Nova vest
Košarka

Sreda, 26.03.2014.

10:43

Lovernj: Sledeći cilj – finale!

Krilni košarkaš Partizana NIS Žofre Lovernj ističe da je nakon izborenog Fajnal-fora ABA lige sledeći cilj crno-belih finale regionalnog takmičenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski šampion je u ponedeljak slavio u Podgorici u ključnom meču regularnog dela šampionata, pa će u poslednjem kolu protiv Cedevite da igra za treće mesto.

"Mogu da budem srećan što smo igrali dobro u najvažnijoj utakmici. Bilo je teško, zbog navijača i atmosfere. Otišli smo u Top16, plasirali se na F4, sada je pred nama sledeći cilj – finale!", rekao je Lovernj.

Francuz ističe da bi tek pobeda nad Cedevitom ispravila sva loša izdanja iz prethodnog perioda.

"Ne osećam se kao da smo sve izbrisali. Razlog leži u poslednjoj utakmici koju moramo da dobijemo da bismo završili posao. Pobeda nad Cedevitom sve bi učinila odličnim", rekao je Lovernj.

Crno-beli su i u Morači imali mnogo oscilacija, skoro su rešili meč sa 13 poena prednosti tri minute pre kraja, da bi u finišu strepeli za pobedu.

"Igrali smo veoma dobro 37 minuta. Poslednja tri minuta su bila užasna. Trebalo bi da se snimi ova utakmica kako bi se pokazalo šta ne smeš da radiš kada imaš ubedljivu prednost tri minuta pre kraja. Neverovatno! To mora da nam bude u mislima kako ne bismo ponovili greške sledeći put. Ali, stvarno smo igrali dobro u odbrani. Da, uvek možemo i bolje, ali bili smo odlični", istakao je Lovernj za Žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu