Nova vest
Košarka

Nedelja, 24.03.2013.

11:15

Simonović: U Laktašima druga priča

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu su sa 80:75 poraženi od Radničkog u poslednjem kolu ABA lige, a najbolji među ‘crveno-belima’ bio je Marko Simonović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Vlade Vukoičića još ranije su obezbedili drugo mesto, a posle pobede Kragujevčana u “Jezeru” osiguran je novi duel dva tima u polufinalu regionalnog takmičenja. ‘Fajnal for’ igraće se od 25. do 27. aprila u Laktašima, a drugi polufinalni par činiće Igokea i Partizan.

Simonović je protiv Radničkog upisao 20 poena, od čega četiri trojke, tri skoka, po jednu asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu.

Bila je to teška utakmica. Igrali smo bez dvojice važnih igraca Vuka Radivojevića i Igora Rakocevića, sto je bio hendikep. Ipak, trudili smo se da nadoknadimo njihovo odsustvo. U prvom poluvremenu bili smo dosta mlaki i u odbrani i u napadu, rival je kontrolisao meč. U nastavku smo zaigrali mnogo bolje, ali kada ekipi kao što je Radnicki date plus deset na poluvremenu, to se teško stiže. Na kraju, imali smo dramatičnu zavrsnicu i domaćin je zasluženo pobedio”, istakao je Simonović, “Trudio sam se, kao u svakom meču, želim da dam maksimum i budem sve bolji. Ali, na kraju sve to pada u vodu kada izgubiš”.

Simonović je prokomentarisao i predstojeći duel u polufinalu ‘fajnal fora’.

Moraćemo mnogo bolje da se spremimo. Imamo do tada dosta vremena da dignemo formu kroz našu ligu. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i kompletni, biće to druga priča, jer taj duel nosi ogroman ulog – plasman u Evroligu”, naglasio je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu