Nova vest
Košarka

Sreda, 26.08.2015.

14:21

Pola turske lige kod Ražnatovića

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović poznat je kao dominantan u ovom sektoru, a posebno je zastupljen u Turskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Ražnatovićeva agencija Beobasket poseduje prava na više od 60 igrača u 16 turskih klubova, doduše neke "deli" sa drugim agencijama.

Najviše igrača, čak 11, Beobasket ima u Anadolu Efesu, a veoma je zastupljen i u Trabzonu sa osmoricom.

Između ostalih, Ražnatovićevoj agenciji pripadaju Nenad Krstić, Dario Šarić, Tomas Ertel, Bobi Dikson, Kenan Sipahi, Ej Džej Sloter, Džoi Dorsi, Novica Veličković...

Ova agencija je nadavno je proslavila 20 godina od osnivanja, duelom najvećih zvezda u beogradskoj Areni.

Pre manje od godinu dana Ražnatović je za B92 govorio o novim tendencijama u košarci, odnosu klubova i menadžera, lošem imidžu agenata, definiciji ’lošeg menadžera’ i konstantnim spekulacijama da "Miško sastavlja reprezentaciju"

Karijerom osmorice igrača u Turskoj upravlja drugi srpski košarkaški agent Aleksandar Rašković, od kojih su četvorica u Fenerbahčeu (Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Jan Veseli, Berk Uruglu). "Njegov" je i Blejk Šilb koji je nedavno stigao u Galatasaraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu