Petak, 25.11.2022.

15:40

Jedan Srbin u najgorih 11 prve runde SP

Italijanski list "Gazeta" sastavio je najgori tim prvog kola Svetskog prvenstva u Kataru.

Izvor: B92

Jedan Srbin u najgorih 11 prve runde SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 1 godinu

Neverovatno , ali pored ovoliko strucnjaka da bas niko ne primeti Obilicca sa brojem 5 (Veljkovic), koji je bio izmedju lopte i gola i junacki se sklonio da ga ne ubije lopta koja je usla u gol!!! Niko bre ne primecuje elementarni kukavicluk.....

Dimitrije

pre 1 godinu

Ovaj sastav najgorih igraca posle prvog kruga napravili Italijani , isti oni koji treba da se pokriju usima jer njihova ITALIJA nije se ni kvalifikovala !!!!! Govna licemerna

sveta

pre 1 godinu

Švica će izvući bod protiv Brazila i to je to......
(milax, 25. novembar 2022 18:41)
7138 Nije to, to. Moraju onda izvući bod i protiv nas.

Pall Mall

pre 1 godinu

SMS kad se setim medija i novinara i pisanja da je dragulj na sredini Evrope da ga trazi pola fudbalskih velikana sorom Evrope da mu je cena preko 100 miliona. A on da mrdne ne moze Niti je nekad bio igrac niti ce biti.

KKK-666

pre 1 godinu

Ma ništa to. Bitno da će vasima porasti cena posle one rapsodije protiv jednog Maroka. Jeste li ih natrpali? Koliko ste im zabili? 5 ili 6 zgoditaka?
(Maroko zemlja obećana, 26. novembar 2022 03:04)

1bod.

Ceca

pre 1 godinu

najgori je pixi,trebao je da izbaci cetri kostolomca,sporaca u zadnjoj liniji i da stavi sms a na centarhalfa jer jedino on moze da iznese loptu plus dva brza,niza beka odmah o 1 pustavu,radonjica i lukovica

dd

pre 1 godinu

nije Sergej bio los,losa je bila cela ekipa osim golmana.losa postavka taktike selektora...povratni pasovi,bunker koji je izmorio igrace u odbrani,taktika samo da ne primimo gol...itd.

iz te taktike mi nismo sutnuli na gol brazila sto je i logicno.iznenadjenje selektora je bilo da nije verovao kako su igraci izgubili snagu???pa kako nece izgubiti snagu kada su naterani da se brane??

napadi brazila su nam poceli napade sa sredine terene,njihovi stoperi,bekovi bili skoro na centru!!!a mi kada stignemo slucajno na njihovu polovinu lopta ide nazad,nema se kome dati u napad.e to je bio problem,nisu krivi igraci nego selektor koji je postavio tu taktiku.jos se i sam cudi kako to???

da li je neko svestan ako ne napadnemo kamerun idemo kuci?i na kraju zasto su povredjeni igraci putovali u Katar?halo pa mi nemamo zdravog spic igraca!!!o cemu mi pricamo?ko je odgovoran za to?pa selektor,kompletan strucni stab,FSS!!!

so

pre 1 godinu

Ovaj izbor od 11 najgorih igrača ima jednu zvezdicu. Ne radi se o tome da je ovih 11 odigralo najgore od svih igrača koji su igrali. Radi se o tome da je ovo 11 najpoznatijih i najskupljih igrača koji su odigrali najgore. Radi se o onima od kojih se očekivalo nešto a napraviše ništa. Gudelj je bio katastrofalniji od Sergeja, ali on nije interesantan za ovu priču. Da su Tadić i Mitrović bili gori, a nisu, našli bi se na listi umesto Sergeja.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Sekula S. Gospodine, ali Dejo, Piksi, Pape i Meša vrede kao svi igrači Srpsko crnogorske lige, posle sankcija, zajedno.

Nemoj da mračiš

pre 1 godinu

@ne znam cemu ovoliki hejt... stvarno ne kapiram.
(cikli, 25. novembar 2022 21:31)
Nije stvar u porazu, u pitanju je igra koja je prikazana, mogli smo izgubiti 4:0, a ostaviti bolji utisak. To je zabrinjavajuće i otuda hejt. Ja recimo nakon utakmice sa Brazilom smatram da ćemo vrlo teško proći grupu.

Matan

pre 1 godinu

"Čuda malih zemalja poput Hrvatske se retko događaju.
Kako god, momcima sve najbolje i nek izginu u naredne dve pa šta bude!"
(ford, 25. novembar 2022 16:35) # Link komentara

Kako kome.. nama se ta čuda ponavljaju često, svako 4-5 svjetsko prvenstvo.
Čudo, koje se ponavlja, i nije čudo.
Čudo je ono, iznimno, nezamislivo, što nisi u životu vidio, znaš samo iz priča, očeva, djedova.
Nešto kao.... Srbija na EP.

Veliki brat

pre 1 godinu

Jednostavno da smo se otvorili puklaa bi petarda.
(milax, 25. novembar 2022 18:41)

Koliko maltene 100% šansi igrači Brazila nisu realizovali, moglo je lagano biti 10:0.

U drugom poluvremenu naši nisu mogli da pređu sredinu terena, brazilci presecali maltene svaki pokušaj dodavanja, i to je problem našeg fudbala već 20 godina, igrači se na treningu dobacuju kao da nikog drugog nema na terenu, a čim igraju protiv ekipe koja "grize", ne mogu da sastave dva pasa, a da ne izgube loptu, jer misle da će protivnički igrači stoje kao kipovi dok se oni dobacuju...

Takođe, naš igrač, kad dobije loptu, čim vidi da mu protivnički igrač pritrčava, uspaniči se i ne zna kome da dobaci loptu, dok brazilic lagano prolaze između naša 3 igrača, i to bez ikakvog driblanja, jednostavno se samo prošetaju, jer naši kao da su hipnotisani i u stilu "ja moram da čuvam ovog desno/levo, valjda će 'pera' ili 'mika' da krenu na ovog", i tako se brazilac prošeta kroz celu našu odbranu, a da niko nije ni pokušao da mu oduzme loptu, svi stoje kao ukopani.

Ali, dobro, i Piksi je rekao da će da igraju "zonsku odbranu", jer ko može da trči sa brazilcima, samo nije objasnio igračima kako se igra takva odbrana, odnosno ne mogu samo da gledaju brazilce kako prolaze između njih i dođu do ivice šesnaesterca bez da je iko pokušao da ih zaustavi.

zemunac

pre 1 godinu

Ljudi, igrali smo protiv Brazila! Brazil, jbt! Nismo izgubili od Saudijaca! Tim igra koliko mu protivnik dozvoli. Nama je protivnik dozvolio da igramo koliko smp igrali. Ostale su jos dve utakmice. Ako dobijemo obe, prolazimo grupu. Ako dobijemo Kostariku sa 2 ili vise golova razlike, vrv ce nam protiv Svice biti dovoljan i remi (ako Svica izgubi od Brazila dva ili vise razlike). Posle se ukrstamo sa Portugalom, verovatno, tu je sve moguce. Hajde malo realnosti, Brazil je Brazil! SMS je igrao najbolje sto je mogao u tom trenutku, kao i svi ostali, doduse, osim VMS koji je odigrao maestralno.

radovan

pre 1 godinu

Reći da je Miljković zakazivao u reprezentaciji je elementarno nepoznavanje odbojke. Pogledaj finale EP 2011 u Beču Srbija-Italija 3:1,Miljković je bukvalno sam doneo pobedu.

Bari1991

pre 1 godinu

Iznenađen sam da još nema reakcije ,,novinara" koji stalno pišu o astronomskim cenama ovog momka .
Muslin je bio u pravu.
Naših nema više jer ovi koji su birali od ostalih nisu ni očekivali nešto više..

Maroko zemlja obećana

pre 1 godinu

Šteta. Sad će mu past cijena na 250 miliona eura.
(Ante, 25. novembar 2022 19:18)


Ma ništa to. Bitno da će vasima porasti cena posle one rapsodije protiv jednog Maroka. Jeste li ih natrpali? Koliko ste im zabili? 5 ili 6 zgoditaka?

Matrix

pre 1 godinu

SMS nije trebao da igra previše ofanzivno uz Tadića i Mitrovića. Sergej je trebao igrati nešto povučenije, bez sidraša Mitrovića koji nije idealan za igru protiv Brazila. Vlahović i Lazetić od prvog minuta. Možda i Radonjić. Tu se dobija brzina za kontre i polukontre koje Vlahović kao špic može uvek da isprati. Sergej bi bio od veće pomoći Lukiću i Gudelju. Tadića su udvajali i ta tri igrača sa dva brža krila su trebala da prave višak.
(Trustno1, 25. novembar 2022 17:32)

Odlicno zapazanje. I ja sam to isto pomislio posle prvih 30 minuta igre. Sergej strasno los, kretnja nula.
Ali sta se desilo kada smo upravo to sto si napisao uradili? Sa dva brza krila, bez bekova? Otvorili smo prostor prebrzom Brazilu, da igra na kontre. I sreca nasa sto nismo primili pet komada.
Po meni, odlicno postavljena igra u prvom poluvremenu. Nikako drugacije sa njima i nije moglo.
Posle primis gol i pokusas da napadnes tim koji ce se prosetati kroz prvenstvo. Jedini koji mogu da im pariraju su Francuzi.
Protiv Kameruna i Svajcarske sa Radonjicem i Zivkovicem od starta.

Nbc

pre 1 godinu

Sasa the king@
Očito nepoznavanje sporta. Reći za Miljkovića, po nekima najbolji odbojkaš u istoriji upravo zbog igra u reprezentaciji i Stojakovića tako nešto i staviti ga u istu rečenicu sa ovim prvim je neznanje i zlonamjera.

Matrix

pre 1 godinu

Ово су најгори од оних топ играча. Лош је био Сергеј, спор, лош пас, али ништа гори од бар пола тима.
(veliki strumf, 25. novembar 2022 16:02)

Sergej je bio taj igrac koji je morao da se otkriva, da trazi loptu, da uvek bude slobodan za pas kretnjom koju, ne da nije imao, nego se sakrivao da ne dobije loptu. Nesto neverovatno. Zajedno sa Tadicem. Mada je Tadic i primio par lopti.
Sve u svemu, moralo je hrabrije, od svih, nista drugo.
Brazil ce se prosetati kroz ovo prvenstvo. Jedini koji mogu da im pariraju su Francuzi.
Bice to opasna utakmica.

СОС

pre 1 godinu

Ајмо момци главу горе,лако је у поразу бити генерал. Биће боље и ако не буде морамо бити задовољни. Искрена подршка за репрезентацију.

el o el

pre 1 godinu

@Samo SMS?

Sem Mitrovića niko ne igra u Engleskoj a koliko Brazlaca igra tamo? U njihovim klubovima ko zaista trči toliko mnogo da može parirati jakim ekipama? SMS, Gudelj, Tadić (godine šta da se radi), Milenković, Živković ko od njih ima ulogu u svom timu da mora da trči 15km na terenu? Čak ni Vlahović... Uporedite to sa jednim Vinicijusom, Rafinjom, Ričarlisonom...

Vlada bg

pre 1 godinu

Vidim komentar neko kaze Savic Milinkovic blokira kad je najvaznije kao Pedja Stojanovic, Ivan Miljkovic....Da li neko Toliko ne zna o sportu pa poredi sramotnu igru jednog fudbalera sa dokazanim sportistima koji su Srbiji doneli Svetska, Evropska I Olimpijska zlata.Kada se to fudbalerima desilo.Lik koji sebe naziva king kaze da su Miljkovic I Pedja Stojanovic igrali bez karaktera.Svasta...

нс бој

pre 1 godinu

Најсмешније што су стопирали продају СМС пре Мундијала,очекивајући да му после Мундијала скочи цена.Браво за Газету све најважнији играчи подбацили,ниво игре много испод очекиваног.

fliper

pre 1 godinu

Svi napadate Gudelja zbog šanse na početku drugog poluvremena, a nije on kriv nego Vanja.
Daje mu pas iako Gudelj ima igrača odmah iza sebe. To se ispucava.

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Otvoreno,evo ja ne sporim da rezultat loš protiv,vjerovatno favorita za osvajanje SP,ali je problem prvo nezalaganje u drugom poluvremenu,a onda i bezidejnost u igri,kao da su se pri izlasku na teren predali,a obećanja prije meča su za oba ta faktora bila vrlo optimistična.E to je razočaravajuće,Ajde da su izašli,pa u kost što se kaže,ali ništa nismo vidjeli od toga.

HanSolo

pre 1 godinu

Jako taćno! Taj "igrać" je uvek bio sramota u timu! Ponekad ni kriv ni dužan da važan gol, i tako sam misli da je neki faktor na sredini terena.. On je spor, bez neke vrhunske tehnike.. Stvarno je uvek bio prevara našeg tima!

War Inside My Head

pre 1 godinu

Svakom se desi loš dan,ne ide iz nekog razloga,ali ponašanje SMS na terenu je bilo sramno.Šetnja po terenu umjesto da krvari,sporiji u kretnjama nego inače.Ako se loše osjećao,nije imao potrebnu energiju,pa traži izmjenu čovječe,nije sramota,a ne ovakvo nonšalantno ponašanje na prvoj utakmici SP,i to protiv Brazila,pa treba li veći motiv?Imaju još dvije utakmice, prostora za popravni ispit, itekako ima,samo treba da daju sve od sebe.Srce na teren,transparent sa utakmice protiv Francuza u kvalifikacijama za SP '10 u JAR,to mora da bude svakom u glavi kao moto,pokretač.Niko im neće zamjeriti sva eventualna tri poraza,ali dajte da navijači vide da vam je stvarno stalo,inače sve pada u vodu.

sasa the king

pre 1 godinu

Sergej je od onih igraca (kao Zlatko Vujovic, Nemanja Vidic, Pedja Stojakovic u kosarci, Miljkovic u odbojci) koji blokira kada je frka, jednostavno tremaros. Kad je sve Ok, onda igra super. Ovde mislim na reprezentaciju, ne za klubsko takmicenje.

milax

pre 1 godinu

Pixi probao da iskopira Kontea sa wing back-ovima ali je za tu ihru potreban par vrhunskoh bekova a ne Mladenović i Živković.
Jednostavno da smo se otvorili puklaa bi petarda.Švica će izvući bod protiv Brazila i to je to......

HanSolo

pre 1 godinu

Tadic? Pavlovic? Gori od njega bili...
(Kozuki Oden, 25. novembar 2022 15:58)

Naravno da nisu.. Tadić je pravi fudbaler.. SMS nije. Tadić igra kao kralj!

Отворено

pre 1 godinu

Све стручњак до стручњака коментарише.
2:0 против онаквог Бразила је више него добро, и требало би бити довољно за побједе над Швајцарцима и Камерунцума.
Срећно

Prorok

pre 1 godinu

Djabe sam ja upozoravao pre meca, da ce Srbija igrati bez jednog igraca i lepo sam napisao da je to SMS. Igrati protiv Brazila bez jednog igraca manje je katastrofalno sto se i pokazalo.

robby

pre 1 godinu

Lako je sad reći ko je bio naj gori.
Neka neko iz prve napiše ko je bio zadovoljavajuć izuzev našeg golmana?
Verovatno se niko neće setiti ni jednog jedinog našeg igrača.

svasta budale

pre 1 godinu

Haha, konacno neko da SMS oceni kako treba za razliku od potplacenog Ace koji pocinje sa vriskom u studiju kad god je blize lopti od 10m.

Александар

pre 1 godinu

То је срамота,заслужили смо много више.Бар осморица су требали да се нађу на листи.Ово је заиста неправда према нама и кад је реч о најгорима нас изостављају.Мислим да наш савез треба да уложи протест.

Trustno1

pre 1 godinu

SMS nije trebao da igra previše ofanzivno uz Tadića i Mitrovića. Sergej je trebao igrati nešto povučenije, bez sidraša Mitrovića koji nije idealan za igru protiv Brazila. Vlahović i Lazetić od prvog minuta. Možda i Radonjić. Tu se dobija brzina za kontre i polukontre koje Vlahović kao špic može uvek da isprati. Sergej bi bio od veće pomoći Lukiću i Gudelju. Tadića su udvajali i ta tri igrača sa dva brža krila su trebala da prave višak.

baron

pre 1 godinu

Nista nisu pogresili.
Tipican fudbaler-maneken, igrac koji na sredini terena sluzi ssmo da dobacuje loptu na sigurno.
Ja sam dok sam igrao fudbal ovakve driblao do besvesti.

шиле

pre 1 godinu

Мислио сам да је Гудељ! Човече, очајан играч. Не знам како се нашао на светском и то у првој постави!

Samo SMS?

pre 1 godinu

Mene samo jedno interesuje:
- Je li to bila Piksijeva “taktika” da se branimo?
ili
- “Orlovi” nisu ispostovali da treba da napadaju tj. niko nije mogao da trci?

Nikako mi ne ide u glavu da svi ti dobro placeni fudbaleri ne mogu da trce za svoje klubove. Ili da je svaki od njih bio povredjen i lagao da je spreman.

Teska bruka braniti neresen rezultat, a sanse protivnickog tima se redjale svake sekunde. Odbrani nas sam Bog da ne bude 5:0.

DEČAK IZ VODE

pre 1 godinu

Gudelj, ubedljivo najgori u reprezentaciji. Zašto taj čovek igra za reprezentaciju je pravo pitanje za selektora. Ni jedan jedini pas nije uspeo da realizuje. A situacija kada gubi loptu kao zadnji igrač odbrane je katastofalna, na sreću naš golman je spasio katastrofu koja je bila na pomolu.

прле

pre 1 godinu

Пикси је пробао оно што се играло у његово време са јачима од себе! Успевали су држати на нули доста јаких екипа 90их на овај начин.
Али компактност одбране је био јачи тада, Ђоровић-Ћукић-Михајловић-Мирковић те Јокановић и Брновић су успевали доста тога да зауставе. Чим је Брновић отишао у пензију 2000 већ су почели проблеми и Ђукић остарио.
Овај данашњи тим Србије нема тај квалитет у одбрани али би требао имати брз проток лопте ка напред. Јуче то није ишло зног јаког противника. Видећемо у следеће две утакмице.

srbo

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao Muslin je stvorio ovu ekipu i njoj nije bilo mesta za SMS. Igrac je dobar, ali specifican i jednostavno se ne uklapa u ekipu.

ford

pre 1 godinu

Čekajte, zar mi svi ne znamo ko igra za nas?
Laik sam, naravno, ali po meni je ovo čist Piksijev poraz. Loša taktika, krila praktično nismo imali, zadnji vezni defanzivni znamo ko je bio, npr. Izmene su trebale još na poluvremenu, ovako su Mitar, Dušan i Sergej potrošeni jurcajuci, a pogotovo Mitar koji momak nije igrao mesec dana i više je bezuspešno morao da se vraća u sredinu nego da proba da napravi problem zadnjoj liniji, itd,itd..
A Piksijev izgovor 'nisam znao da nemaju snage' može sebi pred ogledalom, ne nama. Izgubiti i to protiv ovakvog Brazila nije sramota, 1-0 ili 5-2 je isto poraz, a videli smo u prvom poluvremenu da možemo da ih povredimo, ranimo, ali na ovaj način je to nemoguće. Lepo je rekao Lukić, morali smo da budemo bezobrazniji. Neverovatno je kad smo se mi isključili, oni kao da su tek počeli a nepisano pravilo je da se više umara onaj koji napada.
I sva lepota fudbala u 30 i kusur minuta sa remek delom od gola.
Voleo bih je da budemo prvaci, pusti snovi, ali ja sam zadovoljan samo time što smo uopšte tamo, među 32 na svetu.I kad bi čudom prošli grupu bili bi među 16, a mi realno nismo u najboljih 16 na svetu, što je i ok i da smo 40ti. Čuda malih zemalja poput Hrvatske se retko događaju.
Kako god, momcima sve najbolje i nek izginu u naredne dve pa šta bude!

Sekula S

pre 1 godinu

Sergej je stvarno bio najgori. Piksi sa 57 godina bi bio bolji da je igrao. Igrač koji "vredi" više nego pola brazilskih igrača nema trunke kreativnosti, a po meni ni fudbalskog znanja. Prije smo uvek imali viška veznih igrača, a manjak dobrih defanzivaca, danas ne možeš da u čitavoj Srbiji nađeš jednog jedinog veznjaka koji zna stati na loptu, napraviti neki lucidan pas ili dribling. Ja sam Piksijevih godina i sećam se kada je Jugoslavija igrala protiv Maradone i Argentine koji su bili bolji tim nego ovaj Brazil. Piksi, Dejo, Sušić, Meša su se poigravali sa Argentincima i sa 10 igrača se nosili sa njima, a juče katastrofa. Bruka, a kao Sergej vredi 100 miliona. U to doba ne bi imao mesta ni u Čukaričkom.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Pa u finom je društvu!
Muslin je ipak bio u pravu za njega!
(šomster, 25. novembar 2022 15:48)

A to su pokazale i sve važnije utakmice koje smo igrali, od SP 2018., do Ukrajine, Škotske, Irske, Portugalije... spor, neinteligentan a hoće u prvih 11, inače sklon psovanju selektora ako mu to ne priušti. On i Pavlović su naš najveći problem. Pavlović se bar trudi, to mu se ne može zameriti, ali ne zna da se kreće, ne zna šta će s loptom, guranjem i rukama obara igrače... dečko jednostavno nije za ozbiljan fudbal.

Dr

pre 1 godinu

Postoji odredjena grupa ljudi koji namerno mrze nekog igraca. Ranije je to bio Mitrovic. Sada je to Pavlovic. Iako su oni najbolji igraci. Stvarno jadne zivote zivite.

76er

pre 1 godinu

Sinoć je baš bio loš.
Stalno je bio okrenut leđima ka protivničkom golu i najviše je vraćao loptu našem golmanu.
Više od svih
(Marko, 25. novembar 2022 16:22)

Pa kome će ako neće bratu rođenom. :))

Marko

pre 1 godinu

Sinoć je baš bio loš.
Stalno je bio okrenut leđima ka protivničkom golu i najviše je vraćao loptu našem golmanu.
Više od svih

veliki strumf

pre 1 godinu

Ово су најгори од оних топ играча. Лош је био Сергеј, спор, лош пас, али ништа гори од бар пола тима.

mio

pre 1 godinu

Piksi je odlicno sastavio tim i taktiku, vidjelo se to u prvom poluvremenu kad smo bili ravnopravni! Zamisao je bila da se igra na sigurno a kad se malo umore Brazilci ubace Vlahovic,Kostic...
Nije on kriv sto Sergej, Zivkovic,Tadic,Gudelj nisu sastali znali gdje su! A u principu sta smo ocekivali? Da pobijedimo Brazil koji ima 26 jednakih fudbalera koji su svi top klasa a mi imamo 5-6 top klase i ostali su prosijek, realno. Vidjecemo u pon. koliko vrijedimo a najvise protiv Svajcaraca koji su nas rang.

Gegula

pre 1 godinu

Daj samo da naredne ne odigra ovako, al nisam nesto optimista...
Ddecko se vuce kao mrtav po terenu, jos ni jednu nije zablistao...bar ne da sam ja gledao.

4k4.Dex

pre 1 godinu

@Dr
Zašto bi iko mrzeo Mitrovića? Nikada nisam čuo da njega neko mrzi još od vremena Partizana. Stvarno ne znam gde si to pokupio. S druge strane Pavlović je očajan. Ogromna rupa u našoj odbrani.

lola

pre 1 godinu

Tadic? Pavlovic? Gori od njega bili...
(Kozuki Oden, 25. novembar 2022 15:58)

Koji li ti sport gledas ako su njih dvojica bili gori, pogotovo Pavlovic...
Generalno cela odbrana je bila na nivou a ceo vezni red ispod nivoa, mada totalno je nebitno, bitne su sledece dve utakmice

nenad007

pre 1 godinu

Pazi ovo Mitar i SMS nemaju brzinu...mi se juče branili...jel smo na njih dvojicom trebali da se branimo i istrčavamo kontre, protiv prebrzih Brazilaca? Na koju foru je piksi to mislio da izvede? Napravio je grešku Krstajica iz 2018 sa SP, kada su svi pljuvali po SMS-u, a dečko ni kriv ni dužan, što je stavljen na ru poziciju polušpica zajedno za sidrašem. Niti mogu kontru da istrče, niti da izvrše pritisak na zadnju liniju Brazila..

Jim Beam

pre 1 godinu

Ovo je ekipa onih koji su podbacili jer se zna da mogu bolje. Ima raznih panjeva koji ne mogu da se povežu na prvenstvu, ove igrače da spojiš dobio bi favorite za titulu. Jednostavno, igrali smo loše, protiv najbolje ekipe na svetu. Nije samo Sergej bio problem nego i svi ostali. Niko nije negativno odskočio jer su svi bili za dve klase lošiji od Brazilaca. Mi volimo Tadića i Mitrovića jer su nam oni glavni igrači, ali po imenima naši najpoznatiji igrači su Sergej i Vlahović. Da je Vlahović igrao od 1. minuta i on bi se našao ovde...

Polako, najbitnija utakmica nam je ona treća. Moglo je da se desi da igramo nerešeno sa Brazilom i dobijemo Kamerun i ispadnemo ako izgubimo protiv Švajcarske. Kao što vrlo lako može da se dogodi da prođemo dalje ako puknemo od Brazila i Kameruna, a dobijemo Švajcarce...

Vlado

pre 1 godinu

Sergej jeste bio loš ali makar nije kiksirao kao Gudelj koji je predao loptu brazilskom napadaču i bio je zicer, slično kao kiks sa Portugalom.Na sreću naš golam je odbranio. Naš tim izgleda da sastavlja Ceca. Ne bih rekao da je Gudelj loš igrač jer igra u jakom klubu.Pre će biti da je neodgovoran, da mu nije stalo do reprezentacije a ima njih još takvih kod nas.

Simpson

pre 1 godinu

To je Piksijev izbor...
Od kad se taj sa dva prezimena pojavio, ne prestaju medijska (novinarska) kampanja i reklamiranje, čuj SMS-a.
Kao da je neki brend!
Momak je spor kao puž i to je sasvim dovoljno za ocenu koliko vredi... Nabedjen igrač jednog našeg menadžera koji ima neverovatne veze sa sportskim novinarima...

The_Dejan

pre 1 godinu

I dalje vi dižite njemu cenu i veličajte ga svake godine i selite po klubovima. A onda se desi utakmica gde dečko me zna gde se nalazi.

76er

pre 1 godinu

Sinoć je baš bio loš.
Stalno je bio okrenut leđima ka protivničkom golu i najviše je vraćao loptu našem golmanu.
Više od svih
(Marko, 25. novembar 2022 16:22)

Pa kome će ako neće bratu rođenom. :))

veliki strumf

pre 1 godinu

Ово су најгори од оних топ играча. Лош је био Сергеј, спор, лош пас, али ништа гори од бар пола тима.

Sekula S

pre 1 godinu

Sergej je stvarno bio najgori. Piksi sa 57 godina bi bio bolji da je igrao. Igrač koji "vredi" više nego pola brazilskih igrača nema trunke kreativnosti, a po meni ni fudbalskog znanja. Prije smo uvek imali viška veznih igrača, a manjak dobrih defanzivaca, danas ne možeš da u čitavoj Srbiji nađeš jednog jedinog veznjaka koji zna stati na loptu, napraviti neki lucidan pas ili dribling. Ja sam Piksijevih godina i sećam se kada je Jugoslavija igrala protiv Maradone i Argentine koji su bili bolji tim nego ovaj Brazil. Piksi, Dejo, Sušić, Meša su se poigravali sa Argentincima i sa 10 igrača se nosili sa njima, a juče katastrofa. Bruka, a kao Sergej vredi 100 miliona. U to doba ne bi imao mesta ni u Čukaričkom.

nenad007

pre 1 godinu

Pazi ovo Mitar i SMS nemaju brzinu...mi se juče branili...jel smo na njih dvojicom trebali da se branimo i istrčavamo kontre, protiv prebrzih Brazilaca? Na koju foru je piksi to mislio da izvede? Napravio je grešku Krstajica iz 2018 sa SP, kada su svi pljuvali po SMS-u, a dečko ni kriv ni dužan, što je stavljen na ru poziciju polušpica zajedno za sidrašem. Niti mogu kontru da istrče, niti da izvrše pritisak na zadnju liniju Brazila..

lola

pre 1 godinu

Tadic? Pavlovic? Gori od njega bili...
(Kozuki Oden, 25. novembar 2022 15:58)

Koji li ti sport gledas ako su njih dvojica bili gori, pogotovo Pavlovic...
Generalno cela odbrana je bila na nivou a ceo vezni red ispod nivoa, mada totalno je nebitno, bitne su sledece dve utakmice

svasta budale

pre 1 godinu

Haha, konacno neko da SMS oceni kako treba za razliku od potplacenog Ace koji pocinje sa vriskom u studiju kad god je blize lopti od 10m.

DEČAK IZ VODE

pre 1 godinu

Gudelj, ubedljivo najgori u reprezentaciji. Zašto taj čovek igra za reprezentaciju je pravo pitanje za selektora. Ni jedan jedini pas nije uspeo da realizuje. A situacija kada gubi loptu kao zadnji igrač odbrane je katastofalna, na sreću naš golman je spasio katastrofu koja je bila na pomolu.

шиле

pre 1 godinu

Мислио сам да је Гудељ! Човече, очајан играч. Не знам како се нашао на светском и то у првој постави!

Simpson

pre 1 godinu

To je Piksijev izbor...
Od kad se taj sa dva prezimena pojavio, ne prestaju medijska (novinarska) kampanja i reklamiranje, čuj SMS-a.
Kao da je neki brend!
Momak je spor kao puž i to je sasvim dovoljno za ocenu koliko vredi... Nabedjen igrač jednog našeg menadžera koji ima neverovatne veze sa sportskim novinarima...

Александар

pre 1 godinu

То је срамота,заслужили смо много више.Бар осморица су требали да се нађу на листи.Ово је заиста неправда према нама и кад је реч о најгорима нас изостављају.Мислим да наш савез треба да уложи протест.

ford

pre 1 godinu

Čekajte, zar mi svi ne znamo ko igra za nas?
Laik sam, naravno, ali po meni je ovo čist Piksijev poraz. Loša taktika, krila praktično nismo imali, zadnji vezni defanzivni znamo ko je bio, npr. Izmene su trebale još na poluvremenu, ovako su Mitar, Dušan i Sergej potrošeni jurcajuci, a pogotovo Mitar koji momak nije igrao mesec dana i više je bezuspešno morao da se vraća u sredinu nego da proba da napravi problem zadnjoj liniji, itd,itd..
A Piksijev izgovor 'nisam znao da nemaju snage' može sebi pred ogledalom, ne nama. Izgubiti i to protiv ovakvog Brazila nije sramota, 1-0 ili 5-2 je isto poraz, a videli smo u prvom poluvremenu da možemo da ih povredimo, ranimo, ali na ovaj način je to nemoguće. Lepo je rekao Lukić, morali smo da budemo bezobrazniji. Neverovatno je kad smo se mi isključili, oni kao da su tek počeli a nepisano pravilo je da se više umara onaj koji napada.
I sva lepota fudbala u 30 i kusur minuta sa remek delom od gola.
Voleo bih je da budemo prvaci, pusti snovi, ali ja sam zadovoljan samo time što smo uopšte tamo, među 32 na svetu.I kad bi čudom prošli grupu bili bi među 16, a mi realno nismo u najboljih 16 na svetu, što je i ok i da smo 40ti. Čuda malih zemalja poput Hrvatske se retko događaju.
Kako god, momcima sve najbolje i nek izginu u naredne dve pa šta bude!

The_Dejan

pre 1 godinu

I dalje vi dižite njemu cenu i veličajte ga svake godine i selite po klubovima. A onda se desi utakmica gde dečko me zna gde se nalazi.

baron

pre 1 godinu

Nista nisu pogresili.
Tipican fudbaler-maneken, igrac koji na sredini terena sluzi ssmo da dobacuje loptu na sigurno.
Ja sam dok sam igrao fudbal ovakve driblao do besvesti.

srbo

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao Muslin je stvorio ovu ekipu i njoj nije bilo mesta za SMS. Igrac je dobar, ali specifican i jednostavno se ne uklapa u ekipu.

Vlada bg

pre 1 godinu

Vidim komentar neko kaze Savic Milinkovic blokira kad je najvaznije kao Pedja Stojanovic, Ivan Miljkovic....Da li neko Toliko ne zna o sportu pa poredi sramotnu igru jednog fudbalera sa dokazanim sportistima koji su Srbiji doneli Svetska, Evropska I Olimpijska zlata.Kada se to fudbalerima desilo.Lik koji sebe naziva king kaze da su Miljkovic I Pedja Stojanovic igrali bez karaktera.Svasta...

Vlado

pre 1 godinu

Sergej jeste bio loš ali makar nije kiksirao kao Gudelj koji je predao loptu brazilskom napadaču i bio je zicer, slično kao kiks sa Portugalom.Na sreću naš golam je odbranio. Naš tim izgleda da sastavlja Ceca. Ne bih rekao da je Gudelj loš igrač jer igra u jakom klubu.Pre će biti da je neodgovoran, da mu nije stalo do reprezentacije a ima njih još takvih kod nas.

mio

pre 1 godinu

Piksi je odlicno sastavio tim i taktiku, vidjelo se to u prvom poluvremenu kad smo bili ravnopravni! Zamisao je bila da se igra na sigurno a kad se malo umore Brazilci ubace Vlahovic,Kostic...
Nije on kriv sto Sergej, Zivkovic,Tadic,Gudelj nisu sastali znali gdje su! A u principu sta smo ocekivali? Da pobijedimo Brazil koji ima 26 jednakih fudbalera koji su svi top klasa a mi imamo 5-6 top klase i ostali su prosijek, realno. Vidjecemo u pon. koliko vrijedimo a najvise protiv Svajcaraca koji su nas rang.

fliper

pre 1 godinu

Svi napadate Gudelja zbog šanse na početku drugog poluvremena, a nije on kriv nego Vanja.
Daje mu pas iako Gudelj ima igrača odmah iza sebe. To se ispucava.

нс бој

pre 1 godinu

Најсмешније што су стопирали продају СМС пре Мундијала,очекивајући да му после Мундијала скочи цена.Браво за Газету све најважнији играчи подбацили,ниво игре много испод очекиваног.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Svakom se desi loš dan,ne ide iz nekog razloga,ali ponašanje SMS na terenu je bilo sramno.Šetnja po terenu umjesto da krvari,sporiji u kretnjama nego inače.Ako se loše osjećao,nije imao potrebnu energiju,pa traži izmjenu čovječe,nije sramota,a ne ovakvo nonšalantno ponašanje na prvoj utakmici SP,i to protiv Brazila,pa treba li veći motiv?Imaju još dvije utakmice, prostora za popravni ispit, itekako ima,samo treba da daju sve od sebe.Srce na teren,transparent sa utakmice protiv Francuza u kvalifikacijama za SP '10 u JAR,to mora da bude svakom u glavi kao moto,pokretač.Niko im neće zamjeriti sva eventualna tri poraza,ali dajte da navijači vide da vam je stvarno stalo,inače sve pada u vodu.

HanSolo

pre 1 godinu

Jako taćno! Taj "igrać" je uvek bio sramota u timu! Ponekad ni kriv ni dužan da važan gol, i tako sam misli da je neki faktor na sredini terena.. On je spor, bez neke vrhunske tehnike.. Stvarno je uvek bio prevara našeg tima!

Samo SMS?

pre 1 godinu

Mene samo jedno interesuje:
- Je li to bila Piksijeva “taktika” da se branimo?
ili
- “Orlovi” nisu ispostovali da treba da napadaju tj. niko nije mogao da trci?

Nikako mi ne ide u glavu da svi ti dobro placeni fudbaleri ne mogu da trce za svoje klubove. Ili da je svaki od njih bio povredjen i lagao da je spreman.

Teska bruka braniti neresen rezultat, a sanse protivnickog tima se redjale svake sekunde. Odbrani nas sam Bog da ne bude 5:0.

Prorok

pre 1 godinu

Djabe sam ja upozoravao pre meca, da ce Srbija igrati bez jednog igraca i lepo sam napisao da je to SMS. Igrati protiv Brazila bez jednog igraca manje je katastrofalno sto se i pokazalo.

Gegula

pre 1 godinu

Daj samo da naredne ne odigra ovako, al nisam nesto optimista...
Ddecko se vuce kao mrtav po terenu, jos ni jednu nije zablistao...bar ne da sam ja gledao.

Dr

pre 1 godinu

Postoji odredjena grupa ljudi koji namerno mrze nekog igraca. Ranije je to bio Mitrovic. Sada je to Pavlovic. Iako su oni najbolji igraci. Stvarno jadne zivote zivite.

Marko

pre 1 godinu

Sinoć je baš bio loš.
Stalno je bio okrenut leđima ka protivničkom golu i najviše je vraćao loptu našem golmanu.
Više od svih

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Pa u finom je društvu!
Muslin je ipak bio u pravu za njega!
(šomster, 25. novembar 2022 15:48)

A to su pokazale i sve važnije utakmice koje smo igrali, od SP 2018., do Ukrajine, Škotske, Irske, Portugalije... spor, neinteligentan a hoće u prvih 11, inače sklon psovanju selektora ako mu to ne priušti. On i Pavlović su naš najveći problem. Pavlović se bar trudi, to mu se ne može zameriti, ali ne zna da se kreće, ne zna šta će s loptom, guranjem i rukama obara igrače... dečko jednostavno nije za ozbiljan fudbal.

HanSolo

pre 1 godinu

Tadic? Pavlovic? Gori od njega bili...
(Kozuki Oden, 25. novembar 2022 15:58)

Naravno da nisu.. Tadić je pravi fudbaler.. SMS nije. Tadić igra kao kralj!

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Otvoreno,evo ja ne sporim da rezultat loš protiv,vjerovatno favorita za osvajanje SP,ali je problem prvo nezalaganje u drugom poluvremenu,a onda i bezidejnost u igri,kao da su se pri izlasku na teren predali,a obećanja prije meča su za oba ta faktora bila vrlo optimistična.E to je razočaravajuće,Ajde da su izašli,pa u kost što se kaže,ali ništa nismo vidjeli od toga.

Trustno1

pre 1 godinu

SMS nije trebao da igra previše ofanzivno uz Tadića i Mitrovića. Sergej je trebao igrati nešto povučenije, bez sidraša Mitrovića koji nije idealan za igru protiv Brazila. Vlahović i Lazetić od prvog minuta. Možda i Radonjić. Tu se dobija brzina za kontre i polukontre koje Vlahović kao špic može uvek da isprati. Sergej bi bio od veće pomoći Lukiću i Gudelju. Tadića su udvajali i ta tri igrača sa dva brža krila su trebala da prave višak.

el o el

pre 1 godinu

@Samo SMS?

Sem Mitrovića niko ne igra u Engleskoj a koliko Brazlaca igra tamo? U njihovim klubovima ko zaista trči toliko mnogo da može parirati jakim ekipama? SMS, Gudelj, Tadić (godine šta da se radi), Milenković, Živković ko od njih ima ulogu u svom timu da mora da trči 15km na terenu? Čak ni Vlahović... Uporedite to sa jednim Vinicijusom, Rafinjom, Ričarlisonom...

прле

pre 1 godinu

Пикси је пробао оно што се играло у његово време са јачима од себе! Успевали су држати на нули доста јаких екипа 90их на овај начин.
Али компактност одбране је био јачи тада, Ђоровић-Ћукић-Михајловић-Мирковић те Јокановић и Брновић су успевали доста тога да зауставе. Чим је Брновић отишао у пензију 2000 већ су почели проблеми и Ђукић остарио.
Овај данашњи тим Србије нема тај квалитет у одбрани али би требао имати брз проток лопте ка напред. Јуче то није ишло зног јаког противника. Видећемо у следеће две утакмице.

milax

pre 1 godinu

Pixi probao da iskopira Kontea sa wing back-ovima ali je za tu ihru potreban par vrhunskoh bekova a ne Mladenović i Živković.
Jednostavno da smo se otvorili puklaa bi petarda.Švica će izvući bod protiv Brazila i to je to......

Jim Beam

pre 1 godinu

Ovo je ekipa onih koji su podbacili jer se zna da mogu bolje. Ima raznih panjeva koji ne mogu da se povežu na prvenstvu, ove igrače da spojiš dobio bi favorite za titulu. Jednostavno, igrali smo loše, protiv najbolje ekipe na svetu. Nije samo Sergej bio problem nego i svi ostali. Niko nije negativno odskočio jer su svi bili za dve klase lošiji od Brazilaca. Mi volimo Tadića i Mitrovića jer su nam oni glavni igrači, ali po imenima naši najpoznatiji igrači su Sergej i Vlahović. Da je Vlahović igrao od 1. minuta i on bi se našao ovde...

Polako, najbitnija utakmica nam je ona treća. Moglo je da se desi da igramo nerešeno sa Brazilom i dobijemo Kamerun i ispadnemo ako izgubimo protiv Švajcarske. Kao što vrlo lako može da se dogodi da prođemo dalje ako puknemo od Brazila i Kameruna, a dobijemo Švajcarce...

robby

pre 1 godinu

Lako je sad reći ko je bio naj gori.
Neka neko iz prve napiše ko je bio zadovoljavajuć izuzev našeg golmana?
Verovatno se niko neće setiti ni jednog jedinog našeg igrača.

СОС

pre 1 godinu

Ајмо момци главу горе,лако је у поразу бити генерал. Биће боље и ако не буде морамо бити задовољни. Искрена подршка за репрезентацију.

Отворено

pre 1 godinu

Све стручњак до стручњака коментарише.
2:0 против онаквог Бразила је више него добро, и требало би бити довољно за побједе над Швајцарцима и Камерунцума.
Срећно

4k4.Dex

pre 1 godinu

@Dr
Zašto bi iko mrzeo Mitrovića? Nikada nisam čuo da njega neko mrzi još od vremena Partizana. Stvarno ne znam gde si to pokupio. S druge strane Pavlović je očajan. Ogromna rupa u našoj odbrani.

sasa the king

pre 1 godinu

Sergej je od onih igraca (kao Zlatko Vujovic, Nemanja Vidic, Pedja Stojakovic u kosarci, Miljkovic u odbojci) koji blokira kada je frka, jednostavno tremaros. Kad je sve Ok, onda igra super. Ovde mislim na reprezentaciju, ne za klubsko takmicenje.

Nemoj da mračiš

pre 1 godinu

@ne znam cemu ovoliki hejt... stvarno ne kapiram.
(cikli, 25. novembar 2022 21:31)
Nije stvar u porazu, u pitanju je igra koja je prikazana, mogli smo izgubiti 4:0, a ostaviti bolji utisak. To je zabrinjavajuće i otuda hejt. Ja recimo nakon utakmice sa Brazilom smatram da ćemo vrlo teško proći grupu.

Matan

pre 1 godinu

"Čuda malih zemalja poput Hrvatske se retko događaju.
Kako god, momcima sve najbolje i nek izginu u naredne dve pa šta bude!"
(ford, 25. novembar 2022 16:35) # Link komentara

Kako kome.. nama se ta čuda ponavljaju često, svako 4-5 svjetsko prvenstvo.
Čudo, koje se ponavlja, i nije čudo.
Čudo je ono, iznimno, nezamislivo, što nisi u životu vidio, znaš samo iz priča, očeva, djedova.
Nešto kao.... Srbija na EP.

Veliki brat

pre 1 godinu

Jednostavno da smo se otvorili puklaa bi petarda.
(milax, 25. novembar 2022 18:41)

Koliko maltene 100% šansi igrači Brazila nisu realizovali, moglo je lagano biti 10:0.

U drugom poluvremenu naši nisu mogli da pređu sredinu terena, brazilci presecali maltene svaki pokušaj dodavanja, i to je problem našeg fudbala već 20 godina, igrači se na treningu dobacuju kao da nikog drugog nema na terenu, a čim igraju protiv ekipe koja "grize", ne mogu da sastave dva pasa, a da ne izgube loptu, jer misle da će protivnički igrači stoje kao kipovi dok se oni dobacuju...

Takođe, naš igrač, kad dobije loptu, čim vidi da mu protivnički igrač pritrčava, uspaniči se i ne zna kome da dobaci loptu, dok brazilic lagano prolaze između naša 3 igrača, i to bez ikakvog driblanja, jednostavno se samo prošetaju, jer naši kao da su hipnotisani i u stilu "ja moram da čuvam ovog desno/levo, valjda će 'pera' ili 'mika' da krenu na ovog", i tako se brazilac prošeta kroz celu našu odbranu, a da niko nije ni pokušao da mu oduzme loptu, svi stoje kao ukopani.

Ali, dobro, i Piksi je rekao da će da igraju "zonsku odbranu", jer ko može da trči sa brazilcima, samo nije objasnio igračima kako se igra takva odbrana, odnosno ne mogu samo da gledaju brazilce kako prolaze između njih i dođu do ivice šesnaesterca bez da je iko pokušao da ih zaustavi.

radovan

pre 1 godinu

Reći da je Miljković zakazivao u reprezentaciji je elementarno nepoznavanje odbojke. Pogledaj finale EP 2011 u Beču Srbija-Italija 3:1,Miljković je bukvalno sam doneo pobedu.

Bari1991

pre 1 godinu

Iznenađen sam da još nema reakcije ,,novinara" koji stalno pišu o astronomskim cenama ovog momka .
Muslin je bio u pravu.
Naših nema više jer ovi koji su birali od ostalih nisu ni očekivali nešto više..

zemunac

pre 1 godinu

Ljudi, igrali smo protiv Brazila! Brazil, jbt! Nismo izgubili od Saudijaca! Tim igra koliko mu protivnik dozvoli. Nama je protivnik dozvolio da igramo koliko smp igrali. Ostale su jos dve utakmice. Ako dobijemo obe, prolazimo grupu. Ako dobijemo Kostariku sa 2 ili vise golova razlike, vrv ce nam protiv Svice biti dovoljan i remi (ako Svica izgubi od Brazila dva ili vise razlike). Posle se ukrstamo sa Portugalom, verovatno, tu je sve moguce. Hajde malo realnosti, Brazil je Brazil! SMS je igrao najbolje sto je mogao u tom trenutku, kao i svi ostali, doduse, osim VMS koji je odigrao maestralno.

so

pre 1 godinu

Ovaj izbor od 11 najgorih igrača ima jednu zvezdicu. Ne radi se o tome da je ovih 11 odigralo najgore od svih igrača koji su igrali. Radi se o tome da je ovo 11 najpoznatijih i najskupljih igrača koji su odigrali najgore. Radi se o onima od kojih se očekivalo nešto a napraviše ništa. Gudelj je bio katastrofalniji od Sergeja, ali on nije interesantan za ovu priču. Da su Tadić i Mitrović bili gori, a nisu, našli bi se na listi umesto Sergeja.

Pall Mall

pre 1 godinu

SMS kad se setim medija i novinara i pisanja da je dragulj na sredini Evrope da ga trazi pola fudbalskih velikana sorom Evrope da mu je cena preko 100 miliona. A on da mrdne ne moze Niti je nekad bio igrac niti ce biti.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Sekula S. Gospodine, ali Dejo, Piksi, Pape i Meša vrede kao svi igrači Srpsko crnogorske lige, posle sankcija, zajedno.

Maroko zemlja obećana

pre 1 godinu

Šteta. Sad će mu past cijena na 250 miliona eura.
(Ante, 25. novembar 2022 19:18)


Ma ništa to. Bitno da će vasima porasti cena posle one rapsodije protiv jednog Maroka. Jeste li ih natrpali? Koliko ste im zabili? 5 ili 6 zgoditaka?

Nbc

pre 1 godinu

Sasa the king@
Očito nepoznavanje sporta. Reći za Miljkovića, po nekima najbolji odbojkaš u istoriji upravo zbog igra u reprezentaciji i Stojakovića tako nešto i staviti ga u istu rečenicu sa ovim prvim je neznanje i zlonamjera.

Matrix

pre 1 godinu

SMS nije trebao da igra previše ofanzivno uz Tadića i Mitrovića. Sergej je trebao igrati nešto povučenije, bez sidraša Mitrovića koji nije idealan za igru protiv Brazila. Vlahović i Lazetić od prvog minuta. Možda i Radonjić. Tu se dobija brzina za kontre i polukontre koje Vlahović kao špic može uvek da isprati. Sergej bi bio od veće pomoći Lukiću i Gudelju. Tadića su udvajali i ta tri igrača sa dva brža krila su trebala da prave višak.
(Trustno1, 25. novembar 2022 17:32)

Odlicno zapazanje. I ja sam to isto pomislio posle prvih 30 minuta igre. Sergej strasno los, kretnja nula.
Ali sta se desilo kada smo upravo to sto si napisao uradili? Sa dva brza krila, bez bekova? Otvorili smo prostor prebrzom Brazilu, da igra na kontre. I sreca nasa sto nismo primili pet komada.
Po meni, odlicno postavljena igra u prvom poluvremenu. Nikako drugacije sa njima i nije moglo.
Posle primis gol i pokusas da napadnes tim koji ce se prosetati kroz prvenstvo. Jedini koji mogu da im pariraju su Francuzi.
Protiv Kameruna i Svajcarske sa Radonjicem i Zivkovicem od starta.

dd

pre 1 godinu

nije Sergej bio los,losa je bila cela ekipa osim golmana.losa postavka taktike selektora...povratni pasovi,bunker koji je izmorio igrace u odbrani,taktika samo da ne primimo gol...itd.

iz te taktike mi nismo sutnuli na gol brazila sto je i logicno.iznenadjenje selektora je bilo da nije verovao kako su igraci izgubili snagu???pa kako nece izgubiti snagu kada su naterani da se brane??

napadi brazila su nam poceli napade sa sredine terene,njihovi stoperi,bekovi bili skoro na centru!!!a mi kada stignemo slucajno na njihovu polovinu lopta ide nazad,nema se kome dati u napad.e to je bio problem,nisu krivi igraci nego selektor koji je postavio tu taktiku.jos se i sam cudi kako to???

da li je neko svestan ako ne napadnemo kamerun idemo kuci?i na kraju zasto su povredjeni igraci putovali u Katar?halo pa mi nemamo zdravog spic igraca!!!o cemu mi pricamo?ko je odgovoran za to?pa selektor,kompletan strucni stab,FSS!!!

Matrix

pre 1 godinu

Ово су најгори од оних топ играча. Лош је био Сергеј, спор, лош пас, али ништа гори од бар пола тима.
(veliki strumf, 25. novembar 2022 16:02)

Sergej je bio taj igrac koji je morao da se otkriva, da trazi loptu, da uvek bude slobodan za pas kretnjom koju, ne da nije imao, nego se sakrivao da ne dobije loptu. Nesto neverovatno. Zajedno sa Tadicem. Mada je Tadic i primio par lopti.
Sve u svemu, moralo je hrabrije, od svih, nista drugo.
Brazil ce se prosetati kroz ovo prvenstvo. Jedini koji mogu da im pariraju su Francuzi.
Bice to opasna utakmica.

Ceca

pre 1 godinu

najgori je pixi,trebao je da izbaci cetri kostolomca,sporaca u zadnjoj liniji i da stavi sms a na centarhalfa jer jedino on moze da iznese loptu plus dva brza,niza beka odmah o 1 pustavu,radonjica i lukovica

sveta

pre 1 godinu

Švica će izvući bod protiv Brazila i to je to......
(milax, 25. novembar 2022 18:41)
7138 Nije to, to. Moraju onda izvući bod i protiv nas.

Dimitrije

pre 1 godinu

Ovaj sastav najgorih igraca posle prvog kruga napravili Italijani , isti oni koji treba da se pokriju usima jer njihova ITALIJA nije se ni kvalifikovala !!!!! Govna licemerna

djole

pre 1 godinu

Neverovatno , ali pored ovoliko strucnjaka da bas niko ne primeti Obilicca sa brojem 5 (Veljkovic), koji je bio izmedju lopte i gola i junacki se sklonio da ga ne ubije lopta koja je usla u gol!!! Niko bre ne primecuje elementarni kukavicluk.....

KKK-666

pre 1 godinu

Ma ništa to. Bitno da će vasima porasti cena posle one rapsodije protiv jednog Maroka. Jeste li ih natrpali? Koliko ste im zabili? 5 ili 6 zgoditaka?
(Maroko zemlja obećana, 26. novembar 2022 03:04)

1bod.

sasa the king

pre 1 godinu

Sergej je od onih igraca (kao Zlatko Vujovic, Nemanja Vidic, Pedja Stojakovic u kosarci, Miljkovic u odbojci) koji blokira kada je frka, jednostavno tremaros. Kad je sve Ok, onda igra super. Ovde mislim na reprezentaciju, ne za klubsko takmicenje.

Отворено

pre 1 godinu

Све стручњак до стручњака коментарише.
2:0 против онаквог Бразила је више него добро, и требало би бити довољно за побједе над Швајцарцима и Камерунцума.
Срећно

Dr

pre 1 godinu

Postoji odredjena grupa ljudi koji namerno mrze nekog igraca. Ranije je to bio Mitrovic. Sada je to Pavlovic. Iako su oni najbolji igraci. Stvarno jadne zivote zivite.

HanSolo

pre 1 godinu

Tadic? Pavlovic? Gori od njega bili...
(Kozuki Oden, 25. novembar 2022 15:58)

Naravno da nisu.. Tadić je pravi fudbaler.. SMS nije. Tadić igra kao kralj!

mio

pre 1 godinu

Piksi je odlicno sastavio tim i taktiku, vidjelo se to u prvom poluvremenu kad smo bili ravnopravni! Zamisao je bila da se igra na sigurno a kad se malo umore Brazilci ubace Vlahovic,Kostic...
Nije on kriv sto Sergej, Zivkovic,Tadic,Gudelj nisu sastali znali gdje su! A u principu sta smo ocekivali? Da pobijedimo Brazil koji ima 26 jednakih fudbalera koji su svi top klasa a mi imamo 5-6 top klase i ostali su prosijek, realno. Vidjecemo u pon. koliko vrijedimo a najvise protiv Svajcaraca koji su nas rang.

milax

pre 1 godinu

Pixi probao da iskopira Kontea sa wing back-ovima ali je za tu ihru potreban par vrhunskoh bekova a ne Mladenović i Živković.
Jednostavno da smo se otvorili puklaa bi petarda.Švica će izvući bod protiv Brazila i to je to......

4k4.Dex

pre 1 godinu

@Dr
Zašto bi iko mrzeo Mitrovića? Nikada nisam čuo da njega neko mrzi još od vremena Partizana. Stvarno ne znam gde si to pokupio. S druge strane Pavlović je očajan. Ogromna rupa u našoj odbrani.

baron

pre 1 godinu

Nista nisu pogresili.
Tipican fudbaler-maneken, igrac koji na sredini terena sluzi ssmo da dobacuje loptu na sigurno.
Ja sam dok sam igrao fudbal ovakve driblao do besvesti.

СОС

pre 1 godinu

Ајмо момци главу горе,лако је у поразу бити генерал. Биће боље и ако не буде морамо бити задовољни. Искрена подршка за репрезентацију.

Sekula S

pre 1 godinu

Sergej je stvarno bio najgori. Piksi sa 57 godina bi bio bolji da je igrao. Igrač koji "vredi" više nego pola brazilskih igrača nema trunke kreativnosti, a po meni ni fudbalskog znanja. Prije smo uvek imali viška veznih igrača, a manjak dobrih defanzivaca, danas ne možeš da u čitavoj Srbiji nađeš jednog jedinog veznjaka koji zna stati na loptu, napraviti neki lucidan pas ili dribling. Ja sam Piksijevih godina i sećam se kada je Jugoslavija igrala protiv Maradone i Argentine koji su bili bolji tim nego ovaj Brazil. Piksi, Dejo, Sušić, Meša su se poigravali sa Argentincima i sa 10 igrača se nosili sa njima, a juče katastrofa. Bruka, a kao Sergej vredi 100 miliona. U to doba ne bi imao mesta ni u Čukaričkom.

HanSolo

pre 1 godinu

Jako taćno! Taj "igrać" je uvek bio sramota u timu! Ponekad ni kriv ni dužan da važan gol, i tako sam misli da je neki faktor na sredini terena.. On je spor, bez neke vrhunske tehnike.. Stvarno je uvek bio prevara našeg tima!

srbo

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao Muslin je stvorio ovu ekipu i njoj nije bilo mesta za SMS. Igrac je dobar, ali specifican i jednostavno se ne uklapa u ekipu.

Prorok

pre 1 godinu

Djabe sam ja upozoravao pre meca, da ce Srbija igrati bez jednog igraca i lepo sam napisao da je to SMS. Igrati protiv Brazila bez jednog igraca manje je katastrofalno sto se i pokazalo.

fliper

pre 1 godinu

Svi napadate Gudelja zbog šanse na početku drugog poluvremena, a nije on kriv nego Vanja.
Daje mu pas iako Gudelj ima igrača odmah iza sebe. To se ispucava.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Pa u finom je društvu!
Muslin je ipak bio u pravu za njega!
(šomster, 25. novembar 2022 15:48)

A to su pokazale i sve važnije utakmice koje smo igrali, od SP 2018., do Ukrajine, Škotske, Irske, Portugalije... spor, neinteligentan a hoće u prvih 11, inače sklon psovanju selektora ako mu to ne priušti. On i Pavlović su naš najveći problem. Pavlović se bar trudi, to mu se ne može zameriti, ali ne zna da se kreće, ne zna šta će s loptom, guranjem i rukama obara igrače... dečko jednostavno nije za ozbiljan fudbal.

svasta budale

pre 1 godinu

Haha, konacno neko da SMS oceni kako treba za razliku od potplacenog Ace koji pocinje sa vriskom u studiju kad god je blize lopti od 10m.

шиле

pre 1 godinu

Мислио сам да је Гудељ! Човече, очајан играч. Не знам како се нашао на светском и то у првој постави!

nenad007

pre 1 godinu

Pazi ovo Mitar i SMS nemaju brzinu...mi se juče branili...jel smo na njih dvojicom trebali da se branimo i istrčavamo kontre, protiv prebrzih Brazilaca? Na koju foru je piksi to mislio da izvede? Napravio je grešku Krstajica iz 2018 sa SP, kada su svi pljuvali po SMS-u, a dečko ni kriv ni dužan, što je stavljen na ru poziciju polušpica zajedno za sidrašem. Niti mogu kontru da istrče, niti da izvrše pritisak na zadnju liniju Brazila..

lola

pre 1 godinu

Tadic? Pavlovic? Gori od njega bili...
(Kozuki Oden, 25. novembar 2022 15:58)

Koji li ti sport gledas ako su njih dvojica bili gori, pogotovo Pavlovic...
Generalno cela odbrana je bila na nivou a ceo vezni red ispod nivoa, mada totalno je nebitno, bitne su sledece dve utakmice

Jim Beam

pre 1 godinu

Ovo je ekipa onih koji su podbacili jer se zna da mogu bolje. Ima raznih panjeva koji ne mogu da se povežu na prvenstvu, ove igrače da spojiš dobio bi favorite za titulu. Jednostavno, igrali smo loše, protiv najbolje ekipe na svetu. Nije samo Sergej bio problem nego i svi ostali. Niko nije negativno odskočio jer su svi bili za dve klase lošiji od Brazilaca. Mi volimo Tadića i Mitrovića jer su nam oni glavni igrači, ali po imenima naši najpoznatiji igrači su Sergej i Vlahović. Da je Vlahović igrao od 1. minuta i on bi se našao ovde...

Polako, najbitnija utakmica nam je ona treća. Moglo je da se desi da igramo nerešeno sa Brazilom i dobijemo Kamerun i ispadnemo ako izgubimo protiv Švajcarske. Kao što vrlo lako može da se dogodi da prođemo dalje ako puknemo od Brazila i Kameruna, a dobijemo Švajcarce...

Simpson

pre 1 godinu

To je Piksijev izbor...
Od kad se taj sa dva prezimena pojavio, ne prestaju medijska (novinarska) kampanja i reklamiranje, čuj SMS-a.
Kao da je neki brend!
Momak je spor kao puž i to je sasvim dovoljno za ocenu koliko vredi... Nabedjen igrač jednog našeg menadžera koji ima neverovatne veze sa sportskim novinarima...

Александар

pre 1 godinu

То је срамота,заслужили смо много више.Бар осморица су требали да се нађу на листи.Ово је заиста неправда према нама и кад је реч о најгорима нас изостављају.Мислим да наш савез треба да уложи протест.

прле

pre 1 godinu

Пикси је пробао оно што се играло у његово време са јачима од себе! Успевали су држати на нули доста јаких екипа 90их на овај начин.
Али компактност одбране је био јачи тада, Ђоровић-Ћукић-Михајловић-Мирковић те Јокановић и Брновић су успевали доста тога да зауставе. Чим је Брновић отишао у пензију 2000 већ су почели проблеми и Ђукић остарио.
Овај данашњи тим Србије нема тај квалитет у одбрани али би требао имати брз проток лопте ка напред. Јуче то није ишло зног јаког противника. Видећемо у следеће две утакмице.

Vlada bg

pre 1 godinu

Vidim komentar neko kaze Savic Milinkovic blokira kad je najvaznije kao Pedja Stojanovic, Ivan Miljkovic....Da li neko Toliko ne zna o sportu pa poredi sramotnu igru jednog fudbalera sa dokazanim sportistima koji su Srbiji doneli Svetska, Evropska I Olimpijska zlata.Kada se to fudbalerima desilo.Lik koji sebe naziva king kaze da su Miljkovic I Pedja Stojanovic igrali bez karaktera.Svasta...

ford

pre 1 godinu

Čekajte, zar mi svi ne znamo ko igra za nas?
Laik sam, naravno, ali po meni je ovo čist Piksijev poraz. Loša taktika, krila praktično nismo imali, zadnji vezni defanzivni znamo ko je bio, npr. Izmene su trebale još na poluvremenu, ovako su Mitar, Dušan i Sergej potrošeni jurcajuci, a pogotovo Mitar koji momak nije igrao mesec dana i više je bezuspešno morao da se vraća u sredinu nego da proba da napravi problem zadnjoj liniji, itd,itd..
A Piksijev izgovor 'nisam znao da nemaju snage' može sebi pred ogledalom, ne nama. Izgubiti i to protiv ovakvog Brazila nije sramota, 1-0 ili 5-2 je isto poraz, a videli smo u prvom poluvremenu da možemo da ih povredimo, ranimo, ali na ovaj način je to nemoguće. Lepo je rekao Lukić, morali smo da budemo bezobrazniji. Neverovatno je kad smo se mi isključili, oni kao da su tek počeli a nepisano pravilo je da se više umara onaj koji napada.
I sva lepota fudbala u 30 i kusur minuta sa remek delom od gola.
Voleo bih je da budemo prvaci, pusti snovi, ali ja sam zadovoljan samo time što smo uopšte tamo, među 32 na svetu.I kad bi čudom prošli grupu bili bi među 16, a mi realno nismo u najboljih 16 na svetu, što je i ok i da smo 40ti. Čuda malih zemalja poput Hrvatske se retko događaju.
Kako god, momcima sve najbolje i nek izginu u naredne dve pa šta bude!

The_Dejan

pre 1 godinu

I dalje vi dižite njemu cenu i veličajte ga svake godine i selite po klubovima. A onda se desi utakmica gde dečko me zna gde se nalazi.

Trustno1

pre 1 godinu

SMS nije trebao da igra previše ofanzivno uz Tadića i Mitrovića. Sergej je trebao igrati nešto povučenije, bez sidraša Mitrovića koji nije idealan za igru protiv Brazila. Vlahović i Lazetić od prvog minuta. Možda i Radonjić. Tu se dobija brzina za kontre i polukontre koje Vlahović kao špic može uvek da isprati. Sergej bi bio od veće pomoći Lukiću i Gudelju. Tadića su udvajali i ta tri igrača sa dva brža krila su trebala da prave višak.

Matan

pre 1 godinu

"Čuda malih zemalja poput Hrvatske se retko događaju.
Kako god, momcima sve najbolje i nek izginu u naredne dve pa šta bude!"
(ford, 25. novembar 2022 16:35) # Link komentara

Kako kome.. nama se ta čuda ponavljaju često, svako 4-5 svjetsko prvenstvo.
Čudo, koje se ponavlja, i nije čudo.
Čudo je ono, iznimno, nezamislivo, što nisi u životu vidio, znaš samo iz priča, očeva, djedova.
Nešto kao.... Srbija na EP.

DEČAK IZ VODE

pre 1 godinu

Gudelj, ubedljivo najgori u reprezentaciji. Zašto taj čovek igra za reprezentaciju je pravo pitanje za selektora. Ni jedan jedini pas nije uspeo da realizuje. A situacija kada gubi loptu kao zadnji igrač odbrane je katastofalna, na sreću naš golman je spasio katastrofu koja je bila na pomolu.

нс бој

pre 1 godinu

Најсмешније што су стопирали продају СМС пре Мундијала,очекивајући да му после Мундијала скочи цена.Браво за Газету све најважнији играчи подбацили,ниво игре много испод очекиваног.

zemunac

pre 1 godinu

Ljudi, igrali smo protiv Brazila! Brazil, jbt! Nismo izgubili od Saudijaca! Tim igra koliko mu protivnik dozvoli. Nama je protivnik dozvolio da igramo koliko smp igrali. Ostale su jos dve utakmice. Ako dobijemo obe, prolazimo grupu. Ako dobijemo Kostariku sa 2 ili vise golova razlike, vrv ce nam protiv Svice biti dovoljan i remi (ako Svica izgubi od Brazila dva ili vise razlike). Posle se ukrstamo sa Portugalom, verovatno, tu je sve moguce. Hajde malo realnosti, Brazil je Brazil! SMS je igrao najbolje sto je mogao u tom trenutku, kao i svi ostali, doduse, osim VMS koji je odigrao maestralno.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ово су најгори од оних топ играча. Лош је био Сергеј, спор, лош пас, али ништа гори од бар пола тима.

robby

pre 1 godinu

Lako je sad reći ko je bio naj gori.
Neka neko iz prve napiše ko je bio zadovoljavajuć izuzev našeg golmana?
Verovatno se niko neće setiti ni jednog jedinog našeg igrača.

Gegula

pre 1 godinu

Daj samo da naredne ne odigra ovako, al nisam nesto optimista...
Ddecko se vuce kao mrtav po terenu, jos ni jednu nije zablistao...bar ne da sam ja gledao.

Vlado

pre 1 godinu

Sergej jeste bio loš ali makar nije kiksirao kao Gudelj koji je predao loptu brazilskom napadaču i bio je zicer, slično kao kiks sa Portugalom.Na sreću naš golam je odbranio. Naš tim izgleda da sastavlja Ceca. Ne bih rekao da je Gudelj loš igrač jer igra u jakom klubu.Pre će biti da je neodgovoran, da mu nije stalo do reprezentacije a ima njih još takvih kod nas.

Samo SMS?

pre 1 godinu

Mene samo jedno interesuje:
- Je li to bila Piksijeva “taktika” da se branimo?
ili
- “Orlovi” nisu ispostovali da treba da napadaju tj. niko nije mogao da trci?

Nikako mi ne ide u glavu da svi ti dobro placeni fudbaleri ne mogu da trce za svoje klubove. Ili da je svaki od njih bio povredjen i lagao da je spreman.

Teska bruka braniti neresen rezultat, a sanse protivnickog tima se redjale svake sekunde. Odbrani nas sam Bog da ne bude 5:0.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Svakom se desi loš dan,ne ide iz nekog razloga,ali ponašanje SMS na terenu je bilo sramno.Šetnja po terenu umjesto da krvari,sporiji u kretnjama nego inače.Ako se loše osjećao,nije imao potrebnu energiju,pa traži izmjenu čovječe,nije sramota,a ne ovakvo nonšalantno ponašanje na prvoj utakmici SP,i to protiv Brazila,pa treba li veći motiv?Imaju još dvije utakmice, prostora za popravni ispit, itekako ima,samo treba da daju sve od sebe.Srce na teren,transparent sa utakmice protiv Francuza u kvalifikacijama za SP '10 u JAR,to mora da bude svakom u glavi kao moto,pokretač.Niko im neće zamjeriti sva eventualna tri poraza,ali dajte da navijači vide da vam je stvarno stalo,inače sve pada u vodu.

76er

pre 1 godinu

Sinoć je baš bio loš.
Stalno je bio okrenut leđima ka protivničkom golu i najviše je vraćao loptu našem golmanu.
Više od svih
(Marko, 25. novembar 2022 16:22)

Pa kome će ako neće bratu rođenom. :))

el o el

pre 1 godinu

@Samo SMS?

Sem Mitrovića niko ne igra u Engleskoj a koliko Brazlaca igra tamo? U njihovim klubovima ko zaista trči toliko mnogo da može parirati jakim ekipama? SMS, Gudelj, Tadić (godine šta da se radi), Milenković, Živković ko od njih ima ulogu u svom timu da mora da trči 15km na terenu? Čak ni Vlahović... Uporedite to sa jednim Vinicijusom, Rafinjom, Ričarlisonom...

Maroko zemlja obećana

pre 1 godinu

Šteta. Sad će mu past cijena na 250 miliona eura.
(Ante, 25. novembar 2022 19:18)


Ma ništa to. Bitno da će vasima porasti cena posle one rapsodije protiv jednog Maroka. Jeste li ih natrpali? Koliko ste im zabili? 5 ili 6 zgoditaka?

Dimitrije

pre 1 godinu

Ovaj sastav najgorih igraca posle prvog kruga napravili Italijani , isti oni koji treba da se pokriju usima jer njihova ITALIJA nije se ni kvalifikovala !!!!! Govna licemerna

Marko

pre 1 godinu

Sinoć je baš bio loš.
Stalno je bio okrenut leđima ka protivničkom golu i najviše je vraćao loptu našem golmanu.
Više od svih

War Inside My Head

pre 1 godinu

@Otvoreno,evo ja ne sporim da rezultat loš protiv,vjerovatno favorita za osvajanje SP,ali je problem prvo nezalaganje u drugom poluvremenu,a onda i bezidejnost u igri,kao da su se pri izlasku na teren predali,a obećanja prije meča su za oba ta faktora bila vrlo optimistična.E to je razočaravajuće,Ajde da su izašli,pa u kost što se kaže,ali ništa nismo vidjeli od toga.

Matrix

pre 1 godinu

Ово су најгори од оних топ играча. Лош је био Сергеј, спор, лош пас, али ништа гори од бар пола тима.
(veliki strumf, 25. novembar 2022 16:02)

Sergej je bio taj igrac koji je morao da se otkriva, da trazi loptu, da uvek bude slobodan za pas kretnjom koju, ne da nije imao, nego se sakrivao da ne dobije loptu. Nesto neverovatno. Zajedno sa Tadicem. Mada je Tadic i primio par lopti.
Sve u svemu, moralo je hrabrije, od svih, nista drugo.
Brazil ce se prosetati kroz ovo prvenstvo. Jedini koji mogu da im pariraju su Francuzi.
Bice to opasna utakmica.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Sekula S. Gospodine, ali Dejo, Piksi, Pape i Meša vrede kao svi igrači Srpsko crnogorske lige, posle sankcija, zajedno.

djole

pre 1 godinu

Neverovatno , ali pored ovoliko strucnjaka da bas niko ne primeti Obilicca sa brojem 5 (Veljkovic), koji je bio izmedju lopte i gola i junacki se sklonio da ga ne ubije lopta koja je usla u gol!!! Niko bre ne primecuje elementarni kukavicluk.....

Matrix

pre 1 godinu

SMS nije trebao da igra previše ofanzivno uz Tadića i Mitrovića. Sergej je trebao igrati nešto povučenije, bez sidraša Mitrovića koji nije idealan za igru protiv Brazila. Vlahović i Lazetić od prvog minuta. Možda i Radonjić. Tu se dobija brzina za kontre i polukontre koje Vlahović kao špic može uvek da isprati. Sergej bi bio od veće pomoći Lukiću i Gudelju. Tadića su udvajali i ta tri igrača sa dva brža krila su trebala da prave višak.
(Trustno1, 25. novembar 2022 17:32)

Odlicno zapazanje. I ja sam to isto pomislio posle prvih 30 minuta igre. Sergej strasno los, kretnja nula.
Ali sta se desilo kada smo upravo to sto si napisao uradili? Sa dva brza krila, bez bekova? Otvorili smo prostor prebrzom Brazilu, da igra na kontre. I sreca nasa sto nismo primili pet komada.
Po meni, odlicno postavljena igra u prvom poluvremenu. Nikako drugacije sa njima i nije moglo.
Posle primis gol i pokusas da napadnes tim koji ce se prosetati kroz prvenstvo. Jedini koji mogu da im pariraju su Francuzi.
Protiv Kameruna i Svajcarske sa Radonjicem i Zivkovicem od starta.

Bari1991

pre 1 godinu

Iznenađen sam da još nema reakcije ,,novinara" koji stalno pišu o astronomskim cenama ovog momka .
Muslin je bio u pravu.
Naših nema više jer ovi koji su birali od ostalih nisu ni očekivali nešto više..

Veliki brat

pre 1 godinu

Jednostavno da smo se otvorili puklaa bi petarda.
(milax, 25. novembar 2022 18:41)

Koliko maltene 100% šansi igrači Brazila nisu realizovali, moglo je lagano biti 10:0.

U drugom poluvremenu naši nisu mogli da pređu sredinu terena, brazilci presecali maltene svaki pokušaj dodavanja, i to je problem našeg fudbala već 20 godina, igrači se na treningu dobacuju kao da nikog drugog nema na terenu, a čim igraju protiv ekipe koja "grize", ne mogu da sastave dva pasa, a da ne izgube loptu, jer misle da će protivnički igrači stoje kao kipovi dok se oni dobacuju...

Takođe, naš igrač, kad dobije loptu, čim vidi da mu protivnički igrač pritrčava, uspaniči se i ne zna kome da dobaci loptu, dok brazilic lagano prolaze između naša 3 igrača, i to bez ikakvog driblanja, jednostavno se samo prošetaju, jer naši kao da su hipnotisani i u stilu "ja moram da čuvam ovog desno/levo, valjda će 'pera' ili 'mika' da krenu na ovog", i tako se brazilac prošeta kroz celu našu odbranu, a da niko nije ni pokušao da mu oduzme loptu, svi stoje kao ukopani.

Ali, dobro, i Piksi je rekao da će da igraju "zonsku odbranu", jer ko može da trči sa brazilcima, samo nije objasnio igračima kako se igra takva odbrana, odnosno ne mogu samo da gledaju brazilce kako prolaze između njih i dođu do ivice šesnaesterca bez da je iko pokušao da ih zaustavi.

Ceca

pre 1 godinu

najgori je pixi,trebao je da izbaci cetri kostolomca,sporaca u zadnjoj liniji i da stavi sms a na centarhalfa jer jedino on moze da iznese loptu plus dva brza,niza beka odmah o 1 pustavu,radonjica i lukovica

Nbc

pre 1 godinu

Sasa the king@
Očito nepoznavanje sporta. Reći za Miljkovića, po nekima najbolji odbojkaš u istoriji upravo zbog igra u reprezentaciji i Stojakovića tako nešto i staviti ga u istu rečenicu sa ovim prvim je neznanje i zlonamjera.

radovan

pre 1 godinu

Reći da je Miljković zakazivao u reprezentaciji je elementarno nepoznavanje odbojke. Pogledaj finale EP 2011 u Beču Srbija-Italija 3:1,Miljković je bukvalno sam doneo pobedu.

Nemoj da mračiš

pre 1 godinu

@ne znam cemu ovoliki hejt... stvarno ne kapiram.
(cikli, 25. novembar 2022 21:31)
Nije stvar u porazu, u pitanju je igra koja je prikazana, mogli smo izgubiti 4:0, a ostaviti bolji utisak. To je zabrinjavajuće i otuda hejt. Ja recimo nakon utakmice sa Brazilom smatram da ćemo vrlo teško proći grupu.

dd

pre 1 godinu

nije Sergej bio los,losa je bila cela ekipa osim golmana.losa postavka taktike selektora...povratni pasovi,bunker koji je izmorio igrace u odbrani,taktika samo da ne primimo gol...itd.

iz te taktike mi nismo sutnuli na gol brazila sto je i logicno.iznenadjenje selektora je bilo da nije verovao kako su igraci izgubili snagu???pa kako nece izgubiti snagu kada su naterani da se brane??

napadi brazila su nam poceli napade sa sredine terene,njihovi stoperi,bekovi bili skoro na centru!!!a mi kada stignemo slucajno na njihovu polovinu lopta ide nazad,nema se kome dati u napad.e to je bio problem,nisu krivi igraci nego selektor koji je postavio tu taktiku.jos se i sam cudi kako to???

da li je neko svestan ako ne napadnemo kamerun idemo kuci?i na kraju zasto su povredjeni igraci putovali u Katar?halo pa mi nemamo zdravog spic igraca!!!o cemu mi pricamo?ko je odgovoran za to?pa selektor,kompletan strucni stab,FSS!!!

so

pre 1 godinu

Ovaj izbor od 11 najgorih igrača ima jednu zvezdicu. Ne radi se o tome da je ovih 11 odigralo najgore od svih igrača koji su igrali. Radi se o tome da je ovo 11 najpoznatijih i najskupljih igrača koji su odigrali najgore. Radi se o onima od kojih se očekivalo nešto a napraviše ništa. Gudelj je bio katastrofalniji od Sergeja, ali on nije interesantan za ovu priču. Da su Tadić i Mitrović bili gori, a nisu, našli bi se na listi umesto Sergeja.

KKK-666

pre 1 godinu

Ma ništa to. Bitno da će vasima porasti cena posle one rapsodije protiv jednog Maroka. Jeste li ih natrpali? Koliko ste im zabili? 5 ili 6 zgoditaka?
(Maroko zemlja obećana, 26. novembar 2022 03:04)

1bod.

Pall Mall

pre 1 godinu

SMS kad se setim medija i novinara i pisanja da je dragulj na sredini Evrope da ga trazi pola fudbalskih velikana sorom Evrope da mu je cena preko 100 miliona. A on da mrdne ne moze Niti je nekad bio igrac niti ce biti.

sveta

pre 1 godinu

Švica će izvući bod protiv Brazila i to je to......
(milax, 25. novembar 2022 18:41)
7138 Nije to, to. Moraju onda izvući bod i protiv nas.