Nedelja, 29.07.2012.

09:56

Dan II: Delfini sjajni, ekipno 1/3

Srpski olimpijci imali su još jedan bogat dan na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto su se borili u sedam sportova.

Izvor: B92

Dan II: Delfini sjajni, ekipno 1/3 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

nijebitnoime

pre 11 godina

(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 16:15) evo kosarkasice vam nastavljaju da rasturaju kako ti rece. i od kine 25 razlike ... idi gledaj u sunce prognoza ti bas ne ide

orlovi, delfini, žabe, slonovi, ćurke, krokodili ...

pre 11 godina

Zanima me ko je smislio "delfini" za vaterpoliste, hoće li ako ne osvoje ni jednu medalju biti šarani? Koji tepajući nadimak bi onda bio za plivače?

CroCoppp

pre 11 godina

srbija nije losa u sportu, ali mislim da stigne hrvate ce im trebati jos par kvalitetni sportista i dobrih izbornika za kolektivne sportove, u Hrvatskoj se ipak radi trenutno malo bolje i efektivnije sto se tice sporta

kleopatra

pre 11 godina

rano je joss kuditi i blatiti, pa takmiccenja su tek poccela.
4-5 medalja, uz jedno zlato / koga ne videsmo prossle 2 olimpijade /
sasvim dovoljno za jednu malu, PONOSNU zemlju

Sitničar

pre 11 godina

Vidim da se ljudi ozbiljno primaju na priču o sto srpskih medalja. To možda ima neke veze sa pravnom sukcesijom, ali svakako nema veze sa mozgom. Ispada da je najuspešniji pojedinačni sport u Srba gimnastika, sudeći po osvojenim medaljama na OI, a nikada nismo imali gimnastičara makar evropskog ranga. Koješta.

cvele

pre 11 godina

Dan koji je pokazao realno stanje stvari u nasem timu. Strelci jesu ekstra klasa ali to je specifican sport i najmanji kiks je poguban. Nole se po obicaju muci na pocetku, nadamo se najboljem ali daleko od toga da je njegova medalja sigurna. Ono sto je skoro sasvim sigurno je da vaterpolisti uzimaju medalju, jaki su ko zemlja. U ostalim ekipnim sportovima imamo dobre timove i nista vise od toga, ocekivati medalje u odbojci i rukometu je potpuno nerealno. Sve u svemu, pet medalja je ipak plafon.

Floro Flores

pre 11 godina

Zamislite da je Felps nastupao za moju omiljenu zemlju Sao Tome and Prinsipe u Pekingu i osvojio recimo 5 zlata ! Jel bi to znacilo da je Sao Tome and Prinsipe velika sportska nacija,jer bi bili visoko na listi?!

doctor

pre 11 godina

Zahtevam od RTS da smeni Duska Koraca ,iz dva razloga! Prvi,poceo je da prica na Hrvatskom...A,drugi,ponasa se kao da je popio svu pamet sveta! Neke svoje stavove,proizvoljne,namece kao da je to procitao u knjigama,a ne proizvod njegove ,uglavnom fikcije... Jeste ,Korac,bas su juznoafricki plivac plod kucne radinosti! Svasta!

Floro Flores

pre 11 godina

Hrvati,osvojicete 8,9 medalja,ali opet necete dostici nasih STO! :D Prestanite da insistirate,shvatite da NE DAMO!!! Samo nas nervirate,na kraju vam necemo ni Severinu vratiti!

volim fudbal,ali

pre 11 godina

Ono sto mi smeta u komentarima je nerealno sagledavanje rezultata.Odbojkasi se kotiraju kao 6. za osvajanje zlata.Dakle daleko od medalje. Izgubili su, ocekivano, od boljeg rivala.Ali sa osmehom na licu i borbom koliko im je protivnik dozvoljavao. Odbojkasice su 5. na listi, takodje daleko od medalja. Izgubile su. Rukometasi su 6. za medalje, takodje daleko, ali su mogli da pobede sto sport cini zanimljivim. Vaterpolisti su 1. kandidati za zlato, razbili su reprezentaciju koja uzima zlato samo na OI.To je realan rezultat. Novak je pobedio, tesko, pa niko nece da se preda odmah. On je 1. za osvajanje zlata. Znaci i to je realan rezultat. Arunovicevoj je bio cilj ulazak u finale,Zlaticu se predvidjaju dve bronze,... e da, za sve one koji su svojevremeno kritikovali Stojanovica da prenosi kao da cita vodostaj,evo demanta. Inace, on je veliki profesionalac i kontrolise se, sto se najbolje videlo kada je prenosio fudbal izmedju Slovenije i Srbije, kada samo sto nije zaplakao. Ako se secate!

3MAJ

pre 11 godina

Za nas bi svako zlato bilo veliki uspeh.

Sportske nacije su recimo Kuba, Bugarska, Madjarska. Sve tri su zemlje slicne nama po velicini, a osvajaju i preko 10 zlata po igrama.

равна гора

pre 11 godina

а чекајте хрватска се такмичи у женској кошарци и рукомету и то је то,нисам баш најбоље обавештен ?

vlajzi

pre 11 godina

Arunovic,plivaci, Karakasevic, odbojkasice, evo i Djokovic pred porazom, katastrofalni rezultati nasih sportista. Sta se ovo desava? Jedino nam Zlatic osvetlao obraz. Mozda nam se vraca ono prisvajanje medalja, kicenje tudjim perjem. Ja cekam petu medalju za Srbiju na OI, valjda ce vaterpolisti ili Cavic stici do nje. Oni koji cekaju stotu medalju, treba da pozive makar stotinjak godina! (vlajzi, 29. jul 2012 16:33)

buaaaaahahaha... dobar pokusaj sinko. steta samo sto nisi nista postigo, sem da napravis budalu od sebe. u svakom slucaju, od mene imas + za trud.

Ajmo

pre 11 godina

Ovo su Olimpijske igre i svi takmucari bi trebalo da imaju iste uslove. Svet nije opcinjen da gleda Murraya. Ovo cekanje zbog kise bi i mrtvog konja izbacilo iz takta. Srpski komitet mora da se zali za ovakav tretman, a Nole bi i sam trebao da bude glasniji oko zreba i terena svih ovih godina. Ovo postaje nepodnosljivo.

Bojan

pre 11 godina

Ja bih samo da poželim našima sreću, i da poručim ovim komentatorima iz ex jugoslovenskih zemalja da je Srbija pravni naslednik Jugoslavije pred UN, ergo i svih sportskih dostignuća bivše nam zemlje, izvolite pa proverite.
Potpuno je bezveze svojatati se oko toga pogotovo sa nekim ko tu bivšu zemlju nije ni hteo.

oko

pre 11 godina

u vaterpolu uzimamo zlato u odbojci srebro u rukomentu bronzu a i čavić sigurno nešto osvaja djoković ili zlato ili srebro u kajaku četverac srebro svaka čast srbija

goxy

pre 11 godina

pazi sta RTS prenosi Vaterpolo utakmica izmedju Rumunije i V Britanije, za neverovati, pa bolje bilo sta drugo od pojedinacnih sportova da prenosite snimak judo ili dizanje tegova, plivanje od jutros, sramota za RTS sramota

dare

pre 11 godina

Realno, da nije tih istih spanaca, mi ne bi ni bili u Londonu. Pre svega, ne bih iskljucio mogucnost da smo ih pustili, i da je postojao dogovor, da ukoliko budemo u situaciji da im vratimo uslugu na u Londonu, da to i ucinimo. Nekako mi je neverovatno da smo imali toliko gresaka i poklonjenih lopti.. A cak i da nije to u pitanju, sad smo kvit..

Nataeos

pre 11 godina

Rukomet ispadose buve, kakav glup poraz... Odbojka hmmm kako je krenuo treci set nema sta da trazimo ... Mozda je bolje izgubiti sad neg u polu finalu sto se kaze.. al bogami ovo mi je nase sve slabo i kilavo.. Osim vaterpola naravno (ps: pricam samo o kolektivnim sportovima jel njih vise pratim)

Jerry Drake

pre 11 godina

Naš "olimpijac" Karakašević više liči na "srećka" nego na stonotenisera...

Jako je neozbiljno od Olimpijskog saveza voditi nekog ko je apsolutno van forme sa 10-15kg viška, i ko je trenirao 5 dana pred olimpijadu...

toma

pre 11 godina

Srbi treba da se ponosite jer imate svoju neovisnu drzavu i sportase na Igrama. Ja nikada ne bih prisvojio 90+ medalja iz druge drzave. Radijem volim 10tak sto imamo sami u Hrvatskoj nego 100 skupljenih u drugoj drzavi tijekom 50 godina.

darko

pre 11 godina

kajakas, slazem se sa svim sto si rekao, samo bih dodao tvom spisku "pravih" olimpijskih sportova i gimnastiku.. ne one ritmicke gde bacaju one kanape i lopte ili gde skacu po trampolini, ali discipline poput karika jesu sport..

Srbin

pre 11 godina

Svim srcem uz srpske sportiste!!! Kriticari dragi sto mislite da mnogo znate, a ustvari ni sami niste svesni svog neznanja Srbija je danas imala predstavnike u stafeti ,trazite medalju,a neznate da AUS.SAD.RUS u ovaj sport ulazu vise nego sto je GDP Srbije

Neverovatno

pre 11 godina

novak usao u mec potpuno opusteno. Drugo zar je moguce da drugi igrac sveta igra na terenu koji nije pokriven.I jos mu namestili dubl istog dana da u paru sa Troickim igra mec.Ocekujem da ce da igra cetiri meca u danu.A onda organizatori kazu da je to zbog priodatih karata da svi igraju i na terenu 1.Da vidim kada ce Roger i Marej da igraju

vlajzi

pre 11 godina

Arunovic,plivaci, Karakasevic, odbojkasice, evo i Djokovic pred porazom, katastrofalni rezultati nasih sportista. Sta se ovo desava? Jedino nam Zlatic osvetlao obraz. Mozda nam se vraca ono prisvajanje medalja, kicenje tudjim perjem. Ja cekam petu medalju za Srbiju na OI, valjda ce vaterpolisti ili Cavic stici do nje. Oni koji cekaju stotu medalju, treba da pozive makar stotinjak godina!

vlajzi

pre 11 godina

I sad mi kazemo da je Srbija sportska nacija... (SrbinZG, 29. jul 2012 14:17)

pa ko kaze da je Srbija sportska nacija?!
Srbija je jedna od NAJVECIH sportskih nacija na svetu.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Karakasevic je tipican primer sportiste "turista" na OI! Bilo je jasno kao dan da ce ispasti vec u prvom kolu, a da bi opravdali njegovo ucesce, na sava zvona se govorilo da cak moze i do medalje!?!?Da nije pretuzno bilo bi presmesno! E pa gospodo iz SOK, objasnite nam zasto smo mi gradjani Srbije izdvojili iz dzepa da Karakasevic i slicni "turisti" putuju u London? Duzni ste nam odgovor na to pitanje.

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@Kahn

ako mogu vama Hrvati da osvajaju medalje (Andrija Zlatić) i stranci nastupaju za Srbiju (Gerasimenko, pa razni siptari itd.), sto ne bi nama Bugarin osvojio jednu medalju, jedini je stranac s hr medaljom.

Btw, Gacina je upravo razbio sa 4:0 u setovima nekad najboljeg stolnotenisaca svijeta, Perssona. Ako ovako nastavi, osvaja medalju. A vjerojatno i Hrvatice u kosarci, igrale su al pari najboljim na svijetu, amerikankama vecinu utakmice. O rukometasima, veslacima,vaterpolistima, i ostalima da ne govorim.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Svaki nastup na OI je sam po sebi veliki uspjeh. Radujte se nastupu vaših sportaša.
Okanite se jala i medalja bivše države... Sretno svim sportašima s ovih prostora!

Vlajko

pre 11 godina

Au koja bruka za rts. Prenose neki boks gde nema nasih, a Karasha koji je pre par meseci uzeo trece mesto na evropskom u stonom tenisu, ne prenose. Velika sramota.

SrbinZG

pre 11 godina

zao mi je da se ne veruje ali ja zaista jesam Srbin ali zelim da govorim objektivno, bez nacionalno obojenih pretenzija. Moramo da prestanemo da svojatamo i krademo medalje Hrvatima i da se okrenemo nama samima pa medalje nece da budu raritet na OI kao sto su sada.

gogy

pre 11 godina

Komentatori RTS-a su najgori od kako pratim Olimpijske igre a to je od Los Andjelesa 1984 kad sam imao nekih 10-ak godina. Cast izuzecima (citaj Sarenac i Memedovic) ostali su blagi uzas. Ne znaju osnovne stvari, imaju iritantan glas, smaraju sa nebitnim podacima.... Nije mi jasno kako se oni mogu latiti posla koje su u proslosti gotovo perfektno obavljali jedan Dragan Nikitovic, Boris Mutic, Marko Markovic...pa sto ne iskopaju malo po netu i od ovih komentatorskih legendi nesto i nauce

Ivan

pre 11 godina

Nisam zlurad al ako je ona bila druga na rang listi onda je ne uzimanje medalje tezak neuspeh.Ne mogu da verujem da drugi na rang listi na svetu ima ambicija da bude sedmi ili osmi...Jedino sto je pozitivno bilo je to njeno cestitanje:)

olimpijac

pre 11 godina

Vi "sportski strucnjaci",Srbija ima 7 miliona stanovnika,manje od predgradja jedne Moskve ili New Yorka.Ako ste to zaboravili,jos jedan podatak-Drzava u sportiste ne ulaze nista...
U pojedine sportove je ulozeno manje nego u put Master Predsednika i njegove supruge na otvaranje OI+obezbedjenje+dnevnice+piloti+hoteli+pratece podguzne muve(broj nepoznat)...
To dvoje kada se sabere,eto cinjenice-cudo da se iko plasirao na OI...
A plasiralo se 115...BRAVO,BRAVO,BRAVO...
Da svi oni zajedno donesu samo jednu medalju,to je USPEH,kada procitate prvi pasus...
Eto,vec smo tu jednu osvojili....
Ja sam olimpijac,ovo nije Svetsko Prvenstvo,ni Evropsko,ni Gren Slem,ovo su OLIMPIJSKE IGRE...
Zaboravili ste devizu Pjera Kubertena - VAZNO JE UCESTVOVATI...
Ucestvujemo,imamo medalju,dace Bog jos koju...Oni koji su se ikada bavili sportom,mogu samo da im cestitaju....
BRAVO,SPORTISTI SRBIJE...SAMO NAPRED...

Piksi

pre 11 godina

Bravo za sve Vas!Borite se za Srbiju svim srcem i to je najbitnije!A bice jos neka medalja,bez brige!A sto se tice svih vas koji ostavljate negativne komentare i pljujete nase olimpijce,SRAM VAS BILO BEDNICI JEDNI!Za ove Hrvate i druge sto nas pljuju i pominju neke komplekse to razumem jer nas Hrvati i jos mnogi drugi mrze oduvek,ali ne razumem vas Srbe zasto ne pruzate besprekornu podrsku nasim sportistima,vec ih omalovazavate!

milemen

pre 11 godina

Ne mogu da verujem koji su amateri ovi sa RTS-a,prvo nisam gledao stafetu a sada ne prenose ni Karakasevica!!!I plus Strajnic sto ne zna ko je koje mesto dok se ne pojavi tabela!

Stefan

pre 11 godina

veli čak 115 sportista, po čemu smo, ako se ne varam, među prvih 30 nacija u svetu. Po broju osvojenih medalja smo tređu 15 najboljih). Pogledaj samo rezultate ekipnih sportova u poslednjih 15 godina, rezultate tenisera (četvoro su bili prvi na rang listi), plivača...

igor

pre 11 godina

Mi srbi iz crne gore nemamo gdje gledat nase sportiste jer tv crne gore to ne zanima.toliko o brizi o svom narodu u dijaspori.to nas sve jako nervira

lala

pre 11 godina

za vas koji se bunite...bolje nama ide nego britaniji...takmicenje u londonu, a oni jos nista nisu osvojili.....to se zove katastrofa!!

Miki

pre 11 godina

Bravo Srpski orlovi! Dzabe ste imali pripreme i ulagali novac u vas. I bez toga bi postigli ovakve rezultate. A sada lepo svi u tom selu da se okupite pred male tv ekrane i da gledate majstora Noleta kako on igra njegovu disciplinu. Ja njega najvise volim jer uvek igra za trofej. On nije dosao da obara nacionalne vec Svetske rekorde. Mogli bi puno da naucite od najboljeg sportiste na planeti.

novosadjanin

pre 11 godina

Umesto da ljudi tipa Kajakas (koji ne prate sport sem fudbala, a ipak pate od kompleksa veličine jer su odrasli na mitovima o nadmoći srpskog naroda) gledajući ovu Olimpijadu shvate da smo mi ipak malobrojna nacija, uz to i siromašna država, ali da i pored toga imamo SJAJNE SPORTISTE, oni za "neuspehe" okrivljuju te sportiste i pljuju po svakom rezultatu koji nije medalja... pa hajde ti Kajakas budi 7. na svetu u bilo čemu i ja ću kleknuti na kolena pred tobom.

marija

pre 11 godina

koji ste moralni patuljci ne mogu da verujem! (čast izuzecima)

devojka je bila u finalu.8 najboljih na svetu! naravno da bi bilo još bolje da je uzela medalju,ali šta sad...

crnobeli delija

pre 11 godina

"Jos jedna medalja u Vaterpolu i jedna u Tenisu verovatno neki dubl i to je to od Srbije na najprestiznijem takmicenju u preko 50 sportova i stotinu disciplina. Hvala vam sto ste naporno trenirali 4 godine, sto ste nam uzeli pare iz budzeta i sto ste oborili nacionalne rekorde ove velike zemlje.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mandrak) "


klasican primer lokalnog pljuvacha, nesposobnog da bar procita osnovna pravila neceg po cemu ljuje. Letnje olimpijske igre imaju 26 sportova, od kojih su neki podeljeni po polovima, duzinama trka, stilovima, tezinskim kategorijama....

Vecina nasih "malih sportova" (streljastvo npr.) prolazi totalno zanemareno i neprimetno iako svake godine donesu bar 7-8 medalja sa svetskih i evropskih takmicenja. Karakasevic je upravo u intervjuu koji je dao za B92 lepo objasnio da nije imao ni dinara pomoci drzave dok pre 6 meseci nije zvanicno postao clan olimpijskeog tima. Pola nasih plivaca nije ni znalo da ce ici na OI do mesec dana pred pocetak igara, pa nisu ni imali neke jake prirpeme...

Ja sam ponosan na svakog naseg takmicara koji udje u finale, pa makar bio i poslednji u tom finalu. Svako ko "odradi" rezultat makar blizu svog najboljeg rezultata, da ne pominjem one koji postave novi rekord (nasa stafeta u plivanju), zasluzuje postovanje. A svaka doneta medalja je kao 10 zlatnih koje kuci odnesu sportisti iz nekih mnogo vecih, organizovanijih i bogatijish zemalja.

Ali to nije bitno. Vazno je da si ti nezadovoljan.

mungos

pre 11 godina

Nas narod ide iz krajnosti u krajnost! Juce je na sve strane pljustalo: "BRAVO! SVAKA CAST!" A danas su sportisti propaliteti koji nisu zasluzili da dodju na OI. Svakome se moze desiti da mu nije dan. To se desilo i Zorani koja nije uzela medalju ali je usla u 8 najboljih na svetu! Mali li je to uspeh? Ko je od vas ovde u top 10 u svetu u onome sto radi? Nemojmo preterivati. Zorani cestitke, nadam se da ce bolje proci u malokalibarskom pistolju, a za komentatora nemam reci. Covek nema predstavu sta komentarise.
Orlovi i delfini, samo hrabro i obradujte nas! Sreca prati hrabre!

Живела Србија

pre 11 godina

Ne verujem da smo mi nešto više željni uspeha i medalja naših sportista na OI nego što su to drugi narodi, ali neverovatno je koliko na ovaj forum dolazi onih koji su GLADNI za svakim našim "neuspehom". To je njihov, a ne naš problem.

Gori

pre 11 godina

Pa ne mogu da verujem!
U situaciji kad je klub pred eliminacijom, sa 35 miliona duga, kad ne moze da registruje Babalja, mi SIROMASI koji nemamo ni za SEBE cak pola cene karte dajemo za KiM.
Stvarno dal ste vi normalni!Sta glumite tu neku humanitarnu organizaciju!Ja navijam za FK Crvena Zvezda i ocekujem da moje pare idu u klub, a ako sam raspolozen i u mogucnosti da pomognem nekom onda cu za to naci nacin!

Бетелгез

pre 11 godina

Тренутно делимо петнаесто место по броју медаља, занимљиво је да Немци још нису узели медаљу, а да Американцима Омега не помаже баш најбоље, имају само једно злато, док Кинези сакупили 5!
Поздрав!

Beloved

pre 11 godina

Vidim ispuzala iz svoje rupe ekipa eksperata da se žali što sportisti troše naše pare ! Ne znam šta tek onda reći za vrle političare koji o našem trošku po razno raznim čukama vijaju pevaljke i prasetinu. Na kraju krajeva ko je vama kriv što se ne bavite nekim sportom pa da i vas finansiramo na nekom takmičenju, ali onda ne bi imao ko da ljulja pivo i mlati budalaštine po tastaturi. Kakav smo mi narod, bruka !

Drazen Petrovic

pre 11 godina

Cahill,
ne znam tko ima komplekse, prebroji samo hrvatske i srpske (ali nemoj brojati jugoslavenske i prisjavati tudje medalje :)) medalje, i sve ce ti biti jasno o kompleksima.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Kakvo razocaranje. Ocekivao sam makar bronzu, ako ne i samo zlato! Zorana je razocarala kada je bilo najpotrebnije, u finalu, kada treba pokazati ko je ko, ko je sampion, a ko je dosao da ucestvuje. Zaista velika steta. Prijavila je i MK, verujem da ce u toj disciplini opravdati svoj dolazak u London.

slon

pre 11 godina

Ovo sto radi Pedrag Strajnic prenoseci streljacka finala, vredja inteligenciju prosecno inteligentnog coveka. I juce kada je u finalu bio fenomenalni Zlatic i danas sa Zoranom, covek je toliko nekompetentan, da ne kazem tup da ne vidi da nakon svake serije kada kamera ide od jednog do drugog strelca, grafika vec ispisuje njihovu trenutnu poziciju.On uporno ceka li ceka da vidi tabelu koja se ispisuje pre pocetka sledece serije.
Sada u zenskom finalu kaze "I evo kineskinja Zabarvil (a nije kineskinja nego francuskinja)ne moze da se odvoji od streljackog mesta, jer je u zadnjoj seriji izgubila mozda i medalju." Zena ceka da se bori za srebro u raspucavanju. Pucaju ona i ukrajinka i opet on " Po reakciji izgleda da je Zabervil osvojila tek bronzu." Kad francuskinji vec cestitaju za srebro u raspucavanju. Na kraju sam izgasio ton.
E pa ja da placam ovakve diletante-"malo morgen" !

makid

pre 11 godina

ko je ovoj Strajnica stavio da vodi ovo???? Covek ne shvata da se pozicija vidi dok prilazuju takmicare, nego tek komentarise poziciju nakon prikazivanja tabele. Strasno!!!!

musa dembele

pre 11 godina

ovo 7.mesto je za one ,bahate forumase,koji veze nemaju sa sportom,ali misle da su velike face kada kazu"Zorana uzima medalju",a neki tvrde i zlato! Sto se mene tice ovo je realna njena pozicija! Mikec i ponovo zlati bi mogli doneti jos jednu medalju u streljastvu i to bi bilo dovoljno!

Mandrak

pre 11 godina

Jos jedna medalja u Vaterpolu i jedna u Tenisu verovatno neki dubl i to je to od Srbije na najprestiznijem takmicenju u preko 50 sportova i stotinu disciplina. Hvala vam sto ste naporno trenirali 4 godine, sto ste nam uzeli pare iz budzeta i sto ste oborili nacionalne rekorde ove velike zemlje.

Djole

pre 11 godina

Ja sam pritisnuo MUTE odmah na pocetku prenosa. Ne mogu vise da slusam kako Strajnic nagadja ko je na kojoj poziciji, a lepo posle svake serije (kad se prikazuju rezultati pucanja) ispred imena takmicara stoji trenutni rang.

Kajakas

pre 11 godina

Bas su junaci nasi sportisti. Nije mi jasno sto je onaj Siljevski isao na OI ako ne moze da pliva 1:45 slobodnim stilom 200 metara. Stafeta katastrofa i pitanje je da li Cavic moze u svojoj disciplini da se i plasira u finale, Arunovic skoro zadnja u finalu. Od Spanije gubimo, vaterpolo gubimo, odbojka neizvesna, jedino Nole moze sigurno da dobije. Veoma smo losi. Medalja od juce je plafon i to u pucanju iz pistolja. Izem ti sport. Pravi Olimpijski sportovi su Plivanje, Atletika, borbe i veslanje. Sve ostalo je smesno.

Đuka

pre 11 godina

Bojim se da će i ove olimpijske proći bez ijednog zlata. Dvije naše najbolje streljačke discipline su bile debakl, još ostaje Đoković i vaterpolisti.

Stefan

pre 11 godina

Dobar rezultat za Zoranu! Ima sansu u discipini malokalibarski pistolj i zelim joj da bude malo bolje nego danas i eto medalje! Pozdrav

opelcorsa

pre 11 godina

Da li je moguce da Predrag Strajnic jos uvek prima platu kao sportski komentator???Pa ne mogu da verujem koji neprofesionalizam,neinteligencija,nemarnost,amaterizam!Da on ne vidi posle toliko pucanja da izlazi odmah plasman pored imena posle svakog kruga,a on ceka i ceka kompletnu listu da bi video poredak.Jos Arunovic "ne ide" ,jos me on pokida kao dete krem bananu.U svakom slucaju svaka cast Arunovic,i ovo je veliki uspeh!!!

zacom

pre 11 godina

mislis sretno pucacima jer ostat cete na jednoj ili dve medalje u tom nazovi sportu.
(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 10:56)
Etimoloski gledano, imenica "sreca" je izvedena iz glagola "sresti". I sreCno i sreTno je pravilno i na "vasem" i "nasem" jeziku.

Cahill

pre 11 godina

mislis sretno pucacima jer ostat cete na jednoj ili dve medalje u tom nazovi sportu.
(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 10:56)
Auuuu, kakvi kompleski bratica 'rvatica!!!

doctor

pre 11 godina

medalja nije realna! 2 kruga su mnogo.. Recimo,morala bi biti najbolja u finalu za bronzu,nije nemoguce,ali... Mnoga propustamo,ona ima kvalitet za zlato,ali otvaranje je bilo slabo.. Srecno!

sasha

pre 11 godina

Cestitke Zorani za finale i pored loseg starta. drzimo svi pesnice za medalju, mada ce biti tesko.
Tuga zbog loseg starta, juce Andrea zbog prve dve serije propusta finale i mozda medalju, danas Zorana 6 promasaja u prvih deset, uz sjajan finis sada kasni 3 kruga (2 za medaljom).
Znam da je trema, ali i drugima je OI. Kazu da imamo psihologa, neka poseti strelce, ako je moguce.
Srecno nasima. Najvaznije je da odbojkasi dobiju. Puno ocekujem od nasih teniskih dublova.

novosadjanin

pre 11 godina

Zorana se od druge serije raspucala. Šteta što je u prvoj imala nešto lošiji rezultat jer sada zaostaje puna dva kruga za drugo- i trećeplasiranom. U finalu ipak svašta može da se desi. Samo da zadrži smirenost i uz kiks Ukrajinke ili Francuskinje ima nade za medalju... videćemo.

dd

pre 11 godina

Bobana nije usla u finale. Ubila je samo 379 krugova. U prvoj seriji 93, u drugoj 92, u trcoj 98, a u cetvrtoj 96 krugova. Zorana je ubola 385 krugova i kvalifikovala se kao peta u finale. Prva ima 388, druga i treca 387, cetvrta 386, a peta, sesta, sedma i osma 385 krugova.

Djordjevic Marko, Nis

pre 11 godina

Bravo,Zorana,usla je u finale sa petog mesta, posle vrlo lose prve serije..Da nije zakazala u prvoj, mogli bismo da se nadamo i zlatu,ovako,ogroman uspeh je bilo koja medalja..Srecno!!!

Gole

pre 11 godina

Koja dileja radi na Rts. Kaze da je Siljevski veoma dobro otplivao na 200 metara slobodno u vremenu 1:51 a da je od 1:55 dobar rezultat. A svi znamo da je za medalju potrebno 1:45 ili sekunda vise. Ko sve komentarise sport Boze me sacuvaj.

KOSTA1703

pre 11 godina

Zorana je u finalu.....
385 krugova....Dva kruga bezi medalja.
Moze ona to sigurno, posebno sto je prvu seriju pucala k`o nogama.

Goxi

pre 11 godina

Ako ima neko ko se razume u streljastvo da nam kaze kakve su joj sanse za medalju,sada sam na nekom sajtu video da od 5 do 8 mesta imaju ukljucujuci Zoranu koja je 5 po 385 bodova,cetvrta ima 386,druga i treca 387 a prva 388!Mislim mogu li se 2 boda u finalu nadoknaditi za neke medalje?U svakom slucaju srecno u finalu!

matko

pre 11 godina

Pa ne idu u rudnik da bi im porucivali "srecno" Sreca kao faktor je manji deo mogucnosti za pobedu. Potrebno je znanje, forma i koncentracija i to su jedina tri prava faktora uspeha. zato ja porucujem: Koncentrisite se a znanje i formu imate!

Igor

pre 11 godina

Evo link za uzivo pracenje kako gadjaju devojke:

http://www.london2012.com/shooting/event/women-10m-air-pistol/phase=shw203900/index.html

Ratko

pre 11 godina

Da li je moguce da nema na tv prenos pucanja iz vazdusnog pistolja! Veoma je zanimljivo to gledati i nijanse odlucuju ko ce u prvih osam. Nadam se da ce obe u finalu pucati!

igor

pre 11 godina

Juce Divac kaze: Sutra ocekujemo novu medalju, predsednik kaze da ocekuje 10 medalja, komentatori gotovo sa sigurnoscu na sve strane pricaju da ce ih sigurno biti jos....Ljudi cemu toliki optimizam, pritisak, sigurnost....jesu li nasi sportisti dosli na radnicke sportske igre ili na Olimpijadu za koju se hiljade sportista sirom sveta sprema pune 4 godine a mnogi uprkos napornim treninzima i odricanjima ne uspeju ni da se kvalifikuju. Zato se malo spustite na zemlju u svojim ocekivanjima, nismo mi ni Amerika ni Kina ni Rusija. Do sada smo nakon raspada SFRJ osvajali 2 do 4 medalje. 4,5 medalja u Londonu uz bar jedno zlato bio bi veliki uspeh. Puno srece nasim sportistima

igor

pre 11 godina

Juce Divac kaze: Sutra ocekujemo novu medalju, predsednik kaze da ocekuje 10 medalja, komentatori gotovo sa sigurnoscu na sve strane pricaju da ce ih sigurno biti jos....Ljudi cemu toliki optimizam, pritisak, sigurnost....jesu li nasi sportisti dosli na radnicke sportske igre ili na Olimpijadu za koju se hiljade sportista sirom sveta sprema pune 4 godine a mnogi uprkos napornim treninzima i odricanjima ne uspeju ni da se kvalifikuju. Zato se malo spustite na zemlju u svojim ocekivanjima, nismo mi ni Amerika ni Kina ni Rusija. Do sada smo nakon raspada SFRJ osvajali 2 do 4 medalje. 4,5 medalja u Londonu uz bar jedno zlato bio bi veliki uspeh. Puno srece nasim sportistima

Djole

pre 11 godina

Ja sam pritisnuo MUTE odmah na pocetku prenosa. Ne mogu vise da slusam kako Strajnic nagadja ko je na kojoj poziciji, a lepo posle svake serije (kad se prikazuju rezultati pucanja) ispred imena takmicara stoji trenutni rang.

slon

pre 11 godina

Ovo sto radi Pedrag Strajnic prenoseci streljacka finala, vredja inteligenciju prosecno inteligentnog coveka. I juce kada je u finalu bio fenomenalni Zlatic i danas sa Zoranom, covek je toliko nekompetentan, da ne kazem tup da ne vidi da nakon svake serije kada kamera ide od jednog do drugog strelca, grafika vec ispisuje njihovu trenutnu poziciju.On uporno ceka li ceka da vidi tabelu koja se ispisuje pre pocetka sledece serije.
Sada u zenskom finalu kaze "I evo kineskinja Zabarvil (a nije kineskinja nego francuskinja)ne moze da se odvoji od streljackog mesta, jer je u zadnjoj seriji izgubila mozda i medalju." Zena ceka da se bori za srebro u raspucavanju. Pucaju ona i ukrajinka i opet on " Po reakciji izgleda da je Zabervil osvojila tek bronzu." Kad francuskinji vec cestitaju za srebro u raspucavanju. Na kraju sam izgasio ton.
E pa ja da placam ovakve diletante-"malo morgen" !

opelcorsa

pre 11 godina

Da li je moguce da Predrag Strajnic jos uvek prima platu kao sportski komentator???Pa ne mogu da verujem koji neprofesionalizam,neinteligencija,nemarnost,amaterizam!Da on ne vidi posle toliko pucanja da izlazi odmah plasman pored imena posle svakog kruga,a on ceka i ceka kompletnu listu da bi video poredak.Jos Arunovic "ne ide" ,jos me on pokida kao dete krem bananu.U svakom slucaju svaka cast Arunovic,i ovo je veliki uspeh!!!

milemen

pre 11 godina

Ne mogu da verujem koji su amateri ovi sa RTS-a,prvo nisam gledao stafetu a sada ne prenose ni Karakasevica!!!I plus Strajnic sto ne zna ko je koje mesto dok se ne pojavi tabela!

novosadjanin

pre 11 godina

Umesto da ljudi tipa Kajakas (koji ne prate sport sem fudbala, a ipak pate od kompleksa veličine jer su odrasli na mitovima o nadmoći srpskog naroda) gledajući ovu Olimpijadu shvate da smo mi ipak malobrojna nacija, uz to i siromašna država, ali da i pored toga imamo SJAJNE SPORTISTE, oni za "neuspehe" okrivljuju te sportiste i pljuju po svakom rezultatu koji nije medalja... pa hajde ti Kajakas budi 7. na svetu u bilo čemu i ja ću kleknuti na kolena pred tobom.

crnobeli delija

pre 11 godina

"Jos jedna medalja u Vaterpolu i jedna u Tenisu verovatno neki dubl i to je to od Srbije na najprestiznijem takmicenju u preko 50 sportova i stotinu disciplina. Hvala vam sto ste naporno trenirali 4 godine, sto ste nam uzeli pare iz budzeta i sto ste oborili nacionalne rekorde ove velike zemlje.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mandrak) "


klasican primer lokalnog pljuvacha, nesposobnog da bar procita osnovna pravila neceg po cemu ljuje. Letnje olimpijske igre imaju 26 sportova, od kojih su neki podeljeni po polovima, duzinama trka, stilovima, tezinskim kategorijama....

Vecina nasih "malih sportova" (streljastvo npr.) prolazi totalno zanemareno i neprimetno iako svake godine donesu bar 7-8 medalja sa svetskih i evropskih takmicenja. Karakasevic je upravo u intervjuu koji je dao za B92 lepo objasnio da nije imao ni dinara pomoci drzave dok pre 6 meseci nije zvanicno postao clan olimpijskeog tima. Pola nasih plivaca nije ni znalo da ce ici na OI do mesec dana pred pocetak igara, pa nisu ni imali neke jake prirpeme...

Ja sam ponosan na svakog naseg takmicara koji udje u finale, pa makar bio i poslednji u tom finalu. Svako ko "odradi" rezultat makar blizu svog najboljeg rezultata, da ne pominjem one koji postave novi rekord (nasa stafeta u plivanju), zasluzuje postovanje. A svaka doneta medalja je kao 10 zlatnih koje kuci odnesu sportisti iz nekih mnogo vecih, organizovanijih i bogatijish zemalja.

Ali to nije bitno. Vazno je da si ti nezadovoljan.

Cahill

pre 11 godina

mislis sretno pucacima jer ostat cete na jednoj ili dve medalje u tom nazovi sportu.
(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 10:56)
Auuuu, kakvi kompleski bratica 'rvatica!!!

marija

pre 11 godina

koji ste moralni patuljci ne mogu da verujem! (čast izuzecima)

devojka je bila u finalu.8 najboljih na svetu! naravno da bi bilo još bolje da je uzela medalju,ali šta sad...

olimpijac

pre 11 godina

Vi "sportski strucnjaci",Srbija ima 7 miliona stanovnika,manje od predgradja jedne Moskve ili New Yorka.Ako ste to zaboravili,jos jedan podatak-Drzava u sportiste ne ulaze nista...
U pojedine sportove je ulozeno manje nego u put Master Predsednika i njegove supruge na otvaranje OI+obezbedjenje+dnevnice+piloti+hoteli+pratece podguzne muve(broj nepoznat)...
To dvoje kada se sabere,eto cinjenice-cudo da se iko plasirao na OI...
A plasiralo se 115...BRAVO,BRAVO,BRAVO...
Da svi oni zajedno donesu samo jednu medalju,to je USPEH,kada procitate prvi pasus...
Eto,vec smo tu jednu osvojili....
Ja sam olimpijac,ovo nije Svetsko Prvenstvo,ni Evropsko,ni Gren Slem,ovo su OLIMPIJSKE IGRE...
Zaboravili ste devizu Pjera Kubertena - VAZNO JE UCESTVOVATI...
Ucestvujemo,imamo medalju,dace Bog jos koju...Oni koji su se ikada bavili sportom,mogu samo da im cestitaju....
BRAVO,SPORTISTI SRBIJE...SAMO NAPRED...

vlajzi

pre 11 godina

I sad mi kazemo da je Srbija sportska nacija... (SrbinZG, 29. jul 2012 14:17)

pa ko kaze da je Srbija sportska nacija?!
Srbija je jedna od NAJVECIH sportskih nacija na svetu.

makid

pre 11 godina

ko je ovoj Strajnica stavio da vodi ovo???? Covek ne shvata da se pozicija vidi dok prilazuju takmicare, nego tek komentarise poziciju nakon prikazivanja tabele. Strasno!!!!

Бетелгез

pre 11 godina

Тренутно делимо петнаесто место по броју медаља, занимљиво је да Немци још нису узели медаљу, а да Американцима Омега не помаже баш најбоље, имају само једно злато, док Кинези сакупили 5!
Поздрав!

igor

pre 11 godina

Mi srbi iz crne gore nemamo gdje gledat nase sportiste jer tv crne gore to ne zanima.toliko o brizi o svom narodu u dijaspori.to nas sve jako nervira

Floro Flores

pre 11 godina

Hrvati,osvojicete 8,9 medalja,ali opet necete dostici nasih STO! :D Prestanite da insistirate,shvatite da NE DAMO!!! Samo nas nervirate,na kraju vam necemo ni Severinu vratiti!

goxy

pre 11 godina

pazi sta RTS prenosi Vaterpolo utakmica izmedju Rumunije i V Britanije, za neverovati, pa bolje bilo sta drugo od pojedinacnih sportova da prenosite snimak judo ili dizanje tegova, plivanje od jutros, sramota za RTS sramota

volim fudbal,ali

pre 11 godina

Ono sto mi smeta u komentarima je nerealno sagledavanje rezultata.Odbojkasi se kotiraju kao 6. za osvajanje zlata.Dakle daleko od medalje. Izgubili su, ocekivano, od boljeg rivala.Ali sa osmehom na licu i borbom koliko im je protivnik dozvoljavao. Odbojkasice su 5. na listi, takodje daleko od medalja. Izgubile su. Rukometasi su 6. za medalje, takodje daleko, ali su mogli da pobede sto sport cini zanimljivim. Vaterpolisti su 1. kandidati za zlato, razbili su reprezentaciju koja uzima zlato samo na OI.To je realan rezultat. Novak je pobedio, tesko, pa niko nece da se preda odmah. On je 1. za osvajanje zlata. Znaci i to je realan rezultat. Arunovicevoj je bio cilj ulazak u finale,Zlaticu se predvidjaju dve bronze,... e da, za sve one koji su svojevremeno kritikovali Stojanovica da prenosi kao da cita vodostaj,evo demanta. Inace, on je veliki profesionalac i kontrolise se, sto se najbolje videlo kada je prenosio fudbal izmedju Slovenije i Srbije, kada samo sto nije zaplakao. Ako se secate!

Живела Србија

pre 11 godina

Ne verujem da smo mi nešto više željni uspeha i medalja naših sportista na OI nego što su to drugi narodi, ali neverovatno je koliko na ovaj forum dolazi onih koji su GLADNI za svakim našim "neuspehom". To je njihov, a ne naš problem.

Bojan

pre 11 godina

Ja bih samo da poželim našima sreću, i da poručim ovim komentatorima iz ex jugoslovenskih zemalja da je Srbija pravni naslednik Jugoslavije pred UN, ergo i svih sportskih dostignuća bivše nam zemlje, izvolite pa proverite.
Potpuno je bezveze svojatati se oko toga pogotovo sa nekim ko tu bivšu zemlju nije ni hteo.

gogy

pre 11 godina

Komentatori RTS-a su najgori od kako pratim Olimpijske igre a to je od Los Andjelesa 1984 kad sam imao nekih 10-ak godina. Cast izuzecima (citaj Sarenac i Memedovic) ostali su blagi uzas. Ne znaju osnovne stvari, imaju iritantan glas, smaraju sa nebitnim podacima.... Nije mi jasno kako se oni mogu latiti posla koje su u proslosti gotovo perfektno obavljali jedan Dragan Nikitovic, Boris Mutic, Marko Markovic...pa sto ne iskopaju malo po netu i od ovih komentatorskih legendi nesto i nauce

Gole

pre 11 godina

Koja dileja radi na Rts. Kaze da je Siljevski veoma dobro otplivao na 200 metara slobodno u vremenu 1:51 a da je od 1:55 dobar rezultat. A svi znamo da je za medalju potrebno 1:45 ili sekunda vise. Ko sve komentarise sport Boze me sacuvaj.

Piksi

pre 11 godina

Bravo za sve Vas!Borite se za Srbiju svim srcem i to je najbitnije!A bice jos neka medalja,bez brige!A sto se tice svih vas koji ostavljate negativne komentare i pljujete nase olimpijce,SRAM VAS BILO BEDNICI JEDNI!Za ove Hrvate i druge sto nas pljuju i pominju neke komplekse to razumem jer nas Hrvati i jos mnogi drugi mrze oduvek,ali ne razumem vas Srbe zasto ne pruzate besprekornu podrsku nasim sportistima,vec ih omalovazavate!

lala

pre 11 godina

za vas koji se bunite...bolje nama ide nego britaniji...takmicenje u londonu, a oni jos nista nisu osvojili.....to se zove katastrofa!!

vlajzi

pre 11 godina

Arunovic,plivaci, Karakasevic, odbojkasice, evo i Djokovic pred porazom, katastrofalni rezultati nasih sportista. Sta se ovo desava? Jedino nam Zlatic osvetlao obraz. Mozda nam se vraca ono prisvajanje medalja, kicenje tudjim perjem. Ja cekam petu medalju za Srbiju na OI, valjda ce vaterpolisti ili Cavic stici do nje. Oni koji cekaju stotu medalju, treba da pozive makar stotinjak godina! (vlajzi, 29. jul 2012 16:33)

buaaaaahahaha... dobar pokusaj sinko. steta samo sto nisi nista postigo, sem da napravis budalu od sebe. u svakom slucaju, od mene imas + za trud.

Ivan

pre 11 godina

Nisam zlurad al ako je ona bila druga na rang listi onda je ne uzimanje medalje tezak neuspeh.Ne mogu da verujem da drugi na rang listi na svetu ima ambicija da bude sedmi ili osmi...Jedino sto je pozitivno bilo je to njeno cestitanje:)

Jerry Drake

pre 11 godina

Naš "olimpijac" Karakašević više liči na "srećka" nego na stonotenisera...

Jako je neozbiljno od Olimpijskog saveza voditi nekog ko je apsolutno van forme sa 10-15kg viška, i ko je trenirao 5 dana pred olimpijadu...

mungos

pre 11 godina

Nas narod ide iz krajnosti u krajnost! Juce je na sve strane pljustalo: "BRAVO! SVAKA CAST!" A danas su sportisti propaliteti koji nisu zasluzili da dodju na OI. Svakome se moze desiti da mu nije dan. To se desilo i Zorani koja nije uzela medalju ali je usla u 8 najboljih na svetu! Mali li je to uspeh? Ko je od vas ovde u top 10 u svetu u onome sto radi? Nemojmo preterivati. Zorani cestitke, nadam se da ce bolje proci u malokalibarskom pistolju, a za komentatora nemam reci. Covek nema predstavu sta komentarise.
Orlovi i delfini, samo hrabro i obradujte nas! Sreca prati hrabre!

sasha

pre 11 godina

Cestitke Zorani za finale i pored loseg starta. drzimo svi pesnice za medalju, mada ce biti tesko.
Tuga zbog loseg starta, juce Andrea zbog prve dve serije propusta finale i mozda medalju, danas Zorana 6 promasaja u prvih deset, uz sjajan finis sada kasni 3 kruga (2 za medaljom).
Znam da je trema, ali i drugima je OI. Kazu da imamo psihologa, neka poseti strelce, ako je moguce.
Srecno nasima. Najvaznije je da odbojkasi dobiju. Puno ocekujem od nasih teniskih dublova.

Beloved

pre 11 godina

Vidim ispuzala iz svoje rupe ekipa eksperata da se žali što sportisti troše naše pare ! Ne znam šta tek onda reći za vrle političare koji o našem trošku po razno raznim čukama vijaju pevaljke i prasetinu. Na kraju krajeva ko je vama kriv što se ne bavite nekim sportom pa da i vas finansiramo na nekom takmičenju, ali onda ne bi imao ko da ljulja pivo i mlati budalaštine po tastaturi. Kakav smo mi narod, bruka !

Vladimir Pula

pre 11 godina

Svaki nastup na OI je sam po sebi veliki uspjeh. Radujte se nastupu vaših sportaša.
Okanite se jala i medalja bivše države... Sretno svim sportašima s ovih prostora!

Neverovatno

pre 11 godina

novak usao u mec potpuno opusteno. Drugo zar je moguce da drugi igrac sveta igra na terenu koji nije pokriven.I jos mu namestili dubl istog dana da u paru sa Troickim igra mec.Ocekujem da ce da igra cetiri meca u danu.A onda organizatori kazu da je to zbog priodatih karata da svi igraju i na terenu 1.Da vidim kada ce Roger i Marej da igraju

toma

pre 11 godina

Srbi treba da se ponosite jer imate svoju neovisnu drzavu i sportase na Igrama. Ja nikada ne bih prisvojio 90+ medalja iz druge drzave. Radijem volim 10tak sto imamo sami u Hrvatskoj nego 100 skupljenih u drugoj drzavi tijekom 50 godina.

Stefan

pre 11 godina

Dobar rezultat za Zoranu! Ima sansu u discipini malokalibarski pistolj i zelim joj da bude malo bolje nego danas i eto medalje! Pozdrav

musa dembele

pre 11 godina

ovo 7.mesto je za one ,bahate forumase,koji veze nemaju sa sportom,ali misle da su velike face kada kazu"Zorana uzima medalju",a neki tvrde i zlato! Sto se mene tice ovo je realna njena pozicija! Mikec i ponovo zlati bi mogli doneti jos jednu medalju u streljastvu i to bi bilo dovoljno!

Đuka

pre 11 godina

Bojim se da će i ove olimpijske proći bez ijednog zlata. Dvije naše najbolje streljačke discipline su bile debakl, još ostaje Đoković i vaterpolisti.

Vlajko

pre 11 godina

Au koja bruka za rts. Prenose neki boks gde nema nasih, a Karasha koji je pre par meseci uzeo trece mesto na evropskom u stonom tenisu, ne prenose. Velika sramota.

novosadjanin

pre 11 godina

Zorana se od druge serije raspucala. Šteta što je u prvoj imala nešto lošiji rezultat jer sada zaostaje puna dva kruga za drugo- i trećeplasiranom. U finalu ipak svašta može da se desi. Samo da zadrži smirenost i uz kiks Ukrajinke ili Francuskinje ima nade za medalju... videćemo.

Srbin

pre 11 godina

Svim srcem uz srpske sportiste!!! Kriticari dragi sto mislite da mnogo znate, a ustvari ni sami niste svesni svog neznanja Srbija je danas imala predstavnike u stafeti ,trazite medalju,a neznate da AUS.SAD.RUS u ovaj sport ulazu vise nego sto je GDP Srbije

3MAJ

pre 11 godina

Za nas bi svako zlato bilo veliki uspeh.

Sportske nacije su recimo Kuba, Bugarska, Madjarska. Sve tri su zemlje slicne nama po velicini, a osvajaju i preko 10 zlata po igrama.

Stefan

pre 11 godina

veli čak 115 sportista, po čemu smo, ako se ne varam, među prvih 30 nacija u svetu. Po broju osvojenih medalja smo tređu 15 najboljih). Pogledaj samo rezultate ekipnih sportova u poslednjih 15 godina, rezultate tenisera (četvoro su bili prvi na rang listi), plivača...

Goxi

pre 11 godina

Ako ima neko ko se razume u streljastvo da nam kaze kakve su joj sanse za medalju,sada sam na nekom sajtu video da od 5 do 8 mesta imaju ukljucujuci Zoranu koja je 5 po 385 bodova,cetvrta ima 386,druga i treca 387 a prva 388!Mislim mogu li se 2 boda u finalu nadoknaditi za neke medalje?U svakom slucaju srecno u finalu!

zacom

pre 11 godina

mislis sretno pucacima jer ostat cete na jednoj ili dve medalje u tom nazovi sportu.
(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 10:56)
Etimoloski gledano, imenica "sreca" je izvedena iz glagola "sresti". I sreCno i sreTno je pravilno i na "vasem" i "nasem" jeziku.

SrbinZG

pre 11 godina

zao mi je da se ne veruje ali ja zaista jesam Srbin ali zelim da govorim objektivno, bez nacionalno obojenih pretenzija. Moramo da prestanemo da svojatamo i krademo medalje Hrvatima i da se okrenemo nama samima pa medalje nece da budu raritet na OI kao sto su sada.

Nataeos

pre 11 godina

Rukomet ispadose buve, kakav glup poraz... Odbojka hmmm kako je krenuo treci set nema sta da trazimo ... Mozda je bolje izgubiti sad neg u polu finalu sto se kaze.. al bogami ovo mi je nase sve slabo i kilavo.. Osim vaterpola naravno (ps: pricam samo o kolektivnim sportovima jel njih vise pratim)

Floro Flores

pre 11 godina

Zamislite da je Felps nastupao za moju omiljenu zemlju Sao Tome and Prinsipe u Pekingu i osvojio recimo 5 zlata ! Jel bi to znacilo da je Sao Tome and Prinsipe velika sportska nacija,jer bi bili visoko na listi?!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Kakvo razocaranje. Ocekivao sam makar bronzu, ako ne i samo zlato! Zorana je razocarala kada je bilo najpotrebnije, u finalu, kada treba pokazati ko je ko, ko je sampion, a ko je dosao da ucestvuje. Zaista velika steta. Prijavila je i MK, verujem da ce u toj disciplini opravdati svoj dolazak u London.

cvele

pre 11 godina

Dan koji je pokazao realno stanje stvari u nasem timu. Strelci jesu ekstra klasa ali to je specifican sport i najmanji kiks je poguban. Nole se po obicaju muci na pocetku, nadamo se najboljem ali daleko od toga da je njegova medalja sigurna. Ono sto je skoro sasvim sigurno je da vaterpolisti uzimaju medalju, jaki su ko zemlja. U ostalim ekipnim sportovima imamo dobre timove i nista vise od toga, ocekivati medalje u odbojci i rukometu je potpuno nerealno. Sve u svemu, pet medalja je ipak plafon.

matko

pre 11 godina

Pa ne idu u rudnik da bi im porucivali "srecno" Sreca kao faktor je manji deo mogucnosti za pobedu. Potrebno je znanje, forma i koncentracija i to su jedina tri prava faktora uspeha. zato ja porucujem: Koncentrisite se a znanje i formu imate!

равна гора

pre 11 godina

а чекајте хрватска се такмичи у женској кошарци и рукомету и то је то,нисам баш најбоље обавештен ?

Mandrak

pre 11 godina

Jos jedna medalja u Vaterpolu i jedna u Tenisu verovatno neki dubl i to je to od Srbije na najprestiznijem takmicenju u preko 50 sportova i stotinu disciplina. Hvala vam sto ste naporno trenirali 4 godine, sto ste nam uzeli pare iz budzeta i sto ste oborili nacionalne rekorde ove velike zemlje.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Karakasevic je tipican primer sportiste "turista" na OI! Bilo je jasno kao dan da ce ispasti vec u prvom kolu, a da bi opravdali njegovo ucesce, na sava zvona se govorilo da cak moze i do medalje!?!?Da nije pretuzno bilo bi presmesno! E pa gospodo iz SOK, objasnite nam zasto smo mi gradjani Srbije izdvojili iz dzepa da Karakasevic i slicni "turisti" putuju u London? Duzni ste nam odgovor na to pitanje.

doctor

pre 11 godina

Zahtevam od RTS da smeni Duska Koraca ,iz dva razloga! Prvi,poceo je da prica na Hrvatskom...A,drugi,ponasa se kao da je popio svu pamet sveta! Neke svoje stavove,proizvoljne,namece kao da je to procitao u knjigama,a ne proizvod njegove ,uglavnom fikcije... Jeste ,Korac,bas su juznoafricki plivac plod kucne radinosti! Svasta!

Kajakas

pre 11 godina

Bas su junaci nasi sportisti. Nije mi jasno sto je onaj Siljevski isao na OI ako ne moze da pliva 1:45 slobodnim stilom 200 metara. Stafeta katastrofa i pitanje je da li Cavic moze u svojoj disciplini da se i plasira u finale, Arunovic skoro zadnja u finalu. Od Spanije gubimo, vaterpolo gubimo, odbojka neizvesna, jedino Nole moze sigurno da dobije. Veoma smo losi. Medalja od juce je plafon i to u pucanju iz pistolja. Izem ti sport. Pravi Olimpijski sportovi su Plivanje, Atletika, borbe i veslanje. Sve ostalo je smesno.

Miki

pre 11 godina

Bravo Srpski orlovi! Dzabe ste imali pripreme i ulagali novac u vas. I bez toga bi postigli ovakve rezultate. A sada lepo svi u tom selu da se okupite pred male tv ekrane i da gledate majstora Noleta kako on igra njegovu disciplinu. Ja njega najvise volim jer uvek igra za trofej. On nije dosao da obara nacionalne vec Svetske rekorde. Mogli bi puno da naucite od najboljeg sportiste na planeti.

oko

pre 11 godina

u vaterpolu uzimamo zlato u odbojci srebro u rukomentu bronzu a i čavić sigurno nešto osvaja djoković ili zlato ili srebro u kajaku četverac srebro svaka čast srbija

vlajzi

pre 11 godina

Arunovic,plivaci, Karakasevic, odbojkasice, evo i Djokovic pred porazom, katastrofalni rezultati nasih sportista. Sta se ovo desava? Jedino nam Zlatic osvetlao obraz. Mozda nam se vraca ono prisvajanje medalja, kicenje tudjim perjem. Ja cekam petu medalju za Srbiju na OI, valjda ce vaterpolisti ili Cavic stici do nje. Oni koji cekaju stotu medalju, treba da pozive makar stotinjak godina!

Ajmo

pre 11 godina

Ovo su Olimpijske igre i svi takmucari bi trebalo da imaju iste uslove. Svet nije opcinjen da gleda Murraya. Ovo cekanje zbog kise bi i mrtvog konja izbacilo iz takta. Srpski komitet mora da se zali za ovakav tretman, a Nole bi i sam trebao da bude glasniji oko zreba i terena svih ovih godina. Ovo postaje nepodnosljivo.

dare

pre 11 godina

Realno, da nije tih istih spanaca, mi ne bi ni bili u Londonu. Pre svega, ne bih iskljucio mogucnost da smo ih pustili, i da je postojao dogovor, da ukoliko budemo u situaciji da im vratimo uslugu na u Londonu, da to i ucinimo. Nekako mi je neverovatno da smo imali toliko gresaka i poklonjenih lopti.. A cak i da nije to u pitanju, sad smo kvit..

KOSTA1703

pre 11 godina

Zorana je u finalu.....
385 krugova....Dva kruga bezi medalja.
Moze ona to sigurno, posebno sto je prvu seriju pucala k`o nogama.

Drazen Petrovic

pre 11 godina

Cahill,
ne znam tko ima komplekse, prebroji samo hrvatske i srpske (ali nemoj brojati jugoslavenske i prisjavati tudje medalje :)) medalje, i sve ce ti biti jasno o kompleksima.

Ratko

pre 11 godina

Da li je moguce da nema na tv prenos pucanja iz vazdusnog pistolja! Veoma je zanimljivo to gledati i nijanse odlucuju ko ce u prvih osam. Nadam se da ce obe u finalu pucati!

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@Kahn

ako mogu vama Hrvati da osvajaju medalje (Andrija Zlatić) i stranci nastupaju za Srbiju (Gerasimenko, pa razni siptari itd.), sto ne bi nama Bugarin osvojio jednu medalju, jedini je stranac s hr medaljom.

Btw, Gacina je upravo razbio sa 4:0 u setovima nekad najboljeg stolnotenisaca svijeta, Perssona. Ako ovako nastavi, osvaja medalju. A vjerojatno i Hrvatice u kosarci, igrale su al pari najboljim na svijetu, amerikankama vecinu utakmice. O rukometasima, veslacima,vaterpolistima, i ostalima da ne govorim.

Sitničar

pre 11 godina

Vidim da se ljudi ozbiljno primaju na priču o sto srpskih medalja. To možda ima neke veze sa pravnom sukcesijom, ali svakako nema veze sa mozgom. Ispada da je najuspešniji pojedinačni sport u Srba gimnastika, sudeći po osvojenim medaljama na OI, a nikada nismo imali gimnastičara makar evropskog ranga. Koješta.

Gori

pre 11 godina

Pa ne mogu da verujem!
U situaciji kad je klub pred eliminacijom, sa 35 miliona duga, kad ne moze da registruje Babalja, mi SIROMASI koji nemamo ni za SEBE cak pola cene karte dajemo za KiM.
Stvarno dal ste vi normalni!Sta glumite tu neku humanitarnu organizaciju!Ja navijam za FK Crvena Zvezda i ocekujem da moje pare idu u klub, a ako sam raspolozen i u mogucnosti da pomognem nekom onda cu za to naci nacin!

Djordjevic Marko, Nis

pre 11 godina

Bravo,Zorana,usla je u finale sa petog mesta, posle vrlo lose prve serije..Da nije zakazala u prvoj, mogli bismo da se nadamo i zlatu,ovako,ogroman uspeh je bilo koja medalja..Srecno!!!

doctor

pre 11 godina

medalja nije realna! 2 kruga su mnogo.. Recimo,morala bi biti najbolja u finalu za bronzu,nije nemoguce,ali... Mnoga propustamo,ona ima kvalitet za zlato,ali otvaranje je bilo slabo.. Srecno!

darko

pre 11 godina

kajakas, slazem se sa svim sto si rekao, samo bih dodao tvom spisku "pravih" olimpijskih sportova i gimnastiku.. ne one ritmicke gde bacaju one kanape i lopte ili gde skacu po trampolini, ali discipline poput karika jesu sport..

dd

pre 11 godina

Bobana nije usla u finale. Ubila je samo 379 krugova. U prvoj seriji 93, u drugoj 92, u trcoj 98, a u cetvrtoj 96 krugova. Zorana je ubola 385 krugova i kvalifikovala se kao peta u finale. Prva ima 388, druga i treca 387, cetvrta 386, a peta, sesta, sedma i osma 385 krugova.

kleopatra

pre 11 godina

rano je joss kuditi i blatiti, pa takmiccenja su tek poccela.
4-5 medalja, uz jedno zlato / koga ne videsmo prossle 2 olimpijade /
sasvim dovoljno za jednu malu, PONOSNU zemlju

Igor

pre 11 godina

Evo link za uzivo pracenje kako gadjaju devojke:

http://www.london2012.com/shooting/event/women-10m-air-pistol/phase=shw203900/index.html

CroCoppp

pre 11 godina

srbija nije losa u sportu, ali mislim da stigne hrvate ce im trebati jos par kvalitetni sportista i dobrih izbornika za kolektivne sportove, u Hrvatskoj se ipak radi trenutno malo bolje i efektivnije sto se tice sporta

nijebitnoime

pre 11 godina

(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 16:15) evo kosarkasice vam nastavljaju da rasturaju kako ti rece. i od kine 25 razlike ... idi gledaj u sunce prognoza ti bas ne ide

orlovi, delfini, žabe, slonovi, ćurke, krokodili ...

pre 11 godina

Zanima me ko je smislio "delfini" za vaterpoliste, hoće li ako ne osvoje ni jednu medalju biti šarani? Koji tepajući nadimak bi onda bio za plivače?

Kajakas

pre 11 godina

Bas su junaci nasi sportisti. Nije mi jasno sto je onaj Siljevski isao na OI ako ne moze da pliva 1:45 slobodnim stilom 200 metara. Stafeta katastrofa i pitanje je da li Cavic moze u svojoj disciplini da se i plasira u finale, Arunovic skoro zadnja u finalu. Od Spanije gubimo, vaterpolo gubimo, odbojka neizvesna, jedino Nole moze sigurno da dobije. Veoma smo losi. Medalja od juce je plafon i to u pucanju iz pistolja. Izem ti sport. Pravi Olimpijski sportovi su Plivanje, Atletika, borbe i veslanje. Sve ostalo je smesno.

Mandrak

pre 11 godina

Jos jedna medalja u Vaterpolu i jedna u Tenisu verovatno neki dubl i to je to od Srbije na najprestiznijem takmicenju u preko 50 sportova i stotinu disciplina. Hvala vam sto ste naporno trenirali 4 godine, sto ste nam uzeli pare iz budzeta i sto ste oborili nacionalne rekorde ove velike zemlje.

toma

pre 11 godina

Srbi treba da se ponosite jer imate svoju neovisnu drzavu i sportase na Igrama. Ja nikada ne bih prisvojio 90+ medalja iz druge drzave. Radijem volim 10tak sto imamo sami u Hrvatskoj nego 100 skupljenih u drugoj drzavi tijekom 50 godina.

vlajzi

pre 11 godina

Arunovic,plivaci, Karakasevic, odbojkasice, evo i Djokovic pred porazom, katastrofalni rezultati nasih sportista. Sta se ovo desava? Jedino nam Zlatic osvetlao obraz. Mozda nam se vraca ono prisvajanje medalja, kicenje tudjim perjem. Ja cekam petu medalju za Srbiju na OI, valjda ce vaterpolisti ili Cavic stici do nje. Oni koji cekaju stotu medalju, treba da pozive makar stotinjak godina!

Drazen Petrovic

pre 11 godina

Cahill,
ne znam tko ima komplekse, prebroji samo hrvatske i srpske (ali nemoj brojati jugoslavenske i prisjavati tudje medalje :)) medalje, i sve ce ti biti jasno o kompleksima.

Miki

pre 11 godina

Bravo Srpski orlovi! Dzabe ste imali pripreme i ulagali novac u vas. I bez toga bi postigli ovakve rezultate. A sada lepo svi u tom selu da se okupite pred male tv ekrane i da gledate majstora Noleta kako on igra njegovu disciplinu. Ja njega najvise volim jer uvek igra za trofej. On nije dosao da obara nacionalne vec Svetske rekorde. Mogli bi puno da naucite od najboljeg sportiste na planeti.

Drazen Petrovic

pre 11 godina

@Kahn

ako mogu vama Hrvati da osvajaju medalje (Andrija Zlatić) i stranci nastupaju za Srbiju (Gerasimenko, pa razni siptari itd.), sto ne bi nama Bugarin osvojio jednu medalju, jedini je stranac s hr medaljom.

Btw, Gacina je upravo razbio sa 4:0 u setovima nekad najboljeg stolnotenisaca svijeta, Perssona. Ako ovako nastavi, osvaja medalju. A vjerojatno i Hrvatice u kosarci, igrale su al pari najboljim na svijetu, amerikankama vecinu utakmice. O rukometasima, veslacima,vaterpolistima, i ostalima da ne govorim.

SrbinZG

pre 11 godina

zao mi je da se ne veruje ali ja zaista jesam Srbin ali zelim da govorim objektivno, bez nacionalno obojenih pretenzija. Moramo da prestanemo da svojatamo i krademo medalje Hrvatima i da se okrenemo nama samima pa medalje nece da budu raritet na OI kao sto su sada.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Karakasevic je tipican primer sportiste "turista" na OI! Bilo je jasno kao dan da ce ispasti vec u prvom kolu, a da bi opravdali njegovo ucesce, na sava zvona se govorilo da cak moze i do medalje!?!?Da nije pretuzno bilo bi presmesno! E pa gospodo iz SOK, objasnite nam zasto smo mi gradjani Srbije izdvojili iz dzepa da Karakasevic i slicni "turisti" putuju u London? Duzni ste nam odgovor na to pitanje.

Gole

pre 11 godina

Koja dileja radi na Rts. Kaze da je Siljevski veoma dobro otplivao na 200 metara slobodno u vremenu 1:51 a da je od 1:55 dobar rezultat. A svi znamo da je za medalju potrebno 1:45 ili sekunda vise. Ko sve komentarise sport Boze me sacuvaj.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Kakvo razocaranje. Ocekivao sam makar bronzu, ako ne i samo zlato! Zorana je razocarala kada je bilo najpotrebnije, u finalu, kada treba pokazati ko je ko, ko je sampion, a ko je dosao da ucestvuje. Zaista velika steta. Prijavila je i MK, verujem da ce u toj disciplini opravdati svoj dolazak u London.

oko

pre 11 godina

u vaterpolu uzimamo zlato u odbojci srebro u rukomentu bronzu a i čavić sigurno nešto osvaja djoković ili zlato ili srebro u kajaku četverac srebro svaka čast srbija

Vladimir Pula

pre 11 godina

Svaki nastup na OI je sam po sebi veliki uspjeh. Radujte se nastupu vaših sportaša.
Okanite se jala i medalja bivše države... Sretno svim sportašima s ovih prostora!

Đuka

pre 11 godina

Bojim se da će i ove olimpijske proći bez ijednog zlata. Dvije naše najbolje streljačke discipline su bile debakl, još ostaje Đoković i vaterpolisti.

Sitničar

pre 11 godina

Vidim da se ljudi ozbiljno primaju na priču o sto srpskih medalja. To možda ima neke veze sa pravnom sukcesijom, ali svakako nema veze sa mozgom. Ispada da je najuspešniji pojedinačni sport u Srba gimnastika, sudeći po osvojenim medaljama na OI, a nikada nismo imali gimnastičara makar evropskog ranga. Koješta.

doctor

pre 11 godina

Zahtevam od RTS da smeni Duska Koraca ,iz dva razloga! Prvi,poceo je da prica na Hrvatskom...A,drugi,ponasa se kao da je popio svu pamet sveta! Neke svoje stavove,proizvoljne,namece kao da je to procitao u knjigama,a ne proizvod njegove ,uglavnom fikcije... Jeste ,Korac,bas su juznoafricki plivac plod kucne radinosti! Svasta!

Gori

pre 11 godina

Pa ne mogu da verujem!
U situaciji kad je klub pred eliminacijom, sa 35 miliona duga, kad ne moze da registruje Babalja, mi SIROMASI koji nemamo ni za SEBE cak pola cene karte dajemo za KiM.
Stvarno dal ste vi normalni!Sta glumite tu neku humanitarnu organizaciju!Ja navijam za FK Crvena Zvezda i ocekujem da moje pare idu u klub, a ako sam raspolozen i u mogucnosti da pomognem nekom onda cu za to naci nacin!

vlajzi

pre 11 godina

I sad mi kazemo da je Srbija sportska nacija... (SrbinZG, 29. jul 2012 14:17)

pa ko kaze da je Srbija sportska nacija?!
Srbija je jedna od NAJVECIH sportskih nacija na svetu.

Floro Flores

pre 11 godina

Hrvati,osvojicete 8,9 medalja,ali opet necete dostici nasih STO! :D Prestanite da insistirate,shvatite da NE DAMO!!! Samo nas nervirate,na kraju vam necemo ni Severinu vratiti!

CroCoppp

pre 11 godina

srbija nije losa u sportu, ali mislim da stigne hrvate ce im trebati jos par kvalitetni sportista i dobrih izbornika za kolektivne sportove, u Hrvatskoj se ipak radi trenutno malo bolje i efektivnije sto se tice sporta

Bojan

pre 11 godina

Ja bih samo da poželim našima sreću, i da poručim ovim komentatorima iz ex jugoslovenskih zemalja da je Srbija pravni naslednik Jugoslavije pred UN, ergo i svih sportskih dostignuća bivše nam zemlje, izvolite pa proverite.
Potpuno je bezveze svojatati se oko toga pogotovo sa nekim ko tu bivšu zemlju nije ni hteo.

Piksi

pre 11 godina

Bravo za sve Vas!Borite se za Srbiju svim srcem i to je najbitnije!A bice jos neka medalja,bez brige!A sto se tice svih vas koji ostavljate negativne komentare i pljujete nase olimpijce,SRAM VAS BILO BEDNICI JEDNI!Za ove Hrvate i druge sto nas pljuju i pominju neke komplekse to razumem jer nas Hrvati i jos mnogi drugi mrze oduvek,ali ne razumem vas Srbe zasto ne pruzate besprekornu podrsku nasim sportistima,vec ih omalovazavate!

vlajzi

pre 11 godina

Arunovic,plivaci, Karakasevic, odbojkasice, evo i Djokovic pred porazom, katastrofalni rezultati nasih sportista. Sta se ovo desava? Jedino nam Zlatic osvetlao obraz. Mozda nam se vraca ono prisvajanje medalja, kicenje tudjim perjem. Ja cekam petu medalju za Srbiju na OI, valjda ce vaterpolisti ili Cavic stici do nje. Oni koji cekaju stotu medalju, treba da pozive makar stotinjak godina! (vlajzi, 29. jul 2012 16:33)

buaaaaahahaha... dobar pokusaj sinko. steta samo sto nisi nista postigo, sem da napravis budalu od sebe. u svakom slucaju, od mene imas + za trud.

dare

pre 11 godina

Realno, da nije tih istih spanaca, mi ne bi ni bili u Londonu. Pre svega, ne bih iskljucio mogucnost da smo ih pustili, i da je postojao dogovor, da ukoliko budemo u situaciji da im vratimo uslugu na u Londonu, da to i ucinimo. Nekako mi je neverovatno da smo imali toliko gresaka i poklonjenih lopti.. A cak i da nije to u pitanju, sad smo kvit..

darko

pre 11 godina

kajakas, slazem se sa svim sto si rekao, samo bih dodao tvom spisku "pravih" olimpijskih sportova i gimnastiku.. ne one ritmicke gde bacaju one kanape i lopte ili gde skacu po trampolini, ali discipline poput karika jesu sport..

igor

pre 11 godina

Juce Divac kaze: Sutra ocekujemo novu medalju, predsednik kaze da ocekuje 10 medalja, komentatori gotovo sa sigurnoscu na sve strane pricaju da ce ih sigurno biti jos....Ljudi cemu toliki optimizam, pritisak, sigurnost....jesu li nasi sportisti dosli na radnicke sportske igre ili na Olimpijadu za koju se hiljade sportista sirom sveta sprema pune 4 godine a mnogi uprkos napornim treninzima i odricanjima ne uspeju ni da se kvalifikuju. Zato se malo spustite na zemlju u svojim ocekivanjima, nismo mi ni Amerika ni Kina ni Rusija. Do sada smo nakon raspada SFRJ osvajali 2 do 4 medalje. 4,5 medalja u Londonu uz bar jedno zlato bio bi veliki uspeh. Puno srece nasim sportistima

Бетелгез

pre 11 godina

Тренутно делимо петнаесто место по броју медаља, занимљиво је да Немци још нису узели медаљу, а да Американцима Омега не помаже баш најбоље, имају само једно злато, док Кинези сакупили 5!
Поздрав!

marija

pre 11 godina

koji ste moralni patuljci ne mogu da verujem! (čast izuzecima)

devojka je bila u finalu.8 najboljih na svetu! naravno da bi bilo još bolje da je uzela medalju,ali šta sad...

Stefan

pre 11 godina

veli čak 115 sportista, po čemu smo, ako se ne varam, među prvih 30 nacija u svetu. Po broju osvojenih medalja smo tređu 15 najboljih). Pogledaj samo rezultate ekipnih sportova u poslednjih 15 godina, rezultate tenisera (četvoro su bili prvi na rang listi), plivača...

gogy

pre 11 godina

Komentatori RTS-a su najgori od kako pratim Olimpijske igre a to je od Los Andjelesa 1984 kad sam imao nekih 10-ak godina. Cast izuzecima (citaj Sarenac i Memedovic) ostali su blagi uzas. Ne znaju osnovne stvari, imaju iritantan glas, smaraju sa nebitnim podacima.... Nije mi jasno kako se oni mogu latiti posla koje su u proslosti gotovo perfektno obavljali jedan Dragan Nikitovic, Boris Mutic, Marko Markovic...pa sto ne iskopaju malo po netu i od ovih komentatorskih legendi nesto i nauce

Jerry Drake

pre 11 godina

Naš "olimpijac" Karakašević više liči na "srećka" nego na stonotenisera...

Jako je neozbiljno od Olimpijskog saveza voditi nekog ko je apsolutno van forme sa 10-15kg viška, i ko je trenirao 5 dana pred olimpijadu...

равна гора

pre 11 godina

а чекајте хрватска се такмичи у женској кошарци и рукомету и то је то,нисам баш најбоље обавештен ?

musa dembele

pre 11 godina

ovo 7.mesto je za one ,bahate forumase,koji veze nemaju sa sportom,ali misle da su velike face kada kazu"Zorana uzima medalju",a neki tvrde i zlato! Sto se mene tice ovo je realna njena pozicija! Mikec i ponovo zlati bi mogli doneti jos jednu medalju u streljastvu i to bi bilo dovoljno!

Живела Србија

pre 11 godina

Ne verujem da smo mi nešto više željni uspeha i medalja naših sportista na OI nego što su to drugi narodi, ali neverovatno je koliko na ovaj forum dolazi onih koji su GLADNI za svakim našim "neuspehom". To je njihov, a ne naš problem.

igor

pre 11 godina

Mi srbi iz crne gore nemamo gdje gledat nase sportiste jer tv crne gore to ne zanima.toliko o brizi o svom narodu u dijaspori.to nas sve jako nervira

Ivan

pre 11 godina

Nisam zlurad al ako je ona bila druga na rang listi onda je ne uzimanje medalje tezak neuspeh.Ne mogu da verujem da drugi na rang listi na svetu ima ambicija da bude sedmi ili osmi...Jedino sto je pozitivno bilo je to njeno cestitanje:)

matko

pre 11 godina

Pa ne idu u rudnik da bi im porucivali "srecno" Sreca kao faktor je manji deo mogucnosti za pobedu. Potrebno je znanje, forma i koncentracija i to su jedina tri prava faktora uspeha. zato ja porucujem: Koncentrisite se a znanje i formu imate!

Cahill

pre 11 godina

mislis sretno pucacima jer ostat cete na jednoj ili dve medalje u tom nazovi sportu.
(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 10:56)
Auuuu, kakvi kompleski bratica 'rvatica!!!

mungos

pre 11 godina

Nas narod ide iz krajnosti u krajnost! Juce je na sve strane pljustalo: "BRAVO! SVAKA CAST!" A danas su sportisti propaliteti koji nisu zasluzili da dodju na OI. Svakome se moze desiti da mu nije dan. To se desilo i Zorani koja nije uzela medalju ali je usla u 8 najboljih na svetu! Mali li je to uspeh? Ko je od vas ovde u top 10 u svetu u onome sto radi? Nemojmo preterivati. Zorani cestitke, nadam se da ce bolje proci u malokalibarskom pistolju, a za komentatora nemam reci. Covek nema predstavu sta komentarise.
Orlovi i delfini, samo hrabro i obradujte nas! Sreca prati hrabre!

olimpijac

pre 11 godina

Vi "sportski strucnjaci",Srbija ima 7 miliona stanovnika,manje od predgradja jedne Moskve ili New Yorka.Ako ste to zaboravili,jos jedan podatak-Drzava u sportiste ne ulaze nista...
U pojedine sportove je ulozeno manje nego u put Master Predsednika i njegove supruge na otvaranje OI+obezbedjenje+dnevnice+piloti+hoteli+pratece podguzne muve(broj nepoznat)...
To dvoje kada se sabere,eto cinjenice-cudo da se iko plasirao na OI...
A plasiralo se 115...BRAVO,BRAVO,BRAVO...
Da svi oni zajedno donesu samo jednu medalju,to je USPEH,kada procitate prvi pasus...
Eto,vec smo tu jednu osvojili....
Ja sam olimpijac,ovo nije Svetsko Prvenstvo,ni Evropsko,ni Gren Slem,ovo su OLIMPIJSKE IGRE...
Zaboravili ste devizu Pjera Kubertena - VAZNO JE UCESTVOVATI...
Ucestvujemo,imamo medalju,dace Bog jos koju...Oni koji su se ikada bavili sportom,mogu samo da im cestitaju....
BRAVO,SPORTISTI SRBIJE...SAMO NAPRED...

Floro Flores

pre 11 godina

Zamislite da je Felps nastupao za moju omiljenu zemlju Sao Tome and Prinsipe u Pekingu i osvojio recimo 5 zlata ! Jel bi to znacilo da je Sao Tome and Prinsipe velika sportska nacija,jer bi bili visoko na listi?!

Stefan

pre 11 godina

Dobar rezultat za Zoranu! Ima sansu u discipini malokalibarski pistolj i zelim joj da bude malo bolje nego danas i eto medalje! Pozdrav

opelcorsa

pre 11 godina

Da li je moguce da Predrag Strajnic jos uvek prima platu kao sportski komentator???Pa ne mogu da verujem koji neprofesionalizam,neinteligencija,nemarnost,amaterizam!Da on ne vidi posle toliko pucanja da izlazi odmah plasman pored imena posle svakog kruga,a on ceka i ceka kompletnu listu da bi video poredak.Jos Arunovic "ne ide" ,jos me on pokida kao dete krem bananu.U svakom slucaju svaka cast Arunovic,i ovo je veliki uspeh!!!

Beloved

pre 11 godina

Vidim ispuzala iz svoje rupe ekipa eksperata da se žali što sportisti troše naše pare ! Ne znam šta tek onda reći za vrle političare koji o našem trošku po razno raznim čukama vijaju pevaljke i prasetinu. Na kraju krajeva ko je vama kriv što se ne bavite nekim sportom pa da i vas finansiramo na nekom takmičenju, ali onda ne bi imao ko da ljulja pivo i mlati budalaštine po tastaturi. Kakav smo mi narod, bruka !

orlovi, delfini, žabe, slonovi, ćurke, krokodili ...

pre 11 godina

Zanima me ko je smislio "delfini" za vaterpoliste, hoće li ako ne osvoje ni jednu medalju biti šarani? Koji tepajući nadimak bi onda bio za plivače?

3MAJ

pre 11 godina

Za nas bi svako zlato bilo veliki uspeh.

Sportske nacije su recimo Kuba, Bugarska, Madjarska. Sve tri su zemlje slicne nama po velicini, a osvajaju i preko 10 zlata po igrama.

slon

pre 11 godina

Ovo sto radi Pedrag Strajnic prenoseci streljacka finala, vredja inteligenciju prosecno inteligentnog coveka. I juce kada je u finalu bio fenomenalni Zlatic i danas sa Zoranom, covek je toliko nekompetentan, da ne kazem tup da ne vidi da nakon svake serije kada kamera ide od jednog do drugog strelca, grafika vec ispisuje njihovu trenutnu poziciju.On uporno ceka li ceka da vidi tabelu koja se ispisuje pre pocetka sledece serije.
Sada u zenskom finalu kaze "I evo kineskinja Zabarvil (a nije kineskinja nego francuskinja)ne moze da se odvoji od streljackog mesta, jer je u zadnjoj seriji izgubila mozda i medalju." Zena ceka da se bori za srebro u raspucavanju. Pucaju ona i ukrajinka i opet on " Po reakciji izgleda da je Zabervil osvojila tek bronzu." Kad francuskinji vec cestitaju za srebro u raspucavanju. Na kraju sam izgasio ton.
E pa ja da placam ovakve diletante-"malo morgen" !

lala

pre 11 godina

za vas koji se bunite...bolje nama ide nego britaniji...takmicenje u londonu, a oni jos nista nisu osvojili.....to se zove katastrofa!!

Neverovatno

pre 11 godina

novak usao u mec potpuno opusteno. Drugo zar je moguce da drugi igrac sveta igra na terenu koji nije pokriven.I jos mu namestili dubl istog dana da u paru sa Troickim igra mec.Ocekujem da ce da igra cetiri meca u danu.A onda organizatori kazu da je to zbog priodatih karata da svi igraju i na terenu 1.Da vidim kada ce Roger i Marej da igraju

Goxi

pre 11 godina

Ako ima neko ko se razume u streljastvo da nam kaze kakve su joj sanse za medalju,sada sam na nekom sajtu video da od 5 do 8 mesta imaju ukljucujuci Zoranu koja je 5 po 385 bodova,cetvrta ima 386,druga i treca 387 a prva 388!Mislim mogu li se 2 boda u finalu nadoknaditi za neke medalje?U svakom slucaju srecno u finalu!

zacom

pre 11 godina

mislis sretno pucacima jer ostat cete na jednoj ili dve medalje u tom nazovi sportu.
(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 10:56)
Etimoloski gledano, imenica "sreca" je izvedena iz glagola "sresti". I sreCno i sreTno je pravilno i na "vasem" i "nasem" jeziku.

crnobeli delija

pre 11 godina

"Jos jedna medalja u Vaterpolu i jedna u Tenisu verovatno neki dubl i to je to od Srbije na najprestiznijem takmicenju u preko 50 sportova i stotinu disciplina. Hvala vam sto ste naporno trenirali 4 godine, sto ste nam uzeli pare iz budzeta i sto ste oborili nacionalne rekorde ove velike zemlje.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mandrak) "


klasican primer lokalnog pljuvacha, nesposobnog da bar procita osnovna pravila neceg po cemu ljuje. Letnje olimpijske igre imaju 26 sportova, od kojih su neki podeljeni po polovima, duzinama trka, stilovima, tezinskim kategorijama....

Vecina nasih "malih sportova" (streljastvo npr.) prolazi totalno zanemareno i neprimetno iako svake godine donesu bar 7-8 medalja sa svetskih i evropskih takmicenja. Karakasevic je upravo u intervjuu koji je dao za B92 lepo objasnio da nije imao ni dinara pomoci drzave dok pre 6 meseci nije zvanicno postao clan olimpijskeog tima. Pola nasih plivaca nije ni znalo da ce ici na OI do mesec dana pred pocetak igara, pa nisu ni imali neke jake prirpeme...

Ja sam ponosan na svakog naseg takmicara koji udje u finale, pa makar bio i poslednji u tom finalu. Svako ko "odradi" rezultat makar blizu svog najboljeg rezultata, da ne pominjem one koji postave novi rekord (nasa stafeta u plivanju), zasluzuje postovanje. A svaka doneta medalja je kao 10 zlatnih koje kuci odnesu sportisti iz nekih mnogo vecih, organizovanijih i bogatijish zemalja.

Ali to nije bitno. Vazno je da si ti nezadovoljan.

Nataeos

pre 11 godina

Rukomet ispadose buve, kakav glup poraz... Odbojka hmmm kako je krenuo treci set nema sta da trazimo ... Mozda je bolje izgubiti sad neg u polu finalu sto se kaze.. al bogami ovo mi je nase sve slabo i kilavo.. Osim vaterpola naravno (ps: pricam samo o kolektivnim sportovima jel njih vise pratim)

KOSTA1703

pre 11 godina

Zorana je u finalu.....
385 krugova....Dva kruga bezi medalja.
Moze ona to sigurno, posebno sto je prvu seriju pucala k`o nogama.

sasha

pre 11 godina

Cestitke Zorani za finale i pored loseg starta. drzimo svi pesnice za medalju, mada ce biti tesko.
Tuga zbog loseg starta, juce Andrea zbog prve dve serije propusta finale i mozda medalju, danas Zorana 6 promasaja u prvih deset, uz sjajan finis sada kasni 3 kruga (2 za medaljom).
Znam da je trema, ali i drugima je OI. Kazu da imamo psihologa, neka poseti strelce, ako je moguce.
Srecno nasima. Najvaznije je da odbojkasi dobiju. Puno ocekujem od nasih teniskih dublova.

novosadjanin

pre 11 godina

Zorana se od druge serije raspucala. Šteta što je u prvoj imala nešto lošiji rezultat jer sada zaostaje puna dva kruga za drugo- i trećeplasiranom. U finalu ipak svašta može da se desi. Samo da zadrži smirenost i uz kiks Ukrajinke ili Francuskinje ima nade za medalju... videćemo.

Djole

pre 11 godina

Ja sam pritisnuo MUTE odmah na pocetku prenosa. Ne mogu vise da slusam kako Strajnic nagadja ko je na kojoj poziciji, a lepo posle svake serije (kad se prikazuju rezultati pucanja) ispred imena takmicara stoji trenutni rang.

novosadjanin

pre 11 godina

Umesto da ljudi tipa Kajakas (koji ne prate sport sem fudbala, a ipak pate od kompleksa veličine jer su odrasli na mitovima o nadmoći srpskog naroda) gledajući ovu Olimpijadu shvate da smo mi ipak malobrojna nacija, uz to i siromašna država, ali da i pored toga imamo SJAJNE SPORTISTE, oni za "neuspehe" okrivljuju te sportiste i pljuju po svakom rezultatu koji nije medalja... pa hajde ti Kajakas budi 7. na svetu u bilo čemu i ja ću kleknuti na kolena pred tobom.

Vlajko

pre 11 godina

Au koja bruka za rts. Prenose neki boks gde nema nasih, a Karasha koji je pre par meseci uzeo trece mesto na evropskom u stonom tenisu, ne prenose. Velika sramota.

Srbin

pre 11 godina

Svim srcem uz srpske sportiste!!! Kriticari dragi sto mislite da mnogo znate, a ustvari ni sami niste svesni svog neznanja Srbija je danas imala predstavnike u stafeti ,trazite medalju,a neznate da AUS.SAD.RUS u ovaj sport ulazu vise nego sto je GDP Srbije

Ratko

pre 11 godina

Da li je moguce da nema na tv prenos pucanja iz vazdusnog pistolja! Veoma je zanimljivo to gledati i nijanse odlucuju ko ce u prvih osam. Nadam se da ce obe u finalu pucati!

dd

pre 11 godina

Bobana nije usla u finale. Ubila je samo 379 krugova. U prvoj seriji 93, u drugoj 92, u trcoj 98, a u cetvrtoj 96 krugova. Zorana je ubola 385 krugova i kvalifikovala se kao peta u finale. Prva ima 388, druga i treca 387, cetvrta 386, a peta, sesta, sedma i osma 385 krugova.

milemen

pre 11 godina

Ne mogu da verujem koji su amateri ovi sa RTS-a,prvo nisam gledao stafetu a sada ne prenose ni Karakasevica!!!I plus Strajnic sto ne zna ko je koje mesto dok se ne pojavi tabela!

goxy

pre 11 godina

pazi sta RTS prenosi Vaterpolo utakmica izmedju Rumunije i V Britanije, za neverovati, pa bolje bilo sta drugo od pojedinacnih sportova da prenosite snimak judo ili dizanje tegova, plivanje od jutros, sramota za RTS sramota

cvele

pre 11 godina

Dan koji je pokazao realno stanje stvari u nasem timu. Strelci jesu ekstra klasa ali to je specifican sport i najmanji kiks je poguban. Nole se po obicaju muci na pocetku, nadamo se najboljem ali daleko od toga da je njegova medalja sigurna. Ono sto je skoro sasvim sigurno je da vaterpolisti uzimaju medalju, jaki su ko zemlja. U ostalim ekipnim sportovima imamo dobre timove i nista vise od toga, ocekivati medalje u odbojci i rukometu je potpuno nerealno. Sve u svemu, pet medalja je ipak plafon.

Djordjevic Marko, Nis

pre 11 godina

Bravo,Zorana,usla je u finale sa petog mesta, posle vrlo lose prve serije..Da nije zakazala u prvoj, mogli bismo da se nadamo i zlatu,ovako,ogroman uspeh je bilo koja medalja..Srecno!!!

volim fudbal,ali

pre 11 godina

Ono sto mi smeta u komentarima je nerealno sagledavanje rezultata.Odbojkasi se kotiraju kao 6. za osvajanje zlata.Dakle daleko od medalje. Izgubili su, ocekivano, od boljeg rivala.Ali sa osmehom na licu i borbom koliko im je protivnik dozvoljavao. Odbojkasice su 5. na listi, takodje daleko od medalja. Izgubile su. Rukometasi su 6. za medalje, takodje daleko, ali su mogli da pobede sto sport cini zanimljivim. Vaterpolisti su 1. kandidati za zlato, razbili su reprezentaciju koja uzima zlato samo na OI.To je realan rezultat. Novak je pobedio, tesko, pa niko nece da se preda odmah. On je 1. za osvajanje zlata. Znaci i to je realan rezultat. Arunovicevoj je bio cilj ulazak u finale,Zlaticu se predvidjaju dve bronze,... e da, za sve one koji su svojevremeno kritikovali Stojanovica da prenosi kao da cita vodostaj,evo demanta. Inace, on je veliki profesionalac i kontrolise se, sto se najbolje videlo kada je prenosio fudbal izmedju Slovenije i Srbije, kada samo sto nije zaplakao. Ako se secate!

kleopatra

pre 11 godina

rano je joss kuditi i blatiti, pa takmiccenja su tek poccela.
4-5 medalja, uz jedno zlato / koga ne videsmo prossle 2 olimpijade /
sasvim dovoljno za jednu malu, PONOSNU zemlju

Igor

pre 11 godina

Evo link za uzivo pracenje kako gadjaju devojke:

http://www.london2012.com/shooting/event/women-10m-air-pistol/phase=shw203900/index.html

doctor

pre 11 godina

medalja nije realna! 2 kruga su mnogo.. Recimo,morala bi biti najbolja u finalu za bronzu,nije nemoguce,ali... Mnoga propustamo,ona ima kvalitet za zlato,ali otvaranje je bilo slabo.. Srecno!

Ajmo

pre 11 godina

Ovo su Olimpijske igre i svi takmucari bi trebalo da imaju iste uslove. Svet nije opcinjen da gleda Murraya. Ovo cekanje zbog kise bi i mrtvog konja izbacilo iz takta. Srpski komitet mora da se zali za ovakav tretman, a Nole bi i sam trebao da bude glasniji oko zreba i terena svih ovih godina. Ovo postaje nepodnosljivo.

makid

pre 11 godina

ko je ovoj Strajnica stavio da vodi ovo???? Covek ne shvata da se pozicija vidi dok prilazuju takmicare, nego tek komentarise poziciju nakon prikazivanja tabele. Strasno!!!!

nijebitnoime

pre 11 godina

(Drazen Petrovic, 29. jul 2012 16:15) evo kosarkasice vam nastavljaju da rasturaju kako ti rece. i od kine 25 razlike ... idi gledaj u sunce prognoza ti bas ne ide