Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.03.2019.

18:31

Jedna loša i jedna dobra vest za Kokoškova

NBA franšiza Finiks Sansa neće imati pomoć svog krilnog košarkaša Kelija Ubrea, koji je završio sezonu zbog povrede.

Izvor: LN

Autor: LN

Jedna loša i jedna dobra vest za Kokoškova
Photo by Christian Petersen/Getty Images

To nisu jedine vesti koje nam dolaze iz Arizone, s obzirom da je Finiks došao do dogovora sa bekom Džimerom Fridetom.

Što se tiče Ubrea, on je doživeo povredu palca i moraće na manju operaciju, zbog koje će pauzirati od 4-6 nedelja, to jest do kraja tekuće sezone.

Ubre je putem trejda ove godine pojačao Sanse, a za kratko vreme uspeo da ostavi dobar utisak sa 20 poena i 5,7 skokova po utakmici.

Ipak, njegova karijera u Finiksu bi mogla da bude završena ovom povredom, jer će od leta on biti ograničeno slobodan agent.

Tim Igora Kokoškova rešio je da jednu lošu vest zaboravi tako što će navijače obradovati dobrom, a ta dobra je potpis Džimera Frideta, sa kojim je postignut dogovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka sradnje do sredine 2021. godine.

Fridet je povratnik u NBA ligu, a u Sanse dolazi iz kineske lige, to jest iz Šangaj Šarksa. On je svojevremeno bio 10. pik Sakramento Kingsa na NBA draftu, sa kojima za četiri godine boravka nije uspeo da se izbori za ravnopravnu ulogu u ekipi.

Omaleni šuter je tokom NBA karijere prosečno beležio 6 poena po utakmici, a igrao je još i za Čikago, Nju Orleans i Njujork.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu