Nova vest
Košarka

Subota, 18.05.2013.

15:18

Partizan: Danilović se oporavlja

Košarkaški klub Partizan saopštio je da se predsednik kluba Predrag Danilović oporavlja nakon operacije, a košarkaši i stručni štab su mu poželeli brz oporavak.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović je u ranim jutarnjim satima primljen u Urgentni centar, sa povredama stomaka, glave i ruke. Operisan je i u stabilnom je stanju", navodi se u saopštenju Partizana.

Danilović je zadobio povrede u jednom beogradskom restoranu, a policijska istraga je u toku.

"Najvažnije je da je zdravlje predsednika kluba stabilno i da se on oporavlja nakon operacije. Košarkaši kluba iz Humske, stručni štab, uprava, zaposleni i navijači žele Saši Daniloviću brz oporavak", navodi se u saopštenju crno-belih.

Predrag Saša Danilović rođen je 26. februara 1970. godine u Sarajevu. Bio je član šampionske generacije Partizana koja je osvajala Kup Radivoja Koraća i postala šampion Evrope 1992. godine. Potom je igrao za Virtus Bolonju, te Majami Hit i Dalas Meverikse u NBA ligi dve godine.

Dva puta je osvajao Evroligu, četiri puta je bio šampion Italije, jednom Jugoslavije, bio je MVP Fajnal fora EL 1992. godine, a izabran je i u 50 najznačajnijih igrača Evrolige.

Sa reprezentacijom Jugoslavije četiri puta je bio šampion Evrope, a osvojio je i srebro na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu