Nova vest
Košarka

Utorak, 20.11.2018.

19:50

Produbljena kriza u EK – Zvezda pretrpela treći poraz zaredom

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Andore sa 91:80, u osmom kolu Evrokupa.

Izvor: PT

Autor: PT

Produbljena kriza u EK – Zvezda pretrpela treći poraz zaredom
Foto: Starsport

Izabranici Milana Tomića pretrpeli su treći poraz zaredom u drugom po rangu evropskom košarkaškom takmičenju i ponovo su dozvolili protivniku veliki broj poena - 91.

Posle osam odigranih utakmica šampion Srbije ima polovičan skor 4/4, dok je klub iz Španije na 5/3.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Albisi sa 19 poena, Albisi je postigao 16, dok su po deset ubacili Vitington i Vitali.

Kod crveno-belih Reglend je postigao 20, Beron je ubacio 11, a Perperoglu 10.

Zvezda u poslednje vreme ima problema sa odbranom, što se videlo i na ovom meču. Crveno-beli su prelako primali poene u prvom periodu igre, a ništa drugačije nije bilo ni u drugom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Šampion Srbije bio je u zaostatku tokom devetnaest minuta prvog poluvremena, ali je u poslednjem uspeo da preokrene. Zvezda je bila non-stop na oko pet poena zaostatka, međutim odigrali su sjajnu završnicu.

Albisi je pogotkom s linije za slobodna bacanja vratio prednost na stranu Andore (46:44), a potom je Perperoglu trojkom uz zvuk sirene utišao publiku.

Zvezda je posle prvog poluvremena imala +1, 46:47.

Presudna je bila treća deonica u kojoj je Andora napravila velikih +9. Na ovom meču ovo je bila velike razlika jer Zvezda nije bila u stanju da napravi veću seriju. Tokom poslednje četvrtine pokušali su crveno-beli, ali jednostavno Andora je uvek imala odgovor.

Na kraju, šampion Srbije je poražen rezultatom 91:80.

Utakmicu ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

303 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d