Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 04.05.2020.

17:17

"Najviše smo izgubili od svih i u najtežoj smo poziciji"

Krilni centar Partizana Stefan Birčević konstatovao je da je njegov tim najviše izgubio prekidom košarkaških takmičenja.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport

Nakon mesec i po dana pauze, košarkaši Partizana u ponedeljak su se ponovo okupili i odradili prvi trening u jednom beogradskom parku.

Tom prilikom Birčević je dao izjavu za klupsku televiziju ju kojoj je izrazio zadovoljstvo zbog ponovnog okupljanja sa saigračima.

"Imam osećaj kad sam ušao u šumu da je neki 15. ili 16. avgust. Idemo sve ispočetka, možda smo i u boljem fizičkom stanju nego što smo očekivali. Imaju plan kako da se vratimo i pokušaćemo da se što bolje pripremimo za ono što nas, možda, čeka", rekao je Birčević.

Partizan je bio na prvom mestu u ABA ligi pre pauze, a imao je i "pol-poziciju" u Evrokupu, odnosno, prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.

"Mislim da bismo svi voleli da igramo, ali ne znam kako će Amerikanci da se vrate, kakva je situacija tamo, da li će ovde morati u izolaciju, koliko vremena nam treba da se sačeka... Na nama je da se što bolje spremimo, pa kako odluče", rekao je Birčević i podvukao:

"Mi smo u svim takmičenjima osvojili prvo mesto i sigurno smo u najvećem gubitku od svih ekipa. Izborili smo se da imamo i šestog igrača do kraja sezone u svim takmičenjima, pa mislim da smo sada u najtežoj poziciji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu