Nova vest
Košarka

Subota, 18.09.2021.

15:13

Ivanović promašio pobedu – borbena Mega bolja od oslabljene Zvezde

Košarkaši Mega Basketa su u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak nove sezone ABA lige u uzbudljivom finišu savladali Crvenu zvezdu mts 74:73.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović promašio pobedu – borbena Mega bolja od oslabljene Zvezde
Foto: Mega Basket

Zvezda je u ovom meču nastupala bez čak šest prvotimaca, a to su – Eron Vajt, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stefan Lazarević i kapiten Branko Lazić. Zavidnu minutažu su dobili i najmlađi Marko Gušić i Nemanja Popović koji su bili deo tima od deset igrača na ovom meču.

Izabranici Vladimira Jovanovića su u utakmici koja je odigrana bez prisustva publike hali Mega Factory odlično odigrali u prvom poluvremenu gde su imali 11 poena prednosti, da bi Zvezda potom u trećoj deonici preokrenula rezultat.

Mega se nije predavala, uspela je iz odlične odbrane u finišu da stigne do prednosti, da bi pri rezultatu 74:73 uspela da odbrani poslednji napad Zvezde i da stigne do pobede. Ivanović je promašio za pobedu.

Najefikasniji u redovima Mege su bili Karlo Matković sa 18 poena i Nikola Jović sa 16.

U ekipi Crvene zvezde su se istakli Nikola Kalinić i Maik Cirbes sa po 13 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d