Ponedeljak, 26.06.2006.

23:45

Ukrajina penalima do četvrtfinala

Fudbalska reprezentacija Ukrajine plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Ukrajina penalima do èetvrtfinala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Astr0mania

pre 17 godina

Postovana Redakcija B92.

Zelim da izrazim moje ogorcenje cinjenicom da ste objavili sasvim rasisticki 'komentar' @Punani-a:
"a inace behrami i dzemaili sjedeli na klupi, samo su u reprezentaciji sto vas SHIPTARA mnogo ima u svajcarskoj!"

Istovremeno, zelim pozdraviti sve posetioce B92 (bez razlike na versku i etnicku pripadnost) koji NISU optereceni ekstremnim nacionalizmom.

Hvala!

P.S. Postovani gospodine pod nadinkom 'Punani'.
Da li ste se slucajno pitali zasto sam istovremeno i podjednako pozdravio Senderosa, Magnina, Behramija, i DZEMAILIJA?

Yugo

pre 17 godina

Bogami nisam znao da mi je komentar nepodoban, samo zato sto sam skrenuo paznju na to da u svajcarskim reprezentativnim selekcijama osim Albanaca ima i puno ex-Yugovica sa prezimenima na -ic... Ali kad vidim neke komentare koji su objavljeni, bas bih volio da mi se napismeno objasne kriterijumi, po kojima se neki komentar oznacava kao nepodoban i ne objavljuje. Jos jednom pogledajte stranicu svajcarskog fudbalskog saveza i vidjecete da reprezentativne selekcije Svajcarske izgledaju kao SFRJ.

Natasa

pre 17 godina

Ukrajinci su ocigledno shvatili, bolje i brze nego sto cemo mi ikada shvatiti, da se na svakom takmicenju pamti rezultat a ne utisak (kako se zove ono u klizanju, umetnicki domet?). Igrali su na rezultat, i dobili su rezultat, bar se nisu provukli na kvarno kao Italijani ili fizickim obracunom kao Portugalci. I mnogi drugi timovi su bili u lakim grupama pa su pukli. Sto se mene tice (a ja mozda i nisam 100% objektivna jer mi je muz Ukrajinac pa u odsustvu nasih navijam za njih), Ukrajinci su rezultatski lepo reprezentovali svoju zemlju na svom prvom svetskom prvenstvu (uvek bih menjala njihov rezultat za nase "lepo je ucestvovati"). Usli su u cetvrtfinale, pa jos ako se Sevcenko probudi protiv italijanskih odbrambenih igraca koje odlicno poznaje, ni polufinale nije nemoguce.

BONANNO

pre 17 godina

heheheh..ja uzeo pare na kladioni!!!!

PAZI KAKAV TIKET!!

SW-UK X-X 4,6
SW-UK -9 KORNERA 1,85
SW-UK NEMA GOLOVA 6

HVALA VAM MOMCI!!!!!!

PeroLuigi

pre 17 godina

Pa ovo je antifudbal, ali obostrani. Cak su i penali bili dosadni. Otprilike k'o one latinoamericke serije, pa gledas prvu i 15-u, i 68-u... epizodu i nista ne propustis i sve ti je jasno kao i kraj.
Nesto ocito ne valja u organizaciji takmicenja kad se ove dve ekipe mogu naci u medju 16 najboljih na svetu. Treba uvesti neke sankcije za mlitavljenje po terenu, poput onog u rukometu za pasivan napad. Ili da neka strucna komisija prekine to mucenje lopte i gledalaca cim se utvrdi da timovi nemaju nameru da dodju do protivnickog gola, prekine utakmicu, a pobednik da se utvrdi sistemom par-nepar ili bacanjem kocke... Ili da eliminisu oba tima iz takmicenja, pa da se Italilijani susretnu sami sa sobom, dobiju penal odmah u prvom minutu i stignu do polufinala.
Pratim svetska prvenstva od '82. i jucerasnji dan je verovatno najneinspirativniji od tada. Tesko mi je da priznam ali mislim da su i nasi bili bolji :(

Punani

pre 17 godina

@ FORZA BEHRAMI, SENDEROS, MAGNIN, & XHEMAILI!!!

nije XHEMAILI nego Dzemaili to mu na dresu stoji
samo ti je krivo sto nije nacionalistican albanac

a inace behrami i dzemaili sjedeli na klupi, samo su u reprezentaciji sto vas shiptara mnogo ima u svajcarskoj!

pravda je slepa

pre 17 godina

@...a tebi je muka, kao što primeti neki gospodin jednom, ranije, sve piše na peharu kupa šampiona. Eh, kompleksi, kompleksi...

Balteru zatvaraj cirkus!

pre 17 godina

Kunem vam se svim i savacim da sam zaspao kad je Savcenko promasio penal! Utakmica vise nego uspavljujuca!
I onaj Savcenko...sta je pokazao?
A vredi kao citava svajcarska reprezentacija + svajcarska I i II liga!
Slazem se da kod ovakve igre treba diskvalifikovati oba tima!

SRBIJANAC

pre 17 godina

Bravo Ukrajina,samo tako pa do finala!Svajcarci Srpskog porekla,a i vi ostali,verujem da ste tuzni,ali zivot ide dalje,da je igrao Behrami,mozda bi ste pobedili???Vezbajte svi zajedno u CH,izvodjenje penala,trebace vam za Euro`08,NAPRED UKRAJINA!!!

Loshmi

pre 17 godina

Najgori mec u istoriji fudbala, ne samo SP!!! Svi koji su ga gledali, a nisu izvrsili samoubistvo, se danas osecaju siromasnije....

Mile

pre 17 godina

Ovo sinoć je totalna anti-propaganda fudbala.Sad mi je jasno zasto Ameri idu na NBA,da nešto vide i uživaju!Ovima bih zabranio 4 god. da se pojavljuju,pa i da uzmu svetski kup

Boro

pre 17 godina

Ne znam što Srbi toliko mrze neke narode, a druge vole. Sad svi žale za Švajcarcima, a u svakoj utakmici u grupi protiv njih je trebao bit sviran penal! Lako se moglo desit da ni ne prođu! S druge strane po Italiji se pljuje kako se oni provlače i slično, kao da su jedini koje su sudije progurali. Što je s Argentinom? S Engleskom koja daje gol nakon nepostojećeg prekršaja? I te Švajcarce su progurale sudije, a zlostavljale Togo, pa čak i jednu veliku Francusku su oštetili za 4 boda! Malo nepristrasnosti narode! Čestitke Ukrajincima!

Kakav crni Hopp Schwiiz

pre 17 godina

Zivim u Zenevi (slucajno!) i drago mi je da su Svajcarci ispali. Bar sam mogao da spavam normalno, a ne k'o preksinoc sa sugavim Portugalcima.
Ono nocas nije bio fudbal, ono je bilo mentalno silovanje.
Ni "zuti" nisu bolji nista bolji sa neupotrebljivim balonima ka Sevcenku... sto rece neko; nije bilo vise od 3 povezana pasa na citavoj tekmi.

Dijaspora

pre 17 godina

Kako to da objavljujete uvredljive komentare tipa "smrdljivi zabari"? Mnogo smo iskompleksirana nacija. a vredjamo se kada nas po inostranstvu pogrdno nazivaju "Jugo"

Chiko

pre 17 godina

Drago mi je sto su ukrajinci prosli, to su jedina "braca" sloveni koji su ostali u ovoj fazi takmicenja. Zelim im puno srece protiv onih zabara. A sto se tice Svajcaraca drago mi je zato sto mi nisu dali da idem najboljem drugu na vencanje. Mislio sam da ce uspeti da prodju jer bas bi trebali da imaju tim!!! Zamislite!! Jedina "nacija" sastavljena od zabara, svaba i francuza (koji nisu afrikanci), pa to treba da bude bolje od brazila! Imaju banke ali ne znaju da iskoriste...

Deki

pre 17 godina

OOOOOOPS.....OBJAVISTE VI BOGAMI JEDAN UVREDLJIVI RASISTICKI KOMENTAR... @POSMATRAC,HAJ BAR POKUSAJ DA SE PRILAGODIS STANDARDIMA 21. VEKA!
"Komentari koji sadrze vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92"
BLA BLA BLA...

Astr0mania_Genève_astromania7@hotmail.com

pre 17 godina

Ipak ce Svajcarci biti oni "pravi" na Euro 2008 i uz to ce pokazati pravu organizaciju i gostoprimstvo.

Poseban pozdrav za @Zenevljanka-u.

mishas-bor

pre 17 godina

Stvarno treba imati srece za: biti u grupi sa S.Arabijom i Tunisom, odbraniti 3 penala... Dosli su medju 8 najboljih, da li sreca prati hrabre ili sta vec.

Nenad

pre 17 godina

Kazu sreca prati hrabre u ovom slucaju hrabri su bili i jedni i drugi.Neko mora proci dalje,sve je to samo fudbal,sta je tu je zivot ide dalje.koji su normalni to shvataju,samo u kolumbiji i u slicnim zemljama ubijaju (bukvalno ako neznate proverite) za promasen penal ili po njima losu igru nekog igraca.Ovi iz Svice bi bili nabiti na kolac.realno zao mi ih je znam kako im je,ali ono je katastrofalno sutiranje (osim onog sto je pogodio precku ) tj nije imao srece,a oni drugi bilo je cisto da se pogodi gol.Jako , jako slab sut,bolje bi im bilo ako su se plasisli golmana da su zmurili i opalili po lopti pa ako udje, udje (sansa velika) a ako ne neko ce bar reci dobar sut.A ne kao Sevcenko i njih dvojica.

tuta bugarin

pre 17 godina

aja
nisam ni gledo
svecko prvensvo bogati zemalja
zdimijo bijo grom ubanderu
alonu velku željeznu
i nestalo sruje
sad
poručiše ovi iz stribucije
ito po jovovoj milunki što radiu banki
daće opraviti ovi dana ilnajdalje tamo po neđelji
akoli nebude kake salaukovine
vele onda doće
opraviće

tuta bugarin
eskluzivno izveštava slokacije
kurokuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Sreca prati hrabre (& vice verse)

pre 17 godina

Igrali su na rezultat, sto je rezultiralo negledljivom utakmicom. Muke se nastavljaju - ko ce u polufinale: sterilni Sevcenko & Co. ili otuzni Zabari? Da li ce opet biti penali posle 120 minuta bez golova ili samo jedan penal za Italiju u 128 minutu? Sad tek ostaje da zalimo sto smo tako babski igrali - polovina reprezentacija koje su usle u drugi krug ne bi mogle da nam daju gol.

Ribar Palunko

pre 17 godina

Dobijes dobrog sudiju kad ti je najmanje potreban! Trebao je izmisliti nekakav prokleti penal i spasiti nas nevidjene dosade bar sto se produzetaka tice. Borbeni? 120 minuta ocaja i na kraju, bili su borbeni!?

sudija

pre 17 godina

nikad bolje sudjenje!!!!!to se zove sudjenje!!!
nije faul kad padnes na loptu i nije penal kad pogledas popreko centarfora,i zamisli dozvoljena je muska igra,telom.
fifa je upropastila fudbal sa novim pravilima,sto je dokaz ovo prvenstvo,svi igraju sa 10 igraca,2 penala po utakmici....uzas

...a meni je muka

pre 17 godina

Treba uvesti pravilo da u slucaju ovakve utakmice, obe ekipe ispadaju iz daljeg takmicenja. Ubedljivo najruznija utakmica koju sam odgledao jos od Barija i Zvezdine bruke.

Astr0mania

pre 17 godina

Zao mi je za Valona Behramija, Philippe Senderosa, Ludovic Magnina kao i Blerima Xhemailija.
Svajcarcima je nedostajalo kreativnosti u veznom redu. Nazalost, nisu ponovili tecni igru koju su prikazali protiv Juzne Koreje. Jedini igrac koji je sijao i koji se svim srcem borio do poslednjih sekunda je bio odbranbeni igrac Ludovic Magnin.
Ipak, sve cestitke Svajcarcima koji (iako su se veceras oprostili od Svetskog prvenstva) su jedini koji nisu primili nijedan jedini gol u regularnom toku svih cetiri utakmica koje su igrali.

Svaka cast momci, vidimo se u 2008!

Hop Schwitz!

FORZA BEHRAMI, SENDEROS, MAGNIN, & XHEMAILI!!!

Bünzli

pre 17 godina

Bravo Ukrajina!!! Svajcarci su imali mnogo srece sa odlukama sudije u preliminarnoj fazi. Samo protiv Patrick Müllera su sudije trebali da zvizde tri penala zbog igranje lopte rukom (protiv Francuske, Koreje, Togo). Nemoze se stalno osloniti na srecu. Eh pa danas nisu imali srece. Dzabe ste trcali... und tschüüüs :))

Nikola

pre 17 godina

Kakav krsh od fudbala. Zali Boze sto je jedna od ove dve ekipe morala u cevrtfinale. A jos je zalosnije sto ce Ukrajina ili oni smrdljivi zabari (sigurno oni) morati u polufinale. Bice to pravi antifudbal. Kad su oni Francuzi glupi...

Swatch

pre 17 godina

Do poslednjeg atoma snage...Svaka cast za borbenost. Oba tima su zasluzila da idu "dalje" (kada su se vec nasla u 1/16 finala). Svajcarcima je sat dobro radio ali im je ponestalo koncentracije kod penala.

Milan

pre 17 godina

Danasnji dan je definitivno propusten za fudbal. Svajcarci su se ocigledno uplasili prilike koju su imali. A polovina ovih nesrecnih ukrajinaca ima frizuru kao Margit Savovic i tako isto igra fudbal. Voleo bih da vidim statistiku koliko je bilo ispravnih a koliko pogresnih pasova.

Za razliku, jedino je sudija bio dobar. Pokazao je da se moze suditi bez ishitrenih kartona, posebno crvenih. Verovatno su ga ovi iz FIFE pustili da svira posteno. Ionako je sledeci protivnik Italija pa ko god da je pobedio uskoro ce kuci. Prokleti zabari - koliko oni srece imaju!

Zenevljanka

pre 17 godina

Bravo Ukrajinci!!! Pokazali ste sta znaci rec 'tim' i da su i male ekipe velike. Nijedan zuti karton i cista igra do kraja! Svajcarci su posteno pokazali da ne znaju da daju golove :-)))
Ucite braco Srbi, ucite!!!

bozidar kostic

pre 17 godina

Svajcarac Srpskog Porekla, cestitam ti na uspesnoj igri Vaseg tima protiv Ukrajine. Jos jednom se vidi da sterilni fudbal ne daje rezultate. Doduse odbrana Vam nije bila busna kao sir, ali je bila dosta mekana kao Toblerone, BRE!

bozidar kostic

pre 17 godina

Svajcarac Srpskog Porekla, cestitam ti na uspesnoj igri Vaseg tima protiv Ukrajine. Jos jednom se vidi da sterilni fudbal ne daje rezultate. Doduse odbrana Vam nije bila busna kao sir, ali je bila dosta mekana kao Toblerone, BRE!

Zenevljanka

pre 17 godina

Bravo Ukrajinci!!! Pokazali ste sta znaci rec 'tim' i da su i male ekipe velike. Nijedan zuti karton i cista igra do kraja! Svajcarci su posteno pokazali da ne znaju da daju golove :-)))
Ucite braco Srbi, ucite!!!

Swatch

pre 17 godina

Do poslednjeg atoma snage...Svaka cast za borbenost. Oba tima su zasluzila da idu "dalje" (kada su se vec nasla u 1/16 finala). Svajcarcima je sat dobro radio ali im je ponestalo koncentracije kod penala.

Milan

pre 17 godina

Danasnji dan je definitivno propusten za fudbal. Svajcarci su se ocigledno uplasili prilike koju su imali. A polovina ovih nesrecnih ukrajinaca ima frizuru kao Margit Savovic i tako isto igra fudbal. Voleo bih da vidim statistiku koliko je bilo ispravnih a koliko pogresnih pasova.

Za razliku, jedino je sudija bio dobar. Pokazao je da se moze suditi bez ishitrenih kartona, posebno crvenih. Verovatno su ga ovi iz FIFE pustili da svira posteno. Ionako je sledeci protivnik Italija pa ko god da je pobedio uskoro ce kuci. Prokleti zabari - koliko oni srece imaju!

Astr0mania

pre 17 godina

Zao mi je za Valona Behramija, Philippe Senderosa, Ludovic Magnina kao i Blerima Xhemailija.
Svajcarcima je nedostajalo kreativnosti u veznom redu. Nazalost, nisu ponovili tecni igru koju su prikazali protiv Juzne Koreje. Jedini igrac koji je sijao i koji se svim srcem borio do poslednjih sekunda je bio odbranbeni igrac Ludovic Magnin.
Ipak, sve cestitke Svajcarcima koji (iako su se veceras oprostili od Svetskog prvenstva) su jedini koji nisu primili nijedan jedini gol u regularnom toku svih cetiri utakmica koje su igrali.

Svaka cast momci, vidimo se u 2008!

Hop Schwitz!

FORZA BEHRAMI, SENDEROS, MAGNIN, & XHEMAILI!!!

Nikola

pre 17 godina

Kakav krsh od fudbala. Zali Boze sto je jedna od ove dve ekipe morala u cevrtfinale. A jos je zalosnije sto ce Ukrajina ili oni smrdljivi zabari (sigurno oni) morati u polufinale. Bice to pravi antifudbal. Kad su oni Francuzi glupi...

Bünzli

pre 17 godina

Bravo Ukrajina!!! Svajcarci su imali mnogo srece sa odlukama sudije u preliminarnoj fazi. Samo protiv Patrick Müllera su sudije trebali da zvizde tri penala zbog igranje lopte rukom (protiv Francuske, Koreje, Togo). Nemoze se stalno osloniti na srecu. Eh pa danas nisu imali srece. Dzabe ste trcali... und tschüüüs :))

Sreca prati hrabre (& vice verse)

pre 17 godina

Igrali su na rezultat, sto je rezultiralo negledljivom utakmicom. Muke se nastavljaju - ko ce u polufinale: sterilni Sevcenko & Co. ili otuzni Zabari? Da li ce opet biti penali posle 120 minuta bez golova ili samo jedan penal za Italiju u 128 minutu? Sad tek ostaje da zalimo sto smo tako babski igrali - polovina reprezentacija koje su usle u drugi krug ne bi mogle da nam daju gol.

Ribar Palunko

pre 17 godina

Dobijes dobrog sudiju kad ti je najmanje potreban! Trebao je izmisliti nekakav prokleti penal i spasiti nas nevidjene dosade bar sto se produzetaka tice. Borbeni? 120 minuta ocaja i na kraju, bili su borbeni!?

Astr0mania_Genève_astromania7@hotmail.com

pre 17 godina

Ipak ce Svajcarci biti oni "pravi" na Euro 2008 i uz to ce pokazati pravu organizaciju i gostoprimstvo.

Poseban pozdrav za @Zenevljanka-u.

mishas-bor

pre 17 godina

Stvarno treba imati srece za: biti u grupi sa S.Arabijom i Tunisom, odbraniti 3 penala... Dosli su medju 8 najboljih, da li sreca prati hrabre ili sta vec.

sudija

pre 17 godina

nikad bolje sudjenje!!!!!to se zove sudjenje!!!
nije faul kad padnes na loptu i nije penal kad pogledas popreko centarfora,i zamisli dozvoljena je muska igra,telom.
fifa je upropastila fudbal sa novim pravilima,sto je dokaz ovo prvenstvo,svi igraju sa 10 igraca,2 penala po utakmici....uzas

...a meni je muka

pre 17 godina

Treba uvesti pravilo da u slucaju ovakve utakmice, obe ekipe ispadaju iz daljeg takmicenja. Ubedljivo najruznija utakmica koju sam odgledao jos od Barija i Zvezdine bruke.

tuta bugarin

pre 17 godina

aja
nisam ni gledo
svecko prvensvo bogati zemalja
zdimijo bijo grom ubanderu
alonu velku željeznu
i nestalo sruje
sad
poručiše ovi iz stribucije
ito po jovovoj milunki što radiu banki
daće opraviti ovi dana ilnajdalje tamo po neđelji
akoli nebude kake salaukovine
vele onda doće
opraviće

tuta bugarin
eskluzivno izveštava slokacije
kurokuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Nenad

pre 17 godina

Kazu sreca prati hrabre u ovom slucaju hrabri su bili i jedni i drugi.Neko mora proci dalje,sve je to samo fudbal,sta je tu je zivot ide dalje.koji su normalni to shvataju,samo u kolumbiji i u slicnim zemljama ubijaju (bukvalno ako neznate proverite) za promasen penal ili po njima losu igru nekog igraca.Ovi iz Svice bi bili nabiti na kolac.realno zao mi ih je znam kako im je,ali ono je katastrofalno sutiranje (osim onog sto je pogodio precku ) tj nije imao srece,a oni drugi bilo je cisto da se pogodi gol.Jako , jako slab sut,bolje bi im bilo ako su se plasisli golmana da su zmurili i opalili po lopti pa ako udje, udje (sansa velika) a ako ne neko ce bar reci dobar sut.A ne kao Sevcenko i njih dvojica.

Deki

pre 17 godina

OOOOOOPS.....OBJAVISTE VI BOGAMI JEDAN UVREDLJIVI RASISTICKI KOMENTAR... @POSMATRAC,HAJ BAR POKUSAJ DA SE PRILAGODIS STANDARDIMA 21. VEKA!
"Komentari koji sadrze vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92"
BLA BLA BLA...

Kakav crni Hopp Schwiiz

pre 17 godina

Zivim u Zenevi (slucajno!) i drago mi je da su Svajcarci ispali. Bar sam mogao da spavam normalno, a ne k'o preksinoc sa sugavim Portugalcima.
Ono nocas nije bio fudbal, ono je bilo mentalno silovanje.
Ni "zuti" nisu bolji nista bolji sa neupotrebljivim balonima ka Sevcenku... sto rece neko; nije bilo vise od 3 povezana pasa na citavoj tekmi.

Dijaspora

pre 17 godina

Kako to da objavljujete uvredljive komentare tipa "smrdljivi zabari"? Mnogo smo iskompleksirana nacija. a vredjamo se kada nas po inostranstvu pogrdno nazivaju "Jugo"

Chiko

pre 17 godina

Drago mi je sto su ukrajinci prosli, to su jedina "braca" sloveni koji su ostali u ovoj fazi takmicenja. Zelim im puno srece protiv onih zabara. A sto se tice Svajcaraca drago mi je zato sto mi nisu dali da idem najboljem drugu na vencanje. Mislio sam da ce uspeti da prodju jer bas bi trebali da imaju tim!!! Zamislite!! Jedina "nacija" sastavljena od zabara, svaba i francuza (koji nisu afrikanci), pa to treba da bude bolje od brazila! Imaju banke ali ne znaju da iskoriste...

Boro

pre 17 godina

Ne znam što Srbi toliko mrze neke narode, a druge vole. Sad svi žale za Švajcarcima, a u svakoj utakmici u grupi protiv njih je trebao bit sviran penal! Lako se moglo desit da ni ne prođu! S druge strane po Italiji se pljuje kako se oni provlače i slično, kao da su jedini koje su sudije progurali. Što je s Argentinom? S Engleskom koja daje gol nakon nepostojećeg prekršaja? I te Švajcarce su progurale sudije, a zlostavljale Togo, pa čak i jednu veliku Francusku su oštetili za 4 boda! Malo nepristrasnosti narode! Čestitke Ukrajincima!

Mile

pre 17 godina

Ovo sinoć je totalna anti-propaganda fudbala.Sad mi je jasno zasto Ameri idu na NBA,da nešto vide i uživaju!Ovima bih zabranio 4 god. da se pojavljuju,pa i da uzmu svetski kup

Loshmi

pre 17 godina

Najgori mec u istoriji fudbala, ne samo SP!!! Svi koji su ga gledali, a nisu izvrsili samoubistvo, se danas osecaju siromasnije....

pravda je slepa

pre 17 godina

@...a tebi je muka, kao što primeti neki gospodin jednom, ranije, sve piše na peharu kupa šampiona. Eh, kompleksi, kompleksi...

SRBIJANAC

pre 17 godina

Bravo Ukrajina,samo tako pa do finala!Svajcarci Srpskog porekla,a i vi ostali,verujem da ste tuzni,ali zivot ide dalje,da je igrao Behrami,mozda bi ste pobedili???Vezbajte svi zajedno u CH,izvodjenje penala,trebace vam za Euro`08,NAPRED UKRAJINA!!!

Balteru zatvaraj cirkus!

pre 17 godina

Kunem vam se svim i savacim da sam zaspao kad je Savcenko promasio penal! Utakmica vise nego uspavljujuca!
I onaj Savcenko...sta je pokazao?
A vredi kao citava svajcarska reprezentacija + svajcarska I i II liga!
Slazem se da kod ovakve igre treba diskvalifikovati oba tima!

Punani

pre 17 godina

@ FORZA BEHRAMI, SENDEROS, MAGNIN, & XHEMAILI!!!

nije XHEMAILI nego Dzemaili to mu na dresu stoji
samo ti je krivo sto nije nacionalistican albanac

a inace behrami i dzemaili sjedeli na klupi, samo su u reprezentaciji sto vas shiptara mnogo ima u svajcarskoj!

PeroLuigi

pre 17 godina

Pa ovo je antifudbal, ali obostrani. Cak su i penali bili dosadni. Otprilike k'o one latinoamericke serije, pa gledas prvu i 15-u, i 68-u... epizodu i nista ne propustis i sve ti je jasno kao i kraj.
Nesto ocito ne valja u organizaciji takmicenja kad se ove dve ekipe mogu naci u medju 16 najboljih na svetu. Treba uvesti neke sankcije za mlitavljenje po terenu, poput onog u rukometu za pasivan napad. Ili da neka strucna komisija prekine to mucenje lopte i gledalaca cim se utvrdi da timovi nemaju nameru da dodju do protivnickog gola, prekine utakmicu, a pobednik da se utvrdi sistemom par-nepar ili bacanjem kocke... Ili da eliminisu oba tima iz takmicenja, pa da se Italilijani susretnu sami sa sobom, dobiju penal odmah u prvom minutu i stignu do polufinala.
Pratim svetska prvenstva od '82. i jucerasnji dan je verovatno najneinspirativniji od tada. Tesko mi je da priznam ali mislim da su i nasi bili bolji :(

BONANNO

pre 17 godina

heheheh..ja uzeo pare na kladioni!!!!

PAZI KAKAV TIKET!!

SW-UK X-X 4,6
SW-UK -9 KORNERA 1,85
SW-UK NEMA GOLOVA 6

HVALA VAM MOMCI!!!!!!

Natasa

pre 17 godina

Ukrajinci su ocigledno shvatili, bolje i brze nego sto cemo mi ikada shvatiti, da se na svakom takmicenju pamti rezultat a ne utisak (kako se zove ono u klizanju, umetnicki domet?). Igrali su na rezultat, i dobili su rezultat, bar se nisu provukli na kvarno kao Italijani ili fizickim obracunom kao Portugalci. I mnogi drugi timovi su bili u lakim grupama pa su pukli. Sto se mene tice (a ja mozda i nisam 100% objektivna jer mi je muz Ukrajinac pa u odsustvu nasih navijam za njih), Ukrajinci su rezultatski lepo reprezentovali svoju zemlju na svom prvom svetskom prvenstvu (uvek bih menjala njihov rezultat za nase "lepo je ucestvovati"). Usli su u cetvrtfinale, pa jos ako se Sevcenko probudi protiv italijanskih odbrambenih igraca koje odlicno poznaje, ni polufinale nije nemoguce.

Yugo

pre 17 godina

Bogami nisam znao da mi je komentar nepodoban, samo zato sto sam skrenuo paznju na to da u svajcarskim reprezentativnim selekcijama osim Albanaca ima i puno ex-Yugovica sa prezimenima na -ic... Ali kad vidim neke komentare koji su objavljeni, bas bih volio da mi se napismeno objasne kriterijumi, po kojima se neki komentar oznacava kao nepodoban i ne objavljuje. Jos jednom pogledajte stranicu svajcarskog fudbalskog saveza i vidjecete da reprezentativne selekcije Svajcarske izgledaju kao SFRJ.

Astr0mania

pre 17 godina

Postovana Redakcija B92.

Zelim da izrazim moje ogorcenje cinjenicom da ste objavili sasvim rasisticki 'komentar' @Punani-a:
"a inace behrami i dzemaili sjedeli na klupi, samo su u reprezentaciji sto vas SHIPTARA mnogo ima u svajcarskoj!"

Istovremeno, zelim pozdraviti sve posetioce B92 (bez razlike na versku i etnicku pripadnost) koji NISU optereceni ekstremnim nacionalizmom.

Hvala!

P.S. Postovani gospodine pod nadinkom 'Punani'.
Da li ste se slucajno pitali zasto sam istovremeno i podjednako pozdravio Senderosa, Magnina, Behramija, i DZEMAILIJA?

bozidar kostic

pre 17 godina

Svajcarac Srpskog Porekla, cestitam ti na uspesnoj igri Vaseg tima protiv Ukrajine. Jos jednom se vidi da sterilni fudbal ne daje rezultate. Doduse odbrana Vam nije bila busna kao sir, ali je bila dosta mekana kao Toblerone, BRE!

Zenevljanka

pre 17 godina

Bravo Ukrajinci!!! Pokazali ste sta znaci rec 'tim' i da su i male ekipe velike. Nijedan zuti karton i cista igra do kraja! Svajcarci su posteno pokazali da ne znaju da daju golove :-)))
Ucite braco Srbi, ucite!!!

Swatch

pre 17 godina

Do poslednjeg atoma snage...Svaka cast za borbenost. Oba tima su zasluzila da idu "dalje" (kada su se vec nasla u 1/16 finala). Svajcarcima je sat dobro radio ali im je ponestalo koncentracije kod penala.

Milan

pre 17 godina

Danasnji dan je definitivno propusten za fudbal. Svajcarci su se ocigledno uplasili prilike koju su imali. A polovina ovih nesrecnih ukrajinaca ima frizuru kao Margit Savovic i tako isto igra fudbal. Voleo bih da vidim statistiku koliko je bilo ispravnih a koliko pogresnih pasova.

Za razliku, jedino je sudija bio dobar. Pokazao je da se moze suditi bez ishitrenih kartona, posebno crvenih. Verovatno su ga ovi iz FIFE pustili da svira posteno. Ionako je sledeci protivnik Italija pa ko god da je pobedio uskoro ce kuci. Prokleti zabari - koliko oni srece imaju!

Astr0mania

pre 17 godina

Zao mi je za Valona Behramija, Philippe Senderosa, Ludovic Magnina kao i Blerima Xhemailija.
Svajcarcima je nedostajalo kreativnosti u veznom redu. Nazalost, nisu ponovili tecni igru koju su prikazali protiv Juzne Koreje. Jedini igrac koji je sijao i koji se svim srcem borio do poslednjih sekunda je bio odbranbeni igrac Ludovic Magnin.
Ipak, sve cestitke Svajcarcima koji (iako su se veceras oprostili od Svetskog prvenstva) su jedini koji nisu primili nijedan jedini gol u regularnom toku svih cetiri utakmica koje su igrali.

Svaka cast momci, vidimo se u 2008!

Hop Schwitz!

FORZA BEHRAMI, SENDEROS, MAGNIN, & XHEMAILI!!!

Nikola

pre 17 godina

Kakav krsh od fudbala. Zali Boze sto je jedna od ove dve ekipe morala u cevrtfinale. A jos je zalosnije sto ce Ukrajina ili oni smrdljivi zabari (sigurno oni) morati u polufinale. Bice to pravi antifudbal. Kad su oni Francuzi glupi...

Bünzli

pre 17 godina

Bravo Ukrajina!!! Svajcarci su imali mnogo srece sa odlukama sudije u preliminarnoj fazi. Samo protiv Patrick Müllera su sudije trebali da zvizde tri penala zbog igranje lopte rukom (protiv Francuske, Koreje, Togo). Nemoze se stalno osloniti na srecu. Eh pa danas nisu imali srece. Dzabe ste trcali... und tschüüüs :))

Sreca prati hrabre (& vice verse)

pre 17 godina

Igrali su na rezultat, sto je rezultiralo negledljivom utakmicom. Muke se nastavljaju - ko ce u polufinale: sterilni Sevcenko & Co. ili otuzni Zabari? Da li ce opet biti penali posle 120 minuta bez golova ili samo jedan penal za Italiju u 128 minutu? Sad tek ostaje da zalimo sto smo tako babski igrali - polovina reprezentacija koje su usle u drugi krug ne bi mogle da nam daju gol.

Ribar Palunko

pre 17 godina

Dobijes dobrog sudiju kad ti je najmanje potreban! Trebao je izmisliti nekakav prokleti penal i spasiti nas nevidjene dosade bar sto se produzetaka tice. Borbeni? 120 minuta ocaja i na kraju, bili su borbeni!?

Astr0mania_Genève_astromania7@hotmail.com

pre 17 godina

Ipak ce Svajcarci biti oni "pravi" na Euro 2008 i uz to ce pokazati pravu organizaciju i gostoprimstvo.

Poseban pozdrav za @Zenevljanka-u.

mishas-bor

pre 17 godina

Stvarno treba imati srece za: biti u grupi sa S.Arabijom i Tunisom, odbraniti 3 penala... Dosli su medju 8 najboljih, da li sreca prati hrabre ili sta vec.

sudija

pre 17 godina

nikad bolje sudjenje!!!!!to se zove sudjenje!!!
nije faul kad padnes na loptu i nije penal kad pogledas popreko centarfora,i zamisli dozvoljena je muska igra,telom.
fifa je upropastila fudbal sa novim pravilima,sto je dokaz ovo prvenstvo,svi igraju sa 10 igraca,2 penala po utakmici....uzas

...a meni je muka

pre 17 godina

Treba uvesti pravilo da u slucaju ovakve utakmice, obe ekipe ispadaju iz daljeg takmicenja. Ubedljivo najruznija utakmica koju sam odgledao jos od Barija i Zvezdine bruke.

tuta bugarin

pre 17 godina

aja
nisam ni gledo
svecko prvensvo bogati zemalja
zdimijo bijo grom ubanderu
alonu velku željeznu
i nestalo sruje
sad
poručiše ovi iz stribucije
ito po jovovoj milunki što radiu banki
daće opraviti ovi dana ilnajdalje tamo po neđelji
akoli nebude kake salaukovine
vele onda doće
opraviće

tuta bugarin
eskluzivno izveštava slokacije
kurokuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Nenad

pre 17 godina

Kazu sreca prati hrabre u ovom slucaju hrabri su bili i jedni i drugi.Neko mora proci dalje,sve je to samo fudbal,sta je tu je zivot ide dalje.koji su normalni to shvataju,samo u kolumbiji i u slicnim zemljama ubijaju (bukvalno ako neznate proverite) za promasen penal ili po njima losu igru nekog igraca.Ovi iz Svice bi bili nabiti na kolac.realno zao mi ih je znam kako im je,ali ono je katastrofalno sutiranje (osim onog sto je pogodio precku ) tj nije imao srece,a oni drugi bilo je cisto da se pogodi gol.Jako , jako slab sut,bolje bi im bilo ako su se plasisli golmana da su zmurili i opalili po lopti pa ako udje, udje (sansa velika) a ako ne neko ce bar reci dobar sut.A ne kao Sevcenko i njih dvojica.

Deki

pre 17 godina

OOOOOOPS.....OBJAVISTE VI BOGAMI JEDAN UVREDLJIVI RASISTICKI KOMENTAR... @POSMATRAC,HAJ BAR POKUSAJ DA SE PRILAGODIS STANDARDIMA 21. VEKA!
"Komentari koji sadrze vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92"
BLA BLA BLA...

Kakav crni Hopp Schwiiz

pre 17 godina

Zivim u Zenevi (slucajno!) i drago mi je da su Svajcarci ispali. Bar sam mogao da spavam normalno, a ne k'o preksinoc sa sugavim Portugalcima.
Ono nocas nije bio fudbal, ono je bilo mentalno silovanje.
Ni "zuti" nisu bolji nista bolji sa neupotrebljivim balonima ka Sevcenku... sto rece neko; nije bilo vise od 3 povezana pasa na citavoj tekmi.

Dijaspora

pre 17 godina

Kako to da objavljujete uvredljive komentare tipa "smrdljivi zabari"? Mnogo smo iskompleksirana nacija. a vredjamo se kada nas po inostranstvu pogrdno nazivaju "Jugo"

Chiko

pre 17 godina

Drago mi je sto su ukrajinci prosli, to su jedina "braca" sloveni koji su ostali u ovoj fazi takmicenja. Zelim im puno srece protiv onih zabara. A sto se tice Svajcaraca drago mi je zato sto mi nisu dali da idem najboljem drugu na vencanje. Mislio sam da ce uspeti da prodju jer bas bi trebali da imaju tim!!! Zamislite!! Jedina "nacija" sastavljena od zabara, svaba i francuza (koji nisu afrikanci), pa to treba da bude bolje od brazila! Imaju banke ali ne znaju da iskoriste...

Boro

pre 17 godina

Ne znam što Srbi toliko mrze neke narode, a druge vole. Sad svi žale za Švajcarcima, a u svakoj utakmici u grupi protiv njih je trebao bit sviran penal! Lako se moglo desit da ni ne prođu! S druge strane po Italiji se pljuje kako se oni provlače i slično, kao da su jedini koje su sudije progurali. Što je s Argentinom? S Engleskom koja daje gol nakon nepostojećeg prekršaja? I te Švajcarce su progurale sudije, a zlostavljale Togo, pa čak i jednu veliku Francusku su oštetili za 4 boda! Malo nepristrasnosti narode! Čestitke Ukrajincima!

Mile

pre 17 godina

Ovo sinoć je totalna anti-propaganda fudbala.Sad mi je jasno zasto Ameri idu na NBA,da nešto vide i uživaju!Ovima bih zabranio 4 god. da se pojavljuju,pa i da uzmu svetski kup

Loshmi

pre 17 godina

Najgori mec u istoriji fudbala, ne samo SP!!! Svi koji su ga gledali, a nisu izvrsili samoubistvo, se danas osecaju siromasnije....

pravda je slepa

pre 17 godina

@...a tebi je muka, kao što primeti neki gospodin jednom, ranije, sve piše na peharu kupa šampiona. Eh, kompleksi, kompleksi...

SRBIJANAC

pre 17 godina

Bravo Ukrajina,samo tako pa do finala!Svajcarci Srpskog porekla,a i vi ostali,verujem da ste tuzni,ali zivot ide dalje,da je igrao Behrami,mozda bi ste pobedili???Vezbajte svi zajedno u CH,izvodjenje penala,trebace vam za Euro`08,NAPRED UKRAJINA!!!

Balteru zatvaraj cirkus!

pre 17 godina

Kunem vam se svim i savacim da sam zaspao kad je Savcenko promasio penal! Utakmica vise nego uspavljujuca!
I onaj Savcenko...sta je pokazao?
A vredi kao citava svajcarska reprezentacija + svajcarska I i II liga!
Slazem se da kod ovakve igre treba diskvalifikovati oba tima!

Punani

pre 17 godina

@ FORZA BEHRAMI, SENDEROS, MAGNIN, & XHEMAILI!!!

nije XHEMAILI nego Dzemaili to mu na dresu stoji
samo ti je krivo sto nije nacionalistican albanac

a inace behrami i dzemaili sjedeli na klupi, samo su u reprezentaciji sto vas shiptara mnogo ima u svajcarskoj!

PeroLuigi

pre 17 godina

Pa ovo je antifudbal, ali obostrani. Cak su i penali bili dosadni. Otprilike k'o one latinoamericke serije, pa gledas prvu i 15-u, i 68-u... epizodu i nista ne propustis i sve ti je jasno kao i kraj.
Nesto ocito ne valja u organizaciji takmicenja kad se ove dve ekipe mogu naci u medju 16 najboljih na svetu. Treba uvesti neke sankcije za mlitavljenje po terenu, poput onog u rukometu za pasivan napad. Ili da neka strucna komisija prekine to mucenje lopte i gledalaca cim se utvrdi da timovi nemaju nameru da dodju do protivnickog gola, prekine utakmicu, a pobednik da se utvrdi sistemom par-nepar ili bacanjem kocke... Ili da eliminisu oba tima iz takmicenja, pa da se Italilijani susretnu sami sa sobom, dobiju penal odmah u prvom minutu i stignu do polufinala.
Pratim svetska prvenstva od '82. i jucerasnji dan je verovatno najneinspirativniji od tada. Tesko mi je da priznam ali mislim da su i nasi bili bolji :(

BONANNO

pre 17 godina

heheheh..ja uzeo pare na kladioni!!!!

PAZI KAKAV TIKET!!

SW-UK X-X 4,6
SW-UK -9 KORNERA 1,85
SW-UK NEMA GOLOVA 6

HVALA VAM MOMCI!!!!!!

Natasa

pre 17 godina

Ukrajinci su ocigledno shvatili, bolje i brze nego sto cemo mi ikada shvatiti, da se na svakom takmicenju pamti rezultat a ne utisak (kako se zove ono u klizanju, umetnicki domet?). Igrali su na rezultat, i dobili su rezultat, bar se nisu provukli na kvarno kao Italijani ili fizickim obracunom kao Portugalci. I mnogi drugi timovi su bili u lakim grupama pa su pukli. Sto se mene tice (a ja mozda i nisam 100% objektivna jer mi je muz Ukrajinac pa u odsustvu nasih navijam za njih), Ukrajinci su rezultatski lepo reprezentovali svoju zemlju na svom prvom svetskom prvenstvu (uvek bih menjala njihov rezultat za nase "lepo je ucestvovati"). Usli su u cetvrtfinale, pa jos ako se Sevcenko probudi protiv italijanskih odbrambenih igraca koje odlicno poznaje, ni polufinale nije nemoguce.

Yugo

pre 17 godina

Bogami nisam znao da mi je komentar nepodoban, samo zato sto sam skrenuo paznju na to da u svajcarskim reprezentativnim selekcijama osim Albanaca ima i puno ex-Yugovica sa prezimenima na -ic... Ali kad vidim neke komentare koji su objavljeni, bas bih volio da mi se napismeno objasne kriterijumi, po kojima se neki komentar oznacava kao nepodoban i ne objavljuje. Jos jednom pogledajte stranicu svajcarskog fudbalskog saveza i vidjecete da reprezentativne selekcije Svajcarske izgledaju kao SFRJ.

Astr0mania

pre 17 godina

Postovana Redakcija B92.

Zelim da izrazim moje ogorcenje cinjenicom da ste objavili sasvim rasisticki 'komentar' @Punani-a:
"a inace behrami i dzemaili sjedeli na klupi, samo su u reprezentaciji sto vas SHIPTARA mnogo ima u svajcarskoj!"

Istovremeno, zelim pozdraviti sve posetioce B92 (bez razlike na versku i etnicku pripadnost) koji NISU optereceni ekstremnim nacionalizmom.

Hvala!

P.S. Postovani gospodine pod nadinkom 'Punani'.
Da li ste se slucajno pitali zasto sam istovremeno i podjednako pozdravio Senderosa, Magnina, Behramija, i DZEMAILIJA?