Nova vest
Košarka

Utorak, 13.04.2010.

18:47

Navijači 'pronašli' centra Zvezdi

KK Crvena zvezda nalazi se u vrlo teškoj situaciji, a nedostatak centra već dugi niz godina jedan je od najvećih problema kada je reč o sastavu tima.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Navijači ’crveno-belih’ na nezvaničnom forumu stoga su otvorili temu ’skauting’ kako bi pomogli klubu da pronađe prava pojačanja. Pažnju je na sebe visinom skrenuo Marko Dujković (226cm), o kojem se za sada vrlo malo zna, osim da je u SAD-u učestvovao na turniru koji služe da koledž treneri na delu vide igrače koje bi hteli da angažuju.

Dujković je, zajedno sa Đanijem Stavrijanidisem, igrao za „Amerikan Internešnl“ (American International) iz Ešvila na pripremnom turniru početkom ove godine.



Sudeći prema video snimcima, Dujković poseduje sasvim solidnu koordinaciju i motoriku za svoju visinu. Bilo bi interesantno kada bi mu neko od skauta srpskih klubova ’ušao u trag’ i proverio koliki je zapravo njegov potencijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu