Nova vest
Košarka 18

12.6.2024.

18:22

Jović se oglasio o neigranju na OI: "Da je sve kod kuće kako treba..." VIDEO

Srpski košarkaš Stefan Jović objasnio je zašto ga nema na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeće Olimpijske igre.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Iskusni plejmejker je bio deo tima koji je igrao poslednje veliko takmičenje u Manili na Svetskom prvenstvu, ali ga ovog leta nećemo gledati u Parizu..

Za portal "Sport juga" je otkrio da je njegova odluka da se ne stavi na raspolaganje Pešiću iz privatnih razloga.

"Nema spekulacija, neću biti u reprezentaciji ove godine. Sa selektorom sam pričao i posle Manile, tako da je on još tada bio upoznat sa situacijom. Opet napominjem da je porodica je na prvom mestu. Želim da se posvetim njima i to je jedini razlog. Da je sve kod kuće kako treba, moj odaziv ne bi bio upitan'', rekao je Jović.

Nema sumnje gde će igrati sledeće sezone.

''Zna se sve, ostajem u Valensiji još godinu dana. Prvo ću da se odmorim kako treba i posvetim porodici. To su neke primarne stvari koje javnost zna i posle toga počinju pripreme za sledeću sezonu'', zaključio je Jović.

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Novo Sport Video Menu