogao to da vidi. Jedino mi malo krivo sto nismo uspeli makar jos jedan u poslednjim minutima pa da i njih izbacimo tako, ali to da su nas nadigrali takticki, tu nema dileme.

Dragan Marković

pre 1 godinu

Prišli put smo bili oštećeni i sam punog tog penala nismo prošli grupu,ovde I da je sviran nebi mnogo promenilo..dosta toga nije valjalo na ovom takmicenju,od formacije koju Piksi forsira gđe je odbrana “šuplja” u toj formaciji jedino Brazil može igrati sa tri vrhunska stopera i jednim vanseriskim zadnjim veznim..mi to nemamo i protiv ozbiljnih ekipa ne mozes tako igrati,pa do pakovanja afera,do hotela gđe igrači nisu imali mir,svako mogao da ih šalice i uznemirava i do toga sto smo bili u grupi sa Svajcarskoj i ova dva provokatora zadojena bolesnim mržnjom to je jedan dodatni pritisak bio na igračima i selektoru..kako dalje,sa Piksijem veliki autoritet ali trener koji još mora da uci,jer on i pomoćnici nemaju nekog pretjeranog trenerskog iskustva..nadam se da će nam ovo biti lekcija

AdONIS

pre 1 godinu

Na nemačkoj televiziji su odmah rekli da je zbog ruke penal za Srbiju (nisu ni pominjali prekršaj).
Realno gledano, zbog pada u igri, to bi nam slabo pomoglo.
Idemo dalje za iste pare.

Idi begaj

pre 1 godinu

Eksperti tvrde, i da je nerešeno ne bi prošli.
Da smo pobedili ne bi prošli jer nismo dobri fudbaleri, jer nam je liga takva kakva, jer su nam ljudi u fudbalu takvi kakvi su, jer su na tribinama takvi kakvi su....
Malo li je?
Za nas je uspeh da smo izašli na televizor na svetskom prvenstvu.

SK

pre 1 godinu

I sad ćemo četiri godine da se žalimo nad nedosuđenim penalom, kao nad nečim što je presudilo. Opet smo bili očajni, kao i prošli put, s tim što su Brazil i Švajcarska jači nego pre. Nije problem u fudbalerima toliko koliko u nama koji navijamo za njih. Ne treba praviti tektonske promene, treba stvoriti taktike i doktrinu za ove već standardne situacije, što na terenu što van njega, pa da vidimo šta će biti na Euru, red je da se vratimo.

zoki

pre 1 godinu

Daj bre ljudi ne blamirajte se više. Ajde lepo kući, svako svojoj. Shvatite da u ovom sportu mi nemamo tim, niti rezultate.... nismo ih nikad ni imali.

realista

pre 1 godinu

Meni je stvarno bilo cudno kako mu lopta nije pala blize kada ju je primio sa grudima. Da je ovaj nije pomerio rukom pala bi mu tacno na nogu ili bas blizu …

Istina

pre 1 godinu

Jedan je rekao,mislim da je trebao biti a drugi,ako je igrač švajcaraca igrao rukom,trebalo bi da bude penal.Nijedan decidirano nije rekao da je penal jer se uopšte ne vidi da li je stvarno igrao rukom,nakon što se lopta odbila od grudi Mitrovića.Čak i da je zakačio,ruka mu je bila toliko blizu grudi da se to nikako ne sudi.Dakle,ne moramo kukati za nečim što niko nije ni video,dok nemci nisu alarmirali dan nakon utakmice.Po meni,nije bilo penala ali još nekoliko nisu bila pa su svirana,recimo nad Mesijem i Ronaldom.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Em ga je povlacio na nekoliko mesta, em je najverovatnije odigrao rukom mada snimak i kamera mogu i da zavaraju, em ga je na kraju malo i udario po licu- ovde mi je samo zao Kameruna, za nas me bas briga, nismo ni zasluzili prolaz.

JPR24

pre 1 godinu

Eh, eksperti domaći. No ajde, dosta o tome, nije zaslužen, u pitanju su sitnice, protivnik je igrao mudrije, iskusnije i pametnije i kaznio svaku našu grešku ! Ćao zdravo i to je to….

istina

pre 1 godinu

Ukinite Var, do sada je sve išlo u pravcu da je Var samo reklama i ništa vise opet sudije odlučuju kad je penal a kad ne, nego se narod pravi budalama..

robby

pre 1 godinu

Mi smo i svakako bi ispali jer je Brazil izgubio.
Svaka dalja diskusija je nepotrebna.
Naš najveći problem je što nemamo oba beka a to vidimo i u našim klubovima koji igraju u Evropi.

Hanibal

pre 1 godinu

Da, plus pravac i jacina vetra su bili nepovoljni po nas, kao i tip trave na stadionu, primetio sam da je bio i poneki komarac, koji je napadao samo nase. Jednostavno nismo imali srece, priroda se urotila protiv nas, univerzum nas ne voli.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Em ga je povlacio na nekoliko mesta, em je najverovatnije odigrao rukom mada snimak i kamera mogu i da zavaraju, em ga je na kraju malo i udario po licu- ovde mi je samo zao Kameruna, za nas me bas briga, nismo ni zasluzili prolaz.

zoki

pre 1 godinu

Daj bre ljudi ne blamirajte se više. Ajde lepo kući, svako svojoj. Shvatite da u ovom sportu mi nemamo tim, niti rezultate.... nismo ih nikad ni imali.

N1vaders

pre 1 godinu

Mislim da je vrijeme da priznamo da smo dohvatili trenutni maksimum. Da su nam svirali 7 penala ovi kad god su krenuli ozbiljnije naprijed gol je visio u vazduhu. Ajmo za promjenu pogledati prema sebi da popravimo šta se da popraviti a ne da kacimo opravdanja po šablonima.

Idi begaj

pre 1 godinu

Eksperti tvrde, i da je nerešeno ne bi prošli.
Da smo pobedili ne bi prošli jer nismo dobri fudbaleri, jer nam je liga takva kakva, jer su nam ljudi u fudbalu takvi kakvi su, jer su na tribinama takvi kakvi su....
Malo li je?
Za nas je uspeh da smo izašli na televizor na svetskom prvenstvu.

Djordje

pre 1 godinu

Ljudi izgubili smo. Nije nam sudija kriv što u drugom poluvremenu igrači nisu mogli da trče i što Piksi sa izmjenama nista nije uradio.

Rob74

pre 1 godinu

Pa sta ako je bio, nije dosudjen i cao zdravo. A opet, ako je bio, igramo ponovo? hahaha, stalno smo mi neke zrtve, ovi nas ugazili drugo poluvreme, 1 bod iz 3 utakmice, debakl.

Lepa Lori

pre 1 godinu

Ma šta komplikujete. trebalo je napisati da smo žestoko pokradeni i da je taj nedosuđeni penal razlog šta nismo osvojili svetsko prvenstvo.

Sergio

pre 1 godinu

I da je dosudjen penal, i da smo dali gol, oni bi opet dali jos jedan vise. Ma sta taj jedan, da smo im jos 5 uvalili, oni bi nama uvalili onda 7. Svako ko je gledao utakmicu je mogao to da vidi. Jedino mi malo krivo sto nismo uspeli makar jos jedan u poslednjim minutima pa da i njih izbacimo tako, ali to da su nas nadigrali takticki, tu nema dileme.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Meni je ful drago sta ste ispali. Puni ste mrznje, nitko od susjeda vas ne voli.
(David, 4. decembar 2022 13:53)

A ti si toliko prepun ljubavi, vidi se, nema ni trunke zlobe u tvom bicu.

lemi

pre 1 godinu

Dosta bre vise bio penal nije bio,utakmica traje 90 min a ne 30 min,pa sami ste videli da jedva igraci Srbije se kretali,steta sto Svajcarski trener povukao Sacirija,treba da ostavi i da vas napune golove,jer ste coravi zar ne vidite da Srbija nema igrace,sa igracima trece lige,nema uspeha u svetskoj areni,

Antivegetarijanac

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti

AdONIS

pre 1 godinu

Na nemačkoj televiziji su odmah rekli da je zbog ruke penal za Srbiju (nisu ni pominjali prekršaj).
Realno gledano, zbog pada u igri, to bi nam slabo pomoglo.
Idemo dalje za iste pare.

Dr. House

pre 1 godinu

To nije istina! Ja sam pratio direktno te njemačke eksperte i oni su doslovno rekli da je mogao biti penal da je odmah posle kontakta Mitrović pao, ali kako je on to sve loše odglumio ispao je smešan!

Dag Kristi

pre 1 godinu

Ovo je pokušaj iznude penala i gluma kao u trecoj Južnobanatskoj ligi istok.
(Eric Cartman, 04. decembar 2022 11:00)

A da lepo pročitaš, uđeš na tekst, na snimak, pa da vidiš zbog čega je trebalo da se sudi penal, a ne da mlatiš praznu slamu?

Zrb

pre 1 godinu

Sve što je Tarmi trebao da uradi je teatralni pad čim je osetio Šarovu ruku na sebi i niko ne bi zamerio ništa, čist prekršaj, a ne da padne 3 minuta posle, ispao je smešan ovako, korpulentna ljudina pada ko snajperom pokošen a nigde nikog, klasična zakasnela reakcija.
Glavu gore, biće bolje.

estiar

pre 1 godinu

I da jeste, Švajcarci bi dali gol više. Da im je trebalo dali bi nam još tri. Jedino mi je krivo što nije bilo nerešeno pa da puknu od muke.

123123

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 04. decembar 2022 13:16)
Niko nije registrovao jer ga nije bilo, a ti si video ofsajd jer ne znas sta je ofsajd

SK

pre 1 godinu

I sad ćemo četiri godine da se žalimo nad nedosuđenim penalom, kao nad nečim što je presudilo. Opet smo bili očajni, kao i prošli put, s tim što su Brazil i Švajcarska jači nego pre. Nije problem u fudbalerima toliko koliko u nama koji navijamo za njih. Ne treba praviti tektonske promene, treba stvoriti taktike i doktrinu za ove već standardne situacije, što na terenu što van njega, pa da vidimo šta će biti na Euru, red je da se vratimo.

JPR24

pre 1 godinu

Eh, eksperti domaći. No ajde, dosta o tome, nije zaslužen, u pitanju su sitnice, protivnik je igrao mudrije, iskusnije i pametnije i kaznio svaku našu grešku ! Ćao zdravo i to je to….

Pall Mall

pre 1 godinu

I da su dobili ne jedan vec dva penala opet bi nasi manekeni prokockali i izgubili. Zato molim vas nemojte se zanositi tim glupostima. Jednostavno nismo fudbalska nacija ne umemo ne ide nam ovaj sport. Nemamo nista odbrana suplja vezni red ne postoji imamo dva spica dva sidrasa koji ne igraju presing u fazi odbrane ne učestvuju. Samo se zavaravamo evo tolike godine decenije prodjose tolika takmičenja turniri od osamostaljenja reprezentacija Srbije nikad nista da obraduje naciju.Ubedljivo najgori kolektivni sport kod nas. Pa jeste li videli kako trče igraci Australije sinoc a nemaju imena u ekipi vec timski ginu za zemlju. Mi možemo da trčimo samo 35-40 minuta. Posle toga kao rekreativci na terminu.

Milan

pre 1 godinu

Dosta više sa kukanjem. Ispali smo jer smo imali selekrora amatera za trenerski posao, nespremnu ekipu i baš amatersku odbranu i taktičku postavku tima. Primili smo 8 golova, mogli još bar 5, i sad je sudija kriv. Nemamo kvalitet koji mislimo da imamo, naša klasična mitomanija.

robby

pre 1 godinu

Mi smo i svakako bi ispali jer je Brazil izgubio.
Svaka dalja diskusija je nepotrebna.
Naš najveći problem je što nemamo oba beka a to vidimo i u našim klubovima koji igraju u Evropi.

my way

pre 1 godinu

Mi smo i svakako bi ispali jer je Brazil izgubio.
Svaka dalja diskusija je nepotrebna.
Naš najveći problem je što nemamo oba beka a to vidimo i u našim klubovima koji igraju u Evropi.
(robby, 04. decembar 2022 11:28)

Ми можемо само да претпоставимо где би утакмица отишла да је свиран пенал који је сада евидентно постојао. Чист пропуст VAR-a. У другој ситуацији се као радило о процени интензитета, мада се када се рука противника нађе тамо где се нашла Митру свира пенал. И ту су могли да реагују, али нису. Нас је победа од 2 гола водила даље, велико је питање да ли би је остварили, али да је ток утакмице промењен драстично, јесте.

Gledalac

pre 1 godinu

Iako smo igrali nereseno sa Kamerunom, Srbija je vec tada
bila kandidat za ispadanje, jer nije pobedila.
Sada mozete analizirati i pricati sta hocete.

Istina

pre 1 godinu

Jedan je rekao,mislim da je trebao biti a drugi,ako je igrač švajcaraca igrao rukom,trebalo bi da bude penal.Nijedan decidirano nije rekao da je penal jer se uopšte ne vidi da li je stvarno igrao rukom,nakon što se lopta odbila od grudi Mitrovića.Čak i da je zakačio,ruka mu je bila toliko blizu grudi da se to nikako ne sudi.Dakle,ne moramo kukati za nečim što niko nije ni video,dok nemci nisu alarmirali dan nakon utakmice.Po meni,nije bilo penala ali još nekoliko nisu bila pa su svirana,recimo nad Mesijem i Ronaldom.

Lord

pre 1 godinu

Penal je 50-50%.
S obzirom sta je protiv nas svirano 2010., kada udaranje rukom nije tako rigorozno kaznjavano, ovo je mogao biti penal.
Nego da vas podjestim, nama je bilo potrebna pobjeda od 5:3, gdje da iskopamo jos 2, s obzirom da u drugom nismo napravili polusansu?

Khal

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti
(Antivegetarijanac, 04. decembar 2022 12:53

O mogucem penalu su pricali Nemci prvo koliko vidim, kod nas do sinoc niko rec nije rekao.
Mozes li da pojasnis rec habitat? Na sta tacno mislis? Jasenovac? Jastrebarsko? To su zaista bili habitati. U suprotnom, slobodno sa svojom familijom poseti neki habitat, hijenice tisucljetna.
Stavljam pet kovanica sa Teslom (kome ste pobili familiju i spalili rodnu kucu) da ne znas tacno sta to znaci.

Sima Iz Kosmosa

pre 1 godinu

Na ovo bi najvise mogli da se zale Kamerunci, nama i tako ne bi bilo dovoljno za prolaz.

Zanimljivo kako su nemacki strucnjaci izvukli, sto ne izvukose kad je sudio njihov Brih pre 4 godine, aaaa pa da, tada im nije odgovaralo.

kraja

pre 1 godinu

"I da je dosudjen penal, i da smo dali gol, oni bi opet dali jos jedan vise."

...ovo je vec patologija, on zna sta bi bilo da je bilo...
...ovakvu kolicinu kolektivnog mazohizma nisam odavno video...
...ovakvu zluradost kad nasi izgube, u bilo cemu...
...pa i kad dobiju, opet ne valja, samo se malo ucute do sledece prilike kad se najavljuje propast...
...nije cudo sto nasi nemaju motivaciju ni u jednom sportu, sta god da urade, ceka ih pregrst uvreda, ponizenja, pljuvanja...
...fuj, bre...

flavio

pre 1 godinu

Penal je cist kao suza. Svajcarski igrac je prakticno izboksovao loptu, mozda ne namerno ali to ne menja stvar. I ovo nema veze sa tim kako je igrala Srbija. Srbija je igrala lose, ali je ovo penal koji nije dosudjen zbog lose upotrebe VAR-a. A kako bi se nakon toga zavrsila utakmica, to niko ne moze da zna, jer to je iz domena sta bi bilo kad bi bilo.

...

pre 1 godinu

Dakle, u grupi je svako svakoga mogao da pobedi, sem nas koji, po običaju, nismo mogli nikog da pobedimo, i onda nam kriv jedan ofsajd ili penal u tri utakmice?

Za ozbiljnu ekipu, svetsko prvenstvo počinje u nokaut fazi; za nas se tad završava odmor i letovanje. I šta onda više iščekujemo ta velika takmičenja?

copa_cabana

pre 1 godinu

"Decko, sa dva dobra beka Srbija je reprezentacija u rangu Holandije, Francuske i tako tih. Hrvatsku bi npr. pojela za uzinu pa bi posle otisla da jede npr Holandiju."
(Mare, 4. decembar 2022 13:18)

Ovdje je problem u tome što vi nikako da shvatite da niste dovoljno dobri da biste igrali s Hrvatskom. To ti je otprilike kao da Napredak iz Surdulice kaže kako bi za užinu pojeo Barcelonu.
Na Euru se sve namjesti da igramo u skupini i šta se desi ? Vaš kapetan napuni gaće kad treba pucati odlučujući penal i Škoti vas otresu usred Beograda.
Evo sad se namjesti da se nađemo u četvrtfinalu a vi naravno doživite gangbang u grupi i idete doma nakon prvog kruga.
Bahrein i Solomunsko Otočje je vaš nivo, ne spominji reprezentacije kojima ne možete ni kopačke čistiti.

iskreno

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 04. decembar 2022 11:55)

Da mu nije poništen gol, prošli bi svejedno kroz baraž. Tako da ne tupi bez veze

Jože

pre 1 godinu

(kraja, 4. decembar 2022 11:56)

Jeste patologija. Da li ste se zapitali zašto i kada to počinje? Naš problem je što nikada ne razmišljamo i pričamo o razlozima već samo o posledicama.
U normalnoj sredini nema napretka bez konstruktivne kritike.

čko

pre 1 godinu

Meni je ful drago sta ste ispali. Puni ste mrznje, nitko od susjeda vas ne voli.
(David, 4. decembar 2022 13:53)
Pa neka uživaj i mrzi!!!!

karoka

pre 1 godinu

Najgore od svega je to sto nismo ostali dostojanstveni u porazu. Nego smo naseli na ulicarske provakacije Sacirija i Dzake.Obrukali se i igraci i klupa da nas po tome pamte.Ali opet vreme ce da izleci sve pa i ovu bruku a na nama je da je ne ponovimo.

Mare

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti
(Antivegetarijanac, 4. decembar 2022 12:53)
Decko, sa dva dobra beka Srbija je reprezentacija u rangu Holandije, Francuske i tako tih. Hrvatsku bi npr. pojela za uzinu pa bi posle otisla da jede npr Holandiju. Tvoj rezon je dubinski nefudbalski i autosovinisticki. Vas takve treba bacati u vodu na rodjenju. Vi ste kuga.

Rts

pre 1 godinu

Treba da trazimo da se ponisti prvenstvo ali nemamo predsednika fss???!!!...kakav penal, losi smo, dekadentni, nemamo nikakvo razumevanje u kom pravcu ide fudbal niti imamo ikakav sistem. I ono najvaznije, tragicno, zalosno, zaprepascujuce smo spori a bez brzine kolektivni sportovi se ne mogu igrati...tako da ostavite se penala i gluposti. Po onome sto smo pokazali zasluzeno smo ispali i to je to

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Pobogu, ljudi....ako je ovo penal....???
(Tom Starin, 4. decembar 2022 12:11)

Nego sta je?! Dobro je jedan covek napisao, toliko autosovinizma, toliko slepila kod dosta vas, nije ni cudo sto smo ovako lose prosli kada ne vidite cak ni ono sto je sasvim ocigledno.

Dragan Marković

pre 1 godinu

Prišli put smo bili oštećeni i sam punog tog penala nismo prošli grupu,ovde I da je sviran nebi mnogo promenilo..dosta toga nije valjalo na ovom takmicenju,od formacije koju Piksi forsira gđe je odbrana “šuplja” u toj formaciji jedino Brazil može igrati sa tri vrhunska stopera i jednim vanseriskim zadnjim veznim..mi to nemamo i protiv ozbiljnih ekipa ne mozes tako igrati,pa do pakovanja afera,do hotela gđe igrači nisu imali mir,svako mogao da ih šalice i uznemirava i do toga sto smo bili u grupi sa Svajcarskoj i ova dva provokatora zadojena bolesnim mržnjom to je jedan dodatni pritisak bio na igračima i selektoru..kako dalje,sa Piksijem veliki autoritet ali trener koji još mora da uci,jer on i pomoćnici nemaju nekog pretjeranog trenerskog iskustva..nadam se da će nam ovo biti lekcija

Bosko

pre 1 godinu

Desi nam se mogucnost da ispravimo greske iz proslosti… ipak, mi odlucimo da ih ponovimo i to jos uz naprednu verziju… dva puta ista greska, to mogu samo idioti, normalan tesko… sto rece Pera Bozovic „dno nije samo ispod, dno je svuda gde pogledas…“ hvala na svim “najvecim pobedama u istoriji“ ali ja se kao srbin nikada nisam ponizenije osecao, a pretero sam od slobe, dva rata… pa na ovamo.

Ferije će potrajati

pre 1 godinu

U ovom timu ne postoji igrač koji ume da predribla igrača. Igraju jednostavan "seoski" fudbal, pravih akcija nema, prosečna ekipa bez pravih talenata.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Sta je bilo, bilo je. Prosli smo po zasluzi i ja sam tu stranicu zatvorio.
Buducnost je ono sto me interesuje, a to je LN i sudar sa najjacima. To nam treba u najvecim kolicinama. Prijateljske utakmice gde smo favoriti protiv slabijih ne pomazu nista, ev. jedna uz dobru finansijsku ponudu za savez jer od toga se zivi. Moliti najvece da igraju sa nama, ako treba. Mislim da bi pristali jer smo ipak podigli rejting.
Poraditi na taktici, kako cuvati rezultat i uvek imati plan 'B', pa i 'C', ako zatreba.

Generalno, momci nisu losi, s zeljom su dosli da odigraju, oznojili se posteno, ali i pokazali naivnost u pristupu. Tesi me da se to moze dosta promeniti. Temelj je dubok dovoljno, na tome se moze graditi.

KKK-666

pre 1 godinu

Da mu nije poništen gol, prošli bi svejedno kroz baraž. Tako da ne tupi bez veze
(iskreno, 4. decembar 2022 12:26)

Isto kak ste dosli i do finala.

Šta bi bilo da je bilo

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 04. decembar 2022 11:55)

Ne biste prošli grupu da belgijski invalid nije triput promašivao prazan gol iz peterca.

Boki

pre 1 godinu

Lopta se ODBILA od Mitrovica, ruka je bila iza lopte koja se odbila....ni P P P od penala, ostavite sada slamku, sto niste busili sa 5 6 komada pa da lete, a u stvari poleteli ste svi vi igraci sa pesmom " Majko Srbija zove"...

Eric Cartman

pre 1 godinu

Ovo je pokušaj iznude penala i gluma kao u trecoj Južnobanatskoj ligi istok.
(Eric Cartman, 04. decembar 2022 11:00)

A da lepo pročitaš, uđeš na tekst, na snimak, pa da vidiš zbog čega je trebalo da se sudi penal, a ne da mlatiš praznu slamu?
(Dag Kristi, 04. decembar 2022 11:32)

Ne da mi se da slušam Nedovica ni da mi plate.

Srdjan

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 04. decembar 2022 13:16)

Ni O od ofsajda nije bilo. Napadac se nalazio iza linije asistenta za gol. Da je bio blizi na liniji koja je bliza golmanu od linije na kojoj je asistent onda bi bio ofsajd. Igrali smo napadacki, ali bez zastite svog gola. Nemamo balans u ekipi, bezveze smo se lozili, nismo bili svesni svojih nedostataka koji su ogoljeni na SP. To ne znaci da ne znamo da igramo fudbal, da je potrebno da pljujemo po reprezentaciji, vec da moramo da menjamo nesto. Ili formaciju ili da neki drugi igraci zauzmu pojedine pozicije. Dalje, nemamo adekvatnu zamenu za Tadica, a odigrao je dobro samo protiv Svajcarske. Mitrogol je cist gol-igrac. U polju bolje kombinuje Vlahovic, pa cak i Luka Jovic. Ne bi trebalo traziti od igraca nesto sto ne umeju, nego iskoristiti ono sto znaju. Embolo nije skakac kao Mitrovic, ali ucestvuje u kreiranju igre nekoliko puta bolje. Kostic je odlican u kontranapadu, nema koristi u pozicionoj igri. Zivkovic nema defanzivu nikakvu. Dakle, moze da igra samo ako ima beka iza sebe. Radonjic je supertalentovan, ali bez discipline (sut Zuniora kod prvog gola Brazila je morao da pokusa da izblokira) i nazalost sa manjkom inteligencije. Moramo da napravimo desnog beka. Milenkovic je to povremeno igrao u Fiorentini. Levo moze Ristic, samo je potrebno malo da poboljsa minutazu u klubu. Potrebno je da ekipa i selektor rastu kroz kvalifikacije za EP i A grupu Lige nacija, kada odmere snage sa najjacim timovima. Dosta je bilo prijateljskih utakmica sa Bahreinom i slicnim ekipama. Potrebno nam je da igramo prijateljske protiv Spanije, Holandije, Francuske, Nemacke, Italije i sl.

Александар

pre 1 godinu

Код нас у комшилуку тврде,да смо требали директно да идемо у финале.Чему толико глупости,били смо најгора екипа и то је све.Потрудимо се следећи пут да играмо боље,а увек је неко крив,за нешто.

Master Yoda

pre 1 godinu

Bili smo losi, lose pripremljeni psiholoski za utakmicu, a i narod se lozio da idemo do polufinala.
Veliki je uspeh biti tamo, proci grupu je ozbiljan poduhvat, a sve vise od toga je ravno svetskom cudu.

Deda

pre 1 godinu

Da smo dali taj gol iz penala, primili bi posle jos dva. Ljudi, ne zaludjujte se. Nikada gora odbrana, nikada gora fizicka sprema, taktika, piksi trema, preznojavanje. Profesionalizam izostao kod svih. Moramo shvatiti da je bio problem u nama - i to mnogo vise nego sto je neko tamo zaisfa bio bolji od nas.

Maradona

pre 1 godinu

Besmisleno je sada pričati o tome ako sudija i var sistem nije to zabeležio kad je trebalo onda nema više potrebe o tome pričati.

nadrealista

pre 1 godinu

Ne smarajte, oducili nas od igre, mi se hvatamo za penal, i bice do 2026. isto tako jedino sto pamtimo sa prethodnog SP iz Rusije opet penal protiv Svajcarste, a i tada nas oducili.

bibi

pre 1 godinu

Stručni konsultant Dejan Nedić, koji ide po šou programima po nacionalnoj televiziji i glumi idiota i Rade Bogdanović propali fudbaler koji je odjednom postao ekspert iz svih oblasti i idol omladine.

Blaki

pre 1 godinu

Vi što pričate da je bio penal opet bi nam dali gol niste nikad igrali fudbal savka ozbiljna ekipa se povuče kad im rezultat odgovara(HRV-BEL od 75min) ova scena je bila u 63 minutu možda bi i nama dala vetar u leđa mi smo isto dali gol portugalu pri 1:1 u 89 minut kad nam je trebalo, tako da naravno da je uticalo na rezultat u var sobi imaš petoro koji gledaju sporne situacije, kad su dosudili mesiju penal pazi sad kad je golman poljak iso na loptu(a ne igrač) i posle odigranje lopte glavom u aut od mesija, ipak je dosuđen penal, ovde je igrač zakačio malo lice plus je pomerio loptu znači igranje rukom, zato i nije pala nego je odletela malo dalje od Mitrovica svakako je morao da reaguje var, ista pravila važe valjda za svakog

Fifimifi

pre 1 godinu

Prošla baba s kolačima.

Bio sudac, bio VAR... i, istina, usprkos tome ima grešaka. I što sad?

Pa to je tek jedan detalj koji ne može pokriti hrpu ostalih propusta. Za utjehu ostaju teorije zavjere a one uvijek opadaju na plodno tlo.

don

pre 1 godinu

Ми можемо само да претпоставимо где би утакмица отишла да је свиран пенал који је сада евидентно постојао. Чист пропуст VAR-a. У другој ситуацији се као радило о процени интензитета, мада се када се рука противника нађе тамо где се нашла Митру свира пенал. И ту су могли да реагују, али нису. Нас је победа од 2 гола водила даље, велико је питање да ли би је остварили, али да је ток утакмице промењен драстично, јесте.
(my way, 4. decembar 2022 11:42

Zašto smo uopšte dozvolili sebi da nam se ponavlja situacija iz Rusije protiv istog protivnika? Pogrešan pristup, pogrešno sve...morali smo biti mudriji. Tako nam je u svemu, ne samo fudbalu.

brka

pre 1 godinu

I sa penalom i bez njega, loši smo... Dok drugi igraju balet, mi se mučimo... Osrednja smo fudbalska nacija i mislim da je vreme da to napokon i shvatimo. I ne treba kriviti ni igrače ni trenera. Jer oni uradili su sve što su mogli i znali...

Edward Sanchez

pre 1 godinu

Zao mi je momci, nismo zasluzili prolaz
Ne bih voleo ni nereseno da je bilo, jer me Kamerun razocarao sa onim valjanjem na terenu i odugovlacenjem u 30. minutu utakmice protiv nas, nikakve simpatije ne gajim tu
Zivot je to, malo srece malo tuge, nade pa razocarenja, sve je to normalna stvar
Mi svakako nismo svetska sila pa da se ubijamo sad sto smo ispali.. momcima hvala svakako, boljih nemamo

Ivane

pre 1 godinu

A šta su eksperti rekli za Ronaldov gol u kvalifikacijama.Po njima Srbija nebi ni vidila svjetsko prvenstvo.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.

sale

pre 1 godinu

Nikakva zluradost,nikakva sumnja u odnos Terza-FSS,Erakovic je decko zasluzio da ide na SP,samo jedno pitanje:zasto Urosevic iz Partizana nije ni u snu nije u kobinaciji kod Piksija,mislim da je sasvim korektan bek,ima centarsut,ima sut,pozitivno bezobrazan i jak ko stena

realista

pre 1 godinu

Meni je stvarno bilo cudno kako mu lopta nije pala blize kada ju je primio sa grudima. Da je ovaj nije pomerio rukom pala bi mu tacno na nogu ili bas blizu …

kimi

pre 1 godinu

Da li je u Katar otisao i Erakovic? Ako jeste, zasto nije igrao bar par minuta u bilo kojoj utakmici i da li je to rezultat sukoba na relaciji selektor- Zvezda? Uvek kad izgubimo krenu teorije zavere. Opet su nas sudije ostetile kad smo svo vreme igrali bez ideje, koncepcije i kondicije. Trazimo krivca za nas neuspeh i ocajno igranje a "slepi smo kod ociju" jer ne vidimo da je krivica u nama. Nama, Srbima je uvek neko drugi kriv, mi smo uvek bezgresni!

Oliver

pre 1 godinu

@david

Nije tacno. S Madjarima smo u fenomenalnim odnosima kao nikad u istoriji,a s Rumunima i Bugarima u vise nego korektnim. Dakle, imamo dovoljno dobrih suseda,a oni bivsi iz Jugoslavije nas ne interesuju i uopste nam ne trebaju. Da se ja pitam,izgradio bih prelepe betonske zidove prema vama.

Ostin a

pre 1 godinu

I da smo ih pobedili, ne bi prošli dalje. Srbiji je trebalo još 3 gola za prolaz. A da ih ne primi više.

Realno, da je njima sviran penal za to, cela Srbija bi se digla na noge objašnjavajući šta je "prirodan položaj ruke", šta je "namera igrača", "prilikom čega i koliko je lopta skrenula putanju"... Ovo bi se možda sviralo u Linglong ligi, ali definitivno ne u nekim ozbiljnim takmičenjima.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 4. decembar 2022 13:16)

Aman, ko je bio u ofsajdu, koji njihov igrac?! Da je bio ofsajd, gol ne bi bio priznat (ono protiv Kameruna je izuzetak, to verovatno nikad ni necemo rascivijati), niko osim vas dvojice to ne spominje jer ofsajd nije postojao.

BRE

pre 1 godinu

Kad god smo se nalozili pred neko takmicenje, znamo kako smo prosli. Isto je bilo i za kosarkase na Evropskom prvenstvu. Mi smo mislima vec uzimali zlatnu medalju, jer eto imamo Jokica. Mnogo smo se nalozili i za fudbal, jer eto ako su hrvati mogli pre 4 godine, mozemo i mi isto stici do finala. Nismo zasluzili ni onaj bod protiv Kameruna. Sportski pozdrav.

Uvek protiv juvea, reala i zvezde

pre 1 godinu

Nije tacno. S Madjarima smo u fenomenalnim odnosima kao nikad u istoriji,a s Rumunima i Bugarima u vise nego korektnim. Dakle, imamo dovoljno dobrih suseda,a oni bivsi iz Jugoslavije nas ne interesuju i uopste nam ne trebaju. Da se ja pitam,izgradio bih prelepe betonske zidove prema vama.
(Oliver, 4. decembar 2022 14:53)

Samo u vise nego korektnim odnosima sa Rumunima? Samo nemoj Rumune i bugare u istu recenicu, molim te.

bpbp

pre 1 godinu

Да је Швајцарској требао још који гол, дали би нам,таква нам је одбрана.
Али ја вјерујем у овај тим,бар да будемо редовни учесници великих такмичења.

istina

pre 1 godinu

Ukinite Var, do sada je sve išlo u pravcu da je Var samo reklama i ništa vise opet sudije odlučuju kad je penal a kad ne, nego se narod pravi budalama..

Bojan

pre 1 godinu

Ne interesuje me “
Sta bi bilo kad bi bilo”, niti “
Dal je neko zasluzio pobedu”…. Zelim samo da se postuju zvanicni propisi i da taj WAR bude WAR, kako za sve tako i za nas…. Niko nije video gol Kameruna na stadionu, pa ni sam igrac ali WAR je video nesto sto se ne vidi na ibicnom prenosu ili sto sudija ne vidi … Samo zelim da to isto vazi i kada smo mi u pitanju, posle utakmice da fikozofiramo ko je sta zasluzio….

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 4. decembar 2022 11:55)

Em smo i mi oštećeni na toj utakmici jer nam ni tada nije bio dosuđen čist penal zbog igranja rukom, em je posle toga Portugal išao u baraž i igrao protiv turske i Makedonije, ko kaže da se ne bismo plasirali na taj način, Kadišonu?

Mile 0407

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.

Pobeda je pobeda makar i lazna

pre 1 godinu

.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.
(Ivane, 4. decembar 2022 14:52)

Neka je pa sta. Bolje i lazne nego nikakve.

veljko

pre 1 godinu

Da, plus pravac i jacina vetra su bili nepovoljni po nas, kao i tip trave na stadionu, primetio sam da je bio i poneki komarac, koji je napadao samo nase. Jednostavno nismo imali srece, priroda se urotila protiv nas, univerzum nas ne voli.
(Hanibal, 04. decembar 2022 11:01)
А ја сам приметио да ти ликујеш, над било каквом несрећом твога народа. Надам се да ниси припадник тога народа, јер што каже неко, поред оваквих пријатеља, непријатељи нам нису потребни.

Pobeda je pobeda makar i lazna

pre 1 godinu

.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.
(Ivane, 4. decembar 2022 14:52)

Neka je pa sta. Bolje i lazne nego nikakve.

Bojan

pre 1 godinu

Ne interesuje me “
Sta bi bilo kad bi bilo”, niti “
Dal je neko zasluzio pobedu”…. Zelim samo da se postuju zvanicni propisi i da taj WAR bude WAR, kako za sve tako i za nas…. Niko nije video gol Kameruna na stadionu, pa ni sam igrac ali WAR je video nesto sto se ne vidi na ibicnom prenosu ili sto sudija ne vidi … Samo zelim da to isto vazi i kada smo mi u pitanju, posle utakmice da fikozofiramo ko je sta zasluzio….

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Sve i da su svirali penal, i da smo dali go, opet bi izgubili. Jednostavno, sa onakvom odbranom bi izgubilinod svakoga, pa i od Katara.
(vlada, 4. decembar 2022 15:26)

Zamisli, dva puta smo ih lagano pobedili 4-0 sa tom istom odbranom, smesna tvrdnja sa tvoje strane. I ne kaze se go nego gol.

veljko

pre 1 godinu

Na nemačkoj televiziji su odmah rekli da je zbog ruke penal za Srbiju (nisu ni pominjali prekršaj).
Realno gledano, zbog pada u igri, to bi nam slabo pomoglo.
Idemo dalje za iste pare.
(AdONIS, 04. decembar 2022 11:11)
Реално ниси приметио да није био пад, него су се Швајцарци повукли и бранили вођство од 3:2 (а иначе су можда једна од дефанзивно најјачих екипа), на 3:3 не верујем да би играли онако деструктивно.

Kontras

pre 1 godinu

@David

Sta pricas ti?

Rumuni nas vole u fenomenalnim odnosima oduvek, Grci nas vole iako nismo direktno komsije, sa severnim makedoncima i bugarima korektni odnosi...

Sa madjarima trenutno odlicni odnosi.

Ne prolaze te vase price vise.

Mare

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti
(Antivegetarijanac, 4. decembar 2022 12:53)
Decko, sa dva dobra beka Srbija je reprezentacija u rangu Holandije, Francuske i tako tih. Hrvatsku bi npr. pojela za uzinu pa bi posle otisla da jede npr Holandiju. Tvoj rezon je dubinski nefudbalski i autosovinisticki. Vas takve treba bacati u vodu na rodjenju. Vi ste kuga.

kraja

pre 1 godinu

"I da je dosudjen penal, i da smo dali gol, oni bi opet dali jos jedan vise."

...ovo je vec patologija, on zna sta bi bilo da je bilo...
...ovakvu kolicinu kolektivnog mazohizma nisam odavno video...
...ovakvu zluradost kad nasi izgube, u bilo cemu...
...pa i kad dobiju, opet ne valja, samo se malo ucute do sledece prilike kad se najavljuje propast...
...nije cudo sto nasi nemaju motivaciju ni u jednom sportu, sta god da urade, ceka ih pregrst uvreda, ponizenja, pljuvanja...
...fuj, bre...

iskreno

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 04. decembar 2022 11:55)

Da mu nije poništen gol, prošli bi svejedno kroz baraž. Tako da ne tupi bez veze

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Pobogu, ljudi....ako je ovo penal....???
(Tom Starin, 4. decembar 2022 12:11)

Nego sta je?! Dobro je jedan covek napisao, toliko autosovinizma, toliko slepila kod dosta vas, nije ni cudo sto smo ovako lose prosli kada ne vidite cak ni ono sto je sasvim ocigledno.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Ovo je pokušaj iznude penala i gluma kao u trecoj Južnobanatskoj ligi istok.
(Eric Cartman, 04. decembar 2022 11:00)

A da lepo pročitaš, uđeš na tekst, na snimak, pa da vidiš zbog čega je trebalo da se sudi penal, a ne da mlatiš praznu slamu?

Hanibal

pre 1 godinu

Da, plus pravac i jacina vetra su bili nepovoljni po nas, kao i tip trave na stadionu, primetio sam da je bio i poneki komarac, koji je napadao samo nase. Jednostavno nismo imali srece, priroda se urotila protiv nas, univerzum nas ne voli.

my way

pre 1 godinu

Mi smo i svakako bi ispali jer je Brazil izgubio.
Svaka dalja diskusija je nepotrebna.
Naš najveći problem je što nemamo oba beka a to vidimo i u našim klubovima koji igraju u Evropi.
(robby, 04. decembar 2022 11:28)

Ми можемо само да претпоставимо где би утакмица отишла да је свиран пенал који је сада евидентно постојао. Чист пропуст VAR-a. У другој ситуацији се као радило о процени интензитета, мада се када се рука противника нађе тамо где се нашла Митру свира пенал. И ту су могли да реагују, али нису. Нас је победа од 2 гола водила даље, велико је питање да ли би је остварили, али да је ток утакмице промењен драстично, јесте.

lemi

pre 1 godinu

Dosta bre vise bio penal nije bio,utakmica traje 90 min a ne 30 min,pa sami ste videli da jedva igraci Srbije se kretali,steta sto Svajcarski trener povukao Sacirija,treba da ostavi i da vas napune golove,jer ste coravi zar ne vidite da Srbija nema igrace,sa igracima trece lige,nema uspeha u svetskoj areni,

Khal

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti
(Antivegetarijanac, 04. decembar 2022 12:53

O mogucem penalu su pricali Nemci prvo koliko vidim, kod nas do sinoc niko rec nije rekao.
Mozes li da pojasnis rec habitat? Na sta tacno mislis? Jasenovac? Jastrebarsko? To su zaista bili habitati. U suprotnom, slobodno sa svojom familijom poseti neki habitat, hijenice tisucljetna.
Stavljam pet kovanica sa Teslom (kome ste pobili familiju i spalili rodnu kucu) da ne znas tacno sta to znaci.

flavio

pre 1 godinu

Penal je cist kao suza. Svajcarski igrac je prakticno izboksovao loptu, mozda ne namerno ali to ne menja stvar. I ovo nema veze sa tim kako je igrala Srbija. Srbija je igrala lose, ali je ovo penal koji nije dosudjen zbog lose upotrebe VAR-a. A kako bi se nakon toga zavrsila utakmica, to niko ne moze da zna, jer to je iz domena sta bi bilo kad bi bilo.

Pobeda je pobeda makar i lazna

pre 1 godinu

.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.
(Ivane, 4. decembar 2022 14:52)

Neka je pa sta. Bolje i lazne nego nikakve.

Mile 0407

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Em ga je povlacio na nekoliko mesta, em je najverovatnije odigrao rukom mada snimak i kamera mogu i da zavaraju, em ga je na kraju malo i udario po licu- ovde mi je samo zao Kameruna, za nas me bas briga, nismo ni zasluzili prolaz.

Bojan

pre 1 godinu

Ne interesuje me “
Sta bi bilo kad bi bilo”, niti “
Dal je neko zasluzio pobedu”…. Zelim samo da se postuju zvanicni propisi i da taj WAR bude WAR, kako za sve tako i za nas…. Niko nije video gol Kameruna na stadionu, pa ni sam igrac ali WAR je video nesto sto se ne vidi na ibicnom prenosu ili sto sudija ne vidi … Samo zelim da to isto vazi i kada smo mi u pitanju, posle utakmice da fikozofiramo ko je sta zasluzio….

Šta bi bilo da je bilo

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 04. decembar 2022 11:55)

Ne biste prošli grupu da belgijski invalid nije triput promašivao prazan gol iz peterca.

copa_cabana

pre 1 godinu

"Decko, sa dva dobra beka Srbija je reprezentacija u rangu Holandije, Francuske i tako tih. Hrvatsku bi npr. pojela za uzinu pa bi posle otisla da jede npr Holandiju."
(Mare, 4. decembar 2022 13:18)

Ovdje je problem u tome što vi nikako da shvatite da niste dovoljno dobri da biste igrali s Hrvatskom. To ti je otprilike kao da Napredak iz Surdulice kaže kako bi za užinu pojeo Barcelonu.
Na Euru se sve namjesti da igramo u skupini i šta se desi ? Vaš kapetan napuni gaće kad treba pucati odlučujući penal i Škoti vas otresu usred Beograda.
Evo sad se namjesti da se nađemo u četvrtfinalu a vi naravno doživite gangbang u grupi i idete doma nakon prvog kruga.
Bahrein i Solomunsko Otočje je vaš nivo, ne spominji reprezentacije kojima ne možete ni kopačke čistiti.

Pobeda je pobeda makar i lazna

pre 1 godinu

.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.
(Ivane, 4. decembar 2022 14:52)

Neka je pa sta. Bolje i lazne nego nikakve.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Meni je ful drago sta ste ispali. Puni ste mrznje, nitko od susjeda vas ne voli.
(David, 4. decembar 2022 13:53)

A ti si toliko prepun ljubavi, vidi se, nema ni trunke zlobe u tvom bicu.

zoki

pre 1 godinu

Daj bre ljudi ne blamirajte se više. Ajde lepo kući, svako svojoj. Shvatite da u ovom sportu mi nemamo tim, niti rezultate.... nismo ih nikad ni imali.

veljko

pre 1 godinu

Da, plus pravac i jacina vetra su bili nepovoljni po nas, kao i tip trave na stadionu, primetio sam da je bio i poneki komarac, koji je napadao samo nase. Jednostavno nismo imali srece, priroda se urotila protiv nas, univerzum nas ne voli.
(Hanibal, 04. decembar 2022 11:01)
А ја сам приметио да ти ликујеш, над било каквом несрећом твога народа. Надам се да ниси припадник тога народа, јер што каже неко, поред оваквих пријатеља, непријатељи нам нису потребни.

Bojan

pre 1 godinu

Ne interesuje me “
Sta bi bilo kad bi bilo”, niti “
Dal je neko zasluzio pobedu”…. Zelim samo da se postuju zvanicni propisi i da taj WAR bude WAR, kako za sve tako i za nas…. Niko nije video gol Kameruna na stadionu, pa ni sam igrac ali WAR je video nesto sto se ne vidi na ibicnom prenosu ili sto sudija ne vidi … Samo zelim da to isto vazi i kada smo mi u pitanju, posle utakmice da fikozofiramo ko je sta zasluzio….

Istina

pre 1 godinu

Jedan je rekao,mislim da je trebao biti a drugi,ako je igrač švajcaraca igrao rukom,trebalo bi da bude penal.Nijedan decidirano nije rekao da je penal jer se uopšte ne vidi da li je stvarno igrao rukom,nakon što se lopta odbila od grudi Mitrovića.Čak i da je zakačio,ruka mu je bila toliko blizu grudi da se to nikako ne sudi.Dakle,ne moramo kukati za nečim što niko nije ni video,dok nemci nisu alarmirali dan nakon utakmice.Po meni,nije bilo penala ali još nekoliko nisu bila pa su svirana,recimo nad Mesijem i Ronaldom.

realista

pre 1 godinu

Meni je stvarno bilo cudno kako mu lopta nije pala blize kada ju je primio sa grudima. Da je ovaj nije pomerio rukom pala bi mu tacno na nogu ili bas blizu …

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ne biste ni vidjeli SP da Ronaldu nije poništen čisti gol u Beogradu. tako da...
(Bolek, 4. decembar 2022 11:55)

Em smo i mi oštećeni na toj utakmici jer nam ni tada nije bio dosuđen čist penal zbog igranja rukom, em je posle toga Portugal išao u baraž i igrao protiv turske i Makedonije, ko kaže da se ne bismo plasirali na taj način, Kadišonu?

Oliver

pre 1 godinu

@david

Nije tacno. S Madjarima smo u fenomenalnim odnosima kao nikad u istoriji,a s Rumunima i Bugarima u vise nego korektnim. Dakle, imamo dovoljno dobrih suseda,a oni bivsi iz Jugoslavije nas ne interesuju i uopste nam ne trebaju. Da se ja pitam,izgradio bih prelepe betonske zidove prema vama.

N1vaders

pre 1 godinu

Mislim da je vrijeme da priznamo da smo dohvatili trenutni maksimum. Da su nam svirali 7 penala ovi kad god su krenuli ozbiljnije naprijed gol je visio u vazduhu. Ajmo za promjenu pogledati prema sebi da popravimo šta se da popraviti a ne da kacimo opravdanja po šablonima.

čko

pre 1 godinu

Meni je ful drago sta ste ispali. Puni ste mrznje, nitko od susjeda vas ne voli.
(David, 4. decembar 2022 13:53)
Pa neka uživaj i mrzi!!!!

Dragan Marković

pre 1 godinu

Prišli put smo bili oštećeni i sam punog tog penala nismo prošli grupu,ovde I da je sviran nebi mnogo promenilo..dosta toga nije valjalo na ovom takmicenju,od formacije koju Piksi forsira gđe je odbrana “šuplja” u toj formaciji jedino Brazil može igrati sa tri vrhunska stopera i jednim vanseriskim zadnjim veznim..mi to nemamo i protiv ozbiljnih ekipa ne mozes tako igrati,pa do pakovanja afera,do hotela gđe igrači nisu imali mir,svako mogao da ih šalice i uznemirava i do toga sto smo bili u grupi sa Svajcarskoj i ova dva provokatora zadojena bolesnim mržnjom to je jedan dodatni pritisak bio na igračima i selektoru..kako dalje,sa Piksijem veliki autoritet ali trener koji još mora da uci,jer on i pomoćnici nemaju nekog pretjeranog trenerskog iskustva..nadam se da će nam ovo biti lekcija

estiar

pre 1 godinu

I da jeste, Švajcarci bi dali gol više. Da im je trebalo dali bi nam još tri. Jedino mi je krivo što nije bilo nerešeno pa da puknu od muke.

bibi

pre 1 godinu

Stručni konsultant Dejan Nedić, koji ide po šou programima po nacionalnoj televiziji i glumi idiota i Rade Bogdanović propali fudbaler koji je odjednom postao ekspert iz svih oblasti i idol omladine.

Blaki

pre 1 godinu

Vi što pričate da je bio penal opet bi nam dali gol niste nikad igrali fudbal savka ozbiljna ekipa se povuče kad im rezultat odgovara(HRV-BEL od 75min) ova scena je bila u 63 minutu možda bi i nama dala vetar u leđa mi smo isto dali gol portugalu pri 1:1 u 89 minut kad nam je trebalo, tako da naravno da je uticalo na rezultat u var sobi imaš petoro koji gledaju sporne situacije, kad su dosudili mesiju penal pazi sad kad je golman poljak iso na loptu(a ne igrač) i posle odigranje lopte glavom u aut od mesija, ipak je dosuđen penal, ovde je igrač zakačio malo lice plus je pomerio loptu znači igranje rukom, zato i nije pala nego je odletela malo dalje od Mitrovica svakako je morao da reaguje var, ista pravila važe valjda za svakog

KKK-666

pre 1 godinu

Da mu nije poništen gol, prošli bi svejedno kroz baraž. Tako da ne tupi bez veze
(iskreno, 4. decembar 2022 12:26)

Isto kak ste dosli i do finala.

SK

pre 1 godinu

I sad ćemo četiri godine da se žalimo nad nedosuđenim penalom, kao nad nečim što je presudilo. Opet smo bili očajni, kao i prošli put, s tim što su Brazil i Švajcarska jači nego pre. Nije problem u fudbalerima toliko koliko u nama koji navijamo za njih. Ne treba praviti tektonske promene, treba stvoriti taktike i doktrinu za ove već standardne situacije, što na terenu što van njega, pa da vidimo šta će biti na Euru, red je da se vratimo.

Pall Mall

pre 1 godinu

I da su dobili ne jedan vec dva penala opet bi nasi manekeni prokockali i izgubili. Zato molim vas nemojte se zanositi tim glupostima. Jednostavno nismo fudbalska nacija ne umemo ne ide nam ovaj sport. Nemamo nista odbrana suplja vezni red ne postoji imamo dva spica dva sidrasa koji ne igraju presing u fazi odbrane ne učestvuju. Samo se zavaravamo evo tolike godine decenije prodjose tolika takmičenja turniri od osamostaljenja reprezentacija Srbije nikad nista da obraduje naciju.Ubedljivo najgori kolektivni sport kod nas. Pa jeste li videli kako trče igraci Australije sinoc a nemaju imena u ekipi vec timski ginu za zemlju. Mi možemo da trčimo samo 35-40 minuta. Posle toga kao rekreativci na terminu.

istina

pre 1 godinu

Ukinite Var, do sada je sve išlo u pravcu da je Var samo reklama i ništa vise opet sudije odlučuju kad je penal a kad ne, nego se narod pravi budalama..

Lepa Lori

pre 1 godinu

Ma šta komplikujete. trebalo je napisati da smo žestoko pokradeni i da je taj nedosuđeni penal razlog šta nismo osvojili svetsko prvenstvo.

Antivegetarijanac

pre 1 godinu

Jos sad ako Dzaka lupi bananom po kafezu ima da nastane opci haos u habitatu. Zamisli primas 3 gola po mecu, ne mozes da trcis 50 minuta, najbolji ti igrac golman koji je primao ta 3 po utakmici i ti imas obraza da danima kmecis o nekom fantomskom penalu, koji i da je dosudjen bio treba da se realizuje, i onda na kraju bi opet Kamerun prosao. Kakve bolesti

Ivane

pre 1 godinu

A šta su eksperti rekli za Ronaldov gol u kvalifikacijama.Po njima Srbija nebi ni vidila svjetsko prvenstvo.Zašto svaki poraz morate pretvoriti u pobjedu? Zar vam povijest nije prepuna lažnih pobjeda.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Sve i da su svirali penal, i da smo dali go, opet bi izgubili. Jednostavno, sa onakvom odbranom bi izgubilinod svakoga, pa i od Katara.
(vlada, 4. decembar 2022 15:26)

Zamisli, dva puta smo ih lagano pobedili 4-0 sa tom istom odbranom, smesna tvrdnja sa tvoje strane. I ne kaze se go nego gol.

Rob74

pre 1 godinu

Pa sta ako je bio, nije dosudjen i cao zdravo. A opet, ako je bio, igramo ponovo? hahaha, stalno smo mi neke zrtve, ovi nas ugazili drugo poluvreme, 1 bod iz 3 utakmice, debakl.

Djordje

pre 1 godinu

Ljudi izgubili smo. Nije nam sudija kriv što u drugom poluvremenu igrači nisu mogli da trče i što Piksi sa izmjenama nista nije uradio.

Boki

pre 1 godinu

Lopta se ODBILA od Mitrovica, ruka je bila iza lopte koja se odbila....ni P P P od penala, ostavite sada slamku, sto niste busili sa 5 6 komada pa da lete, a u stvari poleteli ste svi vi igraci sa pesmom " Majko Srbija zove"...

Eric Cartman

pre 1 godinu

Ovo je pokušaj iznude penala i gluma kao u trecoj Južnobanatskoj ligi istok.
(Eric Cartman, 04. decembar 2022 11:00)

A da lepo pročitaš, uđeš na tekst, na snimak, pa da vidiš zbog čega je trebalo da se sudi penal, a ne da mlatiš praznu slamu?
(Dag Kristi, 04. decembar 2022 11:32)

Ne da mi se da slušam Nedovica ni da mi plate.

Ferije će potrajati

pre 1 godinu

U ovom timu ne postoji igrač koji ume da predribla igrača. Igraju jednostavan "seoski" fudbal, pravih akcija nema, prosečna ekipa bez pravih talenata.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Sta je bilo, bilo je. Prosli smo po zasluzi i ja sam tu stranicu zatvorio.
Buducnost je ono sto me interesuje, a to je LN i sudar sa najjacima. To nam treba u najvecim kolicinama. Prijateljske utakmice gde smo favoriti protiv slabijih ne pomazu nista, ev. jedna uz dobru finansijsku ponudu za savez jer od toga se zivi. Moliti najvece da igraju sa nama, ako treba. Mislim da bi pristali jer smo ipak podigli rejting.
Poraditi na taktici, kako cuvati rezultat i uvek imati plan 'B', pa i 'C', ako zatreba.

Generalno, momci nisu losi, s zeljom su dosli da odigraju, oznojili se posteno, ali i pokazali naivnost u pristupu. Tesi me da se to moze dosta promeniti. Temelj je dubok dovoljno, na tome se moze graditi.

Kontras

pre 1 godinu

@David

Sta pricas ti?

Rumuni nas vole u fenomenalnim odnosima oduvek, Grci nas vole iako nismo direktno komsije, sa severnim makedoncima i bugarima korektni odnosi...

Sa madjarima trenutno odlicni odnosi.

Ne prolaze te vase price vise.

Idi begaj

pre 1 godinu

Eksperti tvrde, i da je nerešeno ne bi prošli.
Da smo pobedili ne bi prošli jer nismo dobri fudbaleri, jer nam je liga takva kakva, jer su nam ljudi u fudbalu takvi kakvi su, jer su na tribinama takvi kakvi su....
Malo li je?
Za nas je uspeh da smo izašli na televizor na svetskom prvenstvu.

Dr. House

pre 1 godinu

To nije istina! Ja sam pratio direktno te njemačke eksperte i oni su doslovno rekli da je mogao biti penal da je odmah posle kontakta Mitrović pao, ali kako je on to sve loše odglumio ispao je smešan!

Sergio

pre 1 godinu

I da je dosudjen penal, i da smo dali gol, oni bi opet dali jos jedan vise. Ma sta taj jedan, da smo im jos 5 uvalili, oni bi nama uvalili onda 7. Svako ko je gledao utakmicu je mogao to da vidi. Jedino mi malo krivo sto nismo uspeli makar jos jedan u poslednjim minutima pa da i njih izbacimo tako, ali to da su nas nadigrali takticki, tu nema dileme.

Milan

pre 1 godinu

Dosta više sa kukanjem. Ispali smo jer smo imali selekrora amatera za trenerski posao, nespremnu ekipu i baš amatersku odbranu i taktičku postavku tima. Primili smo 8 golova, mogli još bar 5, i sad je sudija kriv. Nemamo kvalitet koji mislimo da imamo, naša klasična mitomanija.

Fifimifi

pre 1 godinu

Prošla baba s kolačima.

Bio sudac, bio VAR... i, istina, usprkos tome ima grešaka. I što sad?

Pa to je tek jedan detalj koji ne može pokriti hrpu ostalih propusta. Za utjehu ostaju teorije zavjere a one uvijek opadaju na plodno tlo.

Ostin a

pre 1 godinu

I da smo ih pobedili, ne bi prošli dalje. Srbiji je trebalo još 3 gola za prolaz. A da ih ne primi više.

Realno, da je njima sviran penal za to, cela Srbija bi se digla na noge objašnjavajući šta je "prirodan položaj ruke", šta je "namera igrača", "prilikom čega i koliko je lopta skrenula putanju"... Ovo bi se možda sviralo u Linglong ligi, ali definitivno ne u nekim ozbiljnim takmičenjima.

kimi

pre 1 godinu

Da li je u Katar otisao i Erakovic? Ako jeste, zasto nije igrao bar par minuta u bilo kojoj utakmici i da li je to rezultat sukoba na relaciji selektor- Zvezda? Uvek kad izgubimo krenu teorije zavere. Opet su nas sudije ostetile kad smo svo vreme igrali bez ideje, koncepcije i kondicije. Trazimo krivca za nas neuspeh i ocajno igranje a "slepi smo kod ociju" jer ne vidimo da je krivica u nama. Nama, Srbima je uvek neko drugi kriv, mi smo uvek bezgresni!

Maradona

pre 1 godinu

Besmisleno je sada pričati o tome ako sudija i var sistem nije to zabeležio kad je trebalo onda nema više potrebe o tome pričati.

Александар

pre 1 godinu

Код нас у комшилуку тврде,да смо требали директно да идемо у финале.Чему толико глупости,били смо најгора екипа и то је све.Потрудимо се следећи пут да играмо боље,а увек је неко крив,за нешто.

AdONIS

pre 1 godinu

Na nemačkoj televiziji su odmah rekli da je zbog ruke penal za Srbiju (nisu ni pominjali prekršaj).
Realno gledano, zbog pada u igri, to bi nam slabo pomoglo.
Idemo dalje za iste pare.

JPR24

pre 1 godinu

Eh, eksperti domaći. No ajde, dosta o tome, nije zaslužen, u pitanju su sitnice, protivnik je igrao mudrije, iskusnije i pametnije i kaznio svaku našu grešku ! Ćao zdravo i to je to….

Zrb

pre 1 godinu

Sve što je Tarmi trebao da uradi je teatralni pad čim je osetio Šarovu ruku na sebi i niko ne bi zamerio ništa, čist prekršaj, a ne da padne 3 minuta posle, ispao je smešan ovako, korpulentna ljudina pada ko snajperom pokošen a nigde nikog, klasična zakasnela reakcija.
Glavu gore, biće bolje.

bpbp

pre 1 godinu

Да је Швајцарској требао још који гол, дали би нам,таква нам је одбрана.
Али ја вјерујем у овај тим,бар да будемо редовни учесници великих такмичења.

BRE

pre 1 godinu

Kad god smo se nalozili pred neko takmicenje, znamo kako smo prosli. Isto je bilo i za kosarkase na Evropskom prvenstvu. Mi smo mislima vec uzimali zlatnu medalju, jer eto imamo Jokica. Mnogo smo se nalozili i za fudbal, jer eto ako su hrvati mogli pre 4 godine, mozemo i mi isto stici do finala. Nismo zasluzili ni onaj bod protiv Kameruna. Sportski pozdrav.

karoka

pre 1 godinu

Najgore od svega je to sto nismo ostali dostojanstveni u porazu. Nego smo naseli na ulicarske provakacije Sacirija i Dzake.Obrukali se i igraci i klupa da nas po tome pamte.Ali opet vreme ce da izleci sve pa i ovu bruku a na nama je da je ne ponovimo.

Lord

pre 1 godinu

Penal je 50-50%.
S obzirom sta je protiv nas svirano 2010., kada udaranje rukom nije tako rigorozno kaznjavano, ovo je mogao biti penal.
Nego da vas podjestim, nama je bilo potrebna pobjeda od 5:3, gdje da iskopamo jos 2, s obzirom da u drugom nismo napravili polusansu?

Uvek protiv juvea, reala i zvezde

pre 1 godinu

Nije tacno. S Madjarima smo u fenomenalnim odnosima kao nikad u istoriji,a s Rumunima i Bugarima u vise nego korektnim. Dakle, imamo dovoljno dobrih suseda,a oni bivsi iz Jugoslavije nas ne interesuju i uopste nam ne trebaju. Da se ja pitam,izgradio bih prelepe betonske zidove prema vama.
(Oliver, 4. decembar 2022 14:53)

Samo u vise nego korektnim odnosima sa Rumunima? Samo nemoj Rumune i bugare u istu recenicu, molim te.

veljko

pre 1 godinu

Na nemačkoj televiziji su odmah rekli da je zbog ruke penal za Srbiju (nisu ni pominjali prekršaj).
Realno gledano, zbog pada u igri, to bi nam slabo pomoglo.
Idemo dalje za iste pare.
(AdONIS, 04. decembar 2022 11:11)
Реално ниси приметио да није био пад, него су се Швајцарци повукли и бранили вођство од 3:2 (а иначе су можда једна од дефанзивно најјачих екипа), на 3:3 не верујем да би играли онако деструктивно.

Master Yoda

pre 1 godinu

Bili smo losi, lose pripremljeni psiholoski za utakmicu, a i narod se lozio da idemo do polufinala.
Veliki je uspeh biti tamo, proci grupu je ozbiljan poduhvat, a sve vise od toga je ravno svetskom cudu.

Bosko

pre 1 godinu

Desi nam se mogucnost da ispravimo greske iz proslosti… ipak, mi odlucimo da ih ponovimo i to jos uz naprednu verziju… dva puta ista greska, to mogu samo idioti, normalan tesko… sto rece Pera Bozovic „dno nije samo ispod, dno je svuda gde pogledas…“ hvala na svim “najvecim pobedama u istoriji“ ali ja se kao srbin nikada nisam ponizenije osecao, a pretero sam od slobe, dva rata… pa na ovamo.

sale

pre 1 godinu

Nikakva zluradost,nikakva sumnja u odnos Terza-FSS,Erakovic je decko zasluzio da ide na SP,samo jedno pitanje:zasto Urosevic iz Partizana nije ni u snu nije u kobinaciji kod Piksija,mislim da je sasvim korektan bek,ima centarsut,ima sut,pozitivno bezobrazan i jak ko stena

Rts

pre 1 godinu

Treba da trazimo da se ponisti prvenstvo ali nemamo predsednika fss???!!!...kakav penal, losi smo, dekadentni, nemamo nikakvo razumevanje u kom pravcu ide fudbal niti imamo ikakav sistem. I ono najvaznije, tragicno, zalosno, zaprepascujuce smo spori a bez brzine kolektivni sportovi se ne mogu igrati...tako da ostavite se penala i gluposti. Po onome sto smo pokazali zasluzeno smo ispali i to je to

...

pre 1 godinu

Dakle, u grupi je svako svakoga mogao da pobedi, sem nas koji, po običaju, nismo mogli nikog da pobedimo, i onda nam kriv jedan ofsajd ili penal u tri utakmice?

Za ozbiljnu ekipu, svetsko prvenstvo počinje u nokaut fazi; za nas se tad završava odmor i letovanje. I šta onda više iščekujemo ta velika takmičenja?

robby

pre 1 godinu

Mi smo i svakako bi ispali jer je Brazil izgubio.
Svaka dalja diskusija je nepotrebna.
Naš najveći problem je što nemamo oba beka a to vidimo i u našim klubovima koji igraju u Evropi.

Sima Iz Kosmosa

pre 1 godinu

Na ovo bi najvise mogli da se zale Kamerunci, nama i tako ne bi bilo dovoljno za prolaz.

Zanimljivo kako su nemacki strucnjaci izvukli, sto ne izvukose kad je sudio njihov Brih pre 4 godine, aaaa pa da, tada im nije odgovaralo.

nadrealista

pre 1 godinu

Ne smarajte, oducili nas od igre, mi se hvatamo za penal, i bice do 2026. isto tako jedino sto pamtimo sa prethodnog SP iz Rusije opet penal protiv Svajcarste, a i tada nas oducili.

Deda

pre 1 godinu

Da smo dali taj gol iz penala, primili bi posle jos dva. Ljudi, ne zaludjujte se. Nikada gora odbrana, nikada gora fizicka sprema, taktika, piksi trema, preznojavanje. Profesionalizam izostao kod svih. Moramo shvatiti da je bio problem u nama - i to mnogo vise nego sto je neko tamo zaisfa bio bolji od nas.

brka

pre 1 godinu

I sa penalom i bez njega, loši smo... Dok drugi igraju balet, mi se mučimo... Osrednja smo fudbalska nacija i mislim da je vreme da to napokon i shvatimo. I ne treba kriviti ni igrače ni trenera. Jer oni uradili su sve što su mogli i znali...

Gledalac

pre 1 godinu

Iako smo igrali nereseno sa Kamerunom, Srbija je vec tada
bila kandidat za ispadanje, jer nije pobedila.
Sada mozete analizirati i pricati sta hocete.

don

pre 1 godinu

Ми можемо само да претпоставимо где би утакмица отишла да је свиран пенал који је сада евидентно постојао. Чист пропуст VAR-a. У другој ситуацији се као радило о процени интензитета, мада се када се рука противника нађе тамо где се нашла Митру свира пенал. И ту су могли да реагују, али нису. Нас је победа од 2 гола водила даље, велико је питање да ли би је остварили, али да је ток утакмице промењен драстично, јесте.
(my way, 4. decembar 2022 11:42

Zašto smo uopšte dozvolili sebi da nam se ponavlja situacija iz Rusije protiv istog protivnika? Pogrešan pristup, pogrešno sve...morali smo biti mudriji. Tako nam je u svemu, ne samo fudbalu.

Jože

pre 1 godinu

(kraja, 4. decembar 2022 11:56)

Jeste patologija. Da li ste se zapitali zašto i kada to počinje? Naš problem je što nikada ne razmišljamo i pričamo o razlozima već samo o posledicama.
U normalnoj sredini nema napretka bez konstruktivne kritike.

Edward Sanchez

pre 1 godinu

Zao mi je momci, nismo zasluzili prolaz
Ne bih voleo ni nereseno da je bilo, jer me Kamerun razocarao sa onim valjanjem na terenu i odugovlacenjem u 30. minutu utakmice protiv nas, nikakve simpatije ne gajim tu
Zivot je to, malo srece malo tuge, nade pa razocarenja, sve je to normalna stvar
Mi svakako nismo svetska sila pa da se ubijamo sad sto smo ispali.. momcima hvala svakako, boljih nemamo

Srdjan

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 04. decembar 2022 13:16)

Ni O od ofsajda nije bilo. Napadac se nalazio iza linije asistenta za gol. Da je bio blizi na liniji koja je bliza golmanu od linije na kojoj je asistent onda bi bio ofsajd. Igrali smo napadacki, ali bez zastite svog gola. Nemamo balans u ekipi, bezveze smo se lozili, nismo bili svesni svojih nedostataka koji su ogoljeni na SP. To ne znaci da ne znamo da igramo fudbal, da je potrebno da pljujemo po reprezentaciji, vec da moramo da menjamo nesto. Ili formaciju ili da neki drugi igraci zauzmu pojedine pozicije. Dalje, nemamo adekvatnu zamenu za Tadica, a odigrao je dobro samo protiv Svajcarske. Mitrogol je cist gol-igrac. U polju bolje kombinuje Vlahovic, pa cak i Luka Jovic. Ne bi trebalo traziti od igraca nesto sto ne umeju, nego iskoristiti ono sto znaju. Embolo nije skakac kao Mitrovic, ali ucestvuje u kreiranju igre nekoliko puta bolje. Kostic je odlican u kontranapadu, nema koristi u pozicionoj igri. Zivkovic nema defanzivu nikakvu. Dakle, moze da igra samo ako ima beka iza sebe. Radonjic je supertalentovan, ali bez discipline (sut Zuniora kod prvog gola Brazila je morao da pokusa da izblokira) i nazalost sa manjkom inteligencije. Moramo da napravimo desnog beka. Milenkovic je to povremeno igrao u Fiorentini. Levo moze Ristic, samo je potrebno malo da poboljsa minutazu u klubu. Potrebno je da ekipa i selektor rastu kroz kvalifikacije za EP i A grupu Lige nacija, kada odmere snage sa najjacim timovima. Dosta je bilo prijateljskih utakmica sa Bahreinom i slicnim ekipama. Potrebno nam je da igramo prijateljske protiv Spanije, Holandije, Francuske, Nemacke, Italije i sl.

123123

pre 1 godinu

Bio je ofsajd kod drugog gola Švajcarske, a penala nije ni videlo!
(Staka Zulu, 04. decembar 2022 12:49)
Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 04. decembar 2022 13:16)
Niko nije registrovao jer ga nije bilo, a ti si video ofsajd jer ne znas sta je ofsajd

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Dobro je, nisam jedini koji je video bas cist ofsajd kod tog gola. Covek je bukvalno celim telom bio u ofsajdu, ali niko to nije registrovao. Cak ni nasi igraci nisu reklamirali sudiji, bas nekako cudno. Mada je, u principu, nebitno. Ionako nismo zasluzili da prodjemo, ali je detalj zanimljiv.
(Mile 0407, 4. decembar 2022 13:16)

Aman, ko je bio u ofsajdu, koji njihov igrac?! Da je bio ofsajd, gol ne bi bio priznat (ono protiv Kameruna je izuzetak, to verovatno nikad ni necemo rascivijati), niko osim vas dvojice to ne spominje jer ofsajd nije postojao.