Petak, 25.11.2022.

10:00

Vreme da se pokažu mišići

Rasla je euforija, "ložili" smo se, imali smo pravo na to. Svetsko prvenstvo tome služi. A i Srbi smo.

Izvor: SS

Vreme da se pokažu mišiæi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

naterati bogate da troše

pre 1 godinu

Da navijanje je bilo dobro bez onih jadnih truba. Smučio mi se fudbal danas Iran-Island čuje se neka graja non-stop i odvratne trube cvile.

Nepristrasni gledalac

pre 1 godinu

Napali ste onog trenera Bjelicu koji je savrsno takticki opisao nasu igru.
Imamo kvalitet da ih ugrozimo ali smo nepovezani i izgubljeni.
Nismo ih ugrozili nijednom za sto minuta.
Kad osvojimo loptu ne znamo sta cemo s njom.
Celu utakmicu smo igrali unazad.
Ekipe sa manje kvaliteta su uradile vise od nas.
To boli mnogo vise od poraza 0:2.

Slaviša

pre 1 godinu

Nikola Milenkovič ma beži čovek sa metra vrača loptu vrataru i pravi problem nevidi metar ispred još kad jim dodaš super sporog Sergeja to je to nema čuđenju da nemožemo da se iznese lopta igrali smo bez Milenkoviča zaređali pobede sad ponovo vračamo Milenkoviča i opet imamo ono što smo gledali sa Škotskom.Ako ne promenimo jednog stopera i na zad.veznog nestavimo bržeg igrača možemo pakovati na levu stranu igrati sa Đuričiem neznam šta je bilo večeras Piksiju da je sastavio ovu formaciju koja je igrala i protiv Škota.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Dobar tekst. Slažem se sa 99% toga što je autor istog napisao, samo bi dodao jednu važnu činjenicu, naime, Brazilci sinoć su bili za nekoliko klasa bolji od nas i to je realnost, svako ko je pomislio da možemo iznenaditi i savladati Brazil sinoć se uverio da je to jednostavno nemoguće. Sto mečeva da igramo protiv njih svih sto bi izgubili. Jednostavno bolji su mnogo od nas. E sad, što se tiče našeg zalaganja ili nezalaganja na sinoćnjem meču, mislim da su i za to zaslužni Brazilci. Svojom surovo nadmoćnom igrom sprečili su naše da urade bilo šta korisno. Dakle uveren sam da je razlog našeg nokauta sinoć ne taj da smo mi toliko loši već da je Brazil mnogo mnogo dobar. Videćemo sad u nastavku prvenstva da li sam u pravu. Ako kojim slučajem naši odigraju protiv Kameruna i Švajcarske kao nedavno u Ligi Nacija protiv Norveške ili kao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Portugala prošle godine, rezultat toga će doći i naši će ispuniti svoju misiju u Kataru naravno. U tom slučaju mogu uzeti tih četiri boda iz naredne dve utakmice koji bi ih odveli u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Dakle sačekajmo još malo, strpimo se i videćemo uskoro gde smo trenutno na ovom Svetskom prvenstvu.

Nepristrasni gledalac

pre 1 godinu

Napali ste onog trenera Bjelicu koji je savrsno takticki opisao nasu igru.
Imamo kvalitet da ih ugrozimo ali smo nepovezani i izgubljeni.
Nismo ih ugrozili nijednom za sto minuta.
Kad osvojimo loptu ne znamo sta cemo s njom.
Celu utakmicu smo igrali unazad.
Ekipe sa manje kvaliteta su uradile vise od nas.
To boli mnogo vise od poraza 0:2.

slm

pre 1 godinu

Svako se zali kao prespori su,umorni,pa ko normalan ocekuje da ovi dzinovi trce poput brazilaca,pogledajte fizionomiju njihovih i nasih pa ovi su projektovani za kosarku a ne fudbal ,jedino protiv sebi slichih, sporih i tromih reprezentacija je moguce da naprave dobar rezultat protif zujalica su kao pogubljeni.
Pozdrav

Neo@

pre 1 godinu

Da Maksimovića nije uveo umesto Mitrovića i time zatvorio prilaze golu kako tako, dobili bi petardu!
Nije mi samo jasno zašto Piksi nije ostao dosledan svom sistemu sa dva napadača, pa kako nam bude.
Jer očito je da ovaj tim Srbije ne zna da se brani, pošto ni nema igrače odbrane vrhunskog kvaliteta, kao što ih ima za napad. Zato je verovatno i bilo bolje igrati po sistemu koji se pokazao delotvornim.

poyy

pre 1 godinu

Mnogo lose smo odigrali, svakako bolje protiv Brazila lose da odigramo neko protiv Albanoafrike. I da smo imali najblju igru u zadnjih 20 godina verovatno bi izgubili od Brazila. Na 30 piksijevih utakmica samo 3 ili 4 ovako lose odigranih nije losa statistika. I da ispadnemo u grupi nije neka steta, prvo veliko takmicenje Piksija, bice mnogo bolje, ne smenjivati ga samo posle prvog neuspeha.

Vojs

pre 1 godinu

Nisam neki optimista ! Stara boljka, stare rane ! Spori u igri i bez plana ! Realno, sam plasman na svetsko prvenstvo je ogroman uspeh

MMMMMMMMMMMMMM

pre 1 godinu

Ako ovako bude igrali sredina terena i napadači crno nam se piše u nastavku prvenstva. Golman i ona tri jadnika iz zadnje linije povremeno potpomognuti Gudeljem neće preživeti indolentnost sredine terena i krilnih igrača.

koshke

pre 1 godinu

Bas tako.Posle pobede u Portugalu pevali su "dajte Brazil da se igramo" i onda je usledio veliki šamar bas od tog Brazila da nas malo otrezne i da nas spuste malo na zemlju jer smo baš bili poleteli.E sad videćemo da li nas je taj šamar otreznio i hoće li se naši dići posle ovog teškog poraza.Mislim poraz nije bio rezultatski težak ali ona nemoć i niti jedan šut u okvir gola je bio katastrofa

Slaviša

pre 1 godinu

Veljkovič-Milenkovič-Sergej ista formacija kao sa Šklotskom i odmah problem sa iznošenjem lopte ako formaciju nepromenimo i stavimo jednog bržeg stopera i da zad.Veznog igra Račič ili neki malo brži igrač od Sergeja nemamo čemu da se nadamo verujem da če Brazil izgubiti barem jednu od 2.sledeče utakmice onaj ko misli da je Brazil igrao nešto super dobro taj nema pojma jednostavno ta formacija igralča se oponovila sa škotskom isto kao sad nismo mogli izneti loptu Sergej igrač manje a Pavlovič se nakon primljenog kartona totalno pogubio i paničario kad mu lopta ide u noge on je izbija umesto da je primiri sramota igrač sam sebi pravi paniku bez Milinkoviča mi smo dosad igrali odlično čim smo ga vratili eto opet smo u problemu 2.metra drva koji nevide dalje od vratara sa metra vraču vrataru ma beži ako sa ovom formacijom počenemo i sledeču utakmicu netreba ni da igramo da se sramotimo.Milenkovič van Mitrovič in Sergeja pomeriti više na zad.veznom on je naš igrač manje na to mesto staviti Račiča ili nekog drugog a levo odma početi sa Đuiričičem ja neznam što to nismo več na poluvremenu izmenili.

Znalac

pre 1 godinu

Srbija ne zna da proizvede fudablere i tacka! Fudbal je brzina i kondicija, uz to treba imati osecaj za loptu (tehnika koju imas ili nemas). Ako nemas te tri vrline, nema dobrog fudbalera, onda si prosek... Tu je mesto Srbije.

Aleksandar Todorović

pre 1 godinu

Naši su igrači odigrali najbolje što su mogli. Piksi je vrlo intelegentan čovek. Piksi je znao da gubimo, ali je hteo igrače da ohrabri. Luku Jovića je čuvao za Kamerun, ali to nije smeo da kaže. Jer kvalifikacije je izgurao Mitrović. Sad Jović mora svetsko prvenstvo, on to može ali treba ceo tim da igra na njega. Ako pobedimo Kamerun, a uz malo sreće ipak možemo, ostaje nam da protiv Švajcarske zaigraju Mitrović jedno poluvreme pun gas, Vlahović drugo pun gas, pa šta nam mog da. Moguće je i da će nas recimo 1 prema 1 sa švajcarcima biti dovoljno za prolazak grupe, recimo ako oni izgube od Brazila 3 - 0 što je realno!!! Aj da budemo malooo realniji. A u osmini finala protiv Portugala opet možemo da napravimo čudo! I to je max ovog tima.

Komentator

pre 1 godinu

Greška, treba da se pokaže srce, da se grize za svaku loptu! Znali smo ko su Brazilci, čemu izjave da ih se ne plašimo i da idemo na pobedu? Trebalo je da kažemo da su favoriti ali da ćemo da pokušamo da se suprostavimo! Kako su igrali Saudijci, Japanci i Iranci? Nemaju kvalitet ali imaju srce, zato su pobedili jače ekipe!

bice bolje nadam se

pre 1 godinu

Sto napisa neko u komentaru danas, juce:" Pa igrali ste sa Brazilom. Prilika da date 200% od sebe. Za neke sada i mozda nikad". Svestan sam ja da je nama koji gledamo u TV lako, mi bi bolje, ali znam da imamo vise kvaliteta od pokazanog ali nismo imali hrabrosti. Lopta je isla u nazad. Odbrana koja je i onako bila opterecena brazilskim napadom dodatno su je srpski fudbaleri sredine i napada opterecivali vracanjem lopti.

Na kraju kraju krajeva, svi su sada znali da cemo izgubiti i da prolaz trazimo u druge dve utakmice e zato smo trebali da plesemo nase srpsko narodno kolo pa neka nam zabiju i 5 kom.

Dar

pre 1 godinu

Molim ove pesimiste koji nikad loptu sutnuli nisu da ne komentarisu. Ja kao profesionalac koji radim svoj posao ne govorim "jao pa ima boljih profesionalaca u ovom poslu od mene, ne znam da li sam ja dovoljno dobar". Nije kao da smo poslali poslasticare i konobare, koji igraju fudbal u slobodno vreme, pa da kazemo da postoji razlika reda velicine. Da nije lopova u domacem fudbalu i da imamo skolu, skolovali bismo fudbalere 10 puta bolje nego sto ce Brazil ikad proizvesti. Ako je Brazil nesto pokazao, pokazao je da umeju da padnu na svaki kontakt i to rade maestralno, pretpostavljam da to uce od malena. Jedan krsten sut van sesnaesterca nisu uputili. Tako da dosta vise sa pljuvacinom, muka mi je da vas slusam.

SRDJAN

pre 1 godinu

Realno Piksijev kiks juce sa izborom taktike i izmenom.Radonjic ne moze da igra beka a jos manje da sacuva Vinicijusa,to svi znaju ali menadzeri odavno sastavljaju tim nase reprezentacije a narod se lozi!

dada

pre 1 godinu

Nijesmo za fudbal, nesto nas koci da napravimo neki veci rezultat.Sam odlazak na svjetsko prvenstvo je velika stvar, ali opet nedovoljno.Tesko je to objasnit, imamo kvalitet, bilo je tu odlicnih fudbalera, i opet nesto fali.Da li je to do saveza, rada sa mladjim kategorijama, lose skole fudbala, lose prvenstvo dje se samo dva kluba forsiraju?Mi ne pratimo savremeni fudbal.Takticki I tehnicki smo zaostali.Nemamo stopera da iznese loptu.To je osnova.Znaci bez toga, kao da ides na skijanje bez skija.Bolju pas igru imaju golmani Brazila, no svi nasi igraci.Mora na tome da se radi.Nemamo kreativnog veznog, igrac da napravi visak, da predribla, da loptu u prostor, izmedju linija.Lukic je sinoc bio bas dobar, jedini je iznosio loptu sa nase polovine na njihovu, stao na nju, pa odigra pas.Ali on je vise defanzivni vezni.Igraci su nam spori, bas spori.Na njihov presing, nema odugovlacenja, sto su radili Pavlovic I Gudelj, pa komplikiju na 20-30 metara od gola.Moras da imas resenje unaprijed, da ako dobijes loptu, odma odigras slobodnom igracu, moras da se trci, da se krece, mi to nijesmo radili.Realno je Brazil mogao 5 golova da nam postigne, ovih 2-0 I nije toliko lose.

mmmmmmm

pre 1 godinu

Ovo se znalo da će se desiti,loženje pred svako prvenstvo,prvi meč splasne euforija i onda padne i ekipa psihički i ode sve u..... nadam se da grešim al mislim da smo sa ovom utakmicom se istrošili više u glavi nego fizički,i da će biti jako teško sad dalje....

Princip!

pre 1 godinu

Nije problem izgubiti, ali odustati od principa igre koji je selektor nametnuo, za koji se zalagao i forisirao, samo je to problem. Niko nije ocekivao pobedu, ali ne moze niko reci da je pomislio da za 90 minuta nemamo sut u okvir gola! Takodje Tadic motor i kapiten ekipe, kao da nije postojao na terenu. Podrska momcima, glave gore idemo po pobedu i prolaz!!!!

Miloš

pre 1 godinu

Ložili smo jesmo, ali više u šali, malo ko je stvarno verovao u dobar rezultat s Brazilom. Meni se čini da je ovo najteže palo Piksiju, on je izgleda verovao za sve nas. Nadam se da sad neće napraviti nešto pogrešno vođen (nerealnim) razočaranjem. Srećno u nastavku!

original Sale

pre 1 godinu

Boze, ucini da Mitrovic, Vlahovic i Kostic ozdrave. Boze ucini da Brazil stigne do finala. Boze to je sve. U finalu cemo sami ove valjatore po travi da oducimo od fudbala!!!!

nije ovaj sport za nas

pre 1 godinu

sporo, bezidejno, manjak i tehnike i fizike ...
nesposobni da zadrže loptu jedan minut, bez otvaranja, vracanje lopte nazad, golmanu, "samo nek nije kod mene" ...
kukavicki, defanzivno...
pa zar pavlovic treba da bude "organizator" igre ?

kao fudbal iz 1950-ih

99% ne prolaze grupu.
i sam odlazak tamo je splet srecnih okolnosti. gol ronalda u bg koji samo sudije nisu videle...

rvat

pre 1 godinu

Jako smo los narod. Izgubili pa sta, sada necemo da navijamo? Nole nas je razmazio izgleda! Pa ako izgubimo i ove dve sledece mozemo da konstatujemo da smo lose prosli ali to ne znaci da trebamo da prestanemo da navijamo. Generacija je ok i ima potencijala.

Bojan

pre 1 godinu

Ne, 2-0 rezultat protiv Brazila nije i ne moze da bude dobar rezultat. Smucila mi se Srpska prepotentnost i ocajan fudbal. Ajde jednom da odemo negde u tisini pa kad se obrukamo da nam se ne smeje ceo svet. Busamo se u prsa a manji smo od misa. Ne bih se iznenadio da ne prodjemo grupu. Toliko o tome.

liman

pre 1 godinu

par zaključaka:
-loša taktika. Bez jasne ideje kako bi tranzicija iz odbrane u napad trebalo da izgleda. Nepovezane linije.
-loša kondicija. Mada nije bilo realno da sa gore navedenom lošom taktikom bude bolje kad imamo Brazilce kojima dolazi lopta a sa druge strane nas koji trčimo za tom loptom i uvek kasnimo par metara za njom.
-ukupan loši utisak proizilazi iz ova dva
-nije Brazil toliko bolji koliko je juče izgledalo. Sa boljom taktikom bismo izvukli bar da i drugo poluvreme izgleda kao prvo.
-Ja sam inače oduševljen golmanom i odbranom juče. Nikad bolje odbrana naša nije odigrala. Previše loš napad i vezni red u defanzivnim zadacima. Nisu jedino uspevali sa ofsajd zamkama koliko sam video. Ostalo je bilo odlično.

Black Sabath

pre 1 godinu

Još dvije utakmice i onda na godišnji odmor....negdje na plažu da pokazuju mišiće...ili na splavove da pokažu intelegencije... A do 2026 u medijima forsirati priču da su sudije pokrale Srbiju i uzvikivati FIFA mafija...Začarani krug laži i kolektivno ludilo jednog naroda

Mbongo

pre 1 godinu

Nije problem poraz od 2:0 ili 4:0 od ovakvog Brazila, problem je losa igra i neka rezervisanost pokazana u vecem delu igru. Bilo je sta je bilo, sesti dogovriti, raditi i koliko je god moguce da se promene neke stvari do ponedeljka pre podne. A onda, juris na sve ili nista. U petak protiv siptaraca jos jace. Verujmo u ove momke i Pixija.

Mbongo

pre 1 godinu

Nije problem poraz od 2:0 ili 4:0 od ovakvog Brazila, problem je losa igra i neka rezervisanost pokazana u vecem delu igru. Bilo je sta je bilo, sesti dogovriti, raditi i koliko je god moguce da se promene neke stvari do ponedeljka pre podne. A onda, juris na sve ili nista. U petak protiv siptaraca jos jace. Verujmo u ove momke i Pixija.

Miloš

pre 1 godinu

Ložili smo jesmo, ali više u šali, malo ko je stvarno verovao u dobar rezultat s Brazilom. Meni se čini da je ovo najteže palo Piksiju, on je izgleda verovao za sve nas. Nadam se da sad neće napraviti nešto pogrešno vođen (nerealnim) razočaranjem. Srećno u nastavku!

Black Sabath

pre 1 godinu

Još dvije utakmice i onda na godišnji odmor....negdje na plažu da pokazuju mišiće...ili na splavove da pokažu intelegencije... A do 2026 u medijima forsirati priču da su sudije pokrale Srbiju i uzvikivati FIFA mafija...Začarani krug laži i kolektivno ludilo jednog naroda

Bojan

pre 1 godinu

Ne, 2-0 rezultat protiv Brazila nije i ne moze da bude dobar rezultat. Smucila mi se Srpska prepotentnost i ocajan fudbal. Ajde jednom da odemo negde u tisini pa kad se obrukamo da nam se ne smeje ceo svet. Busamo se u prsa a manji smo od misa. Ne bih se iznenadio da ne prodjemo grupu. Toliko o tome.

rvat

pre 1 godinu

Jako smo los narod. Izgubili pa sta, sada necemo da navijamo? Nole nas je razmazio izgleda! Pa ako izgubimo i ove dve sledece mozemo da konstatujemo da smo lose prosli ali to ne znaci da trebamo da prestanemo da navijamo. Generacija je ok i ima potencijala.

nije ovaj sport za nas

pre 1 godinu

sporo, bezidejno, manjak i tehnike i fizike ...
nesposobni da zadrže loptu jedan minut, bez otvaranja, vracanje lopte nazad, golmanu, "samo nek nije kod mene" ...
kukavicki, defanzivno...
pa zar pavlovic treba da bude "organizator" igre ?

kao fudbal iz 1950-ih

99% ne prolaze grupu.
i sam odlazak tamo je splet srecnih okolnosti. gol ronalda u bg koji samo sudije nisu videle...

dada

pre 1 godinu

Nijesmo za fudbal, nesto nas koci da napravimo neki veci rezultat.Sam odlazak na svjetsko prvenstvo je velika stvar, ali opet nedovoljno.Tesko je to objasnit, imamo kvalitet, bilo je tu odlicnih fudbalera, i opet nesto fali.Da li je to do saveza, rada sa mladjim kategorijama, lose skole fudbala, lose prvenstvo dje se samo dva kluba forsiraju?Mi ne pratimo savremeni fudbal.Takticki I tehnicki smo zaostali.Nemamo stopera da iznese loptu.To je osnova.Znaci bez toga, kao da ides na skijanje bez skija.Bolju pas igru imaju golmani Brazila, no svi nasi igraci.Mora na tome da se radi.Nemamo kreativnog veznog, igrac da napravi visak, da predribla, da loptu u prostor, izmedju linija.Lukic je sinoc bio bas dobar, jedini je iznosio loptu sa nase polovine na njihovu, stao na nju, pa odigra pas.Ali on je vise defanzivni vezni.Igraci su nam spori, bas spori.Na njihov presing, nema odugovlacenja, sto su radili Pavlovic I Gudelj, pa komplikiju na 20-30 metara od gola.Moras da imas resenje unaprijed, da ako dobijes loptu, odma odigras slobodnom igracu, moras da se trci, da se krece, mi to nijesmo radili.Realno je Brazil mogao 5 golova da nam postigne, ovih 2-0 I nije toliko lose.

liman

pre 1 godinu

par zaključaka:
-loša taktika. Bez jasne ideje kako bi tranzicija iz odbrane u napad trebalo da izgleda. Nepovezane linije.
-loša kondicija. Mada nije bilo realno da sa gore navedenom lošom taktikom bude bolje kad imamo Brazilce kojima dolazi lopta a sa druge strane nas koji trčimo za tom loptom i uvek kasnimo par metara za njom.
-ukupan loši utisak proizilazi iz ova dva
-nije Brazil toliko bolji koliko je juče izgledalo. Sa boljom taktikom bismo izvukli bar da i drugo poluvreme izgleda kao prvo.
-Ja sam inače oduševljen golmanom i odbranom juče. Nikad bolje odbrana naša nije odigrala. Previše loš napad i vezni red u defanzivnim zadacima. Nisu jedino uspevali sa ofsajd zamkama koliko sam video. Ostalo je bilo odlično.

koshke

pre 1 godinu

Bas tako.Posle pobede u Portugalu pevali su "dajte Brazil da se igramo" i onda je usledio veliki šamar bas od tog Brazila da nas malo otrezne i da nas spuste malo na zemlju jer smo baš bili poleteli.E sad videćemo da li nas je taj šamar otreznio i hoće li se naši dići posle ovog teškog poraza.Mislim poraz nije bio rezultatski težak ali ona nemoć i niti jedan šut u okvir gola je bio katastrofa

mmmmmmm

pre 1 godinu

Ovo se znalo da će se desiti,loženje pred svako prvenstvo,prvi meč splasne euforija i onda padne i ekipa psihički i ode sve u..... nadam se da grešim al mislim da smo sa ovom utakmicom se istrošili više u glavi nego fizički,i da će biti jako teško sad dalje....

original Sale

pre 1 godinu

Boze, ucini da Mitrovic, Vlahovic i Kostic ozdrave. Boze ucini da Brazil stigne do finala. Boze to je sve. U finalu cemo sami ove valjatore po travi da oducimo od fudbala!!!!

SRDJAN

pre 1 godinu

Realno Piksijev kiks juce sa izborom taktike i izmenom.Radonjic ne moze da igra beka a jos manje da sacuva Vinicijusa,to svi znaju ali menadzeri odavno sastavljaju tim nase reprezentacije a narod se lozi!

slm

pre 1 godinu

Svako se zali kao prespori su,umorni,pa ko normalan ocekuje da ovi dzinovi trce poput brazilaca,pogledajte fizionomiju njihovih i nasih pa ovi su projektovani za kosarku a ne fudbal ,jedino protiv sebi slichih, sporih i tromih reprezentacija je moguce da naprave dobar rezultat protif zujalica su kao pogubljeni.
Pozdrav

Znalac

pre 1 godinu

Srbija ne zna da proizvede fudablere i tacka! Fudbal je brzina i kondicija, uz to treba imati osecaj za loptu (tehnika koju imas ili nemas). Ako nemas te tri vrline, nema dobrog fudbalera, onda si prosek... Tu je mesto Srbije.

Nepristrasni gledalac

pre 1 godinu

Napali ste onog trenera Bjelicu koji je savrsno takticki opisao nasu igru.
Imamo kvalitet da ih ugrozimo ali smo nepovezani i izgubljeni.
Nismo ih ugrozili nijednom za sto minuta.
Kad osvojimo loptu ne znamo sta cemo s njom.
Celu utakmicu smo igrali unazad.
Ekipe sa manje kvaliteta su uradile vise od nas.
To boli mnogo vise od poraza 0:2.

bice bolje nadam se

pre 1 godinu

Sto napisa neko u komentaru danas, juce:" Pa igrali ste sa Brazilom. Prilika da date 200% od sebe. Za neke sada i mozda nikad". Svestan sam ja da je nama koji gledamo u TV lako, mi bi bolje, ali znam da imamo vise kvaliteta od pokazanog ali nismo imali hrabrosti. Lopta je isla u nazad. Odbrana koja je i onako bila opterecena brazilskim napadom dodatno su je srpski fudbaleri sredine i napada opterecivali vracanjem lopti.

Na kraju kraju krajeva, svi su sada znali da cemo izgubiti i da prolaz trazimo u druge dve utakmice e zato smo trebali da plesemo nase srpsko narodno kolo pa neka nam zabiju i 5 kom.

Komentator

pre 1 godinu

Greška, treba da se pokaže srce, da se grize za svaku loptu! Znali smo ko su Brazilci, čemu izjave da ih se ne plašimo i da idemo na pobedu? Trebalo je da kažemo da su favoriti ali da ćemo da pokušamo da se suprostavimo! Kako su igrali Saudijci, Japanci i Iranci? Nemaju kvalitet ali imaju srce, zato su pobedili jače ekipe!

Dar

pre 1 godinu

Molim ove pesimiste koji nikad loptu sutnuli nisu da ne komentarisu. Ja kao profesionalac koji radim svoj posao ne govorim "jao pa ima boljih profesionalaca u ovom poslu od mene, ne znam da li sam ja dovoljno dobar". Nije kao da smo poslali poslasticare i konobare, koji igraju fudbal u slobodno vreme, pa da kazemo da postoji razlika reda velicine. Da nije lopova u domacem fudbalu i da imamo skolu, skolovali bismo fudbalere 10 puta bolje nego sto ce Brazil ikad proizvesti. Ako je Brazil nesto pokazao, pokazao je da umeju da padnu na svaki kontakt i to rade maestralno, pretpostavljam da to uce od malena. Jedan krsten sut van sesnaesterca nisu uputili. Tako da dosta vise sa pljuvacinom, muka mi je da vas slusam.

poyy

pre 1 godinu

Mnogo lose smo odigrali, svakako bolje protiv Brazila lose da odigramo neko protiv Albanoafrike. I da smo imali najblju igru u zadnjih 20 godina verovatno bi izgubili od Brazila. Na 30 piksijevih utakmica samo 3 ili 4 ovako lose odigranih nije losa statistika. I da ispadnemo u grupi nije neka steta, prvo veliko takmicenje Piksija, bice mnogo bolje, ne smenjivati ga samo posle prvog neuspeha.

Vojs

pre 1 godinu

Nisam neki optimista ! Stara boljka, stare rane ! Spori u igri i bez plana ! Realno, sam plasman na svetsko prvenstvo je ogroman uspeh

MMMMMMMMMMMMMM

pre 1 godinu

Ako ovako bude igrali sredina terena i napadači crno nam se piše u nastavku prvenstva. Golman i ona tri jadnika iz zadnje linije povremeno potpomognuti Gudeljem neće preživeti indolentnost sredine terena i krilnih igrača.

Aleksandar Todorović

pre 1 godinu

Naši su igrači odigrali najbolje što su mogli. Piksi je vrlo intelegentan čovek. Piksi je znao da gubimo, ali je hteo igrače da ohrabri. Luku Jovića je čuvao za Kamerun, ali to nije smeo da kaže. Jer kvalifikacije je izgurao Mitrović. Sad Jović mora svetsko prvenstvo, on to može ali treba ceo tim da igra na njega. Ako pobedimo Kamerun, a uz malo sreće ipak možemo, ostaje nam da protiv Švajcarske zaigraju Mitrović jedno poluvreme pun gas, Vlahović drugo pun gas, pa šta nam mog da. Moguće je i da će nas recimo 1 prema 1 sa švajcarcima biti dovoljno za prolazak grupe, recimo ako oni izgube od Brazila 3 - 0 što je realno!!! Aj da budemo malooo realniji. A u osmini finala protiv Portugala opet možemo da napravimo čudo! I to je max ovog tima.

Neo@

pre 1 godinu

Da Maksimovića nije uveo umesto Mitrovića i time zatvorio prilaze golu kako tako, dobili bi petardu!
Nije mi samo jasno zašto Piksi nije ostao dosledan svom sistemu sa dva napadača, pa kako nam bude.
Jer očito je da ovaj tim Srbije ne zna da se brani, pošto ni nema igrače odbrane vrhunskog kvaliteta, kao što ih ima za napad. Zato je verovatno i bilo bolje igrati po sistemu koji se pokazao delotvornim.

Nepristrasni gledalac

pre 1 godinu

Napali ste onog trenera Bjelicu koji je savrsno takticki opisao nasu igru.
Imamo kvalitet da ih ugrozimo ali smo nepovezani i izgubljeni.
Nismo ih ugrozili nijednom za sto minuta.
Kad osvojimo loptu ne znamo sta cemo s njom.
Celu utakmicu smo igrali unazad.
Ekipe sa manje kvaliteta su uradile vise od nas.
To boli mnogo vise od poraza 0:2.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Dobar tekst. Slažem se sa 99% toga što je autor istog napisao, samo bi dodao jednu važnu činjenicu, naime, Brazilci sinoć su bili za nekoliko klasa bolji od nas i to je realnost, svako ko je pomislio da možemo iznenaditi i savladati Brazil sinoć se uverio da je to jednostavno nemoguće. Sto mečeva da igramo protiv njih svih sto bi izgubili. Jednostavno bolji su mnogo od nas. E sad, što se tiče našeg zalaganja ili nezalaganja na sinoćnjem meču, mislim da su i za to zaslužni Brazilci. Svojom surovo nadmoćnom igrom sprečili su naše da urade bilo šta korisno. Dakle uveren sam da je razlog našeg nokauta sinoć ne taj da smo mi toliko loši već da je Brazil mnogo mnogo dobar. Videćemo sad u nastavku prvenstva da li sam u pravu. Ako kojim slučajem naši odigraju protiv Kameruna i Švajcarske kao nedavno u Ligi Nacija protiv Norveške ili kao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Portugala prošle godine, rezultat toga će doći i naši će ispuniti svoju misiju u Kataru naravno. U tom slučaju mogu uzeti tih četiri boda iz naredne dve utakmice koji bi ih odveli u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Dakle sačekajmo još malo, strpimo se i videćemo uskoro gde smo trenutno na ovom Svetskom prvenstvu.

naterati bogate da troše

pre 1 godinu

Da navijanje je bilo dobro bez onih jadnih truba. Smučio mi se fudbal danas Iran-Island čuje se neka graja non-stop i odvratne trube cvile.

Slaviša

pre 1 godinu

Nikola Milenkovič ma beži čovek sa metra vrača loptu vrataru i pravi problem nevidi metar ispred još kad jim dodaš super sporog Sergeja to je to nema čuđenju da nemožemo da se iznese lopta igrali smo bez Milenkoviča zaređali pobede sad ponovo vračamo Milenkoviča i opet imamo ono što smo gledali sa Škotskom.Ako ne promenimo jednog stopera i na zad.veznog nestavimo bržeg igrača možemo pakovati na levu stranu igrati sa Đuričiem neznam šta je bilo večeras Piksiju da je sastavio ovu formaciju koja je igrala i protiv Škota.

Slaviša

pre 1 godinu

Veljkovič-Milenkovič-Sergej ista formacija kao sa Šklotskom i odmah problem sa iznošenjem lopte ako formaciju nepromenimo i stavimo jednog bržeg stopera i da zad.Veznog igra Račič ili neki malo brži igrač od Sergeja nemamo čemu da se nadamo verujem da če Brazil izgubiti barem jednu od 2.sledeče utakmice onaj ko misli da je Brazil igrao nešto super dobro taj nema pojma jednostavno ta formacija igralča se oponovila sa škotskom isto kao sad nismo mogli izneti loptu Sergej igrač manje a Pavlovič se nakon primljenog kartona totalno pogubio i paničario kad mu lopta ide u noge on je izbija umesto da je primiri sramota igrač sam sebi pravi paniku bez Milinkoviča mi smo dosad igrali odlično čim smo ga vratili eto opet smo u problemu 2.metra drva koji nevide dalje od vratara sa metra vraču vrataru ma beži ako sa ovom formacijom počenemo i sledeču utakmicu netreba ni da igramo da se sramotimo.Milenkovič van Mitrovič in Sergeja pomeriti više na zad.veznom on je naš igrač manje na to mesto staviti Račiča ili nekog drugog a levo odma početi sa Đuiričičem ja neznam što to nismo več na poluvremenu izmenili.

Princip!

pre 1 godinu

Nije problem izgubiti, ali odustati od principa igre koji je selektor nametnuo, za koji se zalagao i forisirao, samo je to problem. Niko nije ocekivao pobedu, ali ne moze niko reci da je pomislio da za 90 minuta nemamo sut u okvir gola! Takodje Tadic motor i kapiten ekipe, kao da nije postojao na terenu. Podrska momcima, glave gore idemo po pobedu i prolaz!!!!

original Sale

pre 1 godinu

Boze, ucini da Mitrovic, Vlahovic i Kostic ozdrave. Boze ucini da Brazil stigne do finala. Boze to je sve. U finalu cemo sami ove valjatore po travi da oducimo od fudbala!!!!

Black Sabath

pre 1 godinu

Još dvije utakmice i onda na godišnji odmor....negdje na plažu da pokazuju mišiće...ili na splavove da pokažu intelegencije... A do 2026 u medijima forsirati priču da su sudije pokrale Srbiju i uzvikivati FIFA mafija...Začarani krug laži i kolektivno ludilo jednog naroda

Bojan

pre 1 godinu

Ne, 2-0 rezultat protiv Brazila nije i ne moze da bude dobar rezultat. Smucila mi se Srpska prepotentnost i ocajan fudbal. Ajde jednom da odemo negde u tisini pa kad se obrukamo da nam se ne smeje ceo svet. Busamo se u prsa a manji smo od misa. Ne bih se iznenadio da ne prodjemo grupu. Toliko o tome.

Dar

pre 1 godinu

Molim ove pesimiste koji nikad loptu sutnuli nisu da ne komentarisu. Ja kao profesionalac koji radim svoj posao ne govorim "jao pa ima boljih profesionalaca u ovom poslu od mene, ne znam da li sam ja dovoljno dobar". Nije kao da smo poslali poslasticare i konobare, koji igraju fudbal u slobodno vreme, pa da kazemo da postoji razlika reda velicine. Da nije lopova u domacem fudbalu i da imamo skolu, skolovali bismo fudbalere 10 puta bolje nego sto ce Brazil ikad proizvesti. Ako je Brazil nesto pokazao, pokazao je da umeju da padnu na svaki kontakt i to rade maestralno, pretpostavljam da to uce od malena. Jedan krsten sut van sesnaesterca nisu uputili. Tako da dosta vise sa pljuvacinom, muka mi je da vas slusam.

SRDJAN

pre 1 godinu

Realno Piksijev kiks juce sa izborom taktike i izmenom.Radonjic ne moze da igra beka a jos manje da sacuva Vinicijusa,to svi znaju ali menadzeri odavno sastavljaju tim nase reprezentacije a narod se lozi!

nije ovaj sport za nas

pre 1 godinu

sporo, bezidejno, manjak i tehnike i fizike ...
nesposobni da zadrže loptu jedan minut, bez otvaranja, vracanje lopte nazad, golmanu, "samo nek nije kod mene" ...
kukavicki, defanzivno...
pa zar pavlovic treba da bude "organizator" igre ?

kao fudbal iz 1950-ih

99% ne prolaze grupu.
i sam odlazak tamo je splet srecnih okolnosti. gol ronalda u bg koji samo sudije nisu videle...

rvat

pre 1 godinu

Jako smo los narod. Izgubili pa sta, sada necemo da navijamo? Nole nas je razmazio izgleda! Pa ako izgubimo i ove dve sledece mozemo da konstatujemo da smo lose prosli ali to ne znaci da trebamo da prestanemo da navijamo. Generacija je ok i ima potencijala.

Aleksandar Todorović

pre 1 godinu

Naši su igrači odigrali najbolje što su mogli. Piksi je vrlo intelegentan čovek. Piksi je znao da gubimo, ali je hteo igrače da ohrabri. Luku Jovića je čuvao za Kamerun, ali to nije smeo da kaže. Jer kvalifikacije je izgurao Mitrović. Sad Jović mora svetsko prvenstvo, on to može ali treba ceo tim da igra na njega. Ako pobedimo Kamerun, a uz malo sreće ipak možemo, ostaje nam da protiv Švajcarske zaigraju Mitrović jedno poluvreme pun gas, Vlahović drugo pun gas, pa šta nam mog da. Moguće je i da će nas recimo 1 prema 1 sa švajcarcima biti dovoljno za prolazak grupe, recimo ako oni izgube od Brazila 3 - 0 što je realno!!! Aj da budemo malooo realniji. A u osmini finala protiv Portugala opet možemo da napravimo čudo! I to je max ovog tima.

Mbongo

pre 1 godinu

Nije problem poraz od 2:0 ili 4:0 od ovakvog Brazila, problem je losa igra i neka rezervisanost pokazana u vecem delu igru. Bilo je sta je bilo, sesti dogovriti, raditi i koliko je god moguce da se promene neke stvari do ponedeljka pre podne. A onda, juris na sve ili nista. U petak protiv siptaraca jos jace. Verujmo u ove momke i Pixija.

liman

pre 1 godinu

par zaključaka:
-loša taktika. Bez jasne ideje kako bi tranzicija iz odbrane u napad trebalo da izgleda. Nepovezane linije.
-loša kondicija. Mada nije bilo realno da sa gore navedenom lošom taktikom bude bolje kad imamo Brazilce kojima dolazi lopta a sa druge strane nas koji trčimo za tom loptom i uvek kasnimo par metara za njom.
-ukupan loši utisak proizilazi iz ova dva
-nije Brazil toliko bolji koliko je juče izgledalo. Sa boljom taktikom bismo izvukli bar da i drugo poluvreme izgleda kao prvo.
-Ja sam inače oduševljen golmanom i odbranom juče. Nikad bolje odbrana naša nije odigrala. Previše loš napad i vezni red u defanzivnim zadacima. Nisu jedino uspevali sa ofsajd zamkama koliko sam video. Ostalo je bilo odlično.

Miloš

pre 1 godinu

Ložili smo jesmo, ali više u šali, malo ko je stvarno verovao u dobar rezultat s Brazilom. Meni se čini da je ovo najteže palo Piksiju, on je izgleda verovao za sve nas. Nadam se da sad neće napraviti nešto pogrešno vođen (nerealnim) razočaranjem. Srećno u nastavku!

dada

pre 1 godinu

Nijesmo za fudbal, nesto nas koci da napravimo neki veci rezultat.Sam odlazak na svjetsko prvenstvo je velika stvar, ali opet nedovoljno.Tesko je to objasnit, imamo kvalitet, bilo je tu odlicnih fudbalera, i opet nesto fali.Da li je to do saveza, rada sa mladjim kategorijama, lose skole fudbala, lose prvenstvo dje se samo dva kluba forsiraju?Mi ne pratimo savremeni fudbal.Takticki I tehnicki smo zaostali.Nemamo stopera da iznese loptu.To je osnova.Znaci bez toga, kao da ides na skijanje bez skija.Bolju pas igru imaju golmani Brazila, no svi nasi igraci.Mora na tome da se radi.Nemamo kreativnog veznog, igrac da napravi visak, da predribla, da loptu u prostor, izmedju linija.Lukic je sinoc bio bas dobar, jedini je iznosio loptu sa nase polovine na njihovu, stao na nju, pa odigra pas.Ali on je vise defanzivni vezni.Igraci su nam spori, bas spori.Na njihov presing, nema odugovlacenja, sto su radili Pavlovic I Gudelj, pa komplikiju na 20-30 metara od gola.Moras da imas resenje unaprijed, da ako dobijes loptu, odma odigras slobodnom igracu, moras da se trci, da se krece, mi to nijesmo radili.Realno je Brazil mogao 5 golova da nam postigne, ovih 2-0 I nije toliko lose.

Slaviša

pre 1 godinu

Veljkovič-Milenkovič-Sergej ista formacija kao sa Šklotskom i odmah problem sa iznošenjem lopte ako formaciju nepromenimo i stavimo jednog bržeg stopera i da zad.Veznog igra Račič ili neki malo brži igrač od Sergeja nemamo čemu da se nadamo verujem da če Brazil izgubiti barem jednu od 2.sledeče utakmice onaj ko misli da je Brazil igrao nešto super dobro taj nema pojma jednostavno ta formacija igralča se oponovila sa škotskom isto kao sad nismo mogli izneti loptu Sergej igrač manje a Pavlovič se nakon primljenog kartona totalno pogubio i paničario kad mu lopta ide u noge on je izbija umesto da je primiri sramota igrač sam sebi pravi paniku bez Milinkoviča mi smo dosad igrali odlično čim smo ga vratili eto opet smo u problemu 2.metra drva koji nevide dalje od vratara sa metra vraču vrataru ma beži ako sa ovom formacijom počenemo i sledeču utakmicu netreba ni da igramo da se sramotimo.Milenkovič van Mitrovič in Sergeja pomeriti više na zad.veznom on je naš igrač manje na to mesto staviti Račiča ili nekog drugog a levo odma početi sa Đuiričičem ja neznam što to nismo več na poluvremenu izmenili.

mmmmmmm

pre 1 godinu

Ovo se znalo da će se desiti,loženje pred svako prvenstvo,prvi meč splasne euforija i onda padne i ekipa psihički i ode sve u..... nadam se da grešim al mislim da smo sa ovom utakmicom se istrošili više u glavi nego fizički,i da će biti jako teško sad dalje....

poyy

pre 1 godinu

Mnogo lose smo odigrali, svakako bolje protiv Brazila lose da odigramo neko protiv Albanoafrike. I da smo imali najblju igru u zadnjih 20 godina verovatno bi izgubili od Brazila. Na 30 piksijevih utakmica samo 3 ili 4 ovako lose odigranih nije losa statistika. I da ispadnemo u grupi nije neka steta, prvo veliko takmicenje Piksija, bice mnogo bolje, ne smenjivati ga samo posle prvog neuspeha.

Znalac

pre 1 godinu

Srbija ne zna da proizvede fudablere i tacka! Fudbal je brzina i kondicija, uz to treba imati osecaj za loptu (tehnika koju imas ili nemas). Ako nemas te tri vrline, nema dobrog fudbalera, onda si prosek... Tu je mesto Srbije.

Slaviša

pre 1 godinu

Nikola Milenkovič ma beži čovek sa metra vrača loptu vrataru i pravi problem nevidi metar ispred još kad jim dodaš super sporog Sergeja to je to nema čuđenju da nemožemo da se iznese lopta igrali smo bez Milenkoviča zaređali pobede sad ponovo vračamo Milenkoviča i opet imamo ono što smo gledali sa Škotskom.Ako ne promenimo jednog stopera i na zad.veznog nestavimo bržeg igrača možemo pakovati na levu stranu igrati sa Đuričiem neznam šta je bilo večeras Piksiju da je sastavio ovu formaciju koja je igrala i protiv Škota.

slm

pre 1 godinu

Svako se zali kao prespori su,umorni,pa ko normalan ocekuje da ovi dzinovi trce poput brazilaca,pogledajte fizionomiju njihovih i nasih pa ovi su projektovani za kosarku a ne fudbal ,jedino protiv sebi slichih, sporih i tromih reprezentacija je moguce da naprave dobar rezultat protif zujalica su kao pogubljeni.
Pozdrav

Komentator

pre 1 godinu

Greška, treba da se pokaže srce, da se grize za svaku loptu! Znali smo ko su Brazilci, čemu izjave da ih se ne plašimo i da idemo na pobedu? Trebalo je da kažemo da su favoriti ali da ćemo da pokušamo da se suprostavimo! Kako su igrali Saudijci, Japanci i Iranci? Nemaju kvalitet ali imaju srce, zato su pobedili jače ekipe!

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Dobar tekst. Slažem se sa 99% toga što je autor istog napisao, samo bi dodao jednu važnu činjenicu, naime, Brazilci sinoć su bili za nekoliko klasa bolji od nas i to je realnost, svako ko je pomislio da možemo iznenaditi i savladati Brazil sinoć se uverio da je to jednostavno nemoguće. Sto mečeva da igramo protiv njih svih sto bi izgubili. Jednostavno bolji su mnogo od nas. E sad, što se tiče našeg zalaganja ili nezalaganja na sinoćnjem meču, mislim da su i za to zaslužni Brazilci. Svojom surovo nadmoćnom igrom sprečili su naše da urade bilo šta korisno. Dakle uveren sam da je razlog našeg nokauta sinoć ne taj da smo mi toliko loši već da je Brazil mnogo mnogo dobar. Videćemo sad u nastavku prvenstva da li sam u pravu. Ako kojim slučajem naši odigraju protiv Kameruna i Švajcarske kao nedavno u Ligi Nacija protiv Norveške ili kao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Portugala prošle godine, rezultat toga će doći i naši će ispuniti svoju misiju u Kataru naravno. U tom slučaju mogu uzeti tih četiri boda iz naredne dve utakmice koji bi ih odveli u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Dakle sačekajmo još malo, strpimo se i videćemo uskoro gde smo trenutno na ovom Svetskom prvenstvu.

bice bolje nadam se

pre 1 godinu

Sto napisa neko u komentaru danas, juce:" Pa igrali ste sa Brazilom. Prilika da date 200% od sebe. Za neke sada i mozda nikad". Svestan sam ja da je nama koji gledamo u TV lako, mi bi bolje, ali znam da imamo vise kvaliteta od pokazanog ali nismo imali hrabrosti. Lopta je isla u nazad. Odbrana koja je i onako bila opterecena brazilskim napadom dodatno su je srpski fudbaleri sredine i napada opterecivali vracanjem lopti.

Na kraju kraju krajeva, svi su sada znali da cemo izgubiti i da prolaz trazimo u druge dve utakmice e zato smo trebali da plesemo nase srpsko narodno kolo pa neka nam zabiju i 5 kom.

Vojs

pre 1 godinu

Nisam neki optimista ! Stara boljka, stare rane ! Spori u igri i bez plana ! Realno, sam plasman na svetsko prvenstvo je ogroman uspeh

Nepristrasni gledalac

pre 1 godinu

Napali ste onog trenera Bjelicu koji je savrsno takticki opisao nasu igru.
Imamo kvalitet da ih ugrozimo ali smo nepovezani i izgubljeni.
Nismo ih ugrozili nijednom za sto minuta.
Kad osvojimo loptu ne znamo sta cemo s njom.
Celu utakmicu smo igrali unazad.
Ekipe sa manje kvaliteta su uradile vise od nas.
To boli mnogo vise od poraza 0:2.

Nepristrasni gledalac

pre 1 godinu

Napali ste onog trenera Bjelicu koji je savrsno takticki opisao nasu igru.
Imamo kvalitet da ih ugrozimo ali smo nepovezani i izgubljeni.
Nismo ih ugrozili nijednom za sto minuta.
Kad osvojimo loptu ne znamo sta cemo s njom.
Celu utakmicu smo igrali unazad.
Ekipe sa manje kvaliteta su uradile vise od nas.
To boli mnogo vise od poraza 0:2.

MMMMMMMMMMMMMM

pre 1 godinu

Ako ovako bude igrali sredina terena i napadači crno nam se piše u nastavku prvenstva. Golman i ona tri jadnika iz zadnje linije povremeno potpomognuti Gudeljem neće preživeti indolentnost sredine terena i krilnih igrača.

koshke

pre 1 godinu

Bas tako.Posle pobede u Portugalu pevali su "dajte Brazil da se igramo" i onda je usledio veliki šamar bas od tog Brazila da nas malo otrezne i da nas spuste malo na zemlju jer smo baš bili poleteli.E sad videćemo da li nas je taj šamar otreznio i hoće li se naši dići posle ovog teškog poraza.Mislim poraz nije bio rezultatski težak ali ona nemoć i niti jedan šut u okvir gola je bio katastrofa

Neo@

pre 1 godinu

Da Maksimovića nije uveo umesto Mitrovića i time zatvorio prilaze golu kako tako, dobili bi petardu!
Nije mi samo jasno zašto Piksi nije ostao dosledan svom sistemu sa dva napadača, pa kako nam bude.
Jer očito je da ovaj tim Srbije ne zna da se brani, pošto ni nema igrače odbrane vrhunskog kvaliteta, kao što ih ima za napad. Zato je verovatno i bilo bolje igrati po sistemu koji se pokazao delotvornim.

naterati bogate da troše

pre 1 godinu

Da navijanje je bilo dobro bez onih jadnih truba. Smučio mi se fudbal danas Iran-Island čuje se neka graja non-stop i odvratne trube cvile.

Princip!

pre 1 godinu

Nije problem izgubiti, ali odustati od principa igre koji je selektor nametnuo, za koji se zalagao i forisirao, samo je to problem. Niko nije ocekivao pobedu, ali ne moze niko reci da je pomislio da za 90 minuta nemamo sut u okvir gola! Takodje Tadic motor i kapiten ekipe, kao da nije postojao na terenu. Podrska momcima, glave gore idemo po pobedu i prolaz!!!!