Nova vest
Košarka

Utorak, 14.08.2018.

14:10

Damir Mulaomerović selektor Kosova*

Bivši hrvatski reprezentativac Damir Mulaomerović (44), koji je nakon odlaska s klupe Cibone prošlog leta bio bez angažmana, imenovan je za selektora Kosova*.

Izvor: B92

Autor:B92

Damir Mulaomerović selektor Kosova*
Foto: StarSport

Čelnici KS Kosova su navodno želeli drugog Hrvata Veljka Mršića, koji je nakon rastanka sa Cedevitom kratko vodio španski Bilbao, ali nisu uspeli da se dogovore.

Mulaomerović već ima selektorsko iskustvo jer je vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a sa Kosovom* je potpisao jednogodišnji ugovor.

Rođeni Tuzlak je igračku karijeru počeo u lokalnoj Slobodi, a potom briljirao u dresu Cibone i Zagreba. Debi na klupi Kosova* imaće u septembru u predkvalifikacijama za Evrobasket protiv Rumunije i Makedonije.

"Sigurno je da me ne čeka lak posao u predkvalifikacijama gde igramo protiv dve vrlo dobre ekipe. Pokušaću svojom energijom i znanjem da za kratko vreme upoznam sve igrače. Neke poznajem od ranije, a neke ću upoznati tokom 14 dana priprema za prvi "prozor" predkvalifikacija", rekao je Mulaomerović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu