Sport / Košarka 20

Alimpijević: Nisam zadovoljan, primili smo 80p

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je zbog pobede nad Megom, ali istovremeno nezadovoljan rezervama i nekim aspektima igre svoje ekipe.

MLJIzvor: B92
B92 / PT

"Teška utakmica, to se izgleda pretvara u kontinuitet. Sve ekipe igraju motivisano protiv Zvezde. Mega je mlada dobra i perspektivna ekipa. Ne mogu biti zadovoljan košarkom, ne možemo tolerisati primljenih 80 poena i to se neće dešavati", kaže Alimpijević.

Trener crveno-belih nije zadovoljan ni ulogama svojih igrača sa klupe, ali jeste stabilnošću koju je ekipa pokazala svaki put kada bi Mega pripretila.

"Zameram ljudima koji imaju rezervne uloge, koji se nisu pokazali dobro, pored svih tih loših stvari, zadovoljan sam mirnoćom. Pokazali su veličinu i koliko god su oni prilazili mi smo odolevali. Meni nije ovo bolja igra nego protiv Mornara, kada vidim 80 koševa nisam zadovoljan. Mlađi igrači moraju da unesu energiju i neki drugi stil, a njih apsolutno nije bilo", kaže Alimpijević.

Jedan od najboljih igrača Zvezde u pobedi Džejms Feldin kaže da ekipa ima srce, a našao je prostora i da se našali na konferenciji posle utakmice.

"Veoma važna pobeda. Idemo korak po korak, pokazali smo karakter, srce i to će nam trebati. Imamo u subotu još jednu tešku utakmicu, ali želimo da nasmejemo malo ovog čoveka (Alimpijevića)", rekao je Džejms Feldin kroz smeh.

Komentari 20
Čitajte
Pošalji komentar