Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.08.2013.

13:35

Košarkaši Zvezde počeli pripreme

Košarkaši Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak pre podne i počeli pripreme za narednu sezonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Igrači i stručni štab ‘crveno-belih’ okupi su se u hali “Basket lend”, a posle kratkog sastanka koji održao trener Dejan Radonjić, usledilo je obavezno medicinsko testiranje.

Detaljni lekarski pregledi obavljeni su u specijalističkoj ordinaciji sportske medicine Vita Maxima, a prvi trening zakazan je za utorak u dvorani u Železniku.

Na prozivci trenera Dejana Radonjića bili su Boris Savović, Marko Simonović, Branko Lazić, Aleksandar Cvetković, Boban Marjanović, kao i igrači iz juniorskog pogona Nikola Rebić, Dušan Ristić, Marko Tejić, Marko Gudurić, Brano Đukanović, Nikola Čvorović.

Zanimljivo je da su Raško Katić i Luka Mitrović, koji se nalaze na pripremama sa reprezentacijom Srbije za Evropsko prvenstvo, iskoristili slobodan dan i prisustvovali okupljanju. Prema unapred organizovanom planom, američki internacionalci će se ekipi priključiti u drugoj polovini avgusta.

Dobro sam se odmorio i spremno dočekujem početak priprema. Siguran sam da smo svi veoma motivisani za rad. Nadam se da će nas zaobići povrede i da će pripremni period proteći u najboljem redu”, prokomentarisao je Marko Simonović, pošto je među prvima odradio test opterećenja na pokretnoj traci.

S obzirom da su imali dovoljno vremena za odmor svi igrači su dobar deo slobodnih dana iskoristili za individualni treninge, a to je potvrdio i Branko Lazić.

Želeo sam da se postepeno uvdem u trening kako bih što lakše podneo napore na startu. Radio sam u teretani, a dosta vremena posvetio sam trčanju pa se nadam da ću izbeći upale mišića koje su uobičajene u početnoj fazi priprema. Predstoji nam naporan rad, ali siguran sam da smo se svi uželeli košarke”, poručio je Lazić.

‘Crveno-beli’ će prvih nekoliko dana trenirati u dvorani u Železniku, a 10. avgusta putuju na Zlatibor, gde će boraviti sve do 30. avgusta i gde će obaviti bazični deo priprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu